Έρχεται...

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

εντός της ημέρας η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του συγγραφέα της "Σημαδεμένης Τράπουλας", Αχιλλέα Αιμιλιανίδη. Μόνο εδώ, στο Νο 1 κυπριακό blog.

13 Σχόλια:

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! είπε...

Επιτέλους και μια πολιτική θέση εκ μέρους σου, arxiepiskopos. Βεβαίως έπρεπε πάλι να την στολίσεις με τα με τα ειρωνικά για "μεγαλοφυή ""αλαλάζοντα κύμβαλα" και τα "ανεύθυνα", αλλά τουλάχιστον είχες κάτι να πεις. Είναι μια αρχή.

Επί της ουσίας της τοποθέτησής σου και όχι επί των ειρωνιών και της προσπάθειας να μειώσεις τον πολιτικό σου αντίπαλο, συμφωνώ.

Θεωρώ τον κ. Κολοκασίδη ένα σοβαρό και μετριοπαθή πολιτικό, άσχετα αν κάποτε διατυπώνει κάποιες ακραίες θέσεις. Όμως πρέπει να μας πουν οι φίλοι της "απελευθέρωσης" πως θα την πετύχουμε.

Για ακόμη μια φορά πάντως, απολογούμαι για τους χαρακτηρισμούς του arxiepiskopos, που δεν εκφράζουν εμάς, τους πραγματικούς αριστερούς, που θέλουμε διάλογο και συναίνεση.

Unknown είπε...

ΔΙΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ WIKIPEDIA KAI ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ

« Η εφαρμογή της φασιστικής διακυβέρνησης απέδειξε ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μιας φασιστικής χώρας το χωρισμό και τη δίωξη ή άρνηση της ισότητας σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του πληθυσμού που εδρεύει πάνω σε επιφανειακές ιδιότητες ή συστήματα πεποίθησης.
Μια φασιστική κυβέρνηση έχει πάντα μια κατηγορία πολιτών που θεωρείται ανώτερη και χρηστή εν αντιθέσει προς την άλλη, αυτή των παριών του συστήματος, που διαχωρίζονται κατά τις ανάγκες της εξουσίας από τη φυλή, τη θρησκεία ή την προέλευση. Είναι δυνατό να ενυπάρχουν παράλληλα η δημοκρατία και το φασιστικό κράτος. Η περιούσια τάξη απολαμβάνει τη δημοκρατία ενώ η καταπιεσμένη τάξη υφίσταται το φασιστικό κράτος.
Στην Ιταλία του Μουσολίνι το ρόλο των παριών είχαν αρχικά οι αριστεροί και δημοκρατικοί πολίτες. Τουλάχιστον αυτοί, που ανοικτά εξέφραζαν την αποδοκιμασία τους στο καθεστώς. Διώκονταν συστηματικά και τους αποδιδόταν ο ρόλος του εσωτερικού εχθρού ή του αποδιοπομπαίου τράγου για κάθε αποτυχία, που δεν έπρεπε να χρεωθεί στην ανικανότητα του καθεστώτος . »

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αγαπητέ Anef_Oriwn, τα δικά μας του γειτόνου μας;

Επειδή εσύ κάμνεις προβοκάτσιες στο διαδίκτυο, πρέπει να κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι; Γιατί ντρέπεσαι να γράφεις ως anef και ανακάλυψες τον arxiepiskopos;

Μάλλον για να αποφεύγεις να απαντάς τα καίρια ερωτήματά μας, όπως τα ακόλουθα δικά μου:


1) Τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε;

2)Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού";

3) Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

4) Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

5)Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;

6)Δεν ενέχει φασισμό ο τρόπος που συμπεριφέρεται η κυβέρνηση Χριστόφια σε όσους διαφωνούν μαζί της;

7)Πως σχολιάζεις το άρθρο του Σάββα Παύλου που έβαλε η Επιτροπή;

8)Τι σημασία έχει για σένα το Πολυτεχνείο; Δεν νομίζεις ότι είναι επίκαιρο σήμερα που έχουμε ένα φασιστικό καθεστώς;

9)Γιατί σταμάτησες να γράφεις ως arxiepiskopos;

10) Anef_Oriwn, όταν ο Λιλλήκας ήταν κοντά σας ήταν καλός και σήμερα όχι; Τα ροζ τηλέφωνα που λες στην άλλη ανάρτηση, εννοώντας τα TELEMEDIA μάλλον (κάτι τέτοιο δεν τα έλεγαν;), που γνωρίζεις ότι ΔΕΝ ήταν ροζ τηλέφωνα, δεν ήταν τότε που ήταν μέσα στο ΑΚΕΛ; Τότε σου έκανε και σήμερα ΟΧΙ;

11) Εσένα ποια η γνώμη σου για το Δώρο Χριστοδουλίδη; Αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από το ΑΚΕΛ, μετά από όσα σας πρόσφερε; Γιατί ρε; Επειδή ο άνθρωπος δε δεχόταν το ανανικό έκτρωμα; Δεν ντρέπεστε λίγο;

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
Δέστε όλοι προσεκτικά το φιλμάκι με τον Γ.Κολοκασίδη!Ποια η ΘΕΣΗ του;Σε 42 δευτερόλεπτα δυο φορές επαναλαμβάνει τη ...μεγαλοφυή πολιτική πρόταση "Θα πρέπει να υπάρξει..."Το "πώς" βεβαίως δεν το εισηγείται!Γιατί το "πώς" είναι δουλειά σοβαρών πολιτικών,ενώ τα "πρέπει" δουλειά ιεροκηρύκων και ανεύθυνων πολιτικών!Ευτυχώς που ο λαός έμαθε να ξεχωρίζει τα αλαλάζοντα κύμβαλα!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,οι παρίες δεν είναι οι παριές(=μάγουλα).Ελπίζω να το ξέρεις.Τα δικά σας λέγονται "παπαριές"!/

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η arxiepiskopos είπε...
ΦΌΝΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ,γιατί μόλις φάνηκες εσύ εξαφανίστηκε ο αρχιεπίσκοπος-μαϊμού; Άχρηστοι και στις προβοκάτσιες!////

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...
Αίσχος, ντροπή! Ντρέπομαι για την κατάντια του κόμματός μου.
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,η κατάστασή σου είναι μη αναστρέψιμη.Συλλυπητήρια!Ειλικρινά!

arxiepiskopos είπε...

ANEF,όπου κι αν είσαι παρουσιάσου!Ενν τους κάμνω καλά!Πετάσσουν και τα χάπια!

arxiepiskopos είπε...

αρχιεπίσκοπε τέως,
πιο μεγάλο άχρηστο από εσένα και τον ΑΝΕΦ δεν έπλασε η φύση για 4.5 δις. έτη.
Ο γράφων καμία σχέση έχει με το Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! .
Όποιος κι αν είναι ο Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! Σίγουρα έχει ψηλό επίπεδο και ψηλό δείκτη νοημοσύνης ρε πίθηκε αρχιεπίσκοπε τέως. Αλλά που να το αντιληφτείς.
Με τον άνεφ βλέπετε παντού προβοκάτορες και προβοκάτσιες. Γιατί άραγε ?

Ακούστηκε ότι η ΚΕ του ΑΚΕΛ σας πέταξε στον Κοτσιάτη τέτοιοι άχρηστοι που είσαστε , αλλά ο Κοτσιάτης δε σας ανέχτηκε και σας πέταξε έξω !! αληθεύει αυτό ?

arxiepiskopos είπε...

"Όποιος κι αν είναι ο Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! Σίγουρα έχει ψηλό επίπεδο και ψηλό δείκτη νοημοσύνης ρε πίθηκε αρχιεπίσκοπε τέως. Αλλά που να το αντιληφτείς."-AYTA ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟς-ΜΑΪΜΟΥ!ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

Ο αρχιεπίσκοπος τέως όπως πάντα έτσι και τώρα μας επιβεβαίωσε τα όσα ορθά του καταλογόζουμε.
Ο άνθρωπος δεν έχει υπόθεση. Άλλα βλέπει, άλλα ακούει κι άλλα καταλαβαίνει.
Στο πρόγραμμα "Μega Θέμα" του ΜΕΓΚΑ, καλεσμένοι του Μυλωνά ήταν οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Άριστος Δαμιανού , Άγγελος Βότσης και ο πρώην Δικαστής Λουκής Λουκαϊδης. Ο Μιχαλάκης Κυπριανού στον οποίο αναφέρετε ο τέως δεν ήταν στα στουτιο του ΜΕΓΚΑ.
Ο Άριστος Δαμιανού στις πλείστες των περιπτώσεων συμφωνούσε με το Χρ. Χριστοδούλου και τον Λ. Λουκαίδη οι οποίοι έκαναν ρεζίλι των σκυλιών τόσον τον Δαμιανού όσον και τον Ευέλικτο και την παρέα του.
Ευτυχώς που δεν ήμουν στη θέση του Δαμιανού η του Ευέλικτου.

Περαστικά στους ευέλικτους που για άλλη μια φορά απέδειξαν πόσο βλάκες είναι.