Παραπολιτικά από το Ρίμαχο και τον Πράξανδρο

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010


Φίλον μου Γρουστόφκιαν, ήταν να ιπώ σου, άμαν ιγίνω καλά να έρτω μαστιγώσω σε, αλλά καταφέρνεις τα τζιαι μόνο σου πολλά καλά! Μάσσιαλλά σου!


-> "Εδώ υπάρχει κράτος" δήλωσε ο Ευέλικτος, όταν του ζήτησαν να μεταφερθεί στα κατεχόμενα η τουρκική καλαθοσφαιρική ομάδα.

-> Και πράγματι και αξίζουν συγχαρητήρια στον Ευέλικτο για τη δήλωσή του (μόνο τη συγκεκριμένη όμως), αλλά και στην Αστυνομία για τις πράξεις της, γιατί όταν κινδύνεψαν οι της τουρκικής ομάδας, αυτοί έτυχαν απόλυτης προστασίας.

-> Εντάξει βέβαια, μπαίνουμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον acting Αρχηγό Αστυνομίας Μ.Κατσουνωτό, γιατί δεν προστατεύει και δικαιώματα των Ε/Κ η κυπριακή αστυνομία, αλλά τα παραβιάζει με προεδρικές εντολές, αλλά δε θα τον ρωτήσουμε για να μην μας επαναλάβει τις σοφιστείες του και να μας πληγώσει και πάλι. Όμως, αξίζουν συγχαρητήρια.

-> Η Κυπριακή Δημοκρατία είχε λοιπόν την ευκαιρία, να διατρανώσει την κρατική της κυριαρχία και να μπορέσει να προβάλει την εικόνα ενός κράτους όπου κάθε πρόσωπο, ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής, μπορεί να αισθάνεται ασφαλές.

-> Και ενώ λειτούργησαν τα πράγματα υπέρ μας και ενώ ο Τούρκος εκπρόσωπος της ομάδας είπε ότι "στον αθλητισμό συμβαίνουν αυτά", ο Ευέλικτος πάλι επέλεξε να μαστιγώσει το λαό του, αρχίζοντας να ξεστομίζει τα γνωστά ακελοφονταμενταλιστικά ποιηματάκια για "τα ακραία στοιχεία που φταίνε και μας εκθέτουν και δίνουν δώρα στην Τουρκία κλπ κλπ".

-> Και φυσικά η Τουρκία έπιασε την πάσα του και μας καταγγέλλει κι από πάνω.

-> Και τι θα πει τώρα ο Ευέλικτος; Κανονικά ένας Πρόεδρος με αρχές και με πολιτικό ανάστημα θα έλεγε "Να τι προκαλεί η κατοχή μέρους του εδάφους μας από εσάς. Σε κάθε περίπτωση εδώ υπάρχει κράτος και ως κράτος προστατέψαμε τους υπηκόους σας από κάποιους χούλιγκανς. Σε αντίθεση με εσάς που κατέχετε 40% του εδάφους μας και που κρατάτε εκτοπισμένα 200,000 άτομα. ".

-> Όμως ο Ευέλικτος ούτε θα επιλέξει να πει κάτι τέτοιο, ούτε μετά από τις αυτομαστιγωτικές κοτσάνες του μπορεί να πει κάτι τέτοιο!

-> Βεβαίως τον Ευέλικτο και το τουρκικό ΥΠΕΞ για το "πόσο εκτεθήκαμε!" σιγοντάρει και η προβοκατόρικη περιθωριακή κιτρινοφυλλάδα-μαγαριάδα "YENI POLITIS", η οποία ως μαγαριάδα που είναι, φροντίζει να μαστιγώσει (και σήμερα) τους "εθνικιστές Ελληνοκύπριους".

Αποκλειστική φωτογραφία από το γραφείο του Άκη Παπασάββα, όταν έμαθε για την επιστροφή του Τάσου Τζιωνή στην Κύπρο. Δεν το αποκλείουμε πάντως να ζητήσει από τον κολλητό του, τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα, να ανοίξει προξενείο στην Αλάσκα, με μόνιμο πρόξενο τον Τ.Τζιωνή.

