Συγνώμη κ. Πρόεδρε!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010


Αγαπημένε μας κ. Παπούλια,

Εσείς που ήσασταν πάντα δίπλα μας, που στηρίξατε το ΟΧΙ μας το 2004, που συνδεθήκατε στενά με τον άξιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Τάσσο Παπαδόπουλο, που δίνετε πραγματικές μάχες γι' αυτό το πολύπαθο και πολυβασανισμένο άκρο του ελληνισμού,

Εσείς που έρχεστε να μας επισκεφθείτε σήμερα με όλη σας την αγάπη για εμάς,

Συγχωρέστε μας. Γιατί είμαστε εμείς, οι Κύπριοι πολίτες που κάναμε το μεγάλο λάθος το 2008. Για να το πληρώνουμε έκτοτε καθημερινά, με δημοκρατικά ελλείμματα, με γενναίες προσφορές στον κατακτητή και με κακοποίηση της λογικής μας.

Συγχωρέστε μας. Εμείς τοποθετήσαμε τον κ. Χριστόφια εκεί που είναι για να αποκαλεί την Ελλάδα "εισβολέα".

Ο κ. Χριστόφιας είναι ένα λάθος δικό μας, ολόδικό μας. Ένα τεράστιο εγκληματικό λάθος ενός ολάκερου λαού. Που εκτόπισε έναν Τάσσο Παπαδόπουλο για ένα ανιστόρητο μικρό και επικίνδυνο ανθρωπάκι.

Ρίμαχος για το christofias-watch

Υ.Γ. Κουράγιο ψυχή μας καημένη, κουράγιο!

10 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα Χριστόφια πότε θα κατηγορήσεις τους Αχαιούς και τους Μυκηναίους για εισβολή στην Κύπρο!! Πως σου ξέφυγαν αυτοί;

Patridas είπε...

Προς όλα τα αρνιά της επαγρύπνησης:

Οι Τουρκοκύπριοι αναφέρονται στην ‘επέμβαση’ από την Τουρκία ως Ειρηνευτική αποστολή…

Εμείς δια στόματος Δημήτρη Χριστόφια νυν προέδρου της Κυπριακης Δημοκρατίας (αν είναι ποτέ δυνατόν;) δηλώσαμε οτι η Έλλαδα μας έκανε εισβολή…..

Και εσείς ω αρνιά προσπαθήτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Άμπα τσιέ θιχτεί ο πατερούλης σας…. Άμπα τσιέ αν είναι δυνατό εκάμετε λάθος….

Αρνιά ε αρνιά….

arxiepiskopos είπε...

Χούντα=Ελλάδα;Ρε,ο Χριστόφιας να πληγεί τζι ενν βαρκέσαι!Στις λεπτομέρειες θα κολλήσουμε τώρα;

arxiepiskopos είπε...

ΡΙΜΑΧΕ,κλείσε το καπάκι του βόθρου!Πάλι τεστάρετε αν σας παρακολουθώ;Σας είπα!Ο Αρχιεπίσκοπος ενν να χαθεί όντας ο βόθρος κλείσει!

Ανώνυμος είπε...

ασε πισκοπακι δεν το σώζεις αγόρι μου...

Ο χριστόφιας μια χαρά πλήτει τον χριστόφια μόνος του δεν χρειάζεται βοήθεια

Ανώνυμος είπε...

Κάθε φορά που ένας Τούρκος, εδώ ή στην Τουρκία, ομολογεί ένα έγκλημα που διέπραξε με οδηγίες του κράτους του στην Κύπρο, ή αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις και τα σχέδια εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας o messie le president βγαίνει και κατηγορεί την...Ελλάδα!!

Επειδή δεν το είδα πουθενά ο Χριστόφιας σχολίασε τις δηλώσεις του Τούρκου στρατηγού, ο οποίος αποκάλυψε εμπρησμούς τζαμιών από πράκτορες της Τουρκίας, με στόχο να υποδαυλιστεί το μίσος των Τουρκοκυπρίων κατά των Ελληνοκυπρίων;

arxiepiskopos είπε...

Λαικός ηγέτης άσιλα ήταν ο Τάσσος.Περβολάρης μες το χωραφούιν του στη Στράκκα.Παντρεμένος με γεναίκαν του λαού που τζιύρην κτίστην!Όι ο Γριστόφιας!

arxiepiskopos είπε...

EMERSON,καλωσόρισες στο βόθρο!Τι είδους αντιασφυξιογόνο προσωπίδα χρησιμοποιείς;Φαίνεται πως σου κλείνει και τα μάτια,πρόσεξε!Χούντα= Ελλάδα;Άντε,γεια σου,γιατί όπου να 'ναι έρχονται να κλείσουν το καπάκι.Ο εξαερισμός τελειωσε!

arxiepiskopos είπε...

Μα πού πήγαν και χάθηκαν;Οι ΠΕΛΑΣΓΟΣ και ΕΜΕΡΣΟΝ,ως νούσιμοι,κατάλαβαν σε ποια φωλιά του κούκου μπήκαν και την έκαναν για πιο αξιοπρεπείς προορισμούς. Ο ΡΗΓΑΣ μάλλον κατουρά ακόμα σισαμόλαδον.Αλλά πού πήγαν ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ,η ΕΔΕΚ Πάφου και κάποιος-θυμάστε;-ΑΙΑΝΤΑΣ;Μιλούμε για τα τέρατα της διανόησης,της ευφυίας και της πλάκας!Ας κάνουμε υποθέσεις.Ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ μάλλον θα προσπαθεί να γαμήσει,για να δει πώς είναι στην πράξη αυτό που φαντασιώνεται διαρκώς.Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ μάλλον θα έχει πάθει στερητικό σύνδρομο και έπαυσε να παραμιλά πως έχει εκατομμύρια και πούτσα εννιά ίντζες. Η ΕΔΕΚ Πάφου μάλλον θα προσπαθεί να βρει στοιχεία πως εγώ είμαι ο ΑΝΕΦ και πως η ΕΔΕΚ είναι κόμμα.Ο ΑΙΑΝΤΑΣ μάλλον έχει πεθάνει,γιατί να έβαλε νουν και να τα παράτησε είναι αδύνατο.Τέλος ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ από τον καιρό της φοβερής σε ευφυία ανάρτησής του περί βραστής ΚΕΑΝ,πίστεψε πως είναι πλασμένος για μεγάλα πράγματα και εγκαταλείποντας το W.C άνοιξε δικό του βόθρο.

Ανώνυμος είπε...

οκ πισκοπάκι...γιατί δεν ζητάμε λοιπόν να αποχωρήσει από την Κύπρο ο Ελληνικός "κατοχικός" στρατός???