M.Δρουσιώτης: Η αναντίστοιχη ντροπή της κυπριακής δημοσιογραφίας

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Σήμερα, ξεπερνώντας το Τότες-Τότε της αντιπαλότητας και της αντιδικίας, Μ.Δρουσιώτης και Άκης Παπασάββας, συνασπίζονται στον κοινό "αγώνα"! Οι σε βαθμό ψυχολογικής εμμονής αντιτασσικοί Δρουσιώτης-Παπασάββας, συνασπίζονται άτυπα σήμερα στην πολιτική δίωξη εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος, όπως σωστά αποκαλύπτει ο Εμπροσθοφύλακας


Ο Μακάριος Δρουσιώτης, διώκτης της ελευθερίας της άποψης, του Christofias-Watch και του συναγωνιστή Ξενή Ξενοφώντος, έχει ένα ακόμη "πλεονέκτημα", ανάμεσα στα υπόλοιπα: την αναντιστοιχία με τον εαυτό του.

Έτσι:

--> Από κατήγορος της ΕΟΚΑ Β, μετατρέπεται, σε εκλιπαρούντα για απολογία. Έτσι, απολογείται στο πρωτοπαλίκαρο της ΕΟΚΑ Β, Σωκράτη Ηλιάδη, μέσω του δικηγόρου του, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές:





Στη φωτογραφία, η απολογία του Δρουσιώτη στην ΕΟΚΑ Β. Αλά ούνα, αλά ντούε, αλά τρε!


--> Από μαχητικός δημοσιογράφος, που συνελήφθη από τον Αττίλα, μετατρέπεται σε επισκέπτη και θαυμαστή του Ερντογάν

Στη φωτογραφία, ο Μ.Δρουσιώτης δίπλα από το Σ.Παπαστυλιανού. Υπήρξαν και οι δύο θύματα του Αττίλα στις πορείες των γυναικών. Ο Σ.Παπαστυλιανού όμως, παρέμεινε πιστός στις ιδέες του, σε αντίθεση με τον αναντίστοιχο Δρουσιώτη, που σήμερα πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης και ενθουσιάζεται από τον Πρωθυπουργό της κατοχής


--> Από πολέμιος του Άκη Παπασάββα, βρίσκεται σήμερα, σε απόλυτη σύμπλευση μαζί του, εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος, η πολιτική δίωξη του οποίου, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ-ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ ακόμη συνεχίζεται.


Εμπεριστατωμένα, αναλύσαμε, μαζί με πολλά άλλα Blogs, σε μια κοινή προσπάθεια που έγραψε ιστορία στη Blogoσφαιρα, γιατί ο Μ.Δρουσιώτης είναι η ντροπή της κυπριακής δημοσιογραφίας. Αυτό άλλωστε το επέδειξε και ο ίδιος με την καταγελλία του για "απειλές" τις οποίες δημοσιεύει ο ίδιος στο Blog του και με καταγγελίες που ζητούσαν φίμωση ενός Blog και όχι εξεύρεση του "απειλούντος" το Δρουσιώτη Ρήγα!

Ο Μ.Δρουσιώτης δεν είναι μόνο ντροπή, αλλά αναντίστοιχη ντροπή. Η αναντιστοιχία και η ασυνέπειά του, είναι ενδεικτικά της μη εγκυρότητάς του.

Όσο κι αν θέλει να παρουσιάζεται σαν σοβαρός-ερευνητής, μάλλον περί σαλτιμπάγκου πρόκειται.

Αγησιστράτη-Αλωεύ
ς-Πράξανδρος για το Christofias-Watch

16 Σχόλια:

1974 είπε...

Συγχαρητήρια στον Ξενή Ξενοφώντος, που κατάφερε να δείξει ότι Παπασάββας και Δρουσιώτης, πρέπει να είναι μαζί και όχι να βάλλουν ο ένας εναντίον του άλλου.

Γιατί είναι τόσο γελοίοι, που αξίζει ο ένας του άλλου. Αρμόζει ο ένας του άλλου.

arxiepiskopos είπε...

ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ,έχετε απόλυτο δίκιο.Ο Μακάριος Δρουσιώτης δεν έχει συνέπεια σε διαχρονικές θέσεις.Δεν έχει,ας πούμε,τη συνέπεια ενός Λιλλήκα ή έστω ενός Τάσσου,ο οποίος ουδέποτε μετέτρεψε τον "πελλό με τα Αttivan" σε μεγάλο ηγέτη!Ευτυχώς,δηλαδή,για το ...Μακάριο!

arxiepiskopos είπε...

Το μάθατε;Ο Αναστασιάδης συντρώγει με τον Έρρογλου!Επίτροποι,η νέα ανάρτηση να έχει ως τίτλο "Ο Αναστασιάδης στην... κουζίνα του Αρταξέρξη"!

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,ΑΙΑΝΤΑ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΕ,ζηλεύω την τύχη σας.Μπορείτε να κυκλοφορείτε ακάλυπτοι στον καύσωνα του Ιούλη,χωρίς τον κίνδυνο να υποστείτε...εγκεφαλικό!

Σάββας Παπάκης είπε...

Προτρέχοντας, μακρυά από σχιζοφρενικές αντιλήψεις και πρακτικές -προμηθεϊκά και προτρεπτικά και κύρια και καθοριστικά διαπιστωτικά καταγράφω, σαρκαστικά και διαπιστωικά, παγιδευμένος σε τεχνάσματα, μα εγώ, εγώ που πέρασα στα πέτρινα χρόνια-τα δίσεχτα χρόνια-των απελθόντων (άφησαν όμως πίσω τους υπαρκτά τα τερατόμορφα τερατογεννήματά τους, τα χριστοφογουοτσιανά καθάρματα και τους νικολάκηδες και τους κουλίες και τους κενεβέζους και τους ομήρου τους) τασσωδών και βασωδών, τους καλαθοβεργοδότες τους, απείρως τραγικότερους και φανατικότερους, εγώ δε θα παραμείνω "στη σκοτεινή αίθουσα προβολής του έργου".

Θα βγω ξανά μπροστά και σ' όλο τον κόσμο θα το πω, πως το Δημήτρη αγαπώ, πως άμα μου πειράζουν το αδελφοποίτο αγαπημένο Δημήτρη μου, Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη, όταν συναγελάζονται στα Blogs και συνεκκολάπτουν την υπονόμευση του Δημήτρη μου και διαπράττουν τερατώδη νομικοπολιτικά κακουργήματα, Αίτιοι και Υπαίτιοι της Συνομωσίας κατά του Αρχηγού μου, ω Αριστόβουλε έφυγες νωρίς να με καμάρωνες, αντισυνταγματικά και παράνομα και σαφώς μέσα στα όρια του Ποινικού Κώδικα κινούμενοι, δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται το αυτονόητο αυτονόητο.

Βασική αρχή του Συνταγματικού και Πολιτειακού Δικαίου είναι ο απόλυτος σεβασμός στον Ύψιστο Άρχοντα, το νομιμοποιημένο εκλεκτό του Λαού, το Δημήτρη μου και αν είχατε ένα ίχνος, έστω ένα ίχνος, ω ένα ίχνος αντίληψης της νομικοπολιτικής σας υποχρέωσης, της αντικειμενικής και υποκειμενικής σας ευθύνης, με τα εκτρωματικά σας τερατορσκορπίσματα, τερατομαζώματα και τα πολυδιαφημιζόμενα υπέρβαρα προστρεχάματά σας και τα όσα πολυποίκιλα και κάθετα αντινομικά και αποπροσανατολιστικά μεθοοδεύτε, θα παραιτούσασταν από το Blogging.

Εδώ και τώρα, έστω και τώρα, παραιτηθείτε: Φύγετε: Είναι νομικοπολιτικά αναγκαίο. Με αποκρύψεις και αποκρύψεις, με στρεβλές ενημερώσεις και στρεβλοδέστερες Γκαιμπελικές διαδόσεις, πρέπει να σκάσετε. Σκασμό σας διατάσσωμεν, αποφασίσαμεν και διατάσσωμεν, Δημήτρη Αγάπη μου, ΑΚΕΛ αγάπη μου, συνυπαίτιοι εμείς των εκτροπών και των ανατροπών και των 50,000 εποίκων, σας λέμε: Φύγετε!!Σκάστε!!! Σας δακτυλοδεικτούμε και σας προστάσσουμε: Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, μαύρα κόκκινα κίτρινα και πράσινα κοράκια, Κικιρίκοοοοοοοοο, Κικιριιιιικοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

"Που ξέρεις μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα και να αρχίσει ο προ του μελλοντικού εγκεφαλικού ο ανεγκέφαλος σου να αρχίσει να στροφάρει"ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟΥ ΣΤΙΣ 2.14.ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ,ΟΝΤΩΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΚΑΦΑΛΙΚΟΥ.ΟΠΟΤΕ, ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΓΓΑΝ0ΟΠΗΓΑΔΟ,σε τσάκωσα.Η αρλουμποειδής γραφή και των δυο σας υποδηλώνει πως εσύ κι ο Παπάκης είστε το ίδιο άτομο!

Σάββας Παπάκης είπε...

Παίδες και Κορασίδες της Επιτροπής,

Ευκαριστούμε πολλά για τη διαφήμιση του Φεστιβάλ!!! Έστω και κάποιοι που θα δουν το πικρόχολο σχόλιο ΣΑΣ [αν ήταν η αζούλα πούζα, ήταν να πουζιάσετε τζιαι να τσακκρίσετε που σαράντα πάντες ως τωρά], θα έρθουν [ακόμα κι από περιέργεια] για να ΜΑΣ δουν!!! Αλλά να τους πείτε να δηλώνουν ότι είναι οπαδοί του Χριστοφογουοτσσιανισμού, για να τους κερνάμε που μια φίζα καρυδάκι [για τον φιλοπραξηκοπιματισμό τους] τζιαι που μια βραστήν ΚΕΑΝ! Επίσης θα έχουμε και ειδικό περίπτερο υπό την ονομασία “Ρουσφετολογικές Υπηρεσίες”, όπου ΕΓΩ μαζί με τον εκ Παραλιμνίου “σύντροφο” θα κάμνουμε λίστες για το βόλεμα των ημετέρων και θα δίνουμε και δωρεάν την “Γνώμη”!!! Εν τζιαι θέλετε τζι’ ΕΣΕΙΣ καμιά;

*******************
Φίλε Arxiepiskopε,

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο ΜΑΣ. Την “Μάχη” έκλεισε την το καθεστώς Χριστόφια. Τούτη είναι η τραγική αλήθεια και πρέπει να την παραδεχτούμε! Και τούτο αποτελεί ακόμα ένα πλήγμα [από πλευράς του καθεστώτος] κατα της ελευθερίας της έκφρασης. Αν το ΑΚΕΛ έδινε οδηγίες στους πιστούς οπαδούς του όπως μαζί με την “Χαραυγή” ‘γοράζουν τζιαι την “Μάχη” [για να στηριχτεί έτσι η ελευθέρια της έκφρασης - και της στοιχειωμένης πολεμικής κατά του Προέδρου], τότε η πάλαι ποτέ εφημερίδα του Οχταήμερου ΔΕΝ θα έκλεινε. Αλλά τι περιμένεις από ένα ανελεύθερο κι αντιδημοκρατικό σταλινικό καθεστώς; Ούτε Βόρεια Κορέα να είμαστε!

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ,κρύες κομπρέσες στο κεφάλι σου και γρήγορα στο πλησιέστερο νοσοκομείο!Με τα εγκεφαλικά μην παίζεις!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Αν ο Mαλάριος Δρουσιώτης είναι Η αναντίστοιχη ντροπή της κυπριακής δημοσιογραφίας τότε η αναντίστοιχη ντροπή της κυπριακής πολιτικής ζωής ποιος είναι ? Ο Ευελιξιάν που βρίζει και απειλεί τους πάντες , ο Άνδρος που σέρνει το Ρίκκο στα δικαστήρια για λίβελο η και οι 2 τους που συντηρούν το καθεστώς της ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ όπως το βιώνει ο Ξενής ?


Οι ετερόχθονες και επήλυδες σε αυτό τον Ελληνικότατο τόπο, Ευελιξίας και Άνδρος είναι τόσον επηρμένοι και έκλυτοι που για να δείξουν την ανωτερότητα τους πρέπει να πράξουν ότι και ο Λυκούργος( για διαφορετικούς φυσικά πάντα λόγους).
Λυκούργος
Νομοθέτης και βασιλιάς της Σπάρτης.

Έγινε τόσο ανώτερος άνθρωπος ώστε περιφρόνησε τη βασιλεία και πέθανε εθελοντικά από ασιτία για να δείξει στους συμπολίτες του ότι όπως και η ζωή έτσι και ο θάνατος πρέπει να είναι πράξη με πολιτική σημασία.

Από όλο τον αρχαίο κόσμο και από τους σπουδαιότερους φιλόσοφους αναγνωριζόταν ως ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έζησε ποτέ.

Εσείς Ευελιξία και Άνδρο τι περιμένετε ? Να αφανίσετε εμάς πρώτα ?

Σάββας Παπάκης είπε...

Ω ακριβέ μου Δημήτρη, ω ακριβέ μου Αριστόβουλε, ω Ρωμαίο Ρωμαίο, γιατί να είσαι ο Ρωμαίος, επάλληλα και παραπληρωματικά, στον αγώνα της αυταξίας του ανθρώπου και της Νομικοπολιτικής του Απελευθέρωσης, κύρια και καίρια εντός των παραμέτρων της νομιμοποίησης της εκ περιτροπής Προεδρίας του Δημήτρη μου ή εμού του ιδίου, με αντίστοιχους Τουρκοκύπριους ή Τουρκολάγνους, γιατί στις μέρες μας, έπρεπε να μας πληρώσουν με ανατοκισμούς και έπρεπε να πληρώσω και για το άρθρο μου (άρθρο είναι όχι σιδηρόδρομος) " Γράμμα Ανεπίδοτο... Αρ. 38 Μια δολοφονία-Με πολλαπλά τα πτώματά της.Το μωρό της Ρόζμαρυ 16/2/2004", μετά αό 445 μέρες και όχι μόνο και η δικιά μου, αντινομική και κάθετα αντινομικοπολιτική "απόπειρα δολοφονίας" της επιστημοσύνης μου, αφού είχε προηγηθεί η ύψιστα Υβριστική και κινδυνωδέστατου διά την πούγκα μου απόφαση του Ολιγαρχικού και Όχι Μόνον Τάσσου Παπαδόπουλου να μη με διορίσει ως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα. Μόνο έντιμα και γενναία ο Δημήτρης Χριστόφιας, σε όλες τις παρουσιάσεις των βιβλίων μου, αναγνώριζε την νομικοπολιτική μου αξία και ήρθε το 2008, ήρθε Δημήτρη μου και αλώσαμε Δημήτρη μου το Δημόσιο. Και μπήκαμε όλοι μας Δημήτρη μου, ακριβέ Δημήτρη μου και εσύ και εγώ και ο Μούδουρος, αλώσαμε στοιχειωδώς και ημιστοιχειωδώς το Δημόσιο Τομέα, όπως εξαίρετα νομικοπολιτικά και Κοινωνιολογικά-πολιτικά κατέγραψαν οι Αριστόβουλος Μάνεσης και Δημήτρης Ευρυγένης.

Πληρώσατε και θα πληρώσετε και θα πληρώνετε ακόμη και μετά θάνατον, όλοι σας, Τάσσο Παπαδόπουλε, Βάσο Λυσσαρίδη και ανομιμοποίητοι τασσοβασωδοί. Και βάναυσα και αντινομικά θα πληρώσετε. Γιατί θυμάμαι... Και θα θυμάμαι.....

