Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010


Στις 15 Ιουλίου του 1974 οι αντιστασιακοί, που δεν μπορούσαν να συμβιβαστούν με λιγότερη λευτεριά, έδωσαν μάχη για την Δημοκρατία.

Ανάμεσα σε αυτούς:

Ο Αντρέας Μιχαηλίδης 28 ετών από την Λευκωσία

Ο Αχιλλέας Κουρελή 24 ετών από την Λάρνακα

Ο Γιώργος Ηρόδοτου 44 ετών από την Λεμεσό

Ο Νίκος Φλουρεντζου 18 ετών από την Πάφο



Αυτοί και άλλοι πολλοί έδωσαν την ζωή τους για να υπερασπιστούν την Δημοκρατία. Για να υπερασπιστούν το δικαίωμα του κάθε Κυπρίου πολίτη να ζει με την οικογένεια του σε συνθήκες Δημοκρατίας. Έκαναν περήφανους με την θυσία τους τις οικογένειες τους και κάθε λογικά σκεπτόμενο κύπριο πολίτη.

Από τότε κάθε χρόνο στις 15 Ιουλίου ,η πολιτεία και ο Λαός θυμάται και τιμά την θυσία αυτών των ανθρώπων αλλά και τις εκατοντάδες αντιστασιακών που συνελήφθηκαν από τους πραξικοπηματίες, βασανιστήκαν και εξευτελίστηκαν.

Όπως πληροφόρησε την Κυπριακή κοινωνία ο Χρ. Τσουρούλλης από το διαδικτυακό χώρο Sigmalive ,ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπρόσωπων της Κυπριακής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ‘τίμησε’ την θυσία των ηρώων της Αντίστασης με ένα πρωτοποριακό τρόπο: ΔΙΑΣΚΕΔΑΖOΝΤΑΣ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.

Μετά την περσινή προσβολή του προς τον Κυπριακό Λαό, να βρίσκεται σε θερινές διακοπές την επέτειο της Τουρκικής εισβολής, και να απουσιάζει από όλες τις εκδηλώσεις μνήμης, ο Μάριος Καρογιαν ξαναχτύπησε.

Αποκάλυψε και πάλι με τις πράξεις του ότι η μονή του προτεραιότητα και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η Μπον Βίβερ ζωή και η καλοπέραση εκείνου και του περίγυρου του.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, Μάριε. Δεν ανέμενε κανένας ότι θα σεβαστεί ο Μάριος Καρογιαν τους ήρωες της αντίστασης. Σκασιλα του. Αλλά τέτοια ξεφτίλα; Και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια;

Τόσο υπολογίζεις τους αγώνες και τις θυσίες αυτού του Λάου, Μπον Βιβέρ Μάριε Κάρογιαν;

Αυτός είναι ο Κάρογιαν. Πήγε το πρωί της 15 Ιουλίου 2010 στην Βουλή, με συνοπτικές διαδικασίες εκτέλεσε την τυπική γι' αυτόν υποχρέωση της συνεδρίας για καταδίκη του πραξικοπήματος (έσυρεν την του νομού του που λέμε) και Βουρ για Μυκονοοοοοοο!!!!!!


Μα να λείψει από το κοσμικό πάρτι; Να μην ξεκουραστεί;


Στη φωτογραφία, το "επίσημο ΔΗΚΟ" "τιμά" τη μαύρη επέτειο στη Μύκονο!


Είχε όντως δύσκολη χρόνια φέτος, ποσά να προλάβει!

Να τρέχει συνεχώς να κρατήσει το ΔΗΚΟ στα πλοκάμια του Χριστόφια και του Ακελ, να βγάζει επίσημες ανακοινώσεις εναντία σε όσους εκφράζουν τις διαχρονικές θέσεις του Δηκο, είχε τα τρεχάματα του γάμου (του 3ου γάμου με τις χιλιάδες καλεσμένους), είχε να επιπλώσει την πολυτελή του Έπαυλη.

Ε ποσά!! Ήθελε ξεκούραση το πλάσμα του θεού!

