Κόλαφος για το καθεστώς Χριστόφια! 21 Πολιτικοί υπέρ του Ξενή!

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010Όσο το περιβάλλον του κ. Χριστόφια επιμένει να συντηρεί την κατασκευασμένη υπόθεση εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος, τόσο περισσότερο θα εκτείθεται.

21 πολιτικοί, από όλα τα ιδεολογικά φάσματα και όλους τους ιδεολογικούς χώρους, τάσσονται στο πλευρό του Ξενή Ξενοφώντος. Καλούν την κυβέρνηση Χριστόφια να τερματίσει την πολιτική δίωξη και να σεβαστεί την ελευθερία του λόγου και ειδικότερα την ελευθερία των Blogs στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση και τα ονόματα των όσων την υιοθετούν:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε την υπόθεση του δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος η οποία ακόμη εκκρεμεί.

Εμείς, των οποίων τα ονόματα αναφέρονται πιο κάτω, καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα την αντισυνταγματική παρακολούθηση των επικοινωνιών του κ Ξενοφώντος, την πρωϊνή επιδρομική ενέργεια εναντίον του, την κατάσχεση και κατακράτηση των προσωπικών υπολογιστών αυτού και της συζύγου του και την επαπειλούμενη ποινική του δίωξη. Και όλα αυτά να συμβαίνουν διότι φέρεται διαχειριστής ιστοσελίδας όπου αναρτήθηκε, χωρίς την παρέμβαση, έγκριση ή γνώση του διαχειριστή, ηθικά καταδικαστέο σχόλιο αγνώστου τρίτου προσώπου.

Παρά το γεγονός ότι καθημερινά καταγράφονται τέτοιου είδους σχόλια στο διαδίκτυο από χιλιάδες άτομα, παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον του διαδικτύου είναι ιδιάζον και χαρακτηρίζεται από ευρεία ελευθερία έκφρασης, παρά το γεγονός ότι εξαρχής αναγνωρίστηκε ότι ο κ. Ξενοφώντος δεν συνέταξε το σχετικό σχόλιο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας σε δημόσια παρέμβαση είπε ότι τα γεγονότα δεν τεκμηριώνουν ποινικό αδίκημα, παρόλα αυτά λοιπόν,η υπόθεση παραμένει ανοικτή και η δίωξη επικρέμαται πάνω από το κεφάλι του κ. Ξενοφώντος.

Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι η Κυπριακή Αστυνομία, δεν αναζήτησε να βρει το συντάκτη του επίμαχου σχολίου, αλλά χρησιμοποίησε ως πρόφαση το σχόλιο, για να ανακαλύψει ποιοι είναι οι διαχειριστές του ιστολογίου christofias-watch.

Υπό το φως των πιο πάνω είναι σαφές ότι η δίωξη έχει πολιτικό χαρακτήρα και ότι δεν είναι άσχετη με το γεγονός ότι η ιστοσελίδα christofias-watch όπου δημοσιεύτηκε το σχόλιο ασκεί έντονη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και του προέδρου της Δημοκρατίας.

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί την αντίθετη άποψη.

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί τον χώρο του διαδικτύου και να αναγνωρίσει ότι η αστυνόμευση του επηρεάζει δυσμενώς την άσκηση της Δημοκρατίας.

Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει μεθόδους που τείνουν να τρομοκρατήσουν και να υπονομεύσουν την ελευθερία της έκφρασης.

Καλούμε στον άμεσο τερματισμό των ποινικών διαδικασιών εναντίον του κ. Ξενοφώντος σύμφωνα και με τα λεχθέντα του ίδιου του Γενικού Εισαγγελέα.

Καλούμε την κυβέρνηση να προτάξει δημοκρατικές αρχές και όχι πολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες.


06/07/2010

Την ανακοίνωση υιοθετούν οι πιο κάτω:
(Κατ’ αλφαβητική σειρά με βάση το επώνυμο)


Άγις Αγαπίου

Ρίκκος Ερωτοκρίτου

Κωστής Ευσταθίου

Ελένη Θεοχάρους

Ουράνιος Ιωαννίδης

Κυριάκος Κενεβέζος

Γιώργος Κολοκασίδης

Ζαχαρίας Κουλίας

Γιώργος Λιλλήκας

Βάσος Λυσσαρίδης

Κούλλης Μαυρονικόλας

Αβέρωφ Νεοφύτου

Γιαννάκης Ομήρου

Ιωάννα Παναγιώτου

Δημήτρης Παπαδάκης

Νικόλας Παπαδόπουλος

Ντίνος Πασπαλίδης

Γιώργος Περδίκης

Δημήτρης Συλλούρης

Χρίστος Τριανταφυλλίδης

Δώρος Χριστοδουλίδης


Αναδημοσίευση: Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

28 Σχόλια:

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Χριστόφια GO HOME!

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Σιγά μην ακούσει κανένα ο φασίστας ο φωστήρας το σαΐνι! Εκτός από το ούφο τον γάμα γάμα εννοείται! Α τζαι τον κολλήτό του τον Ταλάτ ή Ερογλου ή τον κόρτο πράουν.

Άξιο τέκνο του Στάλιν δεν είναι?

Anef_Oriwn είπε...

Και οι 21 ήταν υπέροχοι!

Σάββας Παπάκης είπε...

Την ανακοίνωση αυτή
την ύπουλη και δολερή
Η νομικοπολιτική ψυχή
δεν την μπορεί δεν την μπορεί!
Και το μυαλό μου το θολό
Που μπορεί να'ναι και λειψό
Δημήτρη μου σε αγαπώ
Πω πω πω πω Πω πω πω πω!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ευκολο quiz: ποσοι και ποιοι απο τους πολιτικους που αναφερονται, εχουν αμεση η εμμεση σχεση με τους ψευδοεπιτροπους και την ψευδοεπιτροπη?

πολυ δυσκολο quiz: ποσο βλακες ειναι ο αιαντας, ο κηρυκας, ο μαγγανοπηγαδος, ο εδεκ παφου και οι λοιποι πατριωτες σχολιογραφοι/ψευδοεπιτροποι?

Kokoui είπε...

Γιατί μέσα σε εκείνες τις υπογραφές,δε βλέπω και αυτές των άνεφ-ορίων και «αρχιεπισκόπου»;

Kokoui είπε...

Α ναι.Και ακόμα που είστε.Ο αβάντι πόπολο, παντιέρα ρoυσφετόσσα,ετοιμάζεται να ξαναυποβάλει υποψηφιότητα.Ήδη ακούστηκε, ότι προετοιμάζει τους άνεφ ορίων και Πιττάτζιη για την προεκλογική του εκστρατεία.

λεωνίδας είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…….
Με το δικαιολογητικό της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, παρατηρείται διεθνώς μια αυξανόμενη τάση επέμβασης στην προσωπική ζωή των πολιτών.
Η διακυβέρνησή μας θα επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα τιμωρήσει αυστηρά παρακολουθήσεις τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και άλλους σύγχρονους τρόπους φακελώματος.
Η συλλογικότητα θα αποτελέσει βασικό μέσο του εκσυγχρονισμού της πολιτικής μας ζωής. Ο αυταρχισμός, ο ετσιθελισμός και η αλαζονεία της εξουσίας δε θα έχουν θέση στη διακυβέρνησή μας……..
Η διακυβέρνηση του τόπου θα ασκείται με διαφάνεια…….
Τα μέλη της κυβέρνησής μας θα γνοιάζονται για την τήρηση των θεσμών και για το προσωπικό καλό παράδειγμα που χρειάζεται η κυπριακή κοινωνία, για να καταπολεμήσει τα σκάνδαλα, τη σήψη και τη διαφθορά.
Η χρηστή διοίκηση και η αξιοκρατία θα είναι απαραίτητο συστατικό της κυβερνητικής πολιτικής. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ορθολογική ανάπτυξη της κοινωνίας, την καταπολέμηση φαινομένων σήψης και διαφθοράς και θα δοθούν σωστά μηνύματα στη νεολαία.
ΨΕΜΑΤΑ…. ΨΕΜΑΤΑ….. ΚΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ…..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άγις Αγαπίου
Ρίκκος Ερωτοκρίτου
Κωστής Ευσταθίου
Ελένη Θεοχάρους
Ουράνιος Ιωαννίδης
Κυριάκος Κενεβέζος
Γιώργος Κολοκασίδης
Ζαχαρίας Κουλίας
Γιώργος Λιλλήκας
Βάσος Λυσσαρίδης
Κούλλης Μαυρονικόλας
Αβέρωφ Νεοφύτου
Γιαννάκης Ομήρου
Ιωάννα Παναγιώτου
Δημήτρης Παπαδάκης
Νικόλας Παπαδόπουλος
Ντίνος Πασπαλίδης
Γιώργος Περδίκης
Δημήτρης Συλλούρης
Χρίστος Τριανταφυλλίδης
Δώρος Χριστοδουλίδης

Λείπουν οι Ττόμης, Αθανάσιος τζιαί Πάφου για να συμπληρωθεί η ομάδα.
Καλά εκάμετε τζιαί εβάλετε τους ούλλους συνάμενους.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ερωτησεις προς μεταξενια και ανεφ/κερατουκλι/αρχιμουφτη/Χριστο χριστου της cybarko (μα να σε ξεσκεπασει με ενα email η ιδιεταιρα του ελεφαντα ρε κερατουκλι).

1.Πως νοιωθετε που καταφερε ο ευελικτος σας με τις βλακειες και την ανεπαρκεια του μεσα σε 2 χρονια να κανει τον Νικο Αναστασιαδη οχι απλα επιλογη αλλα και εκλεξιμο? (ποσο βλακες μπορει να ειστε?)
2. Η μεταξενια δεν ξερω αν εφκαλε γυμνασιο αλλα ο ανεφ-αρχιμουφτης-κερατουκλις-Χριστος για ναεργαζεται ως αρχιτεκτων στην cybarkoσημαινει ειναι και αποφοιτος πανεπιστημιου. Πετε μου αμοιβεστε και εσεις με 80,000 ευρω και βαλε οπως τον μουδουρον γαμπρο του ευελικτου(ενα πτυχιο εχει) οξα εσας εν σας πιανει το σχεδιο "δικαιη κοινονια"?
3. Πετε μου εκαμε σας και εσας ανακαινιση μουχτιν ο μαστρε Μιλτης και εκαμε σας το σπιτι σας απο μονοκατοικια των 120 τ.μ σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ, οξα εσας το σχεδιο "δικαιη κοινονια" εν σας πιανει?
αβουλα, υποθετοφορα ,αρνια ουστ ηλιθια κοπροσκυλλα.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

κηρυκουλη μου, αληθεια απορω τι νομιζεις οτι κερδιζεις με τις βρισιες και τους μυδρους! νομιζεις οτι εγω δεν μπορω να βρισω? η διαφορα επιπεδου ομως με ανθρωπους σαν και εσενα, δεν μου το επιτρεπει.

Ανώνυμος είπε...

Βολές εναντίον όλων και ειδικότερα εναντίον της Βουλής, εξαπέλυσε χθές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στην τελετή επίδοσης κρατικών χορηγιών σε εθελοντικές οργανώσεις, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Χάνουμε 1δισεκατομμύριο 300 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε σχολιάζοντας τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις.

"Και έχουμε και μια βουλή" είπε χαρακτηριστικά, "Που καθίσταται σταδιακά σε κυβερνώσα βουλή. Κόβει έσοδα και προσθέτει έσοδα. Το ερώτημα είναι κατά πόσον δείχνουμε την ίδια κατανόηση και συνεννόηση που είχαμε μέχρι πρόσφατα".

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου, προκαλούν την αντίδραση των κοινοβουλευτικών κομμάτων, που κάνουν λόγο για δημιουργία κλίματος αντιπαράθεσης μεταξύ Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας αλλά και υπέρβαση των θεσμικών ορίων από την πλευρά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ είπε...

Ο/Η Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...
ευκολο quiz: ποσοι και ποιοι απο τους πολιτικους που αναφερονται, εχουν αμεση η εμμεση σχεση με τους ψευδοεπιτροπους και την ψευδοεπιτροπη?

πολυ δυσκολο quiz: ποσο βλακες ειναι ο αιαντας, ο κηρυκας, ο μαγγανοπηγαδος, ο εδεκ παφου και οι λοιποι πατριωτες σχολιογραφοι/ψευδοεπιτροποι?
06 Ιουλίου 2010 11:45 μ.μ.


Φίλε Μαρκος Μεταξοπουλος το επίπεδο σου ως υποστηρικτής/υπερασπιστής των Ελέφαντα και Ευέλικτου αλλά και της δίκαιης κοινωνίας των , είναι δεδομένο. Άρα δεν είσαι σε θέση βάσει των πιο πάνω αλλά και βάσει των γραφομένων σου να τοποθετείς εαυτόν υπεράνω.
Γνώθι σαυτόν
Μηδέν άγαν
Απέχθειαν φεύγε
Ήθος δοκίμαζε
Καλόν το λέγε
Υφορώ μηδένα

ΥΓ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ αλλά το θέμα είναι ποιοι αμαρτάνουν επαναλαμβανόμενα και επί σκοπού, θάβοντας τους πάντες , πάνω από όλους να ανεβούν.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

τελικα ο ξενης ειναι η δεν ειναι ψευδοεπιτροπος?


τρεμουν οι ψευδοεπιτροποι και οι υποστηρικτες τους με τις δημοσκοπησεις που δειχνοθν ξανα το ΑΚΕΛ πρωτο κομμα. οι δημοσκοπησεις ομως δεν λενε και πολλα, για αυτο επιφυλασσομαστε για την καλπη, που δειχνει τι και ποιους θελει ο ΛΑΟΣ, και οχι τι λεει ο καθε κλαμενος τασικος

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΡΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΚΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΗ

ερωτησεις προς μεταξενια και ανεφ/κερατουκλι/αρχιμουφτη/Χριστο χριστου της cybarko (μα να σε ξεσκεπασει με ενα email η ιδιεταιρα του ελεφαντα ρε κερατουκλι).

1.Πως νοιωθετε που καταφερε ο ευελικτος σας με τις βλακειες και την ανεπαρκεια του μεσα σε 2 χρονια να κανει τον Νικο Αναστασιαδη οχι απλα επιλογη αλλα και εκλεξιμο? (ποσο βλακες μπορει να ειστε?)
2. Η μεταξενια δεν ξερω αν εφκαλε γυμνασιο αλλα ο ανεφ-αρχιμουφτης-κερατουκλις-Χριστος για ναεργαζεται ως αρχιτεκτων στην cybarkoσημαινει ειναι και αποφοιτος πανεπιστημιου. Πετε μου αμοιβεστε και εσεις με 80,000 ευρω και βαλε οπως τον μουδουρον γαμπρο του ευελικτου(ενα πτυχιο εχει) οξα εσας εν σας πιανει το σχεδιο "δικαιη κοινονια"?
3. Πετε μου εκαμε σας και εσας ανακαινιση μουχτιν ο μαστρε Μιλτης και εκαμε σας το σπιτι σας απο μονοκατοικια των 120 τ.μ σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ, οξα εσας το σχεδιο "δικαιη κοινονια" εν σας πιανει?
αβουλα, υποθετοφορα ,αρνια ουστ ηλιθια κοπροσκυλλα

arxiepiskopos είπε...

Την ανακοίνωση υιοθετούν οι πιο κάτω:
(Κατ’ αλφαβητική σειρά με βάση το επώνυμο)


Άγις Αγαπίου

Ρίκκος Ερωτοκρίτου

Κωστής Ευσταθίου

Ελένη Θεοχάρους

Ουράνιος Ιωαννίδης

Κυριάκος Κενεβέζος

Γιώργος Κολοκασίδης

Ζαχαρίας Κουλίας

Γιώργος Λιλλήκας

Βάσος Λυσσαρίδης

Κούλλης Μαυρονικόλας

Αβέρωφ Νεοφύτου

Γιαννάκης Ομήρου

Ιωάννα Παναγιώτου

Δημήτρης Παπαδάκης

Νικόλας Παπαδόπουλος

Ντίνος Πασπαλίδης

Γιώργος Περδίκης

Δημήτρης Συλλούρης

Χρίστος Τριανταφυλλίδης

Δώρος Χριστοδουλίδης

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πολιτικοί παράγοντες υπογράφουν κατά του Καθεστώτος!

Η επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι μαζική διαμαρτυρία από ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών.

Ας τρέμουν τη λαϊκή οργή.

Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Δημοκρατία!

Anef_Oriwn είπε...

“Ο/Η Kokoui είπε...
Γιατί μέσα σε εκείνες τις υπογραφές,δε βλέπω και αυτές των άνεφ-ορίων και «αρχιεπισκόπου»;
07 Ιουλίου 2010 12:09 π.μ.”


Kokouiν,
Άμε μαυροΐρεφκε!!!

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,η επόμενη κίνηση θα πρέπει να είναι πιο εμφανής,όπως εκείνη τότε με το άναμμα των φώτων των αυτοκινήτων.Θυμάσαι;Τότε που διαμαρτυρόσασταν για τη δικτατορία Χριστόφια!Τότε που όχι μόνο δε θεάθηκαν αναμμένα φώτα,αλλά και αν κανένας για ειδικούς λόγους ήθελε να ανάψει τα φώτα,το απέφυγε μήπως και τον κατατάξουν στους πελλούς!

arxiepiskopos είπε...

Η άνοδος της θεμοκρασίας συνέπεσε με την επανεμφάνιση του ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ στο μπλογκ!Σύμπτωση;

arxiepiskopos είπε...

Ο/Η ΠΕΛΑΣΓΟΣ είπε...

Φίλε Αρχιεπίσκοπος, άμα νοιώθεις ΞΕΝΟΣ σε ένα τόπο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την κάνεις από εκεί και όχι να αναλαμβάνεις το ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ κουβαλώντας δεκάδες χιλιάδες ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
Γιουσουφάκια . έ Γιουσουφάκια !!!!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,Ο ΒΛΑΚΑΣ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ "ΟΧΙ".ΠΕΛΑΣΓΕ,ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ!

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Ποίος Τάσσος ρε άσχετε, Εννοείς την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού?

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ 2004

Όχι στον εποικισμό και των ελεύθερων περιοχών.

Βλάκας είσαι, εδώ έχεις δίκαιο!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Μα arxiepiskopos, δε μας είπες πολλές φορές ότι κι εσύ "ΟΧΙ" ψήφισες; Συνέδραμες κι εσύ στην "παραμονή των εποίκων με το ηρωϊκό ΟΧΙ" σου;

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Πάφου,καλά ακούεις τσάκρες,τώρα άρχισες να βλέπεις και όνειρα;

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Δεν είσαι όνειρο παιδί μου εσύ, Εφιάλτης είσαι, ΕΦΙΑΛΤΕΣ made in AKEL!

arxiepiskopos είπε...

Σκάσε παπά!