Συνέντευξη Χρίστου Σιοπαχά - Μέρος 7ο

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εμείς είμαστε κόκκινοι, όχι ροζ!


Αυτό είναι το τελευταίο μέρος μίας εξαιρετικής συνέντευξης. Ευχαριστούμε το Χρίστο Σιοπαχά που τίμησε το ιστολόγιό μας με τη σοφία του και τη βαθιά πολιτική του σκέψη.

Ίσως τώρα, με το πέρας της συνέντευξης, ο κ. Χριστόφιας να μπορεί να αρχίσει να κοιμάται ήσυχα, αν κι εμείς στη θέση του, με τόσο βάρος στη συνείδησή μας για τέτοιες ακατανόμαστες και αντιδημοκρατικές πράξεις, δε θα μπορούσαμε να κοιμόμαστε ήσυχα και να μη μας πνίγουν οι τύψεις και να μη μας ενοχλούν οι Ερινύες.

"Ποιά σχέση μπορούν να έχει το εντόπιο χιλτονικό “αριστερό” λάϊφ στάϊλ και οι περιφερόμενες κοιλιές, με αγωνιστές σαν τον Φλωράκη και τους συντρόφους του; Καμία! Γι ‘αυτό και οι ακελικοί, δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις με το ΚΚΕ. Γι’ αυτό και στις ιδιωτικές τους κουβέντες, το απαξιώνουν με κάθε ευκαιρία."

Το 1989, μετά από πρόταση του Συνασπισμού της Αριστεράς, σκηνοθετήσατε μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής κάλυψης της ΕΡΤ, το πορτραίτο του Χαρίλαου Φλωράκη. Θα σκηνοθετούσατε ένα πορτραίτο του Δημήτρη Χριστόφια;


Ένα πορτραίτο υπέρ του Χριστόφια, όχι! Πρώτα απ’ όλα, γιατί δεν θα με καλούσαν ποτέ οι ίδιοι! Και γιατί, μας χωρίζει πολιτική άβυσσος. Ο Φλωράκης, ήταν ένας μεγάλος λαϊκός ηγέτης. Με ισχυρή θέληση, σίγουρος για τον εαυτό του, ένας άνθρωπος που θυσίασε τα πάντα για τα πιστεύω του. Γι’ αυτό και εξέπεμπε προς τον συνομιλητή του, αυτήν την απεριόριστη απλότητα, που συνορεύει με την αγάπη. Ούτε παιδιά δεν κατάφερε να κάνει, έτσι μισή ζωή στην παρανομία και την άλλη μισή, 18 ολόκληρα χρόνια στις φυλακές και στις εξορίες. Νιώθω εξαιρετική τιμή που τον γνώρισα, τόσο αυτόν όσο και τους καπεταναίους συναγωνιστές του. Χωνεμένες προσωπικότητες, βαθιές, γήινες. Υπολείμματα ενός ηττημένου στρατού, αλλά αξιοπρεπείς κι αγωνιστές, μέχρι το τέλος. Η βραδιά με τα γυρίσματα στο μικρό διαμέρισμα του Ρίτσου στην Αχαρνών, απετέλεσε για μένα εξαιρετική συναισθηματική και νοητική εμπειρία. Ποιά σχέση μπορούν να έχει το εντόπιο χιλτονικό “αριστερό” λάϊφ στάϊλ και οι περιφερόμενες κοιλιές, με αγωνιστές σαν τον Φλωράκη και τους συντρόφους του; Καμία! Γι ‘αυτό και οι ακελικοί, δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις με το ΚΚΕ. Γι’ αυτό και στις ιδιωτικές τους κουβέντες, το απαξιώνουν με κάθε ευκαιρία. Για τα λάθη που έκανε και που έμεινε, εξ αυτού, κολλημένο στα ποσοστά του. Οι αλάνθαστοι! Γι’ αυτό και τα ελλαδικά “αριστερά” τους μπράβο, προέρχονται μόνον απ’ τη λεγόμενη ανανική “ανανεωτική αριστερά” και το εκσυγχρονιστικό νεοταξικό Πασόκ. Τάλε κουάλε των ιδίων.

Για τον Χριστόφια, θα μπορούσα να κάνω, ένα πολιτικό ντοκιμαντέρ για την πορεία του προς την εξουσία. Οι ώρες της σιωπής που θα ακολουθήσουν την πτώση του, ίσως έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά κι αυτό, τί να το κάνεις; Ως ήρωας δραματουργίας, είναι βαρετός. Μόλις αποχωρήσει από την εξουσία, δεν θα ενδιαφέρει κανέναν.

Έχετε σκηνοθετήσει και την τελευταία εκδήλωση του Ελληνοσοβιετικού για την Επανάσταση του Οκτώβρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας;

Σκηνοθετική επιμέλεια. Το 1989. Όπως είχα και τη σκηνοθετική επιμέλεια του 8ου, αν θυμάμαι καλά, Φεστιβάλ Νεολαίας της Εδόν το 1978 στη Λεμεσό. Με πρόεδρο τον Μ. Παπαπέτρου και γραμματέα τον Δ. Χριστόφια.

Πώς κρίνετε την πολιτική δίωξη τον Ξενή Ξενοφώντος;

Μικροπρέπειες μικρών ανθρώπων. Και πολιτικά λάθη με κόστος. Ακόμη κι αν κάποιοι από τους παρατρεχάμενους του καθεστώτος, ήθελαν να “πουλήσουν” υπηρεσίες στον Χριστόφια, έπρεπε να τους σταματήσει, ως μη σοβαρούς και επικίνδυνους, ο ίδιος. Οι άνθρωποι ζουν σε επικοινωνιακό μεσαίωνα. Είναι ανίκανοι να χειριστούν, ο,τιδήποτε.

Πώς σχολιάζετε την υποστολή της ελληνικής σημαίας στο Ρικ;

Έγινε, γιατί έπρεπε να γίνει! Γιατί είναι πίστη των ακελικών καθοδηγητών, πως τα σύμβολα του ελληνισμού, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται απ’ τους ελληνοκυπρίους. Και γιατί, ήταν μάλλον απαίτηση των τούρκων, που γέμισαν το Ρικ, για να μάς αλλάξουν, επ’ αμοιβή, τα φώτα! Προβλέπω πως σύντομα θα επιστρέψουν στις εκπομπές του Καρεκλά και οι καθηγητάδες του ΕΛΙΑΜΕΠ (με τους φοβερούς διεθνείς χορηγούς), οι οποίοι μας ύμνησαν, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα και εργολαβικά το σχέδιο Ανάν.

Έστω ήθελαν, να υποστείλουν πάση θυσία την ελληνική σημαία απ’ τον ιστό του προσκυνημένου ιδρύματος προπαγάνδας. Δεν θα μπορούσαν, να εντάξουν την υποστολή σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο “υποστολών” με “αντισταθμιστικά” προπαγανδιστικά οφέλη, όπως για παράδειγμα, την αποκαθήλωση του μισητού θυρεού της αποικιοκρατίας, απ’ την κεντρική πύλη του Κυβερνείου;!

“Η προίκα της γεναίκας, γιέ μου”, είπεν μου η μάνα μου, “εσσάν την β.... κρεμμασμένην πάσ’ την πόρταν· μπαίνει ο άντρας μέσα, φακκά πάνω· φκαίνει, πάλε φακκά”!

Η μάνα μου, ούτε για τα σημαινόμενα των σημαίων γνώριζε, ούτε των θυρεών. Απλώς, όταν μπήκα στην ηλικία των υποψηφίων γαμπρών, έγινα αποδέκτης στοχευμένων σπαθισμών λαϊκής σοφίας, για τα συμπαραμαρτούντα των προικώων! Αυτοί, πενήντα χρόνια, πρόεδροι της Δημοκρατίας, υπουργοί, εθνικά συμβούλια, βουλευτές, κομματάρχες, κανείς δεν ενοχλήθηκε που φακκά η τζιεφαλή του πάσ’ την μαυρογέριμην την εγγλέζικην τζιαι που μπαίνει τζιαι που φκαίνει, να δώσει διαταγήν να την φαραγγίσουν;! Πώς όμως; Το “κυβερνείον ουκ ελάττω παραδώσω”;!

Γκουγκλάροντας για περισσότερες πληροφορίες, διάβασα στην Βικιπαίδεια, πως η προίκα της αποικιοκρατίας, σε ολοκληρωμένη μορφή, έχει και δύο ρητά βρετανών μοναρχών, στα γαλλικά! Το πρώτο αναφέρεται στον θεό και στο Δίκαιο. Κάνω “κόπι πέϊστ” στο δεύτερο και παραθέτω το αγγλικό ρητό στα γαλλικά και τη μετάφραση: “Honi soit qui mal y pense (Να ντρέπεται αυτός που σκέφτεται άσχημα)”.

Να ντρέπεται άραγε κι αυτός που σκέφτεται άσχημα για τα έργα και τις ημέρες του προέδρου;!

Επιμέλεια: Αλωεύς για το christofias-watch

145 Σχόλια:

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, νομίσαμε πως πήγες διακοπές.

Πάντως εγώ απέκτησα δικό μου μπλογκ:

http://pentaroyorkos.blogspot.com

Γιατί δεν έρχεσαι να σχολιάσεις και απ' εκεί; Μήπως διότι το "συμβόλαιο" σου λέει να σχολιάζεις μόνο στο Χριστόφιας Γοτς;

ΠΟΣΑ ΠΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ANEF_ORIWN?

Πενταρόγιωρκος είπε...

Υπήρχε ένα σχόλιο του ΡΗΓΑ, ο οποίος επανήλθε, αλλά το σχόλιο δεν υπάρχει πλέον...

Ο Ρήγας είχε μιλήσει για τον ΤΡΙΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗ, τον γνωστό γελωτοποιό που το παίζει ακαδημαϊκός.

ΡΗΓΑ, μπορείς να μας ξαναπείς τι τρέχει με αυτόν τον τύπο;

Αν θέλεις στείλε μου e-mail, προσπαθώ να μάθω ποιος είναι τελικά αυτός ο τύπος που μας κατηγορεί σε όλα τα φόρα παγκοσμίως ως ρατσιστές και φασίστες.

Unknown είπε...

Είσαστε ακόμα πιο ηλίθιοι απο ότι ενόμιζα. Στο καλό μεγάλη και τρανή επιτροπή στις διακοπές σας

Πενταρόγιωρκος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά Ari.

Έτσι?

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, άσε τα κόλπα. Τελικά παραδέχεσαι πως και ο "Aris" είναι δικό σου bot?

Πόσα bots έχεις φτιάξει ρε αθεόφοβε;;

Τραπεζικό λογαριάσμό στην Ελβετία σου άνοιξαν οι καλοπλερωτές σου;;

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Καλό Φθινόπωρο με την μεγάλη ρατσιστική δικοινοτική εκδήλωση της ΠΕΟ στο Γήπεδο Ταξίμ

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙΚΚ) επιθυμεί να επικοινωνήσει με τους φίλους και οπαδούς του, και να ανακοινώσει πως η θερινή περιόδος δεν ήταν περίοδος εφησυχασμού για εμάς.

Δυστυχώς, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, την ώρα που οι οχλοδημοκράτες και οι τρομοκράτες αντιρατσιστές συνωμοτούσαν ασταμάτητα κατά του Φυλετικού Διζωνισμού, οι συναγωνιστές του ΑΚΕΛ, του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ λιάζονταν στις παραλίες. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου: Οι συναγωνιστές πρέπει να ξυπνήσουν και να εργαστούν σκληρά κατά των οχλοδημοκρατών, διότι δεν θα περάσει λύση με τον χαλαρό τρόπο που πολιτεύονται, και με την ανοχή που επιδεικνύουν.

Οι συλλήψεις πριν ένα περίπου χρόνο και η μετέπειτα επέμβαση στην οικία Ξενοφώντος, όπως και η προσπάθεια ελέγχου του ανατρεπτικού, τρομοκρατικού Χριστόφιας Watch ήταν μια καλή αρχή, αλλά ο Αρχηγός της Κυβερνήσεως πρέπει να κλιμακώσει την αντίδρασή του.

Παρά την χαλαρότητα που επέδειξαν οι συναγωνιστές όμως καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, το ΦΑΣΙΚΚ συνέχισε να εργάζεται, παρά τον καύσωνα, προετοιμάζοντας, μαζί με άλλες συλλογικότητες, ομάδες και οργανώσεις, την αντεπίθεση.

Οι συνομιλίες του Αρχηγού της νότιας Κυβερνήσεως Χριστόφια, μαζί με τον Αρχηγό της βόρειας Κυβερνήσεως Έρογλου για προοδευτικό απαρτχάιντ προχωρούν, και ελπίζουμε πως, με την αρωγή του αντικειμενικού κ. Ντάουνερ, σύντομα θα φτάσουμε στην πολυπόθητη φυλετική λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, όπως την οραματίστηκαν οι Γλ. Κληρίδης και B. W. Botha.

Το Φθινόπωρο ξεκινά και με μια άλλη μεγάλη εκδήλωση, η οποία στηρίζεται από το την ΠΕΟ, την DEVIS, το ΦΑΣΙΚΚ και άλλες 50 φιλορατσιστικές οργανώσεις. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο γήπεδο Ταξίμ, εντός της νεκρής ζώνης.

Ο συμβολισμός είναι διάχυτος: ΤΑΞΙΜ = Διχοτόμηση, Διχοτόμηση = Διζωνική.

Καλούμε όλους τους φαιοχίτωνες του ΦΑΣΙΚΚ, τους συναγωνιστές του ΑΚΕΛ και τους αγνούς κληριδικούς ιδεολόγους να παραστούν στην μεγάλη ρατσιστική, δικοινοτική εκδήλωση.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Kıbrıs'ta Apartheid Engellenemez
Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το Απαρτχάιντ στην Κύπρο

Γραμματεία Τύπου, Διαφώτισης και Ενημέρωσης http://fasikk.blogspot.com/

arxiepiskopos είπε...

Μα πού πήγαν και χάθηκαν;Οι ΠΕΛΑΣΓΟΣ και ΕΜΕΡΣΟΝ,ως νούσιμοι,κατάλαβαν σε ποια φωλιά του κούκου μπήκαν και την έκαναν για πιο αξιοπρεπείς προορισμούς. Ο ΡΗΓΑΣ μάλλον κατουρά ακόμα σισαμόλαδον.Αλλά πού πήγαν ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ,η ΕΔΕΚ Πάφου και κάποιος-θυμάστε;-ΑΙΑΝΤΑΣ;Μιλούμε για τα τέρατα της διανόησης,της ευφυίας και της πλάκας!Ας κάνουμε υποθέσεις.Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ μάλλον θα προσπαθεί να γαμήσει,για να δει πώς είναι στην πράξη αυτό που φαντασιώνεται διαρκώς.Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ μάλλον θα έχει πάθει στερητικό σύνδρομο και έπαυσε να παραμιλά πως έχει εκατομμύρια και πούτσα εννιά ίντζες. Η ΕΔΕΚ Πάφου μάλλον θα προσπαθεί να βρει στοιχεία πως εγώ είμαι ο ΑΝΕΦ και πως η ΕΔΕΚ είναι κόμμα.Ο ΑΙΑΝΤΑΣ μάλλον έχει πεθάνει,γιατί να έβαλε νουν και να τα παράτησε είναι αδύνατο.Τέλος ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ από τον καιρό της φοβερής σε ευφυία ανάρτησής του περί βραστής ΚΕΑΝ,πίστεψε πως είναι πλασμένος για μεγάλα πράγματα και εγκαταλείποντας το W.C άνοιξε δικό του βόθρο.

arxiepiskopos είπε...

Ξέρετε πώς θα αντιδράσουν τα διχο-Ττομικά υπερπατριωτάκια στο άνοιγμα του δρόμου Πύργου-Λευκωσίας μέσω Λιμνίτη;Θα κλαψουρίζουν λέγοντας:"Άτε ρε,ενν ...παγκέττα τούτα που εκάμαν;"

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ(πραγματικέ),οι επί-ντροποι του μπλογκ πήγαν διακοπές και ξέχασαν να αφήσουν κλειδί του W.C στον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ για να σβήνει τις αναρτήσεις μου.Έτσι από το χώρο των διακοπών τους δημιούργησαν τον ΑΝΕΦ-μαιμού,για να σαμποτάρουν τον arxiepiskopo.Δεν ξέρουν,όμως με ποιον τα έβαλαν.Εγώ είμαι πιο γιναξιής,βλαγκάς τζιαι αθκιασερός που τζιείνους.Εγιώ αναρτώ,τζιείνοι σβήνουν,μα στο μεσοδιάστημα κάποιοι θκιαβάζουν τα.Έτσι τζιαι η βλακεία τους αποκαλύπτεται τζιαι τα περί δημοκρατίας μπλα μπλα τους πάσιν περίπατον!Που να ξέρασιν με ποιον τα βάλασιν οι άμοιροι!fi

Ανώνυμος είπε...

Βουνό τα αδιέξοδα. Το Βέλγιο, η προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. οδεύει προς τη διαδικασία της διαίρεσης;
Εν μέσω προεδρίας στην Ε.Ε. το Βέλγιο εμφανίζεται διαιρεμένο όσο ποτέ άλλοτε στην...ιστορία του. Τρεις μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές κυβέρνηση δεν υπάρχει ακόμη. Τη χώρα κυβερνά ο μεταβατικός πρωθυπουργός Υβ Λετέρμ, από το φλαμανδόφωνο χριστιανοδημοκρατικό κόμμα. Ο κ. Λετέρμ έχασε στις εκλογές γιατί πολλοί από τους ψηφοφόρους του μετακινήθηκαν προς τους Φλαμανδούς εθνικιστές, που αναδείχθηκαν η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στο Κοινοβούλιο και που εργάζονται συστηματικά για να αποκτήσει η περιοχή της Φλάνδρας την ανεξαρτησία της. Τους προηγούμενους μήνες έγιναν πολλές προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης με τη συμμετοχή ή ακόμη και την ανοχή του φλαμανδικού εθνικιστικού κόμματος και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Πηγή: Deutsche Welle

Πενταρόγιωρκος είπε...

Φίλε Emerson, αυτές τις μέρες κάνω μια μεγάλη έρευνα για τα επιδοτούμενα bots της Επαγρύπνησης και έτσι μαζεύω πληροφορίες.

Μπορείς να μας ενημερώσεις πως ακριβώς αποκάλυψες πως το πολυbot Anef_Oriwn κρυβόταν πίσω από το bot "Πρωμιθέας".

Είχες μάλιστα τσακώσει τον Anef να ...μιλά με τον εαυτό του!!!

Ανώνυμος είπε...

Πενταρόγιωρκο εγώ απλώς σχολίασα ότι το χιούμορ του Ανεφ (σε ένα σχόλιο του με το οποίο ειρωνευόταν έναν άλλο χρήστη) ήταν επιπέδου νηπιαγωγείου. Ο Άνεφ απάντησε στο σχόλιο μου λέγοντας κατά λέξη

"Emerson
[δαήμονα επί του νηπιαγωγεικού χιούμορ και μάστορα στες υπεκφυγές – το ξανακάμες στη συζήτηση μας για τη Νότιο Αφρική],"

Η συζήτηση για τη Νότιο Αφρική όμως είχε γίνει με τον Πρωμιθέα και όχι με τον Ανεφ. Στη συζήτησή που ακολούθησε ο Ανεφ ποτέ δεν αρνήθηκε ότι αυτός και ο Πρωμιθέας ήταν το ίδιο πρόσωπο.

Αυτά

είδα πιο πάνω ότι με ψάχνει και ο arcipiskopos!!

Η Laurette Onkelinx, μια από τις κορυφαίες πολιτικούς του Βελγίου και πιθανή διάδοχος του μόλις παραιτηθέντος ηγέτη των γαλλοφώνων σοσιαλιστών Elio Di Rupo –μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες διαπραγμάτευσης με τους Φλαμανδούς- προειδοποίησε το λαό του Βελγίου πως θα πρέπει να είναι έτοιμος ακόμη και για το ενδεχόμενο διάσπασης της χώρας.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ:Φέρεται εις γνώσιν πάντων των συχναζόντων στο W.C ότι από τούδε και εις το εξής όλες οι αναρτήσεις μου-σχόλια επί των αναρτήσεων των επι-ντρόπων- θα αναρτώνται ταυτόχρονα και εις το μπλογκ του Anef Oriwn.Τούτο καθίσταται αναγκαίο λόγω της υπερβολικής "δημοκρατικότητος" των επι-ντρόπων,που απεφάσισαν να διαγράφουν τις αναρτήσεις μου,οι οποίες δεν είναι υψηλού επιπέδου,όπως εκείνες του ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ,του ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ και του ΜΑΤΣΟΥΚΑ.Καλείται,όθεν,το πλήρωμα του W.C όπως από τούδε και εις το εξής επισκέπτεται το μπλογκ του ΑΝΕΦ για το καθιερωμένο ξεστράβωμα.

arxiepiskopos είπε...

Προς arxiepiskopo-μαιμού:είσαι τόσο βλάκας που δεν ξέρεις ότι με ένα κλικ στο ψευδοnickname σου,αποκαλύπτεται η απάτη και η ηλιθιότητά σου,Α,και κάτι άλλο:όλα μπορείς να τα μιμηθείς,το ελλείπον πνεύμα όμως;Δεν πουλιέται στα παραμάγαζα του ΕΥΡΩΚΟ και της ΕΔΕΚ!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,συγγνώμη που πήρα με το χέρι μου στέγη στο μπλογκ σου,χωρίς να ζητήσω πολιτικό άσυλο.Ελπίζω να μου το παραχωρείς.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Βρε αρχιεπίσκοπε-μαιμού,νομίζεις ότι υπάρχει τρόπος να φιμωθεί ο arxiepiskopos;Περιορίσου στο αποτυχεμένο σου μπλογκ,ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ,και πάψε να λακτίζεις προς κέντρα.Διερωτάσαι πώς και ξέρω ότι ο arxiepiskopos-μαιμού είσαι εσύ;Όπως ξαναείπα δεν έχω καθόλου πρόβλημα να ανακαλύπτω το i.p σας.Εκείνο που με δυσκολεύει αφάνταστα είναι να ανακαλύψω το ...I.Q σας!

John Charalambous είπε...

Ανεφ Ορίων, σε αντίθεση με εσένα, εγώ γράφω επόμενα. Μην ψαρεύεις σε θολά νερά Ηλικιακέ Ρατσιστή, γιατί σε πήραμε χαμπάρι.

John Charalambous είπε...

Επώνυμα εννοώ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Φίλε Emerson, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα αναρτήσω το υλικό τώρα στο μπλογκ μου.

Η έρευνα που κάνω έχει να κάνει με τα bots της Επαγρύπνησης, γιατί το ΑΚΕΛ και τα δεξιά κληριδικά τζάκια που το στηρίζουν πλερώνουν αδρά για να φαίνεται πως στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί ανθρώποι που στηρίζουν τις απόψεις των γκρίζων λύκων και του Χριστόφια, κάτι που είναι ψέμα βέβαια.

Αποδεικνύοντας πως τα bots είναι πλερωμένα ενεργούμενα του ΑΚΕΛ, θα δώσει και στον υπόλοιπο κόσμο να καταλάβει πως κανείς δεν υποστηρίζει τα όσα φασιστικά πράττει και αποφασίζει ο ΧΡΙΠΡΟΚΑΤ.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

John Charalambous,μη συγχίζεσαι.Αποκάλυψα μόνο ποιος είσαι.Βέβαια αν είχες κοινό νου θα καταλάβαινες πώς,όμως πού τέτοιες πολυτέλειες!Προς το παρόν βράζε στο ζουμί σου αρχιεπίσκοπε..John!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

John Charalambous,αφού σου αρέσει τόσο πολύ το nickname arxiepiskopos,θα κάνω ένα συμβιβασμό.Αφού κι ο αρχιεπίσκοπος είναι ιερωμένος(παπάς) και αφού είσαι και John, από σήμερα εγώ θα σε αποκαλώ Papajohn.Εντάξει Papajohn;

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Papajohn,κάνεις λάθος.Αναρτώ στο μπλογκ του ΑΝΕΦ ό,τι αναρτώ και στο W.C διά τον φόβο των διαγραφών.Μόλις επιστρέψουν οι επί-ντροποι,επειδή τρέμουν τον arxiepiskopo,θα διαγράφουν ό,τι γράφω,βαφτίζοντάς με ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ.Έτσι τα αναρτώ κι εκεί για να τα επαναφέρω ξανά και ξανά στο W.C.Γινάτιν οι επί-ντροποι,παραπάνω εγιώ!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Papajohn,πειστικότατο το επιχείρημά σου!

