ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ "ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΛΑ"! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!

Κυριακή 11 Απριλίου 2010


Να τι δήλωσε σήμερα ο Ευέλικτος Δ. Χριστόφιας, ενώπιον στημένης εκδήλωσης από τον κομματικό μηχανισμό του (για να παρουσιαστεί ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ της σχεδόν καθολικά αποδοκιμαζόμενης πολιτικής του):

"Ο Πρόεδρος Χριστόφιας απευθυνόμενος στο πλήθος των παρευρισκομένων είπε, τέλος, ότι «πολλοί μου λένε ‘κράτα καλά’. Τους διαβεβαιώνω ότι κρατώ πάρα πολύ καλά»." (Επίσημη Ανακοίνωση)

Το πόσο "καλά κρατά" ο Δ. Χριστόφιας, φάνηκε σήμερα, από το δημοσίευμα-αποκάλυψη του Φιλελευθέρου, σύμφωνα με το οποίο
η Κυπριακή Δημοκρατία, είχε ειδοποιηθεί εδώ και μήνες για τις μεθοδεύσεις της Κομισιόν για το απευθείας εμπόριο στα κατεχόμενα, και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, εκτός από κάποιες κόκκινες ή μαύρες δικτατορίες ή κάποια εμιράτα ή χαλιφάτα, ο ύπατος άρχοντας του κράτους, μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη της ανεπάρκειάς του, θα έδινε την παραίτησή του ή θα ζητούσε την παραίτηση του Υπουργού του, γιατί δεν τον ενημέρωσε (αν και οφείλει να ζητά συνεχή ενημέρωση) για κάτι τόσο σημαντικό.

Το ότι ο ΥΠΕΞ είναι ένας ταξιδιάρης που δε συμμετέχει ουσιαστικά στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής και ειδικότερα στη διαχείριση του Κυπριακού, δεν είναι ευθύνη που βαραίνει μόνο τον ίδιο τον ανάξιο επίγονο Μαρκούλλη.

Είναι κάτι που κυρίως βαραίνει τον Ευέλικτο Χριστόφια. Η ανευθυνότητα δε της κυβέρνησης διά στόματος του Σ. Στεφάνου, ο οποίος είπε ότι "αυτά είναι θέματα που αφορούν το Υπουργείο Εξωτερικών" (σαν να είναι τίποτε υπουργείο άλλης κυβέρνησης) είναι περισσότερο από έκδηλη.

Ο Ευέλικτος Χριστόφιας δίνει γη και ύδωρ στην Τουρκία κι έχει δρομολογήσει με την ανεύθυνη και υποχωρητική πολιτική του, την τουρκοποίηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Κάθε μέρα, βρισκόμαστε όλο και σε πιο δεινή θέση από ότι προηγουμένως. Κατά τα άλλα, ισχυρίζεται ο Δ. Χριστόφιας ότι "κρατά πάρα πολύ καλά"!

Μήπως οι παραισθήσεις του είναι περισσότερες και από αυτές του φερεφώνου του (του εγκάθετου εκλεκτού του στην ηγεσία του ΑΚΕΛ);

Μήπως πρέπει να του εξηγήσουμε και αυτού ότι ο Έλβις ΔΕΝ ζει και ότι ΔΕΝ είναι ο Μέγας Ναπολέων;


Ρίμαχος για το christofias-watch

43 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?
ΟΥΣΤ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ 2
ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ), ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μη με παρεξηγείτε ρε παιδιά αλλά, έπαθα πλάκα. Άκου τι κυκλοφορεί στη γη του φωτός ΕΛΛΑΣ, μέσω διαδικτύου ! ! !

Παπαδαριό:
«Πολεμείστε για να ...σωθούμε».
Εξ αιτίας της αδρανείας των Ελλήνων, ενώ ο χριστιανισμός σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη, στην Ελλάδα έχει ανεβεί στην πλάτη του Ελληνιστικού κινήματος και με το μαστίγιο του καβαλάρη φωνάζει: Εμπρός, πολεμείστε για την σωτηρία ...ΜΑΣ(!) Παλέψτε Έλληνες για να σωθεί ο ...χριστιανισμός (!!) Εάν χαθούμε εμείς θα ...χαθείτε και σεις(!!!). Τι συγκινητικό παραμυθάκι...

Μόνον ένας ηλίθιος θα πολεμούσε για να σωθεί η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων. Επειδή όμως οι Έλληνες δεν είναι τόσο πρόβατα και τόσο ανόητοι όσο τους θεωρούν οι χριστιανοί δημαγωγοί, άρχισαν να συνειδητοποιούν την μισελληνική φύση του χριστιανισμού. Γι' αυτό έχει καταλάβει πανικός τους παπάδες, γιατί θα βρεθούν χωρίς πρόβατα στο μαντρί. Γι' αυτό χρησιμοποιούν και τις περίφημες «μαθηματικές εξισώσεις»:
Ελληνισμός=χριστιανισμός=ορθοδοξία=παπάδες, που σημαίνουν ότι όποιος κτυπάει τους παπάδες κτυπάει τον ...Ελληνισμό(!!).

Τα επιχειρήματα των χριστιανών κατά των αναδυομένων Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι καταπληκτικά, πραγματικά υποδείγματα προπαγάνδας. Η ευρηματικότης τους εντυπωσιακή: «Είστε φανατικοί ...σχοινοβατείτε ...θα αφανιστούμε αν χάσουμε την ορθοδοξία(όχι αν χάσουμε τον Ελληνισμό μας, η ορθοδοξία να μην χαθεί)».

Μας μιλούν συνεχώς για ελληνοχριστιανούς. Δεν υπάρχει έννοια ελληνοχριστιανού ανθρώπου, είναι δικής τους κατασκευής. Τι είδους όρος είναι αυτός; Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και Έλλην και χριστιανός. Ή Έλλην ή χριστιανός, και τα δύο δεν γίνεται. Δεν μπορείς να είσαι ταυτοχρόνως και άντρας και γυναίκα, ένα από τα δύο. Και τα δύο δεν γίνεται, εκτός αν είσαι υβρίδιο. Και αυτό είναι στην πραγματικότητα ο ελληνοχριστιανισμός: μία υβριδική ιδεολογία. Και επειδή χριστιανισμός=ιουδαϊσμός, οι χριστιανοί δεν μπορούν να μιλάνε για ελληνοϊουδαικό πολιτισμό. Κτυπάει άσχημα στο αυτί, γι' αυτό ονομάζουν τον ιουδαϊσμό τους χριστιανισμό.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Ussu Olan,

Για βλάκες σαν εσένα γράφτηκε "H Iστορία του ελληνικού Έθνους".

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Να παραιτηθεί ο Καταστρόφκιας. Να το απαιτήσουν οι απλοί πολίτες αλλά και πολιτικές προσωπικότητες και κόμματα. Να παραιτηθεί γιατί η ανεπάρκεια του βγάζει μάτια και οδηγεί την Κύπρο στην τουρκοποίηση. Όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό είτε δεν καταλαβαίνουν είτε κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο, με εκπλήσσεις! Πού είδες τα συμπεράσματα μου?
Εγώ βάζω ασχολίαστα κάποια κείμενα που τα βρήκα αλλού και με εντυπωσίασαν. Αν σε πειράζει συγγνώμη! Πάντως συμπεράσματα δεν βγάζω.
Όπως λέει κι ο Αριστερός Πατριώτης εγώ είμαι ένας βλάκας! Τι να συμπεράνω και τί να σχολιάσω ο κακομοίρης?
Τα σχολιάσανε όμως ο Ρήγας κι ο Αίαντας. Γιατί δεν απαντας σ' αυτούς και με πελεκάς εμένα τον βλάκα?
Δεν έχεις ακούσει? "Μην προσπαθείς να διδάξεις το γουρούνι! Χάνεις τον καιρό σου και ταλαιπωρείς και το γουρούνι!"

arxiepiskopos είπε...

Μωράκια,κάνετε υπομονή ακόμα τρία χρόνια να λήξει η θητεία του Χριστόφια κι αν δεν ...πουζιάσετε ως τότε,θα ξαναμετρηθούν τα κουκιά σας.Και θα είναι,όπως πάντα μονοψήφια!Εκτός κι αν γίνει καμιά εκδήλωση με πυροτεχνήματα και αναβαθμιστεί η ΕΔΕΚ και οι άλλες αγωνιστικές δυνάμεις!

Ανώνυμος είπε...

Οκ Μαγγανοπήγαδο,
με εντυπωσιάζουν και αυτά που γράφεις εσύ:"Η απάτη ποτέ δεν στέκει και ούτε τα προϊόντα της". Πολύ ωραίο!

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,ΛΕΣ ΌΤΙ Η ΔΙΖΩΝΙΚΉ ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΆΡΧΟΥΣΑ ΔΙΧΟΤΌΜΗΣΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΊΑΝ,ΆΡΑ,ΠΡΟΤΙΜΆΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΚΛΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΤΣΑΚΡΑΣ,ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΚ;ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΚΡΙΖΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ Ή ΕΣΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Από συζήτηση στο διαδίκτυο που με εντυπωσίασε, απάντηση αθέου προς θρησκευόμενο:

Παλαιά διαθήκη, δευτερονόμιον κεφ 20
16 ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΙΔΕΙ ΕΙΣ ΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΖΩΝ ΟΥΔΕΝ ΕΧΟΝ ΠΝΟΗΝ
17 ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΕΤΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΑΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΒΟΥΣΑΙΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΕΤΑΞΕΝ ΕΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ.

Εδώ προστάζει τους μεν να εξολοθρεύσουν τους δε, και δεν βιάζει τον άνθρωπο;
Τους προστάζει να εξολοθρεύσουν όχι μόνο τους αθρώπους ολόκληρων πόλεων αλλά και οτιδήποτε άλλο έχει πνοήν Μα τι του έκαναν καλέ. Γιατί πρέπει οι μεν να γίνουν φονιάδες και οι δε να εξολοθρευτούν. Τόση κακία; Δηλαδή να πούμε, αν υπήρχε στ’ αλήθεια ο Σατανάς θα μπορούσε να είναι χειρότερος;
Υπάρχει πράγματι θεός πίσω από αυτά τα λόγια φίλε μου; Βάλε το χέρι στην καρδιά κι’ απάντησε μου.

Unknown είπε...

ρε USU OLAN πιενε μανα μου να πληνεις τα ποδκια του μαστρου σου Χριστοφια τζαι ετσι που νασαι σχυφτος μπορει να κεμετε τζαι τιπιτις αλλα πραματουθκια. Ειναι ηλιου φαεινωτερο οτι εισαι επαγρυπνοπουλο που ταχατες εσχει αποριες τζαι βαλεις σπιουνιες(προσφιλη τακτικη του φασιστικου ΑΚΕΛ)με ελπιδα και στοχο να δημιουργησει διχονια μεταξυ μας. Κοπελουρουι εμεθα με σας τοσα χρονια για αυτο πληνισκε τζιαμρ τζαι μουγκα. Δαμεσα σεβομαστε την αποψη και την διαφορετικοτητα ολων εκτος εκεινων των κακεντρεχων προβοκατορων που προοθουν τα συμφεροντα τις Τουρκιας. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓ¨Κ

ΕΙΤΕ ΜΟΥ/ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΠΩς ΘΑ ΑΝΒΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ.

ΑΤΕ ΚΟΠΕΛΟΥΙ ΠΛΗΝΗΣΚΕ ΤΖΑΙ ΓΛΥΦΕ (!!!!!!!!!!)ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΥΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΔΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΟΥΤΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Arxiepiskopos,

Εμείς οι ΕΔΕΚίτες δε μπαίνουμε σε βλακώδη ακελικά διλήμματα. Παλεύουμε για την απελευθέρωση και όχι για τη διζωνική ή τη σημερινή διχοτόμηση.

