Κυβέρνηση Χριστόφια: η μήτρα του ρατσισμού!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία, στελέχη του ΑΚΕΛ και του ΦΑΣΙΚΚ , μετά από τη σύνταξη των προτάσεων Χριστόφια για το περιουσιακό, επεξεργάζονται τις νέες προτάσεις της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Όσο κι αν τα ψεσινά επεισόδια στη Λάρνακα, που θα μας στιγματίσουν σίγουρα στο εξωτερικό ως μία χώρα "όπου οι ντόπιοι ξυλοφορτώνονται με μετανάστες", οφείλονται κυρίως στους τραμπουκισμούς της ΚΙΣΑ, η οποία (διαβάστε εδώ στην Αντιπαρακμή) κατά προβοκατόρικο τρόπο μετέφερε "αντιρατσιστικό φεστιβάλ" από τη Λεμεσό στη Λάρνακα (με τον εκπρόσωπο της Επαγρύπνισης στο διαδίκτυο διζωνιστή- εθνικό και ηλικιακό ρατσιστή Anef_Oriwn να πανηγυρίζει σχετικά στο τουρκοφυλετικό- εθνικιστικοφασιστικό ιστολόγιό του) στον ίδιο περίπου χώρο όπου θα διεξαγόταν εκδήλωση κατά της λαθρομετανάστευσης και η οποία έφραξε το δρόμο στους μετέχοντες στην άλλη εκδήλωση, εμείς θα επιρρίψουμε την κύρια ευθύνη σε κάποιον άλλον:

στην κυβέρνηση Χριστόφια-Συλικιώτη, η οποία με την ανεπαρκή της μεταναστευτική πολιτική έχει οδηγήσει τους νόμιμους Κύπριους πολίτες σε αγανάκτιση και επί των ημερών της έχουν κορυφωθεί φαινόμενα επιθέσεων από αλλοδαπούς σε Κύπριους (όπως στο τέμενος Ομεριέ κατά τη συναυλία του Π.Θαλασσινού) και αντίστροφα (όπως η φασιστική επίθεση σε έγχρωμο μετανάστη στο κέντρο της Λευκωσίας).


Εμείς δακτυλοδείχνουμε ανοικτά και απερίφραστα τον μεγάλο υπαίτιο: ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

Εταιρείες του δημοσίου πτωχεύουν και άνθρωποι οικογενειάρχες βρίσκονται στους πέντε δρόμους και την ίδια στιγμή οι μεγάλες μασέλες του δημοσίου πετούν με ιδιωτικά τζετ, εξασφαλίζουν καινούριες τεθωρακισμένες Mercedes, κανονίζουν "φίλους" και "γαμπρούς" και όχι μόνο αδυνατούν να βάλουν φρένο στο σχέδιο εποικισμού των ελεύθερων περιοχών μέσω κατεχομένων-Τουρκίας-Συρίας, αλλά ενθαρρύνουν και επιδοτούν με παχυλά επιδόματα τη λαθρομετανάστευση.

Βεβαίως χωρίζουν και οι ίδιοι τους μετανάστες σε βολικούς και μη, όπως έχει καταδείξει και σχετική μας ανάρτηση.

Βεβαίως δε συμφωνούμε με τον τρόπο που γίνονται οι διαμαρτυρίες για αυτά τα φαινόμενα και με τις θεατρικές παρατεταγμένες πορείες στους δρόμους. Ούτε με τυχόν ανεγκέφαλα συνθήματα ή εθνικιστικές κορώνες που κάποιοι βρίσκουν αφορμή για να εκφράσουν.

Στη φωτογραφία Τούρκος έποικος φυλετιστής, απευθύνει χαιρετισμό στους Ν.Συλικιώτη ΚΙΣΑ, Ν.Τριμικλινιώτη, Δ.Χριστόφια, Anef_Oriwn, Μιχάλη Μιχαήλ και στους Κανταδόρους της ΕΔΟΝ!

Όμως δεν μπορούμε να φταίμε τους πολίτες που αντιδρούν, αλλά αυτούς που προκαλούν την αντίδραση των πολιτών με την ανεύθυνη πολιτική τους. Και αυτοί δεν είναι άλλοι, από τα στελέχη της ανεπαρκούς και μετριότατης μέχρι κακής κυβέρνησης Χριστόφια.

Η οποία κατάφερε να καλλιεργήσει το ρατσισμό και τον εθνικισμό στους πολίτες και να εκθέτει την πάντα φιλόξενη Κύπρο (προς Εβραίους, Αρμένιους, Ρώσους, Άραβες κλπ) ως τη χώρα "που διαπληκτίζονται οι ντόπιοι με τους μετανάστες".

Και βεβαίως δεν μπορούμε να εξισώνουμε ΠΟΤΕ μεμονωμένα επεισόδια ρατσισμού, με το οργανωμένο εκ μέρους της κυβέρνησης Χριστόφια σχέδιο επιβολής μίας ρατσιστικής λύσης ΔΔΟ που διαχωρίζει την Κύπρο κατά τρόπο μόνιμο σε εθνικές γεωγραφικές ζώνες.

Στη φωτογραφία,ο Nazipenitas, η καθιερωμένη ρατσιστική μασκότ του καθεστώτος Χριστόφια, (του γένους adolphus yvristοpezunus), ο οποίος τελευταία, προφανώς λόγω χαμηλής αναγνωσιμότητας και υπόληψης, έχει πετάξει μακριά από την ελληνοκυπριακή μπλογκόσφαιρα (πιθανότατα προς την τουρκική-εθνικιστική) και από ενδημικό έγινε αποδημητικό πουλάκι.

Ούτε ξεχνούμε τις φασιστικές-ρατσιστικές προτάσεις Χριστόφια για το περιουσιακό, που, χωρίς τη συναίνεση και εξουσιοδότηση των νόμιμων ιδιοκτητών, παραχωρούν τις ελληνοκυπριακές περιουσίες στα κατεχόμενα στους παράνομους σφετεριστές και τις εκποιούν σε εθνική βάση.

Ας μην ψάχνουν κάποιοι αλλού για ρατσισμό. Τα αποικιοκρατικά κτίρια του Προεδρικού και του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ!

Ευριβιάδης-Ονήσιλος-Αρκάς για το christofias-watch

Σημείωση: Για τις διακλαδώσεις ρατσισμού-Συλικιώτη-ΚΙΣΑ μπορείτε να διαβάσετε τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις του "Εμπροσθοφύλακα".
Επίσης εδώ.

Σημείωση 2: Επί των ημερών ποιου Προέδρου δημιουργήθηκαν το ΕΛΑΜ και το ΦΑΣΙΚΚ;

11 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Eπίντροποι,οι παππούδες σας ήταν αλλοδαποί στην Αγγλία και έπλεναν πιάτα σε αγγλικά φισιάτικα.Μην το ξεχνάτε και περιορίστε λίγο το μένος σας.Ο Λεπέν ξαναζεί στη Λάρνακα και λέγεται Ζαχαρίας!Και είναι ένας από εσάς!Καραγκιόζηδες του κερατά!

Anef_Oriwn είπε...

Διαβάζοντας τον τίτλο του κειμένου από στον “Συναθροιστή των Κυπριακών Ιστολογίων”, μια διαίσθηση ΜΟΥ έλεγε πως θα γινόταν κι αναφορά στο άτομο ΜΟΥ! Και ΔΕΝ έπεσα έξω! Παίδες ΣΑΣ ευχαριστώ και για τη διαφήμιση του Blog ΜΟΥ – έπιασα τζιαι φασιστούθκια σχολιογράφους!
Όμως έκαμα τζι’ έναν λάθος. Υπολόγισα ότι ανάμεσα στους γραφείς του περισπούδαστου και ευρηματικού πιο πάνω πονήματος θα ήταν τζι’ ο ΟΝΟ-shυλλος [αυτό το βρήκα], αλλά τζιαι η γνωστή Α-Γαμησιστράτη τζι’ ο Αλωνάρης της!!!

Α, τζιαι για την μασκόττα του Blog ΣΑΣ, τον Κουλία ΣΑΣ, εφκάλετε πόνημαν. Εν είπετε λέξη για τα ψεσινά αντραγαθήματα του παρέα με τους φασίστες του ΚΕΑ!!!

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

κομμουνιστοφασιστες ημουν εκει και τα ειδα.πιναμε καφεδακι με την κοπελια και μας λαωσατε.εφωναζετε τους γερους ναζι και ρατσιστες.εν κανει που φερνετε λαθρομεταναστες για να καμετε την δουλεια σας που εβαλεν η παγκοσμιοποιηση την οποια καποτε επολεμουσετε ταχα εβαφτισετε τον ανεργο και τον χτυπημενο απο τις βρωμορατσες ναζι.οι μονοι ναζι ειστε σεις.αποχωρηστε απο την κυπρο γιατι το πραξικοπημα ερχεται.ο λαος οργιστηκε.κατω ο κομμουνισμος.δουλεια στους κυπριους.στα καζανια κομμουνια και λαθραιοι

