Άξιο πνευματικό τέκνο του Γιατρού!

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010


Μας άρεσε η συνέντευξη της Εύης Καπάταη στο DOWN TOWN. Κυρίως για την ευχάριστη έκπληξη που περιείχε.

Είναι γνωστό, ότι τότε με τη σημιτική έξαρση της λεγόμενης "ελληνοτουρκικής φιλίας" (που εγκατέλειπε τη θεώρηση του Κυπριακού ως του μέγιστου εθνικού ζητήματος), ο Μεσούτ Γιλμάζ μαζί με το Σημίτη, είχαν επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Εύη Καπάταη και εκείνη αποχώρησε, αρνούμενη να τραγουδήσει για τον πρωθυπουργό της χώρας που κατέχει την πατρίδα της.

Να τι είπε στο DOWNTOWN:

"Δεν ήθελα και δεν θέλω να ψυχαγωγήσω κανέναν Τούρκο πολιτικό. Αρνούμαι! Με ενδιαφέρει το θέμα του νησιού μου και δεν μπορώ να κάνω χαβαλέ γι' αυτό."

Λάβαμε όμως και την εξήγηση για την άρνηση της Εύης, στο τελευταίο DOWN TOWN. Ποιος βάφτισε την Εύη Καπάταη; Ποιος της φύσησε και ποιος της εμφύσησε τόση αξιοπρέπεια;

Μα ο Βάσος Λυσσαρίδης, ο οποίος βάφτισε και την Εύη και την αδελφή της.

Άλλοι πολιτικοί χαρίζουν ρουσφέτια, καρέκλες, διορισμούς, προαγωγές, εξυπηρετήσεις. Ο Βάσος Λυσσαρίδης χαρίζει και κληροδοτεί ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Πράξανδρος για το Christofias-Watch

Υ.Γ. Κι αυτή ακριβώς είναι η διαφορά της Εύης μαζί σου, αγαπητέ Μιχάλη Κατσουνωτέ. Γιατί όταν εκείνη κλήθηκε να κελαηδήσει για το φασισμό, αρνήθηκε να "κάνει τη δουλειά της". Σε αντίθεση με σένα, που όταν σε κάλεσαν να κελαηδήσεις για το φασισμό, μετατράπηκες εκείνες τις μέρες σε θλιβερό αηδονάκι του καθεστώτος Χριστόφια, γιατί δήθεν έπρεπε να "κάνεις τη δουλειά σου". Απολογία Μιχάλη, απολογία!