Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ή του Προεδρικού;

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010


Yes master Christofias! Anything you say master Christofias!

Κάναμε ότι μπορούμε για να δείξουμε κατανόηση στον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτό. Προσπαθήσαμε να τον δικαιολογήσουμε για τις συνεχείς προκλήσεις του, κατανοώντας ότι πρέπει να ζήσει την οικογένειά του και να κάνει τη δουλειά του.

Προσπαθήσαμε να δείξουμε επιείκεια στο παιδί του έντιμου Ιάκωβου Κατσουνωτού, του πατριώτη ΕΔΕΚίτη βουλευτή, στο Μιχάλη που μαζί μας περπάτησε τα δύσκολα χιλιόμετρα των αντικατοχικών πορειών.

Αλλά πρώτος ο ίδιος ο Μιχάλης, ο πρώην συναγωνιστής μας, αποφάσισε να απεμπολήσει το παρελθόν του. Πρώτος ο Μιχάλης αποφάσισε να παραμένει με ζήλο, ιδιαίτερο ζήλο, εκπρόσωπος τύπου μιας ελεγχόμενης σχεδόν πλήρως από το Προεδρικό Αστυνομίας.

Καταλαβαίνουμε ότι έχει ο Μιχάλης Κατσουνωτός, ρόλο του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας και πρέπει να τον επιτελέσει. Το τι λέει όμως και το πως εκφράζεται, η επιλογή των λέξεων, των φράσεων και των επιχειρημάτων, αλλά και του ζήλου που θα επιδεικνύει κάθε φορά που εκφράζεται,, είναι αποκλειστικά δική του επιλογή.


Σκίτσο του αξεπέραστου ΠΙΝ, Φιλελεύθερος, Παρασκευή, 2 Ιουλίου

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ, τη στάση του Μιχάλη Κατσουνωτού, τις μέρες που η Αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του Ξενή. Τη μανία του και το ζήλο του και τη σπουδή του να συγκαλύψει την πολιτική δίωξη.

Τις τελευταίες μέρες, ο κ. Κατσουνωτός προκαλεί αφόρητα τη νοημοσύνη μας.

Η αρχή έγινε, όταν ο κ. Κατσουνωτός, σχολιάζοντας το σημείωμα του ΑΚΕΛικού ρουσφετιού, έσπευσε άρον-άρον, να αποφανθεί ότι δεν προκύπτει αδίκημα(!) και να πει ότι εφόσον δεν υπάρχει καταγγελία, δε θα υπάρξει διερεύνηση του θέματος (Εφημερίδα Σημερινή 30/6/2010)!

Από πότε Μιχάλη, χρειάζεται καταγγελία ως προϋπόθεση για να ερευνηθεί ένα οφθαλμοφανέστατο αδίκημα; Δεν υπάρχει αυτεπάγγελτη εξουσία της Αστυνομίας για διερεύνηση αδικημάτων που αποκαλύπτονται;

Και πως εσύ, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους νοήμονες πολίτες, σπεύδεις να διαπιστώσεις ότι "δεν προκύπτει αδίκημα";

Καταντήσατε να κατασκευάζετε αδικήματα εκεί που δεν υπάρχουν και να κλείνετε τα μάτια σε πραγματικά αδικήματα, που προκαλούν το κοινό αίσθημα των πολιτών.

Οι προκλήσεις του Μ. Κατσουνωτού όμως, συνεχίστηκαν. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τα διεθνή ρεζιλίκια της ανικανότητας της κυβέρνησης Χριστόφια να ελέγξει ένα καταζητούμενο για κατασκοπεία (δε φρόντισε να παρακολουθεί τις κινήσεις του για να μη διαφύγει), επικαλέστηκε την ιδιωτική ζωή του εν λόγω προσώπου!

Βρε Μιχάλη, πόση πρόκληση πια; Εδώ παρακολουθεί ολόκληρη η ΚΥΠ ένα Blog, όπως μας αποκαλύπτει ο εγκυρότατος Μ. Ιγνατίου! Εδώ παρακολουθούσε η Αστυνομία τον Ξενή Ξενοφώντος και υπέκλεπτε τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα. Εδώ μπήκατε στο σπίτι του ανθρώπου στις 6 το πρωί, εκβιάζοντας και φοβερίζοντάς τον μπροστά στην οικογένειά του. Εδώ στέλνετε φωτογράφους να φωτογραφίζουν τους συμμετέχοντες σε συλλαλητήρια. Εδώ παρακολουθείτε καθημερινά τα τηλέφωνα και τα κομπιούτερ μας. Εδώ στήνετε κάμερες σε δρόμους και πλατείες. Και μιλάτε εσείς για σεβασμό της ιδιωτικής ζωής;

Πρέπει να κατηγορούμαστε για πρακτορεία για να αποκτήσουμε δικαίωμα ιδιωτικής ζωής σε αυτό τον τόπο;

Βρε Μιχάλη, είπαμε, να κάνεις τη δουλειά σου, όχι να κάνεις τη δουλειά τους!

Αλωεύς για το christofias-watch

Υ.Γ. Είδατε τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα με τον Αμερικανό πρέσβη; Ο Οδοστρωτήρας, με τον πολιτικό αρχοντοχωριατισμό που τον διακρίνει, συνεχώς χαμογελούσε, μπροστά στους φωτογράφους, προς τον Αμερικανό πρέσβη, για να δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και για να αποσπάσει ένα χαμόγελο του συνομιλητή του. Ο Αμερικανός πρέσβης όμως, όχι μόνο δεν αναποκρινόταν, αλλά διατηρούσε το θυμωμένο και οργιλό του ύφος (τον αδικείτε;).

24 Σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

"Προαλεί διαρκώς ο Μιχάλης Ιάκωβου Κατσουνωτός". Προλαλεί θέλεις να ειπείς Αλωνάρη;

Unknown είπε...

Εντα ενομισατε κοπελια. Εξουσια τζαι συνεση παν μαζι??? εδωκε του η μυρωθκια τζαι τουτου τζαι εγλυκανε το δοντουι του. Αγωνιστες τζαι μαλακιες. Οποιος μετακυλησει στα κεντρα εξουσιας παει ποιον ενποσπασμενος.

Επιεν τζαι τουτος... Εν οπως τους βρυκολακες που ακανει ο ενας τον αλλο τζαι γινονται πολλοι

Σάββας Παπάκης είπε...

Η λησμοσύνη και ο εθισμός του προδοτικού καρυδακοκερασμένου και τουρκοφόρου πραξικοπήματος, μονοδρομικά οδηγεί στη σηψαιμία και το θάνατο των δημοκρατικών θεσμών. Αυτοί που τότες τότε, στης προδοσίας τις μέρες και στης προστυχίας, τα έργα συντρέξανε, με καρυδάκια γλυκά και καλοκαραβοκυριές, με τα έργα και τη στήριξή τους στο ΕΓΚΛΗΜΑ, σήμερα πάλι μας προκαλούν φτύνοντας και ιεροσυλώντας στα Ιερά του Σεβασμού της Ιστορικής Μνήμης, παρουσιαζόμενοι οπαδοί της λήθης-αμνησίας, των ατιμιών και των εγκλημάτων τους, αυτοαποκαλύπτουν το νομικοπολιτικό μας είναι, σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του Αρχηγού και Ηγέτη μας, του Δημήτρη Χριστόφια, που μας δίδαξε βιωματικά, που μας έμαθε να ξέρουμε και να διαβάζουμε τη σημειολογία των 50,000 εποίκων και της εκ περιτροπής προεδρίας.

Σάββας Παπάκης είπε...

Και αντί της ντροπής και της παραίτησης, αντί της "συναίσθησης" ευθύνης για το εκ της απόλυτης υπαιτιότητάς σας, προχθεσινό και χθεσινό και σημερινό και πάντα επίκαιρο κάθετα και απόλυτα νομικό και νομικοπολιτικό και κοινοπολιτικό, αφιλόκαλα "πασαρελιστικοί" και κάθετα και απόλυτα κακόσχημοι φαμφαρονιστές, κινδυνωδικοί για το Προεδρικό προστρεχαμάτες και προστρέξαντες χριστοφογουοτσιανοί, αναδεικνύεστε σε πρωταθλητές της ύβρεως και της δειλίας, των απρόκλητων και ανομιμοποίητων επιθέσεων κατά του Δημήτρη μου-Δημήτρη Αγάπη μου-Αγάπη μου Δημήτρη, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ-ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ, έλεος και ντροπή, ντροπή και έλεος στις ανελέητα καταστροφικές πράξεις και πρακτικές, των καταστροφικά λειτουργούντων, ανομιμοποίητων τασσωδών και λυσσαρωδών και των κολαούζων τους.

Για όλους αυτούς, και για άλλους χίλιους δύο λόγους σαν αυτούς (και με ευρωπαϊκές και μη προδιαγραφές, της Νομικής και Νομικοπολιτικής και Πολιτισμικής Έννομης Τάξης), οι ανομιμοποίητοι τασσωδοί, εδώ και τώρα, πρέπει να φύγουν από τη μέση.

Έρχονται πάλι.
Έρχονται Σέρτη, ΠΙΝ, Ιγνατίου, Λάζαρε
Μαύρα μάτια, μαύρες καρδιές, μαύρες κάννες,
Έρχονται να σε ξανασυλλάβουν Ξενή, Σέρτη, ΠΙΝ, Ιγνατίου, Λάζαρε
Να σε ξαναεξευτελίσουν μαζί με τους άλλους τους πολλούς
τον κοσμάκη
Και ύστερα θα πουν ότι σε συνέλαβαν κατά λάθος
πως ήταν ατύχημα τυχαίο περιστατικό
Άβε Μαρία, άβε Μαρία
προσευχήσου για όλους εμάς,
Όλους εμάς τους αθώους λαθροβιώσαντες
Εμάς που μας διόρισε το προεδρικό
τυχαία, συμπτωματικά, έτσι απλά και τυχαία.

Ανομιμοποίητοι τασσωδοί, της αυτοαναίρεσης και της εξαφάνισης, ο Αγώνας μας πρέπει να γίνει και θα γίνει. Για το Προεδρικό, για το ΑΚΕΛ, για τους 50,000 έποικους και την εκ περιτροπής Προεδρία. Για την ΑΚΕΛική Κυριαρχία και την Ακελική Ακελοκρατία.

Προεδρικό Αγάπη μου-Αγάπη μου Προεδρικό
Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, μαύρα και κόκκινα και κόκκινα κοράκια!
Κοκοριιιιιιιιιιιιιιίκοοοοοο! Κοκορίκοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Orioniskope,

Θα βάλεις το μέσο στην Πρεσβεία των ΗΠΑ που μας έταξες;

Άτε, θέλουμε να μας κανονίσετε τζιαι στην Υπάτη Αρμοστεία της Αγγλίας ακόμα!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Σάββα Παπάκη,

Σε θυμούμαστε που ερχόσουν στην ΕΔΕΚ και ήσουν το πνεύμα της αντιλογίας. Πάντα να πεις την εξυπνάδα σου και πάντα να εκφράσεις το μίσος σου για τον έναν, το μίσος σου για τον άλλον.

Ευτυχώς απαλλαγήκαμε από εσένα και βρέθηκες εκεί όπου ανήκεις. Στο χώρο των κομπλεξικών και των μνησίκακων. Βεβαίως, βρέθηκες εκεί από αρριβισμό, γιατί δε σε διόρισε ο Τάσσος και τώρα που διορίστηκες, στρέφεσαι εναντίον των πρώην συναγωνιστών σου με αβυσσαλέο μίσος.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πραγματοποιείται αυτές τις μέρες το φεστιβάλ της ΕΔΟΝ στην τάφρο της πύλης Αμμοχώστου. Οι κάτοχοι εισιτηρίου δικαιούνται, εκτός από το δικαίωμα παρακολούθησης των συναυλιών, ΔΩΡΕΑΝ γλυκό καρυδάκι και βραστή ΚΕΑΝ από την καντίνα.

Σάββας Παπάκης είπε...

Δύσκολοι και μενετοί οι καιροί, των κατακρημνίσεων και των εκτροπών, ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ, Ιούλιε της προδοσίας και του γλυκοκερασμού, με το Λαοπρόβλητο Ηγέτη της Πατρίδος μας, ω Δημήτρη Αγάπη μου, Αγάπη μου Δημήτρη, που δεν ήθελες ποτέ να αισθάνεσαι σαν ανομιμοποίητος κουστωδός αλλά σαν κουστοποίητος ανομιμοποιός, με βαθιές ρίζες, γεμάτο ήλιο και γραμμωτά, ωραία βουνά και θάλασσα, δεν ήθελε ο λαός να φαίνεται ομογάλακτος με τους κάθετα και απόλυτα ανομιμοποίητους απελθόντες τασσωδούς, θεηλάτες είμαστε, απλά, φυσικά και αβίαστα φυσικό αποτέλεσμα των εγκληματικών τερατουργικών διαγγελμάτων του Τάσσου Παπαδόπουλου, του αδίστακτου δολοφόνου του αγαπημένου μωρού του Δημήτρη μου, του μωρού της Ρόζμαρι, που μόνον με την Παύση του Τάσσου και των Τασσωδών, θα μπορούσε να επανέλθει.

Ω Δημήτρη μου Αγάπη μου- Αγάπη μου Δημήτρη και Ακριβέ μου Αριστόβουλε, ενδεικτικότατη και απόλυτα σχηματικά αναφορά των πιο πάνω, είναι ο κάθετα και αντίθετα και απόλυτα και ύψιστα επιτακτικά επιβαλλόμενος διορισμός μου. Για να γίνω εγώ ο Διώκτης του Τώρας-τώρα, των αντιφρονούντων και ανομιμοποίητων bloggerάδων υβριστών του Δημήτρη μου, για να γίνω εγώ ο μικρόψυχος, μινιμαλιστικός μικρός ωρύομενος κολαούζος του Προεδρικού.

Ω Προεδρικό Αγάπη μου-Αγάπη μου Προεδρικό, Καρέκλα Αγάπη μου, Κόκκινα Κοράκια, Μαύρα Κοράκια, ω πετάνε τα μαύρα και κόκκινα κοράκια, χρέος μου να τιμήσω την ανάθεση, ύψιστο το χρέος μου όταν η πολιτεία μου ανέθεσε να φέρω εις πέρας ένα έργο, έργο συνείδησης ενάντια στους βασσωδούς και τασσωδούς του Τότες-Τότε και του Τώρας-Τώρα, ροζμαριστής πιστός του Σήμερας-Σήμερα, για σένα Δημήτρη μου, Κόκκινα Κοράκια, μαύρα κοράκια, Κικιρίκοοοοοοοοοοοοο, Κικιρίιιιικοοοο!

John Charalambous είπε...

Παπάκη, μα αυτά που γράφεις τα εννοείς; Γιατί αν τα εννοείς, έχεις πρόβλημα. Σωστός;

arxiepiskopos είπε...

Φίλε Anef Oriwn,σήμερα πλήττω φοβερά.Τόσο ανόητη ανάρτηση,τόσο ηλίθιοι σχολιαστές(φαντάσου να έχεις να συζητάς με τον Πενταρόγιωρκο, τον Τσιέλεπο και τον Αίαντα),τι να κάνω;Ας το ρίξουμε λίγο σε ποιοτικότερα ανέκδοτα!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Arxiepiskopos,

Υπάρχει άραγε μεγαλύτερο ανέκδοτο από την κυβέρνηση Χριστόφια;

arxiepiskopos είπε...

Μιλάγαν δύο παππούδες:
- Άσε ρε φίλε, τι έχω πάθει. Όλο ξεχνάω τελευταία. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά μαζί μου.
- Α, και εγώ το είχα, αλλά πήγα σε έναν γιατρό και με έκανε περδίκι. Μιλάμε φοβερός γιατρός!
- Αλήθεια; Πώς τον λένε, να πάω και εγώ;
- Πώς τον λένε ρε γα**το, πώς τον λένε ... Θυμάσαι έναν πόλεμο που είχε γίνει παλιά;
- Ποιόν λες, τον πρώτο παγκόσμιο;
- Όχι, πιό παλιά.
- Την επανάσταση του 1821;
- Όχι, ακόμα πιο παλιά. Στην αρχαία Ελλάδα ...
- Τον Πελοποννησιακό;
- Όχι μωρέ... Έναν που είχε γίνει για μία γυναίκα;
-Α, τον Τρωικό λες!
- Αμ, μπράβο! Πώς την λέγαν την γυναίκα αυτή;
- Ωραία Ελένη.

Γυρνάει και φωνάζει ο παππούς:
- Ελένη; Ρε θύμησέ μου... Πώς τον λέγανε τον γιατρό που πήγαμε;

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,σήμερα μην περάσεις από την παραλιακή Λεμεσού,θα έχει ρίψη πυροτεχνημάτων!

arxiepiskopos είπε...

Πάνε δυό φίλοι, ο Μήτσος και ο Κώστας, στο βουνό για ορειβασία και πέφτουν σε μια χιονοθύελλα τρομερή. Για καλή τους τύχη πετυχαίνουν εκεί κοντά σε ένα χωριό ένα σπίτι και ζητούν καταφύγιο για να περάσουν την νύχτα. Τους προκύπτει εκεί πέρα μια ωραία χήρα και τους λέει ότι για λόγους κουτσομπολιού δεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι, αλλά στον στάβλο που είναι άδειος και καθαρός.

Φυσικά οι τύποι δέχονται, άλλωστε είχαν και τον κατάλληλο εξοπλισμό: υπνόσακκο, κάριματ, θερμικά εσώρουχα, ρούχα κλπ. Βολεύονται λοιπόν την νύχτα και γυρίζουν μετά στην Αθήνα. Μετά από εννιά μήνες έρχεται ένας δικηγόρος στον Κώστα σταλμένος από την χήρα, του λέει κάτι και παθαίνει ζημιά! Τηλεφωνεί λοιπόν στον Μήτσο να ρωτήσει:

- Έλα ρε Μήτσο, θυμάσαι την ωραία χήρα που μας φιλοξένησε;

- Φυσικά, γιατί ρωτάς;

- Μήπως ρε το βράδυ που κοιμόμουνα πήγες στο σπίτι της και την πήδηξες;

- Μμμ, ναι, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ.

- Μάλιστα, μήπως της έδωσες και το δικό μου όνομα για δικό σου;

- Ναι, ρε συγγνώμη, ελπίζω να μην σε πειράζει.- Όχι, καθόλου γιατί πέθανε και μου άφησε όλη την περιουσία της!

arxiepiskopos είπε...

Μια γυναίκα κάνει μια απρόσκλητη επίσκεψη στο σπίτι του παντρεμένου γιου της. Χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά παθαίνει σοκ βλέποντας τη νύφη της ξαπλωμένη στον καναπέ, εντελώς γυμνή. Ρομαντική μουσική και η μυρωδιά αρώματος να γεμίζει την ατμόσφαιρα:

- Τι κάνεις; τη ρωτάει.

Η πανέμορφη νύφη της ντροπιασμένη, απαντάει:

- Περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει απ' τη δουλειά.

