Με τη μέθοδο του αποδιοπομπαίου τράγου!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ουδέν πρόβλημα. Όπως λεν και οι Βρεττανοί φίλοι του Δ. Χριστόφια "I took one for the team"!

Ο συνεχής εξευτελισμός του καθεστώτος Χριστόφια για την ευνοιοκρατία και την αναξιοκρατία, για τα ρουσφέτια και τις κρατικές εργολαβίες, δεν μπορούσε πλέον να κρυφθεί με τίποτα.

Έτσι, εκτιμούμε ότι, για τα μάτια του κόσμου, κάποιος έπρεπε να πληρώσει τη νύμφη. Κι αυτός, δεν ήταν ούτε ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας, του οποίου ο γαμπρός είναι υψηλόμισθος στον κρατικό προϋπολογισμό ως σύμβουλος του πεθερού του και του οποίου του κάνει "κουτσοδούλεια" στο σπίτι ο κρατικός εργολάβος, ούτε ο εκλεκτός του Ευέλικτου Άντρος Κυπριανού.

Τη νύμφη την πλήρωσε ο Β.Γεωργίου, το δεξί χέρι του Δ.Χριστόφια εδώ και πολλά χρόνια.

Βεβαίως, δεν υπήρξε οιαδήποτε παραδοχή του Β.Γεωργίου για εμπλοκή του. Τα ρίχνει όλα σε μία λειτουργό του, για την οποία λέει ότι γνώριζε εδώ και καιρό.


Βεβαίως, ακόμη και αν δεχθούμε την εκδοχή Γεωργίου, προκύπτει ότι δεν παραιτήθηκε μόλις ο ίδιος το έμαθε, αλλά μόλις το θέμα δημοσιοποιήθηκε. Ο ίδιος λέει ότι "γνώριζε εδώ και καιρό για τη λειτουργό" του

Και βεβαίως παραμένει ανεξήγητο, όπως φαίνεται και από το ακόλουθο δημοσίευμα, το γιατί ο κ. Γεωργίου, ο οποίος δεν ήταν μπλεγμένος στο θέμα, δεν κατήγγειλε οτιδήποτε δημόσια, όταν έλαβε τα αιτήματα για τα ρουσφέτια. Να πως έχει το δημοσίευμα:

Από το
sigmalive:

"Σύμφωνα με τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, μια σειρά μηνυμάτων «ρουσφετικού» περιεχομένου στάληκε στον κ. Γεωργίου από το συνταγματάρχη Ανδρέα Σταύρου που υπηρετεί στο υπουργείο Άμυνας, υπενθυμίζοντας τον κ. Γεωργίου να μιλήσει για μεταθέσεις εθνοφρουρών.

Η πρώτη περίπτωση αφορά στρατιώτη που ζητούσε μετάθεση από τη Βυζακιά στο ΓΕΕΦ φροντίδι του κ. Κ.Γ. «κουμπάρου της κυρίας Μ.Π». Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε «οικογενειακό φίλο» του «αιτητή», ενώ ακολουθούν και άλλες περιπτώσεις αιτήσεων πάντα με υποσημείωση με συγκεκριμένο άτομο το οποίο θα φρόντιζε για την εκτέλεση των μεταθέσεων. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αποκαλύφθηκαν χθες, η παρέμβαση του κ. Β. Γεωργίου έχει γίνει και μίλησε εκεί όπου έπρεπε."


Και εκείνο το "υπενθύμισε" πως ερμηνεύεται; Κατ' εμάς, σημαίνει ότι υπήρχε συνεχής διαβούλευση.

Οπότε το να τα ρίχνουν στις υπαλλήλους, μάλλον υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Πράξανδρος για το Christofias-Watch

4 Σχόλια:

Unknown είπε...

μαλακίες και μίσος κατά του χριστόφκια,τίποτε άλλο δαμέσα

πέτε μας ΠΟΤΕ επαρετήθηκεν άλλος τον τζερό του Κυπριανου του Μακαρίου του Κληρίδη ούτε του ΤΑΣΣΑΡΟΥ ΣΑΣ;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Anef_Oriwn, ο Βάσος προϊσταται της Επαγρύπνησης και του κάνεις τέτοια διαφήμιση;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Πράξανδρε, πάεις τα μια χαρά! Ακολουθείς πιστά τες οδηγίες του μάστρου μας του Νικώλα τζιαί είμαι σίουρος ότι τζιαί ο ίδιος εννάν ευχαριστημένος.

