Άλλο εμείς και άλλο ο "σύντροφος"!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Σιγά το πράμαν! Επειδή προσπαθεί ο σύντροφος Ταλάτ να ενώσει την Κύπρο με την Τουρκία, εννά χαλάσουμεν τις καρκιές μας;



Το αίτημα των Κυπρίων για Ένωση με τη μητέρα Ελλάδα, υπήρξε ιστορικά ένα δίκαιο αίτημα. Ασχέτως αν κακοποιήθηκε από κάποιους φασίστες στο παρελθόν (πολλούς από αυτούς με τους οποίους το ΑΚΕΛ συνέπλεε στο μεταπραξικόπημα).

Η θέλησή μας για εθνική ολοκλήρωση όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε φασισμός, ούτε εθνικισμός, όπως ο αισχρός προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΑΚΕΛ επιχειρεί να παρουσιάσει.

Θέλετε ενώσω σας με το Τουρτζιάν ρε γκιαούρηδες;
Θέλετε κάμω σας τα γιουσουφάκια μου;

Η Κύπρος υπήρξε επί χιλιετίες ένα κέντρο ελληνικού πολιτισμού και η ελληνικότητά μας επιβίωσε διαμέσου των αιώνων παρά τους πάμπολλους κατακτητές.

Επιπλέον, η πλειοψηφία του πληθυσμού του νησιού είναι δια μέσου των αιώνων, ελληνική.

Η Κύπρος είναι ελληνική λοιπόν, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

Βεβαίως, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις για τα όσα μεσολάβησαν και πιστεύουμε ότι πρέπει να θωρακίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Κυπριακή Δημοκρατία. Γι' αυτό κι εμείς αντιταχθήκαμε το 2004 στο ΔΗΣΑΚΕΛ και στις λοιπές δυνάμεις της Πλατφόρμας του "ΝΑΙ" που αποδέχονταν διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γι' αυτό κι εμείς επιθυμούμε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Κυπριακή Δημοκρατία.

Το ΑΚΕΛ όμως, οποιονδήποτε μιλήσει για Ένωση ή για ελληνισμό, θα σπεύσει να τον ονομάσει φασίστα και πραξικοπηματία (όπως τον πολύ καλό φίλο της Επιτροπής Βάσο Φτωχόπουλο, το σύγχρονο Αριστοφάνη της Λευκωσίας, ο οποίος εκδίδει την μηνιαία εφημερίδα "Ένωσις").

Ένωση με την Ελλάδα, για το ΑΚΕΛ είναι φασισμός!

Βεβαίως για το ενδοτικό ΑΚΕΛ, ακόμη και η αντίθεση στη ρατσιστική διζωνική ομοσπονδία, φασισμός είναι! Άσχετα αν οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της φασιστικής αυτής "λύσης" είναι όχι μόνο το ΑΚΕΛ, αλλά και το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.).

Αν η Ένωση με τη μητέρα Ελλάδα όμως ενοχλεί το σημερινό ΑΚΕΛ, αυτό δεν ισχύει για την Ένωση με την Τουρκία.

Έτσι δεν είδαμε καμία αντίδραση του ΑΚΕΛ εναντίον της αφίσας "Ο Ταλάτ με ενώνει με την Τουρκία" που αναρτήθηκε στα κατεχόμενα.

Ο "σύντροφος" δικαιούται να προωθεί την τουρκοποίηση της Κύπρου, μιας Κύπρου που ποτέ δεν ήταν και ελπίζουμε ότι ποτέ δε θα γίνει τουρκική.

Οι Ελληνοκύπριοι όμως, δε δικαιούνται να υπερασπιστούν την ελληνικότητα της Κύπρου, την ελληνικότητα της Κερύνειας. Όποιος δε θέλει τη διζωνική, όποιος μιλά για ελληνισμό, είναι ακραίος.

Απέναντι σ' εμάς ο Δ. Χριστόφιας είναι Οδοστρωτήρας. Απέναντι στον Ταλάτ όμως είναι cheerleader!

