ΡΕΖΙΛΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009



Είμαι ό,τι πρέπει για σύμβουλος του Χριστόφια. Νευρικός τζιαι λλίος!



Ο Χρίστος Κληρίδης απέδειξε ξανά ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου οι απόψεις του στο Κυπριακό, παρά το ότι είναι (δυστυχώς, πολύ δυστυχώς) σύμβουλος του Ν. Αναστασιάδη. Όχι ότι δε θέλουμε να έχει σωστούς σύμβουλους ο Αρχινενέκος αρχηγός του ΔΗΣΥ. Απλά: 1) ο Χρίστος Κληρίδης αξίζει κάτι πολύ καλύτερο απ' αυτό και 2) ο Αναστασιάδης είναι νενέκος ανεπίδεκτος μαθήσεως.

Και του οφείλουμε πολλά του Χρίστου Κληρίδη, γιατί, συν τοις άλλοις, απέδειξε από τηλεοράσεως τη μεγάλη ανεπάρκεια του πρωτοσύμβουλου του Δ. Χριστόφια Τουμάζου Τσιελεπή.

Ο Τουμάζος, που είχε μάλιστα συμμετέχει και σε κατάπτυστα σεμινάρια στο παρελθόν για "ωραιοποίηση του Σχεδίου Ανάν", έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.

Κάτω από το φαινομενικά δοκησίσοφο και υπομονετικό του προσωπείο, αποδείχθηκε ότι κρύβεται ένας ακραίος χαρακτήρας, ο οποίος έκανε κάτι το οποίο είναι ίσως πρωτοφανές για τα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα: όταν αμφισβητήθηκαν από το Χ. Κληρίδη οι νομικές γνώσεις του Τ. Τσιελεπή, ο τελευταίος αποχώρησε από τη συζήτηση!!!!!

Περιφρονώντας αυτούς που τον κάλεσαν σε εκπομπή και τους συνομιλητές του.

Σαν κυστημένο ανώριμο παιδάκι που φεύγει από το παιγνίδι γιατί οι άλλοι του λένε μια κουβέντα.

Αυτός είναι ο πρωτοσύμβουλος του Προέδρου μας κυρίες και κύριοι. Αυτός είναι, που γεμάτος παράπονο, ο ρατσιστοφασίστας Anef_Oriwn, έλεγε ότι μαζί με το μεγάλο σύμβουλο του Χριστόφια Ν. Μούδουρο (όλως τυχαίως και γαμπρό του!!!) και κάποιον άλλο άοσμο Δαμιανό, έπρεπε να παρελαύνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Τόσο σοβαρός σύμβουλος είναι ο Τσιελεπής που εγκατέλειψε τηλεοπτική εκπομπή. Αυτός που άκουσε τόσα και τόσα παράλογα από τους Τούρκους φασίστες στις συνομιλιες, αλλά δεν ακούσαμε να αποχωρεί από κάποια συνάντηση, ενώ μάλιστα πολλές φορές έπρεπε να το πράξει.

Και βεβαίως απέτυχε να αποδείξει ότι είχε τη νομική κατάρτιση των άλλων παρευρισκομένων στο στούντιο του ΑΝΤ1.

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό: αντί να προβληματιστεί το καθεστώς του Οδοστρωτήρα για το επίπεδο των πρωτοσυμβούλων του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Σ. Ευαγόρου, κατηγορώντας εκείνους που έκαναν διάλογο και που δεν αποχώρησαν επιδεικτικά όπως ο δικός του, ότι δεν ξέρουν να κάνουν διάλογο και να χρησιμοποιούν επιχειρήματα!!!Κατηγορώντας τους, ως συνήθως, ότι υποσκάπτουν τις προσπάθειες του Προέδρου!
Γνωστές και προσφιλείς οι μέθοδοι διαστρέβλωσης και πνευματικής τρομοκρατίας στους εκπρόσωπους του καθεστώτος Χριστόφια.

Αν ο Ευέλικτος είχε στοιχειώδη κρίση, θα διάλεγε για συμβούλους του καταρτισμένους νομικούς, όπως όλοι οι άλλοι στον ΑΝΤ1 πλην του Τσιελεπή (Λ.Λουκαΐδης, Χ. Κληρίδης, Χ. Τριανταφυλλίδης, Γ. Χριστοδόύλου). Αλλά βλέπετε, οι απόψεις αυτών των νομικών, δεν είναι βολικές. Ένας καταρτισμένος νομικός με στοιχειώδη αίσθηση δικαίου, δεν μπορεί να αποδεχθεί τα όσα ο Χριστόφιας διαπραγματεύεται σήμερα. Και κάτι τέτοιους, ο Παμμέγιστος δεν τους επιθυμεί.

Δ. Χριστόφια, δεν είσαι μόνο εσύ ανεπαρκής, είναι και οι συμβούλοι σου.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ για το christofias-watch


Σημείωση: Στο Χ. Κληρίδη, ευχόμαστε, όπως έκανε το γραφικό Τσιελεπή να αποχωρήσει εκτεθειμένος, να κάνει το ίδιο και στο Ν. Αναστασιάδη. Να τον κάνει να αποχωρήσει από το ΔΗΣΥ και να απαλλάξει και την παράταξη του ΔΗΣΥ αλλά και την κυπριακή πολιτική σκηνή, από το αρχινενέκικό της καρκίνωμα.

52 Σχόλια:

Leonidas Chajichristou είπε...

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη.

Δυστυχώς ακραίες τάσεις και μη-ανοχή στην αντίθετη άποψη έγινε πλέον χαρακτηριστικό και του ΑΚΕΛ.

Δυστυχώς. Παλιά τέτοιου είδους συμπεριφορές τις περιμέναμε από υπερελληναράδες του ΔΗΣΥ που όταν προσπαθούσες να ασκήσεις κάποιου είδους εποικοδομητική κριτική στον αγώνα της ΕΟΚΑ "θίγονταν" και σηκωνόντουσαν και έφευγαν.

Αν ο Τσιελεπής είχε τις νομικές γνώσεις (που αφού πήρε το διδακτορικό, γιατί να μην τις έχει άλλωστε), γιατί δεν έμεινε να το αποδείξει;

Δυστυχώς με την πράξη του αυτή δείχνει πως και να τις έχει αυτές τις γνώσεις, ο χαρακτήρας του δεν είναι ο κατάλληλος για να τις εκμεταλλευτεί υπέρ μιας καλής λύσης του κυπριακού προβλήματος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ομολογείτε ρε φασιστόπαιδα, ότι ο Τουμάζος ήταν και σύμβουλους του MR NO;

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνόσκυλο

Ο βοηθός του Τάσσου, ήταν ο Τάσος Τζιωνής. Αλλά τόση προσκόληση με την ΔΔΟ, εχάσετε το νού σας.

Ο Τζιωνής είναι Κολοσσός δίπλα που τον Τσιελεπάκο

Ανώνυμος είπε...

Προσκόληση με τη ΔΔΟ είχαν ΟΛΟΙ ανεξερέτως οι προηγούμενοι Προέδροι. Αν εμασούσαν τα λόγια τους και αν σας περιπέζαν και πιστεύκετε ότι συνομιλούσαν για κάτι άλλο, λυπάμαι πολύ αλλά ΕΙΣΤΕ ΑΔΑΕΙΣ!!

Μάλλον όλες αυτές οι αηδίες που γράφετε και όλη αυτή η καλοστημένη συγχορδία προς τη διακυβέρνηση και τις συνομιλίες, είναι μέρος ενός σχεδίου για να πανικοβάλετε τον κόσμο ...μυρίζει ένας βλάκας πίσω από αυτά, μυρίζει ένας βλάκας και καλά επαναστάτης, ο επαναστατης της TV, μυρίζει αρχιεπίσκοπο....

Από καρδιάς σας λέω
ΣΤ' ΑΝΑΘΕΜΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ειχε αρκετο ενδιαφερον η αντιδραση σας εαν παρομοιοι χαρακτηρισμοι εχρησημοποιουνταν εναντιον κανενου που τα ειδωλα σας κολοκασιδη,νικολακη,κουτσου,ομηρου κτλ κτλ. Ηταν να μας επελανισκετε για "ανικεια και ανανδρη" επιθεση εναντιον της αντιθετης αποψης.
Αλλα επειδη τωρα εσεις εισαστεν που καμετε "πνευματικη τρομοκρατια"
βρισκετε βλακωδεις προφασεις για να δικαιολογηθειτε.