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

Ρε παιδιά μήπως ο Πενταρόγιωρκος και ο Άνεφ Ορίων είναι το ίδιο άτομο ?
Ο Πένταρος δε θέλει να με δει και λέει ότι είμαι ο Άνεφ.
Ο Άνεφ δε θέλει να με δει και λέει ότι είμαι ο Πένταρος.

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

Και ο δεύτερος αρχιεπίσκοπος να κλείσει το μπλοκ του γιατί έπαψε να είναι αστείο η βλακεία του που την παρατράβηξε.
Κανονικά όλοι οι bloggers πρέπει να διαγράφουν τα σχόλια του απατεώνα αρχιεπισκόπου που εμφανίστηκε από το πουθενά.

arxiepiskopos είπε...

Papajohn,η βλακεία σου συγκρίνεται με εκείνη του ΜΑΤΣΟΥΚΑ.Αν δεν ήξερα ποιος είσαι, θα έλεγα πως είσαι εκείνος, με διορθωτή στον υπολογιστή!Ξηγηθήκαμε,Papajohn;

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Papajohn,teλικά διαθέτεις απολαυστική βλακεία.Κάτι,να πούμε,σαν Τσιελεπος.Μα τελικά όλοι είστε κόπις ο ένας του άλλου;

Ανώνυμος είπε...

Tο ζήτημα δεν είναι «αν θα υπάρχει Κύπρος….», αλλά «αν θα υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία….» και «αν στην Κύπρο θα συνεχίσουν να υπάρχουν Έλληνες…

Κύπρος θα υπάρχει κύριε Πρόεδρε, Κυπριακή Δημοκρατία, όμως;

http://goo.gl/naBV

arxiepiskopos είπε...

Κάποτε ο κοράζινος αποφάσισε να βαφτεί άσπρος τζιαι να κάμει πως εν πεζούνιν.Μόλις άνοιξεν το στόμα του,όμως,εκαταλάβαν τον ούλλοι.Το ίδιο εδοτζοίμασεν να κάμει τζι ο John Charalambous.Επήεν να το παίξει arxiepiskopos.Άνοιξεν,όμως,το στόμα του τζι επροδόθηκεν.Δυστυχώς,Papajohn,ψευδώνυμα βρίσκεις.Νουν,όμως;

arxiepiskopos είπε...

PAPAJOHN,πονηρούλη,προσπαθείς να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια ότι φεν είσαι ο JOHN CHARALAMBOUS αλλά ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,γι'αυτό χρησιμοποίησες τον τσιελέπειο χαρακτηρισμό "κερατούκλη".Ούτε και τώρα τα κατάφερες,γιατί εκείνος είναι πιο αγράμματος και ηλίθιος από εσένα.

arxiepiskopos είπε...

Και κάτι τελευταίο,Papajohn!Πριν από μήνες και κάποιος άλλος ηλίθιος προσπάθησε να πλαστογραφήσει το arxiepiskopos.Πού βρίσκεται τώρα;Κι εσύ έκαμες το λαθος να ανοίξεις το στόμα σου και φάνηκε και το I.P σου και το I.Q σου.Για τον arxiepiskopo δεν υπάρχουν δύσκολα.Η μόνη ερώτηση που θα με δυσκολέψει είναι:"Πόσο πιο έξυπνος είσαι από τον Papajohn;"Θα δυσκολευτώ ,γιατί πώς θα διαιρέσω το I.Q μου με το ...μηδέν;

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ.2:Ευσεβάστως ποιούμεθα έκκλησιν προς το πλήρωμα του βόθρου τούτου όπως εισέλθει πάραυτα εις τα μπλογκς του John Charalambous(Αρχιεπισκόπου-μαιμούς) και Πενταρόγιωρκου,ίνα λάβει γνώσιν των δυνατοτήτων,του ήθους και της διανοητικής καταστάσεως των ως άνω πεπλανημένων αδελφών ημών.Τοιουτοτρόπως ευκολύνεται και το ιδικόν μας έργο,αποδεινυομένου εμπράκτως αυτού που σας έλεγα από την αρχή της εισόδου μου εις τον βόθρον τούτον,ότι δηλαδή οι συναποτελούσα τον βόθρον διχο-Ττομική κομπανία ουδεν άλλον είναι παρά μόνον ...μια μάτσα πελλοί!

arxiepiskopos είπε...

...η συναποτελούσα..

arxiepiskopos είπε...

"Πενταρόγιωρκος

Καυστικός σχολιασμός και έρευνα από ένα αιρετικό του διαδικτύου. Ένας ρομαντικός "επαναστάτης" κατά της βλακείας, της ασυδοσίας και της ηλιθιότητας..."
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Papajohn,όπως είπε κι ο Βασίλης Μιχαηλίδης,"Ο arxiepiskopos ενν να χαθεί,όντας ο κόπρος κλείσει"!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Το καθεστώς μετέρχεται όλα τα μέσα για να σιγήσει αυτό το blog,να το κάνει αναξιόπιστο. Τώρα, δημιουργούν και εικονικούς χρήστες με τα ίδια ονόματα χρηστών, οι οποίοι γράφουν τα "αντίθετα" από αυτά που γράφουν οι πραγματικοί μπλόγκερς. Όπως κακή ώρα ο νέος "aris", που εμφανίστηκε εδώ να γράφει κατά του site!!! Δεν πάτε να κουρεύεστε ρε παιδακια του Στάλιν; Δεν θα σας περάσει, άχρηστοι.

Anef_Οriwn είπε...

Άρη να ήσουν παπάς θα ήσουν ο παπαΆρης η ο ΠΑΠΑΡΗΣ ?

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η aris είπε...

... Τώρα, δημιουργούν και εικονικούς χρήστες με τα ίδια ονόματα χρηστών, οι οποίοι γράφουν τα "αντίθετα" από αυτά που γράφουν οι πραγματικοί μπλόγκερς.... Papajohn,σε μυρίστηκε και ο συνδιχοτόμος σου aris!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

O προπαππούς μου ήταν παπάς ''αρχιεπίσκοπε'', αν ενδιαφέρεσαι, λεβεντόγερος και φτωχός. Τώρα , να σου πω δεν ξέρω πώς θα με έλεγαν αν ήμουν παπάς, μάλλον όμως δεν θα γινόμουν, γιατί δεν θα μπορούσα να δίνω συγχώρεση στους προδότες του συναφιού σου. Δεν θα μπορούσα να γίνω τόσο μεγάθυμος...

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

... Όσο για τον aney_orion , είσαι μάλλον πολύ τιποτένιος για να σου απαντήσω με το ίδιο ύφος - αυτό θα ήθελες! Γιατί δεν δοκιμάζεις να ασχοληθείς με κάτι πιο εποικοδομητικό από τη ρουφιανιά και τη λάσπη; Να φυτεύεις αγγουρόσπορο, ισως; ε; Να παρκάρεις αυτοκίνητα; Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Όλοι σχεδόν ξεκινήσαμε με 3,50 την ώρα. Εκτός κι αν βγάζεις περισσότερα έτσι. Μάλλον...

arxiepiskopos είπε...

Κάποτε ο κοράζινος αποφάσισε να βαφτεί άσπρος τζιαι να κάμει πως εν πεζούνιν.Μόλις άνοιξεν το στόμα του,όμως,εκαταλάβαν τον ούλλοι.Το ίδιο εδοτζοίμασεν να κάμει τζι ο John Charalambous.Επήεν να το παίξει arxiepiskopos.Άνοιξεν,όμως,το στόμα του τζι επροδόθηκεν.Δυστυχώς,Papajohn,ψευδώνυμα βρίσκεις.Νουν,όμως;

arxiepiskopos είπε...

Και κάτι τελευταίο,Papajohn!Πριν από μήνες και κάποιος άλλος ηλίθιος προσπάθησε να πλαστογραφήσει το arxiepiskopos.Πού βρίσκεται τώρα;Κι εσύ έκαμες το λαθος να ανοίξεις το στόμα σου και φάνηκε και το I.P σου και το I.Q σου.Για τον arxiepiskopo δεν υπάρχουν δύσκολα.Η μόνη ερώτηση που θα με δυσκολέψει είναι:"Πόσο πιο έξυπνος είσαι από τον Papajohn;"Θα δυσκολευτώ ,γιατί πώς θα διαιρέσω το I.Q μου με το ...μηδέν;

Φίλε ΑΝΕΦ(πραγματικέ),οι επί-ντροποι του μπλογκ πήγαν διακοπές και ξέχασαν να αφήσουν κλειδί του W.C στον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ για να σβήνει τις αναρτήσεις μου.Έτσι από το χώρο των διακοπών τους δημιούργησαν τον ΑΝΕΦ-μαιμού,για να σαμποτάρουν τον arxiepiskopo.Δεν ξέρουν,όμως με ποιον τα έβαλαν.Εγώ είμαι πιο γιναξιής,βλαγκάς τζιαι αθκιασερός που τζιείνους.Εγιώ αναρτώ,τζιείνοι σβήνουν,μα στο μεσοδιάστημα κάποιοι θκιαβάζουν τα.Έτσι τζιαι η βλακεία τους αποκαλύπτεται τζιαι τα περί δημοκρατίας μπλα μπλα τους πάσιν περίπατον!Που να ξέρασιν με ποιον τα βάλασιν οι άμοιροι!

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,το σύστημα δουλεύει ρολόι.Τώρα άσε τους να σβήνουν και να το παίζουν αρχιεπίσκοποι.Τώρα πια μπορούν να παίζουν μόνο το πουλί τους!

arxiepiskopos είπε...

Papajohn,όπως είπε κι ο Βασίλης Μιχαηλίδης,"Ο arxiepiskopos ενν να χαθεί,όντας ο ΒΟΘΡΟΣ κλείσει"!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

"...Και ο λόγος είναι ότι ο τούρκος Κιόρογλου προσπάθησε να βοηθήσει και να σώσει τουρκοκύπριους και όχι Έλληνες και γιατί νοιώθουμε ενοχές για τον πόνο και τη θλίψη που προκαλέσαμε στα αδέλφια μας τους τούρκους κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821..."(John Charalambous)-PAPAJOHN,ΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9.41 ΗΣΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ;

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,σου καταγγέλλω πως στον ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ανήκουν επίσης τα nicknames PIASTA KNISTA και KATSATE PANO.Πώς και σου έχουν διαφύγει;

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Οriwn είπε...

πω πω !!! κατάντια το WC blog !!!!
βρωμάει βόθρους εδώ μέσα και πολύ επι-ντροπή.

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε [πραγματικέ],
Οι επί-ντροποι όλο και γυροφέρνουν στο blogκιν τους – έχω προσέξει ότι έχουν διαγράψει και κάποιο σχόλιο!

Ο Arxiepiskopos-Μαϊμούνα, όπως και ο ψευδό-Anef_0riwn [αν προσέξετε στο “0riwn” αντί “Ο” υπάρχει “0” [δηλ. ο αριθμός μηδέν – όπως στο μηδέν βρίσκεται και το I.Q. τους], εκφράζουν [ως Επί-ντρόπουλα], με την αισχρότητα, τη χυδαιότητα, την ανυποληψία και τες προβοκάτσιες τους, το (αν)ηθικό επίπεδο του βοθρο-blog ετούτου και φασίζουσες συμπεριφορές ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ!

“Κοπέλια” να τους χαίρεστε!

arxiepiskopos είπε...

pAPAJOHN,μη χαίρεσαι ότι θα με διαγράφουν οι επί-ντροποι! Με δύο κλικ,είμαι πάλιν πίσω!Μα ξέρεις βλαγκαν που έχω,JΟHN;θα τρομάξεις κι εσύ και οι βοθροδιαχειριστές!

arxiepiskopos είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ.2:Ευσεβάστως ποιούμεθα έκκλησιν προς το πλήρωμα του βόθρου τούτου όπως εισέλθει πάραυτα εις τα μπλογκς του John Charalambous(Αρχιεπισκόπου-μαιμούς) και Πενταρόγιωρκου,ίνα λάβει γνώσιν των δυνατοτήτων,του ήθους και της διανοητικής καταστάσεως των ως άνω πεπλανημένων αδελφών ημών.Τοιουτοτρόπως ευκολύνεται και το ιδικόν μας έργο,αποδεινυομένου εμπράκτως αυτού που σας έλεγα από την αρχή της εισόδου μου εις τον βόθρον τούτον,ότι δηλαδή οι συναποτελούσα τον βόθρον διχο-Ττομική κομπανία ουδεν άλλον είναι παρά μόνον ...μια μάτσα πελλοί!

Anef_Οriwn είπε...

Ακόμη μερικά δείγματα γραφής για το ήθος του ΆΝΕΦ ΟΡΙΩΝ από τον ιδιο.
Χαίρεται και η μάνα του ότι έκανε κόρη που κάνει πιπί σε όρθια στάση.

Anef_Οriwn είπε...

Ακόμη μερικά δείγματα γραφής για το ήθος του ΆΝΕΦ ΟΡΙΩΝ από τον ιδιο.
Χαίρεται και η μάνα του ότι έκανε κόρη που κάνει πιπί σε όρθια στάση.

Anef_Οriwn είπε...

ΆΝΕΦ ΟΡΙΩΝ μαϊμούνα εσένα θα διαγράψουμε από το χάρτη της γης όπως πάς , με τα μυαλά που κουβαλάς και με την τρέλα που σε δέρνει.

Anef_Οriwn είπε...

ΆΝΕΦ ΟΡΙΩΝ μαϊμούνα εσένα θα διαγράψουμε από το χάρτη της γης όπως πάς , με τα μυαλά που κουβαλάς και με την τρέλα που σε δέρνει. milbali

Anef_Οriwn είπε...

Ο εκ Λάρνακας ΆΝΕΦ ΟΡΙΩΝ είναι ο ΓΑΒΑΛΑΣ της Σκάλας !!!!
Ντανταλάου - ντανταλάου !!!
πόσο τον ζηλεύω !!!!
Ντανταλάου – ντανταλάου !!!!
Είναι και ο Νο 1 Gay της Λάρνακας !!!
Ντανταλάου – ντανταλάου !!!!

Anef_Οriwn είπε...

Ο εκ Λάρνακας ΆΝΕΦ ΟΡΙΩΝ είναι ο ΓΑΒΑΛΑΣ της Σκάλας !!!!
Ντανταλάου - ντανταλάου !!!
πόσο τον ζηλεύω !!!!
Ντανταλάου – ντανταλάου !!!!
Είναι και ο Νο 1 Gay της Λάρνακας !!!
Ντανταλάου – ντανταλάου !!!!

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ(original),τελικά ο πλαστογράφος δεν είναι τελείως ηλίθιος.Άρα μάλλον δεν είναι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ ή ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Άσε να ερευνήσω αύριο το I.P τους και να σε ενημερώσω!

arxiepiskopos είπε...

Το ότι δεν είναι τελείως ηλίθιος το συνάγω από το ότι μπόρεσε να μετατρέψει το μηδέν(0) σε όμικρον(Ο).

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ(original),τελικά ο πλαστογράφος σου είναι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ.Επιβεβαιωμένο κι από τον Φοίβο(της Επαγρύπνησης).Συλλυπητήρια για τον εξευτελισμό του nickname σου!

Anef_Oriwn είπε...

Χεχεχε!!!
Ρε χάσκα Anef_Oriwη, που έβαλες τώρα στο “Oriwn”, η [ήτα] αντί n [en]!!!
Μα πόσο θα γελοιοποιηθείς ρε χυδαίε προβοκάτορα;
Έχεις πλάκα τελικά!!! Άρχισα να το διασκεδάζω! Η επόμενη κίνηση ΣΟΥ θα είναι να γράψεις ωμέγα [ω] αντί double u [w]!!! Χιχιχι και Ουαχαχα!!!


*************************
Arxiepiskopε,
Δεν το ‘πιασα αυτό ΜΕ τα συλλυπητήρια!!!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Οriwn είπε...

xa! xa !! xa !!!
ρεζίλι των σκυλιών γίνατε !!!
ουάχα χα χα χα !!!
χάξης!!!!!!!!!!

Anef_Οriwn είπε...

Μα που πήγαν οι μεγάλοι και τρανοί και ευφυέστατοι αθκιασεροί βλαγκάες Άνεφ και Τέως ?
Μήπως εφκάλαν βλαγκάραν ?

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ(ORIGINAL),τα συλλυπητήρια για τον εξευτελισμό του nickname σου αναφέρονται στο ότι το ταυτίζει ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ με τον εαυτό του.Μα σκέφτηκες διασυρμό να ταυτίζεται το ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ με το ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ;

arxiepiskopos είπε...

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ:Προτρέπονται οι εντρυφούντες στο W.C όπως επισκεφθώσιν πάραυτα το μπλογκ του αρχιεπισκόπου-μαιμούς Papajohn(John Charalambous) πριν την επάνοδον των επι-ντρόπων,οι οποίοι ενδέχεται να του επιβάλουν να διαγράψει τα πονήματά του,τα οποία αποτελούν δι' ημάς θεόσταλτον δώρον εις την προσπάθειαν αποδείξεως της βλακείας και ηλιθιότητος των υποστηρικτών του W.C. Μη λησμονείτε ότι τοιούτον τι εγένετο και προ καιρού,ότε ο ΡΗΓΑΣ εκμανείς,επέβαλεν εις τον ΤΣΙΕΛΕΠΟΝ σκασμόν,αποστερώντας ημάς πολυτίμου βοηθού στις προσπάθειές μας.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Α,το κατάλαβες;Και πώς θα ήξερα για τις ωραίες για μας βλακείες σου αν δεν τις έβλεπα;Μα είσαι σαίνι,ρε!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους όσοι εισήκουσαν την παράκλησή μου και επεσκέφθησαν τα "μπλογκς" των ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ και PAPAJHON(JOHN CHARALAMBOUS).Tώρα πια θα έχουν ιδίοις όμμασιν διαπιστώσει ποία ηλίθια δοχεία νυκτός κρύβονται πίσω από το W.C και έτσι θα λαμβάνουν αναλόγως υπόψιν το περιεχόμενο των αναρτήσεων του W.C. θα αρκεί ο απλός συνειρμός:επίπεδο του μπλογκ=επίπεδο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ και PAPAJOHN.Κι έτσι το επίπεδο του μπλογκ πήγε φουνταριστό.Σας ευχαριστώ -έστω και ακούσιοι-συναγωνιστές μου.Αυτό το μπλογκ μαζί θα το κλείσουμε ή μαζί θα το εξευτελίσουμε!Ο Θεός της βλακείας να σας έχει πάντα καλά!!!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,σου καταγγέλλω πως στον ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ανήκουν επίσης τα nicknames PIASTA KNISTA και KATSATE PANO.Πώς και σου έχουν διαφύγει;
PAPAJOHN,μη χαίρεσαι ότι θα με διαγράφουν οι επί-ντροποι! Με δύο κλικ,είμαι πάλιν πίσω.Μα ξέρεις βλάγκαν που έχω;
ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ(original),τελικά ο πλαστογράφος δεν είναι τελείως ηλίθιος.Άρα μάλλον δεν είναι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ ή ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Άσε να ερευνήσω αύριο το I.P τους και να σε ενημερώσω!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η politispittas είπε...

Κατά τα άλλα πήγα και είδα τα δύο μπλογκς που αναφέρεις.

Διαφωνώ μαζί σου όμως, δεν πρόκειται για "μπόχα και δυσωδία".

Αυτός που κρύβεται πίσω από αυτά τα μπλογκς προδίδει μέσα από το ύφος, τις εικόνες και τη φρασεολογία, έναν αφόρητα διαταραγμένο ψυχισμό, μια πέρα για πέρα κλονισμένη ψυχολογική υπόσταση, από την οποία απουσιάζει κάθε έννοια ισορροπίας.

Άνθρωπος που πιστεύει ότι αυτού του είδους τα δημοσιεύματα και αυτού του είδους οι "συνθέσεις" είναι πλάκα ή χιούμορ ή καυστικά τελεί υπό απίστευτη σύγχυση, τόσο μεγάλη όσο και με αυτήν που ταυτίζει τον βιασμό με τον έρωτα.

Ο κατασκευαστής αυτών των δύο ιστολογίων που ανέφερες πρέπει να βοηθηθεί επειγόντως από ειδικό (ψυχίατρο) για να διαπιστωθεί το γρηγορότερο αν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να μετριάσει την ένταση των ισχυρών κόμπλεξ του και να βελτιώσει την συμπεριφορά του. Αλλιώς, θα καταντήσει εξαιρετικά δυστυχισμένος με τα "μυαλά" που κουβαλάει. Είναι άξιος λύπης μόνο, ούτε καν χλεύης.(AΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ "ΜΠΛΟΓΚΣ" ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ PAPAJOHN)

arxiepiskopos είπε...

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ:Έλαβα σήμερα από τους νομικούς συμβούλους της πίτσας Papajohn επιστολή με την οποίο με απειλούν με νομικά μέτρα,αν δεν αποσύρω τον όρο Papajohn όταν αναφέρομαι στο δυσώδες "μπλογκ" του John Charalampous,άλλως αρχιεπισκόπου-μαιμούς.Εκφράζω τις απολογίες μου προς την εταιρεία και από σήμερα θα παύσω να προσβάλλω την πίτσα Papajohn.Το ως άνω 'μπλογκ" το ονόμασα έτσι,διότι ο ιδιοκτήτης του ονομάζεται John και θέλησε να οικειοποιηθεί και το nick arxiepiskopos,που είναι ιερατικός τίτλος,άρα παπάς.Και πάλιν απολογούμαι στην πίτσα PAPAJOHN για τη δυσφήμηση που αθέλητά μου της προκάλεσα.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

John Charalambous,αποφάσιζε τελικά ποιος και τι είμαι,γιατί άρχισες να με συγχίζεις κι εμένα.Είμαι εγώ,είμαι ο ΑΝΕΦ,είμαι δημοσιογράφος του ΠΟΛΙΤΗ,εργάζομαι στην Επαγρύπνηση,λέγομαι Χρίστος,Μιχάλης,Κωστάκης;Γαμώ το κέρατό μου,θα με κάνετε να ξεχάσω το πραγματικό μου όνομα.Α,πριν πέντε λεπτά μπήκα στο βόβρο σου(πολλή οφτζιερκά,ρε παιδί μου,μόνο εσύ χέζεις εκεί μέσα)και είδα έκπληκτος να αναρτάς τη διάγνωση του ΠΗTTA για σένα.Συγχαρητήρια.Είσαι ο πρώτος πελλός που είδα που έχει το γνώθι σαυτόν και διαφημίζει τη βλακεία του.Η ειλικρίνειά σου με συγκίνησε.Αν επικοινωνείς με το άλλο αστέρι,τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,που ξέμεινε από σκατά,όπως κι εσύ,πες του να αναρτήσει κάτι για τη βραστή ΚΕΑΝ να γελάσουμε και λίγο.Επίσης παρακάλεσε τους ΤΣΙΕΛΕΠΟ και ΑΙΑΝΤΑ να εμφανιστούν,γιατί μόνος σου με τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΩΡΚΟ φαίνεσαι σαν τη μούγια μες στο γάλα.Όσο και να πεις,οι πολλοί πελοί μαζί χώνουν ο ένας τον άλλο!Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ!!!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

John Charalambous,συναγωνιστή ,έστω και ακούσιε.Σε λίγο θα έρθει η επι-ντροπή και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα επιβάλει απαγόρευση της ελεύθερης ανάρτησης,φιλτράροντας τα αναρτώμενα.Κι αυτό γιατί δεν μπορούν με διαγραφές να με σιγήσουν,γιατί επανέρχομαι εύκολα.Θα πετύχω αυτό που ήθελα,δηλ. κατάρριψη του μύθου περί μπλογκ της δημοκρατίας.Το μέγιστο επίτευγμα ότι θα μείνετε εσύ, ο Πενταρόγιωρκος,ο Τσιέλεπος κι ο Ματσούκας κι έτσι εκ του επιπέδου σας θα φαίνεται κι αυτό της επι-ντροπής,όπως κι αξιοπιστία της!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,σε συμβουλεύω να αυξήσεις τη διατροφή με φρούτα και λαχανικά για να κτυπήσεις τη δυσκοιλιότητα,γιατί τελευταία δυσκολεύεσαι πολύ στις αναρτήσεις!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Πενταρογιωρκο,ιδίως δαμάσκηνα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, οι πολυπροβοκάτσιες σου δεν πιάνουν τόπο.

