ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Εσύ πουλλούιν μου ήσουν αγέννητον το 74, οπότε ξίαστο σπίτιν των παππούδων σου. Δικαιώματα ιδιοκτησίας έχουν μόνον τα παιδιά των εποίκων, οι Όραμς και οι "σημερινοί χρήστες"!


-> Κάθε Δευτέρα στο christofias-watch, Παραπολιτικά, με την υπογραφή του Ευαγόρα.

-> Τι στο καλό, τόσα και τόσα κουφά βλέπουμε στις κυριακάτικες εφημερίδες, να μην τα σχολιάσουμε;

-> Αρχή με τις αθλιότητες δύο γραφικών γραφίδων. Του Ν. Ρολάνδη και του Μ.Δρουσιώτη. Τα κόλπα στα οποία μετέρχονται για να μας πείσουν για ένα "ΝΑΙ" στη λύση Χριστόφια-Ταλάτ, είναι ξεκαρδιστικά.

-> Ο Ν.Ρολάνδης, που επί χρόνια μας έλεγε ότι το Κυπριακό δε λύεται με πατριωτισμό και με συναισθηματισμό, έδωσε ρεσιτάλ χθες στο Φιλελεύθερο, με ένα δακρύβρεχτο άρθρο για το Χρυσοπράσινο Φύλλο που χάνεται και κλαψ και λυγμ. Μας θύμισε το Ρέκβιεμ στο Χρυσοπράσινο Φύλλο του ανεκδιήγητου Πάγκαλου την περίοδο του δημοψηφίσματος.

->Το μόνο συναίσθημα που μπορεί να μας επιβάλετε ρε άθλιοι, είναι ο φόβος, οπότε φιλική συμβουλή: εκείνον να χρησιμοποιείτε. Αν περιμένετε όμως ότι θα συγκινηθούμε με το ξεπούλημα της πατρίδας μας και των περιουσιών μας στην Τουρκία, είστε βαθιά νυχτωμένοι!

-> Η προσπάθεια Δρουσιώτη, μπορεί να είναι καλύτερη από αυτήν του Ρολάνδη, αλλά πάλι μας πρόσφερε άφθονο γέλιο. Με πηχαίους τίτλους στο YENI POLITIS χθες, που παρέπεμπαν σε νέες "έγκυρες" πληροφορίες που εξασφάλισε ο Δρουσιώτης πληροφορούσε για τσουβάλια με ΕΥΡΩ που έρχονται ως αποτέλεσμα της (δια)"λυσης"! Βεβαίως δεν τρώμε κόνναρα και ξέρουμε ότι με τη "λύση", θα πληρώσουμε και τα σπασμένα της εισβολής-κατοχής και θα χάσουμε και τις περιουσίες μας και με δικά μας έξοδα θα επιχορηγούμε την αναβάθμιση του οικονομικού επιπέδου των εποίκων που θα γίνουν πανηγυρικά Κύπριοι πολίτες. Και ξέρουμε ότι σε ένα διεθνές περιβάλλον οικονομικής κρίσης, θα είναι μάλλον ο τελευταίος στόχος των διεθνών επενδυτών, ένα ρατσιστικό και μη λειτουργικό προτεκτοράτο της Τουρκίας. Αλλά ο Μαγάριος ξέρει καλύτερα!

-> Οι θεωρίες και οι πληροφορίες του Μαγάριου είναι πάντα έγκυρες. Όπως τότε που έλεγε ότι η οικογένεια του Τάσσου προσπαθούσε να επωφεληθεί από το θανατό του και όπως τότε που έλεγε ότι για την προώθηση του απευθείας εμπορίου από την Ε.Ε. προς τα κατεχόμενα, δεν έφταιγε ο Μάρκος και οι κοιμισμένοι υφιστάμενοί του, αλλά ο Τάσσος γιατί είχε αλλάξει παλαιότερα το σύστημα των κομπιούτερ.

-> Ή όπως τότε που σε συνεργασία με το καθεστώς Χριστόφια, έπλαθε "δήθεν απειλές εναντίον του" (φαντάζεται τον εαυτό του ως το νέο Σαλμάν Ρούσντι) ζητώντας από τα αστυνομικά ανδρείκελα του καθεστώτος Χριστόφια να του βρουν τα μέλη της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο. Τότε, ντε, που μετείχε στις στημένες εκπομπές της Ειρηνούλλας της κολλητής του, όπου μαζί καταδίκαζαν την ανωνυμία στο διαδίκτυο (αλλά όχι την ανωνυμία του κυριακάτικου Κοριού!)

-> Από που τις παίρνει τέτοιες πληροφορίες ρε παιδιά; Μήπως είχε πάλι καμιά σύναξη στο Σαϊττά με τον Ντάουνερ και τα άλλα τα παιδιά;

-> Είδαμε όμως και τον Άντρο χθες, με νέες θεωρίες περί υπόσκαψης του προέδρου και των συνομιλιών. Αντί το πρόβλημα να είναι το ότι εν κρυπτώ και παραβύστω ξεπουλούνται οι περιουσίες μας στη "δίκαιη λύση" του Δ. Χριστόφια, ο οποίος "υπερασπίζεται αρχές", μετατρέπεται σε πρόβλημα και ανάγεται δήθεν σε "διαρροή" η οφειλόμενη ενημέρωση του λαού. Εδώ είχε τα έγγραφα ο Ερντογάν και ο Έρογλου, αλλά δεν τα δικαιούτο ο κυπριακός λαός

-> Μας άρεσε πολύ επίσης το χθεσινό άρθρο του Γ. Κέντα . Να θυμάστε ότι η "Σημαδεμένη Τράπουλα" θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα, τόσο στη Λευκωσία, όσο και στη Λεμεσό. Θα αναρτήσουμε κουτάκι στα αριστερά.

-> Δ. Χριστόφια και λοιπά χριστοφάκια. Ξέρουμε ότι θα θέλατε να μην επιστρέψουμε από τις διακοπές μας. Εδώ όμως θα είμαστε, παρέα να μετράμε τις μέρες που έμειναν για να τελειώσει το καθεστώς σας (μη χαίρεσαι αναστασιάδη και αν παρ' ελπίδα σε εκλέξει Πρόεδρο ο Χριστόφιας, θα συνεχίσουμε να μετράμε γιατί το λέμε καθαρά, είσαι ο μπλε Χριστόφιας και αντικατάσταση του Χριστόφια από εσένα, δεν είναι αλλαγή φρουράς, αλλά συνέχιση φρουράς).

ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH