ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Το γεγονός ότι όσα γράφονται σε αυτό το ιστολόγιο δεν τους βρίσκουν όλους σύμφωνους, αλλά μια μεγάλη μερίδα του κυπριακού λαού, το γνωρίζουμε.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα από διάφορα ΜΜΕ, ότι κατηγορείται συγκεκριμένο άτομο για τη διαχείριση αυτού του χώρου.

Ξεκίνησε πόλεμος κατά του ιστολογίου. Αυτός ο πόλεμος όμως γίνεται εναντίον όλων των ελεύθερων πολίτων. Είτε συμφωνεί κανείς είτε όχι με τα γραφόμενα, είμαστε βέβαιοι ότι δεν επικροτεί την τακτική περιορισμού της ελεύθερης έκφρασης.

Η πνευματική τρομοκρατία δε φοβίζει κανένα, παρά μόνο προσβάλλει αυτούς που την επιβάλλουν.

Δε διστάζουμε να χειροκροτούμε τις σωστές κατά την άποψη μας κινήσεις, από όποιο χώρο κι αν προέρχονται.

Θεωρούμε καθήκον μας όμως να καυτηριάζουμε τα κακώς έχοντα και να ασκούμε κριτική σε όσους προσβάλλουν την αντικατοχική μας ιδεολογία.

Εκφράζουμε την αμέριστη μας συμπαράσταση στον αδίκως θεωρούμενο ως «ύποπτο».

Καλούμε όλους τους πολίτες να καταδικάσουν με κάθε δημοκρατικό τρόπο την πνευματική τρομοκρατία.

Σήμερα μπορεί το christofias-watch να θεωρείται το μαύρο πρόβατο επειδή εκφράζεται ελεύθερα, αύριο όμως μπορεί να θεωρείσαι εσύ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

105 Σχόλια:

Arou είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΕΝΑ ΖΙΖΙΡΟ.... 2 ΦΟΡΕΣ!!!!

ζιζιρος = Έντομο πετούμενο γνωστό και ως τζίτζικας...

Θα εξεδώσετε δικαστικό ένταλμα και για εμένα τωρα?

Πλαστήρας είπε...

Το Καθεστώς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο για ακόμα μια φορά. Δεν αντέχει την αντίθετη άποψη, την κριτική και τη σάτιρα.

Γιατί αντί να κυνηγά διαφωνούντες πολίτες, δεν πάει να μαζέψει όλους εκείνους τους χούλιγκαν, που και τα πρόσωπα τους ξέρουμε όλοι, που κάθε Κυριακή μετατρέπουν τα γήπεδα σε κόλαση;

Γιατί δεν κυνηγά όλους εκείνους που καίνε Ελληνικές σημαίες και μαγαρίζουν τα μνημεία των ηρώων μας;

Ερωτήματα που καίνε και θέλουν απάντηση!

Δεν πάμε καθόλου καλά σ' αυτό τον τόπο αγαπητοί φίλοι, δεν πάμε καθόλου καλά...

Ανώνυμος είπε...

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Αστυνομίας διερευνά καταγγελία του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, ο οποίος σε γραπτή κατάθεσή του στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι συγκεκριμένες αναφορές σε Blogspot στο διαδικτυακό χώρο αποτελούσαν απειλή κατά της ζωής του.

Σήμερα, με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία ερεύνησε το γραφείο του δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής του Blogspot και προέβη σε κατάσχεση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών από το γραφείο του. Ο δικηγόρος ανακρίθηκε και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.

Ο δικηγόρος του κ. Ξενοφώντος, Χρίστος Κληρίδης, δήλωσε ότι ο πελάτης του αντιμετωπίζει πολιτική δίωξη με πολιτικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτό, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οι αναφορές συνιστούσαν απειλή κατά του δημοσιογράφου, ο φάκελος θα οδηγηθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να αποφασιστεί κατά πόσο η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

http://www.axiaplus.gr

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

Μετά τις συλλήψεις πατριωτών σε παρέλαση που μοίραζαν αντιομοσπονδιακά φυλλάδια, μετά τις συλλήψεις σε διαδηλώσεις για συνθήματα, μετά τα όλα άλλα που βλέπουμε καθημερινά από το φασιστικό μπουρδελοκράτος τους, τώρα είδαμε και αυτό!!

Αν αφιέρωναν την μισή ώρα που αφιέρωσαν για την "υπόθεση" αυτή (που είναι καθαρά για εκφοβισμό προς στο συγκεκριμένο άτομο) θα έβρισκαν όλους όσους καταστρέφουν τα μνημεία μας, καίνε τις σημαίες μας κτλ. Αλλά όταν κυκλοφοράνε ελεύθεροι δολοφόνοι με τις ευλογίες τους τι να πεις?

κ. Ξενοφώντος μην φοβηθείς, μην κολώσεις. Συνέχισε να γράφεις τις απόψεις σου στις εφημερίδες.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ

Δοκιμαστικός είπε...

Εδώ μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε, σωστά;

politispittas είπε...

Παρεμβαίνω εδώ γιατί ο τακτικός σχολιαστής σας υπό το ψευδώνυμο Bobby Sands έγραψε στο ιστολόγιο μου το παρακάτω σχόλιο:

γιώργο, συνελήφθη ο διαχειριστής του χριστόφιας-γουότς. Αν είναι δυνατόν! Να ποια είναι η αριστερά στην Κύπρο. Κατάλοιπα σταλινισμού

Αποκρίθηκα ως εξής:

!!!!!!!???????
Bobby Sands (ιερό το ψευδώνυμο σου, απαιτεί απόλυτο σεβασμό)...αν ισχύει αυτό που λες είναι ασφαλώς απλά μη αποδεκτό και απόλυτα καταδικαστέο από την οποιαδήποτε δημοκρατική συνείδηση-είτε πρόκειται για το Χριστόφιας Ουότς είτε για το οποιοδήποτε ιστολόγιο οποιασδήποτε άποψης, απόχρωσης, ιδεολογίας, κλπ.

Θα ήθελα ωστόσο να έχω κάποια στοιχεία και λεπτομέρειες-αν είναι δυνατόν...Μπορείς-αν δεν επιθυμείς εδώ να μου στείλεις e mail.

Σε ζητήματα ελευθερίας του Διαδικτύου και ειδικά της μπλογκόσφαιρας δεν υπάρχει ούτε σταγόνα νερού για το κρασί.


Στη συνέχεια ο φίλος Άνευ Ορίων μου μετέφερε την σχετική ανακοίνωση:

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Αστυνομίας διερευνά καταγγελία του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, ο οποίος σε γραπτή κατάθεσή του στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι συγκεκριμένες αναφορές σε Blogspot στο διαδικτυακό χώρο αποτελούσαν απειλή κατά της ζωής του.

Σήμερα, με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία ερεύνησε το γραφείο του δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής του Blogspot και προέβη σε κατάσχεση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών από το γραφείο του. Ο δικηγόρος ανακρίθηκε και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.

Ο δικηγόρος του κ. Ξενοφώντος, Χρίστος Κληρίδης, δήλωσε ότι ο πελάτης του αντιμετωπίζει πολιτική δίωξη με πολιτικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Μιχάλη Κατσουνωτό, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι οι αναφορές συνιστούσαν απειλή κατά του δημοσιογράφου, ο φάκελος θα οδηγηθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να αποφασιστεί κατά πόσο η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.


Και, η απάντησή μου, η οποία και συνιστά την απόλυτη θέση μου:

Ευχαριστώ Άνευ, υποθέτω πως αυτό που έβαλες είναι η επίσημη ανακοίνωση των Αρχών.

Προσωπικά, για να σχηματίσω άποψη θα πρέπει να διαβάσω τα επίμαχα δημοσιεύματα-όχι αποσπασματικά- αλλά ολόκληρα ώστε να δω αν συνιστούν έστω και αποχρώσα ένδειξη απειλής κατά της ζωής του κου Δρουσιώτη.

Το συγκεκριμένο μπλογκ, κινείται κατά την άποψή μου συχνά έξω από κάθε όριο είτε κοσμιότητας είτε καλαισθησίας και κάποιες φορές επιτρέπει σε σχολιαστές του να χρησιμοποιούν εξαιρετικά υβριστική και χυδαία φρασεολογία.

Τα σκάγια έχουν πάρει και εμένα μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, το ζήτημα είναι λεπτό και καθαρά δεοντολογικό "επί της Αρχής" και όχι ιδεολογικό-τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.

Στο παρελθόν έχω ο ίδιος επισημάνει την ανάγκη παρέμβασης των Υπηρεσιών Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος -όχι όμως για μπλογκς-αλλά για "επίσημες ιστοσελίδες φορέων" που εκφράζουν συστηματικά το φυλετικό μίσος και καλλιεργούν στοχευμένη επιθετικότητα ιδεολογικού χαρακτήρα. Επιμένω στον προσδιορισμό "ιστοσελίδες" γιατί έχει διαφορετικό βάρος από αυτόν του "ιστολογίου".

Αν για οποιοδήποτε μη απόλυτα τεκμηριωμένο λόγο ξεκινήσουν διώξεις ιστολογίων, ανεξάρτητα ιδεολογικού περιεχομένου, ανοίγουν κάποιοι ασκοί του Αιόλου που στη συνέχεια δημιουργούν δεδικασμένο και κατά συνέπεια ξεκινά μία λογοκριτική διολίσθηση εξαιρετικά επικίνδυνη.


Κατά τα λοιπά το μόνο που θα προσθέσω, είναι πως δυστυχώς οι "σταλινικές" νοοτροπίες και οι μεθοδολογίες ευτελισμού και συστηματικής σπίλωσης αντιπάλων είναι εξαιρετικά διαδεδομένες στην Κύπρο και ουδόλως αφορούν μόνο μία πολιτική παράταξη. Μακάρι να ήταν έτσι.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

φτανει πια ο στρουθοκαμηλισμος των ψευδοεπιτροπων!

εσεις δεν ασκειτε πνευματικη τρομοκρατια?

δεν κατηγορειτε θεους και δαιμονες?

δεν τιθεστε εναντιον πολιτικων?

δεν βριζατε ασυστολα οσα μελη του ΔΗ.ΚΟ. ειπαν ναι στην παραμονη του κομματος τους στην κυβερνηση?

δεν προσπαθησατε να γελοιποιησετε τον γ.γ. του ΑΚΕΛ, παρουσιαζοντας τον με ζουρλομανδυα και αλλα πολλα?

δεν προσπαθησατε να γελοιποιησετε τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

δεν απαξιωνετε καθε μελος της κυβερνησης?

δεν τιθεστε εναντιον οποιουδηποτε διαφωνει με τις δικες σας ανεφικτες ιδεες και λυσεις περι λυσης?

αδειαστε μας την γωνια, καρκινωμα του διαδικτυου! δεν σας τραβαει πια! χερετισματα

Fanos είπε...

Εσεις ρε συντροφάκια και υπόλοιποι πρόβατα της κυβέρνησης ενομίσετε ότι κρατάτε τον Θεό που τα @@ μόνο και μόνο επειδή είσαστε εξουσία! Αλλά στην πραγματικότητα φοβάστε και την σκιά σας!!!!

Άλλο που δεν ήθελες μακάριε να μας το παίξεις και "τρομοκρατημένος"!!!
Από την αρχή εσύ και οι υπόλοιποι έμμισθοι του φασιστικού σας καθεστώτος επολεμήσετε με πάθος για να φυμώσετε αυτό το ιστολόγιο για να μην ακούετε η αντίθετη αποψή!!!

