Έχει και η ρουφιανιά τα όριά της!

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010Σήμερα, τα μαρκοκαρογιανάκια του ΔΗΚΟ, πέτυχαν την πρώτη νίκη για το Μάρκο και το Μάριο. Η πλειοψηφία του Ε.Γ. του ΔΗΚΟ ψήφισε υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση Χριστόφια.

Μάριος Κάρογιαν και Μάρκος Κυπριανού θα συνεχίσουν να καρπούνται τα προσωπικά οφέλη που έχει για τους ίδιους, η συμμετοχή του ΔΗΚΟ στην εξουσία.

Τελικά αυτός είναι ο ρόλος του Δημοκρατικού Κόμματος; Αντί να προωθεί θέσεις και αρχές, να προωθεί τα προσωπικά συμφέροντα του Μάρκου και του Κάρογιαν;

Να είναι το εφαλτήριο για την πολιτική εξυπηρέτηση και ανέλιξη δύο καιροσκόπων;

Τα στοιχεία είναι αμείλικτα:
1) Ανακάλεσε ο Χριστόφιας υποχωρήσεις; ΟΧΙ!

2) Παρείχε οιοδήποτε ουσιαστικό πολιτικό αντάλλαγμα στο ΔΗΚΟ; ΟΧΙ!

Ε τότε;

Ως πότε θα βιάζουν κάποιοι τη λογική μας, για να εξυπηρετούν την πάρτη τους; Για να ζουν το "όνειρο" της εξουσίας, με λιμουζίνες, βασιλικές σουίτες, ταξιδάκια και επαύλεις στη Μακεδονίτισσα;

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Πράξανδρος για το christofias-watch

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε στην Κ.Ε., η οποία θα συνέλθει για να πάρει την τελική απόφαση, ότι εκκρεμεί μια επιστολή που τους στείλαμε για την ύποπτη συνομιλία Κάρογιαν-Ντάουνερ.

Υ.Γ.2. Την απόφαση για παραμονή ή όχι, δεν πρέπει να την πάρει η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ. Είναι άμεσα, με παγκύπριο συνέδριο ή με καταστατικό δημοψήφισμα, ο κόσμος του ΔΗΚΟ που πρέπει να αποφασίσει. Αυτόν τον κόσμο, που επικαλείται ότι εκπροσωπεί ο κάθε Κάρουφιαν, για να παζαρεύει για την πάρτη του.

Υ.Γ.3. Δείτε επίσης σχετική ανάρτηση των συναγωνιστών της Αντιπαρακμής

12 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Αχώνευτο το 18-8,ε; Ρε,μπας και κάνετε λάθος και δεν είναι εκείνοι ρουφιάνοι,αλλά εσείς ευρωκότες και δεν το ξέρετε;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο απόλυτος εξευτελισμός! Απορώ δηλαδή πως θα μπορούν αυτοί οι κύριοι να κοιτάξουν αύριο τον κόσμο τους κατάμματα.

Ο Κάρογιαν θα γραφτεί στην ιστορία σαν ο πολιτικός που κατάφερε να δυαλύσει το ΔΗΚΟ ελέω μάσας.

Τηλέμαχος είπε...

Η σημασία της απόφασης του ΔΗΚΟ έχει άμεση σχέση με τα σημερινά ποσοστά του ΔΗΚΟ τα οποία γράφουν μονοψήφιο αριθμο. Δηλαδή μηδαμινή σημασία. Τόση είναι και η αξιοπιστία στου ΔΗΚΟ στα ματια του κοσμου. Μηδαμινή.

Andkand είπε...

Την καρέκλα ουκ ελάττω παραδώσω και οι εξουσιοκαρεκλοκένταυροι του ΔΗΚΟ

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/02/blog-post_7746.html

arxiepiskopos είπε...

Η τελευταία μεγάλη πτώση του ΔΗΚΟ ήταν στις τελευταίες εκλογές,όταν ακολούθησε την Κουλιακή γραμμή. Τόσο εύκολα ξεχνάτε;

arxiepiskopos είπε...

Παιδιά,κάποιος να με ενημερώσει για τα αποτελέσματα των φοιτητικων εκλογων στο Η.Β και τις αλλαγές-αν υπάρχουν- σε σχέση με τα προηγούμενα.

Anef_Oriwn είπε...

Προοδευτική 34.29% (+0.51%), 3 έδρες, 1062 ψήφοι
Πρωτοπορία 31.55% (-1.14%), 3 έδρες, 977 ψήφοι
Αναγέννηση 17.79% (-1.06%), 2 έδρες, 551 ψήφοι
Μέτωπο Κ.Φ 12.63% (+0.92%), 1 έδρα, 391 ψήφοι
Αγώνας 3.75% (+0.78%), χωρίς έδρα, 116 ψήφοι

arxiepiskopos είπε...

