Η κυβερνώσα τρομοκρατία ξανά επί τω έργω

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία, ο συγγραφέας του βιβλίου "Σημαδεμένη Τράπουλα", που έχει γίνει σήμερα ο πρώτος στόχος του καθεστώτος Χριστόφια

Παρά το ότι είπαμε ότι θα επανέλθουμε τη Δευτέρα, η σημερινή συντονισμένη επίθεση εναντίον του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.

Πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, μιλούν για ένα πανικόβλητο προεδρικό, το οποίο, ενόψει της επικείμενης δημόσιας παρουσίασης του βιβλίου των Αιμιλιανίδη-Κοντού-Κέντα "Η Σημαδεμένη Τράπουλα", θέλει με τη σειρά του να εξωτερικεύσει το δικό τρόμο και πανικό, επιτιθέμενο στους συγγραφείς του βιβλίου.

Τα όσα το βιβλίο αποκαλύπτει για το παιγνίδι που παίζεται εις βάρος του λαού στις διαπραγματεύσεις και για την υποκρισία, ανάμεσα σε άλλων και του ίδιου Δ.Χριστόφια, έχουν εξοργίσει την ΚΥΠ και την Επαγρύπνηση, οι οποίοι ετοιμάζουν αντεπίθεση.

Εισήγηση για μέτρα εναντίον των συγγραφέων του βιβλίου αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, για να μην ηρωοποιηθούν οι συγγραφείς του και να μη δοθεί ακόμη περισσότερη δημοσιότητα στο βιβλίο. Ακόμη το φυσούν και δεν κρυώνει από το ρεζιλίκι τους με τη στημένη δίωξη ενάντια στον Ξ. Ξενοφώντος, όταν προσπαθούσαν (ανεπιτυχώς) να βρουν τα μέλη της Επιτροπής.

Έτσι, η σημερινή προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα από τηλεοράσεως, εναντίον του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, μάλλον εμπίπτει σε αυτές τις προσπάθειες του Προεδρικού.

Στην εκπομπή του Κ. Πομηλορίδη στον ΑΝΤ-1 σήμερα το μεσημέρι (17/9) διεξαγόταν συζήτησηγια το περιουσιακό και τις άλλες εξελίξεις στο Κυπριακό. Παρόντες, ο Π. Προδρόμου, ο δικηγόρος Γ. Χριστοδούλου, ο πάλαι ποτέ Νεοριζοντίτης και σημερινός ιδεολογικός υπασπιστής του χριστοφισμού Κ.Γουλιάμος και ο συγγραφέας της "Σημαδεμένης Τράπουλας" Α. Αιμιλιανίδης.

Το ΑΚΕΛ εκσυγχρονίστηκε. Παλαιότερα δολοφονούσαμε χαρακτήρες στους καφενέδες (ρωτάτε και το Βάσο Λυσσαρίδη). Σήμερα, άμα λάχει δολοφονούμε και από τηλεοράσεως.

Χωρίς καμιά πρόκληση, ο γνωστός Γουλιάμος, ο οποίος όπως αναμενόταν εμφανίστηκε ως ο μέγας απολογητής της πολιτικής Χριστόφια στο Κυπριακό και με δική του ατζέντα στη συζήτηση (διάβαζε από σημειώσεις που έφερε μαζί του), άσκησε κριτική στο νέο αποκαλυπτικό βιβλίο του Αιμιλιανίδη (Σημαδεμένη Τράπουλα) και είπε τα γνωστά του ακαταλαβίστικα ,πομπώδη και βαθυστόχαστα φληναφήματα (μήπως έχει καμιά επαφή με τον Α.Παπασάββα; Αν όχι, κάποιος πρέπει να τα φέρει κοντά τα παιδιά, θα αποτελέσουν αξεπέραστο δίδυμο!).

Ο Γουλιάμος, πρώην αντι-ομοσπονδιακός και συνεργάτης των Νέων Οριζόντων, πήρε φυσικά τις απαντήσεις που του άρμοζαν.

Στη συνέχεια ο Κ. Πομηλορίδης άνοιξε τις τηλεφωνικές γραμμές.

Αφού ο Γουλιάμος δεν κατάφερε να κάνει τίποτα, ο μηχανισμός του ΑΚΕΛ και του Προεδρικού φαίνεται ότι ενεργοποιήθηκε και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Στον αέρα βγήκαν μόνο τρία άτομα.
Και οι τρεις όμως, έδρασαν σαν καλοκουρδισμένα ρομποτάκια της κυβερνητικής γραμμής.

Όλοι τους έκαναν προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Αιμιλιανίδη και του νέου του βιβλίου.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι εντελώς τυχαία βρέθηκαν 3 ακροατές, όλοι ακελικοί και όλοι με το ίδιο ποιηματάκι.

Αυτή είναι η κυβέρνηση και ο μηχανισμός του ΑΚΕΛ. Η σπίλωση, οι προσωπικές επιθέσεις, η δολοφονία χαρακτήρων.

Αντί να λογοδοτούν για τη δική τους ανεπάρκεια, για τις απαράδεκτες υποχωρήσεις Χριστόφια στο περιουσιακό και στις διαπραγματεύσεις, ζητούν τα ρέστα από έγκυρους επιστήμονες όπως ο Α.Αιμιλιανίδης.

Για τον Αιμιλιανίδη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά: Λαμπρός δικηγόρος, επιφανής συγγραφέας και πανεπιστημιακός και φυσικά ένας καθοριστικός παίκτης στην εκστρατεία για να μάθει ο κόσμος τι ήταν το σχέδιο Ανάν και γιατί πρέπει να απορριφθεί. Αυτό δεν το ξέχασαν ποτέ, ούτε και το χώνεψαν.

Ιδιαίτερα οι θαυμαστές του Τσιελεπή που αναμετρήθηκε με τον Αιμιλιανίδη στο ΡΙΚ μία εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα. Στόχος της παρουσίας Τσιελεπή ήταν να μειώσει το ποσοστό του «ΟΧΙ», σπρώχνοντας ΑΚΕΛικούς προς το «ΝΑΙ», για να μπορέσει ο Χριστόφιας να το τσιμεντώσει. Απέτυχε παταγωδώς.

Πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι στόχο της Επαγρύπνησης αποτελούν και οι άλλοι δύο συγγραφείς του βιβλίου Γ.Κέντας και Μ.Κοντός, οι οποίοι να σημειωθεί ότι μαζί με τον Α.Αιμιλιανίδη εκδίδουν το περιοδικό "Σύγχρονη Άποψη".

Δυστυχώς οι επόμενοι μήνες προμηνύονται δύσκολοι. Όσοι θα αντισταθούν στο επικείμενο Σχέδιο των Αμερικανοβρεττανών που κυοφορεί η ευέλικτη κληριδική πολιτική Χριστόφια, θα βρεθούν στο στόχαστρο του καθεστώτος και των παραφυάδων του.

Σε ένα οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, επιστήμονες όπως οι Κέντας-Αιμιλιανίδης-Κοντός θα ήταν σε θέσεις κλειδιά. Μόνο στην Κύπρο του μαρκοκαρογιανισμού και των παπασαββογουλιάμων, οι καλύτεροί επιστήμονες και το καλύτερο και ποιοτικότερο έμψυχο υλικό δέχονται τέτοιες επιθέσεις.


Επιμέλεια: Ασκότης και Πράξανδρος για το christofias-watch