Νέες προβοκάτσιες της Επαγρύπνησης στο διαδίκτυο: Κατηγορούν το Σ.Αντάρτη, μέλος του Cy-Indymedia ως "τον Ηρακλή"!!!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία, το γραφείο "Ηλεκτρονικής Επαγρύπνησης" του ΑΚΕΛ. Καθισμένος, ο γνωστός ακελοπροβοκάτορας Anef_Oriwn, ο οποίος δε λέει να σηκωθεί από την καρέκλα του υπολογιστή του, ούτε καν για σκοπούς της φωτογράφησης. Ο κουκουλοφόρος στα αριστερά, είναι εκπρόσωπος της αναστασιαδοκληριδικής πτέρυγας του ΔΗΣΑΚΕΛ ενώ ο κουκουλοφόρος στα δεξιά είναι μεταγραφή στο ΑΚΕΛ από το ΦΑΣΙΚΚ. Ο κουκουλοφόρος μεταξύ του καθούμενου Anef_Oriwn και των άλλων ρατσιστών, είναι μέλος της ΚΙΣΑ, του τριμικλινιώτικου "Παρατηρητηρίου για τη ΔΔΟ" και της Δυναμό Περβολιών. Οι άλλοι 4 μεσαίοι ρατσιστές, είναι τοποτηρητές του ΑΚΕΛ σε διάφορα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες.

Οι προβοκάτσιες της θλιβερής ακελικής Επαγρύπνησης στο διαδίκτυο δεν έχουν τέλος.

Βλέποντας ότι δεν μπορούν με τίποτα να συγκαλύψουν τα ανομήματα των σταλινικών ινστρουχτόρων τους, ότι έχουν γίνει αντικείμενο χλευασμού από όλο τον κόσμο, ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους, άρχισαν τα γνωστά ακελικά κολπάκια, δηλαδή τις δολοφονίες χαρακτήρων και τη δημόσια στοχοποίηση προσωπικοτήτων.

Χθες, ο θλιβερός Anef_Oriwn, προσπάθησε με το γνωστό προσωπείο του και τη μάσκα του "arxiepiskopos", να ταυτίσει το Blog μας με τον Ηρακλή (προφανώς για να δώσει δημόσιο προσκλητήριο στα αστυνομικά λυκόσκυλα του καθεστώτος Χριστόφια για νέες επιδρομές κατά οικογενειαρχών).

Σήμερα, κάποιο άλλο ανώνυμο Bot, σίγουρα προερχόμενο από τα ηλεκτρονικά λυκόσκυλα της Επαγρύπνισης, χτύπησε δημόσια, ενάντια στο μέλος του αριστερού αντικαθεστωτικού ιστολογίου Cyprus-Indymedia, Σόλωνα Αντάρτη. Στοχοποιεί δηλαδή, στην Αστυνομία, στους ακελικούς φανατικούς τραμπούκους, αλλά και στις άλλες φανατικές ομάδες που στηρίζουν το καθεστώς Χριστόφια, κάποιο πρόσωπο, ως τον επίδοξο δολοφόνο του Δ.Χριστόφια.

Μήπως θα αποδειχτεί τελικά, ότι η περίπτωση του Ηρακλή, ήταν μια σαχλή προβοκάτσια από ένα ζηλωτή ΑΚΕΛικό που θέλει να δημιουργήσει ρεύμα και θέλει να στοχοποιεί άτομα; Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο με βεβαιότητα.

Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι η ακελική μέθοδος δολοφονίας χαρακτήρων και ιδιαίτερα αριστερών (πραγματικών αριστερών που αρνούνται το βόλεμα από την υποταγή στην κομματική πειθαρχία της Βλακείας και τον κομματικό φασισμό του Οδοστρωτήρα), η οποία πάει πολύ πίσω ιστορικά, ακόμη συνεχίζεται με τον ίδιο ποταπό και ανήθικο τρόπο.

Στη φωτογραφία, ΑΚΕΛοφρουρός του διαδικτύου, σηκώνει τη σημαία του νέου συνιστώντος κρατιδίου και μετρά τα 4 συνιστώντα μέρη της "Ιεράς Συμμαχίας για τη ΔΔΟ" (ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ-ΦΑΣΙΚΚ-Παρατηρητήριο Τριμικλινιώτη)

Όσο για την προσπάθεια ταύτισης των παιδιών του Cyprus-Indymedia μαζί μας, εμείς έχουμε να πούμε το εξής στον Οδοστρωτήρα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.

Ένα τεράστιο κοινωνικό ρεύμα, από την Αριστερά, το Κέντρο, τη Δεξιά, από τους εναλλακτικούς και τους αυτόνομους πολίτες μέχρι τους κομματικά ενεργούς, από τους πιο νέους μέχρι τους πιο ηλικιωμένους, ανδρώνεται και συσπειρώνεται πολιτικά, με ένα κοινό σημείο: ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Γιατί ο φασισμός έχει 2 όψεις: είναι ο φασισμός της στοχοποίησης πολιτών, της δίωξης πολιτών, της πνευματικής τρομοκρατίας κατά πολιτών και είναι και ο φασισμός που νομιμοποιεί με "γενναίες προσφορές" τα παράγωγα του τουρκικού φασισμού (τους έποικους, την παράνομη κατοχή περιουσιών, τη διχοτόμηση κλπ).

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!

ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!

Ρίμαχος για το christofias-watch

Υ.Γ. Εάν κάποιο αστυνομικό λυκόσκυλο δοκιμάσει να πειράξει το Σόλωνα Αντάρτη ή κάποιον συναγωνιστή μας, δε θα μείνουμε αμέτοχοι (όπως μείναμε κατόπιν παράκλησής του, λόγω δικαστικών διαδικασιών που εκκρεμούσαν τότε εναντίον της Αστυνομίας, στην περίπτωση του Ξενή Ξενοφώντος). Τότε είναι που θα μας βρείτε όλους στους δρόμους!

16 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Να τι αναγκάστηκε τελικά να γράψει, μην αντέχοντας πια να κρύβεται πίσω από το bot "arxiepiskos", ο γνωστός κοσμήτορας της Επαγρύπνισης, Anef_Oriwn_Ithikis:

" Όντως Arxiepiskopε [original], η κατάσταση επαέ είναι και βοθρερή και λυματική! Βρώμα, δυσωδία αλλά και μούχλα! Και να φανταστείς ότι «τούτοι» οι τύποι έχουν αυτοανακηρυχτεί σε εθνοσωτήρες του «κυπριακού ελληνισμού»!
Όμως η πιο θλιβερή τζι’ αξιολύπητη περίπτωση εν «τούτος» ο γέριμος ο ΕΔΕΚ Η.Β..Εν τον κανεί το χάλι του, θέλει τζιαι «τούτος» να ΜΑΣ σώσει! Έχει κολλήσει ο νους του στο ότι ΕΓΩ είμ’ ΕΣΥ κι ΕΣΥ, ΕΓΩ!!! Εν μπορεί να πει μιαν αshελιάν πιο κάτω!

ΗνωμενοΒασίλειε,
Εν τόσο αντιφατική και σχιζοφρενική συμπεριφορά ΣΟΥ [και ο λόγος ΣΟΥ], που μόνο ψυχίατροι πιστεύω εν να καταφέρουν να ΣΕ κάμουν καλά [εκτός κι αν ψηλώσουν κι αυτοί τα χέρια πάνω] ... Μα πόσο στραβή τζιαι ελλειμματική εν η αντίληψη ΣΟΥ για την δημοκρατία; Πως γίνεται από τη μια να με καθυβρίζεις [να ΜΕ αποκαλείς «φασίστα» και «δειλή σκουληκαντέρα»] κι από την άλλη να ΜΕ καλείς σε διάλογο ή να «μάθω να κάνω διάλογο». Δειλοί και μάλιστα θρασύδειλοι είναι οι Επί-ντροποι του Blog που ΔΕΝ επιτρέπουν τα σχόλια και κατ’ επέκταση και το διάλογο ... Και στες ελάχιστες περιπτώσεις που θ’ αφήσουν τα σχόλια ανοικτά [προφανώς για μετρήσουν αντιδράσεις ή να δουν ποιοι θα τους επισκεφτούν] ΔΕΝ μετέχουν οι ίδιοι στες κουβέντες που γίνονται [το παίζουν υπεράνω] ή διαγράφουν τα σχόλια ανεπιθύμητων σχολιογράφων ... [Ξέρουν πολύ καλά ότι ο Anef_Oriwn και Arxiepiskopos ο original είναι δυο διαφορετικά πρόσωπα! Δεν είναι τόσο βλάκες και ηλίθιοι σαν και του λόγου ΣΟΥ!] ...
Μα γιατί θέλεις τόσο πολύ να κάμεις [δήθεν] διάλογο [τρομάρα ΣΟΥ] μαζί ΜΟΥ; Εν τζιαι θέλεις «να ΜΕ κάμεις με τα κρομμυούδκια» [το λατρεμένο ΣΟΥ φαγητό] για να γίνεις master chef; Πρόσεχε όμως γιατί τα κρομμύδκια προκαλούν κλανιές που μπορεί να ακουστούν τζιαι σαν πόμπες [όπως έγινε κάποτε με την γνωστή ιστορία των βεγγαλικών ή πέρσι με την πόμπα που έβαλε ο γιος του τοπικού γραμματέα στη ΕΔΕΚ του Ψευτά στο οίκημα του Κόμματος τους] ...

