1 ΧΡΟΝΟΣ CHRISTOFIAS-WATCH!

Τρίτη 6 Απριλίου 2010



Πριν από ένα ακριβώς χρόνο ξεκινήσαμε να γράφουμε ιστορία.

Ιδρύσαμε την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και ξεκινήσαμε να λειτουργούμε το christofias-watch.

Η σελίδα μας, μετατράπηκε από ένα απλό blog, σε καθημερινή πολεμίστρα και έπαλξη της αντίστασης ενάντια στο καθεστώς Χριστόφια. Και μαζί με άλλα blogs, όπως τον Εμπροσθοφύλακα, την Αντιπαρακμή και το Μιλάμε ΕΔΕΚίτικα, δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας.

Για ένα χρόνο, σας ενημερώνουμε καθημερινά, με συνεχείς αναρτήσεις. Υπήρξαμε πάνω από όλα ειλικρινείς, δίκαιοι και αμερόληπτοι.

Δε χαριστήκαμε σε κανέναν. Υπήρξαμε αυστηροί με όλους και κυρίως με τον εαυτό μας.


- Άσιημον πελάν σας ήβρα κοπέλια, τζιαι εγώ τζιαι ο σύντροφος Ταλάτ!
- Αλλάχ Αλλάχ, παρακαλεί σε το Ταλατούιν σου, κάμε να έβρει το Επαγρύπνισιν τζιείνον το Επιτροπήν τζιαι ινα κλείσει το γρουστόφκιαν-watch που στενοχωρεί το εβέλιχτον γρουστόφκιαν τζιαι εν το αφήνει να μου κάμνει προσφορές.


Αποκαλέσαμε πρόσωπα και πράγματα με τις πραγματικές τους ιδιότητες. Χωρίς ψεύτικες ευγένειες και υποκριτικούς καθωσπρεπισμούς. Μόνος περιορισμός μας η συνείδησή μας.


Στη φωτογραφία, ο Μαγάριος Δρουσιώτης, τον οποίο μαζί με άλλα αντικατοχικά blogs σε Κύπρο και Ελλάδα, εκθέσαμε στον Ελληνισμό για τα δείπνα του με τον Downer και για τα άλλα "κατορθώματά" του

Τα βάλαμε με όλους. Με το αντιδημοκρατικό καθεστώς, της λογοκρισίας και των συλλήψεων, Χριστόφια και τους κολαούζους του, με τα πουλημένα τομάρια της ηγεσίας του ΔΗΚΟ, με το ΔΗΣΑΚΕΛ, με τα όρνεα του ΠΟΛΙΤΗ και κυρίως με το Μακάριο "Μαγάριο" Δρουσιώτη (τον εκθέσαμε στη δημοσιότητα σε συνεργασία με πολλά άλλα κυπριακά και ελλαδικά blogs) και τον Κωστακόμπλεξ (που εκπροσωπούν ότι πιο χυδαίο και κομπλεξικό στη δημοσιογραφία ανά το παγκύπριο), με το φαντασιόπληκτο Άντρο Κυπριανού (ο οποίος με απογοήτευση πρέπει να έμαθε από εμάς ότι δεν είναι ο Μέγας Ναπολέων ούτε ο Μέγας Σταλίν), με τον ανάξιο γόνο Μάρκο και τον ιδιοτελή παρτάκια Καρογιάν (εμείς αποκαλύψαμε τις κρυφές δεσμεύσεις του για ρυμούλκηση του ΔΗΚΟ και για ΝΑΙ στον Downer), με τους χρηματοδότες σε δολάρια και με τους χρηματοδοτούμενους νενέκους, με τα μιγκριλάκια και τα βαλεντινοτσιγκάκια της ΕΔΕΚ, με τον αλλοπρόσαλλο Αρχιεπίσκοπο που χαριεντιζότανε με τους ψευδοϋπουργούς του φασίστα Έρογλου και με τα ΕΛΑΜόγια του καθεστώτος Χριστόφια, με το Νενέκο Αναστασιάδη και τα υπόλοιπα ανθρωποειδή του ΔΗΣΑΚΕΛ.




Στη φωτογραφία, δημοσίευμα για την παρέμβαση της Επιτροπής προς την Κ.Ε. του ΔΗΚΟ, με την οποία και αποτράπηκε η διαγραφή των Γ. Κολοκασίδη κ.α. "ενοχλητικών" για την ξεπουλημένη ηγεσία του ΔΗΚΟ

Δε χαριστήκαμε όμως και στα ανδρείκελα του δησακελικού καθεστώτος στο διαδίκτυο που καταδυνάστευαν το διαδίκτυο επί χρόνια, είτε με την τουρκολαγνεία είτε με την εγωπάθεια, είτε με την βάναυση ηλιθιότητά τους.

Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με όλους τους. Με τους υβριστές των προσφύγων Έποικ-Lover "Στροβολιώτη" και την απάνθρωπη "Δρακούνα", με τον έκφυλο ηλικιακό ρατσιστή Anef_Oriwn (Χ.Χ.), με τον επίδοξο ανανικό Κόκκινο Ιαβέρη και ερασιτέχνη δημοσιογράφο-ταχυδακτυλουργό Μ. Μιχαήλ, με τα έμμισθα poodle του ASTRA (που για ένα μηνιάτικο από τους υβριστές του Τάσσου έχει προδώσει τη δική μας εμπιστοσύνη και συναγελάζεται με trolls), με τους Nazi του Διαδικτύου και τους χουντικούς λογοκριτές που επιχείρησαν να επιβάλουν τη δική τους νενεκοδικτατορία στους υπόλοιπους bloggers, με τα ασλανοβαζάνια και τα βαζανοασλάνια, με τους aceroσάτυρους "ποιητές" της κακιάς ώρας και anthropovristum υβριστές, με τους αδίστακτους "περήφανους" Γλάρους και με άλλους πολλούς διάττοντες "asteres" του διαδικτυακού νενεκισμού και ακελοκληριδισμού.



Στον ένα χρόνο της παρουσίας μας συνταράξαμε το καθεστώς. Εφημερίδες, δημοσιογράφοι και άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολήθηκαν μαζί μας και μετέφεραν τα μηνύματά μας (ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Μικαέλλα Λοΐζου της Σημερινής και τον Κώστα Βαλανίδη από το "Κυπριακό Ποντίκι"). Πρόσφατα μάλιστα, σε κυριακάτικη έκδοση της, ξαναασχολήθηκε μαζί μας η εθνικιστική φωλιά των ορνέων, ΠΟΛΙΤΗΣ.

Γίναμε το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στους προϋπολογισμούς με τον φαντασιόπληκτο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ να μας κατηγορεί από ραδιοφώνου και τηλεοράσεως για προσπάθεια φυσικής εξόντωσης του Προέδρου, να μας αποκαλεί λανθασμένα "Χριστόφιας Stock Watch" ("κομμουνιστής" με το μυαλό στο χρηματιστήριο...!) και με άλλους βουλευτές να δηλώνουν φίλοι και μέλη του Παρατηρητηρίου.

Κάναμε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και να πάθουν ψύχωση εναντίον της Επιτροπής. Με πρώτο και καλύτερο "πελάτη" τον ίδιο τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα, τον οποίο η Επαγρύπνηση φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά για τα τεκταινόμενα σε αυτό το blog.

Σ' εμάς έδωσαν συνεντεύξεις πολλοί επώνυμοι από όλους τους πολιτικούς χώρους, από το Ζαχαρία Κουλία, το Ρίκκο Ερωτοκρίτου, τον Χρήστο Κληρίδη μέχρι και τους Γιώργο Χριστοδουλίδη και Δημήτρη Παπαδάκη.

Δημιουργήσαμε groups με χιλιάδες μέλη στο facebook και επιτυχημένο κανάλι στο youtube, όπου προβάλλονται τα video μας.

Δημιουργήσαμε γέφυρες μεταξύ κυπριακού και μητροπολιτικού ελληνισμού, ιδίως κατά την περίοδο που υποστηρίξαμε τον Αντώνη Σαμαρά (Αντώνη, μας χρωστάς και εμάς, χρωστάς όμως κυρίως στην Κύπρο! Περιμένουμε περισσότερα από σένα, και περισσότερη κριτική σε Γιωργάκη και Οδοστρωτήρα για το Κυπριακό).

Μιλήσαμε για θέματα ταμπού στη σημερινή κοινωνία, όπως το μεταπραξικόπημα , το ΔΗΣΑΚΕΛ και η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία (που κανείς δεν την θέλει αλλά κανείς δεν τολμά να το πει).

Μαζέψαμε σχολιογράφους, συνεργάτες και φίλους, από όλα τα πολιτικά φάσματα, από όλο τον κόσμο, από σχεδόν κάθε γωνιά του ελληνισμού.

Στη φωτογραφία, η cheerleader της Επαγρύπνησης, Ηλικιακός Ρατσιστής Anef_Oriwn

Ναι περηφανευόμαστε για τη δράση μας. Αλλά ο κόπος μας ήταν πολύς και η προσπάθειά μας καθημερινή και έντονη.

Μέσα σε ένα χρόνο, καταφέραμε να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε και να βγάλουμε μαζί σας ένα δύσκολο χρόνο διακυβέρνησης Χριστόφια, με το κεφάλι ψηλά και "με ανοιχτά και άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας".

Και συνεχίζουμε. Μέχρι την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Κύπρο, μέχρι την απελευθέρωση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



45 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Ρε παιδιά της Επιτροπής,ξεχάσατε και μερικούς άλλους άθλους σας:Παρακινήσατε το λαό να ανάψει τα φώτα των αυτοκινήτων για να διαμαρτυρηθεί για το σκοταδισμό του καθεστώτος και ο λαός σας έγραψε κανονικά,ασελγήσατε στο νεκρό σώμα του Άντη Χατζηκωστή και δεν κοκκινίσατε,καλέσατε το λαό να μην τρομοκρατηθεί από τους νενέκους που έκλεψαν το σύμβολο της αντίστασης και τα σκατώσατε,έπαιξαν τσάκρες στον Ψευδά και διαγνώσατε απόπειρα φίμωσης της ανυπότακτης ΕΔΕΚ...Κατά τα άλλα,σταματήστε την κατανάλωση οσπρίων!

Unknown είπε...

Χρονια πολλα αδερφια και καλη δυναμη. Μαζι σας γιορταζει η Κυπρος κα, δημοκρατια και καθε ελευθερη ψυχη και πνευμα.

Να θυμαστε πως ειμαστε στην διαθεση σας για οταν και οτι μας ζητησετε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συναγωνιστές της Επιτροπής, καλημέρα από την όμορφη Πάφο. Επέστρεψα.

Χρόνια σας πολλά και σας ευχαριστούμε που μας εμψυχώνετε.

Anef_Oriwn, ένας λασπολόγος ήσουν και ένας λασπολόγος και ψεύτης θα μείνεις.

Είσαι ψεύτης στα όσα ισχυρίζεσαι, γιατί:

1) πολύς κόσμος που ξέρω στην Κύπρο μου είπε ότι συμμετείχε στη διαμαρτυρία και το ξέρεις κι εσύ. Ιδίως εδώ στην Πάφο έγινε χαμός.
2) το blog αυτό υπήρξε υπεύθυνο και σοβαρό στο θέμα της δολοφονίας Χατζηκωστή (σε σημείο που μέχρι και ο ομοϊδεάτης σου ο strovoliotis το επαίνεσε σε ειδική ανάρτησή του με τίτλο "Christofias-watch: το υπεύθυνο μπλοκ")
3) για τις "τσάκρες" που λέεις στον Ψευδά, πέραν του ότι το θέμα ακόμη διερευνάται από την Αστυνομία, επειδή η ΕΔΕΚ αντιστάθηκε στο φασισμό, έχει και πικρή πείρα, και "όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι", σε αντίθεση με εσάς που σας ξεσκεπάζει ο Σκαλιστής.

Τι έχεις να πεις για:

1) το ότι ο σύντροφος Ταλάτ "μας ενώνει με την Τουρκία" (όπως λέει το προεκλογικό του πόστερ);
2) την υιοθέτηση της φιλοτουρκικής προπαγάνδας το περασμένο καλοκαίρι εκ μέρους σου (για τους εκτελεσθέντες Ελληνοκύπριους);
3) για το ότι εσείς του μηχανισμού του ΑΚΕΛ ποτέ δεν αντισταθήκατε και ποτέ δε συμμετείχατε στους εθνικούς αγώνες του λαού (η τελευταία φορά που κάνατε κάτι ήταν πριν 60 χρόνια σε κάτι απεργίες στα μεταλλεία);
4)για το ότι η Κύπρος οδηγείται στην πλήρη τουρκοποίηση με την ασυνεπή και ενδοτική πολιτική Χριστόφια;
5) για το ότι ο φίλος σου ο Μιχαήλ του ASTRA έφταιγε την οικογένεια του Τάσσου για την κλοπή του λειψάνου του Προέδρου;
6) για το ότι ποτέ δεν απαντάς με επιχειρήματα, αλλά μόνο με αποπροσανατολιστικές ατάκες τύπου "σταματήστε την κατανάλωση οσπρίων";

Από ό,τι βλέπεις εγώ σου απαντώ, έστω και κάνοντας το δικηγόρο της Επιτροπής και των συναγωνιστών. Εσύ όμως ποτέ μα ποτέ δεν κάθεσαι να κάνουμε συζήτηση, να παρουσιαστείτε η Επαγρύπνηση στον κόσμο για να σας κρίνει για το ποιοι είσαστε. Πάντα, είτε φεύγεις, είτε κρύβεσαι πίσω από άλλα nicknames, είτε γράφεις εξυπνάδες και ρίχνεις λάσπη. Μια ζωή βλάκες άξεστοι σταλινικοί θα είσαστε (γι' αυτό και ενώ όλο το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα αποκήρυξε το Στάλιν, εσείς ΠΟΤΕ δεν το πράξατε).

Μόνο αρνητική είναι η προσφορά σας στον τόπο. Αν δεν ήταν ο απλός κόσμος σας στο δημοψήφισμα να σας αναγκάσει να υιοθετήσετε το ΟΧΙ, θα ήσασταν έτοιμοι να πουλήσετε την Κύπρο σε Τούρκους και σε Βρεττανούς. Στο διεθνή ιμπεριαλισμό.

Μπορείς να απαντήσεις; Προφανώς όχι! Θα πετάξεις πάλι καμιά ατάκα του συρμού, μήπως και σκαπουλάρεις. Γι' αυτό και θα συνεχίσεις να εκτείθεσαι.

Πλαστήρας είπε...

Τουρκία - "ΤΔΒΚ" - Ένωσις!

Προεκλογική Αφίσα

Μεχμέτ Αλί Ταλάτ

manos141 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
manos141 είπε...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Να ζήσετε παιδιά και σας ευχαριστούμε.

John Charalambous είπε...

Παιδιά να ζήσετε. Μακάρι όμως να μη χρειαστεί άλλο η παρουσία σας. Μακάρι να απελευθερωθεί η πατρίδα μας και από την κατοχή και από τη χούντα Χριστόφια.

Σάββας Παπάκης είπε...

Ξέρεις πολύ καλά κ. ΕΔΕΚ Η.Β. από την Πάφο ότι η συγκεκριμένη αφίσα είναι για να προσελκύσει ο Ταλάτ και τους έποικους, οι οποίοι συμμετέχουν στις εκλογές των κατεχομένων. Άλλωστε δεν είχε δεχτεί και ο Τασούλης σας να συμμετέχουν οι έποικοι στο δημοψήφισμα;

Ο Anef_Oriwn παρέθεσε άρθρο από τον ΠΟΛΙΤΗ για το θέμα του Τζιάους. Φέρει και ευθύνη για τα όσα γράφουν άλλοι;

Το ΑΚΕΛ είναι για χρόνια στην πρωτοπορία των αγώνων. Το ότι δήθεν δεν αντισταθήκαμε στο φασισμό και στην ΕΟΚΑ Β, είναι ένα αισχρό ψέμα. Ακόμη μετρούμε τους νεκρούς μας.

Η Κύπρος δεν οδηγείται στην τουρκοποίηση με την πολιτική Χριστόφια, αλλά με τη στασιμότητα και την παράταση του status quo.

Βρέστε μας και δείξετέ μας πότε ο Μιχάλης ή η Γνώμη κατηγόρησαν την οικογένεια Παπαδόπουλου για την κλοπή της σορού του.

Θα σας ρωτήσω όμως εγώ κάτι όλους σας. Το ΑΚΕΛ όταν ήταν πρόεδρος ο Παπαδόπουλος, που εμείς τον εκλέξαμε είχε κάνει τέτοια κρητικη ή αντηπολήτευση όπως κάνετε εσείς σήμερα; Γιατί 2 χρόνια η ΕΔΕΚ δεν είχε προβλημα και περίμενε να συμλπλιροθούν 2 χρόνια για να πάρουν το εφάπαξ και μετά να φύγουν; Μίπως είναι γιατί δε διαφωνούν, αλλά γιατί ονειρεύονται οφέλη στις εκλογές; Και γιατί το ΔΗΚΟ δε φεύγει αφού λέει ότι διαφωνεί; Είναι γι' αυτό που καλά σας λέει ο arxiepiskopos ότι είσαστε όλο πορδές και ότι πρέπει να κόψετε τις φασούλες.
Κατά τα άλλα ρε λαφαζάνηδες, θέλετε και διαλόγους και απαντήσεις.

Σάββας Παπάκης είπε...

Χρόνια πολλά πάντως σας εύχομαι, να είναι ο Δημήτρης πρόεδρος κι αν θέλετε εσείς να κατσιαρίζετε από το internet, ελεύθερα κοπέλια, όπως κάμνετε μέχρι σήμερα.

Κατά τα άλλα μιλάτε και για χούντες και για Στάλιν.

Ένας Στάλιν σας χρειάζεται έτσι φασίστες που είσαστε πάντως. Γιατί ο Στάλιν ότι κι αν διαδίδετε εσείς, ήταν αυτός που ανέκοψε το φασισμό των Γερμανών, αυτός που έκρινε την έκβαση του παγκωσμίου πολέμου. Ήταν μεγάλη προσωπικότητα και δε θα τον αποκυρύξουμε εμείς γιατί έτσι σας ανάδοξε τόσα χρόνια μετά. Ο Στάλιν ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού, αυτός που έσωσε τη Σοβιετική Ένωση, αυτός που διέδωσε τον κομμουνισμό στο 1/3 του πλανήτη και για αυτό το λόγο εσάς θα σας είναι πάντα αχόνευτος. Παλιοφασίστες.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β.,αντιλαμβάνομαι ότι "απαντάς" σε μένα,όμως ξεχάστηκες και απευθύνεσαι στον ΑΝΕΦ ΟΡΙΩN.Ήταν τόσο κουραστική η πτήση από την Αγγλία ή ο νους σου είναι όσος και του Κήρυκα;(μη κακόν σου!)

Μακης Famagusta είπε...

Χρίστο μου, μην τους δίνεις σημασία. Σκόπιμα προσπαθούν να σε πειράξουν.

Όλοι μπαίνουμε εδώ με ψευδώνυμα ή με τα μισά μας ονόματα. Την ουσία του τι λέει ο καθένας πρέπει να εντοπίζουμε. Στα όσα σας λέει ο Anef τι απαντάτε φασιστόπαιδα; Στα όσα σας λέει ο Free Willy τι απαντάτε;

Συνέχεια επαναλαμβάνετε τα ίδια και κάνετε δήθεν τους ανηκανοποίητους.
Και μας ζητάτε να σας αποδικνείουμε τα αυτονόητα. Ότι δεν είμαστε συνεργάτες της ΕΟΚΑ Β, ότι δε φέραμε εμείς τους Τούρκους στην Κύπρο, ότι δεν είμαστε εμείς που υπογράψαμε την ομοσπονδία, αλλά εσείς πρώτοι την δεχτήκατε και εσείς μας δεσμεύσατε. Μπήκα αυτές τις μέρες σε πολλά παλια σχόλια και είδα ότι ήταν ο ΕΔΕΚ που δεν απαντούσε του Anef και να μη ζητά και τα ρέστα. Είδα επίσης ότι είχατε αποκλίσει τον Anef_Oriwn από το blog σας και όταν θυμιθίκατε για αδιευκρίνιστους λόγους, είπατε να τον προσκαλέσετε να ξαναέρθει. Μια αποκλίεται τον άλλο και μια τον καλείται πάλι. Είσαστε ηλίθιοι τελικά.

