ΤΡΕΜΟΥΜΕ...

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010


όταν σκεφτόμαστε ότι:

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ .....
ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

11 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Θα επαναλάβω κι εδώ τα ερωτήματά μου που δεν απαντήθηκαν πριν από την Επαγρύπνηση.

Anef_Oriwn, δε νομίζεις ότι πρέπει να απαντήσεις στα πιο κάτω καίρια ερωτήματα;

1) Τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε;

2)Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού";

3) Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

4) Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

5)Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;

6)Δεν ενέχει φασισμό ο τρόπος που συμπεριφέρεται η κυβέρνηση Χριστόφια σε όσους διαφωνούν μαζί της;

7)Πως σχολιάζεις το άρθρο του Σάββα Παύλου που έβαλε η Επιτροπή;

8)Τι σημασία έχει για σένα το Πολυτεχνείο; Δεν νομίζεις ότι είναι επίκαιρο σήμερα που έχουμε ένα φασιστικό καθεστώς;

9)Γιατί σταμάτησες να γράφεις ως arxiepiskopos;

Αναμένω τα σχόλιά σου (παρακαλώ ως Anef)

ΦΑΣΙ.Κ.Κ. είπε...

Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) παρακολουθεί με πολλή ανησυχία τα όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό μέτωπο. Γινόμαστε μάρτυρες μιας οργανωμένης και συστηματικής προσπάθειας υπονόμευσης του Προέδρου Χριστόφια και της Κυβερνήσεως του, καθώς και του πλαισίου των διαπραγματεύσεων (της πολυπόθητης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας).

Πιστεύουμε ότι στον καλό και τίμιο αγώνα μας για ένα βιώσιμο φυλετικό διαχωρισμό, δεν έχουν θέση οι διχαστικές προσεγγίσεις του παρελθόντος. Γι' αυτό απλώνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας σε όλες τις όμορες δυνάμεις.

Με θλίψη παρατηρήσαμε τους συναγωνιστές της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό (Κ.Ι.Σ.Α.), να αποκαλούν "Ναζί" διάφορα ανομοιογενή σύνολα, που ποτέ δεν πίστεψαν και ποτέ δεν ασπάστηκαν τον πραγματικό φασισμό όπως εμείς. Απέδιδαν δε οι συναγωνιστές, ένα αρνητικό περιεχόμενο στο Ναζισμό.

Εμείς, χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις, αλλά με εμμονή στο μακροχρόνιο στόχο της φυλετικής διαίρεσης, είμαστε διατεθειμένοι να δείξουμε αρκετή ευελιξία. Γι' αυτό και υποστηρίξαμε, με παρουσία μας στο χώρο, το "Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Rainbow" της ΚΙΣΑ και ροπαλοφόροι μας ενίσχυσαν τις τάξεις της ΚΙΣΑ ενάντια στους ψευδοεθνικιστές και ψευδοεθνοφυλετιστές του ΚΕΑ και τους λαρνακείς πολίτες.

Το πράξαμε για δύο λόγους:

1) γιατί αμφισβητούμε τον πραγματικό εθνοφυλετισμό των "κυρίων" αυτών. Πάμπολλες φορές τους είδαμε να αντιμάχονται τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και να αναφέρονται σε μελανά σημεία της ιστορίας του ελληνισμού, όπως η αποφράδα ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Αποκαλούν μάλιστα "φασίστες" τους ιδεολογικούς τους αντιπάλους, δίδοντας την εντύπωση ότι ο Φασισμός είναι κάτι μιαρό.

Ο Φασισμός κύριοι ψευδοεθνοφυλετιστές, είναι ότι πιο παραγωγικό και ιερό συνέλαβε ο ανθρώπινος νους. Το μόνο βιώσιμο οικονομικά και πολιτικά σύστημα. Ένα σύστημα που έπρεπε να το πολεμήσουν άπειρες ανομοιογενείς και καιροσκοπικά συνδεδεμένες δυνάμεις και να υιοθετήσουν πολλές άνανδρες μεθόδους, για να το νικήσουν κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

2) γιατί πιστεύουμε ότι συγκεκριμένοι συμβιβασμοί πρέπει να γίνουν, για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Έτσι, εάν η ανεξέλεγκτη μετανάστευση μουσουλμάνων, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φόβητρο και ως μέσο προπαγανδιστικής προώθησης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να την αποδεχθούμε ως ένα προσωρινό μέτρο.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι για συναγωνιστική συμπόρευση με τους συναγωνιστές της ΚΙΣΑ. Άλλωστε τα όσα μας συνδέουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Όπως επισήμανε ο οχλοδημοκράτης Σάββας Παύλου (αλλά είχε δίκαιο) η ΚΙΣΑ διακατέχεται από κρυπτοφασισμό.