Όταν εσείς σπέρνετε την προπαγάνδα σας εναντίον όσων δεν συμφωνούν με την πολιτική σας, κρύβετε στοιχεία και λέτε ψέματα καθημερινά στον λαό για την οικονομία και το κυπριακό, δεν υπάρχει κανένας για να σας συλλάβει. Παρά μόνο χρησιμοποιήτε την αστυνομία για να φοβερίζει όσους έχουν το θράσος να σκέφτονται και να αντιδρούν στα παιχνίδια σας!!!

Δεν θα σας περάσει όμως!!! Εδώ έχουμε δημοκρατία!!! Είτε σας αρέσει είτε όχι εμείς εδώ θα είμαστε να πολεμούμε για ιδανικά, την ιστορία, την θρησκεία, την πατρίδα και την γλώσσα μας!!!

ΠΑΟΛΑ είπε...

Δεν έχουμε υπόθεση! Το άκουσα από το ραδιόφωνο του Λόγου και δεν το πίστευα! Γίνονται τόσα και τόσα σ' αυτόν τον τόπο και η αστυνομία το μόνο που κάνει είναι να σβήνει τσιγάρα στις καφετέριες και να κυνηγά αντιομοσπονδιακούς πολίτες!

Γιατί δεν πάει να συλλάβει τους οπαδούς της Ομόνοιας που γέμισαν με βωμολοχίες τους τοίχους της Λευκωσίας; Ας πούμε λέω...

G.PAPAS είπε...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΛΟΥΘΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ... ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ... ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΟΝΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ??? ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ??? ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ???

Ferench Puskas είπε...

1. Είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό ότι η αστυνομία εντόπισε! τον διαχειριστή του ιστολογίου. Πώς έγινε αυτό; Παρακολουθείται το διαδίκτυο και η δρομολόγηση των συνδέσεων; Ο πάροχος του συλληφθέντος έδωσε στοιχεία για το IP του;
Ή μήπως η Αστυνομία είναι "καβάλα" στις γραμμές των εταιρειών παροχής διαδικτυακών συνδέσεων. Διαβάζει άραγε και το ταχυδρομείο μας;

2. Πριν συλληφθούν άνθρωποι και κατασχεθούν υπολογιστές δεν ήταν πιο εύκολο και ορθό να αξιολογηθούν από την Αστυνομία, με την κοινή λογική, τα γραφόμενα του ιστολογίου αν ήταν όντως απειλητικά για τον Μ. Δρουσιώτη;

3. Νομίζω ότι δικαιούται ο καθένας να θεωρεί πλέον ότι τέτοιες ενέργειες της Αστυνομίας συνιστούν απροκάλυπτη πολιτική δίωξη.

4. Πέρα από την γελοιότητα της δίωξης αυτής - η αυταρχικότητα είναι παντού και πάντοτε και γελοία- είναι προφανής η επιδίωξη τροκράτησης της άποψης που αντιτίθεται στους Χριστόφια - Αναστασιάδη και άλλες ...πατριωτικές δυνάμεις.
Τέτοιου είδους εκφοβισμοί είναι μάταιοι και κωμικοί.

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά στο εάν η Αστυνομία έχει μελετήσει τα γραπτά με βάση τα οποία έγινε η καταγγελία και διαπιστώνει ότι υπάρχει απειλεί για φόνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι έχει αναζητηθεί η συγκεκριμένη αναφορά στο διαδικτυακό χώρο και κατόπιν κατάθεσης του παραπονούμενου, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στην έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος. Ο κ. Κατσουνωτός ερωτηθείς εάν η Αστυνομία έχει τη συγκεκριμένη αναφορά, απάντησε καταφατικά.


Σε παρατήρηση εάν η αναφορά αυτή συνιστά γραπτή απειλή για φόνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι εάν συνιστά γραπτή απειλεί για φόνο ή όχι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα πρέπει να εκτιμηθεί εκ προοιμίου και χωρίς να διενεργηθούν οι οποιεσδήποτε ανακρίσεις.
Ο κ. Κατσουνωτός, σημείωσε ακόμα ότι ''Από τη στιγμή που η Αστυνομία έχει ενώπιον της γραπτή καταγγελία, παράπονα από πρόσωπο ότι απειλείται η ζωή του, έχει υποχρέωση να το διερευνήσει».
,

ΑΝΤΙπαρακμή είπε...

Συμπαράσταση στον πολιτικά διωκόμενο δικηγόρο!

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/21.html

Ferench Puskas είπε...

Κύριε ελέησον!
Άμα η Αστυνομία διαβάσει κάτι δεν μπορεί εκ προϊμίου να καταλάβει αν είναι απειλητικό, χρειάζεται ανακρίσεις!

Αθάνατε Πήτερ Σέλερς κανένας δεν μπορεί να φθάσει τον δικό σου Κλουζώ!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

το christofias-watch και η αντιπαρακμη ειναι αδερφια διδυμα! η αντιπαρακμη στεκετε στο πλευρο του christofias-watch! ε τουτο ελειπε! ειναι σαν να συμπαραστεκετε ο φουλης στον αναστασιαδη!

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Ε τι να περιμένουμε από ανθρώπους που έχουν για ίνδαλμα τους τον Στάλιν? Ουδεμία έκπληξη, Φασισμός με βούλα!

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

... η ακόμα καλύτερα ο Αναστασιάδης στον Καταστρόφια.

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

αδερφια του μπλογκ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ μαζι σας με καθε τροπο και ειστε αναγκαιοι για το καλο της πατριδας μας στην εποχη που ζουμε . Ειναι η εποχη της μεταλαγμενης χουντας και φασισμου. Εχει παρει το χρςμα του ουρανιου τοξου(το οποιο εχει πολλους συμβολισμους)και κρυβεται πισω απο καπηλευμενους χωρους , ιδεολογιες και θυσιες. Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.


Ξενη το σκουλικι που σε εχει καταγγηλει ειναι γνωστος .... φασιστας , χουντικος, προδοτης ανθελληνας , φιλοεοκαβιτατζης, φιλοπραξικοποιματιας, λασπολογος, σκατομουτσουνος, ζαομουτσουνος, . Για ολα αυτα ειναι γνωστος.........

Μην κολλας φιλαρα και η δυναμη του δικαιου και η οργη λαου ειναι μαζι σου. Ειναι γνωστος ειπαμε..... για ολα τα πιο πανω

Και οπως λεει ο μεγα οπλαρχηγος Θεοδωρος¨

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ιγκικεν η ωρα

Andkand είπε...

Όχι στην κόκκινη χούντα,
Όχι στη φίμωση των Blogs!

arxiepiskopos είπε...

Ρε παιδιά,τώρα,μέσω του μπλογκ πληροφορήθηκα τα γεγονότα.Μια συμβουλή:Κρατάτε και λίγη πισινή,μήπως και ξαναπάθετε ό,τι πάθατε με την κλοπή της σορού του Τάσσου,τη δολοφονία του Άντη και τις τσάκρες του Ψευδά.Λίγη επιφύλαξη,μετά τις τραυματικές εμπειρίες σας,δε βλάπτει!

Fanos είπε...

αρχιεπισκοπε...και λοιποί τουρκολάγνοι φωστήρες που τα ξέρετε όλα, πέστε μας να δούμε από που κι ως που αυτός ο άνθρωπος κατηγορείτε?
Με ποιες αποδείξεις???
Έγινε διερεύνηση του IP address του???
Έγινε ταυτοποίηση από τον ISP πως σαν παροχέας internet παρείχαν σ'αυτόν τον άνθρωπο ως συνδρομητη το συγκεκριμένο IP address???
Έγινε άρση του απορρήτου από καποιο παροχέα internet για τα προσωπικά δεδομένα του συνδρομητή αυτού???
Έγινε καταγγελία στην Google???
Έκανε η Google άρση του απορρήτου ότι αυτός με το πιο πάνω IP address διαχειρίζετε αυτό το ιστολόγιο???
Έστω κι αν το διαχειρίζετε...δεν τα έγραψε αυτός και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορίσει απο την στιγμή που στα ιστολόγια ο κάθε ένας μπορεί να σχολιάσει και να πει ότι θέλει!!! Που ξέρω εγώ ότι δεν τα έγραψες εσύ αρχιεπίσκοπε και τώρα κάνεις την κότα???

kyriakos είπε...

Μια μεγάλη μερίδα.. mix shieftalies μπορεί να εκφράζει τον κυπριακό λαό, οι απόψεις σας σίγουρα όχι.

Καταρχάς μιλάμε για ανάκριση
όχι σύλληψη.
Και όσο για τα .. πολιτικά κίνητρα της αστυνομίας- ..φαιδρότητες -η Αστυνομία Κύπρου έχει αποδείξει την σοβαρότητα της σε τέτοια θέματα στην υπόθεση κλοπής σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου.

και επιπλέον,η καταγγελία δεν έγινε ούτε απο τον Χριστόφια ούτε απο κανένα πολιτικό που τον "ενοχλούσαν" οι γελοιότητες του εν λόγω ιστολογίου έγινε απο ένα άνθρωπο -- ένα δημοσιογράφο τον Μακάριο Δρουσιώτη ο οποίος στοχοποιήθηκε δημόσια απο αυτούς εδώ τους Κυρίους ουκ ολίγες φορές, Τον αποκάλεσαν πίθηκο όπως οι ΝΑΖΙ αποκαλούσαν με υποκοριστικά μειωτικά προσωνυμία αυτούς που ήθελαν να εξοντώσουν πριν το ολοκαύτωμα/ ή μήπως ξεχάσαμε την Ρουάντα η μία φυλή αποκαλούσε ¨κατσαρίδες" (βλ Νενεκους) την άλλη φυλή για να μην νιώθουν τύψεις οι άλλοι όταν θα τους σφαγίαζαν. (αφού δεν θα σφάγιαζαν συνανθρώπους αλλά ..κατσαρίδες έτσι;) Οι εν λόγω κύριοι δεν έκφεραν πολιτική άποψη, Του έκαναν πάσης φύσεως ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΗ επίθεση, η οποία εστίαζε σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο σε πολιτικές θέσεις και απόψεις.

Αν υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν.. Δημοκρατία!! το να στοχοποιείται ένας άνθρωπος σε σημείο που να μην μπορεί πλέον να βγει έξω απο το σπίτι του χωρίς να τον αγριοκοιτάξει κάποιος απλά και μόνο επειδή γράφει και λέει ΑΛΗΘΕΙΣ που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ πειράζουν κάποιους (εν αντιθέσει με τις εύηχες πατριωτικές πορδές υβρεολόγιδια που εκφέρει ως δημοσιογραφική έρευνα ο μέσος Κύπριος δημοσιογράφος)

Τι θα γίνει κύριε Πίττα όταν αν ανοίξει ο ασκός της βίας στη Κύπρο;

Τι θα γίνει αν ω μη γένοιτο βρεθεί κάποιος "πελλός" να υλοποιήσει τις προκηρύξεις αίματος του κάθε διαδικτυακού τρομοκράτη;

..

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

μαγαριοι οι πτςχοι το πνευματι......


αιωνια του... Αμην ....


Κυριακο τραβα κανενα πεοθυλασμο να σου περασει ανωμαλε που θωρεις βια παντου ομως στον καθρευτη δεν κοιταζεις ποτε γιατι φοασαι να δεις την αληθεια βρωμοφασιστες του ουρανιου τοξου

Fanos είπε...

Δεν απαντάς ΚΑΝΕΝΑ από τα ερωτήματα μου!!! Υπάρχουν αποδείξεις πως ο άνθρωπος αυτός είναι ο διαχειρηστής του blog???