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

re anef-arximoufti, ma ine dinaton na milas esy gia keratades...ipen o GADAROS (esou) tou petinou tzefala...re anigis to leksiko tou mpapinioti ke dipla pou to keratas exi th fotografia soy re keratoukli..pes mou tin ora pou egrafes thn malakia sou ethores thn keratofatsa sou ston kathrefti je grafis gia keratades? afieromeno ston keratoykli ths gnostis 50aras MAS (xazirin 51 xarkoume)....pekse mas to asma "tinos ine re gineka ta pedia" re keratoukli....gia lloou sou,
mmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,εσhίσαμεν!Εξύπνησεν τζι ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ!Που δαμαί τζιαι δα ενν θα χρειάζεται να αποκαλύπτουμε την ηλιθιότητα του μπλογκ.Θα το κάμνει ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ με την παρουσία του.Ώσπου να τον ματσhιάσει κανένας ΡΗΓΑΣ πάλε τζιαι να του πει "Σκάσε τζι έκαμες μας ρεζίλιν".Αλλά το ΡΗΓΑ εφάαν τον.Ποιος να του το πει;Άρα η δουλειά μας πάει ρολόιν.Τσιέλεπε,καλωσόρισες!!!Α,τζιαι αν δεν το έμαθες,το "δημοκρατικό" σας μπλογκ είναι κλειστό για αναρτήσεις.Απλώς σήμερα εξιχάσαν ανοικτό το στούππωμαν του βόθρου τζι εφύαν για το Σαββατοκυρίακο.Σhιέσε ώσπου ενν ανοιχτόν.Αν το κλείσουν,έσhιει τζιαι έναν παραλακκούιν η άλλη-διδυμη σου-ευφυία,ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ!

arxiepiskopos είπε...

Ο Ζαχαρίας της Τάφρου(της αντιαρματικής στην Πύλαν)εκτός που το Χριστόφιαν τζιαι τους νενέκους εβάλθηκεν τώρα να φάει τζιαι τους αλλοδαπούς!Φάε-φάε τζιαι πάλε ενν πετσίν τζιαι κόκκαλον τζιαι μαυροτζίτρινος.Μα πέτε μου,είδε τε ποττέ σας άδρωπον πίκρην να μέννεν χτιτζιάρης;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Μα τι γίνεται εδώ ρε παιδιά; Reunion;

Βρε Aneforiopiskope, στο παρά κάτι άνοιξαν τα σχόλια και σου γλίτωσαν τα παιδιά τη δουλειά σου στην Επαγρύπνιση την οποίαν ήσουν έτοιμος να χάσεις!

Επί της ουσίας να σου πω ότι καλά τα λένε τα παιδιά της Επιτροπής, οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είστε εσείς οι κυβερνητικοί οπαδοί και η αντιδημοκρατική σας κυβέρνηση. Και ρατσιστική λύση προωθείτε και το ρατσισμό καλλιεργείτε στην κοινωνία με τη βλακώδη πολιτική σας των τεράστιων επιδομάτων στους λαθρομετανάστες.

Παιδιά της Επιτροπής σας έστειλα κάτι από τον ΠΟΛΙΤΗ, για να δείτε πόσο ξεφτίλες είναι η κυβέρνηση του Χριστόφια. Δίνουν επιδόματα μέχρι και σε έποικους!!!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,πππααααα!(επίθεση κατά της ΕΔΕΚ για να σιγήσουν τις πατριωτικές φωνές!)

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,οι επί-ντροποι δεν έχουν κώλον να αφήσουν ανοικτά τα σχόλια,γιατί έτσι θα παίρνουν πληρωμένες απαντήσεις στις μαλακίες που γράφουν.Επίσης θα εκτίθενται,έχοντας υποστηρικτές εσένα ,τον Τσιέλεπο και τον Πενταρόγιωρκο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

συνθημα του ακελ εινα <> αλλα δεν τους πειραζεει αν περαση η εγληματικοτητα τα ναρκωτικα το καυε γωνια και καζινο και αν περασουν πακιστανοι συριοι τουρκοι αφγχανοι κλπ δειτε τι κατηντησεν η γαλλια η αγγλια γερμανια κλπ κυριοι του ακελ ειστε επικυνδηνοι .....η μεγαλη ατυχια της κυπρου ηταν οτι ειχεν δυνατο ακελ που στεκοταν εμποδιο στου στοχους των ελληνων της κυπρου...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Oriwn, επιτέλους παραδέχτηκες πως είσαι ένας πλερωμένος «προδότης» και τίποτε άλλο.

Έκανα μια νέα έρευνα για το θέμα εδώ:

Νέα δημόσια παραδοχή Anef_Oriwn: «Πληρώνομαι για να απαντώ στα σχόλια»