ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010


Καλοδεχούμενα τα παράπονα των φίλων στο facebook και στο ηλεκτρονικό μας γραμματοκιβώτιο: "Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσείς εξαφανιστήκατε;".

Έχουν κάποιο δίκαιο οι συναγωνιστές να παραπονιούνται και τους παρακαλούμε να δείξουν κατανόηση και να μας συγχωρέσουν. Η απουσία μας (για λίγο) ήταν απόλυτα απαραίτητη.

Δεν έχουμε όμως το δικαίωμα άλλης απουσίας. Η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική διακυβέρνηση Χριστόφια, είναι έτοιμη πλέον να βάλει την ταφόπλακα στα όνειρα και στις επιδιώξεις του κυπριακού ελληνισμού.

Μετά και από τις πρόσφατες προτάσεις Χριστόφια για το περιουσιακό, είναι πλέον σαφές ότι οδεύουμε σε μια συνθηκολόγηση με τον Αττίλα, χειρότερη και από το Σχέδιο Ανάν.

Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αυτό το blog ή ακόμη και όλα τα αντικατοχικά blogs μπορούν από μόνα τους να σταματήσουν το Δημήτρη Χριστόφια και την αυθαίρετη "κουστωδία" του (για να χρησιμοποιήσουμε τη φράση του διορισμένου στην Εισαγγελία κολλητού του Δ. Χριστόφια, υβριστή του Τότες-Τότες και επίδοξου διώκτη της ελεύθερης έκφρασης του Σήμερας Σήμερας).

Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η σωτηρία της Κύπρου είναι αποκλειστικά στα δικά μας χέρια.

Είναι όμως στα χέρια όλων μας
.

Στα χέρια των ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών, αυτών που βάζουν το καλό του τόπου τους πάνω από το προσωπικό συμφέρον. Σε όποιον χώρο κι αν ανήκουν, είτε στη δεξιά, είτε στο κέντρο, είτε στην κεντροαριστερά είτε στην πραγματική αριστερά. Είτε είμαστε έντονοι και "καταγγελτικοί", είτε είμαστε μετριοπαθείς και ήπιοι, ο στόχος μας πρέπει να είναι κοινός.


Δυστυχώς, με την κυρίαρχη και ελλειματική πολιτική μας ηγεσία, ο άμεσος στόχος δεν είναι να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας (όπως θα έπρεπε να είναι), αλλά να τη διασώσουμε από την παράδοση που επιχειρείται.

Και όπως και το 2004, θα την ξανασώσουμε. Είτε αρέσει στους Αγγλοαμερικάνους και στα ενδημικά πιόνια τους, είτε όχι.

Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για να ανακόψουμε τον κατήφορο. Σε όποιο χώρο κι αν ανήκουμε. Καλούμε τους αδελφούς μας από την Ελλάδα και ιδίως τους Bloggers να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (20/9/2010), θα είμαστε πίσω. Δριμύτεροι!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Υ.Γ. Ιδιαίτερες απολογίες σε όσους μας έστειλαν κείμενα αυτές τις ημέρες και δε δημοσιεύθηκαν. Θα επανορθώσουμε από βδομάδας.