Για την αστυνομία καλύτερα να μην μιλάς. Δεν σε παίρνει! Σοβαρότητα το λες εσύ όταν ένας ισοβήτης για δεύτερη φορά μέσα απο το κελλι του ρεζίλεψε στην κυριολεξία ολοκληρο το αστυνομικό σώμα??? Αν δεν μαρτυρούσε ο ινδός θα έψαχναν ακόμα τον Τάσσο!!!

DJ είπε...

Γεια σας παιδιά και από εμένα. Είναι πλέον δεδομένο ότι οι αριστεροί και ειδικά τα νούμερα που βρίσκονται στο κόμμα του ΑΚΕΛ, που κατά την γνώμη μου κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει από πολιτική, απλώς είχαν κάποιον που τους βόλεψε, δεν αντέχουν να ακούνε κάποια άλλη γνώμη. Το έχουμε δει αρκετές φορές και από το στρουμπουλό αγόρι (ξέρετε τον πρόεδρο) αλλά και από τον Άντρο Κυπριανού που συνέχεια δεν ανέχονται δηλώσεις και γνώμες αντίθετες από τις δικές τους. Είναι ότι κάνει η Κίνα που κάνει λογοκρισία σε όλα. Αλλά ότι και να κάνουν δεν θα σταματήσουμε να λέμε την γνώμη μας και να την φωνάζουμε ανοιχτά.
Τι περιμένετε όμως σε ένα κόμμα που και σαν γλώσσα επιλογής έχουν και τα τούρκικα.

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

Και οπως λεει ο μεγα οπλαρχηγος Θεοδωρος¨

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ιγκικεν η ωρα

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

AKEL FASISTES PATRONOI XOYNTIKOI.

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΑΡΕ Ο ΦΑΝΙΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΦΑΝΙΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΟΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΟΚΑΒΙΤΑΤΖΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ.

ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ....

Ο αλλος ο Αντρικος ακομα καμνει τον κουτσο περκει φανει λιγο ακομη λαικος ο αρχιλαικιστης

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΑΙΑΝΤΑκο, σε πνιγει η οργη που μαντρωσαν τον μαστρο? μπορεις να περασεις να πληρωθεις απο τον τομμυ, η απο τον ρικκο, μην ανησυχεις. σε λιγο, θα πεσουν οι μασκες ολων των κουκουλοφορων του christofias-watch. τρεμετε.

τερμα στον φασισμο στο διαδικτυο. ο τροχος γυριζει.

DJ, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, οι επισημες γλωσσες του κρατους σου, της Κυπριακης Δημοκρατιας, ειναι η ελληνικη και η τουρκικη. ετσι, ενα κυπριακο κομμα, εχει την ελληνικη και την τουρκικη. το προβλημα σου με την γλωσσα?

ΚΥΠΡΟΛΕΩΝ είπε...

Παιδκια το δικαιωμα να λαλουμε οτι θελουμε εν δεδομενο ομως οπως σας ειπα πολλες φορες δαμε χρειαζετε μια μινιμουμ δεοντολογια. Καμνουμε κουνουσμα ο καθενας με τις μαλακιες μας ομως εν εχουμε δικαιωμα να καμνουμε κανενα να νοιωθει ανασφαλεια. Εν ηξερω τα συγκεκριμενα της υποθεσης αλλα εγιω συμβουλευκω οποιον νοιωθει οτι απειλητε η σωματικη του ακεραιοτητα να το καταγγελει στην αστυνομια.

Νομιζω παρα οι συντελεστες του μπλογκ να το δουν σαν επιθεση προς τις θεσεις τους για το κυπριακο να το δουν σαν μια ευκαιρεια να γραφουν τις αποψεις τους για το κυπριακο η οποιοδηποτε θεμα με καποια δεοντολογια που εσιη να καμει με αλλα ατομα.

DJ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
DJ είπε...

Μάρκο δεν διαφωνώ ότι οι γλώσσες που μας έδωσαν οι Άγγλοι είναι 3ις Ελληνικά, Αγγλικά και τουρκικά. Το ότι το κόμμα σου έχει την τουρκική γλώσσα στην σελίδα της δεν είναι θέμα ότι είναι επίσημη γλώσσα αλλά απλώς ότι τον τούρκο δεν τον βλέπετε ως κατακτητή αλλά ούτε ως εχθρό, τον βλέπετε ως αδερφό. Το πρόβλημα μου είναι ότι ένα Ελληνικό κόμμα που υποτίθεται ότι αφορά Έλληνες δεν βλέπω τον λόγο να έχει την τουρκική. Μήπως ενδιαφέρονται οι τούρκοι για τα Ελληνικά κόμματα; Ή μήπως ψηφίζουν κάποιο από αυτά; Η απάντηση είναι ΟΧΙ αλλά και η απάντηση που έχεις δώσει δηλαδή έχουν τις επίσημες είναι απλώς για να καλύψετε τα φιλοτουρκικά σας αισθήματα.

arxiepiskopos είπε...

"Και οπως λεει ο μεγα οπλαρχηγος Θεοδωρος¨

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Ιγκικεν η ωρα" Αυτά τα έγραψε ο γελοίος ΑΙΑΝΤΑΣ.Κι ο εραστής της ελληνικής γλώσσας arxiepiskopos παρατηρεί:"Φωτιά και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους δολοφόνους της γλώσσας μας.Ήγκικεν η ώρα"!

arxiepiskopos είπε...

Μια απορία:Γιατί από ψες εμφανίστηκαν τόνα καινουρια nick στο μπλογκ; Και μη μου πείτε πως διατηρεί το nick του ο ΑΙΑΝΤΑΣ.Αυτός ο μπαγάσας γνωρίζει ότι καλύπτεται από το ακαταλόγιστο λόγω ηλιθιότητας!

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

αποκλειστικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΟΡΙΦΚΙΑ πρεπει να κουτσευκουν που τα σημερα. Ηδη πρρωι πρωι εθεαθηκε οΧριστος Χριστου , ο δηθεν δημαρχος Λεμεσου ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΚΑΡΙΟΥ να καμνει τον κουτσσσο τζιαμε που επολυσυχναστος ο δρομος.

Συνεχιζει η οδηγια και λεει πως οποιος δεν κουτσεθκει θα θεωρειται εχθρος του 'λαου' και τουΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για αυτο θα συλαμβανεται και θα του καμνουν φαλαγγα ή περκολα με την εγκεκρημενη μεθοδο που περιγραφει το πολυεκδωμενο εγχειριδιο του φιλου ΤΑΛΑΤΙΛΑ που εγραψε με τιτλο ΠΩς ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΥΡΩ ΣΑ Σ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΑΝΤΖΕΝΤΗΣ του ΤΑΛΑΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟς ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟς ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΜΑΓΑΡΙΟΣ ΠΤΩΧΗ ΤΟ ΠΝΕΥΝΑΤΙ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΑΞΕΡΞΗ


ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ..........................


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

ΠΑΟΛΑ είπε...

Τελικά διερωτώμαι αν ζούμε στην Βόρειο Κορέα, στην Κίνα ή στην Ελλάδα επί επταετίας!

Καλημέρα!

xenitemenos είπε...

sas parakalo divaste prin me diagrasete. den diatheto ellinikous xaraktires. den zo stin kypro:

eimai enas kypraios tis diasporas. exasa to spiti mou sta 12 kai apoxoristika ton topo mou apo to 1981. ematha kai katalava tin kypro pou poxo, giati kapoies fores i apostasi faneronei tin pragmatikotita pio xekathara stin ousia tis, apo tin kathimerini trivi me tin mikrotita tis zois.

synkrinontass apo tin alli akri tou kosmou, katalava kai ta kal kai ta kaka tis kyprou. eponesa kai pono gia ton topo mas, osa kai nanai ta kaka tou. giati mesa mou anexitila ekratisa ta kyklamina sta bouna tis kantaras, ta staxya sto theros tis mesaorias, tin xanthi ammo tis salaminas, ton kleisto mikro paradeiso sto monastiri tou apostolou barnaba.

egrapsa, stathika se xena akroatiria kai milisa kai rotisa gia tin kypro. den psifisa pote stin kypro, den anika se kanena komma. xeniktisa me agonia parakolouthontas ana lepto ta eidisiografika praktoria stis dokimasia ton krisimon stigmon prin kai kata to 2004. me ponese giati den mporesa kai den eixa to dikaioma na psifiso enantia sto sxedio anan tis paradosis kai tis ypotagis, eno oi epoikoi mporousan na psifisoun gia to mellon tis gis pou me gennise.

eida poly kosmo stin kypro na siopa, na symvivazetai me tin apodoxi tis katoxis me ton mandya tis psevtikis epanenosis. eida ton neoploutismo na diavronei tin koinonia tis kyprou kai eida to psema na diastrevlonei kai na diastrefei to parelthon kai to paron tou topou mas gia na epiferei mia kalpiki epanenosi. eida tin politiki orthotita kai ton antidimokratiko oloklirotismo mias xenofotistis elit na sikonei to anastima tou gia na elexei to dimosio logo kai na epivalei tin siopi se osous akoma den symvivastikan i fovithikan. eida ton psevdodiethismo tis marikkous na prospathei na kollisei retsinia akrotitas kai ethnikismou kai ratsismou kai sovinismou se opion tolma akoma na orthosei logo diafonias me tin elit tis aspris simaias kai tin ideologia tis ittopatheias, tis meionexas kai tis ypotagis stin nea taxi pragmaton pou proothoun. den tha perasoun. i anglodouleia tous tha xeskepastei kai tha meinoun xoris pyzames!

Ferench Puskas είπε...

Τώρα το θέμα ξεκαθαρίζει:

1. Ο Ξενής Ξενοφώντος, εκτός από ενοχλητικός για κάθε εθνομηδενιστή και Οθωμανολάγνο, είναι γυιός του Γεώργιου Σέρτη, ενοχλητικού για την εξουσία και τους νεο-Οθωμανούς φιλόλογου και αρθρογράφου.

2. Η Αστυνομία αποδείχθηκε ότι παρακολουθεί το διαδίκτυο, χωρίς να γνωρίζει κανείς μέχρι ποίου σημείου.
Διαβάζει άραγε και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο;
Παρακολουθεί τα ίχνη των περιηγήσεών μας στο διαδίκτυο;
Είναι νόμιμα και δημοκρατικά όλα αυτά;
Εντάχθηκε η Αστυνομία της Κ.Δ.στους μηχανισμούς φίμωσης των διαφωνούντων με την Κυβέρνηση;

Αν αύριο οι ανάγκες δίωξης των αντιφρονούντων αυξηθούν θα ανατεθούν οι διώξεις στην γνωστή εταιρεία «σεκιούριτι»;

3. Αρκεί άραγε πλέον η ανάρτηση οποιουδήποτε ηθικά ή νομικά επιλήψιμου κειμένου σε οποιοδήποτε ιστολόγιο και ακολούθως καταγγελία στην Αστυνομία για να σταυρωθεί πρωί-πρωί οποιαδήποτε οικογένεια διαχειριστή ιστολογίου;

4. Σήμερα ο Ξενής Ξενοφώντος, αύριο ποιός;

5. Διαβεβαιώ υπεθύνως την Αστυνομία ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που είπε πρώτος την φράση «Φωτιά και Τσεκούρι στους Τουρκοπροσκυνημένους» και έχει αποθάνει το έτος 1843 δεν ενέχεται
στις απειλές κατά του κ.Δρουσιώτη.
Επίσης ούτε ο Ευάγγελος Αβέρωφ, συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και Τσεκούρι - Ελλάς 1944-1949» μπορεί να ενέχεται διότι απεβίωσε στην Αθήνα το 1990.
Βέβαια εδώ η Αστυνομία μπορεί εκ προοιμίου να αξιολογήσει ότι η διαβεβαίωσή μου είναι αληθής χωρίς να ενοχλήσει τους απογόνους ή συγγενείς των Κολοκοτρώνη και Αβέρωφ πρωί-πρωί στα σπίτια τους.

arxiepiskopos είπε...

Ε,καλό ρε ΑΙΑΝΤΑ,να μου συγχίζεις το τσεκούρι με την (αγία) λαύρα;

aris είπε...

Ο κ. Μεταξόπουλος είπε: ''σε λιγο, θα πεσουν οι μασκες ολων των κουκουλοφορων του christofias-watch. τρεμετε''

Είσαι κι εσύ της σταλινικής νοοτροπίας που σιγούσε τους αντιφρονούντες; "τρεμετε" ποιους, ρε καραγκιόζη;

Ferench Puskas είπε...

Με όλο το σέβας μετατρέπω τα greeklish του ξενιτεμένου σε
Ελληνικά με το εργαλείο
gadget των Windows 7.

Σας παρακαλώ "διαβαστε" πριν με "διαγραψετε". δεν διαθέτω ελληνικούς χαρακτήρες. δεν ζω στην κύπρο: είμαι ένας κυπραίος τις διασποράς. έχασα το σπίτι μου στα 12 και αποχωρίστηκα τον τόπο μου από το 1981. έμαθα και κατάλαβα την κύπρο που ρόχο, γιατί κάποιες φορες η απόσταση φανερώνει την πραγματικότητα πιο ξεκάθαρα στην ουσία τις, από την καθημερινή τριβή με την μικρότητα τις ζωής. "συνκρινοντασς" από την άλλη άκρη του κόσμου, κατάλαβα και τα καλά και τα κακά τις κύπρου. "επονεσα" και πόνο για τον τόπο μας, όσα και νάναϊ τα κακά του. γιατί μέσα μου ανεξίτηλα εκράτησα τα κυκλάμινα στα βουνά τις κανταράς, τα στάχυα στο θέρος τις μεσαορίας, την ξανθη άμμο τις σαλαμίνας, τον κλειστό μικρό παράδεισο στο μοναστήρι του αποστολου βαρνάβα. έγραψα, στάθηκα σε ξένα ακροατήρια και μίλησα και ρώτησα για την κύπρο. δεν ψήφισα ποτε στην κύπρο, δεν ανήκα σε κανένα κόμμα. "χενικτισα" με αγωνια παρακολουθώντας ανά λεπτό τα ειδησιογραφικά πρακτορεία στις δοκιμασία τον κρίσιμον στιγμών πριν και κατά

Ferench Puskas είπε...

το 2004. με πόνεσε γιατί δεν μπόρεσα και δεν είχα το δικαίωμα να ψηφίσω εναντια στο σχέδιο άνναν τις παράδοσης και τις υποταγής, ενώ οι έποικοι μπορούσαν να ψηφίσουν για το μέλλον τις gis που με γέννησε. είδα πολύ κόσμο στην κύπρο να σιωπά, να συμβιβάζεται με την αποδοχή τις κατοχής με τον μανδύα τις "ψεντικις" επανένωσης. είδα τον νεοπλουτισμό να διαβρώνει την κοινωνία τις κύπρου και είδα το ψέμα να διαστρεβλώνει και να διαστρέφει το παρελθόν και το παρόν του τόπου μας για να επιφέρει μια κάλπικη επανένωση. είδα την πολιτική ορθότητα και τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό μιας "χενοφοτιστις" ελίτ να σηκώνει το ανάστημα του για να ελέχει το δημόσιο λόγο και να επιβάλει την σιωπή σε όσους ακόμα δεν συμβιβάστηκαν η φοβήθηκαν. είδα τον "ψεβδοδιεθισμο" τις "μαρικκους" να προσπαθεί να κολλήσει ρετσινιά ακρότητας και εθνικισμού και ρατσισμού και σοβινισμού σε οποιον τολμά ακόμα να ορθώσει λόγο διαφωνίας με την ελίτ τις άσπρης σημαίας και την ιδεολογία τις ηττοπάθειας, τις meionexas και

Ferench Puskas είπε...

και τις υποταγής στην νέα taxi πραγμάτων που προωθούν. δεν θα περάσουν. η αγγλοδουλία τους θα ξεσκεπαστεί και θα μείνουν χωρίς πιζάμες!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,ως εδώ και μη παρέκει!Προχώρησα σε καταγγελία εναντίον σου.Αύριο στις 6.30π.μ θα σε επισκεφθεί κλιμάκιο του ΣΕΚΦ(Συνδέσμου Ελλήνων Κυπρίων Φιλολόγων) και θα διερευνήσει απόπειρα δολοφονίας της ελληνικής γλώσσας!Δεν πάει άλλο!Έχει και η αμορφωσιά,όπως και η υπομονή,τα όριά της!

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,βγες!Εσύ είσαι και γνωστός και έχεις και ασυλία λόγω ηλιθιότητας!Μη φοβάσαι!Ο Μεταξόπουλος δε θα σε αγγίξει!

arxiepiskopos είπε...

ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ,είδες αποτέλεσμα τα σεμινάρια στα Περβόλια;Αμέσως ξεσκονίσαμε τα i.p τους!

alexandra είπε...

Είναι λες και ζούμε σε δικτατορία!! Κάποιος που είναι ακομπλεξάριστος τελείως και νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του δεν θα τον ένιαζε τι λέει ο καθένας και μάλιστα να κυνηγά το κάθε άτομο που εκφέρει οποιαδήποτε αρνητική άποψη! Έλεος δηλαδή! Πάρτε παράδειγμα τον Ομπάμα στην Αμερική που σε ένα μπλογκ τον είχαν πει ομοφυλόφιλο! Τι έκανε; Απολύτως τίποτα και μάλιστα... γέλασε! Για τολμήστε πείτε κάτι για τον δικό μας!! ΧΑ!

thomas28gr είπε...

Γεια σας.
Χα,χα,χα!΄Προχτές άκουσα δήλωση ότι αποκαταστάθηκε η εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνομία και στο κράτος φυσικά που τους ''ελέγχει''!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Λοιπόν φίλοι δείτε και διαδώστε αυτό το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=nocvOfGth_k


Όσο για την ελευθερία του λόγου, μην τους αφήσετε να σας την πάρουν. Ο επόμενος μπορεί ναστε εσεις. Διαδώστε το βίντεο.

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Ο δικός μας ακομπλεξάριστος, αχαχαχαχα που τζιαμέ έρεξε το καημένο!

georgechristodoulides είπε...

Διότι δεν συνεμορφώθην με τις υποδείξεις...Προσαγωγές στις 630 το πρωϊ κάνουν μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα...

Ανώνυμος είπε...

μπούμεραγκ το [búmeraŋg] O (άκλ.) : 1. όπλο των ιθαγενών της Aυστραλίας που ρίχνεται εναντίον μακρινού στόχου και, αν αποτύχει, επιστρέφει στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε. 2. (μτφ.) ενέργεια εχθρική για κπ., που τελικά βλάπτει εκείνον που την έκανε: H πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα γίνει ~ για την αντιπολίτευση. [λόγ. < αγγλ. boomerang (από γλ. των ιθαγενών της Aυστραλίας)]

georgechristodoulides είπε...

Oσους κι αν διαγράψουν, όσους κι αν επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν, όσους κι αν συλλάβουν, όσους κι αν εξανδραποδίσουν, όσους κι αν διασύρουν, το δέντρο της ελευθερίας και της αγωνιστικότητας θα μεγαλώνει. Κάποτε αυτοί υπεράσπιζαν τον Παπασσάβα (που τώρα σιωπά!) από τι διώξεις. Τώρα έγιναν οι ίδιοι με τους τότε διώκτες του! Ακόμη μια απόδειξη της τραγικής μεταλλαγής τους!

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

Ο ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΝΕΚΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ..........................


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

georgechristodoulides είπε...

Oι οπαδοί του Τσε Γεβάρα(τα κόκκαλα του τρίζουν) έγιναν κακέκτυποι μιμητές των μεθόδων του Μπατίστα!

Fanos είπε...

Ειλικρινα δεν σας καταλάβω ρε τουρκοπροσκυνητές!!!

Γιατί δεν φεύγετε ποτέ από αυτό το μπλογκ??? Αφού δεν σας εκφράζουν οι απόψεις μας γιατί κάθεστε και μας τα πρίζετε???

Γιατί δεν κάνετε το δικό σας μπλογκ να γράφετε ΕΚΕΙ οτι θέλετε και να μας αφήσετε ΕΔΩ να εκφραζόμαστε με την ησυχία μας όπως θέλουμε???

Τολμάτε να μιλάτε για εσείς "φασισμο στο διαδικτυο" που το μόνο που θέτελε είναι την ΦΙΜΩΣΗ όλων όσων δεν συμφωνούν με τις ιδέες σας!!! Σας απαγόρευσε ποτέ κανένας να ασκείτε την προπαγάνδα σας σ'αυτό το μπλογκ ή σε όποιοδηποτε άλλο μπλογκ? Σας σταμάτησε ποτέ κανένας από το να ρίχνετε την λάσπη σας στις ιδέες, τα πιστεύω και τα ιδανικά μας??? Και η απάντηση είναι ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

Από την στιγμή όμως που το κάνετε ελεύθερα στο ΔΙΚΟ μας σπίτι τότε όλοι εμείς, που είμαστε αντίθετοι, έχουμε κάθε δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας ΌΠΩΣ θέλουμε!!!

Αν δεν σας αρέσει άντε ουστ από δω!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Αυτό κι αν είναι πολιτική δίωξη!

Του Άριστου Μιχαηλίδη

ΝΕΑ ανδραγαθήματα πολιτικής τρομοκρατίας από την Αστυνομία. Στις 6:30 το πρωί έκανε έφοδο στο σπίτι του δικηγόρου και τακτικού αρθρογράφου Ξενή Ξενοφώντος γιατί διερευνά, λέει, «υπόθεση που αφορά διέγερση προς διάπραξη κακουργήματος και γραπτές απειλές για φόνο». Ποιο είναι το κακούργημα;

Στη γνωστή αντιπολιτευτική ιστοσελίδα christofias-watch.blogspot.com αναρτήθηκε κείμενο υπό τον τίτλο «Ένας Μακάριος στην αυλή του Αρταξέρξη», που σχολίαζε την πρόσφατη επίσκεψη του Μακάριου Δρουσιώτη και άλλων στον Ταγίπ Ερντογάν. Όπως σε όλες τις ανάλογες ιστοσελίδες υπάρχει ειδικός χώρος όπου μπορούν να γράφουν σχόλια οι επισκέπτες.

Κάποιος έγραψε την πολυχρησιμοποιημένη φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους». Ο Δρουσιώτης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία ότι «οι συγκεκριμένες αναφορές στο διαδικτυακό χώρο αποτελούσαν απειλή κατά της ζωής του».

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι η φράση του Κολοκοτρώνη προκαλεί σήμερα αναστάτωση στις γαλήνιες ψυχές των νεοκυπρίων, αλλά αν αυτό αποτελεί απειλή για φόνο, σηκώνει συζήτηση. Η Αστυνομία δεν ξέρουμε με ποιους το συζήτησε, πάντως έθεσε υπό παρακολούθηση τα ίχνη ηλεκτρονικών υπολογιστών (φανταστείτε τι θα κάνει όταν τροποποιηθεί το Σύνταγμα για παρακολουθήσεις τηλεφώνων!) και αφού εντόπισε ότι ο υπολογιστής του δικηγόρου είχε σχέση με το christofias-watch έκανε έφοδο στο σπίτι του τα ξημερώματα, να προλάβει μην τους ξεφύγει ο κακούργος.

Άρπαξε δυο προσωπικούς υπολογιστές και κάλεσε τον Ξενοφώντος για ανάκριση ως τον διαχειριστή της ιστοσελίδας και παρότι το «επίμαχο» σχόλιο το έγραψε άγνωστος, όπως άγνωστοι και ανεξέλεγκτοι γράφουν ένα σωρό ανοησίες σε χιλιάδες μπλογκ, χωρίς να απασχολούν ούτε την Αστυνομία, ούτε κανέναν άλλο. Σεβόμαστε φυσικά το φόβο του Δρουσιώτη για τη ζωή του, παρόλο που δεν πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη φράση αποτελεί απειλή. Όταν κινδυνεύει πραγματικά η ζωή κάποιου δεν του το λένε στο Διαδίκτυο. Αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο. Η δράση της Αστυνομίας είναι απαράδεκτα πολιτική και δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται για να τρομοκρατήσει ανθρώπους που θεωρούνται ενοχλητικοί για την Κυβέρνηση ή για τη γενική μακαριότητα που σκεπάζει τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

«Από τη στιγμή που η Αστυνομία έχει ενώπιόν της γραπτή καταγγελία, από πρόσωπο ότι απειλείται η ζωή του, έχει υποχρέωση να το διερευνήσει», είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Αλλά δεν έκανε το ίδιο πριν από μερικές μέρες όταν μια εικοσάχρονη κατάγγειλε συγκεκριμένο πολίτη ότι απειλεί τη ζωή της. Ούτε καν απολογήθηκε για την απραξία της όταν η κοπέλα δέχτηκε επίθεση από το δράστη, που την περιέλουσε με βιτριόλι και κατάστρεψε τη ζωή της. Αλλά και ένα μήνα προηγουμένως άλλη κοπέλα, οικιακή βοηθός μαζί με την εργοδότριά της παρουσίασε γραπτές απειλές κατά της ζωής της από παράνομο μετανάστη, με ονόματα και διευθύνσεις (κατέχουμε τα στοιχεία) αλλά η Αστυνομία ούτε που ασχολήθηκε. Ακριβώς επειδή αυτές οι υποθέσεις δεν ήταν πολιτικές. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι αστείο να δηλώνει η Αστυνομία «θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν ενεργούμε στη βάση πολιτικών κινήτρων». Μόνο πολιτικά κίνητρα υπάρχουν εδώ. Τίποτε άλλο. Και αυτές οι σαρκαστικές διαβεβαιώσεις δείχνουν ότι δεν έχουν αντιληφθεί, ούτε η Αστυνομία ούτε η πολιτική ηγεσία, ότι τέτοιες πολιτικές διώξεις δεν υποτάσσουν την όποια αντίδραση, την εξωθούν σε επικίνδυνες ατραπούς.

aperigraptos είπε...

η πλάκα η μεγάλη αγαπητοί μου είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα χριστόφια ψηφίσατε στην 2η κυριακή γιατί το κόμμα σας (δηκο) έτσι σας είπε, και σεις επιλέξατε το προσωπικό σας συμφέρον παρά το που ταιριάζεται καλύτερα ιδεολογικά.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

1) δεκαδες νεα ονοματα σχολιογραφων, που αντιτιθενται ξαφνικα στην κινηση της αστυνομιας εναντιον του διαδικτυακου απροσωπου φασισμου και χλευασμου, ΔΕΝ μας πειθουν ψευδοεπιτροπακια και ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΕΣ.

2) θυμιστε μου μονο 1 κινηση της αστυνομιας που σας αρεσε. ακομα και την αστυνομια επι καιρο χριστοφια την κατακρινετε. αστε την να κανει την δουλεια της. η αστυνομια εν καιρω τασακου ηταν τρομερη ε? αψεγαδιαστη!

3) γιατι καποιοι νομιζουν οτι οποιος γραφει στο διαδικτυο, εχει ασυλια? φανταστειτε ο καθε βλακας και ο καθε ψευδοεπιτροπος που βγαζει εδω τα απωθημενα του, να τα ελεγε δημοσια. καπως ετσι ειναι και στο διαδικτυο, μονο που μερικοι νιωθουν περισσοτερο ελευθεροι λογω του προσωπειου που φορουν στο τσιελεπειο προσωπο τους. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. παν μετρο αριστο, αλλα που να παρουν απο λογια μερικοι?

4) ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του, οσο ακραια και αν ειναι αυτη, οσο λανθασμενη και αν την θεωρει οποιοσδηποτε απο τους σχολιογραφους. το να απαντας ομως σε αλλο προσβαλλοντας το ονομα η το ψευδονυμο του, και να καταφερεσε προσωπικα εναντιον καποιου, με ψευδη, υβρεις κ.τ.λ., ναι αυτο συνιστα αδικημα. αν το κανατε δημοσια, στον δρομο? ποιες θα ηταν αραγε οι συνεπειες.

5) ναι η αστυνομια μπορει πολυ ευκολα να βρει τις πληροφοριες οποιουδηποτε παιζει τον εξυπνο και των εθνοσωτηρα στο διαδικτυο. καποιοι δεν προσεχαν (εξακολουθουν να μην προσεχουν)

6) η ψευδοεπιτροπη ενεργουσε τοσο καιρο με τροπο φασιστικο, εχοντας ενα ωραιο περιτυλιγμα. το χειροτερο ειναι πως μερικοι για να πνιξουν τον πονο και την πικρια τους για την εκλογη δημητρη χριστοφια στο προεδρικο αξιωμα της κυπριακης δημοκρατιας, συνεταχθησαν μαζι με τους ψευδοεπιτροπους.

7) ακομα και αν ο εν λογω δικηγορος αποδειχθει οτι ητω αθωος, δεν θα αργησει η μερα που αυυτο το προσβλητικο και εμετικο μπλογκ θα πεσει.

8) θυμαστε τον ζουρλομανδυα στον αντρο κυπριανου?

9) θυμαστε το σωμα μαζορετας στον προεδρο της κυπριακης δημοκρατιας, δημητρη χριστοφια?

10) θυμαστε τις υβρεις και τους λιβελους εναντιον οσων ψηφισαν στο ΔΗ.ΚΟ. να παραμεινει το κομμα τους στην κυβερνηση?

11) θυμαστε τις γελειογραφιες κατα του ιστορικιογραφου μακαριου δρουσιωτη, που τον παρουσιαζε σαν πιθηκο?

12) θυμαστε τις προσβολες εναντιον καποιου κυριου χριστου χριστου?

ποιος αμφιβαλλει οτι αν καποιος αφισοκολλουσε τις εν λογω βλακειες, υπογραφοντας απο κατω επωνυμα, θα ειχε την ιδια τυχη με τον δικηγορο? και ποιος θα εβρισκε αδικο στην αστυνομια? γιατι μερικοι να νιωθουν ασφαλεια στο διαδικτυο? επειδη δεν φενετε το προσωπο σας? επειδη δεν φαινετε το ονομα σας?

ψευδοεπιτροποι, επειδη δεν φαινετε ποιοι ειστε?
(φημες λενε για ατομα απο ΔΗ.ΚΟ., ΕΔΕΚ και ΕΥΡΩ.ΚΟ., για ονοματα σαν ρικκο και συλλουρης, τσιελεπος και παυλος παυλου. μακαρι να μην ειναι ετσι, γιατι ποιος σωζει πολιτικους που θελουν να το παιζουν σοβαροφανεις και πειστικοι στον κυπριακο λαο, οτι διεξαγουν φασιστικη προπαγανδα κατα παντων?)

arxiepiskopos είπε...

Όταν ο ΡΗΓΑΣ έγραφε το "Λάκκο με ασβέστη..."για το Δρουσιώτη, τι εννοούσε;Και ο ΡΗΓΑΣ δεν είναι "κάποιος" επισκέπτης του μπλογκ.Από τη στιγμή που μέχρι και κεντρική ανάρτηση δική του ανέβασε το μπλογκ ,σημαίνει ότι είναι τουλάχιστον συνδιαχειριστής και έπρεπε κι ο ίδιος να αυτοπεριορίζεται στις εκφράσεις του και το μπλογκ να τον μαζέψει κάπως,τουλάχιστον σε σημεία που διεγείρουν τόσο μίσος που ένας ανεγκέφαλος(π.χ ο ΤΣΕΛΕΠΟΣ)θα μπορούσε να παρασυρθεί και να υλοποιήσει τις λεκτικές μπαρούφες του ΡΗΓΑ.Ξέρετε,αυτοί οι νοητικά υστερούντες(ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ,ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ)έχουν μια τάση να συγχίζουν το παραμύθι με την πραγματικότητα,γι'αυτό και οι πιο νουνεχείς πρέπει να μην τους φανατίζουν.Πιο ήπια,λοιπόν!

Fanos είπε...

Μεταξόπουλε ΚΑΛΑΤΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΤΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ???

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ???? ΓΡΑΦΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!! ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΣΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ????

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

ΜΕΤΑΞΟ-ΠΟΥΛΛΛΛΕ

ΕΤΖΑΙ ΛΙΑ ΤΟΥΣ ..............

ΤΖΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΕΣ , ΤΙΣ ΤΖΕΛΑΠΙΕΣ , ΤΑ ΤΑΝΓΚΑ, ΤΗΝ ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ, ΟΙ ΓΑΟΥΡΟΦΑΤΣΕΣ.

Κατα την γνωμη μου παραπονο εντα γαουρκα, οι πελλοι . οι πουτανες τζαι οι αλλοι ηρωες των αρθρων που πρεπει να εχουν παραπονο .........................................

Εσας ειναι τιμη σας .........................................

Ανώνυμος είπε...

Στα μισά ελληνικά blog και σε αρκετές κυπριακές εφημερίδες αναφέρεται σήμερα η είδηση για το Χριστόφιας - Watch και ο Μεταξοπουλος μαζί με τον archipiskopo αναρωτιούνται για τους νέους σχολιογράφους!!

Τόσο σας κόβει;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΑΙΑΝΤΑ συνεχισε! εν καλα που προσβαλεις τον προεδρο σου!

steve είπε...

Πρόβατα ξυπνάτε,μόνο αίσχος και ντροπή πρέπει να νιώθουμε με όλα αυτά που γίνονται στην "κυβέρνηση"
σας.Αν αυτοί είναι που θα μας οδηγήσουν στην δημοκρατία τότε ΕΓΩ δεν την 8έλω τέτοια δημοκρατία.Πήγαινε στο εξοχικό σου κύριε ΔΗΘΕΝ κουμμουνιστή πρόεδρε.
Πότε επιτέλους θα ΞΥΠΝΙΣΗ ο Ελληνικός λαός της Κύπρου και να βγει στους δρόμους να φωνάξει για την τρομοκρατία που μας επιβάλλουν σε αυτό τον τόπο?
Έχω και εγώ την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και δεν πρόκειτε να την κατεβάσω ΠΟΤΕ όσο και να τρομοκρατούν και να απειλούν κάποιοι.
Άντε επιτέλους άστε μας να ζήσουμε σε μια Δημοκρατική Ελληνική Κύπρο και όσοι δεν θέλουν και δεν τους αρέσει ας πάνε στα αδέλφια τους τους τούρκους να ζήσουν μαζί.

Πλαστήρας είπε...