Ο κρυπτοφασισμός είναι κοντά στη δική μας ιδεολογία και είναι το προστάδιο του φανερού και διαφημιζόμενου Φασισμού. Επίσης η ΚΙΣΑ, όπως κι εμείς, εμμένει στο διζωνικό απαρτχαικό όραμα της ΔΔΟ. Ταυτίζεται και αυτή με την πολιτική Χριστόφια και υποστηρίζει τις διώξεις και τον πολιτικό στιγματισμό των αντιφρονούντων (όπως αυτή του ακραίου εξτρεμιστή αντιδιζωνικού Ξ.Ξενοφώντος τον περασμένο Mάιο).

Οπότε συναγωνιστές πάψτε να κρύβεστε. Απαλλαγείτε από τον Κρυπτοφασισμό και δείξετε το πραγματικό φασιστικό σας πρόσωπο. Get out of the closet και ενώστε φανερά τις δυνάμεις σας με το ΦΑΣΙΚΚ, όπως έχει κάνει εδώ και καιρό το ΑΚΕΛ.

Και πάψτε να δίνετε τίτλους τιμής σε ιδεολογικούς μας αντιπάλους, όπως ο χιλιοδοξασμένος τίτλος του "Ναζί".

Σας απλώνουμε το χέρι μας και προσδοκούμε σε μια στενή φιλοδιζωνική και ατόφια φασιστική συνεργασία.

Φασιστικό Κόμμα Κύπρου ΦΑΣΙ.Κ.Κ.

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

ΕΔΕΚίτη, δε θα σου απαντήσει ο Anef γιατί είναι φασίστας και βλάκας. Θα μπει ως arxiepiskopos και θα πει 2-3 βλακείες και θα φύγει.

Ξέρεις γιατί δε θα σου απαντήσει; Γιατί εσάς τους ΕΔΕΚίτες τα ακελάκια σας τρέμουν. Ξέρουν ότι σε μια συζήτηση θα χάνουν πάντα.

Unknown είπε...

Εκλαία μας κοπέλια… Εμείς είμαστε δακάτω ενώ το σχοιρούι ένα μείνει στο εξοχικό του στο Αμερικα που εγόρασε με τα ριάλια τις UNOPS … Παντως έκολλα υπνος πόπσε

Unknown είπε...

Καλά ρε φίλε ειλικρινά εν σε καταλαβαίνω. Χρήζεσαι Φασίστας και συμφωνείς πως οι του ΚΙΣΑ είναι ψευδοφασίστες και θα πρέπει να γίνουν φανεροί Φασίστες . Για εμένα χρησιμοποιήθηκε η ίδια λέξη για να περιγραφούν δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Κατά την δική σου θέση με την λέξη Φασίστας εννοείς τον Εθνικιστή. Οι άλλοι τώρα που κατηγορούν την διακυβέρνηση Χριστόφια ως φασιστική υπονοούν ολοκληρωτικό καθεστώς. Άρα δες τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις.
Ακούμε ΔΔΟ ( όπως την έχει μες το νου του ο πρόεδρος) . Εσύ το μεταφράζεις «εμείς ποδά- αυτοί ποτσί» και σου αρέσει. Εγώ το μεταφράζω «εμείς ποδά- αυτοί ποτσί τσιαι ποδά με αυξημένα δικαιώματα » και δεν μου αρέσει. Άρα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το όνομα ΔΔΟ. Ας δούμε τα πράγματα επί της ουσίας. Δηλαδή εσύ σαν φασίστας ( εθνικιστής) δέχεσαι 50000 έποικους και σταθμισμένη ψήφο. Ειλικρινά εν καταλαβαίνω τι σόι φασίστας είσαι . Δαμέ ο Χιτλέρ που από ότι καταλαβαίνω εν κάτι σαν το σύμβολο σας , ήθελε να πιάσει ούλλο το κόσμο όχι να δεχτεί να του πιάν κομμάτι . Εγώ δεν λέω όχι στη ΔΔΟ γιατί απλά το όνομα δεν λέει και πολλά. Το περιεχόμενο με ενδιαφέρει . Σίγουρα όμως δεν δέχομαι παραμονή εποίκων και σταθμισμένη ψήφο και ότι άλλο πρόκυψη στο μέλλον που με κάμνει να νιώθω πως απειλούμε . Εσύ σαν φασίστας δέχεσαι;;; Εγώ φασίστα που να κάνει υποχωρήσεις και να δίνει δικαιώματα σε άλλους εν εξανάκουσα πάντως. Με το συμπάθκιον δηλαδή .

