Και κλάμα ο Ευέλικτος!

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στη φωτογραφία, σύσσωμη η Πρωτοβουλία "Ένα Νόμπελ για το Δημήτρη, μια ταφόπλακα για τον κυπριακό ελληνισμό"

Αυτά που ακούγατε οι κατοικούντες στους Άγιους Ομολογητές το μεσημέρι της Δευτέρας 11/10/2010, δεν ήταν σειρήνες.

Ήταν οι μουγκαρκές του Ευέλικτου Οδοστρωτήρα, που ξεκούφαναν όλους τους περιοίκους του Προεδρικού.

Στο άκουσμα της είδησης για τον πρώτο Κύπριο που κέρδισε το Νόμπελ, που δεν έφερε το όνομα "Δημήτρης Χριστόφιας", αλλά το όνομα "Χριστόφορος Πισσαρίδης" και που δεν κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης αλλά το Νόμπελ Οικονομίας, ο Ευέλικτος ξέσπασε για μια ακόμη φορά!

Κειμήλια, μετάλλια, παράσημα, όλα τα πήρε χθες η οργή του Ευέλικτου, ο οποίος πετούσε πάνω στο θυμό, την απελπισία και την αγανάκτισή του, ότι έβρισκε μπροστά του. Έγκυρες πληροφορίες που λάβαμε από τον άνθρωπό μας στο Προεδρικό (ναι στήσαμε κι εμείς τη δική μας μίνι Επαγρύπνηση- τι θα γίνει, μόνο αυτοί θα μας παρακολουθούν;), αναφέρουν ότι κινέζικο βάζο της δυναστείας Μιγκ, προσγειώθηκε στο κεφάλι του Anef_Oriwn, ο οποίος και βρισκόταν στο Προεδρικό για να δώσει την εβδομαδιαία του αναφορά.*

Όλο το βράδυ χθες, σε στενή σύσκεψη με τους περισπούδαστους συμβούλους του, ο Δ.Χριστόφιας, επεξεργαζόταν σχέδια για το Νόμπελ του 2011. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προχωρήσει σε νέες προτάσεις προς τον Έρογλου και τον Αττίλα, με τις οποίες θα τίθεται και η Λεμεσός και η Πάφος υπό τουρκική διοίκηση και τα πετρέλαια στα νότια της Κύπρου υπό τουρκική διαχείριση. Νέες τολμηρές και ακόμη πιο γενναιόδωρες προτάσεις, που θα τον φέρουν αγκαλιά με το πολυπόθητο και υπεσχημένο από τους Αγγλοαμερικάνους Νόμπελ Ειρήνης.

Έτσι, έτσι, ένα Νόμπελ για το Δημήτρη και μια ταφόπλακα για τον κυπριακό ελληνισμό!

Αγησιστράτη για το christofias-watch

*Ο Anef βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να λείψει για λίγο καιρό, άνκαι από ό,τι μάθαμε η Επαγρύπνηση κανόνισε άμεση εγκατάσταση wifi και μεταφορά laptop στον ακούραστο Επαγρυπνίτη.