οσο για την ανοχη της αντιθετης αποψης που λεει ο Leonidas Chajichristou,εσυ δηλαδη θεωρεις τους χαρακτηρισμους που σε μειωνουν "αντιθετη αποψη" αξια σεβασμου?? Μηπως οι ιδιοι οι χαρακτηρισμοι απο χ.κληριδη δεν αποτελουν ενδειξη μη-ανοχης στην αντιθετη αποψη?

Leonidas Chajichristou είπε...

Ανώνυμε 2:38,

Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο εμπαθής και κακός.

Εγώ ήμουν ξεκάθαρος στην ερώτηση μου:

Αν ο Τσιελεπής είχε τις νομικές γνώσεις (που αφού πήρε το διδακτορικό, γιατί να μην τις έχει άλλωστε), γιατί δεν έμεινε να το αποδείξει;

Ξεκάθαρα πράματα

Ανώνυμος είπε...

@Leonidas Chajichristou

Ο λογος που αποχωρησε ΔΕΝ ηταν η απουσια νομικων γνωσεων και επιχειρηματων αλλα τα μειωτικα σχολια απο χ.κληριδη.Δικαιωμα του να αποχωρησει αφου γινεται στοχος προσωπικης επιθεσης απο τους αλλους παρευρισκομενους με τον παρουσιαστη να ειναι προκλητικα απαθης και να ξυπνα απο τον ληθαργο του μονον οταν δηλωσε ο τσιελεπης οτι θα φυγει.
και ποιο κριτηριο δεν πληρουσε ο τσιελεπης απο τις προδοαγραφες ενος σωστου νομικου συμφωνα με τον χ.κληριδη??
Το οτι δεν αφηνει τους αλλους να ολοκληρωσουν λεει!!! Με λιγα λογια,συφωνα παντα με τα λεγομενα του χ.κληριδη, ολα τα πολιτικα προσωπα με νομικα πτυχια και διπλωματα δεν διακοπτουν ο ενας τον αλλο στις πολιτικες συζητησεις αρα αφου ο τσιελεπης ειναι ο πρωτος που το κανει δεν ειναι νομικος ισαξιος του.

Λεωνιδας είπε...

Για ακομα μια φορα τα νενεκια φορουν παροπιδες . Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η τουρκολαγνια τους. Να ειναι σιγουροι οτι καμια λυση δεν θα περασει απλα για να λυθει το κυπριακο. Ουτε εποικους ουτε εκ περιτροπης προεδρια ουτε απλα επανενωση. Αγωνας για ελευθερωση και δικαιωμα σε ολους για επιστροφη. πιος προεδρος και πιος τσελεπης εχει δικαιωμα να διαπραγματευεται την πατριδα μας και τα ιδανικα μας. Στο επομενο ΟΧΙ δεν θα φταιει ο λαος αλλα ολοι οσοι διαπραγμετευονται απαραδεκτη λυση. Επιτελους ας το καταλαβουν .

Ανώνυμος είπε...

Η εμφάνιση των 4 απορριπτικών ήταν απογοητευτική. Ένας άνθρωπος τους έβαλε στη γωνιά και τους έκανε ρεζίλι. Τα παιδιά των τοκογλύφων και του κατεστημένου ηττήθηκαν κατά κράτος απο ένα εργατόπαιδο από τη μεσαορία.

Αυτό είναι που τους εκνεύρισε καιάρχισαν τις προσωπικές επιθέσεις και στο τέλος διασύρθηκαν και οι ίδιοι και ο αντένα.

Μπράβο Τουμάζο Τσιελεπή! Είσαι μεγάλος!

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς το βοσκαρέτιν που την Μεσαορία, κλαίγοντας όπως το είδωλο του, δεν κατάφερε να αναμετρηθεί με τους υπόλοιπους.

Ενα ποσοστό του 2-3% του ΑΔΗΣΟΚ, κλαίει γιατί δεν μπορεί να κάμψει το 97-98%.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός είναι ότι τα επιχειρήματα των 4 απορριπτικών κορνιοκτοποιήθηκαν από τον Τουμάζο Τσιελεπή που είναι ο σκόπιμος στόχος του "διευθυντηρίου" (βλ. Λιλληκκού, λυσσιάρης, κοκούη, τασούθκια και πολλοί άλλοι που έκαναν τη "νομική" μπακκάλικο.)

Μπράβο Τουμάζο!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι έχει σημασία ?

Οτι το όραμα του Τσελεπάκου για διάλυση του κράτους και συνομοσπονδία με την Τουρκία, δεν προκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ.

