-------------------------------------------------------------------
O Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, δήλωσε στον κ. Α. Παράσχο της εφημερίδας "Καθημερινή", ημερομηνίας 10.5.09 τα ακόλουθα: «Από τη στιγμή που η ε/κ πλευρά δεν δέχτηκε να δημιουργήσουμε μια συνομοσπονδία, για να διατηρήσουμε την εποικοδομητική ασάφεια, χρησιμοποιούμε τον όρο "διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, με μια διεθνή προσωπικότητα, καθώς και ένα τ/κ συνιστών κράτος και ένα ε/κ συνιστών κράτος, ίσου καθεστώτος"… Εμείς λέμε "συνιστών κράτος" και η ε/κ πλευρά χρησιμοποιεί πλέον τον όρο "συνιστώσα πολιτεία". Στη μετάφραση στα τουρκικά προκύπτει "επαρχία". Ε, με τον κ. Χριστόφια δεν αποφασίσαμε για ομόσπονδο κράτος με δύο "επαρχίες", αποφασίσαμε για δύο συνιστώντα κράτη».
Ο κατοχικός ηγέτης, δυστυχώς δικαίωσε όλους όσους είχαν επικρίνει το προ-εναρκτήριο ολίσθημα που διέπραξε ο κ. Χριστόφιας όταν αστόχαστα προσέφερε, με το «Joint Statement» της 23ης Μαΐου 2008, στον Ταλάτ, τον «Συνεταιρισμό Δύο Συνιστώντων Στέιτς», αφήνοντας παράλληλα εκτεθειμένα τα δύο αδελφά κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, τα οποία όχι απλά στήριξαν πλήρως αυτό το ανακοινωθέν, αλλά προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμα, να μας πείσουν ότι υπήρξε η διαβόητη "κοινή γλώσσα" που σήμανε την έναρξη των απευθείας συνομιλίων της 3ης Σεπτεμβρίου.
Ο κυπριακός λαός οφείλει να γνωρίζει την πατρότητα αυτών των όρων, για τους οποίους "αγωνίζεται" ο Πρόεδρος που τον εκπροσωπεί. Η πατρότητα του όρου «Συνεταιρισμός», για το καθεστώς της Κύπρου, είναι βρετανική (βλ. Σχέδιο Μακμίλαν, 1958). Η πατρότητα του όρου «Διζωνική, Δικοινοτική, Ομοσπονδία», είναι τουρκική (1974) και τέλος η πατρότητα των «Συνιστώντων Στέιτς» είναι, επίσης βρετανική (βλ. Σχέδιο Ανάν - Λόρδος Χάνεϊ, το οποίο αποδεχόταν ο κ.Χριστόφιας).
Απόλυτα ικανοποιήμενος
ο Άγγλος πρέσβης από την "ευέλικτη" και
Όταν λοιπόν ο κ.Χριστόφιας, σε πρόσφατη δήλωση του, μας καλεί να χωνέψουμε ότι η λύση του κυπριακού θα στηρίζεται στους πιο πάνω όρους -κάποιοι τα ονομάζουν αρχές-, εμμέσως μας καλέι να υποτακτούμε σιωπηλά στους στρατηγικούς σχεδιασμούς των Τούρκων και των Βρετανών.
Αυτή την πολιτική υποταγής που ακολούθησε η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ για μια δεκαετία, και η οποία τότε ήταν καλυμμένη με τον μανδύα του πατριωτισμού, της εθνικοφροσύνης και των συνθημάτων όπως "την πατρίδα ουκ ελάττω παραδόσω", διαδέχθηκε τώρα η διακυβέρνηση ΑΚΕΛ και την καλύπτει με την "φιλία" των δύο ηγετών, τη δήθεν ρεαλιστική και ευέλικτη πολιτική, το περιλάλητο "λύση από τους Κυπρίους, για τους Κυπρίους".
Μεσολάβησε όμως η ΠΡΟΕΔΡΙΑ Παπαδόπουλου, ο οποίος την κρίσιμη εκείνη ώρα με την ευθυκρισία του συντάχθηκε με το 76% του κυπριακού λαού και μαζί απέκρουσε την προπάθεια διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στους έχοντες συμφέροντα, Τούρκους και Βρετανούς, γι'αυτό και η απομάκρυνση του Τάσσου Παπαδόπουλου, κρίθηκε απαραίτητη και τέθηκε ως πρωταρχικός στόχος, προτού μας ξανασερβίρουν ένα συνολικό σχέδιο λύσης. Άλλωστε ο αχαρακτήριστος Λόρδος Χάνεϊ, μας το είχε δηλώσει ξεκάθαρα..."Εμείς θα σας το φέρνουμε και θα σας το ξαναφέρνουμε μέχρι να το δεχτείτε".
"Τα μακρά κοντά εγινήκαν" λοιπόν:
- Η ώρα που θα κληθεί ο κυπριακός λαός να δείξει την εμπιστοσύνη του στις ηγεσίες των κομμάτων πλησίασε (6 Ιουνίου).
- Η ώρα που θα κληθεί ο κυπριακός λαός να επαναβεβαιώσει το ΑΚΕΛ, το ΔΗΣΥ, τους Τούρκους και τους Βρετανούς ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται να δεχτεί τα ανίερα σχέδια τους, αλλά έχει τις δυνάμεις και τις αντοχές να συνεχίζει να αγωνίζεται για δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση, πλησίασε (Δεκέμβρης - Φεβράρης).
- Η ώρα που θα κατηγορηθούν το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ ως συνένοχοι για το επόμενο σχέδιο επικυριαρχίας της Τουρκίας σε ολόκληρο το νησί, πλησιάζει (όσο δεν αποχωρούν από την κυβέρνηση).
Υποσημείωση 1: Προτείνεται στην εφημερίδα «Χαραυγούλα», το εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ, να γράψει επιτέλους κάποιες αλήθειες, όσο πικρές κι αν είναι για το κόμμα. Έφτασε η ωρα που θα τεθούν όλοι ενώπιον των ευθυνών τους. Κι εσείς Γκιουρώβες, δεν νομίζω να πιστεύετε ότι είστε άμοιροι ευθυνών.
Υποσημείωση 2: Όποιος ψήφισε το Δημήτρη Χριστόφια, ας μας πει σε ποια σελίδα του προεκλογικού του προγράμματος – ο ίδιος το αποκαλεί συμβόλαιο με τον λαό -, αναφέρεται σε διατήρηση της εποικοδομητικής ασάφειας, σε αποδοχή της παραμονής 50.000 εποίκων και σε ίδρυση δύο συνιστώντων κρατών.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ για το christofias - watch
13 Σχόλια:
μα που χάθηκε ο Κόκκινος Ιαβέρης;
Καλύτερα που έφυε. Το μόνο που έκαμνε ήταν να γαμά τις συζητήσεις.
THA AFHKEI O XRISTOFIAS NA PERNOUN TA STAYER TOY TOYRKIKOY STRATOY, NAI H OXI?????
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για μερικά μπετόνια με καυσίμα δεν ανοίγει το οδόφραγμα του Λιμνίτη
Μείναμε από βενζίνη...
