ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΕΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ακούτε ρε ρουμ γκιαούρ; Σύντροβον Γρουστόφκια εν θέλει πίεσην βοηθήσει με ενώσω σας με το Τουρτζιάν. Μπορεί τζιαι μόνον του!


Ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε κάποτε με την αλαζονεία που τον χαρακτηρίζει, ότι δεν είναι επιδεκτικός πιέσεων. Τόνισε πως δεν μπορεί κανένας να τον πιέσει και τόνισε ότι κανένας δεν πρέπει να δοκιμάσει να τον πιέσει. Τα εδονόπουλα καμάρωσαν για τον βράχο της αντίστασης.

Από τότε ο πρόεδρος προσπαθεί να μην αφήσει καμιά πίεση να φανεί. Προσπαθεί να μην αφήσει να φανεί, ότι τον πιέζουν είτε οι Εγγλέζοι, είτε οι Αμερικάνοι, είτε παράγοντες της ΕΕ, είτε οι εκπρόσωποι των ΗΕ. Και τα καταφέρνει με ένα θαυμάσιο τρόπο. Παρουσιάζει το αντικείμενο της κάθε πίεσης ως δική του επιθυμία και απόφαση.

Δεν τον πίεσε ο Μίλετ για έναρξη των απευθείας συνομιλιών, χωρίς καμιά προετοιμασία, όπως προνοούσε η συμφωνία της 8ης Ιουλίου. Απλώς ο ίδιος αποφάσισε να αρχίσει τις συνομιλίες για να βγάλει την Κύπρο από τη γωνιά και να .....γωνιάσει την Τουρκία. Κι έτυχε ο κ. Μίλετ να μαντέψει, ότι οι συνομιλίες θα άρχιζαν τον Σεπτέμβρη του 2008 και να το δημοσιοποιήσει, έτσι για να ....... τονώσει την ελπίδα του λαού.

Και τώρα, δεν τον πίεσε κανένας να βγάλει κοινό ανακοινωθέν, ή μια "απλή δήλωση", όπως ο ίδιος την αποκάλεσε. Ο ίδιος ήθελε να βγάλει την κοινή δήλωση με το σύντροφο Ταλάτ. Για την ακρίβεια ήθελε να βγάλει ένα κοινόν ανακοινωθέν, στο οποίο να καταγράφονται οι συγκλίσεις και τα συμφωνηθέντα, άντε και οι αποκλίσεις. Θα βοηθούσε έτσι το σύντροφο Ταλάτ να επανεκλεγεί, για να μη βρει απέναντι του τον κακό ‘Ερογλου και να χρειαστούν κι άλλες παραχωρήσεις.


Στη φωτογραφία, ο Ομπάμα χαλαρώνει με την οικογένειά του, παρακολουθώντας μία κωμωδία για όλη την οικογένεια! Αντί για το Mr Bean, έχει επιλέξει να δει τα νέα του ΡΙΚ, με πρωταγωνιστή τον Ευέλικτο Οδοστρωτήρα.

‘Ηταν λοιπόν όλα έτοιμα για να βγάλουν με δική του απόφαση και χωρίς πιέσεις, αυτό το κοινόν ανακοινωθέν, που το περίμεναν με μεγάλη αγωνία και ο Μουν, και ο Μπαρόζο και ο Ντάουνερ και όλοι οι διεθνείς απατεώνες. Ο πρόεδρος Χριστόφιας ήθελε να βοηθήσει τον Ταλάτ. Δεν τον πίεζε κανένας. Τυχαίως όμως αυτοί που προαναφέραμε περίμεναν σαν τα κοράκια για να αρπάξουν με τα γαμψά τους νύχια το ανακοινωθέν και από αυτό να βγάλουν όλες τις συγκλίσεις και τα συμφωνηθέντα και με μαγικό τρόπο, άμπρα κατάμπρα, να τα κάμουν μια ωραία ενδιάμεση συμφωνία, που θα τους βοηθούσε να επιβάλουν την λύση και θα βοηθούσαν κι όλας τον Ταλάτ.

