ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010


Επιτέλους! Μια αυθόρμητη εκδήλωση διοργανώνεται από πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στην πολιτική του Δ.Χριστόφια στο Κυπριακό.

Την Τρίτη 4/1/2010, στις 6:00 μμ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Για να στείλουμε μήνυμα στους ανάξιους ενοίκους του.

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, που έχει δώσει καθημερινές μάχες ενάντια στην πολιτική του Οδοστρωτήρα και της Ευελιξίας, δεν μπορεί παρά να στηρίξει την εκδήλωση.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, τους φίλους μας και τους αναγνώστες του ιστολογίου μας να παρευρεθούν στην εκδήλωση για να στείλουν μήνυμα ενάντια στον Ενδοτισμό και ενάντια στις Αντιδημοκρατικές Πρακτικές και Τακτικές του κ.Χριστόφια και της Κουστωδίας του.

Προειδοποιούμε όμως, τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες. Η Ακελική Επαγρύπνηση, έχει ήδη επικοινωνήσει και συνεννοηθεί με τους γνωστούς προβοκάτορες που κατά καιρούς χρησιμοποιεί (είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία τους) για να δυναμιτίσουν την εκδήλωση με εξτρεμιστικές ενέργειες και συνθήματα (όπως παλαιότερα που μέλη της ΚΥΠ, της Επαγρύπνησης και του ΑΚΕΛ φώναζαν τα γνωστά υβριστικά συνθήματα κατά του Ευέλικτου, συμπαρασύροντας και κάποιους αφελείς του αντικατοχικού χώρου, για να στιγματίσουν ολόκληρο το αντικατοχικό κίνημα).

Αλωεύς για το christofias-watch


Υ.Γ. Ακολουθεί η πρόσκληση που μας στάληκε για την Εκδήλωση:

«Κανείς δεν μπορεί να ανεβεί στην πλάτη σου εάν εσύ δεν σκύψεις».

Ως ευσυνείδητοι πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτήν την πρωτοβουλία γιατί η κοινωνική ανελευθερία, η οικονομική παρακμή και φυσικά οι εθνικές υποχωρήσεις της πολιτικής μας ηγεσίας έχουν φέρει τον λαό μας σε ένα βήμα πριν από τον οριστικό παραμερισμό της αξιοπρέπειας του. Η πρωτοβουλία εθνικής και κοινωνικής παρέμβασης επιδιώκει την... οριστική παύση της συνεχιζόμενης πολιτικής της υποδούλωσης και του συμπλέγματος της ηττοπάθειας.

Εμείς η νέα γενιά αυτού του τόπου δεν ανεχόμαστε πλέον την υπονόμευση των ίδιων των ανθρώπων που αποτελούν την κυπριακή κοινωνία. Οι καιροί ήταν πάντα δύσκολοι. Καιρός όμως να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε στο εθνικό μας ξεπούλημα, να χειραφετηθούμε από τις «μικρές» πολιτικές μας ηγεσίες και να διαδραματίσουμε το ρόλο που μας ανήκει στον δικό μας τόπο. Η λέξη διεκδίκηση δυστυχώς έχει διαγραφεί από το λεξικό της πολιτικής μας ηγεσίας και έχουν αντικατασταθεί απ τον συμβιβασμό και την υποχώρηση.

Οι πλάτες του κυπριακού λαού έχουν επιβαρυνθεί ανησυχητικά και είναι πλέον ανάγκη, για την εθνική μας επιβίωση, να φωνάξουμε για το δικό μας μέλλον και των παιδιών μας. Η πρωτοβουλία μας ας αποτελέσει μια ώθηση και σε άλλες πολλές πρωτοβουλίες με το σκοπό της ανάστασης και του σταματημού της εθνομηδενιστικής πολιτικής του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας.

Καλούμε λοιπόν όλο το λαό, υπεράνω κομματικών συμφερόντων να συμπορευτεί με την πρωτοβουλία μας, ούτως ώστε να επέμβουμε όλοι μαζί στην μηδενιστική πολιτική του Δημήτρη Χριστόφια και των συμμάχων του και να ξεπεράσουμε την ηττοπάθεια των τελευταίων 36 χρόνων με την ελπίδα μιας νέας επανάστασης εθνικής, κοινωνικής και πάνω απ’ όλα ελληνικής.

Αποδεχόμενοι την πρό(σ)κληση του κ. Δημήτρη Χριστόφια και παρακινούμενοι από την φράση «Κανείς δεν μπορεί να ανεβεί στην πλάτη σου εάν εσύ δε σκύψεις», ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σας καλούμε να φωνάξετε μαζί μας ενάντια στη λήθη και στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Να απαιτήσουμε την καταδίκη της Τουρκίας και την είσοδο της στο τραπέζι των συνομιλιών ως κατηγορούμενη και υπεύθυνη για τα δεινά της πατρίδας μας.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΙΣ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011