Παραπολιτικά ανάλεκτα στην τύχη

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Όπως έλεγε και ο ιδεολογικός μου πατέρας και ιδρυτής του ΔΗΣΑΚΕΛ, "ο λόος τ' αδρώπου αν ένει"

Ο Κουλίας πρέπει να μάθει πως να μιλά για τον πρόεδρο. Να πάρει μαθήματα από τον ‘Αντρο.

Ο Χριστόφιας παρέλαβε ένα κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο, μέλος της ΕΕ και θα παραδώσει δύο κρατίδια και τα δυο εγγυημένα από την Τουρκία.

Ο Χριστόφιας παρέλαβε 6% πλεόνασμα και θα παραδώσει 6% έλλειμμα. Το ποσοστό είναι το ίδιο, αλλάζει μόνο το πρόσημο.

Το ΑΚΕΛ ήταν κόμμα κι έγινε κράτος. Το κράτος θα γίνει δυο κομμάτια, το κόμμα όμως θα παραμείνει ένα.

Ο Μάριος πήρε τη δεύτερη καρέκλα του κράτους. Αντί όμως να κάθεται, έχει γονατίσει, για να διατηρήσει την καρέκλα για άλλη μια πενταετία.

«Η επέκταση του ορίου αφυπηρέτησης των εκπαιδευτικών στο 63ο έτος αποτελεί μιαν από τις χείριστες μορφές ρουσφετιού», δήλωσε ο κ. Χριστοφίδης. Παρόλο που το συντονισμό αυτού του ρουσφετιού δεν τον είχε ο Μιχάλης Πιαττάτζιης, λέμε εμείς.

Κάθε χρόνο στο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και των απαγχονισθέντων μητροπολιτών πρέπει να μνημονεύουμε και τον Τουρκοκύπριων Κιόρογλου, που πρότεινε στον αρχιεπίσκοπο Κυπριανό να τον φυγαδεύσει, είπε ο κ. Χριστοφίδης του ΑΚΕΛ σε εκπομπή του ΡΙΚ. Βλέπετε το Πάσχα και Ραμαζάνι είναι αδέλφια δύδυμα, έπιασε τόπο. Κι όταν μνημονεύουμε τους σφαγιασθέντες από το Κιόνελι, ποιον Τουρκοκύπριο να μνημονεύουμε, κύρειε Χριστοφίδη;

Ο Χριστόφιας έδωσε τη χαλασμένη λιμουζίνα στον πάπα, για να την ευλογήσει. Τώρα πια ούτε χαλά, ούτε λάδια χάνει.

Το ΑΚΕΛ ούτε ρουσφέτι ξέρει να κάνει. Γι αυτό εγκολπώθηκαν τον Μιχάλη Πιττάτζιη, για να συντονίζει το ρουσφέτι.

Εγώ δεν έχω την εξυπνάδα, που έχει ο άνθρωπος εκείνος, που τον εκλέξαμε πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και επειδή δεν έχω αυτή την εξυπνάδα, δηλώνω ότι ο άνθρωπος με ξεγέλασε και του έδωσα την ψήφο μου. Πίστευα ότι είναι έξυπνος και αξιόπιστος στις δεσμεύσεις του. Τώρα ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι «διανοητικά λειψός». Οι πράξεις του τα τελευταία δυο χρόνια δείχνουν ότι είναι και αναξιόπιστος. Τι να κάνουμε. Την πατήσαμε και τον ψηφίσαμε; ‘Οχι βέβαια. Απλώς δεν θέλαμε για πρόεδρο ένα συνεκπονητή του σχεδίου Ανάν, που μας απειλούσε με μικρασιατική καταστροφή, όταν κατάλαβε ότι θα το καταψηφίσαμε. Αποκλείσαμε τον συνεκπονητή και βγάλαμε πρόεδρο το Χριστόφια με το μυστρί στο χέρι για το τσιμέντωμα του ΝΑΙ. ‘Ομως όταν τον ψηφίζαμε, είχε κρυμμένο μυστρί. Τι να κάνουμε; Μας ξεγέλασε.

Το παρδαλό κατσίκι, για το Christofias-watch

5 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

listroποιο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα της διακυβενρησης ευελικτου?

1. οτι εμεινε μανιχος του χασκοντα λογο της ανεπαρκειας ατζαμοσυνης και φασιστομανιας του?

2. οτι εκανε τον αναστασιαδη εκλεξιμο και πολυ πιθανον διαδοχον του?

3. οτι εκατεφερε και απο πλεονασμα 3.5% επηρεν μας παττισμενους στο 7.5% ελλειμμαν?

4. οτι εδιορισεν το γαμπρουιν του να πιανει 80,000 οπως το κουττουτζιν (συντορφκια ποσοι που σας και ποσων τα κοπελλουθκια σας ειναι ανεργα η ποιανουν 800 ευρω το μηνα?)

5. οτι εγυρευκε ψηφους να δωκει του ταλατ σε παρανομες 'εκλόγες'?

6. οτι οποιος τολμα να διαφωενει με τις ατζαμοσυνες του (απο τον αναστασιαδη ,τον αβερωφ, τον ομηρου, ακομα και τον κατσουριδη ως τον γερημο το ξενη ) βαφτιζεται αμεσως 'εχθρος του λαου' και οπου μπορουν κατατρεχεται η καρατομειται(καημενε κατσουριδη)

7. οτι διαφορα χαμερπες φιανομενα στυλ χριστου χριστου της cybarko(του γνωστου email της κυριας ανθης γνωστου και ως ανεφ-αρχιμουφητ-κερατουκλι κτλπ) και αλλα τραμπουκακια στυλ μεταξενιας και ακατονομαστα κιτρινοδημοσιαγραφακια (βαρβαρα και μαγαρια και μιχαλομιχαλουδες)) επιδυκνειουν απεριφραστα τον φασιστικο τους χαραχτηρα και τα κομπλεξοαποθημενα που κουβαλουν, προσπαθωντας να αθωωσουν τον τουρκο εισβολεα ,δολοφονο και βιαστη.
ολα τα νουμερα (ιδιως αυτα που ανφερονται ποιο πανω) κερδιζουν

arxiepiskopos είπε...

"7. οτι διαφορα χαμερπες φιανομενα στυλ χριστου χριστου της cybarko(του γνωστου email της κυριας ανθης γνωστου και ως ανεφ-αρχιμουφητ-κερατουκλι κτλπ) και αλλα τραμπουκακια στυλ μεταξενιας και ακατονομαστα κιτρινοδημοσιαγραφακια (βαρβαρα και μαγαρια και μιχαλομιχαλουδες)) επιδυκνειουν απεριφραστα τον φασιστικο τους χαραχτηρα και τα κομπλεξοαποθημενα που κουβαλουν, προσπαθωντας να αθωωσουν τον τουρκο εισβολεα ,δολοφονο και βιαστη.
ολα τα νουμερα (ιδιως αυτα που ανφερονται ποιο πανω) κερδιζουν ..."(ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ) ΦΙΛΕ ΑΝΕΦ,εκάμαμέν την!Επανήλθε χωρίς διορθωτήν ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Ε,ρε,γλέντια που 'χουν να γίνουν!

arxiepiskopos είπε...

Πού εκαταντήσαμε!Για να είμαι και στο πνεύμα του Μουντιάλ,να τρώμεν 36,7-0 και να πανηγυρίζουμε που ο πορτάρης μας έπιασεν πέναλτι!!!