Πολύ πετυχημένος ο τίτλος του "Ποντικιού":

Η Δημοκρατία στο γύψο!

Αν σκέφτονταν έτσι και στην Ευρώπη η εφημερίδα SUN στην Αγγλία θα αντιμετώπιζε 100.000 αγωγές το χρόνο!

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

προεδρο μου??????????? Σωστα το λες με λαθος ομως αντιληψη. Εννοεις φυσικα ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ μου οπως και ολοι οι υπουργοι και οι βουλευτες που πληρωνονται απο τον λαο για να διαφυλασουν τα διακαι και τα διακαιωματα μας. Ως εργοδοτες εχουμε το καθε διακιωμα να απολυσουμε οποιων δεν κανει την δουλεια του , κλεβει και υποθαλπτει την εταιρεια.

Εχεισ δικιο ο υπαλληλος μας χρειαζεται λιγο σεβασμο αφου πρωτα τον κερδισει με την ολη του διαγωγη και οχι με την δημαγωγια.
Αν εσυ γεννηθηκες με σκλαβωμενα μυαλα , υποτακτικα σε ανθρωπους και λαικισμους, αγκιστρωμενα σε ανεμογκαστρωμενες αντιληψεις και με μυαλα στην μεγκενη δικο σου προβλημα και αντε τραβα στην τουρτζζια που σας εκφραζει.

ΑΙΑΝΤΑΣ είπε...

ο εισαγγελεας πρεπει να διαταξει την συλληψη αυτωνα των κυριων για διασπαθιση του δημισιου χρηματος , για την καταστρατηγηση του δημοσιου δικαιου, για τις σχεσεις τους με τον υποκοσμο και την χρηματοδοτηση τους απο μαυρα χρηματα βαμμενα με αιμα δολοφονηθεντων και σκονισμενα με το ασπρο παραγωγο της παπαρουνας. Αυτοι ειναι που κυβερνουν και παιζουν την τυχη μας στα ζαρια. Ααμεσως συλληψη και προσαγωγη σε δικη. Ευχης εργων θα ηταν και η επαναφορα της καταδικης σε θανατικη ποινη ή εστω οπως οι σοφοι προγονοι μας εκαναν τον εξοστρακισμο αφου πρωτα ξεπληρωσουν με ολα τους τα υπαρχοντα την ζημια που εχουν προκαλεσει με τις επιλογες και αποφασεις στους στο δημοσιο ταμειο.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

AIANTA, ολα αυτα σε δυο χρονια? πριν ζουσαμε στη γη της επαγγελιας? μηπως τωρα ξυπνησες?? που εισασταν τοσα χρονια να φωναξετε για τους κακους χειρισμους στο κυπριακο? για τους κακους χειρισμους στο εσωτερικο? για τη διασπαθιση δημοσιου χρηματος? γιατι ολα τωρα?

John είπε...

O Winston Churchill είπε κάποτε..

"Ο κάθε λαός εχει τήν ηγεσία που του αξίζει"

Μήπως είχε στο νού του τους Κυπραίους??

lef είπε...

ρε παιδιά αυτοί οι αναρχικοί που γράφουν συνέχεια α. δεν θέλουν αφέντες, β. δεν θέλουν σύνορα και γ. για το έθνος μας γιατί

α. υπακούν στο ακελ ( αφέντης );

β. αφούν δεν θέλουν σύνορα γιατί έχουν σύνορα στα σπίτια τους; κάποιος να μας πεί που μένουν να μπορούμε να επισκεφτούμε τις γυναίκες τους αφού δεν έχει σύνορα.

γ. δες πιο πάνω το α.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... "ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ"

Χριστιανός Σκέττος είπε...

Άδικα σπαταλάτε φαιά ουσία να συζητείτε ανόητα και μάταια πράγματα. Ένας είναι ο Σωτήρας, ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Και σίγουρα δεν θα τον βρείτε στη θρησκεία, είτε αυτή αυτό-καλείται “ορθόδοξη” ή ανορθόδοξή. Η αληθινή οδός προς τον Πατέρα και Δημιουργό, είναι πρόσωπο και όχι κάποια θρησκεία. Και σύντομα έρχεται να βάλει τάξη στη αναρχία, ανομία και ακαθαρσία. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους, όταν δουν τους άθεους να χάνονται μαζί με τους θρησκόληπτους και ειδωλολάτρες! Υπάρχει τώρα ευκαιρία επιστροφής, με ημερομηνία λήξης όμως. Μαράν Αθά...

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑ, θα σε ξενιζε αν μαθαινες οτι μελος της ψευδοεπιτροπης ειναι και ο νικολακης?

να υπενθυμισω οτι η κυβερνηση δημητρη χριστοφια δεν εχει καμια σχεση με την καταγγελια εναντιον του δικηγορου. η καταγγελια εγινε απο τον μακαριο δρουσιωτη, και η αστυνομια εχει σαν καθηκον της να ερευνα καθε καταγγελια.

adonis είπε...

Μπορείται να μου εξηγήσετε πως μια δημοκρατικα εκλελεγμενη κυβέρνηση είναι "Καθεστώς" και πως μια χούφτα γραφικών φασιστοειδών δικαιούται να αυτοανακυρησσεται επιτροπη αποκαταστασης της δημοκρατίας? Μήπως ως αποκατασταση της δημοκρατίας εννοείται αυτό που έκαναν οι πνευματικοι σας πατέρες το 74 και τούρκεψαν την μισή Κύπρο στο όνομα του Ελληνισμού?
Πάντως έχετε πλάκα, ελπίζω μόνο να μην πιστέυετε τα όσα γραφετε γιάτι ούτε ο Μικελιδης δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει.
Οπαδος του δημοκρατικα εκλελεγμένου "Καθεστώτος"

matrix είπε...

...εκείνου του καθεστώτος που ψήφισε ν-οχι για να τσιμεντώσει το ναι;

Dimitris T είπε...

Κομμουνιστική δικτατορία, τύπου Σταλιν, φυσικά δεν κατοικώ στην Κύπρο, αλλά εκείνο που καταλαβαίνω οτι ο Χριστόφιας είχε πει ΝΑΙ στο σχέδιο Αναν, και μετά ο Κυπριακός λαός τον έκανε πρόεδρο, και εμεις εδώ τον γαπ τον καναμε prime Minister, θεε μου θα έλεγε καποιος, τι τύποι είναι οι Έλληνες?

adonis είπε...

Φιλε Ματριξ νομίζω ότι στην δημοκρατία ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίζει ότι θέλει χωρίς να χλευάζεται, πόσο μάλλον να απειλήται. Iσως εσείς που αυτοανακυρηχθεικατε σε προστάτες της αντίστασης του λαού, εκτός απο προστάτες της δημοκρατίας, να μετρήσατε πόσα ήταν τα "κουκκιά" στην σακκούλα του ¨ΟΧΙ απο το ΑΚΕΛ και πόσα απο τα διάφορα κομματίδια που με λύση του Κυπριακου θα πάψουν να έχουν και λόγω ύπαρξής.
Δεν θα έπρεπε να το σέβεστε περισσότερο ??

onopordum cyprium είπε...

Ασφαλώς, ο καθένας μπορεί να λαλεί ό,τι θέλει τζιαι να εκφράζεται όπως θέλει, σε μια υγιή δημοκρατία. Όι, όμως τζιαι να λαλεί Ο,ΤΙ θέλει! Οι ξιτιμασιές έννεν ελευθερία έκφρασης. Σόρρυ δηλαδή...

Μιαν απορίαν έχω μόνο για τους κατηγορούντες την Αστυνομίαν... Η Αστυνομία σήμερα, οι αστυνομικοί τζιαι οι αξιωματικοί τζιαι οι υπόλοιποι της εν άλλοι που τζιείνους που ήταν επί Τάσσου; Ή μήπως θέλετε να μάς πείσετε ότι άλλαξεν ο τρόπος λειτουργίας της Αστυνομίας επίσημα, με οδηγίες της τωρασινής κυβέρνησης; Έτσι για να καταλάβω δηλαδή...

Nasos είπε...

μιας και ειμαι αριστεριστης αλλα μη κυπριος θα ηθελα να εκφρασω απλα μια γενικοτερη αποψη για τα τεκταινομενα στην νησο. ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ και ντροπιαστικη μορφη αριστερας απο αυτη που επικαλειται ο εδω "αριστερος'' δεν υπαρχει ανα το παγκοσμιο. η αριστερα ειναι πιο φασιστικη απο την ακροδεξια σε οτι την συμφερει απλα. αριστερος σημαινει διεθνιστης κ αποδεκτης ολων δηλαδη και των ΕΛΛΗΝΩΝ που κατοικουν εδω. επισης φασισμος στο φασιστα ειναι απλα διπλος φασισμος. κριση συνειδησης και εγκεφαλικη συγχυση

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε:

http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=4224&-V=makarios

ο ίδιος ο Δρουσιώτης έχει το επίμαχο σχόλιο στην ιστοσελίδα του!
Υποθέτω τώρα θα πρέπει να κάνει μήνυση στον εαυτό του!!!

petros είπε...

ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ !!!
Σφίζει απο Δημοκρατία το καθεστώς που συνεχώς προσκυνά και υποτάσσεται στες ορέξεις...κάποιων που επιβουλεύονται την Ελληνικότητα της Κύπρου. Συγχαρητήρια στο κράτος της πνευματικής τρομοκρατίας. Ελπίζω να μην διώκονται και οι σκέψεις επίσης. Είπα ΕΛΠΙΖΩ αλλα δεν ειμαι σίγουρος... Να σας ζήσουν τα εντεταλμένα ΟΡΓΑΝΑ με την ευαισθησία τους.
ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑ! Κάτω τα χέρια από την ελευθερία σκέψης.

adonis είπε...

Ποιά ακριβώς ελευθερία σκέψης χυδαιολογει και προσκαλεί σε φυσική εξόντωση ενός ανθρώπου επειδή εχει διαφορετικές απόψείς ??
Μήπως εσείς όλοι που κόπτεστε τόσο για την δημοκρατία και βλέπετε καθεστώτα στον ύπνο σας, είστε στην πραγματικότητα νοσταλγοι φασιστικών καθεστώτων τύπου Χούντας που χρησιμοποιούσε ακριβώς αυτές τις πρακτικές ?? Μήπως η αδυναμία σας να αποδεχτείτε το αποτέλεσμα δημοκρατικων εκλογών και να ανεχθείτε απόψεις που διαφέρουν απο τις δικές σας, σας κάνει λίγο "καθεστωτικούς"?

ISOBITHS είπε...

Ο κατάπτυστος υβριστής του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ και των αγωνιστών εκτός από το ΑΚΕΛ βρήκε ένα ακόμα υποστηρικτή, τον Αναστασιάδη. Αγωνιστές θαυμάστε το δίδυμο Αναστασιάδη - Δρουσιώτη!

ISOBITHS είπε...

Από τη στιγμή που είσαι δημόσιο πρόσωπο, που καταφέρεσαι εναντίον ανθρώπων-συμβόλων για μια κοινωνία το ελάχιστο που οφείλεις είναι να δεχτείς και τον αντίκτυπο. Δηλαδή τι νόμισε ο κ.Δρουσιώτης; Ότι θα επέβαλλε τις μπαρούφες που πουλά στις τηλεοράσεις και τα 'γραπτά' του και ο λαός να τον συγχαρεί;

adonis είπε...

Δηλαδή τι? πρέπει να εξοντωθεί??
Μπραβο δημοκρατία!!

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Αγαπητέ Nasso, μια πληροφορία που αφού δεν είσαι Κύπριος δεν μπορείς κατ' ανάγκη να κατέχεις.

Ετσι απλά η "Αριστερά" στην Κύπρο δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με την όντως αριστερά οπότε δεν έχουμε τίποτα με τους αριστερούς! Τουναντίον!

H "Αριστερά" στην Κύπρο βρίσκεται δεξιότερα της Δεξιάς, άσε Κτπριακά φαινόμενα!

Δίας είπε...

Κύριε Άδωνη,

Μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση μετατρέπετε σε καθεστώς, όταν αναιρέσει τις υποσχέσεις της έναντι στους ψηφοφόρους που την ψήφησαν (βλέπε δίκαιη λύση με άμεση παραχώρηση εκ περιτροπής προεδρίας, παραμονής εποίκων, το οποίο είναι έγκλημα πολέμου κτλ) γεγονός που την καθιστά μειοψηφία και δεν παραιτείται. Περαιτέρω, καταντά καθεστώς όταν σταματά να σέβεται βασικές ανθρώπινες ελευθερίες, προβαίνει σε συλλήψεις πολιτών οι οποίοι έχουν αντίθετη άποψη βλέπε συλλήψεις στην παρέλαση 1ης Οκτωβρίου, σε αντικατοχικές εκδηλώσεις, και με αποκορύφωμα την σύλληψη του κ. Ξενοφώντος. Φυσικά πιστεύω ότι θα πρέπει να αναμένουμε και χειρότερα.

Όσο αφορά το υπόλοιπο του κειμένου σας με τα διάφορα κοσμητικά επίθετα να μου επιτρέψετε να μην κατεβώ στο επίπεδο του λόγου σας για να τα σχολιάσω.

Φιλικά
Δίας

ΙΡ: 194.30.165.102

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγαπητα μελη της επιτροπης για την αποκατασταση της δημοκρατιας πρεπει να σας πω οτι ειστε αγενης. για 2 λογους. ακομη να εκφρασετε ενα ευχαριστω σε ολα γενικα τα καναλια και εφημεριδες για την τεραστια διαφημιση που σας εκαναν. ιδιαιτερες ευχαριστιες βεβαια οφειλετε στην χαραυγη, στο πλας τβ(καλα τουτον με 2% τηλεθεαση δεν σας εκανε και πολλυ διαφημιση αλλα ας ειναι), στον πολιτη, στο ρικ. επισης στα λαγονικα της αστυνομιας κυπρου και τον ΚΥΡΙΟΝ(το τονιζω για να αποφυγω την συλληψη) Μιχο Παπαπετρου .ειστε πολυ αγενης που ακομα να τους ευχαριστησετε. επισης μετα ολη αυτη την δωρεαν διαφημιση οφειλετε να ζητησετε απο τον ΚΥΡΙΟΝ(το τονιζω και εδω προς αποφυγην της συλληψης) Μακαριον Δρουσιωτη τουλαχιστον δυο φορες "συγνωμη" (για να μην ειναι μισο αλλα ολοκληρο μενο) για την αναστατωση που του προκαλεσατε. Ειστε αγενεστατοι επιτροποι.
Καλη τυχη στην Δημοκρατια στην Κυπρο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

σαφως και ο κυριος Χριστοφιας εξελεγη με απολυτα δημοκρατικες διαδικασιες (ναι σιγουρα με ψευδης δεσμευσεις και δηλωσεις αλλα απολυτα δημοκρατικα). Το τραγικο ειναι η μετεξελιξη της απολυτα δημοκρατικα εκλελεγμενης κυβερνησης σε κυβερνηση μειοψηφιας(με απλα μαθηματικα) αλλα και σε καθεστος. και ολα αυτα σε λιγοτερο απο δυο χρονια.
Καλη τυχη στην Δημοκρατια στην Κυπρο.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

και κατι ακομα και θα φυγω γιατι η καταντια της Κυπριακης "Δημοκρατιας" με γεμιζει με λυπη και καταθλιψη.
Η χαραυγη εγραφε σημερα στο πρωτοσελιδο της πανηγυριζωντας ,"εφοδος στο christofias watch " και διπλα ακριβως σε αλλη ειδηση ,"το ακελ τιμα την αντιφασιστικη νικη" .τραγικη ειρωνια για την τραγικη καταντια στην οποιοα εχουν φερει την Δημοκρατια.
Καληνυχτα και καλη τυχη στην Δημοκρατια στην Κυπρο.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Ο Γιώργος Λιλλήκας είπε κάτι πολύ σημαντικό που δεν νομίζω να το πρόσεξαν πολλοί, το οποίο αποκρούει όλα τα επιχειρήματα των "υποστηρικτών" του Δρουσιώτη και αυτών που υπεραμύνονται του τρόπου που έδρασε η αστυνομία. Αν δεν κάνω λάθος, ο Γιώργος Λιλλήκας είπε ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας ενώπιον δημοσιογράφων, απευθυνόμενος προς τον ίδιο του είπε... "θα σε ισοπεδώσει ο οδοστρωτήρας" (όποιος άκουσε καλά την είδηση, ας με διορθώσει). Διερωτήθηκε (και καλά έκαμε) ο Γιώργος Λιλλήκας: "Γιατί δεν ανακρίθηκε ο Χριστόφιας για απειλή κατά της ζωής του Γιώργου Λιλλήκα; Αν ασκούνταν διώξεις για όλα όσα γράφονται στα blogs ο μισός πληθυσμός της γης θα ήταν κατηγορούμενος.

Όσον αφορά τον τρόπο που έδρασε η αστυνομία, ένα έχω να ρωτήσω: Γιατί να κάνουν την έφοδο τους ξημερώματα στο σπίτη του "υπόπτου"; Είναι η γνωστή μέθοδος της κατατρομοκράτησης του περίγυρου για να "συνετιστεί" ο "εχθρός του λαού;"

Ότι κι αν μας πουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Θέλουν να σιγήσει το christofias-watch

Πλαστήρας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Παναγιώτης είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΞΕΝΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

μολις 2 χρονια διακυβερνησης αριστερου προεδρου στην κυπρο, και πολλοι αρχισαν να παραληρουν (μερικοι το κανουν εδω και μηνες - βλεπε ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, Πενταρογιωρκο και ΡΗΓουλη), απορω που θα βρεθουν ολοι αυτοι σε 3 χρονια.

θα συμφωνησω με τον συντροφο adoni.
οποιος λεει και διακηρυσσει οτι ειναι δημοκρατης, δεν σημαινει οτι ειναι (κατσε τωρα να πεισεις για αυτο τον ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ, τον Πενταρογιωρκο και τον ΡΗΓουλη).

καμια ελευθερια στους καταχραστες της ελευθεριας.

ISOBITHS είπε...

adonis για ποια δημοκρατία μιλάς; Τη δημοκρατία του σταλινισμού; Τη δημοκρατία της προπαγάνδας του κομμουνισμού χάρη στην οποία δεν είχε λόγο ύπαρξης ούτε η διαφορετική άποψη ούτε αυτός που την υποστήριζε; Ή αυτήν τη δημοκρατία του Αυξεντίου και του Λένα και αυτήμ του καθημερινού αγώνα των ανθρώπων που δεν παραιτούνται για ένα καλύτερο μέλλον; Και εκτός των άλλων είσαι ελεύθερος να νιώθεις περήφανος και να υπερασπίζεσαι ένα μηδενικό όπως το κ.Δρουσιώτη αλλά αυτό να ξέρεις πως χαρακτηρίζει και σένα και καθόλου δε σε τιμά.

Το πόσοι ψηφίζουν ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ το ξέρουμε, αλλά συνάμα ξέρουμε και ΓΙΑΤΙ το κάνουν. Διάβασέ το να το ξέρεις: γιατί είναι πρόβατα, κλειστόμυαλοι και καλοβολεμένοι που για μια θέση στην κυβέρνηση πουλούν τα πάντα και αγοράζουν τους πάντες. Γιατί έτσι τους έμαθαν οι γονείς τους, γιατί φοβουνται να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο και γιατί θέλουν να ανήκουν κάπου, να έχουν μια ταμπέλα, ένα λόγο ύπαρξης. Καλοβολεμένα προβατάκια...

Η δημοκρατία είναι το χειρότερο μα αναγκαίο πολίτευμα είχε πει ο Πλάτωνας και οι μεγάλοι αγωνιστές-σύμβολα της ελευθερίας συμφώνησαν πως οι λίγοι είναι οι αρετοί γιατί είναι ο δύσκολος δρόμος να διαφέρεις, να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και να λες την αλήθεια. Οι μεγάλες επαναστάσεις έγιναν από λίγους. Ένας ήταν ο Κολοκοτρώνης.

Επομένως δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι πως επειδή το ΑΚΕΛ είχε πολλά ''κουκιά'' στο όχι πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας και να πορευτούμε με αυτό. Πορευόμαστε όπου θέλουμε, εμείς έχουμε ψηλά ιδανικά, δεν κομματικοποιούμαστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Take it or leave it!

antonis είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!! ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΑΚΡΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΔΙΩΚΟΥΝ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ,ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΚΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΩΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΤΑΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ!! ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ..!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!!....ΧΑΙΡΕΤΩ ΛΟΙΠΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ !! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ..ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΕΟΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΙ ΜΑΝΟΙ ΛΟΙΖΟΙ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΟΣ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!! ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΠΟΣ!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. (ΔΗΚΟ)..

adonis είπε...

Κυριε Δια, μου κανει εντυπωση που δεν ενοχλησαι απο το επιπεδο καποιου που λιδωρεί ενα συνανθρωπο μας με εκφράσεις οπως :Γιουσουφακη, πουτάνα, σφογγοκωλαριο κ.α και που καλει εμμέσως πλην σαφώς στην φυσική εξόντωση του, ενω ενοχλήσαι όταν καποιος αποκαλεί αυτους που διαδιδουν τετοιες χυδαιότητες - φασιστοειδη, και λες ότι δεν θα πέσεις στο επιπεδο του. Μάλλον είσαι πολυεπιπεδη προσωπικότητα !

Τα παρακάτω που λές είναι προσωπικές σου απόψεις και δικαιούσε να αισθάνεσαι έτσι, και αν αισθάνεται έτσι και η πλειοψηφία του λαού θα στείλει τον Χριστόφια σπιτι του όταν θα ξανατεθεί στην κρίση του λαού, ετσι λειτουργεί η δημοκρατία είτε σας αρέσει είτε όχι (προφανώς δεν!).
Και ο Ισοβίτης μέσα απο το διχαστικό εθνικιστικό παραλήρημα του, ενώ θυμήθηκε τον Σταλιν και τα εγκλήματα του, ξέχασε (προφανως του διεφυγε του παιδιού), τον Πατακό τον Παπαδόπουλο, Τον Γριβα και την ΕΟΚΑ Β. Επιλεχτηκή ευαισθησία έχει μαλλόν. Εγώ δεν έχω κανένα κολλήμα να χαρακτηρίσω τον Σταλιν στιγνο εγληματία, εσύ μπορείς να κάνεις το ιδιο για τον Γριβα ?
Πάντος αφού εδώ η δημοκρατία είναι τόσο νοθευμένη απο τα πρόβατα και τους γλείφτες όπως λετε έχω να σας κάνω μια πρόταση. Γιατί δεν ζητάτε απο το Ελληνικό κράτος να σας παραχωρήσει μια βραχονησίδα, να μαζευτήτε εκεί όλοι οι Υπερπατριώτες, αγωνιστές, καθαροί Ελληνες και λοιποι γραφικοί τύποι και να ανακυρήξετε εκεί την δική σας ιδανικη δημοκρατία. Αφου όλοι θα έχετε τα ίδια μυαλά δεν θα χρείάζεται ουτε να βρίζετε ουτε να απειλείται κανένα. Κάτι μου λέει φυσικά ότι και εκεί θα φαγωθείτε μεταξύ σας και σύντομα θα αποκαλεί ο ένας τον άλλο προδότη!!

partetinpoutsampatsoi είπε...

Δυστυχώς το Κουμμουνιστικό κόμμα "ΑΚΕΛ" δεν δέχεται επικρίσεις είτε γνώμες από κανένα! Δεν δέχεται ο κόσμος να βλέπει προς πολλές κατευθύνσεις αλλά μόνο προς την Αριστερά .Ντροπή στην Κυβέρνηση Ακελ και στις Δικτατορικές της κινήσεις .Ντροπή στον Μακάριο Δρουσιώτη .Εάν νομίζετε ότι αυτό που έχουμε είναι Δημοκρατία τότε σας γέλασαν !Οι κινήσεις σας τις τελευταίες μέρες μας έχουν αποδείξει την κακή μεταχείριση αυτής της χώρας και σίγουρα Δημοκρατικές δεν είναι!
ΑΚΕΛ απότυχες και είναι καιρός να το παραδεκτής.
Αυτά που θέλουν να περάσουν στο κόσμο δεν θα τα περάσουν ποτέ!!!
Και επειδή γνωρίζω παρά πολύ καλά ότι όλα τα παρακολουθεί κλιμάκιο της Αστυνομίας...Ντροπή και σε εσάς Αρνιά !
Δώστε τον γύρο σας και από το δικό μου σπίτι κορόιδα!!ε Αρνιά!!!!!!!

ISOBITHS είπε...

adonis

1) Οτιδήποτε δεν εμπίπτει στις απόψεις σου πρέπει να ξέρεις ότι δεν αποτελεί εθνικιστικό παραλήρημα. ΑΝ όμως τολμάς να χαρακτηρίζεις τις θυσίες των αγωνιστών μας σαν παραλήρημα είσαι όχι μόνο χυδαίος αλλά και ανάξιος λόγου. Πρέπει να γνωρίζεις ότι ύβρις και δυσφήμιση αποτελεί πρώτα απ'όλα η καταφρόνηση συμβόλων ενός λαού. Είτε αυτό λέγεται σημαία είτε αυτό λέγεται ήρωας στη συνείδηση του. Πώς μπορούμε λοιπόν να καταδικάζουμε αυτόν που σιχαίνεται όσους δε σέβονται τα ιερά και όσια της ιστορίας μας; Με ποιο δικαίωμα επιτρέπουμε σε κάποιον να κατηγορεί-όχι στο διαδίκτυο αλλά στις τηλεοράσεις- να αμφισβητεί τον ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΚΕΛ αγώνα της ΕΟΚΑ του 55-59; Με ποιο δικαίωμα να συλλαμβάνουμε και να δίνουμε στη δημοσιότητα στοιχεία ατόμου επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να εκφράσει τις πολιτικές του απόψεις δημόσια;;;; Έχεις υπόψη σου, διανοείσαι σε τι τριτοκοσμικές και φασιστικές χώρες συμβαίνουν όλα αυτά; Υπήρχε περίπτωση να επιτραπεί κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δύσης συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας; Τόσο ασήμαντο λοιπόν είναι
το δικαίωμα του λόγου και της δημοκρατίας για σένα; Τόσο φιλελεύθερος πνεύμα διακατέχεις;


2) Εντάξει αφού το θες: Παπαδόπουλος-Πατακός..Αυτό που λες είναι γελοίο και δε με ενδιαφέρει το σκεπτικό σου γιατί ποτέ δεν τους έβγαλα έξω. Η λογική της διαστρέβλωσης είναι στοιχείο της παράταξής σου γενικά. Όσο για το Γρίβα καλά κάνεις να τον αφήσεις στην ησυχία του εκεί που είναι γιατί τον αγώνα που έκανε γι' αυτό που εσύ ονομάζεις πατρίδα, χρειάζονται τρεις ακόμη αιώνες εξουσίας Χριστόφια Franco για να τον εκμηδενίσει. Έκανε λάθη αλλά ουδέποτε υπήρξε εξουσία ουδέποτε θέλησε το κακό αυτού το τόπου. Αλλά η πλύση εγκεφάλου που σας κάνουν από δεκατριών στις παρατάξεις σας είναι μεγάλο κεφάλαιο για να ανοίξουμε τώρα.

3) Οι χαρακτηρισμοί ξεκινούν εκεί που στερεύουν τα επιχειρήματα στην περίπτωσή σου. Εσύ μας χαρακτηρίζεις πατριώτες και υπεραγωνιστές και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ για αυτό! Φαίνεται πως μέσα σου βαθιά πιστεύεις κι εσύ ο ίδιος ακόμα πως απόψεις διαφορετικές από τις δικές σου είναι επαναστατικές και πατριωτικές. Πώς θα μπορούσα να διαφωνήσω άραγε; Τιμή μας! Να ξέρεις πως όλοι οι καλοί χωράνε κι ότι στη βραχονησίδα της ντροπής ζεις εσύ και οι ομοίοι σου. Στη βραχονησίδα της στενοκεφαλιάς, της οπισθοδρόμησης, της τυφλής υποταγής σε φίλους-φίδια Αμερικάνους και Άγγλους. Πάτα στεριά για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει, ποτέ δεν είναι αργά. Η δημοκρατία που θέλουμε εμείς παραείναι δημοκρατία για να τη δεχτούν κάτι σαν εσένα. Η δημοκρατία του Τάσου Παπαδόπουλου ήταν το 76% του λαού μας αλλά η δική σου μνήμη δεν είναι μόνο επιλεκτική αλλά και 'ενοχλητικά τυχαίας προσπέλασης'. Πάτα στεριά!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο Μαγάριος, ως άλλος Ταλάτ, περιέλουσε την Κυπριακή Δημοκρατία με βραστή ΚΕΑΝ...

xenitemenos είπε...

"Γιατί δεν ζητάτε απο το Ελληνικό κράτος να σας παραχωρήσει μια βραχονησίδα, να μαζευτήτε εκεί όλοι οι Υπερπατριώτες, αγωνιστές, καθαροί Ελληνες και λοιποι γραφικοί τύποι και να ανακυρήξετε εκεί την δική σας ιδανικη δημοκρατία. Αφου όλοι θα έχετε τα ίδια μυαλά δεν θα χρείάζεται ουτε να βρίζετε ουτε να απειλείται κανένα. Κάτι μου λέει φυσικά ότι και εκεί θα φαγωθείτε μεταξύ σας και σύντομα θα αποκαλεί ο ένας τον άλλο προδότη!!"

Yiati den zitate apo to tourkiko kratos oloi eseis oi dithen prodevtikoi, oi dithen diethinistes, oi dithen dimokratikoi, oi dithen anti-imperialiste, oi dithen epanastates, oi dithen eirinofiloi, na sas dosei tin tourkiki ypikootita kai na pate na zisete me ta adelfia sas stin tourkia. kai na parete mazi sa oxi mono 50,000 epoikous, kai oxi mono ton filo sa ton Talat, alla kai ta myala sa ta bairamia, kai tin ek diastrofis malakia sas kai tin ypostathmismeni axioprepeia sas kai tin ethelodouleia sas. O rayadiasmos sas allin therapeian apo to na pate na zisete stin tourkia den exei. Ektos kai an tha sas leipsei i avtou exohotis o ypatos armostis kai ta mathimata tou kai protimate na forisete xana tis pyzames sas kai na apodrasete omadikos stin anglia.

adonis είπε...

Ισοβιτη,
θα αγνοησω την συνεχεια του παραληρηματος σου αφου ουτε τον εαυτό σου φανταζομε δεν πειθεις με αυτά που λες. Δυο μόνο επισυμάνσεις : Πρώτο ήμουν βεβαιος ότι δεν θα μπορούσες να κακολογήσεις ένα Φασιστα- Χιτη εγκληματια ο οποίος είναι απο τους κύριους υπέυθηνους για να τουρκεψει η μιση Κύπρος. Δεν χρειάζεται κάποιος να κυβερνήσει για να προκαλέσει καταστροφή σε ένα τόπο, αρκει να είναι τόσο τυφλά φανατισμένος που με τις πράξεις του να εξυπηρετεί τους εχθρούς.
Δευτερο νομίζω ότι το 76% δεν ήταν του μακαριτη του Τάσσου αλλά του Κυπριακού λαού, και πόλυ μεγάλο ποσοστό προερχόταν απο τον χώρο που έβγαλε τον Τάσσο πρόεδρο και που εσείς βρίζετε καθημερινά. Φυσικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων τιμώ τον Τάσσο Παπαδοπουλο και είμαι 100% βέβαιος ότι αν ζούσε δεν θα ήθελε να επικαλούνται το ονομα του φασιστοειδη σαν εσενα και τους υπολοιπους της παρέας.
Ατε γειά, παραασχολήθηκα με αυτο το Blog. Σας αφηνω να αυτοεκτονώνεστε βλεποντας φαντάσματα για καθεστώτα πράκτορες και τουρκοπροσκυνημένους!!!!
Καλά κρασιά

petros είπε...

Kι εσεις Τουρκοι (και τουρκοπροσκυνημένοι) κάντε στην πάντα,
Δεν κάνει πίσω των Ελλήνων η γεννιά.
Την λευτεριά μας θα αναστήσουμε όπως πάντα, με τα ντουφέκια κι ΟΧΙ με την ζητιανιά!

ISOBITHS είπε...

Ρε adonis σε λυπάμαι! Αφού είδες κι αποείδες να μας πείσεις για τα δημοκρατικά σου αισθήματα μετά μπλέκεσαι στις σκέψεις σου και τελικά δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς υποστηρίζεις... Πάντως καλύτερα να σε ''κατηγορούν'' για πατριωτισμό κάτι αμερικανάκια προδότες σαν εσένα παρά να'μουν στη θέση σου. Είναι θλιβερό να μην έχεις ταυτότητα, πολιτισμό, να μην ξέρεις από που έρχεσαι και κατά που πας! Μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι ένα τποτα και που έχεις απόψεις κατσαρίδας εξάλλου θα επιβιώνεις σε βιολογικούς και άλλους 'πολέμους'.


Και με το να συμβιβάζεσαι και να σκύβεις το κεφάλι για την υπόλοιπη ζωή σου, που ξέρεις, μπορεί καμιά μέρα να συνειδητοποιήσεις επιτέλους τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος και να σκέφτεσαι σαν ελεύθερος.


Εσύ να μείνεις στο 24% των ηλιθίων. Ποιος είπε πως δε χρειάζονται και αυτοί στον κόσμο. Κάποιο προορισμό έχουν. Σίγουρα μας βοηθούν να ξυπνάμε και να πολιτικοποιούμαστε γιατί αν αφήσουμε τη χώρα μας σε εσάς και τους πουλημένους πολιτικούς σας δεν μπορώ να διανοηθώ μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν.

Όσο για τον Παπαδόπουλο ήταν άξιος πρόεδρος ίσως ο μοναδικός από τη μέρα ίδρυσης της κυπριακής δημοκρατίας. Ήταν άξιος γιατί παρόλα τα πολιτικά του λάθη, όταν χρειάστηκε, στις μεγάλες στιγμές, παραμέρισε συμφέροντα και εκφοβισμούς δικούς σας και οδήγησε το λαό στη σωτηρία. Προσωρινά βέβαια...ωσότου αναλάβει η αυτού μεγαλειότης...