Στο ύψος των περιστάσεων

Τρίτη 13 Απριλίου 2010


Στις φωτογραφίες, ο Δ. Χριστόφιας "στέκεται στο ύψος των περιστάσεων". Παρακαλείται κάποιος να θυμίσει σε αυτό τον κύριο ότι στην Κύπρο, το κράτος του οποίου προεδρεύει, υπάρχει εισβολή και κατοχή!


Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της άσκοπης, αλλά σκόπιμης επίσκεψής του στην Κύπρο, το είπε ολοκάθαρα: «Ο πρόεδρος Χριστόφιας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων». Και για να το λέει ο πρωθυπουργός κάτι ξέρει.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι αυτές οι περιστάσεις, στο ύψος των οποίων στάθηκε με επιτυχία ο πρόεδρος Χριστόφιας;

Η πρώτη περίσταση βρίσκεται στο 2004. ‘Οταν όλοι οι Θεοί και οι δαίμονες της παγκόσμιας πολιτικής μαφίας έπεσαν πάνω μας για να δεχτούμε την μεγάλη προσφορά τους προς στην Τουρκία. Να διαλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία, πριν γίνει μέλος της ΕΕ και στη θέση της να εισέλθει πανηγυρικά τον ανοσιούργημά τους, που αποκαλούσαν διζωνική δικοινοτική ομόσπονδη Κύπρο, με σημαία τον ττόρο του Ανάν. Μπροστάρηδες σε αυτή την επίθεση ενάντια στον Ελληνισμό της Κύπρου ο τότε πρωθυπουργός και ο τότε υπουργός εξωτερικών και νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μας κάλεσαν να ψηφίσουμε ΝΑΙ, πριν ακόμα διαβάσουν το σχέδιο και χωρίς να αναμένουν να ακούσουν το διάγγελμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. ‘Αλλωστε γιατί να δίνουν σημασία στο τι θα έλεγε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού σε λίγες μέρες δεν θα υπήρχε Κυπριακή Δημοκρατία;

Η δεύτερη περίσταση ήταν η πανηγυρική απόρριψη του σχεδίου Ανάν με ένα ηχηρό ΟΧΙ, που ακόμα βουϊζει στα αυτιά των συνωμοτών. Ο κόσμος του ΑΚΕΛ μόλις που κατάφερε να διασώσει την ηγεσία του κόμματος του, αναγκάζοντας τον Χριστόφια να πει «ΟΧΙ για να τσιμεντώσουμε το ΝΑΙ».

Η Τρίτη περίσταση είναι η απόκρυψη της σοβαρής διαφωνίας του ΑΚΕΛ με τον Τάσσο Παπαδόπουλου. Αν ήταν έντιμοι πολιτικά, θα έπρεπε να διαφωνήσουν μαζί του από το 2004, να αποσύρουν την υποστήριξή τους και να διαχωρίσουν τη θέση τους, αφού αυτοί ήδη είχαν αποφασίσει να ανατρέψουν τον Τάσσο Παπαδόπουλο, για να αναλάβει «πρόεδρος λύσης». Δεν τον έκαμαν όμως, γιατί ήθελαν να παραμείνουν «στο ύψος των περιστάσεων» και να ελέγχουν την κατάσταση, να οφελούνται από την εξουσία και να οργανώνουν την ανατροπή του Τάσσου σε συνεργασία με όλους τους καλούς φίλους του σχεδίου Ανάν.

Η τέταρτη περίσταση είναι ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του προέδρου Χριστόφια από το 2007 μέχρι σήμερα. Ανήλθε με τον γνωστό τρόπο στο αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας και «στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων», για να δικαιώσει έτσι και τον Γεώργιο Παπανδρέου που ήταν και παραμένει θιασώτης της λύσης του σχεδίου Ανάν. ‘Ετσι κατάφερε να «σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»: Αχρήστευσε τη συμφωνία της 8ης Ιουλίου, ξεκίνησε τις συνομιλίες με το σύντροφο του Ταλάτ με γενναίες παραχωρήσεις που αποτελούσαν πρόνοιες του σχεδίου Ανάν, έχει για πρωτοσύμβουλό του τον πρωθιερέα του σχεδίου Ανάν και για στυλοβάτες όλους τους διακόνους του λόρδου Χάνεϊ και προχωρεί ακάθεκτος με μεγάλη κινητικότητα ή καλύτερα με «ελεύθερη πτώση», προς την λύση και την «επανένωση για να αποφύγουμε τη διχοτόμηση».