Τι και αν στις 15 Ιουλίου του 1974 ο 17χρονος Γεώργιος Χαραλάμπους υπερασπιζόταν την Δημοκρατία με τη ζωή του; Στις 15 Ιουλίου του 2010 ο Πρόεδρος της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας έγραφε στα παλαιοτέρα των σανδαλιών του (αφού βρισκόταν στην Μύκονο) και νεκρούς αντιστασιακούς και εν ζωή αντιστασιακούς και τις οικογένειες τους και χαριεντιζόταν σε κοσμικά πάρτι στη Μύκονο.

Και μην πιστέψει προς στιγμή «ο Βασιλιάς της Μυκόνου» κύριος Καρογιαν ότι οι οικογενείας των πεσόντων αντιστασιακών και οι εν ζωή αντιστασιακοί έχουν ανάγκη την δική του αναγνώριση.

Ούτε τους θεσμούς ούτε τις θυσίες σέβεται πλέον.

Προσβάλλει με τις πράξεις του τον θεσμό του Πρόεδρου της Βουλής. Μια θέση που τίμησαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ όπως ο Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Κυπριανού και ο Βάσος Λυσσάριδης.

Προσβάλει όσους θυσιάστηκαν, αγωνιστήκαν και βασανιστήκαν, αλλά και τις οικογένειες τους.

Προσβάλλει τους Συνδέσμους Αντιστασιακών.

Προσβάλλει τις εκατοντάδες Αντιστασιακών που στεγάζονται στο ίδιο του το κόμμα.

Προσβάλλει τον κάθε Δημοκρατικό Κύπριο Πολίτη, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Η ξεφτίλα τελικά δεν έχει σταματημό. Δεν έχει όρια.

Επάξιος πλέον ο τίτλος για τον Μάριο Κάρογιαν: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!

Νικοκλής για το Christofias-Watch


Υ.Γ. Αναδημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του Χ. Τσουρούλη προς το Μ. Κάρογιαν. Επίσης, αναδημοσιεύουμε την απάντηση του έντιμου ΔΗΚΟΪΚΟΥ Σπύρου Παπαχαραλάμπους.

Ανοιχτή επιστολή στο Μάριο...
Αξιότιμε κ Πρόεδρε της Βουλής

(ή φίλε Μάριε, όπως μου επιτρέπεις να σου απευθύνομαι)

Επικοινωνώ μαζί σου και νιώθω ότι ζω στιγμές «Back to the future». Τα αισθήματα είναι ακριβώς τα ίδια μ’ εκείνα πριν από ένα χρόνο. Απορία, θλίψη, οργή, τολμώ να πω κι απογοήτευση. Και εξηγούμαι. Πληροφορήθηκα από συναδέλφους Ελλαδικών ΜΜΕ ότι επέλεξες την 15η Ιουλίου για να εξορμήσεις στη Μύκονο. Την αποφράδα μέρα του πραξικοπήματος εσύ Μάριε επέλεξες να ξεδώσεις στο νησί της διασκέδασης και του ξενυχτιού. Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστόφιας μιλούσε στο Προεδρικό, με πόνο ψυχής, για το πραξικόπημα και την εισβολή, εσύ διασκέδαζες σε παραλίες και μπαρ.

Σίγουρα δεν ισχυρίζομαι ότι δεν δικαιούσαι διακοπές και, βέβαια, είναι να επιλέγεις τον προορισμό που γουστάρεις και τη χρονική συγκυρία που σε βολεύει. Αλλά εσύ Μάριε, όπως σου υπενθύμισα με κάθε ταπεινότητα και πέρσι, εξακολουθείς να είσαι ο υπαριθμό δύο θεσμικά πολίτης του τόπου και η 15η Ιουλίου γνωρίζεις καλύτερα από μένα πόσο πόνο και δυστυχία προκαλεί σε κάθε Κύπριο. Την επόμενη φορά που θα απευθυνθείς σε Μακαριακό ή αντιστασιακό ακροατήριο είσαι βέβαιος ότι θα έχεις προσεχτικό κοινό; Πώς θα (ξανα)σηκώσεις τα μανίκια του πουκαμίσου για να μιλήσεις με πάθος γι’ αυτούς που άνοιξαν ορθάνοιχτα τις κερκόπορτες, για τα παιγνίδια των ξένων, τις προκλήσεις των Τούρκων και τη στεντόρεια θέληση μας να σταθούμε όρθιοι στα γη που μας γέννησε; Έρχονται εκλογές και θα φορέσεις τις κονκάρδες του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο στήθος…

Μάριε και φέτος τα ίδια βασανιστικά σενάρια τριγυρίζουν στο μυαλό μου:

Πρώτο και λιγότερο σημαντικό: Ξέχασες την ημερομηνία και τη σημασία της. Εκτέλεσες στο έπακρο, και τις υποχρεώσεις σου στη Βουλή, τιμώντας τους πεσόντες του πραξικοπήματος και τις εισβολής. Συνεπώς με τόσα τρεχάματα σου ξέφυγε αυτή τη φορά η επέτειος του πραξικοπήματος! Άνθρωποι είμαστε Μάριε, αυτά συμβαίνουν. Οι συνεργάτες σου όμως είναι εκνευριστικά αδιόρθωτοι! Μα να μην σε προφυλάσσουν από τέτοιες κακοτοπιές!

Δεύτερο σενάριο: Όλα αυτά σε κουράζουν. Οι ομιλίες είναι οι ίδιες κάθε χρόνο και οι εκδηλώσεις το ίδιο. Οι κήποι του προεδρικού δεν έχουν τη χάρη της Ψαρούς ή τη διασκέδαση του SEASATIN… Εάν όμως έτσι έχουν τα πράγματα δεν θα έπρεπε να μας το πεις. Σου το είπα και πέρυσι. Ανήκεις στη νέα γενιά των πολιτικών. Απαιτούμε από σένα ειλικρίνεια. Βγες και πες: «Παιδιά 36 χρόνια είναι αρκετά. Αλλάξτε τροπάριο. Φτάνει με το κλάμα. Περασμένα ξεχασμένα …»

Τρίτο και πιο σοβαρό: Ηθελημένα έφυγες για να αποφύγεις τις δημόσιες δηλώσεις γνωρίζοντας ότι ο Πρόεδρος θα εξάγγειλε τη νέα του πρωτοβουλία στο Κυπριακό. Που να ακούς τώρα τις γνωστές… μουρμούρες του Κολοκασσίδη, του Νικόλα και του Κενεβέζου… Πώς να τους συγκρατήσεις και να τους κατευνάσεις όπως υποσχέθηκες στο Δημήτρη όταν για άλλη μια φορά τους κράτησες όλους(ακόμη και το Φώτη) στο σκοτάδι;

Τι να πω Μάριε πραγματικά λυπάμαι απίστευτα πολύ. Το δις εξαμαρτείν…

ΥΓ: Είμαι βέβαιος ότι κανένας λόγος υγείας ή εθνικού συμφέροντος δεν επέβαλλε κάθοδο στη Μύκονο στις 15 Ιουλίου. Όπως επίσης βέβαιος είμαι ότι η Μύκονος δεν είναι στο δρόμο προς τη Γενεύη…

(Η επιστολή έχει αποσταλεί στον Πρόεδρο της Βουλής Μάριο Καρογιάν)

Φιλικά, (μετά τιμής)

Χρύσανθος Τσουρούλλης

Δημοσιογράφος

Ανοικτή επιστολή «απάντηση» στον κ Τσουρούλη

Αγαπητέ κ Τσουρούλλη μακάρι σαν μέλος του ΔΗΚΟ να μπορούσα να σε διαψεύσω για τα όσα καταμαρτυρείς και καταγγέλλεις στον Κυπριακό λαό με την ανοικτή επιστολή σου για τον Πρόεδρο της βουλής και Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ Καρογιάν. Αλλά σε διαβεβαιώ ότι κανείς ΔΗΚΟικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του κόμματος του δεν μπορεί να το κάνει. Τολμώ να πω ότι δυστυχώς τα όσα γράφεις είναι η κορυφή του παγόβουνου.


Όταν εσύ κ Τσουρούλλη σαν Κύπριος πολίτης απόλυτα δικαιολογημένα αισθάνεσαι τόσο άσχημα με τη συμπεριφορά του Προέδρου της Βουλής και δεύτερου τη τάξη πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι στην επέτειοπ της τραγωδία της 15ης Ιουλίου, φαντάσου πόσο απαίσια αισθάνεται σήμερα ο κάθε ο ΔΗΚΟικός με την συμπεριφορά του σημερινού Προέδρου του ιστορικού ΔΗΚΟ.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να υπενθυμίσω στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ αλλά και στους συμβούλους του ότι ο κόσμος στον οποίο απευθύνθηκε ο αείμνηστος Σπύρου Κυπριανού και πρωταγκάλιασε το ΔΗΚΟ ήταν οι Μακαριακοί, που αποτέλεσαν στόχο της ΕΟΚΑ Β που δεν ανήκαν στην ΕΔΕΚ ή το ΑΚΕΛ και εν συνεχεία υπήρξαν οι πρώτοι στόχοι και θύματα μαζί με τους ΕΔΕΚίτες των αφρόνων πραξικοπηματιών.

Αυτές είναι οι καταβολές και οι ρίζες του ΔΗΚΟ και των ΔΗΚΟικών πάνω στις οποίες ο σημερινός πρόεδρος του ΔΗΚΟ μου φαίνεται να ασελγεί ντροπιάζοντας τον κάθε ΔΗΚΟικό το ΔΗΚΟ και την ιστορία του.

Φτάνει πια. Ο ΔΗΚΟικός κόσμος δεν ανέχεται άλλους εξευτελισμούς και απαξιώσεις από τον Πρόεδρο του κόμματος και απαιτεί άμεσα Εκλογική Συνέλευση για να εκφράσει αυθεντικά και δημοκρατικά τις επιλογές του για την πάρα πέρα πορεία του κόμματος για ανάκαμψη της πολιτικής του αξιοπιστίας, των κομματικών του ποσοστών και της επανάκτησης του ιστορικού ρυθμιστικού του ρόλου τον οποίον ο κ Καρογιάν "φρόντισε" να απολέσει.

Σπύρος Παπαχαραλάμπους


Μέλος ΚΕ ΔΗΚΟ Αγγλίας

14 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μην πιστέψει προς στιγμή «ο Βασιλιάς της Μυκόνου» κύριος Καρογιαν ότι οι οικογενείας των πεσόντων αντιστασιακών και οι εν ζωή αντιστασιακοί έχουν ανάγκη την δική του αναγνώριση.

Ούτε τους θεσμούς ούτε τις θυσίες σέβεται πλέον.

Προσβάλλει με τις πράξεις του τον θεσμό του Πρόεδρου της Βουλής. Μια θέση που τίμησαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ όπως ο Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Κυπριανού και ο Βάσος Λυσσάριδης.

Προσβάλει όσους θυσιάστηκαν, αγωνιστήκαν και βασανιστήκαν, αλλά και τις οικογένειες τους.

Προσβάλλει τους Συνδέσμους Αντιστασιακών.

Προσβάλλει τις εκατοντάδες Αντιστασιακών που στεγάζονται στο ίδιο του το κόμμα.

Προσβάλλει τον κάθε Δημοκρατικό Κύπριο Πολίτη, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Η ξεφτίλα τελικά δεν έχει σταματημό. Δεν έχει όρια.

Επάξιος πλέον ο τίτλος για τον Μάριο Κάρογιαν: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!

Νικοκλής για το Christofias-Watch
- - - - - - - - - - - - - - - -

Μπράβο Νικοκλούιν μου! Αύριον θα πάρεις τα λεφτά σου!

Όμως ρε κοπέλια νομίζω ότι τζιηεύκετε τον Μάρκον. Πρέπει να τον ιξιτιμάσετε τζιαί τζιείνον. Τα ρυάλια πιάνετε τα για τουν τους τρείς. Γριστόφκιαν, Κάρογιαν τζιαί Μάρκον. Να έβρετε έναν τρόπον να του πατήσετε κάμποσα τζιαί τζιείνου. Άτε περιμένω.

Τζιαί παρετάτε τα μασκαραλλίκια για τον Σπύρον. Αντί να τον ιξατιμάσετε φουμίζετε τον; Θέλετε να νευριάσω; Εν δυνατόν να μεν ημπορείτε να του ήβρετε τζιαί τζιείνου έναν κάλλον; Να μας γελάσει ο Μάρκος που θέλετε;

Περιμένω λάσπην για τον Μάρκον τζιαί τον τζιύρην του όσον πιο γλήορα μπορείτε.

Νικωλάκης

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΙΠΕ Ο KATAMUTRAS ΣΤΙΣ 19 Ιουλίου 2010 10:04 μ.μ.

«Αλλά τζιαί τζιείνος ο παραδκιάνταλος ο Φούλης; Ήρτεν προχτές στο χωρκόν μου τζιαί χάα χα να μουντάρω πάνω του τζιαί να του ζαώσω τζιαί τ' άλλον του τ' αμμάτιν.»

Επίσης, όταν στις 19 Ιουλίου 2010 8:01 μ.μ. είπα «Στην Κύπρο βλέπουμε εδώ και τρεις μήνες πολιτική στοχοποίηση του Χριστόφιας-Γοτς... Να περιμένουμε δολοφονίες από "ανεξάρτητους" τρομοκράτες;», ο Katamutras απάντησε στις 9:30μ.μ. «Ποιός ιξέρει;», αφήνοντας ΣΑΦΩΣ να υπονοηθεί πως μπορεί και να ετοιμάζονται δολοφονίες των Επιτρόπων του Χριστόφιας-Γοτς.

Στις 21 Ιουλίου 2010 1:38 π.μ. ο βίαιος Katamutras επανήλθε με σχόλιο λέγοντας ψευδώς και χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο πως «Οι επίτροποι είναι απλά πληρωμένα πιόνια, είπαμεν από ποιούς», με φανερό σκοπό να δημιουργήσει μίσος εναντίον τους. Μετά συνέχισε τις απειλείς όπου συνεχίζουν οι υπόνοιες για βία, αφού είπε «ε ας προσέχουν τζιείνοι στο κάτω κάτω! Ποτέ δεν ξέρεις . . . χα χα χα χα χα!».

Ο άλλος γνωστός τραμπούκος Anef_Oriwn, με σχόλιο της 19 Ιουλίου 2010 11:40 μ.μ. συναινεί στο όργιο βίας που ετοιμάζει ο Katamutras στοχοποιώντας τόσο εμένα όσο και τους συντάκτες του Χριστόφιας Γοτς λέγοντας «Πενταρόγιωρκε, Προφανώς εν ήπιες τα χάπια ΣΟΥ ακόμα!!! Πρέπει όμως να αυξήσεις τη δόση, γιατί εν ΣΕ πιάννουν πιον!».

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο Γιώργος Ιορδάνου στο μπλογκ του στις 28 Δεκεμβρίου 2009 (http://www.iordanou.org/?p=630) έγραψε για την αντιφασιστική πορεία κατά του ΕΛΑΜ όπου συμμετείχε η ΚΙΣΑ και άλλοι οπαδοί του ΑΚΕΛ. Στην ίδια πορεία είχε μιλήσει και η Ελένη Μαύρου.

Ο Ιορδάνου, ο οποίος ήταν βέβαια με το μέρος της ΚΙΣΑ και του ΑΚΕΛ, μας ενημέρωσε πως στην πορεία συμμετείχαν άτομα με μυαλά σαν αυτά του Μεταξόπουλου, του Katamutra, του Arxiepiskopou και του Anef_Oriwn, πλήρως οπλισμένα για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης:

«Αναφέρομαι στα ξεφτέρια με τις κουκούλες τα οποία κρατούσαν ρόπαλα και συναφή εξαρτήματα πρόκλησης σωματικής ζημιάς. Πόσο αφελές είναι να διατυμπανίζεις ότι πολεμάς τον φασισμό γινόμενος ο ίδιος φασίστας; Από τη στιγμή που ζούμε σε μια χώρα που σέβεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, η χρήση της κουκούλας και η θωράκιση πίσω από την ανωνυμία της μάζας σημαίνει ότι ή εκείνο που πρεσβεύεις δεν αξίζει, ή ότι εσύ δεν αξίζεις. Εικάζω το δεύτερο.»

Φωτογραφίες ορισμένων εκ των φιλοΑΚΕΛικών κουκουλοφόρων που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, κράνη και άλλα εξαρτήματα για πρόκληση βίαιης σωματικής βλάβης, υπάρχουν και στο διαδίκτυο:

Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 01
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 02
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 03
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 04
Βίαιοι κουκουλοφόροι στην πορεία ΑΚΕΛ-ΚΙΣΑ 05

Για ποιους δουλεύουν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα που συμμετείχαν στην πορεία της ΚΙΣΑ και των άλλων φιλοΑΚΕΛικών; Μήπως είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι που εκτοξεύουν απειλές για βία και στο διαδίκτυο;

Μάλλον ο Κατάμουτρας, όπως και ο άλλος ο Μεταξόπουλος και ο Anef_Oriwn, ανήκουν στην εκτελεστική πτέρυγα της Επαγρύπνησης. Είναι οπλισμένοι με σιδερογροθιές, ρόπαλα, λοστούς και κοντόκαννα κυνηγετικά. Τέτοιους φιλοΑΚΕΛικούς τραμπούκους έχουμε δει πολλές φορές.

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ.

θα προστατέψει άραγε η αστυνομία την ελευθερία του λόγου από βίαιους και αργυρώνητους οπαδούς του ΑΚΕΛ όπως τον Μεταξόπουλο, τον Katamutras, τον Arxiepiskopo και τον Anef_Oriwn???

Anef_Oriwn είπε...

Αχιλλέας Κουρτελλής λέγεται, ρε ανίδεε Νικοκλή!

Anef_Oriwn είπε...

Τι να πω κι ΕΓΩ ρεεε Τσουρούλλη, με το δικό ΣΟΥ θράσος! Να διασύρεις καθηγήτρια με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ ΣΟΥ στη “Σημερινή” και να την ονομάζεις «σεξουάλα» και να υποβάλλεις ότι ξελόγιαζε μαθητές και μετά που ΔΕΝ αποδείχτηκε κάτι να ποιείς την πάπια; Τα μαθήματα εκεί που δεν ΣΕ ξέρουν, Χρύσανθε!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

κορη ΣΚΑΤΑμουτρα,
μα οι εντολες που εχεις που την επαγρυπνηση εκτος που την 'υπερασπιση' των αδικαιολογητων του ευελικτου, περιλαμβανουν και υπερασπιση των μαλακιων του καογιαν και του μαρκου? Εν ουλλα μια τιμη οξα πιερωνεσαι εξτρα κορη για το μαρκουι και το καρογια?
κοπροσκυλλο ουστ, εντολοδοχο αβουλο σκουλικι.,
κερατουκλι anef που χαθηκες ρε? τοι γινεται το αραχνιασμενο μπλογκιδιον σου με τον μεσο ορο μηδεν σχολιων ανα μιζερη αναρτηση?
ουστ κοπροσκυλλο και εσυ.,

Ροδίων Ρήγας είπε...

Είπα θα επεμβαίνω μόνο όταν ακούω μεγάλες (πολύ μεγάλες) μαλακίες.

ΠΟΙΟΣ είναι, βρε συναγωνιστές, ο Τσουρούλλης και πρέπει να μας ενδιαφέρει η άποψη του και μας τον βάζετε πρωτοσέλιδο;

Εδώ συμφωνώ με τον άνευ-ορίων.

(Άνευ, μην ταράζεσαι, θα σε παραλάβω πιο κάτω αγόρι μου.)

Ο Τσουρούλλης είναι ένας από τους πολλούς ΠΡΟΣΤΥΧΟΥΣ και ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ δημοσιογραφίσκους του ΚΩΛΟΥ που ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ το επάγγελμα τους.

Για σταθείτε ρε συναγωνιστές.

Δηλαδή όποιου βούτυρου ο μπαμπάς πετάκτηκε κανένα τοιχούι ή είδε όνειρο ότι πετάκτηκε κανένα τοιχούι την δεκαετία του '50 και εμφανίζεται σήμερα ως "αγωνιστής" και βάζει τον γιό του ή την κόρη του στο Σίγμα και στον Αντέννα και δεν ξέρω γω που αλλού, είμαστε εμείς οι υπόλοιποι αναγκασμένοι να τους τρώμε στην μάππα ως "δημοσιογράφους";

Σόρρυ παίδες.

Σχετικά με την υπόθεση με την εκπαιδευτικό, αν υπήρχε επιτροπή δεοντολογίας που να κάνει τη δουλειά της θα έπρεπε να παραλάβει τον Τσουρούλλη και να του αφαιρέσει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος αν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Κύπρο και στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Έστω και τώρα που μιλούμε.

Εκτός βέβαια του ότι υπάρχει και ποινικό αδίκημα στην υπόθεση για το οποίο ποτέ δεν κατηγορήθηκε.

Aλλά πού να προλάβει η εισαγγελεία που έχει να αποφανθεί αν ο Ξενής χρησιμοποιεί Linux ή Windows.

Βέβαια, αν υπήρχε επιτροπή δεοντολογίας, θα έπρεπε να παραλάβει και τον Μαγάριο για πολλά και διάφορα, αλλά εκεί ο άνευ και οι υπόλοιποι υπερ-ευαίσθητοι μεν πλην όμως στρατευμένοι ευνούχοι κάνουν τις πάπιες.

Έτσι άνευ; Κουάκ-κουάκ...

--
Ρήγας


[ΥΓ] Άντε Τσουρούλλη, τράβα κι'εσύ καταγγελεία στον γενικό εισαγγελέα διότι σου έθιξα τα αισθήματα. Αλήτη! Ε, αλήτη!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Δηλαδη Ανεφ και Καταμουτρα, αν σας επιτρεπουν να εχετε αποψη, εσεις διαφωνειται με την θεση οτι ο εκαστοτε προεδρος της κυπριακης βουλης εχει υποχρωση να βρισκεται στη κυπρο με το λαο τις μαυρες αυτες μερες? διαφωνειται οτι ειναι απαραδεχτο να βρισκεται, και παλι, σε διακοπες στη μυκονο? ανεξαρτητα ποιος ειναι ο προεδρος της βουλης.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ρήγας είπε...

Φύλαξε τα πυρά σου Κήρυκα και δώσε βάση, διότι θα το πω μόνο μια φορά.


1. Εμένα δεν με ενοχλεί που ο Κάρογιαν λείπει από την Κύπρο. Ας φύγει και μόνιμα. Καλύτερα να έλειπε και ο Χριστόφιας, κι'αυτός μόνιμα. Διότι αντί να πηγαίνουν στους τάφους των ΗΡΩΩΝ μας και να τους ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ αυτούς και να προσβάλλουν κι'εμάς την νοημοσύνη μας, καλύτερα να μην πηγαίνουν καθόλου. Τόσο απλά.


2. Christofias-watch. Υπήρξε μια καταγγελεία εναντίον των διαχειριστών, σωστά; Και ταλαιπωρήθηκε ένα άτομο, ο Ξενοφώντος, ως πιθανός διαχειριστής. Εγώ βγήκα αρκετές φορές εδώ μέσα [υπάρχουν τα μηνύματα για να τα δεις] και αφού έθεσα κάποια ερωτήματα, είπα επίσης ότι α) ούτε διαχειριστής του ιστολογίου είμαι, όπως επίσης και β) δεν είμαι ο Ξενοφώντος (τον οποίο δεν γνωρίζω και ούτε νομίζω να με γνωρίζει ο ίδιος). Τα είπα αυτά. Τα είπα μια, δυό, τρεις. Με την δική σου λογική λοιπόν, θα πρέπει να κατηγορείς και τους διαχειριστές του christofias-watch που δεν έβγαλαν ανακοίνωση να δηλώσουν ότι ο Ξενοφώντος δεν ανήκει στην ομάδα τους. Σωστά;

Επαναλαμβάνω: Η καταγγελεία ήταν ότι οι διαχειριστές ενός ιστολογίου α) κάνουν πόλεμο απέναντι στον παραπονούμενο και β) ως αποκορύφωμα αυτού του πολέμου επέτρεψαν να εμφανιστεί (αντί ως όφειλαν, σύμφωνα με την καταγγελεία, να διαγράψουν αμέσως) ένα μήνυμα το οποίο ενόχλησε τον παραπονούμενο.

Για μένα ολίγον ενδιαφέρεται είτε ο Δρουσιώτης είτε ο Μίχος είτε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είτε ο ένας είτε ο άλλος.

Εξ'άλλου δεν μπορείς ούτε εσύ να αποδείξεις ότι εγώ είμαι αυτός που υπέγραφε ως "Ρήγας" πριν από τρείς μήνες.

Λοιπόν, χρησιμοποίησε ο Δρουσιώτης μια μπούρδα που έγραψα για να αυτοθυματοποιηθεί (σε εποχή που είχε πολλά, πολλά εναντίον του), χρησιμοποίησε και το προεδρικό την υπόθεση για να κτυπήσει το christofias-watch. Βολεύτηκαν και οι δυό και έριξαν την υπόθεση στην εισαγγελεία σαν πως και η εισαγγελεία δεν έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχολείται. Ο γενικός εισαγγελέας όμως είναι υποχρεωμένος να κάνει έρευνα, όπως υποχρεωμένη ήταν και η αστυνομία. Η απόφαση όμως για "επιδρομή" τα ξημερώματα από ποιόν λήφθηκε; Το έχω ρωτήσει αυτό πολλές φορές και κανένας δεν απαντά. Και αφού κατάφεραν να "τσακώσουν" κάποιον που ήταν συνδεδεμένος με το ιστολόγιο και που έτυχε να είναι αντιπολιτευόμενο άτομο αλλά και γιός γνωστού αντιπολιτευόμενου δημοσιογράφου, ακόμα καλύτερα. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ, ΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕΞΙ. Τίποτε άλλο.

Επαναλαμβάνω, φύλαξε τα πυρά σου, εγώ δεν είμαι εχθρός σου.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Ρήγας

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η σεξουάλα!
Ζήτω η σεξουάλα!
Ζήτω η σεξουάλα!
Ζήτω η σεξουάλα!
Ζήτω η σεξουάλα!

Όσον αφορά το Τσουρουλλούιν ας προσέχει τζιαί τζιείνος καλού κακού. Ποιός ιξέρει;
Για νά σιει να λαλεί τζιαί τζιείν το ποκλάννιν ο Πενταρόγιωρκος.
Που εν δέχεται την αντίθετην άποψην.

Anef_Oriwn είπε...

Εξυπνήσαν τζι’ οι καπόττοι τζιαι μάχουνται να γαμήσουν μονοί τους!!!

Μόλις η Γενική Εισαγγελία αποφάσισε όπως αρθεί η έρευνα για ποινικά αδικήματα σε βάρος του διαχειριστή ή εκ των διαχειριστών του blog ετούτου, κου Ξενή αμέσως επανεμφανίστει τζιαι το Ρηγόπουλο. Κότσαρε τζι’ ένα «Ροδίων» μπροστά από το «Ρήγας», αλλά στην πιάτσα είναι γνωστός τζιαι ως ασβεστοφόρος τζιαι λακκοτρύπης, τζιαι εσχάτως τζιαι ως ειδικός επί των ευνούχων [πασπατέφκει τους φαίνεται]! Τζιαμέ που ήταν χασιμιός για κάτι μήνες [έπαθε όπως τον καραόλον που άμα του τζιήσουν πα’ στα τζιέρρατα σινάεται μέσ’ το καβούκι του] αποφάσισεν να βκει που την γιάφκα του, και χωσμένος πίσω από μια οθόνη, κοάζοντας μάλιστα και ως βόρτακος θα ξεκινήσει να ΜΑΣ κάμνει και πάλι τον μάγκα, το θρασύδειλο ανθρωπάκι και το παλικαράκι της φακής. Τότε που είδεν τα φερερέ έβαλε την ουρά στα σκέλια και την έκαμε με μεγάλα πηδήματα [σαν καγκουρό!]Πως του το είπε ο «συναγωνιστής» του ο ΚΗΡΥΚΑΣ; «...αντι να φκεις να πεις, εν εμενα που γυρευκετε κοπελια ξαπολατε τον αθρωπο ησυχο, εξαφανιστηκες, και τωρα εβαλες δοντουι ...» Επήραν ΣΕ πρέφαν τζιαι οι «συναγωνιστές» ΣΟΥ!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ροδίων Ρήγας είπε...

Η τραγικότητα αυτού του καθεστώτος είναι --ανάμεσα στα πολλά άλλα-- και η απέραντη του καταθλιπτική επανάληψη.

Είναι σαν να βλέπεις shioνούι που την τηλεόραση όλη μέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, συνέχεια.... Για μέρες ολόκληρες, ... οι μέρες γίνονται βδομάδες, οι βδομάδες γίνονται μήνες, χρόνια ολόκληρα... Καλοκαίρ, χειμώνας, shioνούι... κουκκίδες...

Το να ασχολούμαστε με τον Χριστόφια ή τον Καρογιάν είναι σαν να λέμε Εκείνη η κουκκίδα είναι πιο γκρίζα από τις άλλες.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν γράφω πλέον. Δεν έχω πλέον να πω κάτι καινούργιο.

Shioνούι παντού...
Γκρίζο παντού...