Ο Πενταρόγιωρκος ένας είναι. Οι δύο κλώνοι που έκανες Arxiepiskopos1 και Arxiepiskopos2, και τους έβαλες να μαλλώνουν, είναι μια νέα καλοπληρωμένη προβοκάτσια. Θέλεις να παρουσιάσεις το αντικατοχικό κίνημα ως υβριστικό, ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος ηλικιακός ρατσιστής και σεξιστής εδώ μέσα είσαι εσύ.

Και τώρα θα ετοιμάσω μια νέα έρευνα για το μπλογκ μου.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,η φαντασία σου καλπάζει!Τώρα έγινα και John Charalambous!Αν σφιχτείς ακόμα λίγο ίσως να με ονομάσεις και Πενταρόγιωρκο!Σκέψου το! Λες να σε δημιούργησα εγώ για να πλήξω το "αντικατοχικό" κίνημα,λέγοντας στον κόσμο "Ιδού ποιοι ηλίθιοι το αποτελούν"; Μα αυτό το κάνατε-και χίλια ευχαριστώ-μόνοι σας.Εσύ,η ΕΔΕΚ Πάφου,ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ,ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,τώρα η μαιμού John Charalambous και ο μακαρία τη λήξει ΑΙΑΝΤΑΣ,κάνατε τη δουλειά μου πανεύκολη. Όσο για τον JOHN που ηδονίζεται με την ιδέα πως θα έρθουν οι επί-ντροποι να με κάμουν τέττε,που τζιείνο το πλευρό να τζοιμάται!Για να απαλλαγούν από εμένα πρέπει να κλείσουν το μπλογκ για ελεύθερη πρόσβαση,πράγμα που το επιδιώκω!Έτσι θα γράφει ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ και θα πείθει τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ.Δηλαδή το μικρόβιο θα περιοριστεί στους ήδη μολυσμένους!Άρα ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ!Ο arxiepiskopos ενν να χαθεί,όντας ο βόθρος κλείσει!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

John,σ'ευχαριστώ!Επαναλάμβανε τις μαλακίες σου πιο συχνά,για να εμπεδώσουν όλοι την ποιότητα του μπλογκ!Συναιτεράκι μου!Φαντάσου πόσο μαλάκας είσαι και πόσο με βοηθάς,που ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ υποψιάζεται πως εσύ είσαι δημιούργημά μου για να εξευτελίσω το μπλογκ!Χαχαχαχαχαχα!!!

arxiepiskopos είπε...

John,ξέρεις ποιο είναι το αστείο της υπόθεσης;Όταν γυρίσουν οι επί-ντροποι θα σε κόψουν κι εσένα είτε γιατί θα πιστέψουν του σαινιού,του Πενταρόγιωρκου,είτε-αν έχουν λίγο περισσότερο μυαλό από σένα-γιατί θα καταλάβουν το κακό που τους κάνεις!Keep writing,John!!!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, οι πολυπροβοκάτσιες σου δεν πιάνουν τόπο.

Ο Πενταρόγιωρκος ένας είναι. Οι δύο κλώνοι που έκανες Arxiepiskopos1 και Arxiepiskopos2, και τους έβαλες να μαλλώνουν, είναι μια νέα καλοπληρωμένη προβοκάτσια. Θέλεις να παρουσιάσεις το αντικατοχικό κίνημα ως υβριστικό, ενώ στην πραγματικότητα ο μόνος ηλικιακός ρατσιστής και σεξιστής εδώ μέσα είσαι εσύ.

Και τώρα θα ετοιμάσω μια νέα έρευνα για το μπλογκ μου.-ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΟΗΘΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Η ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑ "Η ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗΣ ΚΕΑΝ"!!!

arxiepiskopos είπε...

John,φα την!Κατάλαβες τώρα τι σου έλεγα πριν;Πείσε τώρα τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ ότι εσύ δεν είσαι εγώ!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

John,thanks!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Χαλαρά,John Charalambouw.όπου να 'ναι έρχονται οι επί-ντροποι να με κάμουν τέττε και να επιβάλουν φιλτράρισμα σχολίων.Τα δικά μου θα τα κόβουν λόγω διαφωνίας με τις απόψεις μου(κάτι-να πούμε-σαν W.C δημοκρατία),όμως τα δικά σου θα τα κόβουν λόγω ηλιθιότητας(αυτοπροστασία του μπλογκ από τους ηλίθιπους φίλους του).Δεν βλέπεις που ακόμα κι ο Πενταρόγιωρκος σε εξέλαβε για εμένα που σε "δημιούργησα" για να διασύρω το μπλογκ;

arxiepiskopos είπε...

John,σ'ευχαριστώ!Επαναλάμβανε τις μαλακίες σου πιο συχνά,για να εμπεδώσουν όλοι την ποιότητα του μπλογκ!Συνεταιράκι μου!Φαντάσου πόσο μαλάκας είσαι και πόσο με βοηθάς,που ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ υποψιάζεται πως εσύ είσαι δημιούργημά μου για να εξευτελίσω το μπλογκ!Χαχαχαχαχαχα!!!

arxiepiskopos είπε...

Γιεεεεςςςς!Επιτέλους επιστρέφουν οι επί-ντροποι για να σώσουν την Κύπρο από... τον κυπριακό λαό.Με Συλλούρη και Ττόμη αρχηγούς θα μας αναλύσουν τη μαγική μέθοδό τους για επιστροφή ΟΛΩΝ των προσφύγων,την αποκατάσταση ΟΛΩΝ στις περιουσίες τους και την εκδίωξη ΟΛΩΝ των εποίκων.Είναι η πολιτική ΘΕΛΩ=ΜΠΟΡΩ,που πάλι με χρόνια και καιρούς θα μας οδηγήσει στη δικαίωση,δηλαδή την ηρωική διχοτόμηση.Αυτή την πολιτική θα βάλουν μπροστά στο λαό στις εκλογές του Μάη και με το αποτέλεσμα θα κάτσουν και πάλι στα βραστά τους και ...πάνω!ΚΑΛΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΚΑΛΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΑ-ΑΝΤΙΟ ΜΥΘΕ ΓΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!ΑΝ ΕΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ!

arxiepiskopos είπε...

Φίλε μου JOHN,μα τι σου εκάμαν οι αθεόφοοι;Πριν να έρτουν πίσω εστείλαν σου μήνυμα να διαγράψεις τες ηλιθιότητες σου γιατί εκθέτεις τους;Οξά εκατάλαβες το μόνος σου;Εκάμαν σου μάλλον ό,τι έκαμεν ο ΡΗΓΑΣ του ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ!Πάντως σ'ευχαριστώ για όση βοήθεια σε άφησαν να μου δώσεις.Δε θα σε ξεχάσω ποτέ!Αιωνία σου η μνήμη!

arxiepiskopos είπε...

Αρχιεπίσκοπε μαιμού που εξεφανίστηκες?
επιβάλα σου λογοκρισία οι επί-ντροποι?

Unknown είπε...

