ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (updated)

Κυριακή, 10 Μαΐου 2009

Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε επειδή αγκαλιάσατε θερμά το christofias-watch!

Η μεγάλη επιτυχία του blog, φαίνεται από συνεχείς αναρτήσεις σε διάφορα ακραία, ρατσιστικά και ομοφοβικά blogs, ψευδοπροοδευτικών και υποχωρητικών στο Κυπριακό αντιλήψεων, που κυριαρχούσαν στoν ιστοχώρο πριν την εμφάνιση του christofias-watch, προβάλλοντας επί αρκετό καιρό προσωπικά απωθημένα για την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν και προωθώντας κάποτε και την αγγλοαμερικανική προπαγάνδα εναντίον του Προέδρου Παπαδόπουλου και του κυπριακού λαού.

Αυτά τα blogs (όπως του πασίγνωστου ανά την μπλογκόσφαιρα ηλικιακού ρατσιστή, του Κόκκινου Ιαβέρη/Yπαλλήλου του ΑΣΤΡΑ, του Pinaleou κ. Γιάννη Ιωαννίδη και του ασλανικού ομοφοβικού anef-orion-wannabe), προφανώς εκνευρισμένα, δεν ανέχονται σήμερα τη διαφορετική με αυτούς άποψη και την κριτική στον αγαπημένο τους Δ. Χριστόφια. Δεν ανέχονται επίσης κύμα διαμαρτυριών που κατέκλυσε τις ιστοσελίδες τους από υποστηρικτές του christofias-watch και της Επιτροπής, οι οποίοι πλέον αντιδρούν στην προβοκατόρικη κυριαρχία της Επαγρύπνησης και των υποχωρητικων αντικυπριακών θέσεων στο διαδίκτυο. Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν να εισβάλουν στην ιστοσελίδα μας και αφού κατακλύστηκαν από διαμαρτυρόμενους, γέμισαν τα εν λόγω blogs τις ιστοσελίδες τους με υβριστικές αναρτήσεις εναντίον μας, κυρίως καλώντας μας "φασίστες και φασιστόπαιδα" (η γνωστή επωδός "πας μη ελεγχόμενος εξ' ημών, φασίστας εστί"). Γνωστή η τακτική του Οδοστρωτήρα, αλλά οι πολίτες πλέον δεν άντέχουν άλλο και αντιδρούν.

Οι ακραίοι και φασίστες αυτοί bloggers, στον υπερβολικό φανατισμό που τους διακατέχει, αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η ουσία ακριβώς της ύπαρξής μας, είναι η επαναφορά και η πλήρης αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και κατακτήσεων στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η υπεράσπιση του κράτους μας και η προσπάθεια απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Των πιο πάνω λεχθέντων, ευχαριστούμε τους περιηγητές του ιστοχώρου που μας αγκαλιάζουν καθημερινά. Ευχαριστούμε τους όσους κοσμούν τα σχόλια των αναρτήσεων μας με εμπεριστατωμένες αναλύσεις. Τους όσους συμμετέχουν στην ιστοσελίδα αποστέλλοντάς μας πληροφορίες. Τους φίλους φοιτητές από τα σπουδαστικά κέντρα, που επικοινωνείτε καθημερινά και δείχνετε ιδιαίτερο ζήλο για να βοηθήσετε στους σκοπούς της Επιτροπής. Την ομάδα "Μαχητές της Δημοκρατίας" που, από ότι μας έχει πει, δίνει από τη Λεμεσό τη μάχη σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Επίσης όσους δίνουν τη μάχη ενάντια στους αισχρούς υβριστές της Δημοκρατίας, του Τάσσου Παπαδόπουλου, του Βασου Λυσσαρίδη και του δοκιμαζόμενου από την τουρκική εισβολή κυπριακού λαού. Τους καλούμε να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από χθες, το christofias-watch βρίσκεται και στο facebook: http://www.facebook.com/people/Christofias-Watch/1750976511

Τέλος, μετά από παράκληση πολλών από εσάς, η Επιτροπή αποφάσισε όπως δέχεται για δημοσίευση (σε συνεννόηση βέβαια μαζί μας), δικές σας αναρτήσεις, ανώνυμες ή επώνυμες, που μπορείτε να αποστέλλετε στο christofias.watch@gmail.com . Η διαχείριση βέβαια ιστοσελίδας και των αναρτήσεων θα παραμείνει σε μας.

Ο αγώνας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας θα συνεχιστεί, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, αφού πλέον θα στηρίζεται και σε εσάς, τους φίλους του christofias-watch και της Επιτροπής. Όλοι μαζί, να στείλουμε το μήνυμα ότι: ο φασισμός της Επαγρύπνησης και οι προσπάθειες νομιμοποίησης της κατοχής και των παραγώγων της, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

7 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ego lalo na idrisete komma sior.Na doume posa meli en nashete.

Ανώνυμος είπε...

εγώ προτίνω σου ρε ανώνυμε, μαζί με τους άλλους φιλουρίσκους σου, να ιδρύσετε το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ: το ΚΥ.ΦΑ.Κ

δηλαδή το CY.FUCK, το κόμμα που γ*μα την Κύπρο.

Το ΚΥΦΑΚ μπορεί να ξεκινήσει με 7 συνιστώσες στην αρχή:
1. ΑΚΕΛ
2. ΔΗΣΥ
3. ΕΔΗ
4. Δημοκρατικό Κόμμα (Κάρογιαν/Σερντάρ)
4. Σύνδεσμος Ηλικιακών Ρατσιστών
5. Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο
6. Ασλανική Ομοφοβική Πρωτοβουλία

στην πορεία θα βρεθούν και άλλες πρώην cheerleaders του Ανατολικού Μπλοκ, νεοναζί και neo-con neo-libs να σας συνδράμουν.

*Ιοσίλιος*

ΤΙΝΑ είπε...

Εγώ παρά τα διάφορα που μου έγραψε ο Anef Oriwn, εξακολουθώ να πιστεύω ότι όζει η σελίδα σας ακροδεξιών αντιλήψεων.

Το βλέπω αντικειμενικά το πράγμα και πιστεύω ότι υπονομεύετε τη διαπραγματευτική θέση του Προέδρου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΝΑ, ο Aslan σε άλλες χώρες θα χαρακτηριζόταν ως gay-basher.

Gay bashing is an expression used to designate verbal confrontation with, denigration of, or physical violence against people thought to be lesbian, gay, bisexual, or transgendered (LGBT) because of their apparent sexual orientation or gender identity. Similar terms such as "lesbian bashing" or "queer bashing" may also be formed. A "bashing" may be a specific incident, or one could also use the verb "to bash" e.g. "I was gay bashed." As there is no foolproof way to detect a person's sexual orientation, people sometimes fall victim even if they are not LGBT, should they be perceived to conform to the relevant stereotypes.

A verbal gay bashing might take place on any street corner and use sexual slurs, expletives, intimidation, or threats of violence — or, it might take place in a political forum and include one or more common anti-gay slogans. Passionate invective fits more closely into the general idea of gay bashing than does a calm, intellectual justification for anti-LGBT attitudes or policies. However, some people[who?] would include any expression of anti-LGBT sentiment in one or another category of "bashing".

The term can also be applied to non-verbal acts of homophobia although that application is less common.

Σε άλλες χώρες υπάρχει και νομοθεσία κατά του gay bashing η οποία εντάσσεται στα hate speech laws. Εδώ μάλλον έχει μέσο στην κυβέρνηση και στους Επαγρυπνιτισμένους ΚΥΠατζήδες του CID και δεν θα τον ενοχλήσει κανένας.

Άρα, όταν υποστηρίζει κάποιος, που έχει τα ίδια μυαλά με εσένα, την ακροδεξιά παράταξη του φιλουρίσκου σου του Γλαυκοκληρίδιου μάλλον αυτοί «όζουν ακροδεξιών αντιλήψεων».

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

Σας συγχαίρω που βρήκατε το θάρρος να καταδικάσετε τους βανδαλισμούς στο σπίτι - μουσείο του Εζεκία Παπαϊωάννου.

Μπράβο σας!

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Εννοείται οτι καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς.

Ανώνυμος είπε...

epidi akoma exoume mia sxetiki dimokratia ...kai mboroume na ekfrazomaste "elefera" auto to blog tha prepi na paramini...osi d goustaroun tis apopseis mas ta blog mas mboroun na min tin episkeptode..h na kanoun kosmia sxolia...