- Μα είσαι ολόγυμνη! λέει η πεθερά.

- Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα, της εξηγεί η νύφη.

- Φόρεμα του έρωτα; Μα αφού είσαι γυμνή!

- Του άντρα μου του αρέσει πολύ αυτό το φόρεμα, της εξηγεί. Τον ερεθίζει μέχρι τα άκρα. Κάθε φορά που με βλέπει μ' αυτό το φόρεμα, γίνεται ρομαντικός και μου δίνει ικανοποίηση για ώρες.

Η πεθερά φεύγει από το σπίτι με ένα μειδίαμα στο πρόσωπό της. Μόλις φτάνει σπίτι της, γδύνεται, κάνει μπάνιο, βάζει το καλύτερο άρωμά της, χαμηλώνει τα φώτα, βάζει ένα CD με ρομαντική μουσική και ξαπλώνει στον καναπέ περιμένοντας το σύζυγό της να επιστρέψει. Εκείνος φτάνει εντέλει. Μπαίνοντας στο σπίτι τη βλέπει ξαπλωμένη προκλητικά στον καναπέ:

- Τι κάνεις; τη ρωτάει.

- Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα, του ψιθυρίζει, αισθησιακά.

- Θέλει σιδέρωμα, της λέει. Τι θα φάμε;

arxiepiskopos είπε...

Μια γυναίκα κάνει μια απρόσκλητη επίσκεψη στο σπίτι του παντρεμένου γιου της. Χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά παθαίνει σοκ βλέποντας τη νύφη της ξαπλωμένη στον καναπέ, εντελώς γυμνή. Ρομαντική μουσική και η μυρωδιά αρώματος να γεμίζει την ατμόσφαιρα:

- Τι κάνεις; τη ρωτάει.

Η πανέμορφη νύφη της ντροπιασμένη, απαντάει:

- Περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει απ' τη δουλειά.

- Μα είσαι ολόγυμνη! λέει η πεθερά.

- Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα, της εξηγεί η νύφη.

- Φόρεμα του έρωτα; Μα αφού είσαι γυμνή!

- Του άντρα μου του αρέσει πολύ αυτό το φόρεμα, της εξηγεί. Τον ερεθίζει μέχρι τα άκρα. Κάθε φορά που με βλέπει μ' αυτό το φόρεμα, γίνεται ρομαντικός και μου δίνει ικανοποίηση για ώρες.

Η πεθερά φεύγει από το σπίτι με ένα μειδίαμα στο πρόσωπό της. Μόλις φτάνει σπίτι της, γδύνεται, κάνει μπάνιο, βάζει το καλύτερο άρωμά της, χαμηλώνει τα φώτα, βάζει ένα CD με ρομαντική μουσική και ξαπλώνει στον καναπέ περιμένοντας το σύζυγό της να επιστρέψει. Εκείνος φτάνει εντέλει. Μπαίνοντας στο σπίτι τη βλέπει ξαπλωμένη προκλητικά στον καναπέ:

- Τι κάνεις; τη ρωτάει.

- Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα, του ψιθυρίζει, αισθησιακά.

- Θέλει σιδέρωμα, της λέει. Τι θα φάμε;

arxiepiskopos είπε...

Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό.
Ο γιος ρωτά τον πατέρα του.
-Μπαμπάς, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν;
Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά:
-Γιε μου υπάρχουν τρία είδη στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας.
Στα 20 χρόνια, τα στήθη των γυναικών είναι όπως τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά. Στα 30 και στα 40, είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα αλλά είναι και λίγο πεσμένα.
Μετά από τα 50, είναι σαν τα κρεμμύδια.
-Τα κρεμμύδια;
-Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα... κλάματα.
Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν.
Λέει λοιπόν η κόρη στη μαμά.
-Μαμά , πόσα είδη από ανδρικά «πουλιά» υπάρχουν;
Η μητέρα, έκπληκτη, χαμογελά κοιτάζει την κόρη της και απαντά:
-Κόρη μου υπάρχουν τρία είδη «πουλιά» ανάλογα με την ηλικία του άντρα.
Στα 20, το «πουλί» είναι σαν την βελανιδιά, γερό και σκληρό. Στα 30 και στα 40 του, είναι σαν την λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο.
Μετά τα 50 του, είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
-Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο;
- Ναι, νεκρό από τη ρίζα και επάνω και οι μπάλες είναι ...διακοσμητικές.