‘Εχει, λοιπόν, απόλυτο δίκαιο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, όταν λέει ότι «ο πρόεδρος Χριστόφιας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων». Ακούσατε μήπως τον κ. Παπανδρέου να μας λέει έστω και μια λέξη για την απόφαση της πλειοψηφίας του κυπριακού ελληνισμού, τον ακούσατε μήπως να λέει ότι η απόφαση του λαού δεσμεύει τις ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδας στην αναζήτηση λύσης;

Είπε πολλά ο πρωθυπουργός, χωρίς να πει οτιδήποτε. Και όταν τον ρώτησε ένας δημοσιογράφος για την εκ περιτροπής προεδρία, ο λαλίστατος πρωθυπουργός απλώς κατάπιε τη γλώσσα του. Απλώς δεν απάντησε.

Θεόφιλος για το christofias-watch

26 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Έχετε απόλυτο δίκιο!Η Κύπρος γέμισε από προδότες που θέλουν να την ξεπουλήσουν και ευτυχώς που βρέθηκε κι ο Συλλούρης να σώσει την τιμή της,όπως τότε που ο Λιλλήκκας θα έσωζε την τιμή της Ευρώπης!

arxiepiskopos είπε...

Παρεμπιπτόντως ο Ομήρου πώς και υστέρησε του Συλλούρη σε αξιοπρέπεια;

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Αρχιεπίσκοπε, όλο εξυπνάδες λες χωρίς πολιτικά επιχειρήματα.

Να μάθεις να συζητάς πολιτικά. Γιατί, αν έχουμε χαμηλό επίπεδο, είναι λόγω κάποιων σαν εσένα.

Δημόκριτος είπε...

ρε φιλε , βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε να χλευάζεις ό,τιδίποτε εδώ μέσα χωρίς να έχεις τίποτα ουσιαστικό να πείς , όντας φτηνός λαικιστής και χωρίς να απαντάς στα ερωτήματα που σου θέτουν , ενώ εσύ ταυτόχρονα στο δικό σου blog διαγράφεις τα σχόλια αυτών που δεν σου αρέσουν .

arxiepiskopos είπε...

Δημόκριτε,εγώ ξέρω τόσο από Η.Υ όσο κι εσύ από πολιτική.Άκου,έχω δικό μου blog!Αν τώρα δεν μπορείς να με διαβάζεις και θέλεις να με διαγράφεις,δικαίωμά σου.Δικό σου είναι το blog!

arxiepiskopos είπε...

Αλήθεια,γιατί ο Ομήρου υστέρησε σε αξιοπρέπεια του Συλλούρη;

arxiepiskopos είπε...

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ,μα είσαι τέλεια ΚΗΡΥΚΑΣ;

Δημόκριτος είπε...

λαμβάνοντας υπόψην οτι είσαι ο anef_oriwn κλπ κλπ που σου έχουν κολλησει εδω μέσα , έριξα μια ματιά στο blog σου , και έχω δει οτι έχεις διαγράψει τα σχόλια ατόμου του οποίου δεν σου άρεσε η ανάρτησή του(ήταν όντως προσβλητικού περιεχομένου), και εσύ όμως μιλάς σκληρά και υποτιμητικά για άτομα , όμως κανείς δεν διαγράφει τις δικές σου αναρτήσεις.

είναι άξιον απορίας πως έβγαλες και συμπέρασμα για τις πολιτικές μου απόψεις (τις οποίες δεν σου ανέφερα καν), εγώ το μόνο που σχολίασα είναι ο τρόπος που χειρίζεσαι εσύ σε όσους έχουν άποψη διαφορετική από την δική του την ίδια στιγμή που εδώ μέσα κανείς δεν σε μεταχειρίζεται με αυτό τον τρόπο.

arxiepiskopos είπε...

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ,είμαι ο arxiepiskopos.Αν τώρα κόλλησε στον ΚΗΡΥΚΑ ότι είμαι και Ανεφ Ορίων,δικό σας πρόβλημα.Αφού εκείνος πιστεύει ότι με καταριέται η μάνα μου,που μας άφησε χρόνους.Γι'αυτό λέγοντας σου"Μα είσαι τέλεια ΚΗΡΥΚΑΣ;"εννοούσα αυτό το κόλλημα και- προς Θεού-δεν εννοούσα ότι είσαι τόσο βλάκας όπως ο ΚΗΡΥΚΑΣ.Εκείνος δεν αντιγράφεται!

Anef_Oriwn είπε...

Δημόκριτε,
Θα το πω τζιαι σε ΣΕΝΑ, μια τζιαι δείχνεις να έχεις παραπάνω νουν που κάποιους άλλους εδώ μέσα τζιαι παρ’ όλο που έχεις κι ΕΣΥ παρασυρθεί κι έχεις πιστέψει ή/και αποδεχτεί ως βάσιμες τες ιδεοληψίες και εμμονές του Κήρυκα:
Ο υποφαινόμενος [blogger και σχολιογραφος] Anef_Oriwn ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση ΔΕΝ έχω με τον σχολιογράφο Arxiepiskopo!!!
[Ήδη ΣΟΥ έχει απαντήσει πάνω στο ίδιο θέμα και ο ίδιος ο Arxiepiskopos] …

Αναφορικά με το ζήτημα της διαγραφής σχολίων “… όντως προσβλητικού περιεχομένου …” [όπως παραδέχεσαι τζι’ ΕΣΥ!] και μάλιστα τζιαι για τρίτα άτομα, τούτο έλειπε να επιτρέπουμε να ΜΑΣ βρίζουν και δη τόσο χυδαία μέσα στο ίδιο ΜΑΣ το σπίτι!!! Θεωρείς τες συγκεκριμένες ύβρεις και υπονοούμενα, στο Blog μου, [τα οποία αφήνεις να νοηθεί ότι διάβασες] ως απλώς μια “… άποψη διαφορετική από την δική μου ...”;
Αλλά “… είναι ... [όντως] ... άξιον απορίας …” που δεν βλέπεις και το βρισίδι που πέφτει σε βάρος του ατόμου ΜΟΥ [δάμεσα], από διάφορους συμπολιτευόμενους [με τους διαχειριστές Επιτρόπους] σχολιογράφους, τη στιγμή που οι παρεμβάσεις μου [επαέ] είναι από ΚΑΘΟΛΟΥ έως ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!!!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Anef_Oriwn, εντάξει, αν δε θέλεις να είσαι ο arxiepiskopos και θέλεις να είσαι ο Anef, οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως προτιμάς. Θα απαντήσεις όμως με επιχειρήματα, αντί με ειρωνείες και εξυπνάδες άσχετου περιεχομένου, με τα φλέγοντα πολιτικά ζητήματα;

Επίσης, επειδή διάβασα την ανάρτησή σου, θα ήθελα να μου απαντήσεις το εξής:

Η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που λες ότι είναι η μόνη λύση, γιατί δεν μπόρεσε μετά από 33 χρόνια αποδοχής της από εμάς ως λύσης του Κυπριακού, να εφαρμοστεί; Αν για 33 χρόνια τη συζητάμε και δεν καταφέρνουμε να την συμφωνήσουμε, πως εσύ κρίνεις ότι είναι και η μόνη λύση και ζητάς από άλλους να σου λογοδοτήσουν για τις δικές τους προτάσεις που δεν μπήκαν σε εφαρμογή;

Μήπως εσείς πρέπει να λογοδοτείτε, αντί να ζητάτε τα ρέστα από άλλους;

Unknown είπε...

[ανεφ_οργίων να σε πηδούν στο ίδιο σου το σπίτι {( βλέπε τούρκοι )} δεν σε πειράζει, το βρύσιμο σε πείραξε;;;
ποιό απο τα δύο σου αρέσει περισότερο είναι πασιφανές !!!]

Δημόκριτος είπε...

λοιπόν, για να ξεκαθαρίζω , είμαι φοιτητής στο εξωτερικό και πολύ νέος σε ηληκία, αγαπώ την πατρίδα μου την Κύπρο και θέλω το καλό της , για να το πετύχουμε αυτό πιστεύω οτι πρέπει να ζήσουμε τουρκοκύπριοι και ελληνοκύπριοι μαζί . αυτό όμως ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός οτι η Κύπρος είναι ελληνική, και δεν το λέω εγώ , όπου και αν σκάψεις θα το μαρτυρήσει ο γη .

Χωρίς να έχω κάτι μαζί σου , ουτε και με κανέναν εδώ μέσα , προβληματίζομαι καθημερινά για το μέλλον της πατρίδας μου , αντι να είμαστε περήφανοι που είμαστε έλληνες ( θεωρώ οτι είμαστε ένα πολύ όμορφο κράμα ελληνικής ύπαρξης , πολλές φορές λέω οτι είμαστε και πιο έλληνες και από τους ελλαδίτες) προσπαθούμε να αποτασσόμαστε αυτό και δεν ξέρω και γω τι προσπαθούμε να γίνουμε .

Προσωπικά νομίζω οτι όσοι τούρκοι και αν έρθουν στην κύπρο θα συνεχίσοθμε να είμαστε έλληνες( το έχει αποδείξει η ιστορία άλλωστε ), αλλά ταυτόχρονα δεν σημαίνει οτι καθημερινά νατί να σηκώνουμε ανάστημα πρέπει να σηκώνουμε τους κώλους μας .

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μένουμε προσκολλημένοι σε ιδεολογίες και πολιτεύματα του περασμένου αιώνα ΣΗΜΕΡΑ.

Eχω ενδιαφερθεί και συζητήσει με" άπειρους " ανθρώπους που βίωσαν τα γεγονότα (από όλους τους ιδεολογικούς χώρους), από τότε που είμουν στο δημοτικό (όσο παράξενο και αν ακούεται). Το συμπέρασμα είναι οτι κάποιοι αγωνίζονται για ελευθερία και δικαιοσύνη(55'-59', 63' κλπ) και το έργο τους αμαυρώνεται απο 20-30 καθάρματα (μιλώ για τις ομάδες του Σαμψών και Γιωρκάτζη), επίσης πάντα θα έχουμε ηγέτες προδότες (ανεξαρτήτως παράταξης γιατί απλά το "απαιτεί" το πολιτικό κατεστημένο ).

Κάποτε όμως σκέφτομαι, ίσως , οτι το ό,τι κάνει ο κάθε ένας από μας για την πατρίδα του , το κάνει επειδή την αγαπά και όχι επειδή θέλει να την πουλήσει (με την λογική αυτή θεωρώ τον χριστόφια, κληρίδη και λοιπούς εντελώς ηλίθιους)γιατί δεν μπορώ να τους θεωρήσω οτι ξεπουλούν.

Τρέφω αντιπάθεια προς την αριστερά της Κύπρου, επειδή πραγματικά πιστεύω οτι έχει και αυτή μερίδιο ευθύνης το οποίο απεμπολείται και καπηλεύεται (τα γνωστά με τα καρυδάκια,κουαράκε,Ασλανίδη κλπ).Θεωρώ οτι σήμετα το να είσαι αριστερός είναι διαφορετικό από το να είσαι ακελικός.

Νομίζω πως όλα αυτά τα 35 χρόνια έχουμε χάσει πολίτιμο χρόνο ακολουθώντας εντελώς λανθασμένες και ηττοπαθείς πολιτικές και έχουμε καταντήσει σήμμερα στην ΔΔΟ που αν περάσει πιστεύω θα γίνουμε κάτι σαν την Ιμβρο και την Τένεδο.

Δεχόμαστε να διαπραγματεύονται το μέλλον μας αυτοί που έχουν ήδη εξασφαλίσει το δικό τους, και τέλος , επειδή αρχιεπίσκοπε έχεις ρωτήσει επανυλημμένα ποιά είναι η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσουμε αφού απορρίπτουμε την ΔΔΟ ,αν και 19 χρονών, με όσα έχω δει (που είναι πολύ λυπηρό να βλέπω εσάς μερικές φορές να μιλάτε με τέτοιο ύφος,και εμείς είμαστε η απερχόμενη γεναιά) πιστεύω πως ο αγώνας πρέπει να είναι συλλογικός από όλα τα κόμματα στο εθνικό (και ας τρώγονται στα εσσωτερικά θέματα),όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε στα ευρωπαικά δικαστήρια , στα ηνωμένα έθνη (που δεν έχουν λύσει το πρόβλημα κανενός), να τους κάνομε να δουν οτι καταπατούνται τα δικαιώματα μας και να μην μπορούν να μην μας δικαιώσουν μπροστα στα μάτια του κόσμου, δυστυχώς ο αγώνας μας δεν ήταν ποτέ συλλογικός , και αυτό που γίνεται μεταξύ μας είναι αυτό που θέλουν οι ξένοι να γίνεται

Anef_Oriwn είπε...

@ Αριστερός Πατριώτης,
Η ειρωνεία είναι διάχυτη και στο δικό ΣΟΥ σχόλιο και δη στο σημείο που μιλάς για τα nicknames – τόσο το δικό ΜΟΥ όσο και του Arxiepiskopoυ ... Γι’ αυτό “ας μην μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου”
Αναφορικά με τα ερωτήματα ΣΟΥ με θέμα το περιεχόμενο της τελευταίας ανάρτησης μου στο Blog μου, κόπιασε εκεί να τα συζητήσουμε! Δεν βλέπω τον λόγο να μπω σε μια διαδικασία εδώ για κάποιο ζήτημα το οποίο πραγματεύομαι στο δικό ΜΟΥ Blog και μάλιστα όταν εδώ έχω να κάνω με [πεφωτισμένες] προσεγγίσεις όπως αυτές του σχολιογράφου lef!!!
Με αποστόμωσε!!!

Αριστερός Πατριώτης είπε...

Εξακολουθείς να αποφεύγεις τη συζήτηση, θέτοντας όρο της συζήτησης την ενίσχυση των σχολίων στο δικό σου blog. Αυτό είναι εγωιστικό και εκβιαστικό εκ μέρους σου αγαπητέ Anef_Oriwn (πρώην arxiepiskopos).

Εγώ δεν αποδέχομαι εκβιασμούς. Επαναλαμβάνω λοιπόν τα ερωτήματα, για να καταγράφεται η παράλειψή σου να απαντήσεις.

Η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που λες ότι είναι η μόνη λύση, γιατί δεν μπόρεσε μετά από 33 χρόνια αποδοχής της από εμάς ως λύσης του Κυπριακού, να εφαρμοστεί; Αν για 33 χρόνια τη συζητάμε και δεν καταφέρνουμε να την συμφωνήσουμε, πως εσύ κρίνεις ότι είναι και η μόνη λύση και ζητάς από άλλους να σου λογοδοτήσουν για τις δικές τους προτάσεις που δεν μπήκαν σε εφαρμογή;

Μήπως εσείς πρέπει να λογοδοτείτε, αντί να ζητάτε τα ρέστα από άλλους;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

AnefOriwn,

Τελικά αποδεικνύεσαι μεγάλο κάθαρμα. Θέλεις να πάρεις τον κόσμο στα σχόλια του blog σου, για να καταγραφεί το ip τους και να το δώσεις στην Επαγρύπνηση.

Σας μάθαμε πόσο ύπουλοι είσαστε εδώ και καιρό.

Αριστερέ Πατριώτη και άλλοι συναγωνιστές, προσοχή από τους ύπουλους Επαγρυπνίτες.

Και μην αμφιβάλλετε ότι ο Anef_Oriwn, για να μπαίνει εδώ συνεχώς, από το πρωί ως το βράδυ, είναι λόγω κομματικού πόστου στην Επαγρύπνηση.

Anef_Oriwn είπε...

@ Αριστερός Πατριώτης,
Ο εκβιασμός [αφού το βάζεις κι έτσι] γιατί να μην ισχύει κι από την αντίθετη πλευρά – τη δική ΣΟΥ;
Μείνε όμως κι ΕΣΥ στις εμμονές ΣΟΥ!!! Ότι είμαι ο [πρώην] Arxiepiskopos!!! ΔΕΝ θα παίξω το παιχνίδι ΣΑΣ!

Τηλέμαχος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τηλέμαχος είπε...

Αν μπεις στον κόπο να απαντήσεις, απάντησε και αυτό αν και πολύ αμφιβάλλω.

Με το σχέδιο ΑΝΑΝ καθώς και με το χειρότερο σχέδιο που μαγειρεύεται εναποθέτονται όλες οι ελπίδες για μιαν λειτουργική και μόνιμη λύση στην καλή θέληση της Τουρκίας.

Σας έδωσε ποτέ η Τουρκία το δικαίωμα να την πιστώνετε με καλή θέληση και να επενδύσετε το μέλλον σας στα στρατηγικά σχέδια της Τουρκίας;

Περιμένω απαντήσεις!

Anef_Oriwn είπε...

ΗνωμενοΒασίλειε,
Δυστυχώς ούτε η δική σου κατάσταση [όπως και του Κήρυκα], δεν είναι ιάσιμη! Ούτε καν αναστρέψιμη! Έχετε και οι δύο τα ίδια κλινικά συμπτώματα που παει να πει ότι πάσχετε από έντονες ιδεοληψίες και εμμονο-καταθλιπτικά σύνδρομα!
Αφού ξέρεις από Ip’s, γιατί ΔΕΝ ελέγχεις για να δεις ότι το δικό ΜΟΥ είναι διαφορετικό από του Arxiepiskopoυ;
Πάντως αφιερώνω και σε ΣΕΝΑ το ωραιότατο άσμα του Δημήτρη του Μητροπάνου “Πες μου που πουλάν καρδιές”! Κι όπου ο Μητροπάνος αναφέρεται σε «καρδιές», «ψυχές», «χαρές», διάβαζε «μυαλά»!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

εν τω μεταξυ τα ερωτηματα παραμενουν ρε ηλιθιοι

ΠΡΟΣ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ
ΠΡΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ)AΠΟ ΑΧΝΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?


ΕΡΩΤΗΜΑ 2-
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ανεφ happy birthday to the wife my boy mmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,
Επειδή το πιο πάνω κείμενο ΣΟΥ θα το αναρτήσεις ακόμα κάμποσες φορές, ως είναι και η προσφιλής τακτική σου για τα πεφωτισμένα πονήματα σου, καλό θα ήταν να έκαμνες τζιαι τες πιο κάτω διορθώσεις [αν μην τι άλλο για να μην γίνεσαι κατ’ επανάληψη ρεζίλι των σκυλιών!] ...

1. Στην τέταρτη γραμμή αντί «ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ» γράψε «ΕΠΟΙΚΟΛΑΓΝΟΥΣ».
2. Στο «ΕΡΩΤΗΜΑ 2» [που υποβάλλεις] στη δεύτερη γραμμή αντι «ΕΓΓΡΑΓΟ», γράψε «ΕΓΓΡΑΦΟ».
3. Αντί «ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ», γράψε «ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΕΛΛΟΝ»!

Τέλος, σύμφωνα με δικές μου αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΣ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ και τα λοιπά) ένεν που την ΑΧΝΑ!!! Εν ι-ξέρω αν έχει συγγενείς που την Άγναν ή που μεινίσκουν στο Δασάκιν, αλλά πάντως τζιείνος εν νεν Αγνιώτης!

Α, τζιαι επειδή κάπου είπες ότι “… ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΑΧΝΑ …”, μπορείς να ΜΕ θυμίσεις ποιες ήταν αυτές;
Τζιαι ποιοι ήταν καλόπαιδο(;) οι «ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ 59»;

Υ.Γ.: Κατά τ’ άλλα είσαι ένα χαμερπές σκουλήκι – και ξέρεις πολύ καλά γιατί στο λέω!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα βρεθηκε το εγγραφο που μας απεστειλε πριν 4 μηνες η Ε.Ε για την προωθηση κανονισμου για απευθειας εμποριο μεταξυ ευρωπαικης ενωσης και ψευδοκρατους? το βρηκαμε η ακομα το ψαχνουμε?
ποιο απο τα δυο συμβαινει?

1. ειναι παραγματι τοσο αχαπαροι και ανεπαρκεις οι κυβερνωντες (ειναι και αχαπαροι και ανεπαρκεις δεν εχει αμφιβολια, αλλα τοσοο???) που πραγματι εχασαν ενα τοσο σημαντικο εγγραφο και δεν εχουν ιδεα (οπως δεν εχουν και υποθεση)?

2. μηπως κατα την προσφιλη τους τακτικη (δες λιμνιτης ,δες ανακοινωθεν, δες ελλειμα) προσπαθησαν ,ανεπιτυχως,για αλλη μια φορα να αποκρυψουν την αληθεια απο τον Λαο?

ολα τα νουμερα κερδιζουν γλυκο καρυδακι η κομματι απο την τουρτα που εκανε στη συζυγο του ο ανεφ-ξιμαροαρχιμουφτης απο την αχνα.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τους "κουκουλοφορους του 59" να ρωτησεις τον μαστρο σου τον καταστροφκια, η αυτους που σε πληρωνουν στον 3 οροφο του Ακελ να σου πουν ποιους εννοουν ρε εριφιον. ο καταστροφιας μαλλον θα ειναι απασχολημενος τουντες μερες να γυρευκει το εγραφο των βρυξελλων που η αχαπαροσυνη του δεν πηρε χαπαρι για 4μηνες οποτε μπορει να μην σου απαντησει αμεσως.

εν τω μεταξυ τα ερωτηματα παραμενουν ρε ηλιθιε.

ΠΡΟΣ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ
ΠΡΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ)AΠΟ ΑΧΝΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?


ΕΡΩΤΗΜΑ 2-
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Η ΣΥΡΘΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

AND HAPPY BIRTHDAY TO THE WIFE MY BOY

*Ιοσίλιος* είπε...

ο Ηλικιακός Ρατσιστής τρώει μια φύζα γλυκό καρυδάκι ένα καθίσι

*Ιοσίλιος*

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Νομίζω, να σχολιάσουμε και λίγο το άρθρο "Στο ύψος των περιστάσεων". Λίγα λόγια και σταράτα: Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Καταστρόφιας στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Όχι όμως για το καλό της Κύπρου. Είναι αντάξιος των προσδοκιών αυτών που θέλουν μια Κύπρο "επανενωμένη", συνεταιρική με τους Τούρκους, με διασφαλισμένα όλα τα δικαιώματα και συμφέροντα των βρωμοεγγλέζων και με καλές προοπτικές για εκδιωγμό των Ελλήνων και πλήρη τουρκοποίση (πλην των αγγλικών βάσεων).

Όσο πιο γρήγορα γλυτώσουμε από τον οδοστρωτήρα Καταστρόφια που καταστρέφει την Κύπρο στο διάβα του,τόσο το καλύτερο. Με αυτόν στην εξουσία σε λίγο θα βγαίνουν ψηφίσματα στην Ευρώπη που θα μιλούν για Ελληνική κατοχή της Κύπρου εις βάρος των φτωχών και απομονωμένων τουρκοκυπρίων αδερφών. Έλεος πιον.