Απο κει και πέρα, όπου νασαι θα έρθουν εκλογές και ο Τσελεπάκος θα επιστρέψει πίσω στο Λαικό Καφεκοπτείο να κουπανιεί καφέ.

Ανώνυμος είπε...

Άτε ρε!?

Εγώ πιστεύω ότι το κυπριακό θα λυθεί σύντομα με μια λύση πολύ καλύτερη από το σχέδιο ανάν. (Ας είναι καλά ο Τουμάζος)

Ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε ποιος έχει δίκιο..

Λεωνιδας είπε...

Tελικα χασαμε το μετρο. Ποιος εκνευριστηκε και εφυγε . Δεν ξερει ο τσελεπακος σας οτι η φυγη δεν ειναι λυση.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι χάσατε το μέτρο εδώ μέσα, αυτό είναι γνωστό.

Έχεις τίποτε άλλο να πεις?

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Ο Τσιελεπής απλά έδειξε ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Βεβαίως, στις διαπραγματεύσεις, επειδή φαίνεται ότι συνήθως δεν πολυδιαφωνεί με τους Τούρκους και τους αγγλοαμερικάνους, μένει και ούτε καν σκέφτεται το να φύγει.

Είναι άξιο τέκνο του Χριστοφύρερ!

Πλαστήρας είπε...

Όλοι εσείς που μιλάτε για 4 απορριπτικούς γιατί δε βγάζετε άχνα για την εκπομπή της Ειρήνης Χαραλαμπίδου που έβγαλε και το σχοινί και το παλούκι;

Ο Τσελεπής δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ΠΛΑΣΙΕ απαράδεκτων ρατσιστικών και φιλοτουρκικών λύσεων όπως έκανε με το Σχέδιο Ανάν.

Αφού δεβν μπορεί να αντέξει τη συζχήτηση με τέσσερις Έλληνες πως μπορεί να αντέχει την κοροιδία με τους Τούρκους στις επιτροπές που συμμετέχει;

Και τέλος, έκανε λέει διδακτορικό για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε πανεπιστήμιο της Σοβιετικής Ένωσης. Μα στη Σοβιετική Ένωση αγαπητά μου νενέκια δεν υπήρχαν ανθρώπινα δικαιώματα!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι ο Τσιελεπής είναι ικανότερος και πειστικότερος από τους "επιφανείς νομικούς" της μάσας και γι' αυτό στήθηκε ολόκληρο σκηνικό για τον εξοντώσουν.

Δεν τα κατάφεραν και θα συνεχίσουν - κακό του κεφαλιού τους.

Και αυτό δυστυχώς είναι το διαχρονικό πρόβλημα της Κύπρου.

τηλέμαχος είπε...

Εμένανε πάλι δεν μου άρεσε ο τρόπος τους -του Κληρίδη δηλ. κλπ- γιατί εβρήκα τον προβλητικόν και ατυχήν. Αυτά που λαλεί ο Τσιελεπής δεν μου αρέσκουν, αλλά να τον αποκαλούν λίο πολυ άσχετο είναι μεγάλη λαλακία και η αποχώρηση του απο το στούντιο ενά γυρίσει μπουμερακ.

Ρε Λεωνίδα τι θα πει να μείνει να αποδείξει τις γνώσεις του; Σοβαρομιλούμεν τωρά; Κανένας σοβαρός δεν το κάνει, ο Κληρίδης αν τον είχαν προκαλέσει έτζι θάχε φυει κι αυτός!!!!

Με συγχωρείς αλλά ήτανε φάουλ το στυλ και είναι σε βάρος μας αυτό που έγινε, στην οικογένεια μου όλοι ενευριάσαν και δεν υπάρχει ούτε ένας δαμε του ΑΚΕΛ ή του ΔΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ πάντως ότι αυτό που έγινε γύρισε μπούμεραγκ εναντιον του αντένα και των άλλων.
που ξανακούστηκε να προσκαλούν σε ένα πάνελ 4 εναντίον ενός;

Ανώνυμος είπε...

Ε τηλέμαχε, προβοκάτσιες αλλού μάνα μου.

Όλοι εκτός από την ηγεσία του ΔΗΣΥ, την Αλήθεια και τον Ευαγόρου, κάκισαν την αποχώρηση Τσιελεπή.

Ειδικά όλη δήθεν η οικογένειά σου, ταυτίστηκε μαζί τους;

Άτε ρε κοπελλουρούιν. Τα ίδια έκαμνες και χτες ως ορέστης, που αφού βρώμισες το site με χυδαία σχόλια, μετά επέμενες δήθεν να μπει και μετριασμός.

Και αφού δε σου έκαναν τη χάρη, ώ τι θαύμα, σταμάτησαν και τα χυδαία σχόλια.

Είσαι και βλάκας και ξίμαρος και δεν ξέρεις να κρυφτείς.

Πες στην Επαγρύπνηση να διορίσει άλλον στη θέση σου, γιατί όλοι οι προηγούμενοι κι εσύ, είσαστε πολύ κακοί στη δουλειά σας.

Φ

Ανώνυμος είπε...

Παρόμοια έκανε και η Ειρηναία στο ΡΙΚ αλλά κανένας δεν έφυγε.

Δεν επέστρεφε στο Σαββατόβραδο της να κληρώνει κατσαρόλες ...

Σάββας Παπάκης είπε...

Προσωπικά δεν είδα τη συζήτηση.

Όσο και να σε πιέζουν όμως, δεν αποχωρείς γιατί θίχτηκες επί προσωπικού.

Ο Τ. Τσιελεπής με απογοήτευσε. Τον θεωρούσα άνθρωπο που μπορούσε να αντεπεξέλθει στα δύσκολα. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Εγώ έμαθα να παλεύω για τις ιδέες μου και να μη φυγομαχώ. Ο δρόμος για τη λύση δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα κ. Τσιελεπή. Αλλίμονο, αν θα ψηλώνεις τα χέρια και θα αφήνεις τους απορριπτικούς να σε κάνουν ρεζίλι.

Κρίμα. Πράγματι κρίμα. Οι απορριπτικοί έχουν τελικά περισσότερο ζήλο και όρεξη από εμάς και αυτό με πληγώνει.

m_arioss είπε...

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Εγώ συμφωνώ πάντως ότι αυτό που έγινε γύρισε μπούμεραγκ εναντιον του αντένα και των άλλων.
που ξανακούστηκε να προσκαλούν σε ένα πάνελ 4 εναντίον ενός;"

21 Οκτώβριος 2009 10:50 πμ

Όταν η Χαραλαμπίδου στο Ρικ κάνει εκπομπή με καλεσμένους 3-4 φανατικούς μακαριακούς, να βρίζουν τον Γρίβα από την αρχή μέχρι το τέλος της εκπομπής, και ούτε ένα στην αντίθετη άποψη, ποιός διαμαρτυρήθηκε τότε;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρίβας αποκαθυλώθηκε από τη βλακεία του και από μόνος του στις συνειδήσεις του κόσμου. Δεν χρειάζεται τη χαραλαμπίδου να τον χέσει.

Ανώνυμος είπε...

Ηγέτης : αυτός που έχει τα προσόντα αρχηγού

Από όλους τους Προέδρους, Ηγέτης ήταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος, διότι ενέπνευσε το 76% του λαού να καταψηφίσει την διάλυση του κράτους και της νομιμότητας.

Ο Μακάριος υπό τις τότε περιστάσεις, φάνηκε άξιος επίσης. Καλύτερο δεν είχαμε τότε.

Οι υπόλοιποι ακολουθούν μια κατρακύλα ανελέητη.

Από αξίωση για αυτοδιάθεση, βρεθήκαμε σε εκ περιτροπής προεδρία και σταθμισμένες ψήφους, 50000 εποίκους και διαχωρισμό βάσει φυλετικών διακρίσεων.

Ετσι σχέδια, μόνο σε ανθρωποφάγους ταιριάζουν. Δεν προκειται να περάσουν ΠΟΤΕ

m_arioss είπε...

Στην δική σου ταραγμένη συνείδηση μπορεί.
Και πάλι όμως δεν απαντάς στο ερώτημα: Ο καθένας δικαιούται να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ή τουλάχιστον να το κάνουν άλλοι που γνωρίζουν γι΄αυτόν.
Στην συγκεκριμμένη περίπτωση όμως η κα Χαραλαμπίδου ίσως το έκρινε περιττό.
Οι "ευαισθησίες" ορισμένων φτάνουν ως ένα σημείο.

Λεωνιδας είπε...

Μαρια Β
Εμαθα σας να αποκαλειται απορριπτικους οσους αγωνιουν για τα δικαια της πατριδας τους και να θεωρηται σπουδαιους οσους προσκηνουν και γλυφουν τον κατακτητη.Με τη λογικη σας κανενας λαος δεν πρεπει να αγωνιζετε για ελευθερια. Ντροπη σας νενεκια τουρκοπροσκυνημενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι άξιον απορίας, πως τόσοι πολλοί ελληνόφρωνες έγιναν ελληνόφωνοι προδότες.

Ποταμός δολαρίων σε σεμιναριόσιτους.

Γαρδέλης είπε...

Μαρία Β, πράγματι έχουμε περισσότερη όρεξη εμείς οι "απορριπτικοί".

Πάμε για ένα καφεδάκι να σου το αποδείξω;

Μμμμμμμμμ

ΠΑΟΛΑ είπε...

Η υποκρισία των ΕΝΔΟΤΙΚΩΝ δεν έχει όριο. Διαμαρτύρονται για το πάνελ του ΑΝΤ1 ενώ για την εκπομπή της χαζογκόμενας της Χαραλαμπίδου ούτε λέξη.

Μην ανησυχείτε. Η εκπομπή ήταν ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΗ. Ο λόγος του Τσελεπή είχε τετραπλάσια σημασία από τους άλλους!

Ωραία λύση θα μας φτάξουν οι ψευτοπροοδευτικοί. Χωνέψτε το !Στον Μεσαίωνα δε θα ξαναγυρίσουμε!!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τί καφέ θα πιεις με τη Μαρία Β. Γαρδέλλη;

Κυπριακό (δηλαδή Ελληνικό) ή Τούρκικο;

Ψάλτης είπε...

Μαρία, άσε το Γαρδέλη κι έλα για καφέ με το Στάθη!

Ανώνυμος είπε...

δαμέσα συχνάζουν βιαστές, βασανιστές ζώων, αλήτες τραμπούκοι και παλιομαλάκες προδότες που άυριο αν γενεί λύσηθα βγάλουν τα κουμπούρια να πνίξουν στο αίμα την Κύπρο.

Ilarionas είπε...

@Παολού,
Ο καφές πριν γίνει ελληνικός ή τουρκικός ήταν βυζαντινός.
Και τι έγινε, σεξίστικες φαλλοκρατικές εκφράσεις (όπως «χαζογκόμενα» για την Ειρήνη ΤΗΝ Χαραλαμπίδου] παρατηρώ στα λόγια σου; Μήπως τελικά είσαι αγοράκι;


@ m_arioss,
Τι ζόρι τραβάς εσύ και υπερασπίζεσαι τον Γρίβα;


@ Γαρδέλη & Ψάλτη,
Η Μαρία Β. δικιά σας είναι, αν δεν το καταλάβατε ακόμα! Βρωμάει από 40 μίλια! Είναι η ΤΙΝΑ κι άλλαξε όνομα!

Σάββας Παπάκης είπε...

Ούτε δική τους, ούτε δική σας, ούτε κανενού δεν είμαι κ. Ιλαρίωνα.

Έχω δική μου αυτόνομη σκέψη.

Όσο για το γαρδέλη και τον ψάλτη, εγώ σκάω ένα χαμόγελο με τα σχόλια, σιγά το πράμα. Ούτε πουριτανή είμαι, ούτε παρθενοπιπίτσα.

Αλλά είναι ντροπή. Μόλις κατέκρινα το Τσιελεπή, κάποιοι που προφανώς είμαστε μαζί στο στρατόπεδο της λύσης, έπεσαν πάνω μου να με φάνε.

Υποψιάζομαι βέβαια ποιος είναι ο Ιλαρίωνας και είμαι πλήρως απογοητευμένη από αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φασιστακια, ο Τσιελεπής ήταν σύμβουλος και του Κληρίδη και του Παπαδόπουλου!

Φασιστάκια, εκει που δεν σας παίρνει ψάχνετε τη προσωπική ζωή και δράση του άλλου και εμφανίζετε σκοπίμως μόνο ότι σας συμφέρει!

Απο ένα κανάλι ιδιοκτησίας πραξικοπηματία δεν έχουμε αμφιβολία εδω και χρόνια για την πολιτική κατεύθυνση των εκπομπών του!

Εδω και 20 χρόνια γνωρίζουμε πολύ καλα την παραπληροφόρηση, σκανδαλολογία, την ανανολογία, καταστροφολογία και αηδιαστική ενημέρωση που μας παρέχει....