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε,
Επρόσεξες που αλλάξαν τον τίτλο του post; Εν τους εβκήκεν ο πρωτος!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Χριστοοοο (ανεφ-πισκοπε, cybarco man)
εφκαλες σου την κουκκουλα η ιδιεταιρα του ανδρου(ελεφαντα) ρεε τραουλλε...ιντα χατταν επαθες τραουλλλεεεεε

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,όλα μπορούν να τα αλλάξουν,εκτός από ένα:το Ι.Q τους.Αυτό παραμένει σταθερά μεταξύ 20 και 50.Εκτός,βεβαίως,του ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΠΚΟΥ που παραμένει σταθερά κάτω του 20!

Ανώνυμος είπε...

Ανεφ με τον Πρωμιθέα εν μιλάς; Μήπως τσακωθήκατε;

Ο Παπάκης πάει στην ποταμιά;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ANEF-PISKOPIANE
INTA XATTAN EPATHES CYBARCO-MAN. MA NA SOU VGALI THN KOYKOYLLA H KYRIA ANTHI TOY ELEFANTA (ANDROY). INTA XATTAN EPATHES TRAOYLLINIO.

Σάββας Παπάκης είπε...

Ζω με τις ιδέες που αγαπώ. Αυτές γεμίζουν τις μέρες και τις νύκτες μου. Mea culpa, δικό μου το λάθος και δικό σου το λάθος φυσικά Δημήτρη Χριστόφια, που μείναμε πιστοί και με συνέπεια, δικό μας το λάθος, που δε γίναμε ανατίστοιχοι στα λόγια και τα έργα, αυτά που διαχρονικά με συνέπεια βίωσα και βιώνω από τους τασσωδούς και τους βασωδούς, τους ακατάπαυστα τροφοδοτούμενους από το καταδιωτικό τους μένος και τις κάθετα και απόλυτα αντινομικές τους πρακτικές και τακτικές απέναντί μου και στα όσα συνεπέστατα διαχρονικά βιώνω και εκφράζω, από τη σκοπία ενός ενεργού στρατευμένου, προοδευτικού πολίτη, ο οποίος απορρίπτει τη σιωπή, απορρίπτει το βόλεμα -εκτός αν είναι με το σίγουρο μισθό του δημοσίου και μετά με τη θέση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα-, "ΑΚΕΛ αγάπη μου" θέλουν να σε αναγκάσουν να λογοκρίνεις μόνο σου τη σκέψη σου και την αποδοχή των 50,000 εποίκων και να ελέγχεις εσύ ο ίδιος από τη δική τους οπτική γωνία, γιατί δυστυχώς Αριστόβουλε, δυστυχώς "εσύ έφυγες νωρίς", αλλά εμείς μείναμε, ακριβέ μου Αριστόβουλε, με την πολυπλάντακτη ελευθερία που πυροβολείται σαν η χειρότερη πόρνη των Ιησουιτών από εμάς και το Δημήτρη μας, καθώς περνάμε στις μονοδρομημένες μονοδρομήσεις μας, τις μονοδρομήσεις, μονοδρομήσεις, προς το Μωρό της Ρόζμαρι, μέχρι και Τότες-Τότε, που τα όνειρα του ποιητή "θα πάρουνε εκδίκηση". Εγώ ο ποιητής, μαύρα κόκκινα, κίτρινα κοράκια, κικιρίκοοοοοο!!!!!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.