Τις κρύες νύχτες της σύνταξης θα τις θυμάμαι. Γιατί είχατε όλοι σας, όλοι σας, νομικοπολιτική υποχρέωση να με δοξάζετε νυχθημερόν, Εμένα, ω Εμένα, την κορυφαία των κορυφαίων νομικοπολιτικών ψυχών, Εμένα ω Εμένα, που μόνο ο Δημήτρης μου, καθαρά και κάθετα κρυστάλλινα, με φρόντισε όπως μου άξιζε. Και θα τον φροντίζω κι εγώ, ω Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, ξανάχτισες το σπίτι μου, Δημήτρη Αγάπη μου, κόκκινα κοράκια, μαύρα και κόκκινα κοράκια, Κικιρίκοοοοοοοοοοοοοοοοοο, Κικιρίκοοοοοοοοοοοοο!

arxiepiskopos είπε...

Το μάθατε;Ο Αναστασιάδης συντρώγει με τον Έρρογλου!Επίτροποι,η νέα ανάρτηση να έχει ως τίτλο "Ο Αναστασιάδης στην... κουζίνα του Αρταξέρξη"!

arxiepiskopos είπε...

"....Οι ετερόχθονες και επήλυδες σε αυτό τον Ελληνικότατο τόπο, Ευελιξίας και Άνδρος είναι τόσον επηρμένοι και έκλυτοι..."ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥ,ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΓΛΩΣΣΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ!(Ακούς εκεί,ετερόχθονες, επήλυδες και έκλυτοι όσοι δε συμφωνούν με τα όνειρα του μόνου γνήσιου εκπροσώπου της ελληνικότητας και της ηθικής!)

arxiepiskopos είπε...

Είμαι ο αρχιανεφχριστοδρακουνοκατάμουτρας και θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι απόψε,αύριο και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης,για τουριστικούς λόγους,δε θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.Μπορούν,λοιπόν,κατά την περίοδο αυτή,οι γνωστοί ηλίθιοι του μπλογκ ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ΑΙΑΝΤΑΣ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ να αφοδεύσουν ελεύθερα.Φίλε ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,αν έχεις χρόνο και διάθεση ανάλαβέ τους!

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Αρχιεπίσκοπος,
αν ο υποφαινόμενος διακατέχεται από ΗΘΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τότε οι Ευέλικτος , Άνδρος και οι πιστοί συνακόλουθοι τους δεν έχουν θέση στην κοινωνία.
Εξάλλου δεν είναι ο υποφαινόμενος που έταξε ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και σίγουρα δεν είναι ο φίλος σου ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ που κάθεται στον προεδρικό θώκο , εξυβρίζοντας και απειλώντας τους διαφωνούντες. Άλλος είναι που δηλώνει οδοστρωτήρας. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!!! Και ουδέποτε ο γράφων ανέλαβε εργολαβικά , ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, βολεύοντας ημετέρους διατυμπανίζοντας το ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ μέσω διαδικτύου .

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ τους είναι κάποιοι από ΑΚΕΛ μεριά φωνασκώντας ότι είναι κατά λάθος που μιλάμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ , και εκούσια λησμονώντας ότι είναι η ηγεσία του ΑΚΕΛ με επιστολή προς τον ΟΗΕ(με υπογραφές των ΕΖΕΚΙΑ, ΦΑΝΤΗ, ΚΑΤΣΑΜΠΑ κα) που αξιούσε την ΕΝΩΣΙΝ της Κύπρου με τα της μητρός ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΑΝ Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ? ( έτσι νομίζουν ότι είμαστε)

ΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Aντρέας Αντρέου είπε...

Φίλε Αρχιεπίσκοπος, άμα νοιώθεις ΞΕΝΟΣ σε ένα τόπο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την κάνεις από εκεί και όχι να αναλαμβάνεις το ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ κουβαλώντας δεκάδες χιλιάδες ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
Γιουσουφάκια . έ Γιουσουφάκια !!!!!!