ANEF ORIWN,ευχαριστώ!Κι εγώ νόμιζα πως έτσι που σχίζαν τον πισινό τους οι διχο-Ττομικοί,κατήγαγαν καμιά περιφανή νίκη!Πάλιν κλαίουσα κακομοιριασμένη μειοψηφία! Περαστικά τους!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Ελπίζω να ανατραπούν τα δεδομένα την ερχόμενη Τρίτη. Σε διαφορετική περίπτωση, το ΔΗ.ΚΟ. χρεοκοπεί και δυσκολεύουν κι άλλο τα πράγματα για την Κύπρο. Τότε θα χρειαστεί να έχουμε αναμμένα τα φώτα μας κάθε μέρα για να διαμαρτυρόμαστε για τον σκοταδισμό του Χριστόφια. Πάντως αυτό με τα φώτα δεν είναι άσχημη ιδέα. Εγώ εισηγούμαι να μπει κάτω ως ιδέα και να γίνει προσπάθεια να διαδοθεί. Πιστεύω ότι είναι ένας καλός τρόπος σιγά-σιγά να είναι μετρήσιμη η απέχθεια του λαού στην κυοφορούμενη λύση και στον σκοταδισμό της σημερινής κυβέρνησης. Και τότε θα δουν όλοι αυτοί που μας ειρωνεύονται γιατί είχαμε τα φώτα αναμμένα για μία μέρα ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν είναι αρνιά. Εγώ πάντως ξεκινώ από αύριο να κυκλοφορώ με τα φώτα αναμμένα σε μόνιμη βάση και θα εμψυχώνω όποιον συναντώ που τα έχει επίσης αναμμένα "παίζοντας την πουρού". Τι λες γι' αυτό είρωνα "αρχιεπίσκοπε;"

arxiepiskopos είπε...

Απλώς θα κάτσει η μπαταρία σου!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΡΕ ΣΤΡΟΥΜΠΟΜΕΝΕ αρχιεπισκοπε (δηλαδη ανεφ οριων) ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ, ΘΥΜΗΘΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝ. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΣΥΚΑΟΦΑΝΤΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΕ Η ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΤΟ 2004. ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΩΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗ,ΣΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ. ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΩΠΟΡΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΧΙ, ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ, ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΟΧΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΧΑΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΤΡΟΥΜΠΟΜΕΝΟ ΝΕΝΕΚΙ?
ΨΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ. ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ? ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΕΠΟΙΚΟΥ ΜΕ 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΓΕΥΣΗΣ ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦ, ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ αρχιεπισκοπε δηλαδη ανεφ οριων, ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΡΕ ΚΙΟΤΗ ΝΕΝΕΚΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ(ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ) ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ. ΠΑΝΙΚΟΣ, ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ(ΕΝΩ Ο ΓΙΟΥΣΟΥΦΚΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ") ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο αρχιεπσικοπος (ανεφ οριων-πατριοτης 2004, e.s.c) ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Η arxiepiskopos είπε...
1.Τα χρήματα θα πρέπει να τα έδωσε η UNOPS.Ξέρεις,αυτή που χρηματοδότησε τον Ερυθρό Σταυρό της κ.Φωτεινής Παπαδοπούλου καθώς και το σύνδεσμο προστασίας κυπριακών γαιδουριών για να ψηφίσουν ΝΑΙ το 2004. 2.Σχέδιο πιστεύω πως τελικά θα έρθει ως αποτέλεσμα των συνομιλιών. 3.Ναι,αν δεν περάσει ένα νέο σχέδιο πρέπει να πάνε όλοι σπίτι τους και εσείς,με ηγέτη τον Αγριεπίσκοπο,να κηρύξετε νέο μακροχρόνιο με σύνθημα "Πάλι με χρόνια και καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι"

1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η UNOPS (ΞΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ)ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΕΝΙ-πολιτη (ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΩΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ)? ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ο ΥΕΝΙ-πολιτης ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? (ΔΙΕΡΟΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΕΤΑΙΟ, ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ)
2.ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ. ΑΤΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ) ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΑΧΤΗΣΡΙΣΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ". ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ? ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ? ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΜΤ ΤΑΛΑΤ" ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ (ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΦΤΑ ΚΑΠΟΤΕ). ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ,ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΣΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ? ΠΕ ΜΑΣ ΤΗΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ.
3.ΕΙΠΕ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΦΩΝΗΣΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. Ε ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΟΥΛΟΣ ΤΟΠΠΟΥΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΠΕΛΛΛΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ.
ΠΑΝΙΚΟΣ- ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΚΑΛΟΠ 78% ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ

Mario είπε...

To pleon swsto einai i mikri merida tou DHKO pou 8elei dixotomisi edw kai twra (diladi Enwsi Kentrou) na paei me to EVRWKO kai na minoune oi ipoloipoi me to DHSY / AKEL kai ena poli megalo kommati tou DHKO na lisoune to Kipriako me ton kalitero efikto tropo.