Αυτό βεβαίως το γνωρίζεις και σε τρώει που εμείς, σε αντίθεση με εσάς, είμαστε πραγματικοί αγωνιστές.

Τα υπόλοιπα για "κόμμα της τσάκρας" και για "δεινόσαυρους" (Anef_Oriwn, η αλεπού εχώννετουν τζιαι ο νούρος της εφαίνετουν ρε Ηλικιακέ Ρατσιστή),είναι φανερό ότι αποσκοπούν στο να μειώσουν το εκτόπισμα της ΕΔΕΚ. Αλλά δε θα σας περάσει ρε ακέλες.

Αντί να δείτε το ότι εδώ και 3 μήνες, οφείλατε να λάβετε μέτρα για να εμποδιστεί το να περάσει το απευθείας εμπόριο και επαραλείψετε να το κάνετε, τα ρίχνετε αλλού.

Είσαστε όχι μόνο διχοτομικοί αλλά και θρασύτατοι.

Σ.Ο. «Εμπροσθοφύλακας» είπε...

Καβάζογλου-Μισιαούλης και η αλήθεια που εξοργίζει τους οπαδούς της Διζωνικής Διχοτόμησης

Με τι μούτρα το ΑΚΕΛ, 45 χρόνια από τη δολοφονία Καβάζογλου, διαπλάθει νεολαίους με την άποψη ότι «εμείς τους κλείσαμε στους θυλάκους» και ότι «φταίξαμε και γι'αυτό πρέπει να πληρώσουμε»; Ήταν ψεύτης ο Τουρκοκύπριος δολοφονηθείς, όταν έλεγε ότι «ο Ντενκτάς και οι ομοϊδεάτες του είπαν ψέματα και με δημαγωγίες για "ομαδικές σφαγές" και εκμεταλλευόμενοι τα αγνά αισθήματα του λαού, ξερίζωσαν από τα χωριά και την πατρίδα τους, 30.000 αδέλφια μας και τους έριξαν σ'αυτές τις άθλιες συνθήκες»; Εάν δεχτούμε τη σημερινή ΑΚΕΛική προπαγάνδα, πρέπει ακολούθως να δεχτούμε ότι ο ΑΚΕΛικός Καβάζογλου το 1965 αν δεν ήταν τρελός ήταν ψεύτης!

Ολόκληρο το κείμενο: http://www.efylakas.com/archives/6116

Unknown είπε...

Αρχιεπισκοπε καθως συνεχιζεις να αφηνεις αναπαντητα τα πολυ σοβαρα ερωτηματα μου που αφορουν τους εποικμους σου αφιερωνω το πιο κατω αποσπασμα ‘Πολίτης’
«Κατοχικές αρχές: Ξυλοφόρτωσαν Πολωνό»
24 Μαρτίου 2010, σελ. 42
Σόφη Ορφανίδου

Άγριο ξυλοδαρμό από την «αστυνομία» των κατεχομένων φαίνεται να υπέστη Ευρωπαίος πολίτης, ο οποίος εισήλθε σε νεκρή ζώνη χωρίς προφανώς να γνωρίζει την επικρατούσα κατάσταση. Πρόκειται για 31χρονο από την Πολωνία, ο οποίος μεταφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές προχθές το απόγευμα σε κωματώδη σχεδόν κατάσταση.

Τον 31χρονο μετέφεραν στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας μέλη των Ηνωμένων Εθνών και από εκεί τον παρέλαβαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πύλης Πάφου. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γ.N. Λευκωσίας, για να διαπιστωθεί ότι έφερε πολλαπλές κακώσεις και θλαστικά τραύματα σε όλο του το σώμα. Ο 31χρονος εξετάστηκε και από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία προέβη στην ίδια διάγνωση.

Η πληροφόρηση που εξασφάλισε η αστυνομία ήταν ότι ο 31χρονος πέρασε το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα κατεχόμενα, χρησιμοποιώντας σημείο της νεκρής ζώνης παρά τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη στο Καϊμακλί. Εκεί συνελήφθη από στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων, οι οποίοι φέρονται να τον ξυλοφόρτωσαν άγρια επειδή προφανώς δεν μπορούσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το λόγο της εισόδου του στη νεκρή ζώνη.

Η αστυνομία δεν μπόρεσε ακόμα να λάβει κατάθεση από τον Πολωνό, αφού οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτό το "Κράτος συμμορία" θέλετε να εμπιστευτούμε μερικοί το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας; Αυτοί θα τηρήσουν τις συμφωνίες;

Στις 29 Μαίου 2009 στην νοτιοανατολική Τουρκία είχαν σκοτωθεί 7 Τούρκοι στρατιώτες και είχαν τραυματιστεί άλλοι 7 από έκρηξη νάρκης που αποδόθηκε σε Κούρδους αντάρτες. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι αξιωματικοί οδήγησαν στο θάνατο οπλίτες προκειμένου να υπονομεύσουν τη συνάντηση του Erdogan με τον Ahmet Türk, τον τότε επικεφαλής του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTP), του οποίου την λειτουργία απαγόρευσε αργότερα το τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο. Τα μέλη των οικογενειών κατήγγειλαν τη συνωμοσία μετά την μετάδοση ενός ηχητικού ντοκουμέντου όπου ο Διοικητής της Ταξιαρχίας Zeki Es λέει στον Υποστράτηγο Gürbüz Kaya ότι με εντολή του έγινε η τοποθέτηση της νάρκης. Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία που πιστοποιούν ότι η νάρκη ήταν τουρκικής προέλευσης, κατασκευασμένης από το τουρκικό εργοστάσιο MKEK ενώ το τουρκικό Γενικό Επιτελείο δεν έχει διαψεύσει τίποτα προς το παρόν.

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,παλεύετε,λες,για απελευθερωση.Κι εμείς το ίδιο.Πώς όμως;Εμείς λεμε μέσω συνομιλιών που θα φέρουν μια λύση,οδυνηρή λόγω της εγκληματικής δράσης των ομοίων σας έξαλλων το 1974,που να μετεξελίσσει,όμως, το υπάρχον "ενιαίο" κράτος σε ομόσπονδο.Εσάς ποια είναι η μέθοδός σας για απελευθέρωση,αφού απορρίπτετε τις συνομιλίες;Μήπως ρίχνοντας τα μαλλιά σας πίσω;

arxiepiskopos είπε...

ΕΔΕΚ Η.Β,αφού τις τσάκρες τις εκλαμβάνετε σαν βόμβες και τα μικρά εδεκιτόπουλα ως φασίστες νενέκους,γιατί να μην εκλαμβάνεις κι εμένα ως Άνεφ Ορίων;Εδώ θα κολλήσουμε;

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,σέβομαι την επιλογή σας να παραμείνετε ανώνυμοι,γιατί πιστεύετε ότι κινδυνεύετε.Γνωρίζω,βέβαια,πως πρόκειται όχι για φόβο,αλλά για προσπάθεια αυτοηρωοποίησης(οι καημένοι,καταδιωγμένοι αγωνιστές),όμως κι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί.Δε γίνεται,σε γάμο στο Δασάκι Άχνας το Σάββατο στο κέντρο "Δόγκανος",να κοκορεύεστε τόσο δυνατά,που άκουα εγώ λίγο πιο πέρα!Τι θα γινόταν αν ήμουν κάποιος της Επαγρύπνησης;Μέχρι τώρα θα ήσασταν στα μπουντρπούνια του φασιστικού καθεστώτος Χριστόφια,αθεόφοβοι!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ-

ΠΡΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ), ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?


ΕΡΩΤΗΜΑ 2-
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΧΡΙΣΤΟ-ΑΝΕΦ-ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ
ΜΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΠΠΑΡΑΟΠΙΣΤΕ ΠΟΥΛΉΜΕΝΕ" ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ?
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ , ΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΛΑΚΑ.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,αν η βλακεία είχε πυθμένα,θα τον ανακάλυπτες!