Βαβυλώνιο Τέρας ….. Παράφρων

Anef_Oriwn είπε...

Η.Β.,
Επαναλαμβάνω κι ΕΓΩ την απάντηση ΜΟΥ που κατάθεση στο προηγούμενο post [αυτού του μπλοκιού]:

«... δε νομίζεις ότι πρέπει να απαντήσεις στα πιο κάτω καίρια ερωτήματα;»
1. Γιατί οι διαβόητοι Επίτροποι, οι αυτο-καλούμενοι και “Αποκαταστάτες της Δημοκρατίας”, δεν επιτρέπουν την ελευθέρα συζήτηση στο Blog τους και διαγράφουν σχόλια αντιφρονούντων; Δεν είναι φασιστική αυτή η συμπεριφορά και τακτική τους;
2. Γιατί διαγράφηκε η συζήτηση μεταξύ Ημών σε προηγούμενο post; [Μόλις πριν λίγο διέγραψαν κι απ’ εδώ σχόλια του σχολιογράφου ονόματι Arxiepiskopos!] Αυτή είναι η αντίληψη ΣΑΣ για τη Δημοκρατία;
3. Γιατί να κάτσω να συζητώ μαζί ΣΟΥ και να απαντώ στα ανακριτικού τύπου ερωτήματα ΣΟΥ και να σπαταλώ πολύτιμο χρόνο και φαιά ουσία, όταν υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες όσα πω [αν κριθεί ότι δεν ΣΑΣ συμφέρουν] θα διαγράφουν [γιατί θα αποκαλύπτουν το αντιδημοκρατικό ποιον ΣΑΣ];
4. Βλέπω όμως ότι έχεις σημειώσει πρόοδο! Σταμάτησες να ΜΕ αποκαλείς [πολύ πιθανόν προσωρινά] Χριστό Χριστού, αλλά δεν έχεις ξεπεράσει την άλλη εμμονή ΣΟΥ: Ότι είμαι ο σχολιογράφος Arxiepiskopos [ο original]… Γιατί ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ της ΕΔΕΚ πάσχετε από τέτοιου είδους ψυχονευρωτικές έμμονες;

Ανώνυμος είπε...

Μπροστά στον αντρο κυπριανού αυτοί που αναφέρεις είναι ιδιοφυΐες!!

arxiepiskopos είπε...

Βεβαίως είναι ιδιοφυείς,γι'αυτό και η απόστασή τους από τον καθυστερημένο κυπριακό λαό που τους τιμά ανάλογα στις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ βάλουν ως πρόεδρο μια κούκλα από τη βιτρίνα πάλι ο Κυπριακός λαός θα τους δώσει το 30%!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά αλλού κύριε πονηρίδη... Κάθε μέρα μέμφεσαι τον κυπριακό λαό για την "ανωριμότητα" και τη "βλακεία" του για το δημοψήφισμα στο σχέδιο ΑΝΑΝ και θα μας κάνεις και μαθήματα δημοκρατίας!! Εδώ και 6 χρόνια γράφεται στα παλιά σας τα παπούτσια το 76% του κυπριακού λαού και θα μας την πείτε κιόλας!! Όποιος ξέρει πως δουλεύει το πολιτικό σύστημα της Κύπρου καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω. Είπαμε μεγαλοφυΐα είναι ο Αντρος Κυπριανού!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αν δεν έχεις κάτι να πεις πες μια βλακεία να βγεις από τη δύσκολη θέση...