Αλωεύς για το christofias-watch

28 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώνοντας τον συλλογισμό, συμφωνώ με τον Weinberg και δίνω απεριόριστη αξία στην επιστήμη και στο έργο της. Η θρησκεία, για εμένα προσωπικά, είναι άχρηστη. Στα 40 χρόνια της έως τώρα ζωής μου, δεν μου προσέφερε τίποτα το θετικό, παρά μόνον προβλήματα και εμπόδια. Αν απουσίαζε εντελώς από την ελληνική κοινωνία δεν θα μου έκανε καμμία αίσθηση. Ουδέποτε με βοήθησε στην σταδιοδρομία μου, ούτε στον καθημερινό μόχθο για τα προς το ζειν. Η παπαδοκρατία είναι στα μάτια μου κομμάτι της πλουτοκρατίας που με καταδυναστεύει. Παρά τις ευγενικές της προθέσεις, αυτές που προβάλλει στα κυρήγματα και στα ιερά βιβλία, η παπαδοκρατία ουδέποτε συνέβαλλε στην βελτίωση του βιωτικού μου επιπέδου. Αντίθετα, στα σχολικά μου χρόνια στρέβλωσε το γνωστικό μου επίπεδο με ανακρίβειες που μόχθησα για να αποβάλλω. Στην κοινωνική μου παρουσία πάντοτε άπλωνε και απλώνει το χέρι για τον δικό μου οβολό, για τη δική μου συνεισφορά, ενώ εκείνη μου προσφέρει ένα πελώριο μηδενικό. Γιατί να την υποστηρίξω; Ιδού το ερώτημα.

Το βρήκα αλλού, μου άρεσε, και με την άδεια του συγγραφέα το αφιερώνω γενικώς. Για να δουν μερικοί-μερικοί ότι κάπου υπάρχουν και πραγματικοί Έλληνες. Όχι μόνο οι ανόητοι ελληνοκάπηλοι.

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Θα διαφωνήσω με την Επιτροπή ότι η συνεργασία του ΑΚΕΛ με τους ΕΟΚΑΒητατζήδες έγινε κατά το μεταπραξικόπημα. Η συνεργασία έγινε από πιο πριν.

Ξέρεις κανένας για τις φίζες με τα καρυδάκια με τα οποία οι ΑΚΕΛες τάιζαν τους πραξικοπηματίες ,ε τα ασημένια κουταλάκια;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Πες τα μεγάλε! Σε αυτό το κείμενο φανερώνεται όλη η υποκρισία του AKEL σε όλο το απέραντο της μεγαλείο.

Αν το κάναμε φειγ βολάν και το ρίχναμε στην κατασκήνωση της ΕΔΟΝ στα Περβολια τη στιγμή που τα Εδονόπουλλα κάνουν μάθημα γενιτσαροποίησης λέτε να έφερνε αποτελέσματα;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Αριστερέ Πατριώτη

σίγουρα είναι καρυδάκι το γλυκό που κερνούσε το AKEL τους πραξικοπηματίες; Διότι σε προηγούμενες αναρτήσεις υπάρχει ένα QUIZ, το εξής:

Τί γλυκό κερνούσε το AKEL τους πραξικοπηματίες το 1974;
α) Καρυδάκι
β) Κερασάκι
γ) Καρπουζάκι
δ) Ρεπανάκι

Η απάντηση ακόμα εκκρεμεί!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

hello μεταξενια, και πανω που αρχισες να μου λυπεις μωρη. δεν με λες, πως περασες το μπαιραμι? ενταξει εριξες αρκετες διασυχτιακες πορδες και απειλες οτι θα δωσεις ξυλο σε οσους διαφωνουν με τον κατστρφια?
ξερεις η αλαζωνια και η αποθρασυνση παντα πληρωνονται, οποτε εδω θαμαστε κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι,
οσον αφορα τον προδοτη τον χριστο τον αρχιμουφτη-ανεφ οριων, του οποιου η μιζερη αμορφωτη υπαρξη σου αποφασισε να κανει τον δικηγορο υπερασπισης, να σε πληροφορησω νεαρα μεταξενια οτι η ιστορια δεν ειναι καθολου φανταστικη. εκει στο χωριο της ελευθερης αμμοχωστου ( με ποδοσφαιρικη ομαδα στην Α κατηγορια) το εχουν τουμπανο για τους οικογενειακους τσακομους του χριστου-αρχιμουφτη με την οικογενεια του και τις καταρες της μανας του για την ντροπη που τους φορτωσε.
Δεν με λες μεταξενια, να σε ρωτησω κατι, αυριο που ο ευελχιτος λογο βλακειας και επαρσης θα μας φερει ενα σχεδιο διαλυσης (που θα νομιμοποιει την κατοχη και τους εποικους) και ο ΛΑΟΣ θα το διαολοστηλει (ακους τον αναστασιαδη τελυταιως κου-κου) εσυ τι νομιζεις οτι θα πρεπει να κανει? θα δικαιολογηται να παραμεινει προεδρος της δημοκρατιας η θα πρεπει να παραιτηθει και να παει στα τσακιιδια? ποια η αποψη σου μεταξενια? παντως ο χριστος-αρχιμουφτης στο παρελθον (προς τιμην του) απαντησε οτι θα πρεπει να παραιτηθει ο καταστροφκιας. εσυ τι λες γλυκια μου μεταξενια?

patriotis είπε...

οταν σας γραφω οτι ο Αγγελιδης και ο Ρικκος πρεπει να φυγουν απο την βουλη επιδη κανονισαν να μην παει στρατο ο γιος τους....επιδη σας γραφω οτι ο λυσσαριδης ζει σαν παρασιτο εις βαρος του λαου, ζει σε κυβερνητικη κατοικια και του τα πληρωνουμε ολα,,οτι ο Αρχιεπίσκοπος οδήγησε την Αρχιεπισκοπη σε σοβαρα οικονμικα προβληματα και θέλει να τα πιάσει απο τον Ερτογαν ,,,εσεις νομιζετε οτι εχω κατι μαζι τους, ουτε τους εχω γνωρισει ποτε αυτους......αυτα που κανανε και αυτα που γραφω εχουν πιο βαθυ νοημα,......και εξηγουμε.,,,,,,,,,,αυτοι οι ηγετες , οι ξεφτιλες, πως θα τους εχουμε εμπιστοσυνη να "πολεμησουμε' μαζι τους" , αυτοι μας πουλανε για μικροπραγματα, αυτοι μπορουν να μας εμπνευσουν? ο αλλος??? εκτισε μεσα στην νεκρη ζωνη και την πουλησε ο Κουλιας......

αυτοι ειναι οι ηγετες σας ?, αυτοι ειναι που δεν θελουν λυση,...εσεις νομιζετε οτι ειναι πατριωτες, εγω σας λεω οτι ειναι ψευτες και κλεφτες, παρασιτα που ζουνε εις βαρος μας και δεν θελουν λυση για να συνεχισουν να τρωνε εις βαρος μας

08 Απριλίου 2010 11:34 μ.μ.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ενώ patrioti ο Καταστρόφιας και το AKEL μέσω του Μιλτιάδη Νεοφύτου δεν έφαε ούτε ψίχουλο!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,πόσοι εξευτελισμοί θα σου χρειαστούν για να συνέλθεις;Μετά τις τσάκρες του Ψευδά από παιδιά Εδεκίτη που τις βάφτισες απόπειρα φίμωσης της ανένδοτης ΕΔΕΚ,σου ήρθε η κατραπατζιά που ακούει στο όνομα Μάντζιος.Οπτασιάστηκες 100 φασίστες Ομονοιάτες να ξυλοκοπούν το Μάντζιο για να τον τρομοκρατήσουν και να μην παίξει με την Ομόνοια!Και στο τέλος τι συνέβη;Επειδή μένω στη Λάρνακα και έμαθα τα γεγονότα από πρώτο χέρι,ο 26χρονος(Ανορθωσιάτης,σημειώστε)που κτύπησε το Μάντζιο,είπε σε ένα φίλο του "Αμάν,ρε,τι κώλος!",δείχνοντας την αρραβωνιαστικιά του Μάντζιου.Εκείνος θιγμένος του απάντησε "Είσαι μουνί,ρε!"και έγινε ότι έγινε.Και καλά ο ΑΙΑΝΤΑΣ και οι συν αυτώ ΡΗΓΑδες πάσχουν από μόνιμο σύμπλεγμα αυτοκαταδίωξης και τάσεις αυτοηρωοποίησης(συν μεγάλη δόση ηλιθιότητας),όμως ο Μάντζιος,ακόμα δεν ήρθε στην Κύπρο,πότε πρόφτασε και έγινε... Εδεκίτης;

arxiepiskopos είπε...

ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ,τη δουλειά με τον Κίτα μας τη χάλασε ο ΡΗΓΑΣ με τις αποκαλύψεις του.Από τώρα και στο εξής θα κάνουμε δουλειές με το Φανιέρο.Η λεία θα κατανέμεται ως εξής:Χριστόφιας 50%,Φανιέρος 45% και εμείς οι υπόλοιποι 5%.Εσύ θα παίρνεις 15 ευρώ ανά ανάρτηση.Εξαιρούνται οι αναρτήσεις-απάντηση σε ΑΙΑΝΤΑ,ΚΗΡΥΚΑ και ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,γιατί τα μαλακισμένα της επαγρύπνησης αποφάσισαν πως απαντήσεις σε ηλίθιους δε χρηματοδοτούνται!

Unknown είπε...

Προς τον μεγαλητερο ηλιθιο της Ανατολικοτερης γωνιας της Ευρωπης

Ο/Η Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...
ΚΥΠΡΙΑΚΟ: με μη λυση του προβληματος μας, σε λιγο καιρο μια-μια πολλες χωρες θα αναγνωρισουν το ψευδοκρατος ως ανεξαρτητο αυτο θα εχει τα εξης αποτελεσματα:
1)180 χιλιομετρα πρασινης γραμμης τωρα? 180 χιλιομετρα συνορα με την τουρκια με την αναγνωριση του ψευδοκρατους και τη διχοτομηση
2) πολλαπλασιασμος των τουρκων εποικων στα σπιτια μας, ενδεχομενως να αριθμησουν μερικα εκατομμυρια σε κατι χρονια
3) οι τουρκοκυπριοι, θα ερθουν στο στη δικη μας πλευρα και θα ζητησουν τα δικαιώματά τους ως πολιτες της ΕΕ, και εμεις δεν θα μπορουμε να αρνηθουμε. δικαιωμα εκλογης, δικαιωμα στις κατοικιες τους, δικαιωμα στις δουλειες. Ειναι ισαξιοι με τους Ελληνοκυπριους, εχουν το δικαιωμα, θα το ζητησουν και θα το παρουν.

1) ήδη ειμαστε περικυκλωμενοι μεσω θαλασσης απο την Τουρκια στα βορεια χωρικα υδατα της Κυπρου μας. Δεν καταλαβω τι σκατα εχεις μεσα στο κεφαλι σου για να μην αντιλαμβανεσαι πως με την λυση θα ειμαστε ολοκληρωτικα περικυκλωμενοι δια θαλασσης. Επισης πως διαολο μαυρο θεωρεις το επιχειρημα αυτο οτι εχει υποσταση οταν η Τουρκια σε 10 λεπτα κατεβαζει μισο εκατομμυριο στρατο . Ποια η διαφορα των σημερινων συνορων με τα συνορα που επινοησες?????? ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ.

2)Αφου ρε ΧΑΜΝΕ μετα την ενταξη της Τουρκιας θα μπορουν να ερθουν οσα εκατομμυρια θελουν στην Κυπρο και μαλιστα σε ολη την Κυπρο.Ομως και να μην ενταχθει η πατριδα σου(η Τουρτζζζια) στην Ευρωπη δεν βλεπω με ποιο μηχανισμο μπορει καποιος να την υποχρεωσει να τιρησει τα συμφωνηθεντα. Οτι θελει να καμει ενα το καμει με διχοτομηση ή μη. Η μονη διαφορα στις 2 περιπτωσεις ειναι οτι με την λυση ΣΑΣ δεν θα υπαρχει πλεον ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο τελευταιος προμαχωνας για την υπερασπιση των ανθρωπινων διακιωματων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ.

3)Συνεχιζοντας ρε ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΕ σου απαντω πως αν τα ζητησουν αυτοι τοτε οπως θα τα παρουν με την ιδια λογικη θα πρεπει να τα παρουν οι δικοι μας αφου μετα την διχοτομιση θα εχουν κρατικη οντοτητα για την οποια θα ειναι υπολογοι. Αρα ας κοπιασουν να τα παρουν αν προκειται να μας δωσουν τα δικα μας, Οσο για τις δουλειες πολυ ευχαριστως αφου θα βαζουν φορους και θα σταματησουν τα ωφεληματα και τα μουχτη λεφτα αφου θα ειναι πλεον κανονικοι πολιτες με ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που αυτο συνεπαγεται. Υποψην και οσοι δικοι μας επιθυμουν να εργαστουν στην κλεμμενη μιση μας πατριδα θα μπορουν και αυτοι να το κανουν ελευθερα οπως και η διαμονη και διακινηση τους θα ειναι απροσκοπτη αφου πλεον ως κρατικη οντοτητα με υποσταση θα πρεπει να συμμορφωθει πληρως με το ευρωπαικο κεκτημενο χωρις ΚΑΜΙΑ παρεκληση αφου πλεον δεν θα υπαρχει καμια δικαιολογια.
Διακαιωμα εκλογης λες. Χαλαλι τους αν ειναι να μας δωσουν το αντιστοιχο στο κλεμμενο κομματι . Αυτοι (η Τ/Κ) ποσοι ειναι? 70 000? Να ερθουν οι μισοι? Ποσο θα επιρεασουν οι 75 000(που δεν θα ειναι ολοι ενηλικες) το 1 εκατομμυριο? Κλασε τα αρχιδια του λιμπουρα ΜεταξοΠΟΥΛΕ. Ενω εμεις αν παμε μισο εκατομμυριο και εχουμε οπως αυτοι τα ιδια δικαιωματα αυτο σημαινει πως θα βγαζουμε 2 Ελληνοκυπριους προεδρους στις 2 πλευρες…….

Βλεπεις λοιπων πως εισαι γελοιος και πρεπει να σταματησετε την επικινδυνη κινδυνολογια που σας δασκαλεψανε να λετε? Ατε να πησεις τζινα τα μωρουθκια μεστην θερμοκοιτιδα της ΕΔΟΝ τζαι εκαλα σου.

Ατε νανι σου τζαι ενεσχεις υποθεση ΒΛΑΚΑ, ΧΑΜΝΕ, ΜΑΛΘΑΚΕ. ΠΡΟΔΟΤΗ

Unknown είπε...

εγώ γαμώ τη μάνα της επιτροπής\είσαστε αισχροί και πουτανοπαιδα.
δεν θα βγάλει πρόεδρο ποτε το ΑΚΕΛ ρε γαουροσποροι

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope-Lexipenita-Χούντα

Είσαι γκάου-αου, και ένας χιουμορίστας κωστακομπλεξικός - δηλαδή χιούμορ μηδέν, σύμπλεγμα μάλλον αγαμίας (ποια γυναίκα θα σου κάτσει με τέτοιες μωριστικες "ατακες" που λες; ).

Είσαι ό,τι πιο καθυστερημένο ξέρασε η Επαγρύπνηση και ότι πιο φασιστικό επιπλέει στον βόθρο του ΝΑΙνεδίστικου ίντερνετ.

Χαφιέ, Αουγκούστο, γελοίε, χαραμοφάη της ΛΟΕΛ

Πενταρόγιωρκος είπε...

και για να μείνουμε στο θέμα μας, μακριά από λεξιπένητες-aneforion-lexifuhrer-arxiepiskopos-ussu:

ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ = ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ = ΑΡΙΣΤΕΡΑ


χαχαχαχαχαχα!!!!!!!! ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ ΓΚΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥΟΥΟΥ

ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΕ: πρόσεξε, θα γδάρεις το καλτσόν σου με τις σιδερογροθιές

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα Χριστο (αρχιμουφτη-ανεφ οριων κτλπ) ακομα και εκεινος ο Ιουδας ειχε περισσοτερη τσιππα απο σενα. Τουλαχιστον εκεινος προσπαθησε να αυτοκτονησει ενω εσυ ουτε καν. τοσο ξφτιλας εισαι ρε. πες μας Χριστο και για αυτους που δεν γνωριζουν τι εγινε στο πατρικο σου εκει στην ελευθερη Αμμοχωστο την Κυριακη του Πασχα που προσπαθησες να πας στο σπιτι της μανας σου. Οι φωνες της καημενης της ντροπιασμενης της μανας σου ακουγονταν μεχρι τον δρμο ,εμαθα, οταν σε διαολοστελε γα την ντροπη που της φορτωσες. Πες μας για τις καταρες που σου εβαλε, δυστυχως για σενα η Κυπρος ειναι μικρη (και προσπαθειτε ο ευελιχτος και καπιοι σαν εσενα να την κανετε νομιμα μικροτερη), και οι καταρες της μανας σου ακουστηκαν μεχρι το δρομο, κατακαημενη μανα σου, τι φταιει και αυτη να ντρπεται να παει ακομα και στην εκκλησια. "Η μανα του Προδοτη"
Επιτροποι, χθες που γιορταζατε τον 1 χρονο εξαιρετικης παρουσιας σας, και σας ευχαριστουμε, ο Χριστος -αρχιμουφτης-ανεφ, τι δωρο σας εκανε που του δωσατε λογο για να υπαρχει. Πριν απο εσας και μετα την απορριψη απο την μανα και τα παιδια του, ο μονος λογος που ειχε να βαραινει την γη με την μιζερη υπαρξη του ηταν να νομιοποιησει την κατοχη και την παραμονη των εποικων (οποτε και του πατερα του και του εραστη του συμφωνα με καποιους) ,τωρα εχει και λογο υπαρξεις να μπαινει εδω και να γραφει τις αρχι-μαλακιες του. το κατακαημενο μιζερο σκουλικι.

patriotis είπε...

κηρυκας, επιδή ειναι η δευτερη φορα που γράφεις οτι ο Ιουδας αυτοκτονησε, και καθεσε και πιστευεις τισ ιστοριουλες που σου λεγανε στο κατηχητικο,έχω να σου πω το εξης

δεν γινετε καποιος να αυτοκτονησε με κρεμάλα και πριν να εβγαλε τα εντερα του εξω ετσι??? δηλαδη πρωτα εσκισε την κοιλιά του και μετα σκεφτηκε να κρεμαστεί????

διαβασε τι αναφερει το ευαγγελιο του Βαρθολομαιου το οποιο ειναι ενα αποκρυφο ευαγγελιο.

εαν δυσκολευτεις να το βρεις , δες την ταινια Hannibal me ton Antony Hopkings σαν Δοκτορ Λεκτερ, οταν σκοτωνει τον αστυνόμο και τον κρεμα απο το μπαλκονι, τι του λεει και τι του κάνει πριν τον κρεμασει......

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, οταν εχουμε εχθρους, σημαινει παμε μια χαρα... δεν περιμεναμε ποτε οτι ακραιοι μηδενιστες σαν και εσας θα συμφωνουσαν με εμας. Απο τη στιγμη που διαφωνειτε, παμε μια χαρα!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Πάλι κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Ατατούρκ στη κατεχόμενη Λευκωσία τα ΕΔΟΝόπουλα, και φώναζαν με μια φωνή:

ΤΑΛΑΤ, ΤΑΛΑΤ, ΣΚΕΠΑΣΕ Κ' ΕΜΑΣ
ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ!


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Ταλάτ αποτελεί αντικείμενο λατρείας για τους Καθεστωτικούς κύκλους. Όπως ο Σάκης Ρουβάς είναι είδωλο για τις Ρουβίτσες, έτσι και ο Ταλάτ για τις Εδονοπούλλες Ταλατίτσες.

Μόλις δουν τη φιγούρα της κκελές του και το σαρδόνιο χαμόγελο του, αρχίζουν και χυπιούνται σαν τρελές και να ξεσκίζονται και να φωνάζουν:

"Μεμεταλί, μεμεταλί, I want you, take me KNOW γιαβρούμ".

Καλούς έρωτες κορίτσια.

patriotis είπε...

ενώ εσύ Πάολα είσαι οπαδος του Κακομοίρου ο Μαντίκο ο Κουσκούνης ο Ραμπο η πρώτη κλανιά , ο προβοκάτσιας του Ψευδά...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ένας Κυπριος πατριώτης τιμά το:

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ

Ένας Kibrios patriotis σαν τον πιο πάνω τιμά το:

ΤΟΥΡΚΙΑ-KIBRIS-ΕΝΩΣΙΣ του Ταλάτ

Πενταρόγιωρκος είπε...

Μπράβο ΤΟΥΡΚΕΝΩΤΙΚΟΙ του Ταλάτ και του Χριστόφια.

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Η ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ" ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και το καινούργιο βιβλίο του Σπ. Παπαγεωργίου που αναφέρεται στο ΠΟΙΟΙ ήταν οι ΜΟΝΟΙ που αντιστάθηκαν με σταθερότητα στη χούντα και στο πραξικόπημα.

Ένας συγγραφέας που δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να υποστηρίξει την ΕΔΕΚ.

Το ΑΚΕΛ ως σταλινικό κόμμα, έχει κληρονομήσει την πολιτική των κομμουνισκών καθεστώτων του ανατολικού κυρίως μπλοκ όπου η παποπαγάνδα ενάγεται σε επιστήμη με την λασπολογία και την απομόνωση και τον χλευασμό αντιφρονούντων κλπ.

Επιπλέον, το ΑΚΕΛ χρησιμοποιεί την χούντα και την Εόκα_Β όπως το βολεύει. Κάποτε έκανε την πάπια, κάποτε περιοριζόταν σε συνθηματολογία, κάποτε έκανε και τον αυλικό στην χούντα αλλά και τον οικοδεσπότη.

Σήμερα, μεγαλοστέλέχη του ΑΚΕΛ δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα να χαριεντίζονται με μεγαλοστελέχη της Εόκα-Β.

Εκεί όμως που το ΑΚΕΛ δείχνει σταθερότητα είναι στον τρόπο που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει την ΕΔΕΚ και τον Γιατρό.

Σχετικά με την αντίσταση, ο ίδιος ο Σκαλιστής (πρώην μέλος της ΚΕ-ΑΚΕΛ) αναφέρει ότι τα μέλη της ΚΕ είχαν κρυφτεί στις πρεσβείες σοσιαλιστικών χωρών κατά το πραξικόπημα.

Σήμερα τα ορφανά εξώγαμα του Στάλιν ρίχνουν λάσπη στον Γιατρό ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, προσπαθώντας να αναθεωρήσουν την ιστορία, ακόμα μια τακτική την οποία είχαν εναγάγει σε επιστήμη τα δικτατωρικά καθεστώτα των οποίων το ΑΚΕΛ έκανε την φτηνή πουτάνα για δεκαετίες ολόκληρες.

Ρ.

patriotis είπε...

πενταραγιώργο ποια ένωση με Ελλάδα? είστε σοβαροι? με πιους να ενωθουμε με τους κλεφτες και τους ψευτες? να μας χρεωκοπησουν και εμας? να ενωθουμε με την Τζουλια , με τον Γαβαλά , με την Μενεγάκη η τον Καραμανλη που επαιζε Χ Μποξ στο Μπουντερσπορκ???

τους απατεώνες της Σιεμενς, του Κοσκωτα , του Βγενοπουλου και των αλλων κλεφτων?

antonis είπε...

