Σκόρπια σχόλια για τη συνέντεξη στο ……..ΦΑΚΕΛΟ.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ξέρω εγώ τζιαι θκιαλέω, που να διώ συνεντεύξεις. Ούτε στο Μυλωνά θα με δείτε, ούτε στο Λάζαρο ή τους Ηλιάδηδες θα με ακούσετε. Είμαι τίποτε πελλός να με πιάουν μέσα;

«Δεν μπορεί ο πρόεδρος να αντιγράφει την πολιτική του ΑΚΕΛ». Φυσικά, αυτό είναι αυτονόητο. Το ΑΚΕΛ και οι εκπρόσωποί του αντιγράφουν την πολιτική του Χριστόφια, την ασπάζονται και προσπαθούν να την παρουσιάσουν αλάνθαστη, όπως το αλάθητο του πάπα. Κι αυτός πάπας είναι για το ΑΚΕΛ.

«’Αλλο στρατηγική και άλλο τακτική. Η στρατηγική είναι ο στόχος.» Η γενναιόδωρη προσφορά για την εκ περιτροπής προεδρία και για παραμονή των εποίκων είναι φυσικά τακτική. Γιατί αν είναι και στρατηγική, ζήτω που καήκαμε.

«’Ολοι έχουν αποδεχτεί την εκ περιτροπής προεδρία. Και ο αείμνηστος Τάσσος όταν θα συνδυαστεί με τη σταθμισμένη ψήφο, δήλωσε ότι την αποδέχεται. Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος την πρότεινε από το 197…» Ε! Πε αλλό ‘να, κύριε πρόεδρε.

«Είμαστε οι ηττημένοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα». Ναι κύριε πρόεδρε, όμως μετά την ήττα η Κύπρος έγινε μέλος της Ε.Ε. με όλα της τα εδάφη. Δεν μπορούμε να παραδίδουμε στους Τούρκους εδάφη της Ε.Ε., επειδή υπάρχουν πολλά ηττημένα μυαλά. Η Ε.Ε. φυσικά δεν έχει ένσταση. Τα εδάφη είναι πρώτα δικά μας και μετά δικά τους.

«Η πρόταση του Αναστασιάδη είναι χειρότερη από την πρόταση του προέδρου». Ακατάγνωτα. Ο πρόεδρος έλεγε ΟΧΙ για να τισμεντώσει το ΝΑΙ. Ο Αναστασιάδης έλεγε και τότε και τώρα και πάντα ΝΑΙ, ΝΑΙ , ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.

«Οι ‘Αγγλοι ήθελαν να παραμείνει η Κύπρος ορμητήριό τους». Ακόμα αυτό θέλουν, κύριε πρόεδρε. ‘Αμα το συνειδητοποιήσεις θα πάμε καλύτερα.

«Η Κύπρος είναι θύμα του ιμπεριαλισμού». Συμφωνούμε απόλυτα, κύριε πρόεδρε. ‘Ομως ο τουρκικός επεκτατισμός τι γίνεται. Το αθωώσαμε κι αυτόν, για να διατηρηθεί το καλό κλίμα;

«Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το πραξικόπημα και τους συνδιοργανωτές του». Συμφωνούμε απόλυτα. ‘Ομως τι γίνεται με την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή; Να την ξεχάσουμε; ‘Η μήπως την έχουμε ξεχάσει, αφού δεν μιλούμε πια για απελευθέρωση, αλλά για επανένωση.

«Θέλω να το τονίσω. Ο πρόεδρος ποτέ δεν ξέφυγε από τις βασικές αρχές». Ποιες αρχές; Την αρχή ότι είμαστε ένοχοι και πρέπει να πληρώσουμε;

«Πήρα από την κυπριακό λαό εντολή να χειριστώ το Κυπριακό». Ναι, αλλά με βάση τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις, που τις απαρνήθηκες πριν καν ο Ταλάτ αρχίσει να ζητά.

Θεόφιλος για το Christofias-Watch

8 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω εγώ τζιαι θκιαλέω, που να διώ συνεντεύξεις. Ούτε στο Μυλωνά θα με δείτε, ούτε στο Λάζαρο ή τους Ηλιάδηδες θα με ακούσετε. Είμαι τίποτε πελλός να με πιάουν μέσα;

Θεόφιλος για το Christofias-Watch
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Μάασιαλλα σου Θεόφιλε, αμμά έμπνευσιν είσιες. Εσσιήηηστεις!

Μα εν για έτσι πελλάρες που πκιερώνεσαι ρε; Σιγά μεν έκαμες τον Γριστόφκιαν χώωωμαν!

Απογοήτευσες με τζιαί μέναν, μα τζιαί τον Νικώλαν σίουρα.
Ούτε λέξην για τον Κάραγιαν; Ούτε λέξην για τον Μάρκον; Ούτε λέξην για τον Σπύρον που υπόγραψεν την ομοσπονδίαν;
Τζι' εχάθηκεν μια καλή κουβέντα για τον Τάσσον; Εχάθηκεν μια καλή κουβέντα για το . . . τέως θείον βρέφος τον Νικωλάκην;

Μ μ μ μ μ μ μ μ . . . . . . . . .

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Για ποιους δουλεύουν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και των άλλων φιλοΑΚΕΛικών; Μήπως είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που εκτοξεύουν απειλές για βία και στο διαδίκτυο;

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΗΣ είπε...

ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σε άλλο πρόσφατο σχόλιο του στις 21 Ιουλίου 2010 7:03 μ.μ. ο τραμπούκος Katamutras απείλησε ευθέως και τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;»

Οι φιλοΑΚΕΛικοί κουκουλοφόροι όπως ο Katamutras μέχρι τώρα έχουν λοιδωρήσει και απειλήσει ξεκάθαρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, τον Ξενή Ξενοφώντος και τους ιθύνοντες του μπλογκ Χριστόφιας Γοτς, και σχεδόν τους υπόσχεται το μέλλον που είχε και ο Ελλαδίτης μπόγκερ Σωκράτης Γκιόλιας.

Τι άλλο περιμένει η αστυνομία για να δράσει; Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι νεκροί;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε Πενταρόγιωρκε σιέση!
Τωρά λαλώ τους να μεν προσέχουσιν.
Να φύει τζιαί η "απειλή" τζιαί ούλλα.
Μεν προσέχετε κανένας, λαλεί σας ο Κατάμουτρας, εντάξει; Μεν προσέχετε!

Άτε πήαιννε σφοντζιήστου τωρά, τζι' έν θα το πούμεν κανενού. Ούτε συ να προσέχεις άτε. Ησύχασε! Έλα πάρε τζι' ένα χάππιν πο τζιείνα του ΚΗΡΥΚΑ να τζιοιμηθείς, να!

Χα χα χα χα χα . . . . . . . . .

Ε ε μα τούτος εν τέλεια γάρος ολάν!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Θέλει λύση με αρχές λέει. Πάει... με αυτόν τον πρόεδρο έχασαν οι λέξεις το νόημα τους. Έμειναν 2 1/2 χρόνια...

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Και μας τον έβαλαν σε επανάληψη. Για να ξανακούσουμε την συνέντευξη του μεγάλου ηγέτη. Το στομάχι μας δεν έχει τέτοιαν αντοχή.