-> Όσον αφορά τη συμφωνία με το Ισραήλ για οριοθέτηση της Ζώνης Οικονομικής Εκμετάλλευσης, το τραγικό είναι ότι θα την καρπωθεί ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας και θα την παρουσιάζει ως επίτευγμά του. Όσοι γνωρίζουν τι έγινε πάντως, έχουν να μιλούν για διπλωματική επιτυχία του Τάσου Τζιωνή, τον οποίον έστειλε εξορία στο Ισραήλ ο Χριστόφιας για να τον ξεφορτωθεί (γιατί ήταν εκ των στενότερων συνεργατών του Τάσσου και γιατί ήξερε πολλά που διεμοίφθησαν στις διαπραγματεύσεις παλαιότερα), αλλά ο Τζιωνής, λίγο πριν επιστρέψει στην Κύπρο, φρόντισε να πετύχει μια τεράστια διπλωματική επιτυχία που εξόργισε την Τουρκία.

-> Ανακαλύψαμε πρόσφατα πάντως, ότι ο γνωστός Παπασάββας έγραφε διάφορα εναντίον του Τ.Τζιωνή, κάτι το οποίο εξυψώνει ακόμη περισσότερο το μαχητικό και ευφυή συνεργάτη του Προέδρου Παπαδόπουλου στα μάτια μας.

-> Χαμός γίνεται με το νέο βιβλίο που εξέδωσε ο Βάσος Φτωχόπουλος "Το φούξια βιβλίο του Προέδρου Χριστόφια", το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο. Ήδη μαθαίνουμε ετοιμάζονται για δεύτερη έκδοση οι των εκδόσεων "Αιγαίον", αφού πάει για εξάντληση. Στο βιβλίο είναι μαζεμένες φράσεις του Ευέλικτου Οδοστρωτήρα που άφησαν εποχή.

-> Χαμός γίνεται και στο facebook για το Σταύρο Ευαγόρου και την απαράδεκτη φράση του " Ο Χ.Σταυράκης είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και όχι της σχολής Χρίστου Στέλιου Ιωάννου".


Πάντως για βουλευτής του ΑΚΕΛ, είμαι ό,τι πρέπει. Αναίσθητος και προκλητικός συνάμα!

-> Και για να δείτε και τα ήθη της Επαγρύπνισης, πρέπει να μπείτε στο επίσημο Blog του ακελικού φασισμού στο διαδίκτυο http://aneforiwn.blogspot.com, όπου στολίζονται με χίλια επίθετα όσοι βουλευτές άσκησαν έντονη κριτική στον Πρόεδρο Χριστόφια και ο Επαγρυπνίτης υπάλληλος του Blog περίπου λέει ότι "πρέπει να τους ρίξουμε στην πυρά". Όταν όμως πιέζεται να τοποθετηθεί για τη δήλωση του Ευαγόρου, λέει "η δήλωση ήταν ατυχής"!

-> Προσέξτε: μία από τις πιο ελεεινές δηλώσεις που έγιναν από πολιτικό στην Κύπρο, χαρακτηρίζεται ως "ατυχής".

-> Αυτή είναι η αυτοκριτική διάθεση του ΑΚΕΛ και της Επαγρύπνησης. Το χειρότερο είναι που ο ίδιος ο δηλώσας, ο Σ.Ευαγόρου, είναι μούγγα για το θέμα εδώ και μέρες! Ούτε καν να πει ότι η δήλωσή του ήταν ατυχής. Ακόμη δηλαδή και ο μεγαλύτερος φασίστας και προβοκάτορας του διαδικτύου, ο γνωστός Anef_Oriwn (γνωστός και ως arxiepiskopos/katamutras), τολμά να χαρακτηρίσει τη δήλωση ως "ατυχή", αλλά ο Ευαγόρου μούγγα!!!!

-> Να τον χαίρεστε Οδοστρωτήρες το βουλευτή σας. Άξιος βουλευτής σας!


Πάλι κατάφερα να γίνω θέμα στο Christofias-Watch

-> Πάλι σκόραρε η ντροπή της κυπριακής Βουλής και ακελοδιορισμένος πρόεδρός της, Μάριος Κάρογιαν. Η αχαριστία του για τον Τάσσο καταγράφεται καθημερινά. Αλλά αυτό που είπε χθες σε νεαρά στελέχη του κόμματός του, ξεπερνά κάθε όριο. Είπε ότι "...χάρη στο ΔΗΚΟ, οι προτάσεις Χριστόφια στο θέμα των εποίκων, είναι ακόμη καλύτερες και από αυτές του Τάσσου Παπαδόπουλου".

-> Ναι καλά διαβάσατε: "οι προτάσεις Χριστόφια στους εποίκους, καλύτερες και από του Τάσσου!!!!"

-> Κρίμα Τάσσο για τες κουφάες που ανάγιωνες στον κόρφο σου!

Ρίμαχος-Πράξανδρος για το christofias-watch

13 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

νεος είπε...

Από τον τύπο "Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καλαθόσφαιρας ΦΙΜΠΑ τιμώρησε το ΑΠΟΕΛ με το μεγαλύτερο πρόστιμο που προβλέπεται και το οποίο ανέρχεται στις 40 χιλιάδες ευρώ.

Το πρόστιμο αυτό είναι το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί ποτέ σε ευρωπαϊκή ομάδα."


Δηλαδή, για να καταλάβω, το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ σε ευρωπαϊκή ομάδα οφείλεται στον Χριστόφια και τον "Πολίτη" που "εκάμαν τον ψύλλο κάμηλο";
Ή όντως τα γεγονότα ήταν τέτοια που δικαίως προκαλούν την αγανάκτηση της ΦΙΜΠΑ;

Αν δηλαδή ο Χριστόφιας δεν έκαμνεν δήλωση, ή ελάεν "ε, οκ καλέ μου, εν μεμονωμένο περιστατικό"...θα καθησυχαζόταν ο Μπαγίς και η τούρκικη διπλωματία...;

Θα έλεγαν ..."ε, αφού ο Χριστόφιας το θεωρεί μικρό συμβάν, ας φκάλουμε τον σκασμό"...;

Ο εθνικισμός-φανατισμός μας, δίνει (μεταξύ άλλων) τα άλλοθι στην Τουρκία να συνεχίζει το βιολί της...

Ανώνυμος είπε...

Άλλοθι στην Τουρκία δίνει ο ενδοτισμός μας!

νεος είπε...

Ανυπόστατον!
Το πραξικόπημα ήταν ενδοτισμός;

epanastatis είπε...

0 νεος ελληνοκυπριος ο οποιος αποκαλει στο μπλογκ του φασισμο και εγκλημα κατα των αδελφων του τα γεγονοτα του 63.ζητα και τα ρεστα ο ελληνοφωνος τουρκοσπορος τωρα,ολες οι ομαδες που τολμησαν να αντισταθουν στην πατριδα του την τουρκια ειναι τρομοκρατικες για αυτον.για μενα στον τοπο αυτο υπαρχει μια τρομοκρατικη οργανωση ακελ!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Πρώην Κομμουνιστής είπε...

προς συκοφάντες και διαστρεβλώνοντες :
εγώ ποτέ δεν είπα αυτά που είπα στη βουλή! Όλα είναι κατασκευάσματα και μυθεύματα ανεγκέφαλων δημοσιογράφων που θέλουν να πλήξουν την εικόνα μου ! όμως σαν ένας 2ος ευέλικτος οδοστρωτήρας θα τους διαλύσω !
οι περιορισμένης ευθύνης πολιτικοί και οικονομολόγοι αυτού του τόπου δε θα μείνουμε άπραγοι ! θα σας διαλύσουμε όλους για το καλό της μητέρας πατρίδας, που λάβωσαν τα διάφορα φασιστοειδή από το 1963 και εντεύθεν !!!!

Ziziros Kokkinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Πρώην Κομμουνιστής είπε...

@νεος ελληνοκυπριος

Άλλοθι στην Τουρκία δεν δίνουν μερικοί ανεγκέφαλοι χούλιγκανς , αλλά οι μερικοί «περιορισμένης ευθύνης μυαλά» πολιτικοί μας , που υποβίβασαν το κυπριακό από πρόβλημα εισβολής/κατοχής σε δικοινοτικό και τώρα πάει να μετατραπεί λόγω της ανικανότητας του ευέλικτου σε αθλητικό και κοινωνικό πρόβλημα !!!!!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Πρώην Κομμουνιστής είπε...

σας εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2011 που είθε να φέρει το ΑΚΕΛ 1ο κόμμα στις εκλογές του Μάη και μέχρι το καλοκαίρι την ενοποίηση και την πολυπόθητη τουρκοποίηση του πρώην οθωμανικού νησιού μας !!!!!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα και ευτυχισμενο το ΓΑΛΑΖΙΟ ετος μας