Unknown είπε...

Free Willy είπε...
Ξέρεις πολύ καλά κ. ΕΔΕΚ Η.Β. από την Πάφο ότι η συγκεκριμένη αφίσα είναι για να προσελκύσει ο Ταλάτ και τους έποικους, οι οποίοι συμμετέχουν στις εκλογές των κατεχομένων.


ρε willy εσενα ενα σου την μπειξουν που πισω τζαι ενα λαλεις ακομα 'ειναι για να βοηθησουμε τον ταλατ στις εκλογες να προσελκυσει τους εποικους ΔΕΛΕΑΖΟΝΤΑς ΤΟΥς ΤΖΑΙ ΤΟΥΟΤΥς ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΗ'

SPARTIATIS είπε...

Να βαλουμε τα πραματα στη θεση τους …
Το chrofias watch πυροβολεί τους αριστερούς ΑΛΛΑ, είναι φανατικά εναντίων του εθνικισμού .
Εθνικιστής= Ο προσηλωμένος εις τα εθνικά ιδεώδη και που αγωνίζεται για το καλό του έθνους
Εθνικόφρων= Ο εμφορούμενος εθνικών φρονημάτων ,άλλως εθνικιστής
Εθνοκεντρικος = αυτός που έχει ως κέντρο το έθνος
Ελληνοκεντρικός =αυτός που έχει ως κέντρο τον ελληνισμό (το ίδιο )
Ελληνοφρων (χρησιμοποιείτε κυρίως στην καθαρεύουσα ,ενώ όπως και το εθνικόφρων στην δημοτική γράφεται «ελληνοφρον-εθνικόφρον με ομικρον» =ο συμπαθώς διακείμενος προς τους Έλληνας
Η λέξη «εθνιστης» δεν υπάρχει σαν επίθετο ,αλλά επειδή η γλώσσα μας είναι ευέλικτη μερικοί την χρησιμοποιούν ( λανθασμένα ) .Εθνισμός =η εθνική καταγωγή // η εθνική συνείδηση

Φυσικά αν το λεξικό το έγραψε αριστερός τότε στο δικό του μυαλό ο εθνικιστής είναι ο σοβινιστής-φασίστας-νεοναζί ,μπλα, μπλα ,μπλα .

Το συγκεκριμένο σαιτ έχασε πάρα πολλούς «βαθμούς» και οπαδούς όταν δημοσίευσε φτιαχτή φωτογραφία με ένα μέλος του Ε.ΛΑ.Μ. (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ) αγκαλιά με έναν ακελικο ,υποστηρίζοντας πως το Ε.ΛΑ.Μ. υπάρχει για την ενδυνάμωση του ΑΚΕΛ

Αυτοί ( οι παρατηρητές ), μπορεί να κατηγορούν την αριστερά ,αλλά δεν είναι και οι πιο εθνικόφρονες άνθρωποι .
Οι καλοί μας οι παρατηρητές είναι Έλληνες αλλά με μέτρο .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ

Και να θυμάστε όλοι εσείς πως όποια και να είναι η λύση ,πρέπει να εγγυάται την επιβίωση της εθνικής μας ταυτότητας

SPARTIATIS είπε...

Και επειδή όλοι κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας ,θα σας στείλω μόνο την αρχή ενός άρθρου … ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΡΕΕ;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;
Ξανά το γνωστό τροπάριο : επαναπροσεγγιστες ,ομοσπονδιακοί ,διεθνιστές .Έχουν προκαλέσει εθνική σύγχυση για να πετύχουν τους εθνοπροδοτικους στόχους τους ,επαναπροσέγγιση ,διζωνικη ,δικοινοτική ομοσπονδία για μια βιώσιμη και λειτουργική «λύση» μπλα-μπλα-μπλα ,το μάθαμε παπαγαλία .
«ο ελληνικός λαός είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να εξημερωθεί ,και για αυτό το λόγω θα πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτιστικές του ρίζες ,οπόταν πιθανό να συμμορφωθεί .Βεβαίως εννοώ ότι θα χτυπήσουμε τη γλώσσα τους ,τη θρησκεία τους ,τις πολιτιστικές και ιστορικές τους καταβολές ,ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητα ανάπτυξης ,την ικανότητα αυτογνωσίας και αυτοεκτιμησης ,την πιθανότητα επικράτησης. Δηλαδή να τους στερήσουμε την δυνατότητα να εμποδίζουν τα ζωτικά μας στρατηγικά σχέδια στα βαλκάνια ,την μεσόγειο και την μέση ανατολή .»
Το πιο πάνω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του William Μallinson “Cyprus a modern history” και αποδίδεται στον Henry Kissinger .
Το να κατακτήσεις ένα λαό είναι ένα θέμα ,το να τον αποπροσανατολίσεις εθνικά σε σημείο που να μην γνωρίζει, η να έχει αμφιβολίες για την εθνοτικη του ταυτότητα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας .Πόσο μάλλον όταν γίνετε από ομοεθνείς η προσπάθεια για εθνική σύγχυση .Εκτός από εγκληματικό είναι και εμετικό .

SPARTIATIS είπε...

Και επειδή όλοι κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας ,θα σας στείλω μόνο την αρχή ενός άρθρου …

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;
Ξανά το γνωστό τροπάριο : επαναπροσεγγιστες ,ομοσπονδιακοί ,διεθνιστές .Έχουν προκαλέσει εθνική σύγχυση για να πετύχουν τους εθνοπροδοτικους στόχους τους ,επαναπροσέγγιση ,διζωνικη ,δικοινοτική ομοσπονδία για μια βιώσιμη και λειτουργική «λύση» μπλα-μπλα-μπλα ,το μάθαμε παπαγαλία .
«ο ελληνικός λαός είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να εξημερωθεί ,και για αυτό το λόγω θα πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτιστικές του ρίζες ,οπόταν πιθανό να συμμορφωθεί .Βεβαίως εννοώ ότι θα χτυπήσουμε τη γλώσσα τους ,τη θρησκεία τους ,τις πολιτιστικές και ιστορικές τους καταβολές ,ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητα ανάπτυξης ,την ικανότητα αυτογνωσίας και αυτοεκτιμησης ,την πιθανότητα επικράτησης. Δηλαδή να τους στερήσουμε την δυνατότητα να εμποδίζουν τα ζωτικά μας στρατηγικά σχέδια στα βαλκάνια ,την μεσόγειο και την μέση ανατολή .»
Το πιο πάνω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του William Μallinson “Cyprus a modern history” και αποδίδεται στον Henry Kissinger .
Το να κατακτήσεις ένα λαό είναι ένα θέμα ,το να τον αποπροσανατολίσεις εθνικά σε σημείο που να μην γνωρίζει, η να έχει αμφιβολίες για την εθνοτικη του ταυτότητα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας .Πόσο μάλλον όταν γίνετε από ομοεθνείς η προσπάθεια για εθνική σύγχυση .Εκτός από εγκληματικό είναι και εμετικό .

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΡΕΕ;;;;;;;

SPARTIATIS είπε...

argeskj

SPARTIATIS είπε...

δοκιμη

Unknown είπε...

Ντοκουμέντο οι τούρκοι Βίαζαν Κύπριες ΚΑΙ ΜΩΡΑ!!!!!!!!! :

http://www.youtube.com/watch?v=2vSF62MWvVc


ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ... ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ... :

http://www.youtube.com/watch?v=yjWWzde2QFY

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: με μη λυση του προβληματος μας, σε λιγο καιρο μια-μια πολλες χωρες θα αναγνωρισουν το ψευδοκρατος ως ανεξαρτητο κρατος (ηδη υπαρχουν πολλες υποψηφιες που με τις μεθοδευσεις της τουρκιας δεν θα αργησουν να παρουν την ευκαιρια μιας ενδεχομενης μη λυσης και να αναγνωρισουν την "ΤΔΒΚ")
αυτο θα εχει τα εξης αποτελεσματα:
1)180 χιλιομετρα πρασινης γραμμης τωρα? 180 χιλιομετρα συνορα με την τουρκια με την αναγνωριση του ψευδοκρατους και τη διχοτομηση
2) πολλαπλασιασμος των τουρκων εποικων στα σπιτια μας, ενδεχομενως να αριθμησουν μερικα εκατομμυρια σε κατι χρονια
3) οι τουρκοκυπριοι, θα ερθουν στο στη δικη μας πλευρα και θα ζητησουν τα δικαιώματά τους ως πολιτες της ΕΕ, και εμεις δεν θα μπορουμε να αρνηθουμε. δικαιωμα εκλογης, δικαιωμα στις κατοικιες τους, δικαιωμα στις δουλειες. Ειναι ισαξιοι με τους Ελληνοκυπριους, εχουν το δικαιωμα, θα το ζητησουν και θα το παρουν.

τελικο αποτελεσμα? συνορα με την τουρκια, πληρης τουρκοποιηση των κατεχομενων, μικτο κρατος στο νοτο.

αν εσεις, ψευδοεπιτροποι και λοιποι, αρεσκεστε σε αυτο το αποτελεσμα, που ειναι αναποφευκτο, εμας δεν μας αρεσει.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ, οσο οδυνηρος συμβιβασμος και αν ειναι. να σωσουμε οτι σωζετε. ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ελληνοκυπριοι και τουρκοκυπριοι ειναι ενας λαος

Unknown είπε...

επιοικως εισαι καθυστερημενος. Ενεσχεις υποθεση εισαι για τα ραδικια. Τουντες μαλακιες να τις λαλεις σε κανενα μωρο μεστο καρικοουτ

patriotis είπε...

τι γίνετε παιδία? απουσιασα λίγες μέρες και ξεκινήσατε τις κλανιές πάλι?? προς ΕΔΕΚ , είσαστε ενα μεγάλο παναυρην έχετε 2 ηγετες και οι 2 τους πασχουν απο σύνδρομο καταδίωξης, ακουνε κροτιδες και ο ένας βλεπει αποπειρα δολοφονιας του και ο άλλος προβοκατσια στον ψευδά.....ο γλυκούλης !

που εισαστε ρε κλανιάριδες, καλα σας τα εγραψε ο Αρχιεπισκοπος, ξέχασε να αναφερει τα εξης,,,,,να σς θυμήσει τις ενεργειες του Αρχιδεπισκοπου Κυπρου τον οποιο στηριζατε με μανια και τελικα μας προδοσε ολους,,,,ξεχασε να σας ρωτήσει γιατι η οικογένεια του Τασσου δεν πλήρωνε τα λυτρα στον Ινδο......


είναι με τους πιο πανω που θα λυσετε το κυπριακο ρε αχαπαροι? η με τον Λιλλήκα και τον Πάλμα, τα ορνεα των ταφοπλακων???

patriotis είπε...

και μιά προβλεψη, με τον Νικολάκη πρόεδρο της επιτροπής οικονομικών δεν έχει καμιά σωτηρια η κυπριακή οικονομία. Πάμε για μεγάλα ελλείματα.....θυμηθήτε απλά τι έκανε των επενδυτών το 1999 μαζί με τον φίλο του τν Αντρονίκου ο οποίος φυλακή τώρα..

αυτοί είναι που θα μας σώσουν ρε αχάπαροι? οι κλέφτες?

ΠΑΟΛΑ είπε...

@ Free Βίλλυ

Και για την αφίσα του Ταλάτ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ φταίει ο Τάσσος;

Η λογική σας σπάζει κόκκαλα!

ΠΑΟΛΑ είπε...

@Μεταξά

Ο Ταλάτ πάντως διαφωνεί μαζί σου γιατί θέλει Ένωση με την Τουρκία.

Λες ότι Ελληννοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι είναι ένας λαός. Τους εποικοκύπριους που είναι και οι πλειοψηφία στα Κατεχόμενα που τους βάζεις; Η δασκάλα σου στο δημοτικό δεν ήταν καλή στα μαθηματικά.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Με τη "λύση" Καταστρόφια η Τουρκία διατηρεί μεν τα κατεχόμενα ως αμιγές Τουρκικό κομμάτι και ταυτόχρονα ασκεί έλεγχο στο "νότιο συνιστών στέιτ" το οποίο θα είναι χωρίς οντότητα και αποστρατικοποιημένο.

Μακρορπρόθεσμος στόχος η απορρόφηση ολόκληρης της Κύπρου μέσω του νόμιμου πια εποικισμού στα πρότυπα της Αλεξανδρέττας.

Να μια πόλη που οι ναινέκοι επαναπροσεγγιστές δεν πρέπει να ξεχνούν: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΤΤΑ!

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΑ,οι αυπνίες είναι αναγκαίο να συνοδεύονται και από μαλακίες;

arxiepiskopos είπε...

Φυλαχθείτε!!!Έφτασε από την Αγγλία η ΕΔΕΚ Η.Β.Εγκαθίσταται στην Πάφο και αναλαμβάνει τις κλανιές του τομέα Λεμεσού-Πάφου!Φανταστείτε τώρα την ομάδα που θα πείσει πως ο Χριστόφιας είναι προδότης!ΡΗΓΑΣ,ΑΙΑΝΤΑΣ,ΕΔΕΚ Η.Β,ΠΑΟΛΑ,και από πάνω καπάκι η αποθέωση της ηλιθιότητας ΚΗΡΥΚΑΣ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ!Α,ρε Χριστόφια,κι αν δεν ήσουν τυχερός έβγαινες πρόεδρος;

*Ιοσίλιος* είπε...

οι ΕΟΚΑβητατζήδες του ΔΗΣΥ θεωρούν τον Χριστόφια "καλό καραβοκύρη"

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ο απαγωγέας, βιαστής και δολοφόνος "Αλ Καπόνε" κυκλοφορούσε ελεύθερος επί μήνες ολόκληρους εις γνώσην των πάντων και υπό την προστασία του καθεστώτος και της αστυνομίας.

Φαίνεται επίσης να είναι υπό την προστασία κάποιων πολύ ψηλά, ίσως και του ίδίου του προέδρου. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα διότι κανένας δεν τόλμησε μέχρι σήμερα να ερευνήσει εις βάθος αυτές τις σχέσεις.

Αν αυτός βρίσκεται πίσω από την σύληση του τάφου του Παπαδόπουλου, τότε επιτέλους κάποιος δικαστής που τα έχει σιδερένια πρέπει να καλέσει τον πρόεδρο της δημοκρατίας και διάφορους αυλικούς του προεδρικού να δώσουν κάποιες απαντήσεις.

Είναι, Ναι ή Όχι ανακατεμένο το προεδρικό σ'αυτή την ιστορία;

Εξ'άλλου αυτοί που έριχναν στάχτη στα μάτια του κόσμου (για μαφίες και εξωγήινους) ήταν από πολύ πιστές φιλο-κυβερνητικές εφημερίδες και ορκισμένοι εχθροί του Παπαδόπουλου. Οι ίδιοι που χλεύαζαν και κατηγορούσαν την οικογένεια Παπαδόπουλου (και συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και σήμερα).

Επιτέλους, κάποιος δικαστής να ερευνήσει και να βρει πού φτάνει το βαθύ κράτος στην Κύπρο, ποιές οι σχέσεις του κόμματος και του προεδρικού με τον υπόκοσμο και για ποιό λόγοι κάποιοι πολύ κοντά στο προεδρικό επιμένουν ότι ζητήθηκαν λύτρα παρόλο που η οικογένεια το αρνείται. Τί γνωρίζουν και πώς ακριβώς το γνωρίζουν;

Τίθεται επίσης και η εξής ερώτηση:

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΛΥΤΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ;

Ρ.

patriotis είπε...

κανεί Κυριε Ρήγα, ανεβαστε λίγο το επίπεδο σας επιτέλους, που θα καταληγαν τα λεφτα???? μα είσαστε σοβαροί? τι υπονοάς οτι έκανε την κομπίνα ο πρόεδρος για να πιάσει 100,000 ευρο??? μα είσαστε σοβαροι?

αντί να ρωτηθήτε γιατι δεν έδινε η οικογένεια τα λεφτα για να βρεθεί ο πατλερας τους, πεζανε τις πάπιες και σφυρούσαν αδιαφορα....εγώ σας τα έλαγα θυμαστε? οτι δεν έδιναν τα λεφτα για να μην βρεθει το πτώμα για να έχουν πολιτικά οφέλη ειδικα ο Νικολακης. Θυμάστε που του έκανα κριτική επιδη καθε μερα ειταν μεσα στις τηλεοράσεις και πηγαινε σε παρουσιάσεις βιβλίων αντι να ψάχνει για τον πατέρα του? θυμάστε που έλεγα οτι δεν τιμά τον πατέρα του η ολη στάση του???? αποδεικτηκε οτι είχα δίκιο, απλα ΔΕΝ ηθελαν να βρεθεί.....

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε ψευρο-πατριωτη ευχομαι να εισαι απλα ενα βαλτο πιονι (οπως οι πληστοι του ειδους σου δαμεσα) γιατι αν εισαι πραγματι τοσο βλακας , εισαι επικινδυνος.

arxiepiskopos είπε...

Μιλά ο ΚΗΡΥΚΑΣ για βλάκες!Αυτό στην ψυχολογία λέγεται "προβολή"!

arxiepiskopos είπε...

ΡΗΓΑ,αφού το ανακάλυψες θα το αποκαλύψω!Ναι,ο Χριστόφιας ανέθεσε στον Κίτα να κλέψει τη σωρό του Τάσσου για να ζητήσει λύτρα από την οικογένειά του.Μετά αυτά τα λεφτά θα τα μοιράζονταν,ώστε με τις 50000 ευρώ που θα έπαιρνε ο Χριστόφιας να τελιώσει την περίφραξη του εξοχικού στο Κελλάκι,να αλλάξει τα έπιπλα του χολ και τις κουρτίνες του υπνοδωματίου του.Επίσης μετά σκόπευαν να διαρρήξουν Τράπεζα,με την κάλυψη της αστυνομίας για να χρηματοδοτήσουν την προδοτική εφημερίδα "Πολίτης" και τα υπόλοιπα να τα δώσουν σ'εμένα,στον ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ,στον ΠΑΤΡΙΩΤΗ,στο ΜΑΚΗ και το ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ για τα έξοδά μας και το χρόνο που ξοδεύουμε για να καταπνίξουμε τις πατριωτικές φωνές σας!Αχ,άτιμε ΡΗΓΑ,κακό που μας έκανες με τις αποκαλύψεις σου!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα Χριστο (αρχιμουφτη-ανεφ οριων κτλπ) ακομα και εκεινος ο Ιουδας ειχε περισσοτερη τσιππα απο σενα. Τουλαχιστον εκεινος προσπαθησε να αυτοκτονησει ενω εσυ ουτε καν. τοσο ξφτιλας εισαι ρε. πες μας Χριστο και για αυτους που δεν γνωριζουν τι εγινε στο πατρικο σου εκει στην ελευθερη Αμμοχωστο την Κυριακη του Πασχα που προσπαθησες να πας στο σπιτι της μανας σου. Οι φωνες της καημενης της ντροπιασμενης της μανας σου ακουγονταν μεχρι τον δρμο ,εμαθα, οταν σε διαολοστελε γα την ντροπη που της φορτωσες. Πες μας για τις καταρες που σου εβαλε, δυστυχως για σενα η Κυπρος ειναι μικρη (και προσπαθειτε ο ευελιχτος και καπιοι σαν εσενα να την κανετε νομιμα μικροτερη), και οι καταρες της μανας σου ακουστηκαν μεχρι το δρομο, κατακαημενη μανα σου, τι φταιει και αυτη να ντρπεται να παει ακομα και στην εκκλησια. "Η μανα του Προδοτη"
Επιτροποι, χθες που γιορταζατε τον 1 χρονο εξαιρετικης παρουσιας σας, και σας ευχαριστουμε, ο Χριστος -αρχιμουφτης-ανεφ, τι δωρο σας εκανε που του δωσατε λογο για να υπαρχει. Πριν απο εσας και μετα την απορριψη απο την μανα και τα παιδια του, ο μονος λογος που ειχε να βαραινει την γη με την μιζερη υπαρξη του ηταν να νομιοποιησει την κατοχη και την παραμονη των εποικων (οποτε και του πατερα του και του εραστη του συμφωνα με καποιους) ,τωρα εχει και λογο υπαρξεις να μπαινει εδω και να γραφει τις αρχι-μαλακιες του. το κατακαημενο μιζερο σκουλικι.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

arxiepiskope, ποσα μου αναλογουν??

ΚΥΡΗΚΑΙΑΝΤΑ, ποσο κομπλεξ ρε παιδι μου? δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι arxiepiskopoi, πως να το κανουμε? επειδη σας εκθειαζει και του δινετε το δικαιωμα να σας χλευαζει, πρεπει να τον βριζετε ασυστολα? καλα σας τα ελεγε για το επιπεδο σας ο συναγωνιστης. αφιερωσες τοση ωρα απο τον μιζερο σου χρονο για να φτιαξεις μια φανταστικη ιστορια? για να παρηγορησεις τον εαυτο σου? γιατι? για να καλυψεις τη γυμνια σου?

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αρχιεπίσκοπε

αν θεωρείς την Αλεξανδρέττα μαλακία τότε το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είσαι στρουθοκάμηλος.

patriotis είπε...

Κυριοι της επιτροπής , σας το ξαναλέω, με την στάση σας και αυτο το μπλοκ που έχετε κάνετε ζημία σε αυτούς που υποστηρίζετε, δίνοντας σε έμας την ευκαιρια που δεν τους πάμε να λέμε τις βρωμίες τους,πράγμα το οποίο δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ποτέ. Που αλλού θα μπορούσαμε να γραψουμε για την κομπίνα του Νικόλα που έκανε με τον Αντρονικου στο χρηματιστιριο, τα οικόπεδα της νεκρης ζωνης του Κουλλια,το ξεπλυμα κλεμένων λεφτων του Μιλοσεβιτς που έκανε ο Τασσος, τις προμήθειες που ζητά ο ομηρου για δουλειες στην Λυβυη,για το γεγονος οτι ο Λυσσαρίδης το 74 είταν κρυμενος στην πρεσβεια της Λυβυης.......ευχαριστουμε για την ευκαιρεια που μας δίνετε να γραφουμε τις βρωμίες σας

Χρονια σας πολλα και μακάρι να μην το κλεισετε το μπλοκ σας , ετσι ωστε να συνεχισετε να μας δινετε την ευκαιρεια να γραφουμε τις βρωμιες αυτων που στηριζετε

patriotis είπε...

Κυρηκας, βλάκας εγώ? βλάκες ειστε εσεις που στηριζατε εναν προδοτη , τον Αρχιεπίσκοπο οταν εγώ σας εγραφα τα πιο κατω..........


¨"ο χρηματοδοτης σας ο Αρχιεπισκοπος εχει οικονομικο προβλημα επιδη αγορασε τις μετοχες της Ελληνικης απο τον Βγενοπουλο προς 3.5 ευρο πριν 3 χρονια και τωρα ειναι 1 ευρο. Για την αγορα αυτη εκανε δανεια και χρωστα πολλα εκατομυρια. Εκανε αγωγη στο ΕΔΑΔ και επιδη τωρα λεφτα δεν θα παρει.....θελει να παει στον ερτογαν για να τα πιασει κατω απο το τραπεζι γιατι θα ειταν ξεφτιλισμος και θα το μαθαιναν ολοι εαν πηγαινε στην επιτροπη αποζημιωσης των τουρκων . Αυτος ειναι ο κλανιας που φωναζε στον προεδρο να μην συνομιλα με τουρκους διοτι χανει αδικα τον χρονο του.....ηθελε να διακοψει τις συνομιλιες για να εκδικαστει η υποθεση του και να πιασει αποζημωσεις, μονον οι αποζημιωσεις τον ενδιαφερουν......."

μετά που πήγε στα κατεχομενα ανοιξανε τα μάτια σας και του κανατε επιθεση, βλακες ειστε εσεις που δεν βλέπατε το αυτονοητο η δεν ξερετε τα παρασκηνια.....

σας έγραφα και για την οικογενεια του Τασσου οτι δεν ηθελαν να βρεθει το πτώμα αλλα εσεις με βριζατε μεχρι που αποδήκτηκε οτι οντος δεν ηθελαν να βρεθει οταν δεν εδιναν τα λυτρα.....

patriotis είπε...

Πάολα , τι κάνει ο Τεραστιος ο Κακομοίρου??

"

"Σήμερα ο Κακομοίρου, ο γνωστός και ώς ο Ραμπο Η πρώτη κλανιά, δήλωσε σήμερα οτι πρέπει να αφήσουμε στρατό ΜΕΤΑ την λύση ......τελικά ο δείκτης νοημοσύνης του Ραμπο μας δεν θα ξεπερνα το 50. ΕΑΝ αφήσουμε εμείς στρατό τότε πρέπει να αφήσουν και οι ΤΟΥΡΚΟΙ, βλάκες είναι εμείς να έχουμε και εκεινοι να μην έχουν?? αρα ο ΚακΟμήρου μας λέει να μην φύγουν ούτε τα τουρκικά στρατέυματα. Επίσης....τι να κάνουμε τον στρατό?? μπορούμε να τα βάλουμε με την τουρκία??? ο βλάκας, επιδή δεν έχει αυτός παιδια,,,,,,να πάνε να πολεμήσουν τα δικά σου παιδία τα 70,000,000 Τουρκους , αχάπαρε, συκία.....πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν,,,"

patriotis είπε...

