ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ! BRING THEM BACK!

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010Όταν οι Έλληνες διεκδικούν και δεν επαιτούν! Όταν οι πολίτες ξεπερνούν τις νερόβραστες ηγεσίες.

Όταν ο κοινωνικός ακτιβισμός θριαμβεύει. Καλή επιτυχία ευχόμαστε και η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο στηρίζει την πρωτοβουλία. Με τα συγχαρητήριά μας στους συντελεστές, για το πολύ καλό βίντεο.

5 Σχόλια:

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Ρε παιδιά της επιτροπής,

Βρείτε και βάλετε την εισήγηση της Θέκλας Κίττου στην Παλαιά Βουλή.
Την έχω ψάξει και δεν την εντοπίζω.
Ένας γνήσιος λόγος που εκφράζει το λαό μας και τον οποίο χρειαζόμαστε γραπτώς για να μπορέσουμε να τον προωθήσουμε σε ελεύθερους συμπολίτες μας που δεν σκέφτονται Τούρκικα.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Μαγγανοπήγαδο, δώσε λεπτομέρειες.

arxiepiskopos είπε...

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στην εκδήλωση για την Κύπρο που έγινε στην Παλιά Βουλή, την Παρασκευή 16 Απριλίου αναφέρεται το Μαγγανοπήγαδο.

Λεπτομέρειες εδώ http://goo.gl/j0uq

Μεγάλη αίσθηση έκανε στη συνέχεια η ομιλία της Κυπρίας σκηνοθέτιδας Θέκλας Κίττου, εκπροσώπου του ομίλου Κυπρογένεια, η οποία, αναπτύσσοντας το θέμα “Κύπρος: ο νεο-οθωμανικός εναγκαλισμός”, έκανε οξεία κριτική τόσο στην ηγετική ελίτ της χώρας, όσο και στην Αριστερά: «Οι τουρκικές πρακτικές στην Κύπρο αποτελούν δείγμα γραφής του νέου-οθωμανισμού: αρπαγή ξένης γης, βίαιος εκπατρισμός αυτοχθόνων, δεσποτισμός… Η γεωπολιτική απαξίωση της Κύπρου από τους Έλληνες πολιτικούς θα καταστήσει την Ελλάδα περίγελο των εθνών… Η Αριστερά παράταξη που έχει χύσει αίμα για τη δημοκρατία, πώς θα υπερασπιστεί μια ρατσιστική Ομοσπονδία, της οποίας οι αυτόχθονες κάτοικοι θα εμποδίζονται να εγκατασταθούν στη γη τους και θα στερούνται πολιτικών δικαιωμάτων;»

/Το Μαγγανοπήγαδο είπε...

Μεγάλη εκδήλωση για την Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Βουλή, την Παρασκευή 16 Απριλίου και ώρα 7μμ.

Την εκδήλωση χαιρετίζουν η Μαρία Λυσάνδρου, αρχισυντάκτρια του Hellenic Nexus και ο Χρίστος Ρούσσος, πρόεδρος της κίνησης πολιτών για την Κύπρο. Συντονίζει ο Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, πρώην υπουργός και τέως Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου. Θα μιλήσει για τα Οικονομικά της «Διζωνικής Ομοσπονδίας» καθώς και «γιατί θα καταρρεύσει η κυοφορούμενη λύση».

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι η Θέκλα Κίττου, εκπρόσωπος του Ομίλου Κυπρογένεια και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

Την συνδιοργάνωση αναλαμβάνουν το περιοδικό Hellenic Nexus, η κίνηση πολιτών «Για την Κύπρο» καθώς και ο όμιλος «Κυπρογένεια». Την εκδήλωση στηρίζει το σωματείο «Συμπαράσταση Αγώνα Κύπρου».

http://www.newstrap.gr/m-politismos/m-eidiseis/913-megali-ekdilosi-gia-tin-kypro-stin-palia-boyli.html

Μια αξιόλογη ομιλία από την Θέκλα Κίττου με πραγματικό πολιτικό ανάστημα την οποία πρέπει να την μελετήσει ο κάθε ένας. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ εντοπίστε την! Την θέλω γραπτώς. Την έχω ακούσει στον Λάζαρο Μαύρο αλλά την χρειάζομαι να την προωθήσω.