ΑΚΕΛ - ΕΛΑΜ: Οι "συμβιωτικοί οργανισμοί"

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο γνωστός ανά την κυπριακή μπλογκόσφαιρα ηλικιακός ρατσιστής Anef_Oriwn μαζί με νεοναζί συναγωνιστή του και φανατικό αναγνώστη του Γρηγόρη Φωτεινού και του Κόκκινου Ιαβέρη. Ποζάρουν στον φωτογράφο της ΚΥΠ, λίγο πριν πάρουν τις εντολές τους. Απ' ότι μαθαίνει η Επιτροπή, οι δύο θα παρασημοφορηθούν σύντομα από τον εντιμότατο κ. Νεοκλή Silly-κιότη για την προσφορά τους προς την πατρίδα (του Ντενκτάς).

Με ένα εμετικό, απειλητικό και αποπροσανατολιστικό κείμενο, το οποίο μάλιστα μας στάληκε και στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και το οποίο φαίνεται ότι αναρτήθηκε σε σχετικό blog, η ακροδεξιά πτέρυγα της ΕΔΟΝ, το γνωστό για τα νεοφασιστικά κατσιαρίσματά του και για την υπονόμευση του αντικατοχικού κινήματος, ΕΛΑΜ, πήρε τη σκυτάλη από την Επαγρύπνηση και τους ανθρώπους της στο διαδίκτυο και αποφάσισε να επιτεθεί στην Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Δεν ξέρουμε αν το εν λόγω κείμενο συντάχθηκε κατά τη διάρκεια κάποιας ακροβασίας σε κάποιους βράχους ή αν γράφτηκε στα γραφεία της ΕΔΟΝ.

Αυτό που ξέρουμε, είναι ότι το κείμενο αυτό, αλλά και άλλο κείμενο, που μόλις πρόσφατα ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους, τα γνωστά ελαμεδονόπουλα και το οποίο συνεχίζει τις απειλές και τις ύβρεις εναντίον μας, μόνο επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μας: ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΕΔΟΝ, κλπ είναι μέρος της ίδιας συνομοταξίας: των μέσων διατήρησης και συντήρησης στο διηνεκές της ακελικής μηχανής.

Αυτό καταμαρτυρούν τα ακόλουθα:

1) Η προσπάθειά τους να "αδειάσουν" το Β.Λυσσαρίδη, με το να δηλώνουν σήμερα, για πρώτη φορά ότι:

"Ο Βάσος Λυσσαρίδης είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα της κυπριακής πολιτικής σκηνής και από τους ελάχιστους έντιμους κατ’ εμάς πολιτικούς, ο οποίος πολέμησε κατά των Τούρκων στις δικοινοτικές ταραχές και στην εισβολή."

Είναι προφανής η προσπάθεια, να ταυτίσουν το μεγάλο αγωνιστή της Δημοκρατίας μαζί τους, για να ενισχύσουν την εκστρατεία λάσπης του ακελικού μηχανισμού εναντίον του Β. Λυσσαρίδη.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι άλλη. Και είναι αμείλικτη και τεκμηριώνεται με αδιάσειστα στοιχεία:

Το ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ τρέφουν αμοιβαίο μίσος προς τον Βάσο Λυσσαρίδη και προς όσους είναι πραγματικής αριστερής ιδεολογίας.

Είναι ή δεν είναι το ΕΛΑΜ, το παράρτημα της νεοφασιστικής Χρυσής Αυγής στην Κύπρο; Το γεγονός ότι είναι το παραμάγαζο αυτού του αίσχους που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του σάπιου ελλαδικού συστήματος είναι και αναμφισβήτητο και πασίγνωστο, αλλά και διαφημίζεται από τους ίδιους, οι οποίοι και έχουν ως συνδέσμους τους στη σελίδα τους, νεοφασιστικές οργανώσεις από όλη την Ευρώπη, με προεξάρχουσα τη "Χρυσή Αυγή".

Γράφουν τα ΕΛΑΜόγια σήμερα:

«Βεβαίως έχουμε και τις διαφωνίες μας ως προς τον ρόλο που διαδραμάτισε ως υποστηριχτής του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρέφουμε αβυσσαλέο μίσος εναντίον του. Αντίθετα αναγνωρίζουμε την πολύ μεγάλη συμβολή του στην διαμόρφωση του ΟΧΙ που ειπώθηκε από τον κυπριακό λαό το 2004 και στην εν γένει στάση του από τότε μέχρι σήμερα.»

Βεβαίως, άλλα λέει η σελίδα της Χρυσής Αυγής, με άρθρο των εξ Ελλάδος Χρυσαυγιτών πατερούληδων του ΕΛΑΜ:

«Όσο για τον Βάσο Λυσσαρίδη, μια ζωή εξαπτέρυγο του Μούσκου – Μακαρίου, αυτού που κάλεσε από το βήμα του ΟΗΕ τους τούρκους να επέμβουν στην Κύπρο το 1974! Ο Βάσος Λυσσαρίδης, του οποίου οι οπλοφόροι το 1973 και 1974 δολοφονούσαν ενωτικούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ (ναι της ΕΟΚΑ Β’!) και που έκανε «αντίσταση» στην ανατροπή του Μακαρίου από την τουαλέτα της αιγυπτιακής πρεσβείας όπου είχε κλειδωθεί! Με αυτούς θα σώσετε την Κύπρο αδέρφια «εθνικιστές», που δεν θέλετε τους «ακραίους;»

Εαν αυτό δεν αποτελεί αβυσσαλέο μίσος τότε μας φοβίζει και μόνο η σκέψη στο που μπορούν να φτάσουν οι ΕΛΑΜίτες.

Είναι θαύμα, που δεν έχουν ακόμη ξυλοφορτώσει το Γιατρό, όπως κάνουν κατά καιρούς με άλλους συμπολίτες τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ρωτούμε τα ΕΛΑΜόγια: ποια η γνώμη τους για τη δολοφονία του ποιητή Δώρου Λοΐζου από φασίστες της ΕΟΚΑ Β; Τολμούν να καταδικάσουν την απόπειρα των ξενόδουλων ενάντια στο Β. Λυσσαρίδη;

2) Στο κείμενο που παραθέσαμε στην προηγούμενη έρευνα φαίνεται ξεκάθαρα πως απενοχοποιούν την Τουρκία και ρίχνουν το βάρος της ευθύνης για τη Τουρκική εισβολή , όχι στον τουρκικό ιμπεριαλισμό, αλλά στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο. Η αποενοχοποίηση της Τουρκίας είναι πάγια τακτική του ΑΚΕΛ που προσπαθεί να δημιουργήσει στο λαό αισθήματα τύψεων. Προσπαθεί να πείσει τον Κυπριακό Ελληνισμό ότι είμαστε αυτόχειρες και αυτό έφερε τους Τούρκους στη Κύπρο.

Αυτό ακριβώς κάνουν και οι Χρυσαυγίτες – ΕΛΑΜιτες. Και δικαιολογούν την εγκληματική τους στάση ως ακολούθως:

«Εμείς θεωρούμε την Τουρκία υπεύθυνη για την εισβολή και την κατοχή στην Κύπρο και επιζητούμε την δικαίωση της πατρίδος μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες σε κάποιους που είτε «νομιμοποίησαν» με τα λόγια τους τον εισβολέα είτε ολιγώρησαν στην απόκρουση του είτε δεν έστειλαν βοήθεια και ενισχύσεις προς την Κύπρο ως όφειλαν."

Βεβαίως, εκτός από την Τουρκία, παραλείπουν να αποδώσουν και οιεσδήποτε ευθύνες για το δράμα της Κύπρου στο προδοτικό πραξικόπημα της ΕΟΚΑ Β’ και της Χούντας των Αθηνών. Μάλιστα, αφιερώνουν ολόκληρες στήλες για τους "αγωνιστές της ΕΟΚΑ Β".