Κανένας δεν πίεσε τον κ. Χριστόφια. Γιατί όλοι ξέρουν πως ο Χριστόφιας δεν δέχεται πιέσεις. ‘Ετσι ο πρόεδρος Χριστόφιας, χωρίς να τον πιέσει κανένας, αποφάσισε να βγάλουν μαζί με τον Ταλάτ το κοινόν ανακοινωθέν, που κατά σύμπτωση το ήθελαν και οι διεθνείς ... μεσολαβητές. ‘Εκαμε όμως το λάθος να πει ότι την απόφαση θα την πάρει το εθνικό συμβούλιο και αν θα έβγαινε κοινόν ανακοινωθέν, θα έβγαινε μετά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

Διαπίστωσε όμως ότι κανένας στο Εθνικό Συμβούλιο δεν θα συμφωνούσε με την έκδοση κοινού ανακοινωθέντος. Τον πρόδωσε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και φίλος του Ταλάτ. Έμεινε μόνος κι έρημος με το θλιβερό αντηχείο των .... αρχών του. Τι να κάμει λοιπόν;

Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον κοινό ανακοινωθέ με τις συγκλίσεις και τις αποκλίσεις και να περιοριστεί στην κοινή δήλωση, που μπορούσε να την βγάλουν, πριν από τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου. ‘Ετσι δεν μίλησαν για συγκλίσεις και αποκλίσεις, αλλά για την «ενθάρρυνση τους από την αξιοπρόσεκτη πρόοδο που επιτεύχθηκε» και που θα τους βοηθήσει να εξεύρουν σύντομα μια συνολική λύση.

Το ακούτε "ψηφοφόροι", Τουρκοκύπριοι και έποικοι; Οι δυο "ηγέτες" είναι κοντά σε συνολική λύση. Ο Χριστόφιας θέλει τον Ταλάτ και ο Ταλάτ τον Χριστόφια. Και τα Η.Ε. και η Αμερική και η Αγγλία και η Ε.Ε. θέλουν και τους δυο, γιατί είναι πεπεισμένοι ότι σε μερικούς μήνες θα καταλήξουν σε συνολική λύση. ‘Οχι ενδιάμεση συμφωνία, αλλά τελική συμφωνία.

‘Ετσι ο Χριστόφιας πέτυχε το σκοπό του, χωρίς να δεχτεί καμιά πίεση. Αποκρούοντας κάθε πίεση και κάνοντας αυτό που ο ίδιος ήθελε, χωρίς να τον πιέσει κανείς.

Και μόλις βγήκε η κοινή δήλωση, βγήκαν όλοι οι προαναφερόμενοι και χαιρέτησαν την αποφασιστικότητα των δυο ηγετών στην προσπάθειά τους να καταλήξουν σε συνολική συμφωνία. Κάποιοι παρά λίγο να την πάθουν και να βγάλουν την δήλωσή τους, πριν οι δυο ηγέτες βγάλουν την «κοινή δήλωσή τους». Είδετε πόσο γρήγορα γίνονται όλα, τώρα που πρόεδρος Χριστόφιας, που δεν δέχεται πιέσεις από κανένα, έβγαλε την Κύπρο από την απομόνωση;

‘Ετοιμοι, λοιπόν, για τα παραπέρα. Πρόσω ολοταχώς προς τη λύση.

Φυσικά εμείς ακόμα να καταλάβουμε ποιο όφελος είχε η πλευρά μας από αυτή την απλή δήλωση. Και θα ανησυχούσαμε πολύ, αν έβγαινε κοινόν ανακοινωθέν με τις συγκλίσεις και τις συμφωνίες. Τώρα μας μίλησαν πάλι για «αξιοπρόσεκτη πρόοδο», που εμείς δεν την βλέπουμε.

Αλλά ξέχασα. Μας το είπαν τόσες φορές και ακόμα δεν το καταλάβαμε: εμείς "δεν θέλουμε λύση, θέλουμε διχοτόμηση".

Θεόφιλος για το christofias-watch

19 Σχόλια:

ΠΑΟΛΑ είπε...

Εξαιρετικό κείμενο. Δείχνει την ανικανότητα και την γελοιότητα της πλευράς μας σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Έχω ερωτήσει πολλές φορές τους φανατικούς ανανιστές - επανπροσεγγιστές να σχολιάσουν την Ταλατική "Ένωση με την Τουρκία".

Πιστεύω ότι ο Ταλάτ ήταν υπερβολικά ειλικρινής. Στόχος της Τουρκίας είναι ολόκληρη η Κύπρος και όχι η μισή!

Μακης Famagusta είπε...

Γελοία είσαι και φαίνεσαι γριβικό απόβρασμα του ΔΡΑΣΙΣ. Αν κάποιος μας έφερε στη σημερινή δεινή θέση είστε εσείς και η αγαπημένη σας χούντα.

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Στη θέση που είμαστε σήμερα, μας έφεραν όχι μόνο η ΕΟΚΑ Β, αλλά και το ΔΗΣΑΚΕΛ, με την ενδοτική πολιτική που προωθεί.

Είμαστε ο περίγελος της Ευρώπης. Ή μάλλον ο Ευέλικτος είναι. Εμείς της ΕΔΕΚ δεν έχουμε τίποτα να ντραπούμε ή μάλλον έχουμε (τα δύο χρόνια δίπλα στον Ευέλικτο, αλλά επανορθώνουμε).

Μάκη, πόσα πληρώνεσαι για κάθε ηλίθιο σχόλιο που κάνεις από την Επαγρύπνηση; Είναι με το κομμάτι που πληρώνεσαι ή με το μήνα; Πήρε προαγωγή ο aneforiwn;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ρε ΕΔΕΚιτη, πολλα πατριωτης μας το παιζεις! της πορδης ισως? πιανει η πλυση εγκεφαλου που καμνουν δαμεσα? ΠΑΟΛιτσα η αποψη σου?? α, ποσα λεφτα σου εδωσε ο μπαμπας για το weekend? φανταζουμε πυρετος που θα ανεβασε που ανοιξε την τηλεοραση τζαι ειδε το τουτο:

http://www.youtube.com/watch?v=_osAiiDxv0Y

συναγωνιστη Μακη, αστους να λενε. Τωρα θα μαθεις τους φασιστες?

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: με μη λυση του προβληματος μας, σε λιγο καιρο μια-μια πολλες χωρες θα αναγνωρισουν το ψευδοκρατος ως ανεξαρτητο κρατος (ηδη υπαρχουν πολλες υποψηφιες που με τις μεθοδευσεις της τουρκιας δεν θα αργησουν να παρουν την ευκαιρια μιας ενδεχομενης μη λυσης και να αναγνωρισουν την "ΤΔΒΚ")
αυτο θα εχει τα εξης αποτελεσματα:
1)180 χιλιομετρα πρασινης γραμμης τωρα? 180 χιλιομετρα συνορα με την τουρκια με την αναγνωριση του ψευδοκρατους και τη διχοτομηση
2) πολλαπλασιασμος των τουρκων εποικων στα σπιτια μας, ενδεχομενως να αριθμησουν μερικα εκατομμυρια σε κατι χρονια
3) οι τουρκοκυπριοι, θα ερθουν στο στη δικη μας πλευρα και θα ζητησουν τα δικαιώματά τους ως πολιτες της ΕΕ, και εμεις δεν θα μπορουμε να αρνηθουμε. δικαιωμα εκλογης, δικαιωμα στις κατοικιες τους, δικαιωμα στις δουλειες. Ειναι ισαξιοι με τους Ελληνοκυπριους, εχουν το δικαιωμα, θα το ζητησουν και θα το παρουν.

τελικο αποτελεσμα? συνορα με την τουρκια, πληρης τουρκοποιηση των κατεχομενων, μικτο κρατος στο νοτο.

αν εσεις, ψευδοεπιτροποι και λοιποι, αρεσκεστε σε αυτο το αποτελεσμα, που ειναι αναποφευκτο, εμας δεν μας αρεσει.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΣΗ, οσο οδυνηρος συμβιβασμος και αν ειναι. να σωσουμε οτι σωζετε. ειτε σας αρεσει ειτε οχι, ελληνοκυπριοι και τουρκοκυπριοι ειναι ενας λαος

Unknown είπε...

ρε μεταξοΠΟΥΛΕ γαιδαρε ειπα σου ξανα τις πελαρες τζαι τις κινδυνολογιες πιενε πε τες σε κανενα μωρο μεστο καρικοουτ ποτζινα που εσχετε μεστην θερμοκοιτιδες της εδον. Εισαι το λιγοτερο καθυστερημενος

Ολα σου τα επιχειρηματα ειναι γελοια, διατρητα και ανυποστατα. Για τουτο ρε κοπελουρουι πιενε καμε καμια 'μαγκια' του μαστρου σου μεστο οικιμα τζαι αησμας εμας να ασχοληθουμε για την σωτηρια της Κυπρου

Unknown είπε...

ρε μεταξοΠΟΥΛΕ γαιδαρε ειπα σου ξανα τις πελαρες τζαι τις κινδυνολογιες πιενε πε τες σε κανενα μωρο μεστο καρικοουτ ποτζινα που εσχετε μεστην θερμοκοιτιδες της εδον. Εισαι το λιγοτερο καθυστερημενος

Ολα σου τα επιχειρηματα ειναι γελοια, διατρητα και ανυποστατα. Για τουτο ρε κοπελουρουι πιενε καμε καμια 'μαγκια' του μαστρου σου μεστο οικιμα τζαι αησμας εμας να ασχοληθουμε για την σωτηρια της Κυπρου

Unknown είπε...

ΡΗΓΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ

Μιλησες για την σχεση του αρχηγου του καθεστωτος με τον Κιτα. Εγω εχω να σου πω κατι αλλο ακομα πιο σοβαρο που πισω απο αυτο κρυβονται εκατομμυρια και μεγαλες βρωμοδουλειες.

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΖΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΑΡΤΖΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΙΕΡΟΥ?

Ποσο βοηθησε προεκλογικα με βρωμικα λεφτα την εκλογη του η φατρια? Ποιο το ανταλαγμα? Τυχαια αμεσως μετα, την ετσιθεληκη αναληψη της εξουσιας, απο το φασιστικο καθεστως ξεφυτρωσαν εκατονταδες παρανομα καζινο(ιντερνετ καφε) σε ολη την Κυπρο?

ΠΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟς ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ? ΠΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ???

Unknown είπε...

Μαγγανοπηγαδο κανεις πολυ μεγαλο λαθος να υποβαθμιζεις την σημασια του θεματος των σχεσεων καθεστωτος με υποκοσμο αφου αυτοι θα αναλαβουν να εφαρμοσουν την λυση (αν ποτε περασει) και αλοιμονο σε οσους διαφωνουν με το καθεστος. Ηδη εχει νομιμοποιηση τον υποκοσμο και ακουσων ακουσων εχει αναλαβει την ασφαλεια και επιτηρηση του αεροδρομιου. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ

Unknown είπε...

ρε ΤΟΥΤΟΙ (ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ) ειναι πλεον επικινδυνοι. Επιασαν την εξουσια τζαι εκαμα το Χουντα τζαι δερνουν τον κοσμο. Ακουσατε που εδεραν τα ομονοιατικα τον ΜΑΝΤΖΙΟ σημερα? 100 παλικαρκα(που ποτζοινους που ο παπας τους γυρευκει ακομα την μοναδα της ΕΦ να παρουσιαστει που το 74, τζαι που τζοινους που μαηρευκουν αψογα το καρυδακι)εμουνταραν 1 πλασμα . ΓΙΑΤΙ???????????