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,(Α)Απ'ότι ξέρω το Δασάκι Άχνας δε διαθέτει πλατεία (Β)Είναι κάπως δύσκολο οι φωνές της μάνας μου να φτάνουν από το κοιμητήριο Λάρνακας στο Δασάκι. Βέβαια,στα παραμύθια όλα μπορούν να συμβούν!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΝΑ ΣΑΣΕΙΣ ΠΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΧΝΑΣ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΤΟΥΚΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΛΕ, ΠΡΟΔΟΤΗ,
ΒΛΑΚΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΝΑ....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΕ
ΣΑΣΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΑΣΗΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

βλακα Χριστο-αρχιμουφτη, ανεφ οριων,προδοτη απο την Αχνα. να σου ζησει η συζυγος σου που οπως γραφεις στο μπλογκ σου ειχε γενεθλια. να εχει κουραγι η γυναικα να αντεχει την ντροπη που της φορτωσες.
μα εισαι πολυ βλακας τελικα να λες για γαμοσ το χωριο σου στην Αχνα και να επιβεβαιωνεις τις αποκαλυψεις μου.
μα πολυυυυυυυυυυυυ βλακας ομως

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,έτσι για να γελάσουμε και λίγο,εσύ πας σε γάμους μόνο στο χωριό σου;Fob;asai m;hpvw xaue;iwq

arxiepiskopos είπε...

Φοβάσαι μήπως χαθείς;

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,μα ούτε απλή ανάγνωση;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΒΛΑΚΑ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΑ ΝΑ ΣΑΣΕΙΣ ΠΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ. ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΧΝΑΣ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΤΟΥΚΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΛΕ, ΠΡΟΔΟΤΗ,
ΒΛΑΚΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΝΑ....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΕ
ΣΑΣΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΑΣΗΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ.

Τηλέμαχος είπε...

Μας καταντήσατε περίγελο στη ΕΕ. Ο κάθε επιτροπάκος Φούλε κάνει παιγνίδι στην πλάτη μας και εσείς … χτενίζεστε. Θέλετε να λύσετε και το κυπριακό στραβάρα σας. Είσαστε ο … πιο αδύναμος κρίκος!!!

Προχειρότητες, ανικανότητα, ανευθυνότητα. Πηγαίνετε πίσω στο ΚΟΜΜΑ σας και αφήστε την Κύπρο ήσυχη. Η Κύπρος δεν χρειάζεται έτσι σωτήρες - οδοστρωτήρες. Είσαστε οι ερασιτέχνες της πολιτικής για να μην πω και τίποτε άλλο.

Χρίστος Χριστου είπε...

ΚΗΡΎΚσιηξι,
Εν τζιε ξερης κατα που ππεφτη το Δασουην της Αγνας;


ARXIEPISKOPE,
Εν τζιε στην παρεα στον γαμο ήταν τζιε τζιηνο το κοπέλλιν της Επιτροπης, το Αγνιοτικο, ο Σενεκκις;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΗΛΙΘΙΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΧΝΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΑΧΝΑ , αρχιμουφτη ηλιθιε. ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΟΥ. ΠΟΣΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΙΘΙΕ?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

εσυ προμηθεα αν δεν ξερεις που ειναι, ρωτα τον Χριστο Χριστου ,ανεφ-αρχιμουφτη, να σου πει. εν το χωρκο του και εκει οπου η μανα του τον διαολοστηλε και τον αποκληρωσε και αποποιηθηκε την ρετσινια της μανας του προδοτη. λιγο μετα το ιδιο εκαναν και τα παιδια του. ηλιθιοι.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ-

ΠΡΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ), ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?


ΕΡΩΤΗΜΑ 2-
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

"η οργη του λαου ξεχειλιζει" λαθος, η οργη του ΚΗΡΥΚΑΙΑΝΤΑ καιτων ψευδοεπιτροπων ξεχειλιζει. Ο προεδρος σας μιλησε, ειπε οτι ΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Αδικα προσπαθειτε να τον φατε. "το νιν ανταν να τρωει τη γη, τρωει τη γη θαρκεται, μα παντα τζινον τρωεται, τζαι τζινον καταλιεται".
arxiepiskope, προλαβαν τον ΚΗΡΥΚΑ αλλοι στην ανευρεση του πυθμενα της βλακειας! Πενταρογιωρκε και σια, ειστε εδω?

ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ (κατα πολλους, ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΤΡΑΠΕΖΑ.

αξιζουν μια καλυτερη ζωη, μακρια απο τα λαμπερα φωτα της δημοσιοτητας που τους χαριζει το θυγατρικο ΠΟΝΤΙΚΙ

αληθεια, πως νιωθετε μετα το μηνυμα του Προεδρου σας?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ-

ΠΡΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ), ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?


ΕΡΩΤΗΜΑ 2-
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μεταξόπουλε λάθος ποίημα διάλεξες!

"Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου,
κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,
κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!

Σφάξε μας ούλους τζι' ας γενή το γαίμαν μας αυλάτζιν,
κάμε τον κόσμον ματζιελλειόν τζιαι τους Ρωμιούς τραούλλια,
αμμά ξέρε πως ίλαντρον όντας κοπή καβάτζιν
τριγύρου του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια.

Το 'νιν αντάν να τρώ' την γην τρώει την γην θαρκέται,
μα πάντα τζιείνον τρώεται τζιαι τζιείνον καταλυέται.

http://kypros.org/Poetry/Enati/

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ?

arxiepiskopos είπε...

Πρωμιθέας,ο Σενέκκης ήταν ο γαμπρός και ο Νι-κωλάκης πρώτος κουμπάρος.

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Να παραιτηθεί ο Ευέλικτος Χριστόφιας, άλλως Καταστρόφκιας, άλλως Συντροφκιας, άλλως Αχρηστόφιας γιατί με τις ενέργειες του και τις παραλείψεις του παραδίδει την Κύπρο στην Τουρκία. Αυτοί που ειρωνεύονται την οργή του λαού θα δουν ότι ο λαός δεν αστειεύεται. Ο πρόεδρος αυτός, αν δεν εξαναγκαστεί - από τα ιδια τα θαλασσώματα του - σε παραίτηση, θα είναι ο πρώτος πρόεδρος που θα γιουχαϊστεί και θα είναι ο πρώτος πρόεδρος της Κ.Δ. (είνια λυπηρό αυτό και μακάρι να μην το δούμε) που θα αποφεύγει να εμφανιστεί δημοσίως. Ας μην νομίζει ότι θα πετάει για πολύ ακόμα τις βαρέλλες του και θα μένουν αναπάντητες. Η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα έχει και τα όρια της, ειδικά όταν ξεπουλιέται η πατρίδα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

και ο γαμος εγινε στο χωριο της μανας σου ,που σε διαολοστειλε και σε αποκληρωσε αρχιμουφτη-χριστο χριστου-ανεφ οριων απο την αχνα?
ποσο βλακας μπορει να εισαι?
σε ευχαριστω που επιβεβαιωσες τις αποκαλυψεις μου για το διαολοστελμα που σου εκανε η μανα σου πριν λιγε μερες στην αχνα. ποσο βλακας μπορει να εισαι χριστο?ηλιθιε.

Χρίστος Χριστου είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,
Μιαν απλη εροτιση μονον:
Θελης να πης οτι αυτα που γραφης τα πιστεβης κιολας;

Πλαστήρας είπε...

Ο Χριστόφιας είναι ο χειρότερος Πρόεδρος που είχε ποτε η Κύπρος. Αλαζόνας, αυταρχικός, αγκυλωμένος σε ιδεοληψίες και γράφει στα αρχίδια του το εκλογικό σώμα. Είναι και Πρόεδρος μειοψηφίας! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

arxiepiskopos είπε...

ΠΛΑΣΤΗΡΑ,τα δικά σας αρχίδια θα τα δούμε σε τρία χρόνια στις προεδρικές.Μόνο που στις εκλογές παθαίνετε κρυψορχία!