Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Στη φωτογραφία, ο "Βασιλιάς της Μυκόνου", σε ρόλο τηλεοπτικού κλόουν του καθεστώτος Χριστόφια. Δίπλα του, μικρή Ελληνοκύπρια, βάζει τα κλάματα, συναισθανόμενη το που οδηγεί το μέλλον της, η "συνεργασία" Κάρογιαν-Χριστόφια.

Αυτό που συμβαίνει προσφάτως με το Μάριο Κάρογιαν, τον τοποθετεί ακόμη πιο χαμηλά στην ηθική στάθμη της πολιτικής (ναι προφανώς υπήρχε και πιο χαμηλή στάθμη από ό,τι νομίζαμε).

Επειδή προφανώς οι διάφοροι λακέδες του, θα του έχουν επισημάνει ότι δεν πρέπει να αφήνει το τηλεοπτικό πεδίο στο "ανεπίσημο ΔΗΚΟ", έχει πάρει σβάρνα τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες, θέλοντας να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο ΔΗΚΟ. Και σίγουρα για να καλάρει σιγά σιγά τους ΔΗΚΟϊκούς, οι οποίοι έχουν γίνει έξω φρενών από τις υποχωρήσεις Χριστόφια στο Κυπριακό.

Και που δεν είδαμε το Μάριο τον τελευταίο καιρό. Στο Φιλελεύθερο, στη Σημερινή, στον YENI POLITIS, στην Καθημερινή, στο MEGA, στο ΡΙΚ, στο PLUS, όπου και αν ανοίξουμε εφημερίδα ή βάλουμε τηλεοπτικό σταθμό, θα δούμε τον πολιτικό σταθμάρχη του ΑΚΕΛ, Μάριο Κάρογιαν.

Ο στόχος του προφανής: ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΚΟ!

Και τι δε μας είπε τον τελευταίο καιρό για να περισώσει τη "συνεργασία" (δηλαδή το βόλεμα αυτού και του Μαρκούλλη): ότι αποχώρηση του ΔΗΚΟ ισοδυναμεί με πολιτικό πραξικόπημα(!!!), ότι κατάφερε να πάρει επιστολή από το Χριστόφια ότι μπορεί υποθετικά να αποσύρει προτάσεις (την ίδια ώρα που εμφαντικά ο Ευέλικτος δηλώνει ότι δεν αποσύρει τίποτα), ότι υπηρετεί αρχές και αξίες και (άκουσον-άκουσον) ότι "όλοι ξέρουν για την πολιτική του εντιμότητα" (ποιοι είναι αυτοί οι "όλοι" εκτός από τους λακέδες του, Κύριος οίδε).

Το πιο υποτιμητικό για τη νοημοσύνη μας, ήταν η ανατροπή εκ μέρους του της ομόφωνης απόφασης του ΔΗΚΟ ότι οι προτάσεις Χριστόφια στο Κυπριακό δεν μπορούν να αποτελέσουν βάση για διαπραγμάτευση, με το να επισημαίνει την επόμενη τα δήθεν θετικά τους στοιχεία και με το να ετοιμάζεται να στείλει εισηγήσεις επί αυτών!!!!

Δε φτάνει δηλαδή που έχει συντελέσει ο Κάρογιαν στον πλήρη εξευτελισμό της πολιτικής, δε φτάνει που αυτό που κάνει είναι να επιβεβαιώνει συνεχώς το έγγραφο Downer που τον δείχνει να αναλαμβάνει δεσμεύσεις προς τους ξένους, πρέπει να τον έχουμε να μας βομβαρδίζει συνεχώς με τις επονείδιστες ασυναρτησίες και γενικολογίες του, με την ανήθικη κακοποίηση της λογικής μας μέσω επιχειρημάτων επιπέδου νηπιαγωγείου.

Έχει γίνει ο Μ.Κάρογιαν, εκτός των όλων των άλλων, ο τηλεοπτικός κλόουν του καθεστώτος Χριστόφια!

Ξαναρωτάμε τους συναγωνιστές μας του "ανεπίσημου ΔΗΚΟ": Ρε παιδιά, ως πότε θα τον ανέχεστε; Ως πότε θα φορτώνεται αυτό τον κλόουν ο κυπριακός λαός;


ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH