"Αρκούδος" του καθεστώτος Χριστόφια απειλεί τον αντικαθεστωτικό παρουσιαστή Παναγιώτη Δημόπουλο! Τι θα γίνει κ. Άκη Παπασάββα;

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Στη φωτογραφία, ο "Αρκούδος" του καθεστώτος Χριστόφια, Γιώργος Γράβαρης, που απειλεί δημόσια τον αντικαθεστωτικό Παναγιώτη Δημόπουλο!

Το καθεστώς συνεχίζει τις απειλές.

Και δεν εννοούμε ψευτοαπειλές, όπως εκείνη η "απειλή" εναντίον του Μ.Δρουσιώτη, για την οποία η Αστυνομία ένιωσε ότι έπρεπε να εισβάλει στο σπίτι του Ξ.Ξενοφώντος πρωϊνιάτικα τον περασμένο Μάη, ψάχνοντας όχι για το συντάκτη της "απειλής" (το Ρήγα), αλλά το ποιοι είναι οι διαχειριστές του christofias-watch και τα μέλη της Επιτροπής. Εννοούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, που διατυπώνονται δημόσια.

Μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε ότι, πριν λίγο, σήμερα, βράδυ της Πέμπτης 14ης Οκτωβρίου 2010, κάποιος μεγαλόσωμος παρουσιαστής του ASTRA και του TV PLUS (τουτέστιν στο payroll του Οδοστρωτήρα), με το όνομα "Γιώργος Γράβαρης" απείλησε δημόσια από τηλεοράσεως τον γνωστό παρουσιαστή του SIGMA και φίλο της Επιτροπής και του christofias-watch, Παναγιώτη Δημόπουλο.

Να τι είπε σχεδόν επί λέξη ο Γράβαρης, αφού έδειξε κάποια βίντεο για την πρωϊνή εκπομπή του Π.Δημόπουλου: "Κόψτο Δημόπουλε γιατί θα ρίξουμε μπατσάκια για να τσιτώσουν τα μαγουλάκια" "Κόψτο γιατί θα πούμε ονόματα και επίθετα" και επικαλέστηκε και μέχρι τη μητέρα του κ. Δημόπουλου (αίσχος! Πόσο άθλιος μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο;) για να πει τα εξής: "Η μητέρα του Δημόπουλου τον θεωρεί καλό παιδί, αλλά μάνα του είναι"!

Τι τον ενόχλησε; Το ότι άκουσε να λέει ο Δημόπουλος σε τρίτους, ότι το PLUS είναι μικρό κανάλι!!!!!!!!!!!

Ε όχι και μικρό κανάλι κοτζάμ PLUS!!!


Στη φωτογραφία, ο Π.Δημόπουλος, λάβρος ενάντια στο φασισμό της Χρυσής Χαραυγής! Ο Παναγιώτης είναι ελεύθερο πνεύμα και τα ελεύθερα πνεύματα δεν είναι ανεκτά από το Κόμμα (είναι το Κόμμα!)

Μάλιστα μετά από λίγο, φρόντισε ο τηλεοπτικός μπούλης να υπερτονίσει το βάρος του, για να ενισχύσει προφανώς την απειλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το παρατσούκλι του στην πιάτσα είναι "Αρκούδος"!!!!!

Το να απειλεί κάποιος τεράστιων διαστάσεων κάποιον πολύ μικρότερό του από τηλεοράσεως ότι θα του ρίξει μπατσάκια και να τον εκβιάζει από τηλεοράσεως, βεβαίως περνά στα αζήτητα από την Αστυνομία του κ. Χριστόφια.

Προφανώς δε θα εισβάλει στο σπίτι του "Αρκούδου" αυρίο το πρωί η Αστυνομία, για απειλές που μάλιστα έκανε ο ίδιος και όχι άλλο πρόσωπο, ούτε θα προσαχθεί για ανάκριση ο "Αρκούδος", ούτε θα του κάνουν φάκελο ο οποίος θα παραμένει σε εκκρεμότητα για 2 μήνες με τον Παπασάββα να ασκεί πιέσεις για ποινική δίωξη!

Στη φωτογραφία, αγανακτισμένος Αρκούδος, διαμαρτύρεται, για το ότι ο Γράβαρης συγκρίνει τον εαυτό του μαζί του.

Ο "Αρκούδος" πιθανότατα θα ξέρει ότι ο εργοδότης του, το ΑΚΕΛ, όχι μόνο δεν θα καταδικάσει τη συμπεριφορά του,αλλά αντίθετα θα την επιδοκιμάσει. Άλλωστε, ήταν το ίδιο το ΑΚΕΛ, μέσω της Χαραυγούλας, που ζητούσε πριν λίγους μήνες την απόλυση του κ. Δημόπουλου από το SIGMA, γιατί δήθεν έθιξε την Ομόνοια (εμείς βέβαια γνωρίζουμε καλά ότι αυτό που τους πείραξε ήταν η υποστήριξη που έδωσε δημόσια ο κ. Δημόπουλος προς την ιστοσελίδα μας, αλλά και πολλά άλλα για τα οποία κριτίκαρε το καθεστώς).

Και επειδή ο "Αρκούδος" προφανώς ξέρει ότι η συμπεριφορά του επιδοκιμάζεται από τον Οδοστρωτήρα, μετατρέπεται σε πρώτο τηλεοπτικό νταή, με δημόσιες απειλές και αναφορές σε μητέρες άλλων.

Ρωτάμε Άκη Παπασάββα και Γιαννάκη Χαραλάμπους. Ρωτάμε κ. Κρόκο. Ρωτάμε κ. Κατσουνωτέ, εκπρόσωπε της ελεγχόμενης Αστυνομίας. Ρωτάμε κ. Παπαγεωργίου, από τον Άγιο Αμβρόσιο Κερύνειας που ο πολιτικός σας προϊστάμενος κ. Χριστόφιας τον παραχωρεί στον Αττίλα: θα γίνει έρευνα εναντίον του "Αρκούδου"; Ή μήπως θα τον παρασημοφορήσει το καθεστώς με καμιά προαγωγούλα ή καμιά αυξησούλα για τον υπερβάλλοντα ζήλο του;

Αλωεύς για το christofias-watch

Υ.Γ. Επειδή την ανάρτηση την διαβάζουν και κάποιοι της Επαγρύπνησης, που σίγουρα έχουν πρόβλημα αντίληψης και πιθανόν να συμπεράνουν ότι πάσχουμε από κοινωνικό ρατσισμό όπως αυτοί (που βρίζουν ηλικιωμένους και θεωρούν ότι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να έχουν ρόλο στα δημόσια πράγματα), διευκρινίζουμε για να μην παρεξηγούμαστε ότι δεν έχουμε πρόβλημα με τους υπέρβαρους ή τους μεγαλόσωμους (άλλωστε και στην Επιτροπή έχουμε τέτοια μέλη). Το πρόβλημά μας είναι όταν κάποιοι απειλούν δημόσια κάποιον πολύ πιο μικρόσωμο από τους ίδιους και φροντίζουν να διαλαλούν το ότι έχουν το παρατσούκλι "Αρκούδος"!!!

Υ.Γ.2. Αν δε θα τον συλλάβετε το Γράβαρη, τουλάχιστον κεράστε τον κανένα γλυκό καρυδάκι για να τον γλυκάνετε. Την "τέχνη" την ξέρετε άλλωστε.