Αποκαλύπτουμε το Συντονιστή!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Νάτος, νάτος ο Συντονιστής!

Εδώ και αρκετό καιρό, παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση αντίθεσης προς την πολιτική του Δημήτρη Χριστόφια. Μια αντίθεση που καλύπτει κυρίως το Κυπριακό, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως η οικονομία και τα δημοκρατικά ελλείμματα.

Η Σημερινή και το συγκρότημα ΔΙΑΣ, ο Φιλελεύθερος, ο ΑΝΤ1, ο Λόγος, τα σατιρικά έντυπα, το ΠΟΝΤΙΚΙ, η ΕΝΩΣΙΣ, ο ΚΟΡΙΟΣ, τα περισσότερα Blogs και ιδίως τα μεγάλα Blogs, όλα τα κόμματα εκτός από το ΑΚΕΛ, η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση, οι σκληροπυρηνικοί και οι μετριοπαθείς, όλοι βάλλουν κατά του Δημήτρη Χριστόφια.

Παρατηρείται για πρώτη φορά μία σοβαρή αναβίωση του αντικατοχικού αισθήματος του κυπριακού λαού, η οποία θυμίζει περίοδο δημοψηφίσματος.

Ποιος συντονίζει αυτή την πλέον σχεδόν καθολική, έντονη και καθημερινή επίθεση ενάντια στο Δημήτρη Χριστόφια;

Ποιος είναι ο συντονιστής; Ο υπεύθυνος του "Συντονιστικού Κέντρου" όπως το αποκάλεσαν το ΑΚΕΛ και η Χαραυγή;

Η απάντηση είναι απλή και ο άνθρωπος που γυρεύουν ως Συντονιστή είναι πολύ πιο κοντά τους από ό,τι νομίζουν.

Ο συντονιστής είναι..................


Ο ίδιος ο Δημήτρης Χριστόφιας!

Η αλαζονεία του, η τάση του να μη διαβουλεύεται με κανέναν και να μην ακούει κανέναν, οι διαπλοκές του με το Μιλτιάδη Νεοφύτου, ο εθισμός του στην πολυτέλεια και τη χλιδή (λιμουζίνες, προσωπικά jet κλπ), η πλήρης περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης και η επιμονή σε ρατσιστικές και αντιδημοκρατικές πρόνοιες λύσης του Κυπριακού (εκ περιτροπής προεδρία, σταθμισμένη ψήφος, 50,000 έποικοι κλπ), η αποενοχοποίηση της Τουρκίας και η επίρριψη ευθυνών στον κυπριακό λαό, τα δημοκρατικά ελλείμματα, οι εκβιασμοί, η στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων, οι παρακολουθήσεις, η μετατροπή της ΚΥΠ σε παράρτημα της Επαγρύπνησης, οι πρωινιάτικες επιδρομές σε σπίτια αντιφρονούντων, ο νεποτισμός (με τρανταχτό παράδειγμα το διορισμό του γαμπρού του ως συμβούλου με παχυλές αντιπαροχές), η εξύβριση πολιτικών αντιπάλων (" ο Ζ.Κουλίας είναι του πεζοδρομίου" " ο Γ.Ομήρου είναι με κονιορτοποιημένο τον εγκέφαλο" " ο Β.Λυσσαρίδης, είναι των λόγων και όχι των έργων", "ο Α.Αγγελίδης είναι σαν τους πραξικοπηματίες" και άλλα πολλά), ο εκβιασμός σε κόμματα και ΜΜΕ, η πλήρης καταστροφή του οικονομικού οικοδομήματος, αλλά και τόσα άλλα που έγιναν μόλις στα 2 πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, τον έχουν φέρει σε ρήξη με ΟΛΟΥΣ.

Έχει καταφέρει να κάνει μέχρι και τον Αναστασιάδη, να υιοθετεί λιγότερο ενδοτικές θέσεις στο Κυπριακό. Έχει καταφέρει να ξυπνά το πατριωτικό ένστικτο και αισθητήριο όλων μας. Μέχρι και η Πρωτοπορία έκανε αντικατοχική εκδήλωση φέτος, μετά από πολλά χρόνια.

"Ο Δημήτρης Χριστόφιας ενώνει" έλεγε το σποτάκι της προεκλογικής του υποψηφιότητας. Πράγματι. Ενώνει όμως τους πάντες εναντίον του.

Όλο και περισσότεροι πολίτες συντάσσονται και συντονίζονται για τον επιβαλλόμενο στόχο: την απομάκρυνση του Δ.Χριστόφια από την εξουσία.

Έτσι ο Δ. Χριστόφιας, κατάφερε αυτό που κανένας άλλος δεν κατάφερε μέχρι σήμερα: ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ. Να συντονίσει για πρώτη φορά, όλες τις δυνάμεις που θέλουν μια δίκαιη και δημοκρατική λύση του Κυπριακού. Να συντονίσει όλους τους υπόλοιπους κάτω από ένα κοινό πλαίσιο στόχων, από τους οποίους ο πρώτος και επιτακτικότερος είναι: Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Δ.ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ: ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ CHRISTOFIAS-WATCH

24 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν απειλήσει ξεκάθαρα τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας. Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Ανώνυμος είπε...

Πενταρόγιωρκος:
Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Ε ποιός ιξέρει;
Χα χα χα χα χα . . . . . . .

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

skatomoutre
μα εβαλαν σου και τον κολοκασιδη πανω στη λιστα ποψε ρε κοπροσκυλλο?μπραβο ρε ,ποσους να προλαβεις? γραφεις υπεροριες ρε κοπροσκυλλο?
καμνε καλα την δουλεια σου κοπροσκυλλο γιατι μπορει να σε απολυσουν και σενα οπως τους 35 εργατες της ΛΟΕΛ που απολυσε το κομμα προχτες, ξερεις τι ειναι το τραγικο ρε κοπροσκυλλο, οσα ειναι ο μισθος του λουα λουα για ενα χρονο μπορουσε το κομμα να πληρωνει τους 35 εργατες που απολυσε, για 10 χρονια. μετρημενα ρε κοπροσκυλλο. δικαιη κοινονια.κοπροσκυλλο.

Ανώνυμος είπε...

Πενταρόγιωρκος ο σιέσης:
Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Κοντόκαννα;
Γιατί τα μακρύκαννα εν κάμνουσιν;
Χα χα χα χα χα . . . . . . . . . .

Εσού έτσι όπως πάεις εν να τους φοητσιάσεις ούλλους τζι' εν πιάν τα όρη! Προ πάντων τον παραθκιάνταλον. Εν να γεμώσωμεν Γρίβες μέσα δα!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anef-arximouftis-promitheas-keratouklis-skatamoutras---sarka mia. ke xtitzion malista.

Ανώνυμος είπε...

Αννού ου ου ου ου . . .
Κόρη Αννού ου ου ου ου . . .

Φέρτου τα χάπια του τζι' ο ΚΗΡΥΚΑΣ ελαόθηκεν πάλαι!
- - - - -
Αννού ου ου ου ου . . .
Κόρη Αννού ου ου ου ου . . .

Έδωκες του τα;
Ένι μπορείς; Γιατί;

Έμπηξεν την μουτσούναν του μεσ' το καθήκιν της τουαλέττας; Αχ κόρη Αννού κόρη Αννού τζι' άρκησες τα ευλοημένα! Να δούμεν πόσα σκατά έφαεν ως τωρά!

Έν πειράζει! Έν τζι' εν η πρώτη του φορά!
Μπήξε του τα που πίσω κόρη μου, πέρκειμον τον φελέσουσιν!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anef-arximouftis-promitheas-keratouklis-skatamoutras---sarka mia. ke xtitzion malista

Ανώνυμος είπε...

Τζιαί μπήει τα πο πίσω του
τα χάπκια της πελλάρας
τζι ήβρεν ο κώλος του παμόν
τζι ήρτεν τζιαί στον λουαρκασμόν
ο ΚΗΡΥΚΑΣ της παπάρας

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

anef-arximouftis-promitheas-keratouklis-skatamoutras---sarka mia. ke xtitzion malista

Πενταρόγιωρκος είπε...

Αν ήσασταν γνήσιοι αντιστασιακοί και αντιφασίστες κ. Katamutras και Anef_Oriskope θα αντιδρούσατε στην προσβολή που σας έκανε ο Καρογιάν με το να χαριεντίζεται στην Μύκονο αντί να τιμά τους αντιστασιακούς.

Αλλά φυσικά δεν είστε. Τότε ήσασταν ΕΟΚΑβητατζήδες, σήμερα το παίζετε αντιΕΟΚΑβητατζήδες.

Το συμβόλαιο σας λέει ξεκάθαρα: "Θα πληρώνεστε για παίζετε τον ρόλο που σας ανατίθεται κάθε φορά".

Φασίστες, φονιάδες.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Να ευχαριστήσουμε πάντως εμείς οι ΕΔΕΚίτες το Χριστόφια, ο οποίος μας οδήγησε στο να ξαναβρούμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για δώρο, του χαρίζουμε το Μιγκρίλ, το Χαννίδη και το Σοφογκρίλ, για να τους γράψει στο ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Πενταρόγιωρκε ναι! Ο Κάρογιαν τζι'ο Κάρογιαν. Σειράν έσιει ο Σπύρος τζι΄ο γιός του λαλούμεν. Έν άκουσες ίνταμ που προστάζει ο Νικωλάτζιης;
Θέλεις ρυάλια ναι ή όϊ;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn,

Έχω την εντύπωση ότι είσαστε χειρότεροι και από την ΕΟΚΑ Β. Γιατί εσείς, δεν έχετε ιδεολογία. Και γιατί εσείς, είστε συνειδητοποιημένοι φασίστες, αδίστακτα καθάρματα έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Εννοώ βέβαια το μηχανισμό και όχι τον απλό κόσμο της Αριστεράς.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn,

Ο Νικόλας έχει επίπεδο. Δεν εφαρμόζει τις δικές σας μεθόδους. Δεν πληρώνει και δεν κανονίζει τους συναγωνιστές του. Είναι γιος του Τάσσου.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn,

Έμεινε κανένα γλυκό καρυδάκι να σου στείλουμε κανένα ομοϊδεάτη σου χουντικό να τον κεράσεις;

Ανώνυμος είπε...

Να ευχαριστήσουμε πάντως εμείς οι ΕΔΕΚίτες το Χριστόφια, ο οποίος μας οδήγησε στο να ξαναβρούμε τον καλύτερο μας εαυτό.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Τον καλλίττερο σας εαυτό;
Μα εν για τους ευνούχους που λαλείς; Ωραίος εαυτός! Ρε τούτοι για να τους εμιάσετε, εν να σας βάλουν να την κόψετε τζι' εσείς ρε. Τζιαί για να κάμετε κοπελλούθκια ύστερα, εν να χρειαστείτε βοήθειαν, λαλώ σας το.
Φακκάτε! Ευτυχώς είσαστε λλίοι!

Ανώνυμος είπε...

Χμ . . . . Πού εν ο ΚΗΡΥΚΑΣ;
Τελικά έστω τζιαί που την πισινήν, εβοηθήσαν τον τα χάπια φαίνεται! Ησύχασεν! Εποτζιοιμήθηκεν! Αύριον πάλε.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Αν ήσασταν γνήσιοι αντιστασιακοί και αντιφασίστες κ. Katamutras και Anef_Oriskope θα αντιδρούσατε στην προσβολή που σας έκανε ο Καρογιάν με το να χαριεντίζεται στην Μύκονο αντί να τιμά τους αντιστασιακούς.

Αλλά φυσικά δεν είστε. Τότε ήσασταν ΕΟΚΑβητατζήδες, σήμερα το παίζετε αντιΕΟΚΑβητατζήδες.

Το συμβόλαιο σας λέει ξεκάθαρα: "Θα πληρώνεστε για παίζετε τον ρόλο που σας ανατίθεται κάθε φορά".

Γι'αυτό και δεν αντιδράτε σε αυτό που έκανε ο Καρογιαν. Διότι και εσείς κατά βάθος μισείτε τους πατριώτες αντιστασιακούς, και χαίρεστε κάθε λεπτό και στιγμή που άνοιξατε μαζί την πόρτα στον τουρκικό στρατό.

Φασίστες, φονιάδες.

Ανώνυμος είπε...

Ππέ ε ε ε!
Αλόπως πρέπει να βάλομεν την Αννούν να τον σάζει τζιαί τούτον!

Ktino είπε...

Νομιζω καλό θα είναι να απενεργοποιήσετε τα σχόλια από όλες σας τες αναρτήσεις, είναι γελοίο κάθε φορά να μαλλώννουν οι ίδιοι και οι ίδιοι σαν 5χρονα

Κερυνεια είπε...

Απο αυτούς έχουν πάρει διδάγματα οι καθεστωτικοί του akel the right party... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ

Στην Μόσχα ένας νέος νόµος τιµωρεί πλέον τo έγκληµα της σκέψης_Για την τήρησή του φροντίζει η FSΒ, διάδοχος της ΚGΒ.

http://www.sigmalive.com/simerini/world/epikairotita/288630

Πλαστήρας είπε...

Συγχαρητήρια συνέλληνες της Επιτροπής! Είναι πιστεύω μια από τις καλύτερες αναρτήσεις που έχετε κάνει μέχρι τώρα!