Συγχαρητηρια για την απόφαση σας να απενεργοποιησετε τα σχόλια . Ήταν αναπόφεκτη ενέργεια απο την στιγμή που τα εγκάθετα πρόβατα του καθεστώτος είχαν αναλάβει εργολαβία για να υποβαθμίσουν το αντικατοχικό μας μπλόγκ και μαζί με αυτό να μειώσουν κάθε συναγωνιστή που ήθελε απλα να εκφράσει την δημοκρατική του άποψη. Όσοι νομίσανε πως εγώ και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές είχαμε χαθεί έκανα μεγάλο λάθος. Ούτε χαθήκαμε μα ούτε πεθάναμε. Όλες τις αναρτήσεις σε όλα τα μπλόγκ τις παρακολουθούμε όπως επίσης και όλα τα σχόλια. Απλά κρίναμε πως παρά να αφιερώνουμε ώρα να απαντάμε στα σχόλια του κάθε καθεστωτικού ηλίθιου μπορούσαμε να αφιερώσουμε τον προσωπικό μας χρόνο σε ουσιώδεις ενέργειες με τις οποίες να ενισχύσουμε επικοδομιτικά τον αντικατοχικό μας αγώνα.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ, ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΥΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

arxiepiskopos είπε...

Κουτσά στραβά σας το έκλεισα.Γιατί μπλογκ χωρίς αναρτήσεις είναι στιφάδο χωρίς κρεμμύδια.Αιωνία σας η μνήμη!

arxiepiskopos είπε...

jOHN,o αλουπός εχώννετουν τζι ο νούρος του εφαίνετουν!Το ερωτηματικόν "πού" τονίζεται.Αλλά είπαμεν.Ψευδώνυμα δανείζεσαι,νουν όμως;

arxiepiskopos είπε...

Είδηση της τελευταίας στιγμής αναφέρει πως ο κ.Αιμιλιανίδης συνελήφθη από όργανα του φασιστικού καθεστώτος Χριστόφια και μετεφέρθη σε αστυνομικό σταθμό,όπου υποβάλλεται σε φρικτά βασανιστήρια.Συγκεκριμένα τον αναγκάζουν να επαναλαμβάνει κάθε δύο λεπτά τη λέξη ΝΑΙ και να φωνάζει τη φράση "Απεταξάμην Συλλούρην και Χρυσόστομον".Επίσης για απόψε του έφεραν στο κελλί κανονική πίττα σουβλάκια και όχι ενισχυμένη.Καλείστε όλοι οι πατριώτες όπως ΑΠΟΨΕ κυκλοφορείτε με αναμμένα φώτα για να δείξουμε τη λαική αγανάκτηση κατά του φασίστα δικτάτορα Χριστόφια!Όσοι πελλοί,συγγνώμη πιστοί ήθελα να πω!

arxiepiskopos είπε...

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ:Tέκνα εν W.C αγαπητά και πολυφίλητα.Με την ευκαιρία της επισημοποίησης του ουσιαστικού κλεισίματος του μπλογκ με την κατάργηση των αναρτήσεων,ευχαριστώ θερμώς όλους όσοι με βοήθησαν εις το πατριωτικόν μου καθήκον.Ιδιαίτερα ευγνωμονώ τους ΤΣΙΕΛΕΠΟ,ΑΙΑΝΤΑ,ΜΑΤΣΟΥΚΑ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ και JOHN CHARALAMBOUS,χωρίς την βλακεία των οποίων δε θα μπορούσα τόσον ευχερώς να αποδείξω το επίπεδο βόθρου του W.C.Θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ το μπλογκ και εις περίπτωσιν επανανοίγματος θα επανέθω.Και κάτι τελευταίο:Ποιος είναι ο arxiepiskopos; Ούτε ο ΑΝΕΦ είμαι ούτε Χρίστο ή Μιχάλη ή Κωστάκη ή ό,τι άλλο η νοσηρή φαντασία των επι-ντρόπων επινοούσε με λένε.Δεν είμαι καν ακελικός και φυσικά την επαγρύπνηση την έχω μόνο ακουστά.Είμαι απλώς άνθρωπος που πολεμώ την ανευθυνότητα του μπλογκ και των ομοφρόνων του ενεύθυνων,που οδηγούν τον τόπο στην οριστική διχοτόμηση.Θεωρώ ότι επετέλεσα στο ακέραιο το καθήκον μου και παραμένω άγρυπνος επί των επάλξεων για να επανέλθω,αν χρειαστεί.

arxiepiskopos είπε...

Τι ωραία!Τώρα όλοι συμφωνούν με το W.C! Η Αγησιστράτη πείθει τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,αυτός τον John και τανάπαλιν.Κανονική ανακύκλωση δηλαδή!Όπως γίνεται με όλα τα σκστά!

arxiepiskopos είπε...

Mίλησε και ο γιος της ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ (Αρχιεπίσκοπος τέως).

arxiepiskopos είπε...

John,γιατί διέγραψες τα σχόλιά σου;Ντρέπεσαι και για τα σκατά σου τώρα;

arxiepiskopos είπε...

Το διχο-Ττομικό μέτωπο έκανε πια τρεις τις περιθωριακές φυλλάδες:ΕΝΩΣΙΣ-ΠΟΝΤΙΚΙ-W.C.Τις εκδίδουν οι ίδιοι,τις διαβάζουν οι ίδιοι και τις πληρώνει ο Ττόμης Β'!

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
Το διχο-Ττομικό μέτωπο έκανε πια τρεις τις περιθωριακές φυλλάδες:ΕΝΩΣΙΣ-ΠΟΝΤΙΚΙ-W.C.Τις εκδίδουν οι ίδιοι,τις διαβάζουν οι ίδιοι και τις πληρώνει ο Ττόμης Β'!

20 Σεπτεμβρίου 2010 8:06 μ.μ.


εσύ αρχιεπίσκοπε τέως γιατί τις διαβάζεις?
αν ήσουν Σκαλιώτης θα ήξερες που είναι η Ορμήδια και θα ήξερες και ποιοί είναι οι γονιοί σου(ΓΑΒΑΛΑΣ - ΠΑΝΤΕΛΟΥ).
ΓΙΕ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΒΑΛΑ !!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

John,τώρα που ουσιαστικά έκλεισε ο βόθρος,έστω κι απ'αυτήν την ελεύθερη ακόμα γωνιά,καλό είναι να συνεχίσεις να γράφεις.Η ηλιθιότητα δεν πρέπει να ξεχνιέται.Άντε και καλές σαράντα!

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,έχεις ακόμα δυσκοιλιότητα;

arxiepiskopos είπε...

Ο "Θυμωμένος Ονήσιλος" στην τελευταία ανάρτηση του βόθρου ήταν τόσο θυμωμένος που ξέχασε το καπάκι του βόθρου ανοικτό.Πριν προλάβουμε να χέσουμε κι εμείς,το αντιλήφθηκαν οι άλλοι επί-ντροποι και το έκλεισαν.Κι ύστερα κατηγορούν το ΑΚΕΛ ότι διαθέτει επαγρύπνηση!Και κάτι άλλο:Τόσες μέρες διακοπές οι επί-ντροποι μάζεψαν τόση χολή που χέζουν συνέχεια αναρτήσεις να ξεσπαρκώσουν.Ο καημένος ο ΠΕΝΤΕΡΟΓΙΩΡΚΟΣ,όμως,έμεινε με τη δυσκοιλιότητα και ο δικός του βόθρος,όπως κι αυτός του John, έμεινε ανενεργός.Ορίστε που και η βλακεία δεν είναι ανεξάντλητη!

arxiepiskopos είπε...

Πέντε αναρτήσεις σε μια μέρα!Αμάν σπάρκωμαν οι καημένοι!Θκιαβάζει τα τζι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ τζι ο JOHN τζιαι σιαίρουνται.Οι ίδιοι εσβήσαν.Χωρίς αναρτήσεις πώς θα φκάλλουν περίπατον τη βλακεία τους;Τελικά το W.C δεν κατάργησε αβασάνιστα τις αναρτήσεις.Το έκανε για προστασία των συνεργατών του από την απαστράπτουσαν ηλιθιότητά τους!