Νέο αίσχος Χριστόφια! Υβρίζει, ωρύεται, διχάζει και πάλι τον κυπριακό λαό!

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010



Το φιλμάκι, είναι από την προεκλογική εκστρατεία του Δ.Χριστόφια, όταν με ψεύτικες υποσχέσεις υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών. "Ο Δ.Χριστόφιας ενώνει", "πολιτική ενότητας και ανθρωπιάς" "διαπραγματεύεται με αξιοπιστία" "θα κυβερνήσει με ικανούς και προοδευτικούς ανθρώπους" "αξιοποιεί την επιχειρηματικότητα και τους εργαζόμενους". Τι άλλο από κίβδηλες υποσχέσεις μπορούν να θεωρηθούν όλα αυτά, 3 χρόνια μετά;

Λίγο μόλις μετά που του δόθηκαν συγχαρητήρια, ακόμη και από εμάς, που τον αντιπολιτευόμαστε έντονα (βεβαίως όχι άδικα), ο κ. Χριστόφιας, φρόντισε να ξαναπροσβάλει τους Κύπριους πολίτες με τις θυμωμένες και υβριστικές δηλώσεις του στο Συνέδριο της ΠΟΦΕΝ.

Συγκεκριμένα:

1) Συσχέτισε τις ενέργειες των θερμοκέφαλων οπαδών του ΑΚΕΛ, τις οποίες αντιμετώπισαν με επιτυχία τα κρατικά μας όργανα, με αυτές των οργάνων του ψευδοκράτους, που διέκοψαν τη λειτουργία στο Ριζοκάρπασο, δίνοντας ουσιαστικά άλλοθι και συγχωροχάρτι στον Αττίλα

2) Κατηγόρησε τους όσους εναντιώνονται στο διζωνικό απαρτχάιντ ότι θα κάνουν τη διχοτόμηση να κερδίσει! Μα αντιλαμβάνεται ότι το διζωνικό απαρτχάιντ που ο ίδιος διαπραγματεύεται είναι διχοτόμηση; Αντιλαμβάνεται ότι με την επιμονή του σε μη αποδεκτή λύση δημιουργεί ο ίδιος ρεύμα υπέρ της διχοτόμησης, με επώνυμους Κύπριους και Ελλαδίτες να την υποστηρίζουν δημόσια; Αντιλαμβάνεται ότι σε αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία του λαού απορρίπτει τη ΔΔΟ και προκρίνει ενιαίο κράτος;

3) Τα έβαλε και πάλι με τον Τύπο, τον Αρχιεπίσκοπο και όσους τον αντιπολιτεύονται, ενώ μιλούσε σε συνέδριο όλων (σχεδόν) των φοιτητών και έπρεπε ο ίδιος, ως Πρόεδρος να εκπέμπει μήνυμα ενότητας.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας, για ακόμη μια φορά, διχάζει, προσβάλλει, προκαλεί τον κυπριακό ελληνισμό.


Ρίμαχος για το christofias-watch

Υ.Γ. Παρακαλούμε θερμά τον Anef_Oriwn/άλλως arxiepiskopos/ άλλως katamutras και τα άλλα bots της Επαγρύπνησης, που αντί να γιορτάζουν Χριστούγεννα σαν άνθρωποι με τις οικογένειές τους, στέκονται πάνω από το computer τους παρακολουθώντας τη σελίδα μας για να δώσουν αναφορά στα αφεντικά τους, να φροντίσουν να είναι πιο κόσμιοι στα σχόλιά τους. Έχουν ξεπεράσει σε ύβρεις, ακόμη και το Μεγάλο Αφεντικό τους, το διχαστικό και αλαζονικό Δ.Χριστόφια! Εκτός και αν πληρώνονται έξτρα όταν ασχημονούν εις βάρος διαφωνούντων.