οταν σας γραφω οτι ο Αγγελιδης και ο Ρικκος πρεπει να φυγουν απο την βουλη επιδη κανονισαν να μην παει στρατο ο γιος τους....επιδη σας γραφω οτι ο λυσσαριδης ζει σαν παρασιτο εις βαρος του λαου, ζει σε κυβερνητικη κατοικια και του τα πληρωνουμε ολα,,οτι ο Αρχιεπίσκοπος οδήγησε την Αρχιεπισκοπη σε σοβαρα οικονμικα προβληματα και θέλει να τα πιάσει απο τον Ερτογαν ,,,εσεις νομιζετε οτι εχω κατι μαζι τους, ουτε τους εχω γνωρισει ποτε αυτους......αυτα που κανανε και αυτα που γραφω εχουν πιο βαθυ νοημα,......και εξηγουμε.,,,,,,,,,,αυτοι οι ηγετες , οι ξεφτιλες, πως θα τους εχουμε εμπιστοσυνη να "πολεμησουμε' μαζι τους" , αυτοι μας πουλανε για μικροπραγματα, αυτοι μπορουν να μας εμπνευσουν? ο αλλος??? εκτισε μεσα στην νεκρη ζωνη και την πουλησε ο Κουλιας......

αυτοι ειναι οι ηγετες σας ?, αυτοι ειναι που δεν θελουν λυση,...εσεις νομιζετε οτι ειναι πατριωτες, εγω σας λεω οτι ειναι ψευτες και κλεφτες, παρασιτα που ζουνε εις βαρος μας και δεν θελουν λυση για να συνεχισουν να τρωνε εις βαρος μας

antonis είπε...

Αφήστε ρέ παιδιά τα φασιστόμουτρα της επαγρύπνhσης να κάνουν την γκεμπελική - σταλινική προπαγάνδα τους,αφήστε τους να εκθέτουν τους εαυτούς τους και τα οπισθιά τους στους τούρκους κατακτητές!! Εξάλλου δίχως αυτούς τι θα κάνουμε? Αφήστε τους να νομίζουν οτι ειναι αριστεροί -προοδευτικοί!!! Πλάκα εχουν εξάλλου!! Κάνουν αγώνα οι άνθρωποι πιστοί μαχητές αοκνοι αγωνιστές, που δεν νοιάζονται για την ζωη τους κι ειναι ολη μέρα σε φοβερές δοκιμασίες για τα δίκαια του λαού τα δίκαια της εργατιάς, τα δίκαια τησ πατρίδας!! Θέλει ηρωισμό και μαγκιά να σκύβεις τους ωραίους πισινούς σου στα μεγάλα ιμπεριαλιστικά κεφάλια του πλανήτη και να αποδέχεσε τα σοφά σχέδια τους για την κύπρο!! Ουτε ο τσε γκε βάρα δεν φαντάστηκε ποτέ τετοιο ηρωισμό!! Πόσο τόλμη χρειάζεται να υποκλίνεσε στον τούρκο κατακτητή κι στα σχέδια του!! Ειναι δύσκολη υπόθεση πράγματι κι εχει πρότυπο αριστερούς αγώνες!! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑΜΑ ΜΑΣ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ!!

antonis είπε...

Το καθεστώς Χριστόφια ειναι το χειρότερο που πέρασε ποτέ απο την κυπριακή ιστορία...Σπέρνει την διχόνοια στον λαό εργολαβικά κι με μέθοδο φανατίζοντας τους ανεγκέφαλους οπαδούς του εφαρμόζοντας πιστά την φασιστική προπαγάνδα Στάλιν-Γκέμπελς και φυσικά το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..Αγαπητό τέχνασμα της Βρετανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής και άξιος μαθητής το Ακελ !! Σε ολα άξιος..Στην διεστράβλωση της ιστορίας? Στην εκστρατεία λάσπης εναντίων της ΕΟΚΑ? Στην γελοιοποίηση κι συκοφάντηση όσων αντιδρούν στην ισοπεδωτική πολιτική του ΑντιΧριστόφια?Στην παρακολούθηση πολιτών κι κινήσεων που ειναι ενάντια στο φασιστικο καθεστώς ? Στην εκστρατεία εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης? (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ)!!! Αυτό ειπε μεταξύ αλλών ο αρχιναζί Αντρος Κυπριανού δηλώσεις και πρακτικές που μόνο σε φασιστικά καθεστώτα συναντάμε!! Γιαυτό εξάλλου υποκλίνονται και συνεργάζονται άψογα με τα φασισταριά-πιόνια του χιτλερικού καθεστώτος της τουρκίας και δίνουν υπόσταση στο ψευδοκράτος και στα οργανά του..Και ενώ εχουν εξαπολύσει ανθελληνική προπαγάνδα δίνοντας λαβή σε ανεγκέφαλους να σχίζουν ελληνικές σημαίες, να τις κλέβουν ακόμη κι απο τάφους προέδρων, να γράφουν βρισιές σε προσφυγικά σωματεία κ.λ.π,κι έτσι να δυναμιτίζουν το κλίμα, την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια στην κατοχή και στην καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βοηθούν την Τουρκία να εχει οχι την εικόνα του κατακτητή στο εξωτερικό αλλα του ειρηνοποιού!! Το καθεστώς Χριστόφια εχει χτυπίσει βάναυσα την αξιοπρέπεια αυτου του λαού!! Εχει υποβαθμίσει το κύρος της κυπριακής δημοκρατίας, εχει διαλύσει την εθνική φρουρά, εχει ρίξει το ηθικό του στρατιώτη..Τι να υπερασπίσει εξάλλου?? Ολοι οι θεσμοί εχουν υποστεί χτύπημα και η κοινωνία σε μαρασμό κι αποσύνθεση..Οσο για την οικονομία?? Καλα μην το ρωτάτε..Για ολα φταίνε οι άλλοι!! Το Ακελ ειναι άσπιλο κι αμόλυντο!! ο Χριστόφιας ειναι Ο ΠΑΠΑΣ και δεν πρέπει να θίγεται το αλάθητο!! Ειναι βλασφημία!! Εδω εφαρμόζουμε βάναυσες αντιλαικές πολιτικές στην οικονομία επειδη οταν υπάρχει κρίση αριστερή πολιτική δεν χωράει!! Η αριστερή πολιτική ειναι μονο για τισ καλές μέρες!! Και ποιος θα σώσει τον μεροκαματιάρη, τον εργάτη , τον αγρότη, τον συνταξιούχο?? το αριστερό φιλολαικό ακελ φυσικά!!!! Που οταν το συμφέρει το παίζει αριστερά αλλα εφαρμόζει σκληρή αντιλαική πολιτική..Πιο αλαζονικό και ανάλγητο καθεστώς στην κύπρο δεν υπήρξε ποτέ..!! Πιο φιλοαγγλικο κι φιλοτουρκικο ισως ποτέ άλλοτε!! Πιο ανθελληνικό και βλάσφημο ποτε αλλοτε!! Πιο φαρισαικό κι υποκριτικό ισως ποτε άλλοτε!! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ!!! ο ΧΡΙΣΤΌΦΙΑς ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ!! ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!! ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!! ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ!!!!