21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 (UPDATED)

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Κρίμα! Ο φασισμός δεν πέθανε!
(Απολογούμαστε στους συναγωνιστές της Ν-Α για την επέμβαση, αλλά ήταν μεγάλος ο πειρασμός για προσθήκη του Α.Κ. στο δικό τους μοντάζ)


Με την πτώση της χούντας ονειρευτήκαμε ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνισμό.


Φωνάξαμε όλοι μας "Ποτέ πια φασισμός" και το εννοούσαμε.


Δώσαμε υπόσχεση για να αγωνιστούμε για να αρθεί το αποτέλεσμα του εγκλήματος της χούντας κατά της Κύπρου, δηλαδή η συνεπακόλουθη τουρκική κατοχή.

Κι όμως... οι υποσχέσεις μας δεν τηρήθηκαν. Και ο φασισμός είναι ξανά εδώ. Ο φασισμός που συλλαμβάνει, εκβιάζει, διατάσσει, επιβάλλει, ξυλοφορτώνει, λοιδωρεί.

Μπορεί ο Μαγάριος να έχει αλλεργία στον Τ. Παπαδόπουλο, αλλά όπως φαίνεται στη φωτογραφία, με τον απριλιανό Παπαδόπουλο, δεν έχει κανένα πρόβλημα.


Ο φασισμός που προσπαθεί να νομιμοποιήσει τα παράγωγα του 1974. Ο φασισμός που προσπαθεί να επιβάλει στους Κύπριους το απαρτχάιντ της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Ο φασισμός είναι ακόμη εδώ. Όσο όμως υπάρχει φασισμός, θα υπάρχει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Θα σας αντισταθούμε νεοχουντικοί! Θα σταθούμε ανάχωμα στα φασιστικά σας ιδεώδη και στις ειδεχθείς φασιστικές σας πράξεις και επιλογές.

Όπως η μητρική μας "Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα" τότε, έτσι κι εμείς σήμερα, ως Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, θα πρωτοστατήσουμε στον αντιχουντικό και αντιφασιστικό αγώνα.

Για να δούμε ξανά τη δημοκρατία και την ελευθερία να ανθίζουν στη μαρτυρική μας πατρίδα.

Δορκώνας για το christofias-watch

37 Σχόλια:

Unknown είπε...

Νασται καλα αδερφια που κανατε το μπλογκ αυτο να μπορουμε να μιλαμε ελευθερα.

Δυστυχως η επανοδος του φασισμου ειναι νομοτελια ειδικα για τοην ελληνικη φυλη.Ειναι ομως ισχυροτρερη νομοτελια η αντισταση, η επανασταση και η νικη του λαου και του απλου ανθρωπου κατα του καταστημενου και του φασισμου . Για αυτο υπηρξαμε λαος με ιστορια πεεραν των 3000 χρονων.


ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΤΖΙΝΤΗ ΜΕΡΑ ................................................................................... ΑΔΕΡΦΙΑ .............................................................

*Ιοσίλιος* είπε...

ο Κόκκινος Ιαβέρης θα δεχθεί τις ευχές και τα συγχαρήτηρια σας στο σπίτι του

*Ιοσίλιος*

Ανώνυμος είπε...

21 Απριλίου 1967 - 21 Απριλιίου 2010.

"Θυμούμαι πολύ καλά ότι το ΑΚΕΛ εμπόδιζε το δημοσιογραφικό του όργανο, την Χαραυγή, να μιλά και να γράφει για τους «μαύρους» συνταγματάρχες της Αθήνας, για να μην τους προκαλούν, όπως έλεγε ο μακαρίτης Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Παπαϊωάννου και ο υπεύθυνος της επαγρύπνησης, μακαρίτης Γιάννης Κατσουρίδης.

Εκεί που θα έγραφε η Χαραυγή για τους πραξικοπηματίες της Ελλάδας, έπρεπε να ήταν αρκετά προσεκτική και, παρόλες τις οδηγίες του καθοδηγητικού πυρήνα του ΑΚΕΛ, εξαιτίας της ύπαρξης γνήσιων δημοκρατικών πατριωτών συντακτών της, παρέβαιναν τις εντολές του και δημοσίευαν κριτικές αυστηρές για τη χούντα των Αθηνών και το ρόλο της στην Κύπρο.

Ορισμένα άλλα βασικά δεδομένα αποδεικνύουν ότι το ΑΚΕΛ δεν αγωνίστηκε ενάντια στην κύρια αιτία για το πραξικόπημα στην Κύπρο, δηλαδή την χούντα των Αθηνών που τα πλοκάμια της έφταναν στην Κύπρο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις συνεργάστηκε μαζί της.

Στο μητρώο της «Ομόνοιας», το πρώτο μέλος ήταν ο Ασλανίδης, ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Η φωτογραφία του ήταν αναρτημένη στους τοίχους της Ομόνοιας. Όταν ήρθε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος στην Κύπρο, οι πρώτοι που πήγαν στη δεξίωση του Προεδρικού ήταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ, ενώ άλλοι πολιτικοί παράγοντες απέφυγαν να πάρουν μέρος. Όταν εγίνοντο διαδηλώσεις από μέρους των ομάδων Λυσσαρίδη ενάντια στην χούντα, ο επαγρυπνητής του ΑΚΕΛ μακαρίτης Κατσουρίδης, από μέρους της ηγεσίας του ΑΚΕΛ έδιδε οδηγίες να παν τα στελέχη της επαγρύπνησης να διαλύσουν τη διαδήλωση, γιατί είναι προβοκάτσια που στήνει ο γιατρός, ενώ τότε οι αγωνιστές έτρωγαν ξύλο από χουντικούς, κι αυτό δείχνει ότι έπαιζαν οι επαγρυπνιστές του ΑΚΕΛ το παιχνίδι των χουντικών."


Λ. Σκαλιστής (πρώην μέλος ΚΕ ΑΚΕΛ), "Οι προσωπικές μου ματυρίες για τον ρόλο του ΑΚΕΛ στο πραξικόπημα του 1974", 1988.


"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι. Όσο δυνατοί κι αν είναι"

Δώρος Λοΐζου

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ


Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Και σχετικά με την ΛΑΣΠΗ (ποιανού άλλου;) του Μαγάριου πάνω στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ για τον οποίο ανάμεσα σε πολλά άλλα ισχυρίζεται ότι κατέδωσε συναγωνιστές του, αλλά και την επιστολή-διαμαρτυρία 11 συναγωνιστών του Παναγούλη, μπορείτε να δείτε εδώ:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/blog-post_22.html

και εδώ:

http://xorisafenti.blogspot.com/2008/08/blog-post_21.html

η οποία επιστολή καταλήγει:

"Να διαμαρτυρηθούμε για όσα αναληθή και ανίερα αποπειράται το πιο πάνω δημοσίευμα του κ. Δρουσιώτη Μακαρίου να προσάψει σε ανιδιοτελείς αγωνιστές του Δημοκρατικού Αντιδικτατορικού Αγώνα, που επιχείρησαν για το καλό της Ελλάδος και της Κύπρου να πολεμήσουν τη Χούντα."

O σφογγοκωλάριος των Μεχμετζίκ κατάφερε να τον φτύνουν όλοι.

Ρ.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Η πρακτικη του μπλογκ σας "οποιος δεν συμφωνει με εμας ειναι νενενος, εποικολατρης, φιλοτουρκος, επικινδυνος, του βγαζουμε ενα ονομα, τον βριζουμε και κανουμε τις προσωπικες μας διαμαχες απο εδω μπας και ξεμπερδεψουμε προσωρινα", πως ονομαζεται?

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε,

Η πρακτική του ΑΚΕΛ "συλλαμβάνω, λογοκρίνω, ασκώ πνευματική τρομοκρατία, ξυλοφορτώνω, κατεβάζω σημαίες, βάζω τον Μεταξόπουλο να απειλεί τον κόσμο στο facebook" πως ονομάζεται;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Πέστα Πενταρόγιωρκος. Πέστα.

Οι φασίστες του ΑΚΕΛ όμως δε συνεργάστηκαν μόνο με τη Χούντα φίλε μου Ρήγα. Δε συνεργάστηκαν μόνο με τους πραξικοπηματίες. Συνεργάστηκαν και με τους "καλούς καραβοκύρηδες". Θα ήθελα αν έχεις κάποια στοιχεία πάντως για το ότι ο Γ. Κληρίδης πήρε άσυλο από τους εγγλέζους. Τι είναι αυτό ακριβώς;

Anef_Oriwn, πάλι σε κάνουν με τα κρεμμυδάκια; Πάλι χαστουκάκια τρως;

Unknown είπε...

Τελικα αυτος ο Μαγαριος ειναι μεγαλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ..........................................................

Στην Αυστρία, το Γενάρη του 2006, η γνωστή για τις σχέσεις της με την αμερικανική κυβέρνηση οργάνωση-πρακτορείο «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα», με τη χορηγία και παρουσία, μεταξύ άλλων, της εταιρίας πετρελαιοειδών OMV (http://www.omv.com/), βράβευσε με το βραβείο «Press Freedom Award» τους δημοσιογράφους:
1. τον ελληνοκύπριο δημοσιογράφο Μακάριο Δρουσιώτη
2. την τουρκοκύπρια δημοσιογράφο Sevgül Uludag
3. την τουρκάλα δημοσιογράφο Demet Bilge Ergün
Αυτό το βραβείο της οργάνωσης απονέμεται δήθεν σε δημοσιογράφους η οποίοι επιτελούν ιδιαίτερο έργο στον τομέα της ελευθερίας του λόγου.
Η «επιτροπή» αιτιολόγησε αυτές τις βραβεύσεις, στην ως εξής:
Ο ελληνοκύπριος και η τουρκοκύπρια επιλέχθηκαν για την δραστηριότητά τους να διαλευκάνουν «σκοτεινές περιόδους» της κυπριακής ιστορίας, η δε τουρκάλα δημοσιογράφος για το θάρρος της να ασχοληθεί με το γυναικείο ζήτημα στην Τουρκία.
Τεράστιο ενδιαφέρον αποκτούν οι τοποθετήσεις των βραβευθέντων στην τελετή…
Η Urlike Lunacek,[1] βουλευτής των Πρασίνων στο αυστριακό κοινοβούλιο και υποστηρικτής της οργάνωσης «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “η Κυπριακή Δημοκρατία δεν θα έπρεπε να ενταχθεί στην Ε.Ε. πριν βρεθεί λύση για το πρόβλημα και έτσι η είσοδός της δυσχεραίνει τη λύση του προβλήματος και την πορεία εξεύρεσης λύσης”.
Ο κ. Μακάριος Δρουσιώτης, στην αντιφώνησή του, συμμερίστηκε τη θέση της κυρίας Urlike Lunacek και, μεταξύ άλλων, είπε ότι “ο Τάσος Παπαδόπουλος κορόιδεψε (εξαπάτησε)[2] την Ευρωπαϊκή Ένωση εντάσσοντας την Κύπρο στην Ε.Ε. χωρίς να έχει λυθεί το κυπριακό πρόβλημα, ενώ δεν αποδεχόταν από την αρχή το Σχέδιο Ανάν”
Επίσης, ο κ. Δρουσιώτης επισήμανε ότι “οι συνομιλίες θα πρέπει να συνεχίσουν στη βάση του Σχεδίου Ανάν, με ορισμένες τροποποιήσεις, όπως η εξασφάλιση πλειοψηφίας των Ε/Κ, με την υποστήριξη των Τ/Κ… η κυπριακή ηγεσία επιδιώκει ένα διαφορετικό σχέδιο λύσης με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, μια «μια ευρωπαϊκή λύση», που είναι ανέφικτη”.
Την «κατεύθυνση» έδωσε με σαφήνεια η κυρία Urlike Lunacek:
“Πρέπει να υπάρξει πρόοδος στον τομέα της κοινωνίας των πολιτών, ούτως ώστε οι δύο κοινότητες να είναι προετοιμασμένες να δεχθούν λύση”.
Σήμερα δεν θα σχολιάσουμε ούτε τη βράβευση, ούτε τις ομιλίες, ούτε τις «θέσεις» που εκφράστηκαν σ’ αυτή την τελετή που τίμησαν 20 με 25 άτομα που παραυρέθηκαν στην αίθουσα.
Για την ώρα και αναμένοντας σχόλια και παρατηρήσεις, ενημερωτικά οφείλουμε να επισημάνουμε, χωρίς συνειρμούς ή ταυτίσεις με οτιδήποτε, την ιδιαίτερη σχέση που έχει η οργάνωση «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα» με την αμερικανική μυστική υπηρεσία Cia (βλ. μεταξύ πολλών επίσημων καταγγελιών, αυτές της έγκυρης ιστορικής αριστερής ιταλικής εφημερίδας «Il Manifesto» κ.α.π.).[3]
Επίσης, πως οι περισσότεροι «δημοσιογράφοι» που έχουν τιμηθεί με αυτό το «περίεργο» χρηματικό βραβείο βρίσκονται σε χώρες, που σύμφωνα με την γνωστή οργάνωση καταπιέζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα (Κούβα, Βιρμανία, Συρία, Κίνα), αλλά επιτρέψτε να προσθέσω ότι είναι χώρες που εντάσσονται στους αμερικανικούς σχεδιασμούς.

arxiepiskopos είπε...

Μιλά για αντιχουντικό αγώνα το blog που φιλοξενεί και έχει ομοιδεάτη το γνωστό "δημοκράτη" της Πάφου Τσιέλεπο!Να σας ζήσουν οι τέτοιοι "αντιχουντικοί" φίλοι σας!

patriotis είπε...

κάτω η Χούντα και κάτω όσοι προσπαθουν, όπως κάνει αυτό το μπλοκ, να μας πουλήσουν τον Λιλλήκα ,κάποιον που έκανε ενα σορό σκάνδαλα οταν είταν υπουργος, διαβάστε πιο κάτω τι γραφουν οι εφημερίδες σήμερα ,προσθεστε επίσης τα λέφτα που έπιασε το γραφείο του απο το Τασσσσοοο(καπου 1 εκατομυριο) για την εκστρατεια κατά του σχεδίου ΑΝΑΝ , προσθεστε επίσης και την κομπίνα που προσπαθησε να στήσει με τον Νικωλακει με το φυσικο αεριο .....

να σας ζήσουν οι ηγέτες σας







Ο υπουργός Εμπορίου, Αντώνης Πασχαλίδης, τόνισε ότι έγινε νέα συμφωνία το 2009 η οποία συνάφθηκε μετά από σοβαρή μελέτη και πρόθεση, είπε, «είναι να χρησιμοποιήσουμε το Harvard για το καλό της υγείας και της εκπαίδευσης».

Από τότε λέχθηκε ότι οι αρμοδιότητες έχουν μεταφερθεί στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Πανίκος Χάμπας, άφησε αιχμές για το θέμα του Εκτελεστικού Διευθυντή του Ινστιτούτου, ο οποίος είναι συγγενής του πρώην υπουργού Εμπορίου, Γιώργου Λιλλήκα.

Υπέβαλε ερώτηση στους βουλευτές και στους υπηρεσιακούς παράγοντες ποιος είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής για να εισπράξει την άγνοια την παρευρισκόμενων.

Τελικώς ο υπουργός Εμπορίου ενημερώθηκε ότι πρόκειται για το Φίλιππο Δημοκρίτου.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Γεωργίου, ανέφερε ότι «η συμφωνία αποτελεί ένα οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο και πλανάται ως ηφαιστειακή τέφρα από το υπουργείο Εμπορίου, στο υπουργείο Παιδείας και στο ΤΕΠΑΚ».

Μέχρι στιγμής, σημείωσε, εξανεμίστηκαν $20 εκ. χωρίς να γνωρίζει κανείς γιατί δόθηκε αυτό το δώρο στο Πανεπιστήμιο του Harvard.

Την ίδια ώρα, είπε ότι, προκύπτουν, πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του Ινστιτούτου και τον τρόπο που έγινε ο διορισμός του Εκτελεστικού Διευθυντή.

Για οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο έκανε λόγο και ο βουλευτής των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης.

Τα μέλη της Επιτροπής ζήτησαν να τους παραδοθούν τα στοιχεία για τις συμφωνίες που έγιναν.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατα, αρχιμουφτουλη-ανεφ
πηγες δουλεια σημερα? εφυγες απο σπιτι? ατε και εχω και δουλειες μετα.
μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

το μεγεθος της ξεφτιλας του πραξιοποιματολαγνου συνεταιρου αρχιμουφτη-ανεφ οριων τελειωμο δεν εχει. (δεν αναφερομαι στο κερατο τωρα).
ακομα και ο μεταξοπουλος (προς τιμην του) τολμησε να διαφωνησει με την ευελικτη μαλακια του ευελικτου προσκυνημενου, να εμπλακει και να εχει προτιμηση και εκλεκτο στις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ψευδοεκλογες. μπραβο στον Μεταξοπουλο (εχω διαφωνησει πολλες φορες μαζι του αλλα τα συκα συκα).
ο γνωστος ταρανδουλης της ελευθερης αμμοχωστου οχι μονο δεν διαφωνησε αλλα εξακολουθει να θρηνει για την απωλεια του "συντροφου" του εκτελεστη της ΤΜΤ ταλατ.
θαυμαστε τον!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ποσο τραγικοι, που λεει και η Τζουλια (τωρα που το σκεφτομαι, ρε αρχιμουφτη-ανεφ-χριστο εχεις σαμπανια σπιτι?), ποσο τραγικοι μπορει να ειναι αυτοι που κερνουσαν γλυκο καρυδακι τους πραξικοπηματιες, δηλαδη την συνεχεια της χουντας στην Κυπρο, και σημερα τολμουν και μιλουν εναντια στην χουντα. ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, αυτοι που κερνουσαν την συνεχεια της χουντας καρυδακι και τους ανοιγαν τις πορτες των σπιτιων τους. ουστ κοπριτες. ουστ κοπροσκυλλα

patriotis είπε...

άστε τα σάπια και πέστε μας πόσα πήρε σαν μίζες απο την κουβέντα του Χάρβαντ ο Λιλλήκας ??????

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

psefto-patriotis

ειναι προφανες οτι λογο της στεναωριας σου για την ηττα του συντροφου σου, εκτελεστη της ΤΜΤ, Ταλατ εισαι υπο συγχηση.

για αυτο και συχυζεις τον Γιωργο Λιλλικα με τον μεγα χορηγο OCEAN TANKERS(του ακελ και της ομονοιας) που την πλερωσαμε 1,000,000 ευρω για καθε 100 τονους νερου, χωρις προκηρυξη προσφορων βεβαια.
και με τον μεγιστο χορηγο (της οικογενειας ευελικτου και του ακελ) τον γνωστο μαστρε Μιλτη που πηρε 7 απο τα 9 μεγαλα εργα τα τελυται 2 χρονια, στα πλειστα χωρις να πληρει τις προδιαγραφες των προσφορων οποτε και εραψοκοψαν τους ορους.
μηπως να συνεχισω με τον μεγιστο χορηγο πεο και τον νεονυμφο παμπη κυριτση και το αντιτιμο που πρεπει να καταβαλει η καθε φτωχη καθαριστρια που θελει να συνεχισει να εργαζεται σε σχολειο?
οποτε αγορινα αστα σαπια εσυ.
το ταπεινο σπιτακι του ευελικτου που μετα τα ¨κουτοσδουλεια¨" που οπως ειπε ο ευελικτος τον παρακαλεσε να κανει, εγινε ενα επιβλητικο υπερμοντερνο ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΟ στην περιοχη της μακεδονιτισσας να θεωρησω οτι ηταν απλο μπονους?

Τηλέμαχος είπε...

Απολαυστικός ο Κήρυκας.

Πατριώτη όταν συνέρθεις ζητά και εσύ μερτικό από το φαγοπότι!!! Το δικαιούσαι!!

arxiepiskopos είπε...

Ρε,PATRIOTIS,βάλλεις το νου σου με τον ΤΣΙΕΛΕΠΟ και τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ; Τούτοι οι δυο είναι τα τελευταία μοντέλα της ΔΑΛΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ ΗΒ,

Για τον ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ "πατέρα των ανεκδότων" και κατά το AKEL "καλό καραβοκύρη" διάβαζα αναφορά της Φανούλας Αργυρού από τα αρχεία των Βρεττανικών υπηρεσιών.

Ψάξε στον Εμπροσθοφύλακα (http://www.efylakas.com/), νομίζω από εκεί το πήρα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο καλός καραβοκύρης φοβόταν ότι ο λαός θα μάθαινε για τον ρόλο του στις μυστικές συνομιλίες στην Αγγλία με τους αποικιοκράτες και το κατά τα άλλα αριστερό AKEL στο Λονδίνο το 1974 και είχε ζητήσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ από τους Βρεττανούς πριν να προχωρήσει και να εκτελέσει κάποιες συγκεκριμένες εντολές.


Η συνέχεια είναι γνωστή, ειδικά για μας που τα ΖΗΣΑΜΕ και ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ:

Επέστρεψε στην Κύπρο και μιλούσε για εκλογές, όταν ακόμα ο εκλελεγμένος πρόεδρος έλειπε και όταν ακόμα εμείς μετρούσαμε νεκρούς και αγνοούμενους.

Όταν είδε ότι χάνει το παιγνίδι αφού ο Μακάριος επέστρεψε, αποφάσισε αργότερα να κάνει κόμμα, να μαντρώσει τους θρασύδειλους φονιάδες της Εόκα-Β, διάφορους απατεωνίσκους και παλιάνθρωπους, τον υπόκοσμο κλπ. να ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ και να ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ μέρος των αγνών αγωνιστών και των εθνικόφρωνων και των πατριωτών, να ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, να ΕΚΠΡΟΡΝΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ μετατρέποντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας σημαία σε ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ σαν νάναι ποδοσφαιρικό σώβρακο, να ΚΟΤΣΙΑΝΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ 55-59 και να τον μετατρέψει σε κομματικό με τον κάθε ύποπτων συμφερόντων Χάσικο και Πουργουρίδη και Αναστασιάδη να κυκλοφορούν ανενόχλητοι από μνημόσυνο σε μνημόσυνο και να μην ντρέπονται αλλά και να μην πέφτουν οι εικόνες να τους πλακώσουν και να μην ρίχνει ο Θεός κεραυνούς να τους κάψει και να μην σηκώνεται ο Αυξεντίου από τον τάφο και να τους πλακώσει στο ξύλο, και από τότε να μας πουλά πατριωτισμό.

και -- θα θυμάσαι βεβαίως -- που ήθελε να τον επανεκλέξουμε "για 16 μήνες μόνο", αφού -- όλα δείχνουν ότι -- είχε δώσει ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ και είχε κάνει ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ σε ξένα κέντρα και ξένα λόμπυ για την λύση του Κυπριακού.

Αυτό είναι το ΔΗΣΥ.

Αυτός τώρα, ο ΜΕΤΑΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ, κατά το αριστερό AKEL είναι "καλός καραβοκύρης."

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρομαι βεβαίως όχι στην "λύση" αλλά στην ΔΙΑΛΥΣΗ της ΚΔ και της Κύπρου.
--Ρ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΕΚ ΗΒ:

Δες εδώ: http://www.efylakas.com/archives/3612

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Δέστε και εδώ:

http://www.efylakas.com/archives/5805

Ρ.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

τουτος ο κοσμος εν παλαβος ρε?

http://www.youtube.com/watch?v=_osAiiDxv0Y&feature=related

τουτος ο κοσμος?

http://www.facebook.com/group.php?gid=160415704944&ref=ts

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

κερατουκλη-ανεφ-αρχιμουφτη

μα η ΔΑΛΙΚΟ που λες ειναι τουτη του Κοσιη , του "μασκοφορου του 59" συμφωνα με τον ευελικτο ατζαμη?

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ1974 είπε...

την κυπρο την προδωσα η οικογενια καραμανλη και παπανδρεου γιαυτο δεν ανογει ο φακελος οχι οι στρατιωτικοι περισσοτερα μετα...

aris είπε...

Είναι λίγος καιρός που μπαίνω στην τοποθεσία αυτή και με λύπη μου βλέπω ότι ενώ υπάρχουν άτομα που έχουν άποψη και γράφουν σοβαρα και με επιχειρήματα - όπως τώρα εδώ ο "Ρηγας" και ο "Αίαντας", κάποιοι άλλοι όπως "αρχιεπίσκοπος' βρίζουν ή λοιδωρούν άλλους, αντίθετης αποψης, ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. Πιστεύω ότι οι συζητητές δεν πρέπει να παρασύρονται σε προσωπικές επιθέσεις, ενώ θα πρέπει να παραμένουν και μέσα στα πλαίσια του θέματος που εγείρεται κάθε φορά. Διαφορετικά, γιατί να πασχίζουν κάποιοι να γράψουν την άποψή τους όταν κάποιοι άλλοι όχι μόνο δεν θα σχολιάσουν με επιχειρήματα, αλλά και θα βρίζουν από πάνω; Όποιος δεν έχει επιχειρήματα αλλά μόνο βρίζει, και λυπάμαι που το λέω, είναι ή ηλίθιος ή πράκτορας (ή κομισάριος...)

Ανώνυμος είπε...

Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι.
Τελικά είδε ο Έρτογαν τον Μακαριότατο μας ή δεν τον είδε;

Τηλέμαχος είπε...

Σορρυ Aris αλλά εγώ απαντώ στα επιχειρήματα με επιχειρήματα και στις μα..κιες με μα..κιες!!! Τώρα θα πω μιαν μα..κια!!!

Μεταξοπουλλε, μπράβο, τώρα φυλαξε τα βιντεουθκια που μας έβαλες γιατί έτσι σκηνές απείρου κάλλους μόνο στα βιντεουθκια θα τις ξαναδείς.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

νε, εν μαλακια που ειπες, γιατι η ιστορια των βιντεο θα επαναληφθει! με τους ιδιους πρωταγωνιστες, αλλα σε διαφορετικους ρολους. για κοιτα το χρονομετρο στο μπλογκ...

Ανώνυμος είπε...

Βαριές κουβέντες στο διαδίκτυο. Θου κύριε φυλακήν τω στόματι μου, αλλά . . . ας πουν οι άλλοι.

Έλληνες,
Το άθλιο και αρρωστημένο ιουδαιοχριστιανικό ράσο, μαζεμένο σε ύποπτα και παραφύσιν κοινόβια κτίσματα, νέμεται τη γη μας, την περιουσία μας, τον μόχθο και την παραγωγικότητα μας. Ούτε εργάζεται, ούτε παράγει, ούτε κοπιάζει, ούτε τεκνοποιεί, ούτε πολεμά, ούτε φορολογείται,ούτε συμπάσχει, ούτε βοηθά, ούτε απειλείται, ούτε καθαιρείται. Απλά απομιζά και απολαμβάνει τα αγαθά μας και φροντίζει για την διαιώνιση της υποταγής μας στην εξουσία του. Απρόσκοπτα και ανενόχλητα στήνει τις πλεκτάνες του και μας παγιδεύει διαρκώς μέχρι ασφυξίας όπως η αράχνη το θύμα της.

Έλληνες,
Η Ελλάς αφήνει τον επιθανάτιο ρόγχο της κι αυτοί περιχαρείς λιβανίζουν τον θεό τους και το έργο τους. Ποιός είναι ο θεός τους; Και ποιό είναι το έργο τους; Ο Θεός τους είναι ο δόλος και η απάτη που χρησιμοποιούν για την πνευματική παγίδευση των Ελλήνων. Το έργο τους είναι η τελική εξάλειψη και του ελάχιστου πλέον εναπομείναντος Ελληνισμού.

Έλληνες,
Αυτοί δεν έχουν τίποτε το Ελληνικό μέσα τους. Το μόνο που τους συνδέει με τον Ελληνισμό, είναι το μίσος που έχουν προς κάθε τι Ελληνικό. Τίποτε άλλο.

