Χωρίς σχόλιο....

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

«Δεν έχω την εξυπνάδα που έχουν στην ΕΔΕΚ. Και ευχαριστώ τον κόσμο που έναν άνθρωπο διανοητικά λειψό, τον έχει κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας» Δημήτρης Χριστόφιας, 3/7/2010, Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ASTRA

11 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

J Lo out of Cyprus!


*Είχαμε γράψει κάποτε πως η τραγικότητα αυτού του τόπου, μεταξύ άλλων, καταδεικνύεται και από μερικά έτσι πιο... pop γεγονότα. Συγκεκριμένα, γράψαμε πως, μετά το 1974 και παρά τα όσα είχαν μεσολαβήσει έκτοτε (αρχής γενομένης από τη ληστεία του ΧΑΚ), οι Ελληνοκύπριοι δύο φορές μόνο βγήκαν στους δρόμους, μαζικώς και ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων ή ποδοσφαιρικής ομάδας: Η πρώτη ήταν όταν κέρδισε η Ελλάδα το EURO και η δεύτερη όταν κέρδισε η Παπαρίζου τη Γιουροβίζιον.

*Ζούμε, άλλωστε, όπως όλοι ξέρουμε σε μια χώρα όπου ο κόσμος ποτέ δεν βγαίνει στους δρόμους για να διεκδικήσει κάτι. Βγαίνει όταν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο «πασιαμά» και αυτό προκύπτει συνήθως από τις, εξίσου σπάνιες αλλά υπαρκτές σε σχέση με τις δικές μας, διεθνείς «διακρίσεις» των Καλαμαράδων. Τους οποίους, Καλαμαράδες, συνήθως ο Κυπραίος τούς περιφρονεί κατά βάθος, τους θεωρεί κατώτερούς του και τους περιπαίζει ως ανεπρόκοπους και μπαγαπόντηδες. 'Αμα κερδίζουν κάπου όμως, τσιμπά κι αυτός ένα κομματάκι από το «μεγαλείο» της «φυλής». Είδατε εμείς οι Έλληνες ρε; Είδαμε.

arxiepiskopos είπε...

Blogger Ο/Η arxiepiskopos είπε...

*Το Facebook ήρθε να αλλάξει τα πράγματα. Θα έλεγε κανείς πως, ώρες ώρες, μοιάζει να φτιάχτηκε για το DNA του μέσου Κυπραίου ο οποίος «βαρκέται» να πάει σε μια συγκέντρωση ή μια διαδήλωση ή κάτι τέτοιο, «βαρκέται» γενικώς, «βαρκέται» να ενημερωθεί, «βαρκέται» αυτό, «βαρκέται» εκείνο, αλλά άμα δεν χρειάζεται να βγει από το σπίτι του γίνεται ο πλέον μαχητικός επαναστάτης, έστω του καναπέ. Τα Groups που έχουν φτιαχτεί από (τέτοιους) τύπους στο Facebook και το πάθος που καταγράφουν είναι απίστευτα!

*«Ναι ρε! Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες!» (υπήρχε πιθανότητα να πεθάνουν Κογκολέζοι;), «Μπορούμε να μαζέψουμε 200.000 Έλληνες σε μια σελίδα και να κερδίσουμε την τουρκική που έχει 100.000 μέλη;» (θα εκπλαγείτε, είναι ενήλικες οι περισσότεροι σ΄ αυτό...) και διάφορα άλλα τέτοια, πολλά τέτοια, συνθέτουν έναν παράλληλο κόσμο με ορκισμένους... αγωνιστές του είδους. Έτοιμους να ζωστούν τα άρματα!

*Έναν κόσμο παιδαριώδη και εξίσου pop με αυτόν που φανέρωσε η... εθνεγερσία της Παπαρίζου ή του Euro 2004, έναν κόσμο προπάντων βολικό, εξ ου και η απήχησή του στον τόπο μας. Δεν βγάζει πουθενά, δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας αλλά, είναι εύκολος, τζάμπα και απαιτεί το μίνιμουμ της κίνησης και της σωματικής κοπώσεως. Λιγότερο από ό,τι και η μαλακία στην κανονική της, την πατροπαράδοτη μορφή.

arxiepiskopos είπε...

*Το τελευταίο... απελευθερωτικό (pop) αντάρτικο ξεκίνησε τις προάλλες με αφορμή τη φημολογούμενη (κρατάτε μια μεγάλη επιφύλαξη, οι Τ/Κ είναι εξίσου λαφαζάνηδες με μας) κάθοδο στο Βορρά της Jennifer Lopez για τα εγκαίνια ξενοδοχείου. Η «είδηση» ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο Facebook και η ανάλογη σελίδα που δημιουργήθηκε αριθμεί (ήδη) 15.000 μέλη στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο (!).