Α, τζιαι ΗνωμενοΒασίλειε, μιαν τζι’ έπιασα τον λόον, εν ΜΟΥ λαλείς [γιατί ΕΓΙΩ εν καταλάω], τι εννοείς με κάποιες μεγαλοφυείς τζιαι βαθυστόχαστες ατάκες/ερωτήματα ΣΟΥ όπως:
1. «ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;» [Είμαι λαλείς;] ...
2. «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;» [Γιατί εν πιάννεις ένα τηλέφωνο στην Cybarco να μάθεις;]"

Απορώ Anef_Oriwn, γιατί μιλάς για κρεμμυδάκια, master chef και Cybarco και δεν απαντάς στα καίρια ερωτήματα που σου θέτω. Γιατί αποφεύγεις το διάλογο; Γιατί αποφεύγεις να συζητήσουμε την ουσία της "δίκαιης κοινωνίας" του Ευέλικτου;

Σε ξαναρωτώ λοιπόν και αναμένω αυτή τη φορά τις απαντήσεις σου:

τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε; Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού"; Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

Και σχολίασε μου και τα πιο κάτω της ανάρτησης:

"Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;"

Για αυτό ειδικά, τι λες Anef; Και πες σε όλο τον κόσμο να ξέρει: ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ MAIL Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;

Ο ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ;

Έχεις την ευθιξία και το θάρρος να απαντήσεις θλιβερή και δειλή σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης;

Σάββας Παπάκης είπε...

Σήμερα Μακάριε και Αριστόβουλε, δικαιωμένοι και καταξιωμένοι, με τα χιλιάδες ΕΥΡΩ να πλημμυρίζουν την κενοδοξία μας, θυμόμαστε το Τότες-Τότε, ανατρέχουμε στο Τότες-Τότε, στον πλέον άπρεπο και μικροπρεπή και μικρόψυχο και κάθετα και απόλυτα αντινομικό τρόπο που μας συμπεριφέρθηκε ο Τάσσος Παπαδόπουλος, με την άρνησή του να εκπληρώσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας, με την άρνησή του να κάνει πράξη το δημοκρατικό και ανιδιοτελές μας όνειρο "για ένα πουκάμισο αδειανό για μια θέση Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα".

Και ακονίζουμε τα καινούρια μας δόντια, για να υπερασπιστούμε το Δημήτρη μας, ω Δημήτρη Αγάπη μου Αγάπη μου Δημήτρη, γέμισε η πλατεία κόκκινο φως, γέμισαν τα πρόσωπα των εποίκων ήλιο, γέμισαν οι τζέπες μας ππαρά, ένα Χρυσάνθεμο, ένα Γιασεμί, η Ελπίδα και το Όραμα ήταν το 2008, γιατί η ζωή δεν περιφρόνησε τους εραστές της, ούτε βεβαίως η εξουσία τους περιφρονεί σήμερα, όπως με περιφρόνησες εσύ και οι κακέκτυποι κολαούζοι σου Τάσσο Παπαδόπουλε, κυριευμένε εσύ από το αυτονόητο σύμπλεγμα των Περί Βασιλικών Ανδρών του Πλάτωνος.

Εγώ ειμί το φως, εγώ η αλήθεια, εγώ το στολίδι και το σύμβολο της "Δίκαιας Κοινωνίας".

Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, τι να προμηνάν τα μαύρα και τα κόκκινα κοράκια; Κικιρίκοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

ΗνωμενοΒασίλειε,
Για να μπορέσω να απαντήσω μερικά από τα αδυσώπητα ερωτήματα ΣΟΥ ζήτησα ο πτωχός πλην τίμιος κάποιες διευκρινίσεις... Μπορείς να ΜΟΥ τες δώσεις για να πάμε παρακάτω;
1. Εν ΜΟΥ λαλείς, λοιπόν, τι εννοείς με κάποιες μεγαλοφυείς τζιαι βαθυστόχαστες ατάκες/ερωτήματα ΣΟΥ όπως: «ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;» [ΕΣΟΥ ίνταμ που λαλείς;] ...
2. «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;» [Γιατί εν πιάννεις ένα τηλέφωνο στην Cybarco να μάθεις;]

Solon Antartis, Σόλων Αντάρτης είπε...

Φίλες και φίλοι ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σας και για το αίσθημα υποστήριξης που μεταφέρει.

Είναι φανερό πλέον ότι μπροστά στην αποτυχία του καθεστώτος να πείσει το λαό για τις καθημερινές μανακίες στις οποίες προβαίνει σε όλα τα επίπεδα προβάλλει ένας νέος αισχρός σχεδιασμός τον οποίον θα πρέπει συλλογικά να χειριστούμε.

Η ηγεσία του ΑΚΕΛ το κράτος και οι χρηματοδοτούμενοι εν CIA/USAID "προοδευτικοί", σε συνεργασία με τα Μέσα πουελέγχουν,συνειδητά πλέον προσπαθούν να καλλιεργήσουν ένα κλίμα εμφυλίου ανάμεσά μας στην προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους διεθνείς αφέντες τους και τους ανίερους σχεδιασμούς τους.

Βέβαια ο παππούς μας ο Θουκυδίδης τους ήξερε από παλιά. Γι αυτούς έγραψε:
"Οι αρχηγοί των κομμάτων, στις διάφορες πολιτείες, πρόβαλλαν ωραία συνθήματα. Ισότητα των πολιτών από την μια μεριά, σωφροσύνη της αριστοκρατικής διοίκησης από την άλλη. Προσποιούνταν έτσι ότι υπηρετούν την πολιτεία, ενώ πραγματικά ήθελαν να ικανοποιήσουν προσωπικά συμφέροντα και αγωνίζονταν με κάθε τρόπο να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Τούτο τους οδηγούσε να κάνουν τα φοβερώτερα πράγματα επιδιώκοντας να εκδικηθούν τους αντιπάλους τους, όχι ως το σημείο που επιτρέπει η δικαιοσύνη ή το συμφέρον της πολιτείας, αλλά κάνοντας τις αγριότερες πράξεις, με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση του κόμματός τους. "
(Γ 82 μετάφραση Άγγελος Βλάχος)

Τους γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε την έλλειψη ηθικής τους, την έλλειψη ορίων στη βωμολοχία και το ψέμα τους.
Γνωρίζουμε τις διασυνδέσεις τους με το Τέρας του Ιμπεριαλισμού, γνωρίζουμε τις διασυνδέσεις τους με το τοπικό και διεθνές Κεφάλαιο.

Γνωρίζουμε τις προσωπικές τους διαπλοκές και ατζέντες.

Και θα αντισταθούμε.

Σας ευχαριστώ ξανά

Σόλων Αντάρτης
-------------

Petros Evdokas, Πέτρος Ευδόκας είπε...

Σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών και υποστηρικτών της Ενδο~Μἠδεια / Cyprus IndyMedia γιά τα λόγια υποστήριξης και αλληλεγγύης προς τον Σόλωνα Αντάρτη, ιδρυτικό στέλεχος της ομάδας μας από το έτος 2000.

Πράγματι, οι καιροί είναι δύσκολοι, και βαίνουν ολοταχώς προς το χειρότερο. Γίνεται διαρκώς και πιό κοινό το να υπόκεινται οι άνθρωποι της ουσιαστικής αντιπολίτευσης επιθέσεις, παράνομες αστυνομικές έρευνες και ανακρίσεις, παρακολουθήσεις, απειλές από άγνωστους, και τώρα... βλέπουμε επεισόδεια στους δρόμους στημένα και σκηνοθετημένα από επαγγελματίες προβοκάτορες και δοσίλογους να οδηγούν εντέχνως σε μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς. Βλέπουμε να θυσιάζονται Τ/Κύπριοι και αλλοδαποί στο βωμό προώθησης των συμφερόντων της παράταξης του ΝΑΙ και των ανθελλήνων κυπριο-εθνικιστών. Τι άλλο θα δούμε; Ποιοί θα'ν οι επόμενοι στόχοι της κακέντρεχης παληανθρωπιάς;

Είναι απαραίτητη η σύμπτυξη μερικών μετώπων της παράταξης του ΟΧΙ γιά αλληλοπροστασία και αλληλοϋποστήριξη. Δεν είναι απίθανο να 'ρθουν στιγμές στο εγγύς μέλλον που η επιβίωση κάποιων από μας να εξαρτηθεί από τέτοιες συμμαχίες.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
~~~~~~~~~~

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αγαπητέ Ηλικιακέ Ρατσιστή Anef_Oriwn,

Σου απαντώ στις διευκρινίσεις, ελπίζοντας ότι θα προσέλθεις σε ένα πολιτισμένο διάλογο και θα απαντήσεις τα καίρια ερωτήματα που σου θέτω.

1) Εγώ νομίζω πως ναι

2) Στη cybarco μου είπαν ότι είναι ένας πολιτικός μηχανικός του ΑΚΕΛ

Σε ξαναρωτώ λοιπόν και αναμένω αυτή τη φορά τις απαντήσεις σου:

τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε; Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού"; Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

Και σχολίασε μου και τα πιο κάτω της ανάρτησης:

"Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;"

Για αυτό ειδικά, τι λες Anef; Και πες σε όλο τον κόσμο να ξέρει: ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ MAIL Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;

Ο ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ;

Έχεις την ευθιξία και το θάρρος να απαντήσεις θλιβερή και δειλή σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης;

arxiepiskopos είπε...

Κάντε κλικ στο nickname ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ στην προηγούμενη ανάρτηση για να δείτε πόσο βλήμα είναι ο JOHN CHARALAMBOUS,άλλως ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ,άλλως ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ.Κατά τα άλλα εγώ είμαι ο ΑΝΕΦ!John,άλλαξε μυαλά και I.P,γιατί ο αλουπός εχώννετουν τζι ο νούρος του εφαίνετουν!

Anef_Oriwn είπε...

Ηνωμενο-Βασίλειε,

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ή μάλλον ΤΑ ΜΑΣΑΣ!

Κατ’ αρχάς δεν γίνεται [δεν είναι λογικό] να ΜΕ καλείς να «...προσέλθω σε ένα πολιτισμένο διάλογο ...» και να ΜΕ αποκαλείς [προφανώς λόγω των ιδεοληψιών ΣΟΥ] «Ηλικιακό Ρατσιστή»! Μόνο στο μυαλό ενός φασίστα μπορεί να υπάρξει τέτοια λογική!

Πέραν τούτου, αφού απάντησες ο ίδιος [με διευκρινήσεις] στα ερωτήματα ΣΟΥ, γιατί τα επαναλαμβάνεις; Αλλά ας δούμε τι σοφά πράματα ΜΑΣ είπες:
1. Ερωτάς: «ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;» Και διευκρινίζεις: «Εγώ νομίζω πως ναι» --- Ποιος είμαι λοιπόν απ’ αυτούς που αναφέρονται στο email;

2. Επίσης ρωτάς: «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;» Και διευκρινίζεις: «Στη cybarco μου είπαν ότι είναι ένας πολιτικός μηχανικός του ΑΚΕΛ» --- Ε, και τι μ’ αυτό; Δεν δικαιούται κάποιος που είναι του ΑΚΕΛ να εργάζεται την Cybarco; Όμως τι σχέση έχει αυτό μαζί ΜΟΥ; Εργάζομαι ΕΓΩ στην Cybarco, είμαι πολιτικός μηχανικός ή ΜΕ λένε Χρίστο Χρίστου; Για κάμε το ΣΕ παρακαλώ σε eurocents για να το καταλάβω κι ΕΓΩ που είμαι και μαζούτ [ή μπορεί να παίζω τζιαι πελλόν, αλλά έχει κόσμο που μπορεί να θέλει να μάθει την αλήθεια, μια και ανοίχτηκε το θέμα]; Για σύνδεσε μεταξύ τους τα δυο ερωτήματα ΣΟΥ και τες απαντήσεις ΣΟΥ. Κι αν δεν τα καταφέρνεις να το κάμεις γραπτώς, τότε ζωγράφισε το! Αναμένω εναγωνιωδώς τες απαντήσεις ΣΟΥ, για να μπορέσουμε να πάμε και παρακάτω!!! Πρέπει [νομίζω] να κλείνουμε ένα - ένα τα θεματα

Unknown είπε...

Ένα μόνο θέλω να πώ. Είστε άδικοι μου συγκρίνετε τα λυκόσκυλα μαζί με αυτή την σκατό φάρα ανθρώπων . Τα λυκόσκυλα και τα ζώα γενικά δεν έχουν φταίξει σε κάτι για να τα δαιμονοποιούμε. Τι σχέση μπορεί να έχουν οι αγνές ψυχές τους με αυτούς τους μεταμορφωμένους δαίμονες????

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

GOOD EVENING MY FELLOW COMPATRIOTS GREEK CYPRIOTS OF TURKISH ORIGIN.
WE ARE DISTANCE COUSINS. WE HAVE THE SAME RED TURKISH BLOOD GOING THROUGH OUR VEINS,


I LOVE Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)
I LOVE Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

arxiepiskopos είπε...

Επέστρεψαν η ΕΔΕΚ Πάφου και ο ΑΙΑΝΤΑΣ. Λέτε να επίκειται συνέδριο σαλταρισμένων;

Anef_Oriwn είπε...

Μάλλον θα κάμνουν πεζοδρόμιο!!!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Αγαπητέ Anef_Oriwn, σου απάντησα. Από τη στιγμή που σου απάντησα, θα ήταν λογικό και σωστό να έκανες το ίδιο.

Είναι αγένεια να σε ρωτά ο άλλος κάτι και εσύ να μην απαντάς και να ζητάς απαντήσεις. Και να σου τις δίνει μάλιστα κι εσύ να επιμένεις να μην απαντάς.

Βεβαίως εσύ δεν είσαι απλά αγενής. Κυρίως είσαι δειλός, ένας δειλός Επαγρυπνίτης που δεν έμαθε ποτέ να κάνει διάλογο με επιχειρήματα.

Σε ξαναρωτώ και αν συνεχίσεις να μην απαντάς στα καίρια ερωτήματά μου, θα συνεχίσεις να είσαι εκτεθειμένος ως ένα θρασύδειλο και ελεεινό κομματόσκυλο.

τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε; Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού"; Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

Και σχολίασε μου και τα πιο κάτω της ανάρτησης:

"Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;"

Για αυτό ειδικά, τι λες Anef; Και πες σε όλο τον κόσμο να ξέρει: ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ MAIL Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;

Ο ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ;

Έχεις την ευθιξία και το θάρρος να απαντήσεις θλιβερή και δειλή σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης;

Anef_Oriwn είπε...

Λαλεί ΜΟΥ ο ΕΔΕΚ Η.Β. [γνωστός παραχωρητής πιστοποιητικών HACCP πατριωτισμού, αγωνιστικότητας και ελληνικότητας]: «Είναι αγένεια να σε ρωτά ο άλλος κάτι και εσύ να μην απαντάς και να ζητάς απαντήσεις.» [Σημ.: το «αγένεια» το ‘χω τονίσει ΕΓΩ] ...
Και ο ευγενέστατος και γαλαντόμος Η.Β., ο οποίος δεν παραλείπει να ΜΕ καλεί συνεχώς και σε διάλογο, αμέσως πιο κάτω με κοσμεί με διάφορα ευγενέστατα επίθετα όπως, «δειλός Επαγρυπνίτης», «θρασύδειλο και ελεεινό κομματόσκυλο» και «θλιβερή και δειλή σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης». Είναι δυνατό μ’ αυτές τες προσεγγίσεις προς τον συνομιλητή ΣΟΥ να κάμεις διάλογο και συζήτηση; Κι αφού είμαι τέτοιος τύπος [όπως ΜΕ χαρακτηρίζεις], θα έχουν νόημα οι όποιες απαντήσεις ΜΟΥ; Ή στόχος ΣΟΥ είναι «να με κάμεις με τα κρεμμυδάκια»
Πάντως μην χαίρεσαι ότι απάντησες στα δικά ΜΟΥ ερωτήματα. Τα μάσησες και τα ‘καμες γάργαρα!!! Κάτι που δείχνει και τον γκεμπελισμό ΣΟΥ. [Άμα πεις ένα ψέμα πολλές φορές το πιστεύεις κι ο ίδιος] ...
Διανοήθηκες καμιά φορά [έστω και με το λειψό μυαλό που έχεις] κατα πόσο το άτομο που υποβάλλετε πως είμαι [κάποιος Χρίστος Χρίστου που υποτίθεται εργάζεται στη Cybarco] να μην έχει απολύτως καμία βιολογική/υπαρξιακή σχέση μαζί ΜΟΥ και ότι έτσι διασύρεται και στοχοποιείτε στα καλά του καθουμένου έναν άνθρωπο, που η ανώμαλη νευροψυχιατρική ΣΑΣ κατάσταση τον ταύτισε μ’ ΕΜΕΝΑ;

Πάντως για να μπορέσω ολοκληρωμένα να απαντήσω στα ερωτήματα ΣΟΥ πρέπει να δώσεις διευκρινήσεις για τα πιο κάτω [τα οποία και παράθεσα και πιο πάνω] … Τζιαι μεν παίζεις πελλόν γιατί τα βρήκες σκούρα ...

Λοιπόν ...
1. Ερωτάς: «ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;» Και διευκρινίζεις: «Εγώ νομίζω πως ναι» --- Ποιος είμαι λοιπόν απ’ αυτούς που αναφέρονται στο email;

2. Επίσης ρωτάς: «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;» Και διευκρινίζεις: «Στη cybarco μου είπαν ότι είναι ένας πολιτικός μηχανικός του ΑΚΕΛ» --- Ε, και τι μ’ αυτό; Δεν δικαιούται κάποιος που είναι του ΑΚΕΛ να εργάζεται την Cybarco; Όμως τι σχέση έχει αυτό μαζί ΜΟΥ; Εργάζομαι ΕΓΩ στην Cybarco, είμαι πολιτικός μηχανικός ή ΜΕ λένε Χρίστο Χρίστου; Για κάμε το ΣΕ παρακαλώ σε eurocents για να το καταλάβω κι ΕΓΩ που είμαι και μαζούτ [ή μπορεί να παίζω τζιαι πελλόν, αλλά έχει κόσμο που μπορεί να θέλει να μάθει την αλήθεια, μια και ανοίχτηκε το θέμα]; Για σύνδεσε μεταξύ τους τα δυο ερωτήματα ΣΟΥ και τες απαντήσεις ΣΟΥ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Δε με ενδιαφέρει αν σε λένε ΧΧ ή αν δουλεύεις στη Cybarco. Ούτε είπα κάτι τέτοιο εγώ. Εσύ το είπες, νομίζοντας ότι με ενδιαφέρει. Εγώ ρώτησα, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ποιος είναι ο ΧΧ και αν είσαι εσύ μέσα στο mail της Ανθής.

Αφού σου απάντησα, νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ μια απάντηση.

Μην ξεχνάς θλιβερέ Επαγρυπνίτη, εγώ σε ρώτησα πρώτος, σου απάντησα τα ερωτήματά σου και αναμένω ότι θα κάνεις το ίδιο.

τον Παπασάββα ποιος τον διόρισε; Ποιος έδωσε κίνητρα για επιχορήγηση της "ομάδας του λαού"; Ποιος πήρε ιδιωτικά jet;

Ποιος επικαλέστηκε "Δίκαιη Κοινωνία";

Και σχολίασε μου και τα πιο κάτω της ανάρτησης:

"Πόση αξιοκρατία μαρτυρεί το email της Ανθής ή το φαξ της γραμματέως του Β.Γεωργίου;"

Για αυτό ειδικά, τι λες Anef; Και πες σε όλο τον κόσμο να ξέρει: ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAIL ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ MAIL Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΣ CYBARCO;

Ο ΠΙΤΤΑΤΖΙΗΣ Ο ΚΑΡΟΓΙΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΕΛ, ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ;

Έχεις την ευθιξία και το θάρρος να απαντήσεις θλιβερή και δειλή σκουληκαντέρα της Επαγρύπνισης;

sotos1911 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.