Γνωστό το γιατί: γιατί είναι από την ίδια φάρα. Γιατί οι εφιάλτες πάντα προσποιούνται ότι είναι μπροστάρηδες στον αγώνα. Μόνο έτσι μπορούν να τον προδώσουν…


3) Όσον για την αναγκαιότητα ύπαρξης του ΕΛΑΜ για τη συνέχιση ύπαρξης του ΑΚΕΛ, και το αντίθετο, επαναλαμβάνουμε τα όσα γράψαμε και πριν:

"Το ΑΚΕΛ υπάρχει διότι στο πρόσωπο του Ε.ΛΑ.Μ. (και πριν το Ε.ΛΑ.Μ. ως συντεταταγμένη πλέον ομάδα, σε άλλα φαντάσματα τα οποία ταμπέλωνε ως ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, γριβικούς κτλ) τα ΕΔΟΝόπουλα, οι Χαραυγίτες, τα Ευελικτόπουλα, οι Μικροί Ποδηλάτες (μελλοντικοί Μεγάλοι Οδοστρωτήρες), και οι ιαβερικοί μπουρδολόγοι βρίσκουν τον εύκολο «φασίστα» εχθρό τους για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Και γίνεται και το αντίστροφο: Τα κυπριακά ΕΛΑΜόγια της Χρυσής Αυγής, εμποτισμένα με ένα ψυχροπολεμικό αντικομμουνισμό, και ένα νεοναζιστικό μίσος, βλέπουν στο ΑΚΕΛ τους ορκισμένους εχθρούς τους. Σε επίπεδο ηγεσίας όμως (φάνηκε στο συλλαλητήριο της 20ης Ιουλίου και στο μνημόσυνο των Ισαάκ-Σολωμού), τόσο η Επαγρύπνηση, όσο και οι αφανείς «ταγματάρχες» του ΕΛΑΜ, διατηρούν μεταξύ τους μιαν αφανή «θερμή γραμμή επικοινωνίας», όπου προπαρασκευάζονται και κατευθύνονται οι προβοκάτσιες, που κοινό σκοπό έχουν την διάλυση του κυπριακού κράτους.

Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχε το ΕΛΑΜ, δεν θα εδράτζιαζεν ούτε το ΑΚΕΛ ούτε η ΕΔΟΝ.

Δεν θα υπήρχαν υπαρκτοί φασίστες-αντικουμμουνιστές άρα ο πολιτικός λόγος που χρησιμοποιούν δεν θα ήταν διαθέσιμος. Αν δεν υπήρχαν οι ΕΛΑΜίτες δεν θα υπήρχε λόγος σύναξης των ΕΔΟΝοπουλων τα Σάββατα, δε θα υπήρχε λόγος μετακίνησης του ΑΚΕΛ σε πιο ακραίες και φιλοτουρκικές θέσεις κ.ο.κ. Το ίδιο, με αντίθετη ροή, ισχύει φυσικά και με τη δική τους ύπαρξη. Αν δεν βρισκόταν στην εξουσία ο Δ. Χριστόφιας, αν δεν ήταν όσο "ευέλικτος" και ενδοτικός όσο είναι, αν δεν δήλωνε όσο "ομονοιάτης" και "κομμουνιστής" δηλώνει ότι είναι, τότε κανένας από κανένα σύνδεσμο φιλάθλων δε θα ασπαζόταν τις ‘πολιτικές’ προσεγγίσεις του ΕΛΑΜ.

Σκοπός του ΕΛΑΜ, είναι με την υπερπατριωτική και υπερεθνικιστική φρασεολογία του να εγκλωβίζει στις τάξεις του αγνούς πατριώτες, οι οποίοι όμως στερούνται του πολιτικού ενστίκτου που απαιτείται για να αντιληφθούν που τους οδηγεί το ΕΛΑΜ, ποιους πρεσβεύει και τι εξυπηρετεί.

Έτσι, ακυρωνουν τη δυναμική αγνών πατριωτών ταμπελώνοντας τους στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου ως «φασίστες». Η βολικότερη δηλαδή υπηρεσία προς Χριστόφια-Ταλάτ.

Άρα η ταυτόχρονη ύπαρξη του ΕΛΑΜ και του ΑΚΕΛ είναι τόσο αλληλένδετες όσο η συνύπαρξη Γκρίζων Λύκων και Ταλάτ. Είναι δηλαδή ‘συμβιωτικοί οργανισμοί’, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο.

Δύο στίγμιότυπα από φεστιβάλ των αλληλοπριμοδοτούμενων ΕΛΑΜ και ΕΔΟΝ. Τα ίδια καραγκιοσλίκια και οι δύο: Φεστιβάλ, σημαίες παντού, πλύση εγκεφάλου, στρατιωτική πειθαρχία (για το ΕΛΑΜ βοηθά το καθεστώς Χριστόφια να δικαιολογεί τα περί "επικείμενου πραξικοπήματος για την επιβολή εθνικού ολοκληρωτικού καθεστώτος").

4) Μάλιστα, ο Δ. Χριστόφιας προσπάθησε κατά καιρούς να κερδίσει τη συμπάθεια κάποιων αφελών λόγω των υπονοιών περί "σχεδιαζόμενου πραξικοπήματος εναντίον του". Πρωτοσέλιδα της «Χαραυγής», προληπτικές συλλήψεις, κατέβασμα στρατιώτη από άρμα στο φόβο δολοφονίας, δήθεν, του προέδρου. Ο κόσμος ασφαλώς και αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι πόλωσης του κλίματος και καλλιέργειας αισθημάτων συμπάθειας προς τον Δ. Χριστόφια.

Έλα όμως που οι φόβοι της «Χαραυγής» επιβεβαιώνονται με ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

Θυμίζουμε προηγούμενο μας άρθρο: «Η Πράσινη Πτέρυγα του Ε.ΛΑ.Μ. έγραφε στις 24-08-2009 πως «έχει έρθει η ώρα για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ»!!!

Μα ω τι σύμπτωση! Δεν είναι ¨"φοβερό" πως έρχεται το Ε.ΛΑ.Μ. να «επιβεβαιώσει» αυτά που προσάπτει ο Οδοστρωτήρας σε όλους όσους τολμούν να τον αμφισβητήσουν; Και στο κάτω κάτω, γιατί το Ε.ΛΑ.Μ. ζητά ένα «εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς»!;

Καλούμε τους αναγνώστες μας να μην τρομοκρατούνται από τέτοιες δηλώσεις για κατάλυση της δημοκρατίας και επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος. Το ΕΛΑΜ ούτε τα μέσα έχει, ούτε τα κότσια για να κάνει κάτι τέτοιο. Αν ήταν τόσο τσαμπουκοκίνημα όσο θέλει να δείχνει θα ήταν ήδη στη Κερύνεια.

Απλά έπρεπε κάποιος να επιβεβαιώσει τη «Χαραυγή». Και ουδείς καταλληλότερος και πειστικότερος από την Χρυσ(η)αυγή. Συγχάρητηρια ΕΛΑΜόγια, κάνατε το Χριστόφια ήρωα.

5) Οι εξαιρετικές σχέσεις του ΕΛΑΜ με την Κ.Υ.Π. είναι επίσης φανερές. Το αρνούνται βέβαια τα ΕΛΑΜόγια και παρουσιάζονται ως διωκόμενοι από την ΚΥΠ.

Βεβαίως, ενώ είναι γνωστή η δράση του ΕΛΑΜ στην ΚΥΠ και στο καθεστώς. ενώ είναι γνωστά τα μέλη του, όλως παραδόξως, όχι μόνο δεν αποδυναμώνεται, αλλά ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ, όπως και το ίδιο επαίρεται στο σχετικό με αυτό blog!

Παραδέχονται βέβαια τα ΕΛΑΜόγια του Ευέλικτου ότι τα μέλη της ΚΥΠ παρευρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις τους (τους κρατούν άραγε και καρέκλες επισήμων με ονομαστικές ετικέτες;).

Τα ΕΛΑΜόγια βέβαια ισχυρίζονται ότι οι ΚΥΠατζήδες τους φωτογραφίζουν και τους φακελώνουν. Για τη φωτογράφηση δεν διαφωνούμε, στο φακέλωμα είναι που έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Η φανερά φιλικότατη προσωπική σχέση ΕΛΑΜιτών και ΚΥΠιτών –όπως φάνηκε στη πρόσφατη αντικατοχική και στο μνημόσυνο Ισαακ-Σολωμού - μάλλον προδίδει πως οι της ΚΥΠ, έχουν γίνει πλέον οι φωτογράφοι του ‘κινήματος’.

Ενώ ποτέ δεν είδαμε Χρυσαυγίτη με φωτογραφική μηχανή, εντούτοις στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ, ανεβαίνουν συνεχώς επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Η εξήγηση πιστεύουμε, είναι ότι έχουν την ΚΥΠ ως φωτογράφο.

Μεγάλη η χάρη τους. Ούτε του αγαπημένου τους Νεοκλή Συλικιώτη δεν του παρέχει προσωπικό φωτογράφο ο Δ. Χριστόφιας και το καθεστώς!

5) Επιχειρούν τα ΕΛΑΜόγια να ταυτιστούν ιδεολογικά με την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο (λέγοντας ότι δήθεν έχουν κοινές θέσεις μαζί μας), με τις αντιομοσπονδιακές αυτόνομες φοιτητικές οργανώσεις (οι οποίες αγωνίζονται για μια ελεύθερη δημοκρατική Κύπρο χωρίς ρατσιστικές λύσεις και όχι για μια εθνικά καθαρή ρατσιστική Κύπρο με ολοκληρωτικό καθεστώς όπως τα ΕΛΑΜόγια), με το Βάσο Λυσσαρίδη, αλλά και με ολόκληρο το αντικατοχικό κίνημα, αφού παρεμβαίνουν προσερχόμενοι ακάλεστοι σε μαζικές αντικατοχικές εκδηλώσεις. Γιατί προσέρχονται ακάλεστοι; Ή μήπως δεν είναι ακάλεστοι; Μήπως τους προσκαλεί το καθεστώς για να δημιουργήσει προβοκάτσιες και έτσι να αμαυρώσει την εκδήλωση, παρέχωντας άφθονο υλικό στα κανάλια για δαιμονοποίηση, όπως άλλωστε έγινε σε όλες τις πρόσφατες αντικατοχικές;

Την ταύτιση του αντικατοχικού κινήματος με την νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, την κάνουν μόνο το ίδιο το ΕΛΑΜ και το ΑΚΕΛ. Σας παραπέμπουμε σε πρόσφατη αρθρογραφία στο περιοδικό της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (του ΑΚΕΛ) όπου συσχετίζονται ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ διάφορα φοιτητικά κινήματα με τη Χρυσή Αυγή.

Με αυτό τον τρόπο το ΑΚΕΛΑΜ κτυπά με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια:

(α) το αντικατοχικό κίνημα στιγματίζεται

(β) οι ευάλωτοι (πολλές φορές ως αυτόνομοι) φοιτητές και μαθητές μπορεί να πέσουν πιο εύκολα στα δίκτυα του ΕΛΑΜ, το οποίο παρουσιάζεται ως δήθεν δυναμικό και ρηξικέλευθο σε ευκολοπαρασυρόμενους νέους. Συνεπώς άλλα κινήματα, που μπορούν να είναι υπεύθυνα και δημοκρατικά, αποδυναμώνονται αριθμητικά από τα ΕΛΑΜόγια, για χάρη φυσικά του ΑΚΕΛ.

Απώτερος σκοπός του ΕΛΑΜ, του ΔΗΣΥ, των ΕΔΗ, των ΗΠΑ και της ΕΔΟΝ είναι η εξαφάνιση κάθε πραγματικού απελευθερωτικού κινήματος και η απορρόφηση του από το ΕΛΑΜ με τελικό στόχο ένα δικτατορικό ‘εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς’, που δεν απέχει κατά πολύ από το καθεστώς που προσπαθεί να οικοδομήσει η κυβέρνηση Χριστόφια.

6) Τόσο το ΕΛΑΜ όσο και το ΑΚΕΛ, δεν καταδικάζουν επίσημα τους δικτάτορες ιδεολογικούς παππούδες τους Χίτλερ και Στάλιν. Το ΕΛΑΜ σχετίζεται μάλιστα με το γερμανικό NPD, στο οποίο οι χιτλερικοί χαιρετισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και το οποίο είναι αφοσιωμένο στην αναγέννηση του Τρίτου Reich. http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,609871,00.html

7) Διέπονται και οι δύο από ναζιστικές και αντιδημοκρατικές τάσεις. Το ΕΛΑΜ από τάσεις εθνικής καθαρότητας και το ΑΚΕΛ από "φωτεινές" νεοναζιστικές τάσεις βαρύτατων τιμολογίων συλλογικής ευθύνης. http://krisaion.pblogs.gr/2009/09/ta-barytata-timologia-nazistikhs-syllogikhs-efthynhs-toy-akel-h-.html

8) Τόσο το ΕΛΑΜ όσο και το ΑΚΕΛ, αδυνατούν να δεχτούν τον αριστερό πατριωτισμό.
Το ΑΚΕΛ, θεωρεί τον πατριωτισμό ως κακό εθνικισμό που δεν έχει θέση στην αριστερά.
Το ίδιο ισχυρίζεται και το ΕΛΑΜ. Να τι γράφουν, τα ΕΛΑΜόγια του ΑΚΕΛ, μόλις πρόσφατα:

"Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) βέβαια δεν πτοείται από τον πόλεμο που του κάνουν τα φερέφωνα των αποτυχημένων . Αριστερά και Εθνικισμός δεν πρόκειται να υπάρξει στην Κύπρο. Παρά μόνο λάσπη και σοσιαλισμός!

Χρυσαυγίτες και Χαραυγίτες, και πάλι συνασπισμένοι στο κοινό τους μίσος κατά της δημοκρατίας και του πατριωτισμού.

Η πιο πάνω αποκαλυπτική φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην έγκυρη πύλη αντικατοχικής διαδικτυακής ένημερωσης: τον Εμπροσθοφύλακα http://www.efylakas.com. Αντικατοπτρίζει πλήρως την ιδεολογία του ΑΚΕΛΑΜ η οποία δεν είναι άλλη από τον απεχθέστατο ρατσισμό. Μήπως δεν υιοθετεί και ο Γρηγόρης Φωτεινός, και το ΕΛΑΜ, παρόμοιες νεοναζιστικές λογικές τύπου "βαρύτατο τιμολόγιο", "ολόκληρος ο λαός θα πληρώσει" και "εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς";

9) Τέλος, ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ τρέφουν το ίδιο μίσος για τη γνήσια αντικαθεστωτική φωνή του "ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ" και της εφημερίδας «ΕΝΩΣΙΣ». Το ΑΚΕΛ, επιτίθεται στο ΠΟΝΤΙΚΙ συνεχώς μέσω των ακραίων Χαραυγιτών του, ενώ το ΕΛΑΜ μέσω του blog του, αποκαλώντας το «ΠΟΝΤΙΚΙ» και την «ΕΝΩΣΗ» "σατυρικές εφημερίδες χαμηλού επιπέδου"! Απόλυτη ευθυγράμμιση του ΕΛΑΜ με το καθεστώς.

Ρωτάμε τον κάθε λογικά σκεπτόμενο αναγνώστη μας: υπάρχει έστω και ένας αντικαθεστωτικός σήμερα στην Κύπρο που να μισά το "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ";

10) Και βεβαίως είδαμε πρόσφατα την ενισχυτική για το ΕΛΑΜ πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στη λαθρομετανάστευση.

Σαφέστατα ανεπαρκής η πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα, το οποίο θα διογκώνεται και μαζί του θα καλλιεργούνται και αισθήματα ρατσισμού στην κοινωνία, κάτι που συνεπάγεται ενίσχυση τόσο των μεγάλων ρατσιστών (ΕΛΑΜ) όσο και των επίδοξων και επαγγελματιών αντιρατσιστών (ΑΚΕΛ και προσκείμενες σε αυτό οργανώσεις).

Τα στοιχεία που παραθέσαμε πιο πάνω δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ μισούν την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ μισούν το "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ" και την «ΕΝΩΣΗ», ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ δε δέχονται ότι ο πατριωτισμός έχει θέση στην αριστερά, ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ ταυτίζουν το αντικατοχικό και το αντιομοσπονδιακό κίνημα με το νεοναζισμό, ΑΚΕΛ και ΕΛΑΜ έχουν αμφότερα νεοναζιστικές τάσεις. ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ καλλιεργούν το ρατσισμό στην κοινωνία γιατί και τα δύο κεφαλαιοποιούν από αυτόν.

Θα συνεχίσουν για πολύ τα ΕΛΑΜόγια να αρνούνται την ΑΚΕΛική τους ιδεολογία; Θα συνεχίσουν για πολύ να παρουσιάζονται ως η αντίσταση σε αυτό που στην πραγματικότητα είναι η άλλη όψη του ιδίου με αυτούς νομίσματος;

Αγησιστράτη για το christofias-watch -
επεξεργασία ανάρτησης:
Ιπποδάμεια - φωτογραφική επιμέλεια: Αλωεύς, Ονήσιλος

58 Σχόλια:

Α*Υ*Τ*Ο*Ν*Ο*Μ*Ο*Σ είπε...

Επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα κοπρόσκυλα να μολύνουν τις διαδηλώσεις μας. Όπου πάμε εμφανίζονται αυτοί οι ανεγκέφαλοι, απαιτούν να μπαίνουμε μαζί τους σε πορείες κλπ, και μετά ως διά μαγείας εμφανίζονται και οι δημοσιογράφοι και μας παρουσιάζουν στο δελτίο των οκτω ως φασίστες και ακροδεξιούς.

Φτάνει πια μαζί τους. Έσπασε επιτέλους η σιωπή με εσάς, γιατί δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ παρουσιάζει την αλήθεια αλλά επιμένουν όλοι να μας ταυτίζουν μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Το κίνημά μας γίνεται όλο και πιο δυνατό.

Και δεν αφήνουμε κανένα καθίκι του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, που είναι τα κορόιδα του Χριστόφια, να μας κάνει εμάς μαθήματα και να μας βάζει στο ίδιο καλάθι με το ΑΚΕΛ.

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο εναντίον ΟΛΩΝ!

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο UBER ALLES!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να προσθέσω κι εγώ τη μαρτυρία μου στην αντικατοχική πορεία είδα τους Ελαμιτες να μιλούν ξεκάθαρα με τους Γκρίζους Λύκους για να οργανώσουν προβοκάτσιες εξου και οι πέτρες που έπεσαν κατά των μαθητών. Επίσης πουλούν ναρκωτικά για να βγάζουν χρήματα καθώς και ασχολούνται με εμπόριο λευκής σαρκός. Επίσης ευθύνονται για τις πυρκαγιές και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Επίσης έχουμε μαρτυρίες για την συμμετοχή μελών του ΕΛΑΜ στον Οθωμανικό στρατό που κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη καθώς και πληροφορίες ότι υπηρετούσαν στον στρατό του Ξέρξη κατά τα μηδικά...
Πληροφορίες που λένε ότι τα έχουν κάνει πλακάκια με εξωγήινους για να τους παραδώσουν την γη ελέγχονται σαν αναληθείς.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην παραδώσουν τη γη στους εξωγήινους, αλλά παραδίδουν τη νεολαία στο ΑΚΕΛ και την Κύπρο στην Τουρκία

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε κοπέλια εκατάντησεν αηδία η κατάσταση δαμέσα με το ΕΛΑΜ και πολύ σημασία τους εδώσετε.. εν συμφωνάτε μαζί τους σκάστε και αφήστε τους μόνους να τελειώνουμε γίνουντε πράματακ αι θάματα που το καθεστώς και εβαρεθήκαμε να διαβάζουμε για 5 ελαμίτες ατε κανεί και εχάσαμε την ουσία της ενημέρωσης

φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε,

Αν δεν κατάλαβές πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση με το ΕΛΑΜ και την ΕΔΟΝ, έχεις σοβαρό πρόβλημα.

Και καλά κάνει αυτό το blog που ενημερώνει τον κόσμο για το ότι ΕΛΑΜ και ΑΚΕΛ αλληλοπριμοδοτούνται.

Γιατί σε ένα νέο δημοψήφισμα ΕΛΑΜ και ΕΔΟΝ, θα εξυπηρετούν τον ίδιο στόχο: την επικράτηση του ΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΛΑΜ και ο Κωστακόμπλεξ, θεάθηκαν σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας, μαζί με τον Αναστασιάδη και το Σταύρο Ευαγόρου του ΑΚΕΛ.

άπλυτος. είπε...

Προς ανώνυμος: 10 Οκτώβριος 2009 8:14 πμ

Το κίνημα σας εννοείς το αποέλ?
Οι αποελίστες πλυθαίνουν?
Τα αρνία πληθαίνουν?
Τι δυναμώνει? Το μίσος προς ούλλους?

Είσαστε το ιδιο σκατό με το ακέλ.
Ενα μάτσο φασίστες ούλλοι σας.
Τι δεξιοί, τι αριστεροί.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το κείμενο, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να το υποβιβάσουν.

Απόλυτα τεκμηριωμένο, δεκάδες αναφορές σε γεγονότα και πρόσωπα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι όσοι δεν έχουν Χριστό και Ελλάδα στην καρδιά τους εύκολα καθοδηγούνται και παίζουν τελικά το παιχνίδι ανθελληνικών κέντρων.

Επιπλέον, δυστυχώς καπελώνουν και προσβάλουν (συνειδητά ή μη) τις αγνές και αληθινά πατριωτικές προσπάθειες (πχ αντικατοχικές εκδηλώσεις).

Συγχαρητήρια και παλι

Ανώνυμος είπε...

Τα μυαλά στα κάγκελα εδώ μέσα. Tόση μαλακία μαζί δεν είδα σε κάνενα άλλο μπλοκ.
Έχετε αυτοξεσκιστεί μόνοι σας ρεε!

hectoras1984 είπε...

Αλήτες του ΕΛΑμ μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας. Είσαστε παλιοφασίστες υποκινούμενοι.

Στο κάτω κάτω απαντάτε μας μερικές ερωτήσεις:

1) Είσαστε ή δεν είσαστε φασίστες;

2) Σας νοιάζει ή δεν σας νοιάζει που σας λένε φασίστες;

3) Γιατί δεν έχετε επώνυμα μέλη; Μήπως γιατί ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για την ιδεολογία σας;

4) Έχετε ή δεν έχετε σχέση με την Χρυσή Αυγή;

5) Ποιος είναι ο αρχηγό σας και το φανερό σας συμβούλιο; Γιατί δεν βγαίνουν προς τα έξω; Τι φοβούνται;

6) Απειλείτε με βία άλλα μέλη του αντικατοχικού κινήματος να μπουν στις τάξεις σας, ναι ή όχι;

7) Αφού είσαστε """Έλληνες""" γιατί δεν θέλετε δημοκρατία και θέλετε δικτατορία;

8) Γιατί γίνατε νόμιμο κόμμα επί Χριστόφια; Αφού σας μισεί το ΑΚΕΛ κλπ γιατί σας νομιμοποιήσαν;

9) Συμμετείχαν ή όχι οπαδοί σας και ομοϊδεάτες σας σε καταστροφές αυτοκινήτων Τουρκοκυπρίων κλπ; ΤΟυς καλύψατε ή όχι; Θεωρείτε πως κρούσματα βίας σαν και αυτά εξυπηρετούν τον εθνικό σκοπό;

10) Γιατί επιμένετε να πηγαίνετε σε πορείες κλπ και να καταστρέφετε τα πάντα, προσφέροντα απλόχερα την ταμπέλα του φασίστα που ζητά το καθεστώς;

11) Γιατί δεν σας προσεγγίζουν ποτέ διανοούμενοι, άνθρωποι του πνεύματος, μορφωμένοι και άλλοι ανθρώποι; Μήπως γιατί η ιδεολογία σας είναι σάπια και γεμάτη μίσος;

12) Πόσο χρονών είναι τα μέλη σας; Γιατί δεν έχετε μέλη που είναι πάνω από 19 χρονών; Μήπως γιατί είναι κάπως ρεζίλι να είσαι 25 και πάνω και να κάνεις ναζιστικούς χαιρετισμούς;

13) Γιατί υπονομέυετε την εξωτερική πολιτική Ελλάδας και Κύπρου υποστήρζοντας νεοναζιστικά ρωσσικά κόμματα που αντιπολιτεύονται τον Πούτιν;

14) Έχετε αποκηρύξει ποτέ τον Χίτλερ; Όχι. Αφού τον αγαπάτε και εσείς όπως το ΑΚΕΛ τον Στάλιν.

Με λίγα λόγια, αφήστε τις μπούρδες. Είσαστε οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του Χριστόφια, ακριβώς γιατί του δίνετε το πρόσχημα να ξεσκίσει το αντικατοχικό-αντιομοσπονδιακό κίνημα στο σύνολό του.

Άμα απαντήσετε τα ερωτήματα που έθεσα, μπορεί να γίνει και διάλογος. Αλλά που καταλάβατε ή εσείς ή το ΑΚΕΛ από διάλογο. Μια ζωή ατέλειωτους μονολόγους.

Δεν είναι τυχαίο που μόνο στην Χαραυγή και στην σελίδα του ΕΛΑΜ απαγορεύονται πλήρως τα σχόλια.

Ρήγας είπε...

Ο Έκτορας το θέτει πολύ σωστά και καλύπτει το θέμα. Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται να προσθέσουμε.

Μια σημείωση μόνο: Αντί για "υποστηρικτές" (του Χριστόφια) εγώ θα έλεγα "νεροκουβαλητές."


Ρήγας

Ρήγας είπε...

Δεν είναι δουλειά του ΑΠΟΕΛ ή κανενός άλλου αθλητικού σωματείου να κάνει πληροφόριση για οποιοδήποτε θέμα.

Είναι μεγάλο λάθος αυτό που συμβαίνει.

Δουλειά για πληροφόριση (στο εθνικό θέμα) πληρώνεται να την κάνει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και το Υπουργείο Εξωτερικών μέσω του διπλωματικού σώματος.

Αλοίμονο αν αφήσουμε τους σύνδεσμους φιλάθλων (!) τα κάνουν εξωτερική πολιτική.

Είναι επικίνδυνο να πέσετε στην παγίδα αλλά και εύκολο διότι η παγίδα είναι καλυμένη με μπόλικο συναισθηματισμό.

Και αν αύριο βγουν και πούνε ότι το πραξικόπημα του '67 στην Ελλάδα ή στην Κύπρο το '74 ήταν "επανάσταση", ή ότι ο Μακάριος ήταν δικτάτορας εξ ου και το συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς το καθεστώς Σαμψών, τί θα λέτε; Ή αν γουν και πουν ότι δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία;

Το ΑΠΟΕΛ, ή τέλοσπάντων κάποιοι κύκλοι μέσα στο ΑΠΟΕΛ (με τις σβάστικες, τους κελτικούς σταυρούς, τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, κ.ά.) είναι τόσο ακραίοι και επικίνδυνοι όσο και κάποιοι αντίστοιχοι κύκλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τις σημαίες του Λένιν και του Στάλιν, τα αντεθνικά συνθήματα, τις σάρπες και την Τούρκικη σημαία, το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, κ.ά.

Αν ΔΕΝ μπορούμε να διατηρούμε αθλητικά σωματεία στην Κύπρο καλύτερα να τα κλείσουμε.

Όπως είναι, σχεδόν όλα τα σωματεία στην Κύπρο είναι πρώτα πολιτικά και κομματικά και μετά ό,τιδήποτε άλλο.

Το 1947, το ΣΕΓΑΣ έστειλε επιστολή σε όλα τα Ελληνικά σωματεία (συμπεριλαμβανομένα και αυτά της Κύπρου) ζητώντας τους να φροντισουν ότι στις τάξεις τους δεν έχουν "κομμουνιστές προδότες." Έτσι, πολλά σωματεία έδιωξαν αθλητές. Το ΑΠΟΕΛ έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζοντας την "εθνοκτόνο ανταρσία" (υπονοώντας ότι οι κακοί κομμουνιστές έκαναν ανταρσία στο κατά τα άλλα δημοκρατικό καθεστώς της Ελλάδας και αυτή η ανταρσία ήταν εθνοκτόνος). Σε κάποια σωματεία στα οποία υπήρχε μπόλικος κόσμος και φυσιολογικό ήταν να υπάρχουν πολλοί αριστεροί (π.χ. ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ), υπήρχε αντίδραση και τελικά διάσπαση, έτσι έχουμε το 1948 την ίδρυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Να είμαστε δίκαιοι με την Ιστορία.

Εδώ πρέπει επίσης να αναφέρω ότι η ΑΕΛ ήταν ίσως το μόνο σωματείο που δεν έδιωξε αθλητές της και σίγουρα το ΜΟΝΟ σωματείο που το είχε δηλώσει *δημόσια* μέσω του ΔΕΞΙΟΥ (δεξιότατου) προέδρου της ΝΙΚΟΥ ΣΟΛOΜΩΝΙΔΗ.



Ρήγας

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Ρήγα,

Κάθε Κύπριος στο εξωτερικό ή σε οποιαδήποτε επαφή του με ξένους, είναι ένας εν δυνάμει διπλωμάτης-διαφωτιστής, για το πρόβλημα του τόπου μας: την τουρκική κατοχή. Κάποιοι βέβαια δεν κάνουν διαφώτιση αλλά περνούν λάθος μηνύματα.

Επειδή το συγκεκριμένο φυλλάδιο των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ μας στάληκε και το είδαμε, έχουμε να πούμε ότι ναι ήταν ορθή ενέργεια να ενημερώσουν άλλους φιλάθλους στο εξωτερικό για την κατοχή. Και τους αξίζει ένα μπράβο.

Για τα ρατσιστοφασιστικά συνθήματα ή τα φιλοτουρκικά, για τις σβάστιγκες και τις σημαίες του ψευδοκράτους, τοποθετηθήκαμε έντονα επικριτικά σε προηγούμενη ανάρτηση.

UBER ALLES! είπε...

1-2) Δε μας νοιάζει. Ό,τι θέλετε πείτε μας

3) Κάβλα μας

4) Έχουμε είναι τα αδέλφια μας στην Ελλάδα.

5) Αρχηγός μας οι ιδέες μας.

6) Όχι

7) Στην Ελλάδα δεν υπήρχε μόνο δημοκρατία στην αρχαιότητα. Υπήρχε και η ένδοξη Σπάρτη

8) Επί Χριστόφια, αποφασίσαμε πρώτη φορά να συμμετέχουμε σε εκλογές. Δεν το είχε ανάγκη η Κύπρος;

9) Έχετε αποδείξεις;

10) Αν δεν ήμασταν εμείς, οι εκδηλώσεις σας δε θα είχαν παλμό.

11) Κλανιάδες των λόγων δε θέλουμε. Θέλουμε ανθρώπους των έργων.

12) Τα μέλη μας είναι κυρίως νεολαία. Γιατί ακριβώς έχουν την επαναστατική ορμή για να άλλάξουν τον κόσμο

13) Οι Ρώσσοι αδελφοί μας υποστηρίζουν την αποχώρηση των Τούρκων.

14) Είδες ποτέ να πάρουμε θέση για το Χίτλερ; Τι σχέση έχει η Κύπρος με το Χίτλερ; Άσε το Χίτλερ, θα τον κρίνει η ιστορία.

Εμείς δουλεύουμε συστηματικά για να κάνουμε το εθνικιστικό Κίνημα δυνατό και μαζικό. Εσείς τι κάνετε;

Τσάτσοι του Χριστόφια, εσείς και η ΕΔΕΚ και το ΔΗΚΟ σας, τι κάνετε εναντίον των Τούρκων; ΤΙΠΟΤΕ! ΤΙΠΟΤΕ!

John Charalambous είπε...

Να συγχαρώ την Επιτροπή που πληροφορεί τους πολίτες για το τι ρεμάλια είναι το ΕΛΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

παιδια εγω ειμαι ουδετερος...δεν εχω ουτε κομμα ουτε τιποτε που να υποστηριζω...Μεχρι σημερα ειχα το μπλογκ σας πολυ ψηλα στη συνηδηση μου αλλα αυτο το δημοσιευμα μονο αστειο μπορω να το χαρακτηρησω... Τι σχεση εχουν οι ακροδεξιοι υπερπατριωτες του ΕΛΑΜ με τουσ κουμμουνηστες εθνικους μειοδοτρες του ακελ...
καταλαβαινω οτι επηρεαζουν τον δικο σας μακαρειακο κοσμο αλλα δεν ειναι αυτος τροπος να τους συκοφαντειτε
και κατι τυελευταιο...ειναι πασηφανες οτι στην φωτογραφια που βαλατε εχει γινει επεξεργασια και στην θεση της εικονας στα δεξια εχετε τοποθετησει το σημα του ακελ πανω απο ενα αλλο συμβολο του ΕΛΑΜ

αν νομιζετε οτι ετσι κανετε καλα την δουλεια σας,
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

opoioi kai na ekamete touto to blog elpizo na mathete oti esxete rizes tourkikes.. ekamete mou kai paratiritirio ... pantos eisaste telia axiopistoi... xerete kala to photoshop , eparadektika sas... allo pou stoixeia en esxete... o dimitris hristofias einai o proedros sas...o dimitris hristofias einai o proedros sas... o dimitris hristofias einai o proedros sas...o dimitris hristofias einai o proedros sas...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ blog ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Κ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ. ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ. ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Ή ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΝΑΙΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Ή ΕΝΕΤΟΣ Ή ΑΣΣΥΡΙΟΣ Ή ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ Ή ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΕΤΤΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ. ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε εφκηκα πανω στο παρατηρητηριο και ειδα τυχαια την μανα σου με καμια 30αρια τουρκουσ να την παρτουζαρουν. ηταν πολλα δυνατη τσοντα...ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

πιαστο παρατηρητηριο σ και ΜΠΗΧΤΟΥ ΤΟ. ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΣΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ FOTOSHOP KAI ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΝ ΤΟ ΒΑΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΝΙ.

Ρήγας είπε...

Για τον ανώνυμο, 2:30:

Η εθνική συνείδηση είναι αυτό που λέει ο ίδιος ο όρος: ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Πριν 80 χρόνια, οι ΝΑΖΙ όριζαν το έθνος με βάση μόνο τα χρωματοσώματα. Σήμερα, οι μόνοι που το κάνουν αυτό είναι τα ΕΔΟΝόπουλα.



Ρήγας

Α*Υ*Τ*Ο*Ν*Ο*Μ*Ο*Σ είπε...

Διότι επιμένουν να λένε μαλακίες, ξαναλέω ότι είπα:

Επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Βαρέθηκα να βλέπω αυτά τα κοπρόσκυλα να μολύνουν τις διαδηλώσεις μας. Όπου πάμε εμφανίζονται αυτοί οι ανεγκέφαλοι, απαιτούν να μπαίνουμε μαζί τους σε πορείες κλπ, και μετά ως διά μαγείας εμφανίζονται και οι δημοσιογράφοι και μας παρουσιάζουν στο δελτίο των οκτω ως φασίστες και ακροδεξιούς.

Φτάνει πια μαζί τους. Έσπασε επιτέλους η σιωπή με εσάς, γιατί δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ παρουσιάζει την αλήθεια αλλά επιμένουν όλοι να μας ταυτίζουν μαζί τους.

the Idiot Mouflon είπε...

Εβαρέθηκα ρε παιθκιά...

Κάμετε καμιά καινούρια πρόσληψη προσωπικού. Άμα οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν τις θέσεις της Ποπάρας (Επιτροπάρας), τις θέσεις των "ανώνυμων ναι-νέκων", τις θέσεις των ΕΛΑΜάναμου, κλπ... επικρατεί η στασιμότητα, η επανάληψη, η ανία...και έτσι δουλειά δεν γίνεται.

the Idiot Mouflon είπε...

ΥΓ.: Γιωργάκης, Γιωργάκης, Γιωργάκης...

Ανώνυμος είπε...

ρε uber alles ειδα οτι εμοιράζετε φυλλαδια σε μαθητες οι οποίοι τα δέκτηκαν με ευχαρίστηση... την άλλη φορά να πάτε σε κανένα νηπιαγωγείο για να προσυλητίσετε κόσμο.. δώστε κανένα μπλε αρκουδάκι της αγάπης στις μιτσιές και κανένα γαλανόλευκο αυτοκινητάκι στους μιτσιούς

Ανώνυμος είπε...

eseis pseftronia aftou tou esxrou blog! kai oi anagnwstes sas oi opoioi vlepoun ta provokatsia pou ginounte kai simfonoun as episkeftoun tin istoselida tou elam (www.elamcy.com)
na doun tin wra kai mera tis anartisis twn dio fotografion pou exete kai na doun kai tin diki sas wra kai mera pou tin vgalate. mono afto leei pola oti stinete tes fotografies sto photoshop i se kapio alo programa! opios exi amfivolies na mpi na to koita3i monos tou kai na krini!

gia esas pou exete to blog ti na po sinexiste na mas psixagogite etsi ta pate poli kala apo mena pernete 10 apo ta 5!!! gia satiriko blogshow iste i kaliteri ti ine to al tsantiri niouz? esis to number one!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Ήταν καιρός, κάποιος να ξεσκεπάσει τα καθάρματα.

Ανώνυμος είπε...

1. Είμαστε εθνικιστές, αντικαπιταλιστές και αντικομμουνιστές. Πιστεύουμε στο Έθνος, τον Λαό και την Φυλή
2. Αν κάποιοι μας λένε φασίστες για αυτό δεν πρόκειτε να τα βάψουμε μαύρα
3. Μήπως κατεβήκαμε στις ευρωεκλογές με δύο κιόλας υποψηφίους και δεκάδες παρατηρητές σε πολλά εκλογικά κέντρα; Αντιθετα ποιοι είστε εσείς αυτής της επιτροπής;
4. Έχουμε σχέσεις με πολλά εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη και με το νόμιμο κόμα Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα πράγμα που δεν κρύψαμε ποτέ.
5. Δεν έχουμε συμβατική μορφή ως κίνημα δηλ με πρόεδρο αρχηγό κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επαφή μαζί μας. Δεν κρυβόμαστε...
6. Πως γίνεται να γίνει κάποιος με την βία μέλος σε ένα κίνημα; Εξήγα μου κι εμένα ρε Έκτωρα να μάθω... Α και επίσης δώσε στοιχεία για το πότε έγινε αυτό που λες.
7. Η Ελλάδα δεν μεγαλούργησε μόνο κατά τη διάρκεια της Δημοκρατίας του Περικλή αλλά και τον καιρό του Μ. Αλεξάνδρου και του Βυζαντίου που αν θυμάμαι καλά δεν είχαν και τόσο πολύ δημοκρατικά καθεστώτα...
8. Διότι ακόμα και ο Χριστοφιας δεν μπορεί να μην εγγράψει ένα σωματείο όταν αυτό εμφανίζεται και ακολουθεί νόμιμες διαδικασίες. Να σε ενημερώσω όμως ότι η διαδικασία νομιμοποίησης πήρε πολύ περισσότερο απ' όσο χρειάζεται κανονικά.
9. Πότε έγινε αυτό ρε μεγάλε σε ρωτώ. Γενικά σαν ιδεολογία δεν δαιμονοποιούμε την βία, η βία υπάρχει καθημερινά στον δρόμο. Δεν είμαστε ειρηνιστές και πιστεύουμε πως σαν έθνος πρέπει να μάθουμε να διεκδικούμε δυναμικά τα εθνικά μας δικαιώματα...
10. Πές μου μια φορά που πήγαμε σε πορέια και μέλη του ΕΛΑΜ κάνανε καταστροφές και σε ποια πορεία ήρθαμε και αναμιχθήκαμε με τους υπόλοιπους; Πάντα ήμαστε διακριτοί, σε παράταξη και σε γραμμές, ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Αν οι υπόλοιποι θεωρούν ότι τους ενοχλούμε δεν έχουν παρά να προσπαθήσουν να μας διώξουν...
11. Το κίνημά μας έχει μέλη αποφόιτους πανεπιστημίου καθώς και φοιτητές. Ποιους εννοείς εσύ ανθρώπους του πνεύματος; Ιδεολογία μας είναι η αγάπη προς το έθνος μας, τον λαό και την φυλή μας...
12. Είμαστε κυρίως νέοι. Τα μέλη μας είναι μεταξύ 18-60 χρονών, θυμάσαι φαντάζομαι τους υποψηφίους μας στις Ευρωεκλογές κι αυτοί δεν είναι οι μόνοι ηλικιακά μεγάλοι.. Πές μου μια φορά που κάναμε τον ναζιστικό χαιρετισμό σε κάποια εκδήλωσή μας;
13. Το DPNI είναι κι αυτό ενάντια στην Τουρκία. Δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα να έχουμε σχέσεις μαζί του. Δηλ όλα τα κυπριακά κόμματα πρέπει να έχουν σχέσεις μόνο με το κόμμα του Πούτιν;
14. Τι σχέση έχει ο Χίτλερ με τον Στάλιν; Τον Χίτλερ θα τον κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και όχι οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εμείς βρισκόμαστε στο 2009 και όχι στο 1945. Έχετε να μας καταμαρτυρήσετε κάτι σοβαρό ή θα παρελθοντολογούμε;

Εντάξει εμείς ήμαστε οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του Χριστόφια και όχι εσείς που τα κόμματά σας (ΕΔΕΚ-ΔΗΚΟ) ανήκουν στην κυβέρνηση... Ξυπνήστε και το ΕΛΑΜ να μην υπήρχε πάλι φασίστες θα αποκαλούσαν το αντιμοσπονδιακό κίνημα, άλλωστε πολλά από τα μέλη μας προέρχονται από τιας αντιομοσπονδιακές φοιτιτικές παρατάξεις.
Τον διάλογο δεν τον αρνούμαστε αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα αποκομίσω μόνο ύβρεις από εσάς. Δεν είμαστε εμείς που δεν δημοσιεύσαμε την επιστολή που σας στείλαμε ως απάντηση. Αλλά πλέον επίσημα δεν πρόκειται να χαραμίσουμε οποιεσδήποτε δυνάμεις για να σας απαντούμε τα υβριστικά σας άρθρα εναντίον μας.
Εμείς θα συνεχίσουμε την δράση μας στο πεζοδρόμιο, στα σχολεία και αλλού δίπλα στην κοινωνία και όχι ανώνυμα μέσα από μια ιστοσελίδα.
Για την Πατρίδα και τον Λαό
Για την Φυλή και τον Εθνικισμό
Αμετανόειτοι μέχρι τέλους...

Ελαμίτης
Μέλος της κεντρικής επιτροπής

ΥΓ. Α και θα παρακαλούσα τους υποστηρικτές του ΕΛΑΜ όταν απαντούν εδώ μέσα να μην βρίζουν ή να απειλούν δίνοντας δικαιώματα στους υπόλοιπους να μας χαρακτηρίζουν. Οι απαντήσεις θα δωθούν στον δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Ωχ το αμετανόητοι το σκότωσα στο τέλος.
Ελπίζω να ασχοληθείτε με την ουσία και όχι με τα ορθογραφικά λάθη του κειμένου...

Ανώνυμος είπε...

Κανένα μέλος του ΕΛΑΜ δεν ανήκει σε αντιομοσπονδιακές φοιτητικές οργανώσεις. Αυτό είναι ψέμα.

Απαιτούμε τεκμηρίωση βρώμικα ΕΛΑΜόγια.

Δρασίτης

Ανώνυμος είπε...

Αυτό διάβασες ρε μεγάλε;;; Είπα άτομα που ήταν στο Δρασις πλέον είναι στο ΕΛΑΜ.
Θες και ονόματα;

Ανώνυμος είπε...

Α εννοείς κάποια απόβλητά μας;

Να τα χαίρεστε!

Α*Υ*Τ*Ο*Ν*Ο*Μ*Ο*Σ είπε...

Αντε ρε παλιοελαμίτες φασίστες, γιατί ξυρίζετε τα κεφάλια σας;

Αφού τον χίτλερ θα τον κρινει η ιστορία και άλλες μπούρδες, γιατί έχετε σχέση με το NPD και την Χρυσή αυγή;

Δεν μπορείτε να κοροιδεψετε κανενα πλεον. και στο κατω κατω, αφού σιχαίνεστε την δημοκρατια, γιατι συμμετεχετε και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ την ελευθερια της;;;

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΙ;;; ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΤΕ;;;

Να το πειτε ξεκαθαρα φασιστάρια

Και λετε επίσης πως εσάς δεν σας νοιάζει αν σας πουν φασίστες- ε ναι, ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ μας νοιάζει, διότι εμείς δεν ειμαστε φασίστες σαν του λόγου σας, αλλά επιμένετε να τους δίνετε τις ταμπέλες. Παλιομαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

eisai gios tis poutanas pou en na mas peis k apovlita

Ανώνυμος είπε...

γαμώ τον γρίβα και το δράσις , να ξυλιφτήτε ούλλοι, φασιστοειδή

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ποτέ δεν είδαμε Χρυσαυγίτη με φωτογραφική μηχανή, εντούτοις στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ, ανεβαίνουν συνεχώς επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Η εξήγηση πιστεύουμε, είναι ότι έχουν την ΚΥΠ ως φωτογράφο.

θαυμαστε το αστυνομικο δαιμονιο της αγησιστρατης!! Επρεπε να γινει ντετεκτιβ του FBI τελικα!! Ουτε ο σιερλοκ χολμς εθα εσκεφτετουν ετσι πραμα!!

ο σκεπτόμενος είπε...

Τελικά μόνο ο Άνευ Ορίων, το ΕΛΑΜ, ο Μιχάλης Μιχαήλ, η Χρυσή Αυγή, οι οπαδοί του Βασιλείου, και οι οπαδοί της ΕΟΚΑ Βήτα διαφωνούν με το ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-WATCH.

Έ ρε καιρούς που φτάσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι εσύ που λες για απόβλητα δεν είσαι του Δρασις... Γιατί κανένας Δρασίτης δεν θα μιλούσε έτσι για τους πρώην Δρασίτες που τώρα είναι στο ΕΛΑΜ...
Απλά να θυμίσω πως στις περασμένες φοιτιτικες εκλογές με το που έγινε η φασαρία με τους Εδονίτες πάλι εμας πήρατε τηλ να καθαρίσουμε και όταν εμείς ετοιμαστήκαμε να έρθουμε μας είπατε ακυρο γιατι τα πράγματα είχαν ησυχάσει...
Τελικά παράξενο ΑΚΕΛ, ΕΔΟΝ, Επιτροπή για την Δημοκρατία να στρέφονται εναντίον μας, ενώ με την τελευταία δεν είχαμε καμιά διαφορά απλά μας επιτέθηκε αναίτια...
Ελαμιτης

kotsiroshyllos είπε...

Γιατί το ΕΛΑΜ μισεί την Επιτροπή;
Μήπως γιατί δεν ζητεί και η Επιτροπή "εθνικό ολοκληρωτικό καθεστώς" σαν και αυτούς;
Μήπως λέω;
Μήπως είναι φασίστες σαν και τον Χριστόφια;
Μήπως λέω;

Ανώνυμος είπε...

SAS EVXARISTOUME PEDIA POU MAS ANEVAZETE KATHE MERA TIN DIMOTIKOTITA MAS OS ELAM!!! I KALITERI DIAFIMISI EINE I DISFIMISI!! TO ELAM PROTOPORI STON ETHNIKO XORO XARI STIN VOITHIA SAS!! SINEXISTE ETSI.. OSON GIA AVTOUS POU MAS APILOUN I MAS VRIZOUN APO EDO.. ENA EXO NA PO TO TIL MAS TO 3ERETE ,,PARTE NA KANONISOUME RANDEVOUDAKI

Ανώνυμος είπε...

Μας είπατε αλητες, φασίστες, ρατσιστές
Μα είμαστε το αύριο και είσαστε το χτες

Όλοι στην πορεία καταδίκης του ψευδοκράτος που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο την Κυριακή 15 ΝΟΕ 2009 στο μνημείο της Ελευθερίας κοντά στην Αρχιεπισκοπή

Ανώνυμος είπε...

tha ithela na rotisw ton "arthrografo" an ine apogonos tou aisopou, giati etsi eksarsi fantasias mono ena sapogonos tou tha ixe...thelw na mou peis gia pies fotografies milas, gt kathe mera mpenw sto site tou elam apo tn mera p dimiourgithike kai den ia fotografia pou na mporei na sxetisti me tin kyp, oi mones fotgrafies p ine travigmenes apo emas ine jines ton ekdilosewn mas...twra an den eftase sta aftia sou pos oi digital fotografikes ipsilis analisis kikloforoun elefthera stin agora, nmz ise llio piso. 1)to elam en elliniko ethnikistiko kinima, oi fasistes itan stin italia ton kero tou mousolini, apexoume llies dekaeties lia xiliometra pou tin italia.2) emena prosopika areski mou na me laloun fasista oi politikoi antipaloi mou, gt geliopiounte monoi tous. 3)exoume eponima meloi, mporis na kitakseis tous ipopsifious mas stis evroekloges 4)oson afora tin xrisi avgi kitakse links mas kai tha tin vreis. 5)vgennoun oloi ekso mia xara kai g ton kafe tous tha pan kai to ekso tous tha pan, an ennois fisika an mas dioun vima ta media, oxi fisika en mas dioun. 6)sillifthike pote kanena melos tou elam g ksilodarmous i gia apeiles i otidipote allo sxetiko?orgiazi i fantasia sou. 7)imaste ellines opos ise kai esi twra an thelis na simfoneis me to nato pou en jino p edimiourgise ton oro ellinokiprios (vlepe to ksenoferto sxedio zirixis londinou) en diko sou thema. thimismou llio to kathestos tis arxeas spartis k eksixasa to. kai afou elave meros to elam se ekloges (themeliodis arxi tis dimokratias) nmz to sxolio sou akironete amesa opos ta alla ola fisika. 8)to oti to elam ekatethese xartia stin vouli g na nomimopiithi edo k para ma para pollous mines nmz diafevgi sou...otan organothike arketa, elave meros stis evroekloges, ara nomimopiithike amesa. signomi den tha ksanakatevoume se ekloges enoso ine to akel stin eksousia. 9)to elam ixe alli mera kai alli ora kai se allo simio diadilosi.miloun kai oi fotografies apo mones tous, twra an esi ise sinergazese me tin kyp kai ksereis prosopika osous itan stis diadiloseis, evge!10)profanos dame milas g allo politiko sximatismo gt pote to elam den ekane katastrofes, kai nmz kanenas allos politikos sximatismos ekame to idio, toulaxiston pou tin imera p edimiourgithike to elam.mila kai ligo me apodikseis.pls oi omos opos jines tou "arthrografou". 11)eshis ton katalogo melon mas, i gnorizis to morfotiko epipedo tou kathe melous mas. (egw prosopika exw ptixio me 9/10 kai kanw 2o metaptixiako)12)san kenourgio komma ine logiko na exoume kai neo kosmo, alla en nmz oi ipopsifioi ma sna itan 19 xronwn.enimerse kai tous arxeous ellines kai tous arxeous romeous pos itan nazistes, epd exeretousan etsi, opos se parakao na enimeroseis tous stratiotes tis hezbolah p xeretoun etsi kai osous allous ana to pagkosmio prin kai meta tin kathierosi tou en logo xeretismou stin germania t hitler pos ine nazi. 13) makari na ixame tn dinami xarassoume eksoterikes politikes.14)ti na sou pw o hitler kai o stalin ine to idio. oute pos epolemisan metaksi tous(germania - sovietiki enosi)an ise toso megalos mantis kai kseris kai pious agapw, pareta ta internet k pienne pekse kanena kouponi na fortothis.apantisa sou "file" mou, alla na ksereis en me varia tin kardia p to ekama...asxolithka mazi s kai efa tin ora mou kapos adika, to mono p me parigori ine pos mpori na diavasoun kai alloi touto to sxolio kai na sinetistoun!opos ipen kai enas sinagonistis dame, i akliteri diafimisi ine i disfimisi, perastika. www.elamcy.com

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-WATCH. ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ; ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΜΑ-ΚΟΜΜΑ-ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

na psofisoun oulloi oi neonazi den exete kamia sxesi me ton Ellinismo re kolofasistes, dithen eisasten Ellines alla thaumazete ton kolo Hitler pou eskotosen xiliades ellines, eseis kai ta edonopoula ta idia skata eisasten

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα μια βαθυστόχαστη ανάλυση από τον ανώνυμο 1.15πμ.
Πέστε μας που λέμε ότι είμαστε νεοναζί πού λέμε ότι θαυμάζουμε τον Χίτλερ;;;;

leonidas είπε...

Δεν θα πω ότι είσαστε γελοίοι ,απλά ότι έχετε αρωστημενα μυαλά .Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι εθνικιστικό ( όχι φασιστικό ,όχι ρατσιστικό ,όχι νεοναζιστικό ,όχι σοβινιστικό ) κίνημα που αγωνίζεται για την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού. Έχετε δίκαιο σε ένα πράγμα ,ναι το ακελ μας φανατίζει ,μας φανατίζει επειδή ενώ οι Κύπριοι κράτησαν την ελληνικότητα τους για 34 αιώνες σήμερα το ακελ προκαλεί εθνική σύγχυση και εθνικό αποπροσανατολισμό για να πετύχει τους αντεθνικούς στόχους του επαναπροσέγγιση ,ομοσπονδία ,διεθνισμό .Κινδυνεύσουμε σαν εθνική οντότητα ,μας έχουν στριμώξει σαν ένα γατί στη γωνιά ,αλλά όταν στο γατί ξυπνήσει το ένστικτο της επιβίωσης γίνεται τίγρης. Θα μας βρείτε μπροστά σας όπου και να πάτε. Φοβου τους Δαναούς

leonidas είπε...

Δεν θα πω ότι είσαστε γελοίοι ,απλά ότι έχετε αρωστημενα μυαλά .Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι εθνικιστικό ( όχι φασιστικό ,όχι ρατσιστικό ,όχι νεοναζιστικό ,όχι σοβινιστικό ) κίνημα που αγωνίζεται για την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού. Έχετε δίκαιο σε ένα πράγμα ,ναι το ακελ μας φανατίζει ,μας φανατίζει επειδή ενώ οι Κύπριοι κράτησαν την ελληνικότητα τους για 34 αιώνες σήμερα το ακελ προκαλεί εθνική σύγχυση και εθνικό αποπροσανατολισμό για να πετύχει τους αντεθνικούς στόχους του επαναπροσέγγιση ,ομοσπονδία ,διεθνισμό .Κινδυνεύσουμε σαν εθνική οντότητα ,μας έχουν στριμώξει σαν ένα γατί στη γωνιά ,αλλά όταν στο γατί ξυπνήσει το ένστικτο της επιβίωσης γίνεται τίγρης. Θα μας βρείτε μπροστά σας όπου και να πάτε. Φοβου τους Δαναούς

leonidas είπε...

Δεν θα πω ότι είσαστε γελοίοι ,απλά ότι έχετε αρωστημενα μυαλά .Το Ε.ΛΑ.Μ. είναι εθνικιστικό ( όχι φασιστικό ,όχι ρατσιστικό ,όχι νεοναζιστικό ,όχι σοβινιστικό ) κίνημα που αγωνίζεται για την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού. Έχετε δίκαιο σε ένα πράγμα ,ναι το ακελ μας φανατίζει ,μας φανατίζει επειδή ενώ οι Κύπριοι κράτησαν την ελληνικότητα τους για 34 αιώνες σήμερα το ακελ προκαλεί εθνική σύγχυση και εθνικό αποπροσανατολισμό για να πετύχει τους αντεθνικούς στόχους του επαναπροσέγγιση ,ομοσπονδία ,διεθνισμό .Κινδυνεύσουμε σαν εθνική οντότητα ,μας έχουν στριμώξει σαν ένα γατί στη γωνιά ,αλλά όταν στο γατί ξυπνήσει το ένστικτο της επιβίωσης γίνεται τίγρης. Θα μας βρείτε μπροστά σας όπου και να πάτε. Φοβου τους Δαναούς

leonidas είπε...

οσοι αναφερονται στους κατακτητες και οτι μας νοθευσαν εισται απο ημιμαθεις εως αδαεις.Αλλο ο κατακτητης και αλλο ο αποικος.Τα συνορα της ευρωπης αλλαζαν καθε 10 χρονια.Δεν υπαρχει περιοχη που να μην περασε απο 20 λαους αλλα αυτο ειναι ασχετο.Ποιος σας ειπε πως οι κατακτητες εγαμουσαν τζαι ερεσαν; οι κατακτητες παντα εβαζαν ενα οριο ,δεν τους συμφερε ενω ειχαν 20 χωρες υπο των ελεγχο τους να καταπιεζουν τους υποδουλους.Οι περσες μας αφηναν να εχουμε και βασιλια.Αν εισαι ελλαδιτης εσυ που ειπες πως ειμαστε μπασταρδοι διαβασε παρακατω...

leonidas είπε...

Στανλει κεισον Άγγλος αρχαιολόγος «οι κάτοικοι της ηπειρωτικής Ελλάδας (εκτός από Κρήτη ,Κύπρο ,νησιά ,μ.ασια ,πόντο ) δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες αφού εξελλήνισαν Σλάβους ,Αλβανούς (Αρβανίτες) και βλάχους (Ρουμάνους ).Οι μόνοι γνήσιοι Έλληνες είναι οι Κύπριοι και αυτό φαίνεται και από την διάλεκτο τους που είναι πολύ πιο κοντά στην καθαρεύουσα και επομένως στα αρχαία ελληνικά της αττικής διαλέκτου (IN CYPRUS, THE DIALECT IS REPORTED TO BE CLOSER TO THAT OF CLASSICAL GREEK THAN THAT SPOKEN IN GREECE ( WIKIPEDIA ) .Επίσης το 40% των χωριών στην Ελλάδα έχει ξένο όνομα ( η κυβέρνηση ακόμα προσπαθεί να το αλλάξει-εξελληνίσει ) ,ενώ στην Κύπρο μόνο το 5% των χωριών δεν έχουν ελληνικό όνομα και μερικά που έχουν μη ελληνικό όνομα πάλι Έλληνες τους έδωσαν το όνομα. Οι Έλληνες Κύπριοι είναι οι μόνοι γνήσιοι Έλληνες και μπορούν να καυχιόνται μιαν απευθείας καταγωγή από τις φλέβες των Αχαιών και των Δωριεων”. Αυτά είπε ο διάσημος Άγγλος αρχαιολόγος και τα έγραψα με δικά μου λόγια όπως τα θυμόμουν

Περιγραφή αρχαίων Σπαρτιατών και Αθηναίων ( κατά μέσο όρο ) μέτριο ανάστημα ,καστανό σκούρο μαλλί ,καστανά-μελί μάτια,κυματιστά μαλλιά και αθλητικό κορμί. Αυτή η περιγραφή ταιριάζει 100% σε Έλληνα Κύπριο και όχι σε Ελλαδιτη

Ανώνυμος είπε...

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2009/09/npd.html

xsypnate kai paretates mas

Ανώνυμος είπε...

πρώτη φορά μπαίνω σε αυτήν την ιστοσελίδα. ειλικρινά σας λές με την ψυχή μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ NPD(ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΑΚΕΛ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
ΕΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η σημαια του ακελ ειναι photoshop, εισαστε ουλλοι ππουλια δαμεσα?

Πρωτη φορα μπαινω δαμεσα τζιαι ειναι η τελευταια μου.

+10 για την φωτο του Μαχαλλεπαρη που κρουζει την Ελληνικη σημαια, αμαν σαν τρολλαρει τζιαι ο Μαχαλλεπαρης ποιον εβρετε γκρεμμο να καμετε ζαλογκο περκι ανεβει το IQ της χωρας.