"Κτυπήματα που δέχεται"! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μην κτυπάτε τον Οδοστρωτήρα!

"Δεν είναι καθόλου σχήμα λόγου, αν πω ότι είναι πραγματικά συγκινητική η ολόπλευρη και καθημερινή στήριξη του Πρωθυπουργού και όχι μόνο, των μελών της Κυβέρνησης , στις προσπάθειές μας για επίλυση του προβλήματος. Αυτή η στήριξη μού δίνει δύναμη. Μού δίνει δύναμη γιατί δέχομαι πολλά κτυπήματα και από το εσωτερικό μέτωπο και χρειάζεται πράγματι τουλάχιστον στο διεθνή χώρο να είμαστε ομόγνωμοι ως Κύπριοι πρώτα."

Αυτά δήλωσε ενώπιον του Γιώργου Παπανδρέου χθες ο κ. Χριστόφιας. Κατ' αρχή, θεωρούμε απαράδεκτο, ο Πρόεδρός μας, να μεταφέρει τα εσωτερικά μας στο Κυπριακό και να καταγγέλλει συνεχώς τους όσους τον αντιπολιτεύονται.

Δεύτερον δεν υπάρχουν προσωπικά κτυπήματα και δε κτυπά κανένας τον κ. Χριστόφια, αλλά την υποχωρητική πολιτική του και τη νοοτροπία Οδοστρωτήρα που η κυβέρνησή του ακολουθά σε όσους διαφωνούν μαζί της.

Τρίτον, θεωρούμε ότι ο Πρόεδρός μας, τον ελάχιστο χρόνο που έχει για επαφές και δηλώσεις με ξένους παράγοντες, πρέπει να τον αναλώνει για να καταγγέλλει την Τουρκία για την κατοχή και όχι για να κλαψουρίζει διεθνώς ότι τον κτυπούν στο εσωτερικό και ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Τέταρτον, θέλεις όντως Δημήτρη Χριστόφια να μιλήσουμε για τα πραγματικά χτυπήματα; Για συλλήψεις, για προσαγωγές, για ανακρίσεις, για ξυλοδαρμούς, για απειλές, για παρακολουθήσεις και τις πρακτικές του δικού σου αντιδημοκρατικού καθεστώτος; Για τα καθημερινά κτυπήματα στην αξιοπρέπειά και τη λογική μας, που δεχόμαστε από τις αντιφατικές και αντικυπριακές δηλώσεις και ενέργειές σου. Για τα κτυπήματα στα ιδιοκτησιακά μας δικαιώματα, τα οποία δίνεις με τις προτάσεις σου σε έποικους, σε όραμς και τουρκοκυπρίους;

Άκου "κτυπήματα που δέχεται"! Τι άλλο θα ακούσουμε από το Δ. Χριστόφια;

Πράξανδρος για το christofias-watch