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια εφημερίδα όπου ο Χριστόφκιας χορεύφκει με τον Πραξικοπηματία Λουλή Παπαφιλίππου όπως τους συμπεθέρους

ΠΑΟΛΑ είπε...

Όχι Ιλαρίωνα δεν είμαι αγοράκι και λυπούμαι αν μόλις κατέστρεψα τις φαντασιώσεις σου.

Αν βρεις κάτι σοβαρό σχετικά με τα επιχειρήματα μου απάντα, αλλιώς μείνε στη γωνιά σου.

antiomospondiakos είπε...

Το κακό με τούτη την ιστορία για τα πτυχία -που η εντύπωση που άφησε είναι ότι δεν έχει ο Τουμάζος Τσελεπής- είναι ότι το θέμα της παραδοχής του ότι προτείνουμε το Σχέδιο Ανάν έπεσε στα μαλακά. Από όλες τις εφημερίδες, μόνο η σημερινή προέταξε το γεγονός. Ακόμα και ο Φιλελεύθερος για τις νομικές γνώσεις έγραφε μόνο. Συγκεντρωθείτε. Ο Τσελεπής, πριν τον καφκά, είπε μας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η βάση διαπραγμάτευσης είναι το Σχέδιο Ανάν και ότι ουσιαστικά δεν τους παίρνει να ξεφύγουν εντελώς από αυτήν. Και εσείς ακόμα συζητάτε για τις ικανότητες και τις νομικές γνώσεις του Τσελεπή; Έτσι κι αλλιώς η Κύπρος διαχρονικά υποφέρει από ασχετοσύνη. Η παραδοχή του βασικού συμβούλου του προέδρου στα θέματα διαπραγμάτευσης ότι συζητά το Σχέδιο Ανάν, δεν είναι καθημερινό φαινόμενο όμως!

Ανώνυμος είπε...

Τον κακό σου τον καιρό!

Αυτό κατάλαβες εσύ. Το παραδέχεσαι όμως έμμεσα. Οι ύβρεις που δέκτηκε ήταν για να πληγούν οι απόψεις του Τουμάζου Τσιελεπή.

Η ηλιθιότητα των αντιομοσπονδιακών δεν έχει όρια

Ανώνυμος είπε...

οι περί νομικής γνώσεις του Τουμάζου Τσιελεπή είναι αντιστρόφως ανάλογες του τεράστιου ηλικιακού ρατσισμού που φωλιάζει στην ψυχή του Anef_Oriwn

*Ιοσίλιος*

Kotsiroshyllos είπε...

Ε ΤΣΙΕΛΕΠΗ, παρέτα τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ότι δήθεν ο ΤΑΣΣΟΣ εκληρονόμησε του ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ την εκ περιτροπής.

Αλλά άτε, για χαρη συζήτησης, ας δεχτούμε πως εν ο ΤΑΣΣΟΣ που την αποδέχτηκε: ΕΞΗΓΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ, γιατί ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ αφού θέλει καλύτερη λύση του Κυπριακού που τον ΤΑΣΣΟ, γιατί εν την έθαψε;;;

Με άλλα λόγια, αν ο ΤΑΣΣΟΣ έσιεζε πας το γραφείο του προέδρου πριν φύει που προεδρικό, ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ αντίς να καθαρίσει την ξιμαρισιά, ήταν να στολίσει τους κότσιρους με φράουλες τζιαι να τους πέρνει στες συνομιλίες;;;

m_arioss είπε...

@ m_arioss,
"Τι ζόρι τραβάς εσύ και υπερασπίζεσαι τον Γρίβα;"

Δεν είναι ο Γρίβας το θέμα μας. Εγώ άλλο ήθελα να θίξω. Τες επιλεκτικές ευαισθησίες ορισμένων που μιλούν για τρομοκρατία και φιμώσεις όταν και όποτε τους συμφέρει. Και παρέθεσα και συγκεκριμμένο παράδειγμα.

Αυτό ήθελα να θίξω αλλά εσείς γι΄αλλού τραβάτε το θέμα... Κατα εκεί που σας συμφέρει. Το ζόρι με τον Γρίβα, άλλοι το έχουν, όχι εγώ.

Kotsiroshyllos είπε...

Ε ΤΣΙΕΛΕΠΗ, παρέτα τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ ότι δήθεν ο ΤΑΣΣΟΣ εκληρονόμησε του ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ την εκ περιτροπής.