Επειδη παιζει σε αλλη ομαδα? Τζαι θελουν τουντα πλασματα να ζησουμε με τους Τουρκους εποικους?????????????

Κοπελια η χουντα ειναι εδω τζαι εν εξω που τα σπιθκια μας τζαι μασχετε να μπει μεσα.

ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΖΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αυτον πρεπει να ονοματισουμε και να καταπολεμησουμε και οχι τις ψευτικες ταμπελες που βαλει οπου ευρει το καθεστος. ΠΑΣ ΜΗΝ ΑΚΕΛ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ......... ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΤΖΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε καλως την μεταξενια, και πανω που αρχισες να μου λυπεις μωρη. δεν με λες, πως περασες το μπαιραμι? ενταξει εριξες αρκετες διασυχτιακες πορδες και απειλες οτι θα δωσεις ξυλο σε οσους διαφωνουν με τον κατστρφια?
ξερεις η αλαζωνια και η αποθρασυνση παντα πληρωνονται, οποτε εδω θαμαστε κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι,
οσον αφορα τον προδοτη τον χριστο τον αρχιμουφτη-ανεφ οριων, του οποιου η μιζερη αμορφωτη υπαρξη σου αποφασισε να κανει τον δικηγορο υπερασπισης, να σε πληροφορησω νεαρα μεταξενια οτι η ιστορια δεν ειναι καθολου φανταστικη. εκει στο χωριο της ελευθερης αμμοχωστου ( με ποδοσφαιρικη ομαδα στην Α κατηγορια) το εχουν τουμπανο για τους οικογενειακους τσακομους του χριστου-αρχιμουφτη με την οικογενεια του και τις καταρες της μανας του για την ντροπη που τους φορτωσε.
Δεν με λες μεταξενια, να σε ρωτησω κατι, αυριο που ο ευελχιτος λογο βλακειας και επαρσης θα μας φερει ενα σχεδιο διαλυσης (που θα νομιμοποιει την κατοχη και τους εποικους) και ο ΛΑΟΣ θα το διαολοστηλει (ακους τον αναστασιαδη τελυταιως κου-κου) εσυ τι νομιζεις οτι θα πρεπει να κανει? θα δικαιολογηται να παραμεινει προεδρος της δημοκρατιας η θα πρεπει να παραιτηθει και να παει στα τσακιιδια? ποια η αποψη σου μεταξενια? παντως ο χριστος-αρχιμουφτης στο παρελθον (προς τιμην του) απαντησε οτι θα πρεπει να παραιτηθει ο καταστροφκιας. εσυ τι λες γλυκια μου μεταξενια?

Ανώνυμος είπε...

Καμόν ρε πόχουσιν, καμόν!
Αλλό λλίον εν να σιέζουν που το στόμαν τζιαί να κλάννουν που τ' αυτιά!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Μεταξόπουλε, ζεις στον κόσμο σου (μάλλον στον ίδιο κόσμο που ζει ο "μεγάλος ηγέτης" Χριστόφιας - άλλως Καταστρόφιας). Θέλετε λύση, λες, για να σώσουμε ότι σώζεται. Δεν σε προβληματίζει το είδος της λύσης και το γεγονός ότι την ίδια "λύση" Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας επιδιώκει και η Τουρκία; Μέσω της οποίας θα κατακτήσει με... "ειρηνικό τρόπο" ολόκληρη την Κύπρο; Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας (διαβάστε και καμιά εφημερίδα εκτός από την Χαραυγή και τον Πολίτη)

ΠΑΟΛΑ είπε...

Για ποια αγαπημένη μας χούντα μιλάς ρε κοκκινοφασίστα Μάκη; Αυτήν που το ΑΚΕΛ κερνούσε γλυκό καρυδάκι;

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

βλακα ΑΙΑΝΤΑ, για ψαξε ακομα λιγο το ποδοσφαιρικο θεμα που συζητας!! Εισαι αχαπαρος ρε! Εχουν συλληφθει οι δραστες, ειναι ανορθωσιατες, και εχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ με τον ποδοσφαιριστη.

http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=64214,viewsportnews.html&-V=onlinenews
δεν σου καθεται ο πολιτης?

http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=51383 αυτο ισως? ΒΛΑΚΑ!

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΚΗΡΥΚΑ, παρολες τις ειρωνιες, θα μπω στον κοπο να σου απαντησω, παρολο που δεν σου αξιζει. Αν συμφωνηθει λυση και απορριφθει απο το λαο, δεν θα παραιτηθει ο προεδρος της Δημοκρατιας, αλλα οπως ειπε και ο ιδιος, δεν θα διεκδικησει ξανα την προεδρια. Αν λοιπον ο κοσμος θεωρησει οτι μπορει να υπαρξει καλυτερη λυση με τον επομενο προεδρο της Κυπριακης Δημοκρατιας, βλεπουμε και κανουμε. μερικοι ακομη δεν καταλαβαν τη σοβαροτητα του κυπριακου προβληματος. θελετε τα κατεχομενα τουρκικα? θελετε τους τουρκοκυπριους να ζητησουν τα δικαιωματα τους στο νοτο? με μη λυση, θα τραβατε τα μαλλια σας, αλλα θα ειναι πλεον αργα.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΣΠΕΡΘΙΑ, η τουρκια δεν μπαινει στην ΕΕ αν δεν λυθει το κυπριακο. Η ΔΔΟ ειναι μια εμμεση λυση, που συμφερει και σε εμας, με τη διασφαλιση ενος κρατους με μια οντοτητα και μια διεθνη κυριαρχια, οποταν αποφευγεται η διχοτομηση, και στην τουρκια, αφου θα παραμεινουν εποικοι και θα υπαρχει εκ περιτροπης προεδρια. δηλαδη περιμενετε μια λυση που θα πει η τουρκια "οκ παιδια, σας αφηνω μονους σας, αποσυρω ΟΛΑ μου τα στρατευματα, αποσυρω ΟΛΟΥΣ τους εποικους, και γινομαι καπνος αμεσως απο την Κυπρο"??

antonis είπε...

Αφήστε ρέ παιδιά τα φασιστόμουτρα της επαγρύπνισης να κάνουν την γκεμπελική - σταλινική προπαγάνδα τους,αφήστε τους να εκθέτουν τους εαυτούς τους και τα οπισθιά τους στους τούρκους κατακτητές!! Εξάλλου δίχως αυτούς τι θα κάνουμε? Αφήστε τους να νομίζουν οτι ειναι αριστεροί -προοδευτικοί!!! Πλάκα εχουν εξάλλου!! Κάνουν αγώνα οι άνθρωποι πιστοί μαχητές αοκνοι αγωνιστές, που δεν νοιάζονται για την ζωη τους κι ειναι ολη μέρα σε φοβερές δοκιμασίες για τα δίκαια του λαού τα δίκαια της εργατιάς, τα δίκαια τησ πατρίδας!! Θέλει ηρωισμό και μαγκιά να σκύβεις τους ωραίους πισινούς σου στα μεγάλα ιμπεριαλιστικά κεφάλια του πλανήτη και να αποδέχεσε τα σοφά σχέδια τους για την κύπρο!! Ουτε ο τσε γκε βάρα δεν φαντάστηκε ποτέ τετοιο ηρωισμό!! Πόσο τόλμη χρειάζεται να υποκλίνεσε στον τούρκο κατακτητή κι στα σχέδια του!! Ειναι δύσκολη υπόθεση πράγματι κι εχει πρότυπο αριστερούς αγώνες!! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑΜΑ ΜΑΣ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ!!

antonis είπε...

Το καθεστώς Χριστόφια ειναι το χειρότερο που πέρασε ποτέ απο την κυπριακή ιστορία...Σπέρνει την διχόνοια στον λαό εργολαβικά κι με μέθοδο φανατίζοντας τους ανεγκέφαλους οπαδούς του εφαρμόζοντας πιστά την φασιστική προπαγάνδα Στάλιν-Γκέμπελς και φυσικά το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..Αγαπητό τέχνασμα της Βρετανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής και άξιος μαθητής το Ακελ !! Σε ολα άξιος..Στην διεστράβλωση της ιστορίας? Στην εκστρατεία λάσπης εναντίων της ΕΟΚΑ? Στην γελοιοποίηση κι συκοφάντηση όσων αντιδρούν στην ισοπεδωτική πολιτική του ΑντιΧριστόφια?Στην παρακολούθηση πολιτών κι κινήσεων που ειναι ενάντια στο φασιστικο καθεστώς ? Στην εκστρατεία εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης? (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ)!!! Αυτό ειπε μεταξύ αλλών ο αρχιναζί Αντρος Κυπριανού δηλώσεις και πρακτικές που μόνο σε φασιστικά καθεστώτα συναντάμε!! Γιαυτό εξάλλου υποκλίνονται και συνεργάζονται άψογα με τα φασισταριά-πιόνια του χιτλερικού καθεστώτος της τουρκίας και δίνουν υπόσταση στο ψευδοκράτος και στα οργανά του..Και ενώ εχουν εξαπολύσει ανθελληνική προπαγάνδα δίνοντας λαβή σε ανεγκέφαλους να σχίζουν ελληνικές σημαίες, να τις κλέβουν ακόμη κι απο τάφους προέδρων, να γράφουν βρισιές σε προσφυγικά σωματεία κ.λ.π,κι έτσι να δυναμιτίζουν το κλίμα, την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια στην κατοχή και στην καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βοηθούν την Τουρκία να εχει οχι την εικόνα του κατακτητή στο εξωτερικό αλλα του ειρηνοποιού!! Το καθεστώς Χριστόφια εχει χτυπίσει βάναυσα την αξιοπρέπεια αυτου του λαού!! Εχει υποβαθμίσει το κύρος της κυπριακής δημοκρατίας, εχει διαλύσει την εθνική φρουρά, εχει ρίξει το ηθικό του στρατιώτη..Τι να υπερασπίσει εξάλλου?? Ολοι οι θεσμοί εχουν υποστεί χτύπημα και η κοινωνία σε μαρασμό κι αποσύνθεση..Οσο για την οικονομία?? Καλα μην το ρωτάτε..Για ολα φταίνε οι άλλοι!! Το Ακελ ειναι άσπιλο κι αμόλυντο!! ο Χριστόφιας ειναι Ο ΠΑΠΑΣ και δεν πρέπει να θίγεται το αλάθητο!! Ειναι βλασφημία!! Εδω εφαρμόζουμε βάναυσες αντιλαικές πολιτικές στην οικονομία επειδη οταν υπάρχει κρίση αριστερή πολιτική δεν χωράει!! Η αριστερή πολιτική ειναι μονο για τισ καλές μέρες!! Και ποιος θα σώσει τον μεροκαματιάρη, τον εργάτη , τον αγρότη, τον συνταξιούχο?? το αριστερό φιλολαικό ακελ φυσικά!!!! Που οταν το συμφέρει το παίζει αριστερά αλλα εφαρμόζει σκληρή αντιλαική πολιτική..Πιο αλαζονικό και ανάλγητο καθεστώς στην κύπρο δεν υπήρξε ποτέ..!! Πιο φιλοαγγλικο κι φιλοτουρκικο ισως ποτέ άλλοτε!! Πιο ανθελληνικό και βλάσφημο ποτε αλλοτε!! Πιο φαρισαικό κι υποκριτικό ισως ποτε άλλοτε!! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ!!! ο ΧΡΙΣΤΌΦΙΑς ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ!! ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!! ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!! ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ!!!!