*Τα οποία μέλη δεν δείχνουν μεν να ανησυχούν για το ότι η πατρίδα μας δείχνει να διχοτομείται τελεσίδικα στο τέλος του χρόνου (πολλά από αυτά αναπόφευκτα θα είναι και της άποψης «τζείνοι ποτζεί τζαι εμείς ποδά») αλλά παρ΄ όλα αυτά ανέλαβαν μια φοβερή εκστρατεία για να πεισθεί η Lopez να μην έρθει, ωσάν να πρόκειται να αλλάξει κάτι εάν έρθει κι αν δεν έρθει.

*Η κίνησή τους προσέδωσε μεγάλες διαστάσεις σε μια ιστορία η οποία θα περνούσε μάλλον αθόρυβα (χέστηκε, ξέρετε, ο πλανήτης για το εάν τραγουδά σε εγκαίνια η Lopez - πείτε μας ένα σημείο που διαβάσατε εσείς ότι έδωσε συναυλία τα τελευταία δέκα χρόνια!), και έδωσε την καλύτερη προβολή σ΄ αυτή την υπόθεση που ελάχιστοι θα είχαν προσέξει.

*Και, κλασικά, ώθησε τους αντίστοιχους στην άλλη πλευρά να φτιάξουν μια ανάλογη σελίδα πανηγυρίζοντας λέει διότι η Jennifer Lopez θα πάει στην «ΤΔΒΚ». Κάτι που κανείς δεν επιβεβαιώνει ακόμη. Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι ακόμη πιο τραγικοί να νομίζουν πως θα έχει πολιτικό όφελος η «ΤΔΒΚ» από την... επίσκεψη της Λόπεζ;(!) Είπαμε, Κυπραίοι και αυτοί, όπως εμείς! Τώρα, η μάχη είναι πόσα μέλη θα έχουν οι μεν και πόσα οι δε. Θυμάστε, μικροί που μετρούσαμε ποιος την είχε πιο μεγάλη; Κάτι τέτοιο...

arxiepiskopos είπε...

*Και, κλασικά, ώθησε τους αντίστοιχους στην άλλη πλευρά να φτιάξουν μια ανάλογη σελίδα πανηγυρίζοντας λέει διότι η Jennifer Lopez θα πάει στην «ΤΔΒΚ». Κάτι που κανείς δεν επιβεβαιώνει ακόμη. Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι ακόμη πιο τραγικοί να νομίζουν πως θα έχει πολιτικό όφελος η «ΤΔΒΚ» από την... επίσκεψη της Λόπεζ;(!) Είπαμε, Κυπραίοι και αυτοί, όπως εμείς! Τώρα, η μάχη είναι πόσα μέλη θα έχουν οι μεν και πόσα οι δε. Θυμάστε, μικροί που μετρούσαμε ποιος την είχε πιο μεγάλη; Κάτι τέτοιο...

*Με κίνδυνο λοιπόν να αμφισβητηθεί για άλλη μια φορά ο πατριωτισμός μας από όλους αυτούς τους... γνήσιους Έλληνες διαδικτυακούς πατριώτες, φτιάξαμε και εμείς ένα Group στο Facebook. Χωρίς πλάκα, ελάτε να το δείτε. Έχει το όνομα «We don΄t give a f*** if Jennifer Lopez will perform in Cyprus!» (= «Δεκάρα [σ.σ. ΟΚ, δεν μεταφράζεται ακριβώς έτσι...] δεν δίνουμε εάν η Jennifer Lopez θα εμφανιστεί στην Κύπρο!).

*Μεταξύ άλλων, καταθέτουμε εκεί κι ένα υπολογίσιμο, πιστεύουμε, επιχείρημα: Ποιος σοβαρός καλλιτέχνης διεθνούς εμβέλειας θα ερχόταν ποτέ, είτε εδώ είτε απέναντι, για να εμφανιστεί στα εγκαίνια ενός ξενοδοχείου; (!) Παγκοσμίως και διαχρονικώς, οι καλλιτέχνες καταλήγουν να τραγουδούν στα ξενοδοχεία, μόνο στη φάση της παρακμής τους.

arxiepiskopos είπε...

*Αλλά και πέρα από αυτό, άντε και ήρθε και τραγούδησε. Θα αλλάξει κάτι; Θα... αναβαθμιστεί η «ΤΔΒΚ»; Μια τραγουδίστρια είναι. Δημοφιλής; Ε και; Εδώ όταν, προ μερικών ετών, αναβαθμίστηκε η «ΤΔΒΚ» σε «Τουρκοκυπριακό Κράτος» στην Ισλαμική Διάσκεψη (ένα από τα επιτεύγματα του μακαρίτη του «εθνάρχη» τους) έναν οργανισμό που αριθμεί 56 κράτη, ανάμεσά τους και μερικά από τα πλουσιότερα του πλανήτη, δεν ενοχλήθηκε και δεν αντέδρασε κανείς εδώ. Χώρια τα άλλα που ήρθαν μετά και που θα έρθουν στο τέλος του 2010, όπως όλα δείχνουν.

