Επιτέλους ΔΗ.ΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010



Τα πολλά λόγια δε δίνουν λύσεις... Τα ειπαμε, τα ξαναείπαμε, ο Καρογιάν όμως και οι "συναγωνιστές" του δεν αλλάζουν πορεία.

Πόση ξεφτύλα πια για μια καρέκλα;

Ακούγοντας την κ. Παπαδοπούλου στην εκπομπή του Λ. Μαύρου (28/9/10)δήλωνε πως δε δέχεται καμιά προσβολή για το ΔΗΚΟ, γιατί για χρόνια πολλά αγωνίστηκαν και πόνεσαν να το δημιουργήσουν και να το κτίσουν.

Ε ναι λοιπον.. αγώνες τόσων χρόνων χρειάστηκε μόλις μια 2ετία εξουσίας Καρογιάν να πάνε χαμένοι. Γιατί δε μετράει μόνο το παρελθόν στην πολιτική, μετρούν περισσότερο και οι αγώνες που γίνονται σήμερα για να κρατήσουν ένα κόμμα "αρχων" στο μέλλον.

Το πρόβλημα δεν είναι αν παραμένει το ΔΗΚΟ στην εξουσία (μαγκιά τους), το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι που εξευτελίζεται μέρα με τη μέρα, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό από το μεγάλο κόμμα της εξουσίας.

Το πρόβλημα είναι που εξευτελίζονται αρχές και αξίες του ΔΗΚΟ που για χρόνια κρατούσαν ζωντανή τη φλόγα (βλέπε σημαία ΔΗΚΟ) της δικαιοσύνης!

Το πρόβλημα είναι που μαζί με όλους τους ηγέτες του εξευτελίζεται καθημερινά και ο απλός λαός του ΔΗΚΟ, οι άνθρωποι που τους έδωσαν το δικαίωμα να μιλούν, να εκφράζονται (και κατ' επέκταση να πληρώνονται από το κράτος), οι άνθρωποι που περίμεναν μήπως και βρουν κάποιο στήριγμα στον όλεθρο που τους περιμένει.

Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ... Μπορεί να σας δώσαμε το δικαίωμα να λέγεστε "κάποιοι" ποτέ όμως δε σας το δικαίωμα να καταχράζεστε τη ψήφο μας και την εμπιστοσύνη μας. Ποτέ δε σασ δώσαμε το δικαίωμα να πουλάτε την αξιοπρέπειά μας και την ιδεολογία μας.!!

Πάντως στους άλλους ντρέπομαι να λέω πως είμαι ψηφοφόρος του ΔΗΚΟ. Ελπίζω στις επόμενες εκλογές να τιμωρηθούν καταλλήλως και να μην μας επηρεάσουν από υποσχόμενες θέσεις!!!!

Κυρηνεύς για το Christofias-Watch