Αυτή είναι η "Δίκαιη Κοινωνία"

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010


Και που είστε ακόμα κ. Επίτροποι! Έπονται κι άλλα!

Αυτή είναι η αντίληψη του Δ.Χριστόφια για τη "Δίκαιη Κοινωνία";

300,000 ΕΥΡΩ κάθε δύο μέρες για το ιδιωτικό του Jet, 12 εκατομμύρια από το Μιλτή για την "ομάδα του λαού", εκατομμύρια για αύξηση του αριθμού των βουλευτών, αλλά για δίκαια αιτήματα άλλων ομάδων (όπως π.χ. για τους εκ μητρογονίας), μιλά για επιβάρυνση του προϋπολογισμού.

Η "Δίκαιη Κοινωνία" του Δ. Χριστόφια, είναι σαν τις "δίκαιες κοινωνίες" των καθεστώτων που κάποτε υποστήριζε. Που δαπανούσαν αλόγιστα για τις πολυτέλειες των "ηγετικών στελεχών του Κόμματος", που δαπανούσαν αλόγιστα για υποτροφίες των "εκλεκτών" τους από κομμουνιστικά κόμματα όλου του κόσμου (ανάμεσα στους οποίους και ο Δ. Χριστόφιας), ενώ ο λαός τους πεινούσε.

Ακούς εκεί Private Jet εν μέσω οικονομικής κρίσης!!!!

Ο Ευέλικτος αποδεικνύει συνεχώς ότι: Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!


Αλωεύς για το christofias-watch

17 Σχόλια:

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...

Θαυμάστε το δημοκρατικότατο και καλότροπο άνευ μυαλού Anef_Oriwn στο δικό του μπλοκ. Μόνο οι Ακελικοι έχουν το διακαίομα έκφρασης , ελευθερίας λόγου να σπιλώνουν άτομα και να καταπνίγουν την αντιθετη άποψη σε όλα τα μπλοκς.
Τα λόγια του μοιάζουν με τα λόγια κάποιων άλλων και ας μην το παραδέχεται. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΑΡΟ !!!!


ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Ανάρτηση 47/2010* [πολιτική, κυπριακή, blogοσφαιρική, σχολιογραφική] – Μια απάντηση στον σχολιογράφο Kokouiν, για την Αριστερά και το κυπριακό ...
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
ΕΟΚΑ ΠΕΚΑ ΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΕΘΑΝΕ
27/06/2010 12:36 π.μ.

Anef_Oriwn είπε...
Φασιστόμουτρο ΜΑΤΣΟΥΚομένε,
Στους υβριστές, τους χυδαίους και τους φασίστες [όπως και του λόγου ΣΟΥ] συμπεριφέρομαι αναλόγως!
Εγώ πάντως θα ΣΟΥ αφιερώσω κι ένα τραγουδάκι με την αγαπημένη ΜΟΥ Μαρία Δημητριάδη. Έχει τίτλο “Ο φασισμός”, είναι σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου και στίχους Φώντα Λάδη. [link: http://www.youtube.com/watch?v=OEKOEVu8Bj0].
Πρόσεξε ιδιαιτέρως τον στίχο “Ο φασισμός, βαθιά κατάλαβέ το, δεν θα πεθάνει μόνος. ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ.”
27/06/2010 11:23 π.μ.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...

Θαυμάστε το δημοκρατικότατο και καλότροπο άνευ μυαλού Anef_Oriwn στο δικό του μπλοκ. Μόνο οι Ακελικοι έχουν το διακαίομα έκφρασης , ελευθερίας λόγου να σπιλώνουν και να καταπνίγουν την αντιθετη άποψη άποψη σε όλα τα μπλοκς. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ ΓΑΡΟΣ Ο ΑΝΕΦ ΌΜΩΣ ΚΕ ΚΕΡΑΤΑ

Τα λόγια του μοιάζουν με τα λόγια κάποιων άλλων και ας μην το παραδέχεται.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον
καινούριο τάχα κάτι να μας φέρει.
Τι κρύβει μέσ' στα δόντια του το ξέρω,
καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
και χάνονται βαθιά στα περασμένα.
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,


Ρε αρχιφασίστα ανεφ οριων το τραγούδι αυτό είναι για εσας τους άχρηστους αρωστημένους και προδότες μπολσεβίκους που γράφτηκε. Κοίταξε να βρείς τα χαμένα ταξικά γυαλιά σου. ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕ.
Διάβασε επίσης όλα τα γραφόμενα σου σε όλα τα μπλοκς και θα δεις πόσο ΓΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΒΡΙΣΤΗΣ και σε ‘όσους εχουν αντίθετη άποψη τους φέρεσαι χυδαία και ειρωνικά.
Κρίμα στα γράαμματα που έμαθες. Εγω μπορεί να μην τέλειωσα πανεπηστήμιο αλλά ξέρω τι εστοίχισε ο κουμμουνιστικος φασισμός σε Ελλάδα και Κύπρο(ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ).

ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Αλλά εσείς τίποτε και κανένα δε σέβεστε .
Προδότες - αποβράσματα της κοινωνίας

Και μην τολμήσεις να γράψεις κάτι το άσχημο για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΑΜΨΩΝ γιατι θα γράφω κάθε μέρα στο μπλοκ σου. Εμετικέ – προδότη-φασίστα

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.

ΡΕ GAY ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ ποτε θα κανει ξαστερια.
http://www.youtube.com/watch?v=gawy8NaAJFA
27/06/2010 3:06 μ.μ.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ . ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΙΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΥΡΙΝ ΕΝ ΚΆΜΝΕΙΣ.
27/06/2010 3:09 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...
ΜΑΤΣΟΥΚωμένο Αρχιδο-Φασιστόμουτρο,
Τα πιο πάνω σχόλια ΣΟΥ είναι και τα τελευταία που θα παραμείνουν εδώ αναρτημένα και τούτο για να δείχνουν το φασιστικό και χυδαίο περιεχόμενο του λόγου ΣΟΥ.
ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!
Κι οι κλανιές ΣΟΥ του τύπου “... μην τολμήσεις να γράψεις κάτι το άσχημο για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΣΑΜΨΩΝ γιατι θα γράφω κάθε μέρα στο μπλοκ σου...”, εδώ ΔΕΝ περνάνε “εμετικέ φασίστα”! Αυτά να τα κάμνεις εκεί που τα σηκώνουν και ΣΕ ανέχονται!!! Γι' αυτό ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ απ' ΕΔΩ!
Και για τον ολετήρα της Κύπρου, συνεργάτη των Γερμανών και των Εγγλέζων, τον γνωστό Γρίβα θα τα πω πιο ολοκληρωμένα κάποια άλλη φορά. Για την ώρα σε παραπέμπω στην ανάρτηση ΜΟΥ με αρ. 19/2009, όπου θα βρεις και τον “Δωδεκάλογο του Καλού Φασίστα” [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2009/05/192009.html].

***********************************
Πάρτε κι ένα δείγμα της κακεντρέχειας του Kokouδκιού από το W.C. Blog [link:https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=4091877329880554220]:
[Το Kokouiν υποτίθεται προσπαθούσε να κάμει διάλογο μαζί ΜΟΥ και γι' αυτό τον σκοπό του αφιέρωσα και ολόκληρο post] …
“Ο/Η Kokoui είπε...
Υ.Γ:Λέτε,μέσα σε εκείνο το privat jet,ένα από τα γκαρσόνια του «ανθρώπου της εργατιάς»,να ήταν ο άνεφ ορίων;
27 Ιουνίου 2010 4:42 μ.μ.”
Και εις ανώτερα “αριστερόν” Kokouiν!
27/06/2010 10:37 μ.μ.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...

Τα σχόλια δικά σας για το λεβέντη τράουλλο Άνευ Μυαλού που χρησιμοποιά τουλαχιστων 4 ψευτόνυμα

arxiepiskopos είπε...

Τυχερούληδες!Σε τέτοιας ποιότητας αναρτήσεις η μόνη πρέπουσα απάντηση είναι μερικά καλά ανέκδοτα.Πάρτε μερικά.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...

ΕΙΔΕΣ ΠΑΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ?
ΠΕ ΠΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΡΑΟΥΛΛΟ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗ - ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ο Π-----ς.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...

ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΡΟΥΣ ΟΜΟΙΔEΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΤΥΧΕ – ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

arxiepiskopos είπε...

Πήρε κάποτε κάποιος τηλέφωνο στο σπίτι μίας αρχόντισσας και το σήκωσε η Φιλιππινέζα υπηρέτρια:
- "Ναι;"
- "Μήπως μπορείς να μου δώσεις την κυρία σου;"
- "Όχι, γιατί χέζει", είπε κλείνοντας το τηλέφωνο.
Βγαίνει από το μπάνιο η κυρία της εξοργισμένη.
- "Τι λόγια είναι αυτά; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Άλλη φορά να μιλάς πιο ευγενικά", μάλωσε την υπηρέτρια της.
Την άλλη μέρα χτύπησε πάλι το τηλέφωνο και το ξανασήκωσε η υπηρέτρια:
- "Ναι;"
- "Μήπως μπορείς να μου δώσεις την κυρία σου;"
- "Όχι, δεν μπορεί τώρα, είναι στην τουαλέτα."
- "Α! Θα αργήσει;"
- "Μάλλον γιατί μπήκε κλάνοντας!"

arxiepiskopos είπε...

Ένας ζωγράφος ρώτησε τον ιδιοκτήτη μιας γκαλερί για το αν υπήρχε ενδιαφέρον για τα έργα του που παρουσιαζόταν εκείνο τον καιρό στην γκαλερί.
- Έχω καλά νέα και άσχημα νέα λοιπόν που λες. Τα καλά νέα είναι ότι ενώ δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου ζήτηση για τους πίνακες σου, κάποιος καλοντυμένος κύριος αφού έριξε μια ματιά με ρώτησε αν οι πίνακες σου θα αποκτούσαν μεγαλύτερη αξία μετά θάνατον του καλλιτέχνη. Όταν του απάντησα ότι αυτό είναι σχεδόν ο κανόνας και ότι είναι απόλυτα σίγουρο ότι μάλλον έτσι θα γίνει, τότε αυτός αγόρασε 15 από τους πίνακες σου.
- Μα αυτό είναι υπέροχο, απάντησε ο ζωγράφος , αλλά ποια είναι τα άσχημα νέα .
- Ο αγοραστής ήταν ο γιατρός σου ...

Κερυνεια είπε...

rsΠΕΣΟΝΤΕΣ 336 Τ.Ε. 1974
Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας μαχόμενοι

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ 336 Τ.Ε.
Της 23ης Αυγούστου 1974

Με την βοήθειαν της Υπερμάχου Στρατηγού Παναγίας Παρθένου Μαρίας, με τας ευχάς της φιλτατης μητρός Πατρίδος, την συμπαράστασιν του Κυπριακού Λαού αλλά και σύσσωμου του Παγκόσμιου Φιλελεύθερου κόσμου επετελέσατε ηρωικόν άθλον διατηρήσεως ανεπάφων των θέσεών μας.

Αι σκιαί των νέων αθανάτων νεκρών μας αγαλλιούν από εκεί που ευρίσκονται εις το πάνθεον των αθανάτων διότι η θυσία των δεν εγένετο επί ματαίω.

Κλίνομεν ευλαβώς το γόνυ ενώπιον των νεοσκαμμένων τάφων των και δίδομεν προς αυτούς την ιεράν υπόσχεσιν της συνεχίσεως του αγώνος μέχρι της τελικής νίκης.

Ελληνολεβέντες αθάνατοι νεκροί του Αγίου Παύλου Λευκωσίας. Έχομεν στήσει εις τας καρδίας μας μεγαλοπρεπή τον βωμόν της θυσίας σας εις τας επάλξεις του ιερού σας καθήκοντος.Από εκεί που ευρίσκεσθαι θα ακούετε πάντοτε μίαν και μόνον στεντορίαν φωνήν.


ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ


Ας είναι ελαφρόν το χώμα της μαρτυρικής αυτής Ελληνικής Κυπριακής γης που σκέπει το ιερόν σκήνωμά σας.Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ
Ταγματάρχης Πεζικού[εκοινοποιήθη εις Λόχους διά του υπ αριθμ.56/230800.8.74 σήματος]

Κερυνεια είπε...

Θαυμάστε τους. Έχουν καταντήσει ρατσιστές και Ελληνοφοβικοί...

Μέχρι και στην Ελλάδα αποτελούν πλεόν παράδειγμα προς αποφυγή και χλευασμού.

http://www.noitikiantistasis.com/wordpress/?p=384


http://www.efylakas.com/archives/6964

Σχόλιο Σ.Ο.: Ποιος παρακινεί αυτούς τους Έλληνες να κάνουν αυτά που κάνουν; Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτές τις πράξεις τους, και στην προκειμένη περίπτωση οι οπαδοί του Ηρακλή με το να ανεμίζουν βαρδαρικές σημαίες και να συμβολοκτονούν, μόνο ζημιά ανυπολόγιστων διαστάσεων προκαλούν στην ίδια την ομάδα τους. Όπως σωστά επισημαίνει η ‘ΑντιΠαρακμή’, μέσα από τις κερκίδες οπαδών επανήλθαν πρόσφατα στην επικαιρότητα “θέματα” για δήθεν “αυτονόμηση” της Κρήτης.

Εμείς να θυμίσουμε πως η ταύτιση με τον εχθρό μέσω χρήσης βίαιων ομάδων μίσους “ιδεολογικοποιημένων” οργανωμένων οπαδών εντός ποδοσφαιρικών ομάδων έγινε για πρώτη φορά με επιτυχία στην Κύπρο, με μεγάλη μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, στις κερκίδες της οποίας αναρτώνται συχνά πανό με συνθήματα όπως «οι εθνικές γιορτές μας αηδιάζουν», «Istabul since 1453», «Έλληνες είστε και φαίνεστε» κλπ. Το 2007 οπαδός στην κερκίδα της Ομόνοιας, εν μέσω εκατοντάδων άλλων, ύψωσε και σημαία του ψευδοκράτους! ['Νοητική Αντίστασις' «Διχόνοια vs Ομόνοια, σημειώσαστε 1» 29/04/2007]. Οι διασυνδέσεις των “ανεξάρτητων”, “αυτόνομων” και “αναρχικών” αυτών οπαδών συνήθως διακλαδώνονται σε γνωστούς παρακρατικούς και παρακομματικούς κύκλους…


Ποιος θέλει λοιπόν να “εξάγει” το “επιτυχημένο” ανθελληνικό μοντέλο της Ομόνοιας Λευκωσίας και στην Ελλάδα; Πως γίνεται σε οποιαδήποτε εστία εθνικών προβλημάτων να ξεπροβάλλουν όλως τυχαίως τέτοια φαινόμενα; Η ένοχη σιωπή της κυβέρνησης ΔΝΤ-Παπανδρέου και της Αστυνομίας Χρυσοχοΐδη κάνουν τα πράγματα πολύ πιο ύποπτα…

Κερυνεια είπε...

Δηλώσεις Χριστόφια το 2004: «Ξένοι με καλούν να ρίξω τον Παπαδόπουλο και να γίνω δεύτερος Ταλάτ»

Αποδελτιώθηκε στον «Εμπροσθοφύλακα» στις 28 Ιουνίου 2010

Σχόλιο Σ.Ο.:

Ποιοι ξένοι «σε καλούσαν να ρίξεις τον Παπαδόπουλο» το 2004 κύριε Πρόεδρε και γιατί; Ποιοι ξένοι «διαμήνυαν ότι χρειάζονται έναν δεύτερο Ταλάτ στις ελεύθερες περιοχές» και τον έβρισκαν στο πρόσωπό σου; Γιατί ενώ υποσχόσουν πως «η συνεργασία του ΑΚΕΛ με τον πρόεδρο Παπαδόπουλο θα είναι διαρκείας και η πενταετία θα εξαντληθεί», εντούτοις λίγους μήνες πριν έφυγες από την κυβέρνηση και ασκούσες άδικη, ισοπεδωτική και πανομοιότυπη με την πολιτική πτέρυγα της ΕΟΚΑ-Β’ κριτική κατά του Τάσσου; Τι μεσολάβησε κ. Χριστόφια, και κυρίως, τι άλλαξε από τότε;

Μήπως σήμερα, με αλλεπαλληλες υποχωρήσεις έναντι του τέως Πολιτικού Αττιλάρχη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και του νυν Πολιτικού Αττιλάρχη Ντερβίς Έρογλου, και με την ίδια την νομική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας (βάσει του Ψηφίσματος 186) να απειλείται, ως αποτέλεσμα των εθνικά εγκληματικών χειρισμών σου, ο κυπριακός λαός γεύεται τους καρπούς αυτής της αλλαγής απόψεων εκ μέρους σου;

arxiepiskopos είπε...

Γεια σου,ρε ΚΕΡΥΝΕΙΑ,συμπολεμιστή!Μα ήσουν κι εσύ του 336 Τ.Ε;Πού υπηρέτησες στη β΄εισβολή;Εγώ ήμουν στην Πύλη Πάφου με το Ρωσσίδη λοχαγό και τον Αλευρομάγειρο διοικητή τάγματος.Ύστερα μου ανάδοξεν και έγινα προδότης και τουρκόσπορος!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Anef_Orionepiskope, άσε τα σάπια γιατί ο χριστοφασισμός σου δεν κρύβεται. Ένα ανώνυμο τσογλανάκι της Επαγρύπνησης είσαι που ψιθυρολογείς και διαβάλλεις ανθρώπους.

Τώρα, στο θέμα του Ξενή Ξενοφώντος, παιδιά, εγώ νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται.

Ο Πέτρος Κληρίδης μαλλον κατάλαβε τις εμμονές του Παπασάββα, το κόλλημα του και την λατρεία του προς τον Δημήτρη Χριστόφια και το καθεστώς, και έτσι ο Κληρίδης τον αφήνει να εξευτελίζεται χειριζόμενος μια υπόθεση που ...δεν έχει υπόθεση! Έτσι γελοιοποείται ο Παπασάββας προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο, και έτσι έχει και ο Πέτρος Κληρίδης ήσυχη την κκελλέ του!

Σιγά τώρα να μην καταδικαστεί μπλόγκερ για ...ανώνυμο σχόλιο, που δεν είναι καν απειλητικό! Μόνο ο Παπασάββας, ο Χριστόφιας, ο Παπαπέτρου και ο Δρουσιώτης θα έβγαζαν τέτοια γελοία "αδικήματα"!

Όποιος πάντως στην Γενική Εισαγγελεία σκέφτηκε κάτι τέτοιο για να εκθέσει τον Παπασάββα και τις φιλοχριστοφικές του εμμονες είναι απλως ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Με την βοήθειαν της Υπερμάχου Στρατηγού Παναγίας Παρθένου Μαρίας . . . . . .χάσαμε τον πόλεμο και τη μισή πατρίδα.

Ε πώς βοήθησε η Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία η Παρθένος;
Και ποιούς δηλαδή;

Βάρα παλαμάκια ρε Κερύνεια. Αλλά παρακάλεσε την να μην μας ξαναβοηθήσει. Φτάνει.

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Ussuf Ozal,

Ο Μεσσίας, ποιά Παναγία παιδί μου, ΕΣΕΝΑ περιμένουμε, ΣΩΣΕ μας ΣΩΣΕ το Ελληνικκό Έθνος, Αλλελούϊα!

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα ! ! !
Τσίμπησε αυτός πάλι!

Ούτε λέξη δεν μπορεί ν' ακούσει χα χα χα χα χα !
Βρε τον μαλάκα! Πληρωμένο τον έχουνε! Μαντρόσκυλλο πληρωμένο να φυλάει το Ιουδαιοχριστιανικό ποίμνιο. Μπας και σκεφτεί κανείς.
Μπας και καταλάβει ότι με τα παραμύθια της παναγιάς και του χριστούλη δεν κάνουμε τίποτε!

pavlos είπε...

ixe k sto xorio tou jet gaidaro m tesera podia k yiauto 8eli jet o xorkatos