Ελπίδα ότι οι Τ/Κ θα δεχθούν ηλεκτροδότηση των Κοκκίνων και δεν θα επιμείνουν στην τροφοδοσία, οδικώς, των οχημάτων του κατοχικού στρατού στο θύλακα ώστε να ανοίξει ο Λιμνίτης εκφράζει η ε/κ πλευρά
Μερικά λίτρα βενζίνη που προορίζονται για την τροφοδοσία των λίγων οχημάτων του τουρκικού στρατού στα Κόκκινα είναι το εμπόδιο για τη διάνοιξη του οδοφράγματος του Λιμνίτη. Χθες, Δημήτρης Χριστόφιας και Μεχμέτ Αλί Ταλάτ δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή για το άνοιγμα της διόδου, αφού η κάθε πλευρά επέμεινε στις θέσεις της, με τη Λευκωσία να ελπίζει ότι οι Τ/Κ θα απαντήσουν στο τέλος θετικά στην πρόταση του κ. Χριστόφια. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Το βασικό αίτημα των Τ/Κ για τη διάνοιξη του Λιμνίτη ήταν να επιτραπεί η μεταφορά οδικώς καυσίμων στα Κόκκινα, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία των γεννητριών που τροφοδοτούν με ηλεκτρικό ρεύμα τον τ/κ θύλακα, αλλά και την τροφοδοσία με καύσιμα των οχημάτων του τουρκικού στρατού εκεί. Ο Δ. Χριστόφιας τόνισε πως η ε/κ πλευρά εξετάζει ευνοϊκά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα Κόκκινα, αλλά δεν αποδέχεται την τροφοδοσία με καύσιμα του κατοχικού στρατού. Στην ουσία, αυτό σημαίνει πως η μικρή ποσότητα καυσίμων που χρειάζεται για τα οχήματα του κατοχικού στρατού θα πρέπει να μεταφερθεί διά θαλάσσης, όπως άλλωστε γινόταν μέχρι σήμερα. Η τ/κ πλευρά δεν ήταν σε θέση να αποδεχθεί αυτή την «εύκολη» ρύθμιση, αλλά διπλωματικές πηγές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στα κατεχόμενα, προκειμένου να ανοίξει το οδόφραγμα και να ικανοποιηθεί το ανθρωπιστικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής για πολύ ταχύτερη πρόσβαση στη Λευκωσία. Ο Δ. Χριστόφιας και δημόσια χθες εξέφρασε την ελπίδα να είναι θετική η ανταπόκριση της τ/κ πλευράς στο ζήτημα. Κατά τα άλλα, οι δύο ηγέτες και οι συνεργάτες τους συζήτησαν χθες και την οικονομική πτυχή του Κυπριακού, με τελικό στόχο να καταρτιστεί από τους συμβούλους και τους τεχνοκράτες κοινό έγγραφο που θα επιτρέπει ευρύτατες συγκλίσεις στη συγκεκριμένη ενότητα. Καθίσταται πάντως σαφές ότι δεν τίθεται θέμα από τ/κ πλευράς για δύο κεντρικές τράπεζες, ή για μόνιμη ρύθμιση που να προβλέπει την αποδοχή της τουρκικής λίρας ως επίσημου νομίσματος της ομόσπονδης Κύπρου. Οι κ.κ. Ιακώβου και Ναμί θα συζητήσουν την Οικονομία τη Δευτέρα, Τρίτη κι αν χρειαστεί την Τετάρτη και την ερχόμενη Πέμπτη οι δύο ηγέτες να κλείσουν τη συγκεκριμένη πτυχή. Κάτι που θεωρείται δύσκολο αφού οι Τ/Κ ζητούν μεταβατικές περιόδους για τη χρήση της τουρκικής λίρας και για τη λειτουργία υποκαταστήματος της Κεντρικής Τράπεζας στα κατεχόμενα, ενώ επιμένουν πως η εναρμόνιση της οικονομίας των κατεχομένων με το ευρωπαϊκό κεκτημένο θα πρέπει να γίνει από το τ/κ συνιστών κρατίδιο, χωρίς να έχει λόγο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Πάντως, σήμερα ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θα έχει συνάντηση με τον κ. Ταλάτ πριν μεταβεί στην 'Αγκυρα και την Αθήνα για συναντήσεις στις 19 και 20 Μαΐου με τους υπουργούς Εξωτερικών της Τουρκίας και της Ελλάδας. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, εν τω μεταξύ, προσκάλεσε επίσημα την κ. Μπακογιάννη να επισκεφθεί την 'Αγκυρα.
Καμία ανησυχία
Στο Λονδίνο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ιατρικές εξετάσεις, όπως ο ίδιος δήλωσε χθες μετά τη συνάντηση με τον κ. Ταλάτ. Οι θεράποντες ιατροί τού κ. Χριστόφια εντόπισαν στένωση αρτηρίας στο πόδι και συνέστησαν μια απλή 10λεπτη εγχείρηση που θα λάβει χώρα κατά την παραμονή του Προέδρου στη βρετανική πρωτεύουσα. Η στένωση εντοπίστηκε σε εξετάσεις που είχε κάνει ο κ. Χριστόφιας σε προηγούμενη μετάβασή του στο Λονδίνο.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΔΕΙΛΙΝΗΣ
Κωδικός άρθρου: 871770
ΠΟΛΙΤΗΣ - 15/05/2009, Σελίδα: 4
Έτσι σύντροφοι, έτσι ακριβώς. Όσα λέει ο σύντροφος και συμπατριώτης Μεχμέτ είναι αυτά που θα μας καλέσετε να καταπιούμε. Και θα τα βαφτίσετε "επανένωση της πατρίδας"
Αν δεν ήταν τραγικό, θα μπορούσε να είναι το ανέκδοτο της δεκαετίας.
Έχετε πάρει χαμπέρι πως οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ έχουν αρχίσει να βράζουν και να εξαντλούν την υπομονή τους;
Έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε πως αυτή η διαδικασία έχει μόνο δύο επιλογές;
α) το αδιέξοδο
β) τη "λύση" με ξεπούλημα της Κύπρου και της οντότητας της.
Ο κος Χριστόφιας πρόδωσε την 8η Ιουλίου την οποία είχε δεσμευτεί κατηγορηματικά να τηρήσει ευλαβικά.
Ο κος Χριστόφιας πρόδωσε τον Τάσσο Παπαδόπουλο που ουδέποτε θα εγκατέλειπε κατά τα λεγόμενα του για να μην γίνει όργανο των ξένων που, όπως ο ίδιος είπε, πίεζαν για να πέσει.
Ο κος Χριστόφιας θα προδώσει την Κύπρο;
Δεν το πιστεύω. Μόνο που μέχρι η πολιτική του αφέλεια ανατραπεί από την πραγματικότητα , μπορεί και να γίνει ζημιά.
Όχι, δεν πρέπει να παρατήσει τις διαπραγματεύσεις γιατί θα είναι η Κύπρος που θα εκτεθεί υπό τις παρούσες συνθήκες.
Τι να κάνει;
Να αλλάξει στρατηγική πάραυτα και να επικεντρωθεί στην ανάδειξη της τουρκικής / τουρκοκυπριακής αδιαλλαξίας ώστε στο δια ταύτα να ενοχοποιηθεί πλήρως ως αρμόζει η Τουρκία και οι ντόπιοι ορντίναντσες της.
Υπάρχει ένα πρόβλημα βέβαια σε αυτό.
Προϋποθέτει Πολιτική Ηγεσία με μυαλό, γνώση και τσαγανό.
Χωρίς να έχω αντιληφθεί τον σκοπό της ανάρτησης του/της sculfuel, αλλά καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει η επιτροπή ότι δεν χαίρεται με τα προβλήματα υγείας του ευέλικτου και ότι η καυστική της κριτική, γίνεται μόνο επί της πολιτικής που ακολουθεί.
Εννοείται, για όνομα του Θεού. Ούτε καν θα έπρεπε να το ρωτά κανείς.
Σας συγχαίρω για την άμεση απάντηση. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά πο κάνετε!
Μένω άφωνος με αυτά που διαβάζω.
"Τα μακρά κοντά εγινήκαν" λοιπόν:
Η ώρα που θα κληθεί ο κυπριακός λαός να δείξει την εμπιστοσύνη του στις ηγεσίες των κομμάτων πλησίασε (6 Ιουνίου)."
Ποιο αποτέλεσμα θα θεωρήσει η Επιτροπή ως έκφραση εμπιστοσύνης στα κόμματα ( και σε ποιά κόμματα), και ποιο όχι;
Διαβάστε την ομιλία του Τουμάζου Τσελεπή για την πορεία των συνομιλίων. Μη γελάσετε με τα Ελληνικά του. Καλύτερα που είναι κακά γιατί αποκαλύπτονται μ' αυτά οι πραγματικές θέσεις και προθέσεις του πολιτικού προϊσταμένου του στο Κυπριακό. Εκφράστε τον οίκτο σας για το σύμπλεγμα κατωτερότητας τους απέναντι στον Τάσσο. θυμώστε με την μικρότητα τους απέναντι στον Τάσσο. ("Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.") Αν δεν πέθαινε θα τολμούσαν να λένε αυτές ασυναρτησίες τις οποίες παρουσιάζουν σαν σοβαρές θέσεις; Πόσο τυχεροί πρέπει να αισθάνονται που δεν είναι εδώ εκείνος! Τόση ασχετοσύνη, τόση φτήνεια, τόση αμετροέπεια, τόση αχαριστία, τόση αλαζονεία;! Όμως "μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
Αν και νομίζουμε πως κάθε εχέφρων άνθρωπος δεν χρειάζεται διαβεβαιώσεις σε τέτοια θέματα, εντούτοις σε διαβεβαιώνουμε επίσημα πως η Επιτροπή φυσικά και δεν χαίρεται για τα προβλήματα υγείας του Προέδρου Χριστόφια (δεν είμαστε σαν κάποιους άλλους που φωνάζαν δημόσια "ψόφο μουττά" -λυπούμαστε και ανατριχιάζουμε μόνο που το γράφουμε- όταν ο τέως Πρόεδρος χαροπάλευε στο νοσοκομείο).
Η κριτική μας είναι ΑΥΣΤΗΡΑ πολιτική και στην βάση στοιχείων, επιχειρημάτων και λογικών συμπερασμάτων.
Ευχόμαστε στον Πρόεδρο Χριστόφια να πάνε όλα καλά με την εγχείρηση του, ταχεία ανάρρωση και να είναι πάντοτε υγειέστατος.
Αγαπητέ Θερσίτη,
Που μπορούμε να βρούμε την ομιλία;
Στήλες - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Άκου Χριστόφια
Αγαπητέ Χριστόφια, δεν ξέρω αν διαβάζεις εφημερίδα. Αν διαβάζεις ποιες εφημερίδες διαβάζεις, ποιους αρθρογράφους; Ποια η σχέση σου με τις τουρκόφωνες εφημερίδες; Είσαι ενήμερος για το τι γράφεται σε αυτές τις εφημερίδες; Σου τα μεταφράζουν; Αν σου τα μεταφράζουν, είναι σωστή η μετάφραση; Να με συγχωρείς, αλλά είμαι υποχρεωμένος να σε ρωτήσω. Διότι έχω σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσον παρακολουθείς τον Τύπο. Με εκπλήττουν αυτά που λες εδώ και εκεί. Φαίνεσαι πολύ ανενημέρωτος. Και ότι δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα. Προπάντων αυτά που γίνονται στην κατεχόμενη περιοχή. Για παράδειγμα, εγώ έχω γράψει πολλές φορές σε αυτή εδώ την στήλη για το εδαφικό. Μου τέλειωσε το μελάνι από το γράψε-γράψε. Μην τυχόν και εκπλαγείς. Ακόμη γράφω με στυλό εγώ. Και έγραψα ένα ολάκερο βιβλίο από άρθρα για το εδαφικό. Άδικα πήγαν; Φαίνεται πως ούτε εσύ διάβασες κανένα από αυτά. Ή αν τα διάβασες, δεν με πιστεύεις. Νόμισες ότι ο Σενέρ σκαρφίζεται πράγματα.