18 Σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Αναγκαστική διακοπή της χριστουγενιατικο-πρωτοχρονιάτικης αποχής ΜΑΣ [ως Anef_Oriwn/άλλως arxiepiskopos/ άλλως katamutras] από τα blogοσφαιρικά ερτζιανά για να πω δκυο λοούθκια στον πολύ Ρι-Μάχο:

ΑΡΧΙ-Επίτροπε Ρί-Μάχε,
Κατ’ αρχάς [λόγω πρωτοκόλλου] και μια και είμαι βρίσκομαι στο αντιδημοκρατικό [για να μην πω και Φασιστικό] blog που εποπτεύεις να ΣΟΥ ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλή Καρδιά! Και είθε να ΣΟΥ μπει όπως θέλεις [ο Νέος Χρόνος – μην παει ο νου ΣΟΥ αλλού] και πέρκι τζιαι λλιάνει τζιαι νάκκον το πικραλλίκιν ΣΟΥ!
Που τζιαμέ τζιαι ‘τζιεί, τζιαι επειδή ΔΕΝ ΣΕ θεωρώ βλάκα, τότε είσαι καθαρά ένας προβοκάτορας, πλην ανεξεταστέος μαθητής του Γκέμπελς αφού υποβάλλεις και αφήνεις να αιωρείται ότι Anef_Oriwn, ο Arxiepiskopos τζι’ ο Katamutras εν το ίδιο πρόσωπο! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΌΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΛΕΙΣ ΕΝ ΨΕΜΑ!!! Εκτός κι αν είσαι τόσο ηλίθιος που εν ι-μπορείς να το αντιληφτείς!!!
Πέραν τούτου, αυτά που προσάπτεις στα καλούμενα [από ΣΕΝΑ] «bots της Επαγρύπνήσης» πάνε γάντι για ΣΕΝΑ! Γι’ αυτό παρακαλείσαι όπως «... αντί να γιορτάζεις Χριστούγεννα σαν άνθρωπος με την οικογένειά ΣΟΥ, [και αντι να] στέκεσαι πάνω από το computer ΣΟΥ παρακολουθώντας τη σελίδα ΜΟΥ [και ότι λέει ο Πρόεδρος] για να δώσεις αναφορά στα αφεντικά ΣΟΥ [τα οποία θα ΣΟΥ δώσουν εντολές να γράψεις εμετικά κείμενα – και για τον Πρόεδρο αλλά και για τον Anef_Oriwn/άλλως arxiepiskopos/ άλλως katamutras και όποιον άλλο κρίνετε ΕΣΕΙΣ οι πατριώτες του γλυκού νερού ότι εν ανθέλληνας και προδότης!], να φροντίσεις να είσαι πιο κόσμιος στα post σου [τουλάχιστον τώρα που είναι γιορτάρες μέρες – υποθέτω ότι θα είσαι και καλός χριστιανός και θα έχεις και πλούσια τα ελέη σου όπως τζιαι καμιά μαυρού για να σου καθαρίζει το σπίτι]. Έχεις ξεπεράσεις σε ύβρεις [τζι’ ασυναρτησίες], ακόμη και το Μεγάλο Αφεντικό σου, το διχαστικό και αλαζονικό Αρχιεπίσκοπο [τον μοναδικό σ’ αυτόν τον τόπο που λεει αλήθειες]! Εκτός και αν πληρώνεσαι έξτρα όταν ασχημονείς εις βάρος διαφωνούντων.»

Ρε, Ρι-Μάχε περαστικά ΣΟΥ! Τζιαι να ‘σαι σίγουρος ότι εν τζιαι να ΜΕ πειράξει αν διαγράψεις το σχόλιο ΜΟΥ!!! Α, τζιαι για να μεν ξιχάνουμεν «Η διακυβέρνηση Χριστόφια τελειώνει... σε 790 μέρες, 01 ώρες, 40 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα»!!! Ε, ΡΕ ψύχωση!!! Τζιαι χαράς την κράση ΣΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

"Αντιλαμβάνεται ότι σε αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία του λαού απορρίπτει τη ΔΔΟ και προκρίνει ενιαίο κράτος;"

Εσύ κύριε Ρίμαχε (Ξενή Ξενοφώντος-ΕΔΕΚ) το αντιλαμβάνεσαι; Τότε τί σε ανησυχεί; Αν οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές, δεν θα περάσει σχέδιο που προνοεί ΔΔΟ οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Ή μήπως δεν είσαι σίγουρος για τις δημοσκοπήσεις κύριε Ρίμαχε (Ξενή Ξενοφώντος-ΕΔΕΚ);

Ευ. είπε...

Πιο πάνω Ανώνυμε,αν και δεν είμαι ούτε της ΕΔΕΚ, ούτε ο Ρίμαχος, ούτε ο Ξενής Ξενοφώντος, θα σου απαντήσω και θα ήθελα τον αντίλογό σου. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το να έρθει μια κακή λύση και να μην περάσει, δεν είναι στόχος ή αυτοσκοπός; Στόχος είναι να βρούμε μια δημοκρατική λύση, τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και από πλευράς αποδεκτότητας από τους Κύπριους πολίτες.

Αφού βλέπει ο Χριστόφιας ότι η λύση που διαπραγματεύεται δεν τυγχάνει έγκρισης του λαού, γιατί επιμένει;

Ανώνυμος είπε...

H λύση που διαπραγματεύεται τυγχάνει της έγκρισης του λαού, γι' αυτό επιμένει.
Στις εκλογές φάνηκε η επιθυμία του λαού ξεκάθαρα. Υπερίσχυσαν οι "ομοσπονδιακοί" Κασουλίδης-Χριστόφιας και ο Παπαδόπουλος πήγε σπίτι του.

Ευ. είπε...

Νομίζω αγαπητέ Ανώνυμε ζεις σε κάποιο άλλο πλανήτη. Είδες το φιλμάκι της ανάρτησης, να δεις με ποιες υποσχέσεις εκλέγηκε ο Χριστόφιας;

Τη λύση που προωθεί ο Χριστόφιας, ο λαός συνεχώς την απορρίπτει σε δημοσκοπήσεις, όπως απέρριψε το Σχέδιο Ανάν που ο Χριστόφιας το υποστήριζε. Ακόμη και οι του κόμματος Χριστόφια ήταν αντίθετοι με το εν λόγω Σχέδιο, σε σημείο που να αλλάξει η αρχική απόφαση του κόμματος υπέρ του ΝΑΙ.

Δεν οδηγείτε έτσι την Κύπρο στη διχοτόμηση;

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα παιδιά και χαίρομαι που και πάλι έγινε προσβάσιμη η ανάρτηση σχολίων. σίγουρα τα σχόλια του χριστόφια για άλλη μια φορά εξόργισαν αλλά φεύγοντας από την εκκλησία τα χριστούγεννα, ένιωσα δυσαρέσκεια όταν το μήνυμα των χριστουγέννων του αρχιεπισκόπου αφορούσε ως επι το πλείστο διάγγελμα για το εθνικό παρά μήνυμα για τη γέννηση του Χριστού. ως πότε θα έχουμε παπάδες να μας το παίζουν σωτήρες? επίσης θέλω να βλέπω και τους πολιτικούς 2 μέρες τον χρόνο τα χριστούγεννα και το πάσχα, απλώς να λένε τις ευχές τους και τίποτα άλλο!!!!

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

φτάνει πια το ένα σου ένα μου !

αφού εμείς τα δώσαμε όλα και η άλλη πλευρά τίποτε , φυσιολογικό ήταν !!!!!!

Γιώργος
Κώστας
Emily
Big Mc

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ευ,
Μιλάς για δημοσκοπήσεις και για το σχέδιο Ανάν. Μα δεν μιλάμε για το σχέδιο Ανάν τώρα αλλά για άλλο σχέδιο που ακόμα δεν καταρτίστηκε. Πως απορρίπτεις κάτι προτού δεις το περιεχόμενο του; Μιλάμε για ένα σχέδιο που πιθανότατα δεν θα προκύψει ποτέ λόγω της Τουρκικής αδιαλλαξίας. Γιατί ούτε η Τουρκία είναι υπερ της ομοσπονδίας και αυτό το ξέρουν οι πάντες. Απλά ελίσσεται για να αποφύγει τη διεθνή πίεση. Περιμένει να κάνουμε το λάθος και να αποχωρήσουμε από τις συνομιλίες για να γλυτώσει. Οι δικοί μας που απαιτούν να αποχωρήσουμε από τις συνομιλίες, παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας, αυτό είναι ολοφάνερο. Δεν λέω ότι αγαπούν την Τουρκία. Μισούν όμως το ΑΚΕΛ και τον Χριστόφια. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η ζημιά της Ελληνοκυπριακής πλευράς.

Στις προηγούμενες εκλογές έχασε φίλε μου και ο Παπαδόπουλος και όσοι τον υποστήριξαν ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, Εκκλησιά κλπ.
Ο λαός προτίμησε τους υποψηφίους που ήθελαν ομοσπονδία, πως να το κάνουμε δηλαδή; Στις επόμενες εκλογές βάλτε υποψήφιο με θέσεις εναντίον της ομοσπονδίας και αν εκλεγεί προχωρήστε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

(*)(*)(*)(*)(*)

Ευ. είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, ήδη ο κόσμος απαντά με σαφήνεια ότι θα έλεγε όχι σε λύση με εκ περιτροπής προεδρία και έποικους όπως ο Χριστόφιας διαπραγματεύεται. Συνεπώς, γιατί μιλάς υποθετικά και μελλοντικά;

μιστερ μαξ είπε...

Μερικες Παρατηρησεις:

1)Νομίζω ειναι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που κανανε τα επισόδεια, στα οποια αναφερόταν ο Χριστοφιας.

2)Δεν τους κατηγόρησε. Ή τους κατηγορησε όσο τον κατηγορείτε εσεις. Την πολιτική του εκτιμηση έκανε, την οποία ελεγε και πριν γίνει πρόεδρος της "Δημοκρατιας"

3)Δεν ειναι φυσικό σε μια δημοκρατια να ερχεσαι σε αντιπαράθεση με οσους σε αντιπολιτεύονται; Δλδ τι θελουνε αυτοι; να κανουν κριτικη και να μένει αναπαντητη;

Το κακό με τον Χριστόφια ειναι οτι στην ρητορικη του αναπαραγει την αντίληψη πως "εμεις οι Ελληνες της Κυπρου", αφου λεει οτι "μας συμφερει ο συμβιβασμος της ΔΔΟ", αρα ουσιαστικα συντηρει τον μυθο οτι ειμαστε Ελληνες.

μιστερ μαξ είπε...

A, και ενα σχόλιο για ενα άλλο θεμα, το θέμα με τις γελοιογραφίες (γιατί εν δέχεστε σχόλια; η επιτροπη για την αποκατασταση της Δημοκρατιας* ειναι εναντια στα σχολια;)

Εάν οι του Αποελ, θέλουν να κανουν πόλεμο με τους Τουρκους, ας τον ξεκινήσουν, ομως αυτοί να πάνε να πολεμήσουν.


* Οι Αλεξανδρινοί έννοιωθαν βέβαια
που ήσαν λόγια αυτά και θεατρικά.

Πατερούλης είπε...

Λοιπόν αγρίεψε ο κόσμος σαν καζάνι που βράζει,
σαν το αίμα που στάζει, σαν ιδρώτας θολός.
Πότε πότε γελάμε, πότε κάνουμε χάζι
και στα γέλια μας μοιάζει να γλυκαίνει ο καιρός.
Mα όταν κοιτάζω τις νύχτες τις ειδήσεις να τρέχουν
ξέρω ότι δεν έχουν νέα για να μου πουν.
Ήμουν εγώ στη φωτιά κι ήμουν εγώ η φωτιά
είδα το τέλος με τα μάτια ανοιχτά.

Είδα τον πόλεμο φάτσα, τη φυλή και τη ράτσα
προδομένη από μέσα απ΄τους πιο πατριώτες
να 'χουν τη μάνα μου αιχμάλωτη με το όπλο στο στόμα
τα παιδιά τους στολίζουν σήμερα τη Βουλή.
Κάτω από ένα τραπέζι, το θυμάμαι σαν τώρα,
με μια κούπα σταφύλι στου βομβαρδισμού την ώρα
είδα αλεξίπτωτα χίλια στον ουρανό σαν λεκέδες
μου μιλούσε ο πατέρας μου να μη φοβηθώ.
"Κοίταξε τι ωραία που πέφτουν,
τι ωραία που πέφτουν....".
............
Δεν θέλω ο εαυτός μου να 'ναι τόπος δικός μου
ξέρω πως όλα αν μου μοιάζαν, θα 'ταν αγέννητη η γη
δε με τρομάζει το τέρας ούτε κι ο άγγελός μου
ούτε το τέλος του κόσμου.
Με τρομάζεις εσύ.
Με τρομάζεις,ακόμα, οπαδέ της ομάδας
του κόμματος σκύλε, της οργάνωσης μάγκα
διερμηνέα Του Θεού, ρασοφόρε γκουρού
τσολιαδάκι φτιαγμένο, προσκοπάκι χαμένο
προσεύχεσαι και σκοτώνεις
τραυλίζεις ύμνους οργής
Έχεις πατρίδα το φόβο, γυρεύεις να βρεις γονείς
μισείς τον μέσα σου ξένο.
Κι όχι, δεν καταλαβαίνω
δεν ξέρω πού πατώ και πού πηγαίνω.

Στίχοι από το τραγούδι του δικού μας του Αλκίνοου από το τραγούδι του τελευταίου του δίσκου με τίτλο "Πατρίδα".

Αφιερωμένο στους οπαδούς του συρματοπλέγματος…

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ Μίστερ Μαξ, τα γεγονότα με το μπάσκετ, αφορούν μια μερίδα χούλιγκανς που έκαναν επεισόδια, όπως επεισόδια γίνονται σε πολλούς αγώνες. ο πρόεδρος είπε μια σου μια μου, εξίσωσε τα γεγονότα με την πάγια τακτική απομόνωσης και εκφοβισμού των εγκλωβισμένων της καρπασίας. ο πρόεδρος δεν τηρεί σοβαρή στάση για τίποτα, πέφτει συνεχώς σε γκάφες, και ναι έχεις δίκαιο, όσον αφορά το σχόλιο σου για τους έλληνες, γιατί για να είσαι έλληνας πρώτα απ όλα πρέπει να νιώθεις έλληνας. μην μας απαγορεύεται όμως εμάς να νιώθουμε και να είμαστε έλληνες, εσείς ότι θέλετε μπορείτε να είστε, διαλέχτε εθνικότητα, τούρκοι μήπως σας βολεύει?

Ανώνυμος είπε...

Η προτίμηση μέχρι υποστήριξη της διχοτόμησης από ορισμένους, είναι ο καρπός της αδιέξοδης πολιτικής Χριστόφια!

μιστερ μαξ είπε...

Μαγγανοπήγαδο, δεν διαβασαμε ολοι μονο την ιστορια που διδασκουν στα σχολεια οι καθηγηταδες. Κατω απο το δερμα, ολοι ειμαστε απο τον ιδιο πηλο. Και το δερμα μας παντως, καμια διαφορα δεν εχει απο τους γειτονες μας.

Αυτο με την σπονδυλικη στηλη, το ειπε ο Αινσταϊν του βεβαια (ξερεις ο αντιφασιστας), ειπε "οι στρατιωτικοι ειναι τυχεροι γιατι εχουν μυαλο ενω ο ν. μυελος τους ειναι αρκετος (γιατι εκτελουν εντολες)".Οποταν στο επιστρεφω πισω, μιας και ανηκει δικαιωματικα σε σας, μιλιταριστες φασιστες.

Ανωνυμε, που μιλας για τους "απομονωμενους λιγους οπαδους", αφενως μεν δεν ειναι λιγοι, αλλα πολλοι οι οπαδοι του ΑΠΟΕΛ που σηκωνουν τα ναζιστικα/εθνικιστικα συμβολα στους αγωνες, αγκυλωτους σταυρους κτλ. Αφετερου εαν τους ανεχεται η πλειοψηφια, οπως γινετα τωρα, τις ευθυνες της απορροφα η πλειοψηφια.

Παντως, να σημειωσουμε πως δεν πηρα απαντηση για τα 3 σημεια. Και ουτε αναμενω να παρω, μιας και εχετε λαθος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ευ, επανέρχομαι στο ερώτημα τότε. Αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι ο λαός θα απορρίψει ένα σχέδιο που θα περιέχει αυτά που λες, γιατί ανησυχείς;
Ο χριστόφιας μπορεί να πιστεύει ότι όταν ο λαός ενημερωθεί σωστά μπορεί και να πεισθεί να πει το ναι. Μήπως αυτό φοβάσαι κατά βάθος;
Ότι δηλαδή ο λαός τελικά θα πει το ναι; Όλα αυτά θα γίνουν σε δημοψήφισμα ή επίσημες εκλογές φίλε μου. Οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν.
Υπομονή.
Μπορεί όταν δούμε το τελικό σχέδιο αν τελικά έρθει τέτοιο σχέδιο, εσύ να πεις "Ναι" κι' εγώ "Όχι". Προς τί η αντιπαλότητα από τώρα; Υπομονή!

(*)(*)(*)(*)(*)

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

Για άλλη μια φορά, ο Ευέλικτος χρησιμοποιεί τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσει το δρόμο του, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά του επιχειρήματα.

Εγώ φταίω ! εγώ φταίω για όλα , επειδή είμαι ωραίος, γιατί είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ , γιατί αντιστέκομαι στην τουρκοποίηση της πατρίδας μας με τη λύση της ΔΔΟ.


Λυκούργος. Νομοθέτης και βασιλιάς της Σπάρτης

Έγινε τόσο ανώτερος άνθρωπος ώστε περιφρόνησε τη βασιλεία και πέθανε εθελοντικά από ασιτία για να δείξει στους συμπολίτες του ότι όπως και η ζωή έτσι και ο θάνατος πρέπει να είναι πράξη με πολιτική σημασία.
Σήμερα λέξεις όπως παιδεία, αγωγή και οργανωμένη πολιτεία είναι δικές τους εφευρέσεις. Από όλο τον αρχαίο κόσμο και από τους σπουδαιότερους φιλόσοφους αναγνωριζόταν ως ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έζησε ποτέ.

Εσύ Ευέλικτε τι περιμένεις ? Να σκοτώσεις εμάς πρώτα και μετά να γίνεις ο ιδανικός αυτόχειρας ?

φασιστας προσφυγας είπε...

προς κατοχκικους ακελιστας ενοχληθηκατ επειδη ο αρχιεπισκοπος εξεφρασε πολιτικη αποψη.πρωτο ερωτημα.μηπως θα εκτελεσετε ολο το λαο επειδη τολμα να εχει αποχη?εδω δεν ειναι σταλινισταν.2 ο μακαριος τι ηταν και εγινε προεδρος?τοτε γιατι δεν του απαγορευσατε να εχει αποχη επι πολιτικης και τον εκμεταλλευτηκατε?3 ο κατοχικος σας προεδρος ο οποιος δηλωνει αθεος αρα αχρηστος καθε χρονο ετσι τζαιρο λεει ευχομαι να εμαστε ποτζει σπιτια μας.ποιον κοροιδευει?ποιος θα παει σπιτι τους?μηπως οι κατοικοι των χωριων που εγιναν στρατοπεδα?η των χωριων που εγιναν χωρια επαυλεων και δεν θυμιζει τιποτα απο τα παλια?3 η ευχη σε επιστροφη των προσφυγων δεν αποτελει φασισμο?δεν ειναι πολιτικη αποψη?δεν ειναι διχοτομικο να λεεις οτι υπαρχουν προσφυγες?δεν θα κλαψουν ετσι οι αδελφοι μας με τα φεσια?τους οποιους εμεις κλειδωσαμε σε θυλακες πλρωνοντας τη τμτ να το κανει αυτο επι τρομοκρατιας?