Αλλά άτε, για χαρη συζήτησης, ας δεχτούμε πως εν ο ΤΑΣΣΟΣ που την αποδέχτηκε: ΕΞΗΓΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ, γιατί ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ αφού θέλει καλύτερη λύση του Κυπριακού που τον ΤΑΣΣΟ, γιατί εν την έθαψε;;;

Με άλλα λόγια, αν ο ΤΑΣΣΟΣ έσιεζε πας το γραφείο του προέδρου πριν φύει που προεδρικό, ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ αντίς να καθαρίσει την ξιμαρισιά, ήταν να στολίσει τους κότσιρους με φράουλες τζιαι να τους πέρνει στες συνομιλίες;;;

antonis είπε...

Ολοι εσείς που βρίζεται καθετί ελληνικό έίσται θύματα των πιο φασιστικών δυνάμεων που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα κι την σέρνουν στην πιο απάνθρωπη κι σκοτεινή δικτατορία που γνώρισε ποτέ..Που θέλουν να κάνουν λοβοτομή στο μυαλό μας για να μας κάνουν σκλάβους τους κι άβουλα αξιοθρήνητα όντα..Εκείνων που προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία μας να αλλοιώσουν το παρελθον μας, την μνήμη μας..Εκείνων που θέλουν να μας τουρκέψουν με το ζόρι..Σας βλέπουν που παίζετε το παιχνίδι τους κι γελούν μαζί σας..Να το ξέρετε οταν θα έχουν ολοκληρώσει τα σχεδιά τους θα σας πετάξουν σαν στιμένες λεμονόκουπες οπως κι τον αγαπημένο τους Χριστόφια..ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ομοσπονδία δεν θα περάσει ποτέ διότι παραβιάζει κατάφορα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Οσο πιο ενωρίς συμφιλιωθούν οι λιγοστοί οπαδοί της, τόσο το καλύτερο.

Οποιον νομίζει ότι οι οπαδοί της ΔΔΟ είναι περισσότεροι, ας κάμει μια αμερόληπτη δημοσκόπηση με κάλπη και να βάλει σε μια από τις επιλογές "Ενιαίο Κράτος" και να μηρυκάσει λεπτομερώς τα αποτελέσματα.

Τετοιοι ηλίθιοι υπάρχουν, που επειδή εισέβαλε η Τουρκία, θέλουν να της κοτσιανιάσουμε ότι πήρε για να μήν πάρει κι άλλα.

Leonidas Chajichristou είπε...

Και τώρα θυμήθηκε ο Ευαγόρου την "πνευματική τρομοκρατία".

Για να ρωτήσω, όταν η αστυνομία συνέλαβε σχολιαρόπαιδα που έδιναν φυλλάδια αυτό δεν ήταν πνευματική τρομοκρατία; Απαντάτε μου σε αυτό.

Εγώ θα επιμείνω διότι ήμουν ξεκάθαρος στην ερώτηση μου:

Αν ο Τσιελεπής είχε τις νομικές γνώσεις (που αφού πήρε το διδακτορικό, γιατί να μην τις έχει άλλωστε), γιατί δεν έμεινε να το αποδείξει;

Ξεκάθαρα πράματα

NOMIKOS TIS KAKIAS ORAS είπε...

Geia sas...ti kanoun ta pedia? Sinedriazete sinedriazete? Mpravo mpravo pedia.
Esas theloume
isaste igetes
me ton Noikola gia tin sotiria tis kyprou
Vour


POULLA EKANE KAI TOUS 4 XEFTILES O TSIELEPIS...POULLAN --SAVES POULLAN?

Leonidas Chajichristou είπε...

Ε αφού τους "έκαμεν πούλλα" γιατί εσηκώστηκεν και έφυγε;

Εγώ θα επιμείνω διότι ήμουν ξεκάθαρος στην ερώτηση μου:

Αν ο Τσιελεπής είχε τις νομικές γνώσεις (που αφού πήρε το διδακτορικό, γιατί να μην τις έχει άλλωστε), γιατί δεν έμεινε να το αποδείξει;

Ξεκάθαρα πράματα

Εκάβη είπε...

Η πνευματική τρομοκρατία είναι εχτεσινή. Σήμερα είπε "προσωπική τρομοκρατία" ο Ευαγόρου

Ανώνυμος είπε...

Ασλανίδη ήρεμα. Κοπέλια κόψετέ τον!