*Μόνο η J Lo κατάφερε να μας ξεσηκώσει. Εάν λέει κάτι αυτό; Λέει. Και ξέρετε πολύ καλά τι. Απλώς κανείς μας δεν θέλει να το σκέφτεται...



Κωδικός άρθρου: 957012

ΠΟΛΙΤΗΣ - 09/07/2010, Σελίδα: 13

arxiepiskopos είπε...

Blogger Ο/Η arxiepiskopos είπε...

EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ! Ενας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα του, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.
Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα.
Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό.
Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα.
Και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.
Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα του πειράματός του:
- Βλέπετε; λέει στο εκκλησίασμα. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε. Το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε. Μόνο το σκουλήκι που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα από αυτό το πείραμα;
Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:
- ΟΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!

arxiepiskopos είπε...

"7. οτι διαφορα χαμερπες φιανομενα στυλ χριστου χριστου της cybarko(του γνωστου email της κυριας ανθης γνωστου και ως ανεφ-αρχιμουφητ-κερατουκλι κτλπ) και αλλα τραμπουκακια στυλ μεταξενιας και ακατονομαστα κιτρινοδημοσιαγραφακια (βαρβαρα και μαγαρια και μιχαλομιχαλουδες)) επιδυκνειουν απεριφραστα τον φασιστικο τους χαραχτηρα και τα κομπλεξοαποθημενα που κουβαλουν, προσπαθωντας να αθωωσουν τον τουρκο εισβολεα ,δολοφονο και βιαστη.
ολα τα νουμερα (ιδιως αυτα που ανφερονται ποιο πανω) κερδιζουν ..."(ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ) ΦΙΛΕ ΑΝΕΦ,εκάμαμέν την!Επανήλθε χωρίς διορθωτήν ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Ε,ρε,γλέντια που 'χουν να γίνουν!



Πού εκαταντήσαμε!Για να είμαι και στο πνεύμα του Μουντιάλ,να τρώμεν 36,7-0 και να πανηγυρίζουμε που ο πορτάρης μας έπιασεν πέναλτι!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αδκιασερός παπάς θάφκει τζαί τους ζωντανούς...

VertigoKTG είπε...

με τόσα που έγραψες, τελικά τα επίστεψες.. τουλάχιστον καταφέρνεις και περιπαίζεις κάποιο, ας είναι και τον εαυτό σου. ντάξει, επιάσαμε το πόιντ. ήταν να πάεις να τη δεις και εχαλάσαμε του το πάρτυ. εμπειράζει. 20 του ιούλη έλα στην αντικατοχική αντί να πάεις στο "cratos".

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

listroποιο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα της διακυβενρησης ευελικτου?

1. οτι εμεινε μανιχος του χασκοντα λογο της ανεπαρκειας ατζαμοσυνης και φασιστομανιας του?

2. οτι εκανε τον αναστασιαδη εκλεξιμο και πολυ πιθανον διαδοχον του?

3. οτι εκατεφερε και απο πλεονασμα 3.5% επηρεν μας παττισμενους στο 7.5% ελλειμμαν?

4. οτι εδιορισεν το γαμπρουιν του να πιανει 80,000 οπως το κουττουτζιν (συντορφκια ποσοι που σας και ποσων τα κοπελλουθκια σας ειναι ανεργα η ποιανουν 800 ευρω το μηνα?)

5. οτι εγυρευκε ψηφους να δωκει του ταλατ σε παρανομες 'εκλόγες'?

6. οτι οποιος τολμα να διαφωενει με τις ατζαμοσυνες του (απο τον αναστασιαδη ,τον αβερωφ, τον ομηρου, ακομα και τον κατσουριδη ως τον γερημο το ξενη ) βαφτιζεται αμεσως 'εχθρος του λαου' και οπου μπορουν κατατρεχεται η καρατομειται(καημενε κατσουριδη)

7. οτι διαφορα χαμερπες φιανομενα στυλ χριστου χριστου της cybarko(του γνωστου email της κυριας ανθης γνωστου και ως ανεφ-αρχιμουφητ-κερατουκλι κτλπ) και αλλα τραμπουκακια στυλ μεταξενιας και ακατονομαστα κιτρινοδημοσιαγραφακια (βαρβαρα και μαγαρια και μιχαλομιχαλουδες)) επιδυκνειουν απεριφραστα τον φασιστικο τους χαραχτηρα και τα κομπλεξοαποθημενα που κουβαλουν, προσπαθωντας να αθωωσουν τον τουρκο εισβολεα ,δολοφονο και βιαστη.
ολα τα νουμερα (ιδιως αυτα που ανφερονται ποιο πανω) κερδιζουν

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

αρχιδισκοπε εισαι του πολιτη?φιανεται ασπαζεσαι τις κομμουνιστικοαντιχριστιανικες τους αποψεις.