ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το βασίλειό μου για ένα άλογο ή αλλιώς: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΜΠΕΛ!


-> Η έκπληξη δεν είναι που ματαίωσες πάλι το Νικηφόρο, ω Ευέλικτε, αλλά που δε ματαίωσες ακόμη την Εθνική Φρουρά.

-> Τι τη διατηρείς αυτή την εθνικιστική μονάδα και μας πικραίνεις τους τριμικλινιώτες και τους άλλους σοφούς;

-> Και μια και μιλάμε για Νικηφόρο, θα μας πεις επιτέλους κ.Πιτσιλλίδη τι ψήφισες στο δημοψήφισμα; Ή μήπως φοβάσαι τον Αναστασιάδη (δεν ξεχνούμε τι μας έλεγες!);

-> Πάντως, αν δούμε Πιτσιλλίδη και Χαννίδη υποψήφιους, πάει, θα είναι το απόλυτο ντεκαντάνς της κυπριακής πολιτικής.

-> Βεβαίως, όταν βλέπουμε τον Κάρογιαν κυρίαρχο της πολιτικής σκηνής, όλα να τα περιμένουμε πια!


Ούτε με ΔΗΣΥ, ούτε με ΑΚΕΛ κατεβαίνω υποψήφιος ρε κοπέλια! Με το ΔΗΣΑΚΕΛ όμως μπορεί!

-> Μάλλον ο Πιτσιλλίδης πρέπει να κατεβεί με τις νέες δυνάμεις του ΑΚΕΛ. Το να μην τοποθετείται για το Σχέδιο Ανάν, δεν είναι και πολύ συναγερμικό. Μάλλον ακελικό φέρνει.

-> Τουλάχιστον οι πραγματικοί συναγερμικοί πήραν θέση το 2004. Άλλοι υπέρ του ΝΑΙ άλλοι υπέρ του ΟΧΙ, αλλά δεν "έπαιζαν πελλόν" όπως ο Πιτσιλλίδης κάνει σήμερα.

-> Βεβαίως ιδιωτικά "δεν παίζει πελλόν" ο Πιτσιλλίδης. Αλλά αν δεν τολμά να τοποθετηθεί δημόσια για ένα τόσο σοβαρό θέμα, τι το θέλει το βουλευτιλλίκι;

-> Άστε που Πιτσιλλίδης και ΑΚΕΛ αρνούνται το μεταπραξικόπημα!!!!!

-> Οπότε κάντε του βρε του παιδιού μια μεταγραφή στις Νέες Δυνάμεις.

-> Βουλευτιλίκι θελει και ο Κατσουνωτός όπως ανακοινώνει, αφού μάλιστα λέει ότι όταν διαφωνεί με κάτι δεν τοποθετείται. Άρα Μιχάλη, υποθέτουμε ότι όσα έλεγες τις μέρες της δίωξης του Ξενή τα εννοούσες.

-> Αν θέλεις βουλευτιλίκι με το ΑΚΕΛ, τότε ΟΚ, κατανοητόν. Αν όμως θέλεις βουλευτιλίκι με το κόμμα που ήταν βουλευτής ο Ιάκωβος, οφείλεις μια δημόσια συγνώμη. Συγκάλυψες δημόσια τη φασιστική δίωξη, μην το ξεχνάς αυτό.

-> Όπως συγκάλυψες το έγγραφο του ρουσφετιού του ΑΚΕΛ, λέγοντας ότι εφόσον δεν υπήρχε καταγγελία (που δεν είναι προϋπόθεση και το γνωρίζεις), δε θα γινόταν έρευνα.

-> Βεβαίως υποψήφιοι με υπέρμετρο θράσος στα ψηφοδέλτια της ΕΔΕΚ έχουν υπάρξει και στο παρελθόν. Χαννίδης, Σοφογκρίλ κλπ. Οπότε όλα τα αναμένουμε και πιθανόν να σε δούμε και εκεί υποψήφιο!

-> Και μια και είπαμε και για τον Κάρογιαν, να ανακοινώσουμε ότι το έγγραφο Downer-Κάρογιαν, με το οποίο ο Κάρογιαν τάζει στον Αυστραλό ότι θα οδηγήσει το ΔΗΚΟ προς το NAI και ότι θα αντιμετωπίσει τους "απορριπτικούς" (έτσι αποκαλεί τους συναγωνιστές του), είναι και αυτό μέσα στη "Σημαδεμένη Τράπουλα" και αναφέρθηκε και στις παρουσιάσεις του βιβλίου.

->Κάρογιαν Κάρογιαν είσ' εδώ;

-> Η "Σημαδεμένη Τράπουλα" κάνει τρελλές πωλήσεις. Ήδη πάει για 2η έκδοση, ενώ μετά τις πετυχημένες παρουσιάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό (φίσκα οι αίθουσες), βάζει πλώρη και γι' αλλού, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

-> Ήδη δύο εκδοτικοί οίκοι της Ελλάδας, έχουν δείξει ενδιαφέρον για να το κυκλοφορήσουν ανά το πανελλήνιο, ενώ αυστραλέζικος εκδοτικός οίκος έχει επίσης ενδιαφερθεί να το μεταφράσει και να το κυκλοφορήσει διεθνώς.

-> Ο Χριστόφιας πάντως, έχει χάσει τον ύπνο του με τη "Σημαδεμένη Τράπουλα". Εμείς θα ετοιμάσουμε ειδική παρουσίαση για το βιβλίο και θα ζητήσουμε από άτομο έκπληξη να το παρουσιάσει γραπτώς και για το christofias-watch.

-> Μιχάλη Μιχαήλ, άλλως Κόκκινε Ιαβέρη, μάλλον δε σου βγήκε η συνέντευξη του Σπύρου που έβαλες στο Blog σου για να προωθήσεις την προπαγάνδα σου. Ο Σπύρος λέει ότι η ομοσπονδία είναι ύστατη υποχώρηση και όχι παντιέρα και αν είναι ανέφικτη ομοσπονδία με επιστροφή όλων, τότε δεν την δέχεται. Βάζε όσα τιτλάκια θέλεις, αλλά η αλήθεια σε εκθέτει κι εσένα και τον Ευέλικτο.

-> Βρε Πενταρόγιωρκε, μα τι ήταν αυτή η τελευταία έρευνα στο ιστολόγιό σου; Πολύ την απολαύσαμε!

-> Άντε καλή εβδομάδα και θα τα πούμε την άλλη Δευτέρα.

-> Αν υπάρχει Κύπρος δηλαδή (έτσι Ευέλικτε;). Αν συνεχίσεις πάντως έτσι, πολύ αμφιβάλλουμε αν θα υπάρχει!

ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH