Παραπολιτικά του Ευαγόρα και του Πράξανδρου

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Στη φωτογραφία ο Δ.Χριστόφιας χρήζεται και πάλι "ομότιμος διδάκτορας"! Για το Νόμπελ που ονειρεύεται όμως, θα πρέπει να δώσει πολύ περισσότερα (την Κυπριακή Δημοκρατία ας πούμε)!

->Αν είναι δυνατόν! Ο λιγότερο σοβαρός και ο περισσότερο επιστημονικά ατεκμηρίωτος Πρόεδρος που είχαμε ποτέ, να ανακηρύσσεται ομότιμος πανεπιστημιακός από δω κι από κει!

->Ίσως τον φωνάζουν για να μαζεύουν ατάκες του! Ίσως τον πήραν χαμπάρι και τον έχουν για να τους ψυχαγωγεί. Να τους λέει για τον ελληνικό εθνικισμό που όλη μέρα αντιπαλεύει, για το χουντικό παππού του facebook, για το ότι προέρχεται από το ΑΚΕΛ, για την Ελλάδα που έκανε εισβολή, για τη βάρκα-ελπίδα με την οποία μας οδηγεί στο άγνωστο, για το φίλο του Ταλάτ που μακάρι να είχε κάποιες χιλιάδες ψήφους για να τον εξέλεγε, για τους Σύριους που τους νιώθει πιο κοντά από τους Έλληνες, για το Γολγοθά στον οποίον ανεβαίνει καθημερινά, για τη Λαμπρή και το Μπαϊράμι που είναι αδέλφια δίδυμα και τα τόσα άλλα του!

-> Ίσως πάλι, να ελπίζουν στα γενναία κρατικά ταμεία των "κουμπάρων" Κυπρίων! Δεν έμαθαν φαίνεται ότι ο Χριστόφιας, άδειασε τα γεμάτα ταμεία που του κληροδότησε ο Τάσσος Παπαδόπουλος και ότι βρεθήκαμε τώρα με ελλείμματα!

-> Είδαμε ότι δόθηκε η υπηκοότητα στο Σύριο που μας βοήθησε στη σύναψη συμφωνιών με το Κατάρ (το πως δεν το ξέρουμε βέβαια, αλλά πρόσφερε κάτι ο άνθρωπος). Καμία ένσταση να δίνονται υπηκοότητες κατ' εξαίρεση σε άτομα που προσφέρουν σε αυτό τον τόπο!

-> Για τις 50,000 (και βάλε) εποίκους που θα νομιμοποιήσει ο Χριστόφιας, ποια η δικαιολογία; Τι πρόσφεραν σε αυτό τον τόπο εκτός από την κλοπή των σπιτιών, των περιουσιών και των ζωών μας; Τι πρόσφεραν εκτός από το ότι χαίρονταν χωρίς ποτέ να προσφέρουν τους καθαγιασμένους με το αίμα των Ελλήνων της Κύπρου κατεχόμενους τόπους μας;

- Ελπίζουμε για το πιο πάνω να μη μας πουν και ρατσιστές για την πιο πάνω μας τοποθέτηση, τα γνωστά ακελάκια ή η ΚΙΣΟΤΡΙΜΙΚΛΕΣ! Βρε κύριοι, δε γουστάρουμε τον εποικισμό, πως να το κάνουμε! Ούτε η διεθνής κοινότητα τον γουστάρει αφού τον χαρακτήρισε "έγκλημα πολέμου"


Στη φωτογραφία ο Νέλσων Μαντέλα. Δυστυχώς οι πολύχρονοι αγώνες του ενάντια στο απαρτχάιντ εξευτελίζονται από τους σύγχρονους αναβιωτές του διζωνισμού Aceras Ratsistophoroum, Κόκκινο Ιαβέρη, Anef_Oriwn, Γρηγόρη Ιωάννου, ΦΑΣΙΚΚ, εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" και ΔΗΣΑΚΕΛ, οι οποίοι σώνει και καλά θέλουν να επιβάλουν μια ρατσιστική και διαιρετική λύση στον κυπριακό ελληνισμό!

-> Απολαύσαμε την "επιστημονική" ανάλυση του διζωνιστή Γρηγόρη Ιωάννου για τον εθνικισμό-ρατσισμό στο διαδίκτυο! Ούτε κουβέντα για το διζωνικό απαρτχάιντ βεβαίως που αυτός και τα φιλαράκια του προωθούν καθημερινά από τα περιθωριακά και ακραία ιστολόγιά τους.

-> Η γελοιότητά του, είναι που έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει μέχρι και το αναγνωρισμένο από όλους ως αριστερό ιστολόγιο "Cyprus-Indymedia" ως ακροδεξιό!!!

-> Το christofias-watch δε δηλώνει αριστερό, γιατί δεν κολλάμε σε ταμπέλες δεξιός-αριστερός-κεντρώος. Είμαστε αντικατοχικοί και αντιδιζωνικοί και δεν έχουμε σύνδρομα εναντίον κανενός και καμίας ιδεολογίας!

-> Όταν όμως ρε Γρηγόρη Ιωάννου, χαρακτηρίζεις το "Cyprus-Indymedia" ως ακροδεξιό, γιατί επιλέγει και αυτό, πέραν από την αριστερή του ιδεολογία, να υιοθετεί και αντιδιζωνικές και αντικατοχικές θέσεις, τότε γελοιοποιείσαι, δεν το καταλαβαίνεις;

-> Κλείνουμε με τα συγχαρητήριά μας σε αυτούς που πήραν πρωτοβουλία για να στολιστεί η Λακατάμια και η Δευτερά με αφίσες του άξιου Προέδρου της Κύπρου μας, του Τάσσου Παπαδόπουλου. Μας λείπει ο Τάσσος. Ιδίως σε αυτούς τους καιρούς του ενδοτισμού, της βλακείας και της πολιτικής ανεπάρκειας! Μας λείπει ο άξιος Ηγέτης, που παρά τα όποια λάθη του, μπορούσε να εμπνέει εμπιστοσύνη και να κρατά την ελπίδα ζωντανή.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ για το christofias-watch

8 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
νεος είπε...

Έδωκεν του η ΑΧΕΠΑ, ευχαριστώντας τον που διέσωσε το Κυπριακό Πρόβλημα...

ASoul είπε...

Ρε παίδες του Ναι είμαστε στο 2010, relax. Δεν μπορεί να χάνεις με τόσο μεγάλη διαφορα και να συνεχίζεις για τόσα χρονια την κόντρα. Το 2004 πέρασε, αλλα φαίνεται ότι άφησε τραύματα σε πολλούς από αυτούς που δεν δικαιώθηκε η άποψη τους. Ηρεμήστε επιτέλους η δείτε κανένα ειδικό.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ziziros Kokkinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ziziros Kokkinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ziziros Kokkinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ziziros Kokkinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.