Τωρά που εδώκετε έναν γυρόν σε άσχετα γεγονότα, νομίζω εν τζιαιρός αύριον να επανέλθετε στον κύριον στόχον του μπλοκ.

Αύριον πιστεύκω ότι πρέπει να αρκέψετε να κατηγοράτε τους Κάραγιαν τζιαί Μάρκον Κυπριανού πάλε.
Ξέρετε ότι έρκουνται εξελίξεις σύντομα. Ο Νικώλας τζιαί οι φιλοι του με την βοήθειαν του αρχεπισκόπου εν να προσπαθήσουν να αρπάξουν το ΔΗΚΟ που τούντους δκιό τζιαί να τους ιδκιώξουν τέλεια που το κόμμαν. Γι αυτόν πρέπει να τους σπιλώσετε πολλά βαρετά, να τους εφθείρετε ως τζιεί που έν πάει άλλον για να γενεί η δουλειά ευκολώττερα. Σχεδιάστε αν θέλετε έναν τζιηνούρκο σκάνδαλον! Εν δουλειά που σας περνά καλά! Εκάμετε το σιήλιες φορές!

Νομίζω ότι εν τζιαιρός να κατηγορήσετε τζιαί τον τζιύρην, δηλαδή τον Σπύρον Κυπριανού που εδέκτηκεν την ομοσπονδίαν. Να τον κάψετε τζιαί τζιείνον τζιαί τον γιόν του.
Άμα παραδοθεί το ΔΗΚΟ στον μάστρον μας τον Νικώλαν να το πιάει να φύει τζιαί που την κυβέρνησιν τζιαί να του αλλάξει τζιαί το όνομαν, για να μεν έσιει πιον θέσιν το όνομαν Κυπριανού τζιαί Καραγιάν στον νέον κόμμαν. Μπορεί να το ονομάσει Ένωσιν Κέντρου όπως ελάλεν τζιαί ο τζιύρης του ο Τάσος το δικόν του.

Άτε βάρτε δουλειάν μπροστά τζιο Νικώλας τζιο αρχεπίσκοπος ξέρουν να βάλλουν το σιέριν μεσ την πούγκαν, μεν έσιετε ένοιαν.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

ο πελλαρας κλασικο αμυαλο αρνι της κομματικης χουντας.ενω δε εγινε ρεζιλι αυτο και αμερικανοδουλο και ανθελληνικο ακελ μας λεει για αλλους προσπαθωντας να αλλαξει θεμα.εσεις κυβενατε κυριοι εσεις απολυετε κοσμο απο το λαικο.εσεις βαζετε φορους εσεις αυξανετε τους δημοσιους υπαλληλους εσεις δωσετε τα λεφτα μας στην γιουροσυπρια και στον ταλατ, εσεις πληρωνετε τα φροντιστηρια των βρωμοτουρκων,εσεις κοβετε επιδοματα.εσεις θελετε να καμετε τζαι αλλα χαι γουει και να χωρισετε την κυπρο σε πεντε δρομους.εσεις και τα αλλα κομματα θα κρεμαστειτε για τα εγκληματα σας κατα του λαου της κυπρου.δεν θα μεινει τιποτα που να σας θυμιζει.χορτασαμε δικαια κοινωνια.οι μισοι νεοι ειναι ανεργοι.επιχορηγατε τους μπιζνες μας για να πιανουν αραπηες τζαι μαυρους ενω εμεις πρεπει να πεθανουμε απο την επινα.δεν ντρεπεστε τζαι μιλατε ακομα?θελετε ττοπουζι γαμωτο?εν να το πιατε.σιγα σιγα,το μισος μας εναντια στην χουντα σας θα ξεσπασει συντομα.εκει που θα νομιζετε οτι δεν ζουμε εσεις και το εβραικο μασονικο ακελ θα πληρωσετε με το αιμα σας το δευτερο πραξικοπημα εναντια στην κυπρο μου.εσεις ειστε φιλοξουμενοι εσεις και τα αλλα κομματα που δηθεν ειστε στα μαχαιρια.για αυτο που καθε μερα ο χεστης ομηρου φκαινει γαμημενος απο το προεδρικο.για αυτο που στα κεντρα η εοκα β και η επαγρυπνηση καθονται μαζι.