Έλληνες,
Πάψτε να καταπίνετε τα δηλητήρια του ολέθριου ιερατίου. Πετάξτε τους κατάμουτρα την αυταπόδεικτη πραγματικότητα που βλέπετε κάθε μέρα. Πείτε τους τα πράγματα με το όνομα τους. Παρατηρείστε τους! Μελετείστε τους! Απομυθοποιείστε τους! Χλευάστε τους! Εκνευρίστε τους! Εκμηδενίστε τους! Είναι λέπρα στο σώμα της Ελλάδος και πρέπει να καθαριστεί.

arxiepiskopos είπε...

Η ΔΑΛΙΚΟ είναι μια από τις πιο καλές επιχειρήσεις παραγωγής τούβλων!

arxiepiskopos είπε...

Θαυμάστε αντιστασιακό blog:Συλλούρης Δημήτρης,Ερωτοκρίτου Ρίκκος,Τσιέλεπος!Αυτοί είναι οι ηρωικοί αντιστασιακοί της Κύπρου!Να σας πω κι ένα φιλοχουντικό προδότη;Χατζηδημητρίου Τάκης.Κι ύστερα διερωτάται κι ο ΡΗΓΑΣ πώς και δε ρίχνει κεραυνούς ο Θεός!Έχει απόλυτο δίκιο!

Unknown είπε...

μην λες τετοι ονομα και θα μας καταραστει ο Θεος. Το ονομα Μητσοτακη και Χατζηδημητριου πρεπει να απαγορευτουν δια "ροπαλου". Κανονικα και αυτο του Μαγαριου αλλα ας το να παει αφου μας κανει να γελαμε με την βλακεια του.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κερατουκλι ανεφ-αρχιμουφτη-χριστο,
μια και αναφερεις το χατζηγεωργιου, ποια ειναι αποψη σου για τον εν λογ "κυριο". ειναι μια δυσκολη περιπτωση. οπως τον γριβα ενα πραμα. που ηταν ηρωας της εοκα αλλα μετα με την εοκα β πρωτοστατησε στη μεγαλη προδοσια, ετσι και ο χατζηδημητριου, ηταν σιγουρα αντιχουντικος αλλα τωρα πρωτοστατει στην νεα μεγαλη προδοσια.
πολλα κοινα με τον γριβα, ο τακης.

ρε ταρανδε ηντα ωρα σχολανεις σημερα? θα εισαι σπιτι το απογευμα?
σαμπανια επηρες σπιτι οπως σου ειπα συναιτερακι?
μμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΕΟΚΑΒητατζή Arxiepiskope

Μιλάς εσύ ρε καλασνικοφόρε για "αντίσταση"; Ρε όργανο την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ;

Επίσης δεν μας είπες, τώρα που έχασε ο Ταλάτ τις ψευδοεκλογές, ποιος θα σε λούνει βραστή ΚΕΑΝ ρε βιτσιόζε τουρκολάγνε αρρωστημένε;

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,απλά ο ΤΣΕΛΕΠΟΣ είναι ο "συναγωνιστής" σου ΚΗΡΥΚΑΣ. Και μια διευκρίνιση:στο πραξικόπημα κρατούσα τσέχικο κι όχι καλάσνικοφ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ο Κήρυκας μάλλον δεν είναι ο Τσιέλεπος, γιατί το έχει διαψεύσει. Εσύ δεν διαψεύδεις ότι ΔΕΝ ήσουν ΕΟΚΑ ΒΗΤΑτζής ΕΝΩΤΙΚΟΣ, εξ' αλλου, συνεχίζεις να εισαι ΕΝΩΤΙΚΟΣ, αλλά όχι με την Ελλάδα πλέον, αλλά με την Τουρκία (μέσω Ταλάτ). Αυτό δεν το έχεις διαψεύσει ποτέ.

"στο πραξικόπημα κρατούσα τσέχικο κι όχι καλάσνικοφ"

Ποιον αντιστασιακό σκότωσες και του το πήρες ρε κάθαρμα;

Πόσα γλυκά καρυδάκια κέρασες τον Τσιέλεπο;

Θα κάνεις μπάνιο με βραστή ΚΕΑΝ απόψε;

arxiepiskopos είπε...

Αμεύρευκε!