QUIZ: Βρέστε το ρατσιστή-εθνικιστή-συνωμοσιολόγο!

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Πως θα χαρακτήριζε άραγε το συντάκτη του πιο κάτω κειμένου, ο κ.κ. Μακάριος Δρουσιώτης;


Ρωτάμε:


1) Μαντέψτε ποιος έγραψε τα ακόλουθα:


" Η Άγκυρα δεν ήταν έντιμη με την Αθήνα, ούτε πριν το 1974, αλλά ούτε και μετά. Εκ φύσεως άρπαγες και ανέντιμοι οι Τούρκοι ζητούν από την Αθήνα και τα ρέστα."


"Όσο για τους ξένους και ειδικά τους Αγγλοαμερικάνους, συνεχίζουν είκοσι χρόνια μετά την καταστροφή της Κύπρου, την ίδια ακριβώς πολιτική. Τώρα το κλίμα δεν σηκώνει άλλη συνωμοσία. Τώρα πήρε ξανά σειρά ο διπλωματικός εκβιασμός. Μετά από μισό σχεδόν αιώνα συνωμοσίας έφτασαν στα πρόθυρα του τελικού τους στόχου που είναι η αναγνώριση δύο κρατών στην Κύπρο.


Όμως σήμερα, όπως και τότε, η λύση δεν πρέπει να φαίνεται ταπεινωτική για τους Έλληνες. Ακριβώς όπως και το 1964, μας προσφέρουν ένα πακέτο με περιεχόμενο τα δύο κράτη στην Κύπρο και με περίβλημα την ομοσπονδία. Θέλουν οπωσδήποτε να βάλουμε την υπογραφή μας. Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να είναι ελληνικό. Για να αποτελέσει τη ληξιαρχική πράξη του τέλους της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη δική μας σφραγίδα.


Ο Ραούφ Ντενκτάς, εκπροσωπώντας επάξια το πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας, γνωρίζει ποιανών τα συμφέροντα εξυπηρετεί και νιώθει την υποστήριξη του δυτικού κόσμου. Γι' αυτό προκαλεί τη διεθνή νομιμότητα. Γι' αυτό δεν υπάρχει προοπτική συνεννόησης μαζί του.


Γι' αυτό ακριβώς το λόγο το κυπριακό δεν είναι διακοινοτική διαφορά. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο. Η τουρκοκυπριακή μειονότητα, αποτέλεσε απλώς το μέσο για την εσαεί εξασφάλιση των συμφερόντων του "ελεύθερου κόσμου", σε ένα νησί, του οποίου η στρατηγική θέση θα είναι πολύτιμη, για όσο καιρό υπάρχει κόσμος..."


2) Πως θα αποκαλούσε ο Μακάριος Δρουσιώτης το συντάκτη των πιο πάνω, που μιλά για το ότι η ομοσπονδία είναι το περίβλημα για 2 κράτη, ότι το κυπριακό δεν είναι δικοινοτική διαφορά, ότι υπάρχει αγγλοαμερικανική συνωμοσία εις βάρος της Κύπρου; Δε θα τον αποκαλούσε φαντασιόπληκτο και εχθρό της λύσης;


Πως θα αποκαλούσε η ΚΙΣΑ και ο γνωστός Τριμικλινιώτης κάποιον που λέει ότι οι Τούρκοι είναι "εκ φύσεως άρπαγες και ανέντιμοι"; Δε θα τον βάφτιζαν αμέσως μεγάλο ρατσιστή που προάγει το φυλετικό μίσος εναντίον των Τούρκων και που καλλιεργεί ρατσιστικά στερεότυπα; Δε θα ζητούσε ο Κόκκινος Ιαβέρης Νο 2 τη σύλληψη και την καταδίκη του εν λόγω συντάκτη για φυλετικό ρατσισμό;


Ζητάμε από εσάς τις απαντήσεις. Τις οποίες βεβαίως θα δώσουμε εμείς, με την αποκάλυψη του συντάκτη του πιο πάνω κειμένου σε αμέσως επόμενη ανάρτησή μας.

Ρίμαχος για το christofias-watch

7 Σχόλια:

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

εν ο μακαριος

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πάντως ο Anef_Oriwn αποκλείεται. Πάντα ενδοτικός ήταν αυτός!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Σάββας Παπάκης είπε...

Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ!

Σάββας Παπάκης είπε...

Δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ Μακάριε, Φεντερίκο, Αριστόβουλε!

Κι εγώ άλλα έλεγα Τότες-Τότε, αλλά αυτά δεν τα έλεγα, ω τρισκατάρατοι και τερατογεννημένοι εχθροί του Δημήτρη μου!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.