Όμως, εγώ δεν έχω μια τέτοια συνήθεια. Δεν γράφω μυθιστορήματα σε αυτή την εφημερίδα. Δεν γράφω για γριές μάγισσες που πετάνε πάνω σε σκούπες. Γράφω αυτά που βλέπω σε έναν κόσμο γεμάτο καπνούς και όχι σε ένα μαγικό καθρέφτη. Κοίτα, ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί τίποτα. Νομίζεις ότι τα κατεχόμενα ελληνοκυπριακή εδάφη μόνο ο Ντενκτάς τα διένειμε, μόνο αυτός τα λεηλάτησε. Δεν γνωρίζεις καν ότι το κόμμα του Ταλάτ άρχισε να δίδει τους ψεύτικους τίτλους ιδιοκτησίας με ένα νόμο που θέσπισε. Στη δική μας πλευρά αποκαλούν το νόμο αυτό ΙΤΕΜ. Δηλαδή "Νόμο περί Απόκτησης Στέγης, Γης και Περιουσίας Ίσης Αξίας". Κάτω από αυτόν υπάρχει η υπογραφή του κόμματος του Ταλάτ. Σε κανέναν δεν διδόταν ψεύτικος τίτλος ιδιοκτησίας μέχρι τη θέσπιση αυτού του νόμου. Διδόταν απλά ένα "έγγραφο κατοχής", ακριβώς όπως γίνεται σε εσάς τώρα. Κανείς δεν είχε το δικαίωμα να πουλήσει την περιουσία αυτή σε άλλον, σαν να ήταν αμπελοχώραφο του πατέρα του. Ο νόμος αυτός θεσπίστηκε κατά την περίοδο του ΡΤΚ, για το οποίο λυπήθηκες πολύ που έφυγε από την κυβέρνηση. Οι έποικοι από την Τουρκία και όλοι οι ξένοι απόκτησαν ελληνοκυπριακή περιουσία χάρις σε αυτό το νόμο. Απόκτησαν ψεύτικους τίτλους ιδιοκτησίας με αυτό το νόμο. Κανείς δεν σου τα εξήγησε αυτά;
Και να ήταν μόνο αυτό; Κοίτα τι άλλα υπάρχουν. Ξέρεις πότε υπήρξε εδώ η δεύτερη περίοδος της μεγάλης λαφυραγωγίας; Δηλαδή η δεύτερη μεγάλη λεηλασία; Κατά τα τελευταία έξι χρόνια. Μετά που ανήλθε με μεγάλη πλειοψηφία στην εξουσία το κόμμα του Ταλάτ. Η "αφρόκρεμα" του 'ναι' στο δημοψήφισμα λεηλάτησε τις τελευταίες ελληνοκυπριακές περιουσίες. Ουσιαστικά αυτή την περίοδο η Κερύνεια έπαψε να είναι Κερύνεια. Αυτή την περίοδο χάθηκαν και τα παρθένα εδάφη της Καρπασίας. Και η μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή έγινε αυτή την περίοδο. Και ουσιαστικά αυτή την περίοδο στοιβάχτηκε στο νησί πληθυσμός εποίκων πολλαπλάσιος από τον ντόπιο πληθυσμό. Και εσύ ακόμη πενθείς επειδή ανατράπηκε το ΡΤΚ, που έφερε τόσα κακά. Λυπάσαι. Σάμπως και έχει προχωρήσει η λύση στην Κύπρο κατά την περίοδο ΡΤΚ και λες πράγματα που δεν τα χωράει ο νους σάμπως και τώρα θα σταματήσει αυτή η διαδικασία. Σου έγραψα μόνο αυτά που αφορούν εσάς μονάχα. Θα σάστιζες αν σου έγραφα τι έκαναν στη δική μας κοινότητα και αν σου έλεγα πώς έφαγαν με λαιμαργία εκείνα τα λεφτουδάκια του θησαυρού πάνω στον οποίο κάθισαν. Νόμισες ότι άδικα μισεί τόσο πολύ αυτός ο κόσμος το κόμμα του Ταλάτ;
Για να πω την αλήθεια, με εκπλήττεις πολύ. Κάποτε με πιάνουν πραγματικά οι αμφιβολίες κατά πόσον το κάνεις ξεπίτηδες. Σίγουρα κάτι υπάρχει σε αυτή την υπόθεση, αφού κέρδισαν τόσο την εκτίμησή σου εκείνοι που λεηλάτησαν τις ελληνοκυπριακές περιουσίες και τις διένειμαν με ψεύτικους τίτλους ιδιοκτησίας. Αλλά τι; Ας το βρει αυτό ο Άντρος Κυπριανού που πενθεί μαζί σου για το ΡΤΚ.
ΤΟΥ ΣΕΝΕΡ ΛΕΒΕΝΤ
Κωδικός άρθρου: 872471
ΠΟΛΙΤΗΣ - 19/0
Δημοσίευση σχολίου