Το καθεστώς Χριστόφια ειναι το χειρότερο που πέρασε ποτέ απο την κυπριακή ιστορία...Σπέρνει την διχόνοια στον λαό εργολαβικά κι με μέθοδο φανατίζοντας τους ανεγκέφαλους οπαδούς του εφαρμόζοντας πιστά την φασιστική προπαγάνδα Στάλιν-Γκέμπελς και φυσικά το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..Αγαπητό τέχνασμα της Βρετανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής και άξιος μαθητής το Ακελ !! Σε ολα άξιος..Στην διεστράβλωση της ιστορίας? Στην εκστρατεία λάσπης εναντίων της ΕΟΚΑ? Στην γελοιοποίηση κι συκοφάντηση όσων αντιδρούν στην ισοπεδωτική πολιτική του ΑντιΧριστόφια?Στην παρακολούθηση πολιτών κι κινήσεων που ειναι ενάντια στο φασιστικο καθεστώς ? Στην εκστρατεία εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης? (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ)!!! Αυτό ειπε μεταξύ αλλών ο αρχιναζί Αντρος Κυπριανού δηλώσεις και πρακτικές που μόνο σε φασιστικά καθεστώτα συναντάμε!! Γιαυτό εξάλλου υποκλίνονται και συνεργάζονται άψογα με τα φασισταριά-πιόνια του χιτλερικού καθεστώτος της τουρκίας και δίνουν υπόσταση στο ψευδοκράτος και στα οργανά του..Και ενώ εχουν εξαπολύσει ανθελληνική προπαγάνδα δίνοντας λαβή σε ανεγκέφαλους να σχίζουν ελληνικές σημαίες, να τις κλέβουν ακόμη κι απο τάφους προέδρων, να γράφουν βρισιές σε προσφυγικά σωματεία κ.λ.π,κι έτσι να δυναμιτίζουν το κλίμα, την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια στην κατοχή και στην καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βοηθούν την Τουρκία να εχει οχι την εικόνα του κατακτητή στο εξωτερικό αλλα του ειρηνοποιού!! Το καθεστώς Χριστόφια εχει χτυπίσει βάναυσα την αξιοπρέπεια αυτου του λαού!! Εχει υποβαθμίσει το κύρος της κυπριακής δημοκρατίας, εχει διαλύσει την εθνική φρουρά, εχει ρίξει το ηθικό του στρατιώτη..Τι να υπερασπίσει εξάλλου?? Ολοι οι θεσμοί εχουν υποστεί χτύπημα και η κοινωνία σε μαρασμό κι αποσύνθεση..Οσο για την οικονομία?? Καλα μην το ρωτάτε..Για ολα φταίνε οι άλλοι!! Το Ακελ ειναι άσπιλο κι αμόλυντο!! ο Χριστόφιας ειναι Ο ΠΑΠΑΣ και δεν πρέπει να θίγεται το αλάθητο!! Ειναι βλασφημία!! Εδω εφαρμόζουμε βάναυσες αντιλαικές πολιτικές στην οικονομία επειδη οταν υπάρχει κρίση αριστερή πολιτική δεν χωράει!! Η αριστερή πολιτική ειναι μονο για τισ καλές μέρες!! Και ποιος θα σώσει τον μεροκαματιάρη, τον εργάτη , τον αγρότη, τον συνταξιούχο?? το αριστερό φιλολαικό ακελ φυσικά!!!! Που οταν το συμφέρει το παίζει αριστερά αλλα εφαρμόζει σκληρή αντιλαική πολιτική..Πιο αλαζονικό και ανάλγητο καθεστώς στην κύπρο δεν υπήρξε ποτέ..!! Πιο φιλοαγγλικο κι φιλοτουρκικο ισως ποτέ άλλοτε!! Πιο ανθελληνικό και βλάσφημο ποτε αλλοτε!! Πιο φαρισαικό κι υποκριτικό ισως ποτε άλλοτε!! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ!!! ο ΧΡΙΣΤΌΦΙΑς ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ!! ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!! ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!! ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ!!!!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Όχι δεν κατάλαβες καλά Tourke patrioti.

Εγώ δεν θέλω Ένωση με την Τζούλια, τον Γιωργάκη, τον Κωστάκη και τον Κοσκωτά. Δεν θέλω Ένωση με την Ελλάδα των λαθρομεταναστών, του ΣΥΡΙΖΑ, του Τρεμόπουλου και του Δρούτσα που ξεπούλησε χθες το Αιγαίο.

Αυτή είναι η Ellada σου εσένα και η Ελλάδα με την οποία ήθελε να μας ενώσει η ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ και η Χούντα, τα αδελφάκια του Χριστόφια.

Εγώ θέλω ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μπροείς να το πεις και αυτό;

Μπορείς να πεις πως εσύ, ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο Μάριος Κάρογιαν και ο Νίκος Αναστασιάδης θέλετε ανεξάρτητη, αδέσμευτη και κυρίαρχη ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Διότί εσύ και όλοι οι πιο πάνω είστε ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ!!!

Η ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ θελει Ψινάκη, Καρατζαφέρη, Τζούλια, Γιωργάκη και Κοσκωτά.

Εσύ και το ΑΚΕΛ θέλετε Μπασμπούγ, Ερντογάν, Γκιούλ, Γκρίζους Λύκους και Μπαγίς!

ΟΛΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

arxiepiskopos είπε...

Άσhκον σου,ρε ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,τελευταίε των Κύπριων αγωνιστών,όπως λέμε,"τελευταίε των Μοικανών"!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Βρε Λεξιarxiepiskope λειψιμιέ.

Γιατί δεν απαντάς την ερώτηση ρε Τούρκε Ενωτικέ του ΑΚΕΛ

Η ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ υποστήριζε ΕΝΩΣΗ με την ΕΛΛΑΔΑ μέσω Χούντας

Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ΕΝΩΣΗ με την ΤΟΥΡΚΙΑ μέσω Ταλάτ

ΟΛΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.

ΖΗΤΩ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΓΚΑΟΥ-ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ!