Νεό κρούσμα μιγκριλισμού στην ΕΔΕΚ: Ο Σ.Σοφοκλέους "επιλέγει" τον Τούρκο Ενωτικό Μεχμέτ Αλί Ταλάτ!

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Σκηνή από τα γραφεία του ΑΚΕΛ. Στην φωτογραφία, ο πολιτικός προϊστάμενος της Επαγρύπνησης συγχαίρει τον συντάκτη της Χαραυγνώμης, για τον "εδεκίτικο" λαγό που του ξετρύπωσε. Καθήμενος, σε στάση υπόκλισης, ο Κόκκινος Ιαβέρης.


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο έχει τεκμηριώσει πολλές φορές τον μιγκριλισμό που τρώει τα σωθικά της ΕΔΕΚ. Η πολιτική ανάλυση του του Επίτροπου Αλωέα ("O μιγκριλισμός ως (ανίατη;) ασθένεια της ΕΔΕΚ", θα το βρείτε εδώ: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/03/o.html), απ'ότι έχουμε μάθει από πηγές στην ηγεσία της ΕΔΕΚ, έχει συζητηθεί εκτενώς στα ανώτατα δώματα του κόμματος.

Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα, αλλά βλέπουμε πως τα κρούσματα βαριάς μορφής μιγκριλισμού συνεχίζουν να σιγοτρώνε την ΕΔΕΚ. Το τελευταίο κρούσμα έρχεται από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του Τάσσου Παπαδόπουλου και πρώην δήμαρχο Λευκάρων
Σοφοκλή Σοφοκλέους (άχ ρε Βάσο, άχ ρε Τάσσο, φίδια που είχατε στον κόρφο σας)!!!

Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, ντροπιάζοντας το κόμμα και συμπεριφερόμενος με τον γνωστό ξεφτιλισμένο ιορδανικό τρόπο (ή μήπως ο Ιορδάνου συμπεριφέρεται σοφοκλικά τελικά;), έδωσε συνέντευξη στην κίτρινη φυλλάδα ΓΝΩΜΗ (την οποία εκδίδει το ΠΡΙΝΤΚΟ), και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο-ταχυδακτυλουργό Κόκκινο Ιαβέρη, γνωστό επίσης και ως Μιχάλη Μιχαήλ.

Παρουσιάζουμε, σε αποκλειστικότητα, πιο κάτω ολόκληρη την συνέντευξη (κάντε κλικ στην εικόνα):


Υπογραμμίζουμε τα πιο εκπληκτικά:

- Ο Σοφοκλέους "χαιρετίζει την κοινή δήλωση Χριστόφια-Ταλάτ και την έναρξη εργασιών στο Λιμνίτη"!!!

- "Εκφράζει προτίμηση για την επανεκλογή Ταλάτ στην ηγεσία των Τουρκοκυπρίων"

- Λέει "δεν είμαι απ' αυτούς που ενισχύουν την αρνητική κριτική της κυβέρνησης και του προέδρου της Δημοκρατίας", αδειάζοντας ουσιαστικά τον Γιαννάκη Ομήρου και την ΕΔΕΚ.

Τώρα αυτός ο άνθρωπος είναι ΕΔΕΚίτης!;!; Αυτός ο άνθρωπος έχει υπηρετήσει σε υπουργικό του Τάσσου Παπαδόπουλου και δεν προέρχεται από το ΑΚΕΛ;;;

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ; Ο άνθρωπος έχει ξεφτιλίσει κάθε αξία της ΕΔΕΚ και κάθε αγώνα που έδωσε ο Βάσος Λυσσαρίδης γι' αυτό τον τόπο. Και φαίνεται ξεκάθαρα πως σκοπός του ήταν μάλλον το βόλεμα και όχι η υπηρεσία προς την πατρίδα.

Κατ' αρχήν, δεν σκέφτηκε πως πρώτα εξευτελίζει τον ίδιο τον εαυτό του, δίνοντας συνέντευξη στον Κόκκινο Ιαβέρη, του οποίο η δημοσιογραφική επαγγελματικότητα έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση, όπως αποκαλύψαμε (http://christofias-watch.blogspot.com/2010/03/blog-post_21.html) αφού τον πιάσαμε να κόβει και να ράβει βίντεο για τον Τάσσο και τους εποίκους, αλλά και να αποκρύπτει στοιχεία σχετικά με συζητήσεις στο Εθνικό Συμβούλιο , προβαίνοντας σε επιλεκτικές δημοσιεύσεις.


Στη φωτογραφία, ο σοφογκρίλ, της ράτσας hajidemetricus cardinalius

Βέβαια, σιγά που θα έχανε τέτοιο λουκούμι ο Κόκκινος "Μιχάλης Μιχαήλ" Ιαβέρης της Χαραυγνώμης, που αμέσως έβαλε τα ταχυδακτυλουργικά του τιτλάκια: "ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΑΛΑΤ" και "ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΗΡΟΥ".

Ρωτάμε ευθέως: ΠΟΙΕΣ είναι οι "ακραίες θέσεις" του κόμματος που σε ευνόησε κ. Σοφοκλέους; Από πότε τα στελέχη της ΕΔΕΚ δείχνουν προτίμηση στον Ταλάτ, την μια μαριονέτα από τις πολλές του κατοχικού στρατού, η οποία μαριονέτα μάλιστα διαφημίζει πως θα μας "ενώσει" με την Τουρκία;

Σε άλλη έρευνα του Ευρυσθένη και του Καλλίμαχου (
Ένας "μικρός γκρίζος λύκος" στην ΕΔΕΚ;), το φαινόμενο του μιγκριλισμού είχε αναλυθεί διεξοδικά, με συγκεκριμένες αναφορές στον "Μικρό Γκρίζο Λύκο" του Αγώνα (φοιτητικής παράταξης της ΕΔΕΚ) στην Μ.Βρετανία, όπου στην ουσία η ιδεολογική του γραμμή έχει μετατρέψει την παράταξη σε "γκαράζ της Προοδευτικής", υποχείριο δηλαδή του ΑΚΕΛ.

Ο Σοφοκλής λοιπόν, με το περισπούδαστο αφ' υψηλού ύφος των χίλιων καρδιναλίων ("σοφογκρίλ"), έχει κάνει σκοπό του φαίνεται να μετατρέψει και την ΕΔΕΚ σε "μεγάλο γκαράζ της Εζεκία Παπαϊωάννου"!! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η προβοκατορική συνέντευξη του στην Χαραυγνώμη.

Βέβαια, για μην ξεχνούμε, ο μιγκριλισμός είναι στην ουσία τέκνο του πιο μεγάλου ΜΙΓΚΡΙΛ της ιστορίας της ΕΔΕΚ: του μεγαμιγκριλ Τάκη Χατζηδημητρίου, του ανθρώπου που ντρέπεται να δηλώσει "πρώην βουλευτής ΕΔΕΚ" και δηλώνει απλώς "πρώην βουλευτής". Ίσως βέβαια να ντρέπεται και για το αντιχουντικό παρελθόν το δικό του και της ΕΔΕΚ...

Δυστυχώς οι μιγκριλιστές έχουν πολλαπλασιαστεί στην ΕΔΕΚ, και έχουν εισβάλει σε κάθε επίπεδο της ιεραρχίας του κόμματος: Μιγκριλ, Σοφογκρίλ, Χανγκριλ, Ηγκριλ, και πάει λέγοντας, κομματικά-πνευματικά περιττώματα του Μεγαμιγκριλ, ο οποίος δεν κώλωσε να πάει μέχρι την αυλή του γκριλ Ερντογάν και να προσκυνήσει τον φασίστα κατακτητή.


Φωτογραφία αρχείου: Σε πράσινο κύκλο διακρίνουμε τον μαγκρίλ, σε κόκκινο κύκλο τον μεγαμιγκρίλ και σε κίτρινο κύκλο τον γκριλ. Σε αυτή την παρέα θέλει να προστεθεί ο σοφογκριλ;

Γιαννάκη, κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς. Η εικόνα που δείχνει η ΕΔΕΚ προς τα έξω δεν είναι η καλύτερη. Πρέπει το κόμμα να συνεχίσει την εκστρατεία "πάρε θέση για τη λύση". Πολλοί Ελληνοκύπριοι βασίζονται τώρα στην ΕΔΕΚ. Το κόμμα πρέπει να σταθεί και πάλι στις επάλξεις για αποτροπή διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως έκανε το 1974 την στιγμή που το ΑΚΕΛ κερνούσε καρυδάκια και φιλούσε σταυρωτά τον "καλό καραβοκύρη", όπως έκανε το 1985 με τους δείκτες Κουεγιάρ, όπως έκανε το 2004 με το Σχέδιο Ανάν.

Τέλος πλέον με Χαννίδηδες, Ιορδάνηδες, Χατζηδημήτρηδες, Ηλιάδηδες και Σοφοκλήδες . Τέλος στον μιγκριλισμό. Όχι στο ταλατικό ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ και στο "ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΑΛΑΤ".

Ώρα να πάμε πίσω στο ΛΕΥΤΕΡΙΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, και στο ΕΔΕΚ - ΛΑΟΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Αγησιστράτη - Ονήσιλος για το christofias-watch.blogspot.com
Φωτοτυπία: Ρίμαχος, Φραπέδες-Λεμονάδες: Δορκώνας-Αλωεύς

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

23 Σχόλια:

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα Χριστο (αρχιμουφτη-ανεφ οριων κτλπ) ακομα και εκεινος ο Ιουδας ειχε περισσοτερη τσιππα απο σενα. Τουλαχιστον εκεινος προσπαθησε να αυτοκτονησει ενω εσυ ουτε καν. τοσο ξφτιλας εισαι ρε. πες μας Χριστο και για αυτους που δεν γνωριζουν τι εγινε στο πατρικο σου εκει στην ελευθερη Αμμοχωστο την Κυριακη του Πασχα που προσπαθησες να πας στο σπιτι της μανας σου. Οι φωνες της καημενης της ντροπιασμενης της μανας σου ακουγονταν μεχρι τον δρμο ,εμαθα, οταν σε διαολοστελε γα την ντροπη που της φορτωσες. Πες μας για τις καταρες που σου εβαλε, δυστυχως για σενα η Κυπρος ειναι μικρη (και προσπαθειτε ο ευελιχτος και καπιοι σαν εσενα να την κανετε νομιμα μικροτερη), και οι καταρες της μανας σου ακουστηκαν μεχρι το δρομο, κατακαημενη μανα σου, τι φταιει και αυτη να ντρπεται να παει ακομα και στην εκκλησια. "Η μανα του Προδοτη"
Επιτροποι, χθες που γιορταζατε τον 1 χρονο εξαιρετικης παρουσιας σας, και σας ευχαριστουμε, ο Χριστος -αρχιμουφτης-ανεφ, τι δωρο σας εκανε που του δωσατε λογο για να υπαρχει. Πριν απο εσας και μετα την απορριψη απο την μανα και τα παιδια του, ο μονος λογος που ειχε να βαραινει την γη με την μιζερη υπαρξη του ηταν να νομιοποιησει την κατοχη και την παραμονη των εποικων (οποτε και του πατερα του και του εραστη του συμφωνα με καποιους) ,τωρα εχει και λογο υπαρξεις να μπαινει εδω και να γραφει τις αρχι-μαλακιες του. το κατακαημενο μιζερο σκουλικι.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΥΙΖ
ΠΟΙΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ" ΤΟ ΟΛΟΣΟΜΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ (ΝΟΝΟΣ) ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ?
1. ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ
2. ΤΟΥ ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΤΟΥ ΚΕΛΛΑΚΙΟΥ
3. ΤΗΣ ΠΡΑΞΟΥΛΛΑΣ
4. ΤΟΥ Χριστου-Ανεφ οριων-αρχιμουφτη
5. ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
6. ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛ
7. ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ χριστοφια
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΦΙΖΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙ "ΑΚΕΛ" . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β.

Ανώνυμος είπε...

Οι γυναίκα σε όλες τις θρησκείες είναι ένα ον β' κατηγορίας, στη χριστιανική θρησκεία οπωσδήποτε σίγουρα ισχύει αυτό.
Ερωτώ λοιπόν...
Είναι ή δεν είναι ρατσιστικό να απαγορεύεται στις γυναίκες να γίνονται ιέρειες, ο Θεός δίνει τη χάρη του μόνο στους άντρες, από που και ως πού, τους εξουσιοδότησε;

Δεν είναι ρατσισμός να απαγορεύεται στις γυναίκες η είσοδος στο ιερό κάποιου ναού;

Δεν είναι ρατσιστικό να μην έχουν οι γυναίκες πρόσβαση στο Άγιο Όρος;
Γιατί να μην μπορεί οποιαδήποτε να μελετήσει μέσα στις πλούσιες σε θησαυρούς βιβλιοθήκες του; Αξίζει κάτι λιγότερο από τους άλλους που μπορούν να το κάνουν αυτό ή ο Αθως δεν είναι κομμάτι της δικής της πατρίδας;(δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά λογοτεχνική άδεια)

Δεν είναι απίστευτα μειωτικό κατά την τέλεση του γαμήλιου μυστηρίου ο άντρας να προτρέπεται να αγαπά και η γυνή να φοβείται; Αν πείτε ότι εννοεί το σεβασμό και όχι το φόβο με αυτό, τότε ο άντρας γιατί να μη φοβείται δηλαδή;

Γνωρίζετε καμιά μαθήτρια του Ιησου; Εγώ όχι...

Γιατί η γυναίκα είναι θύμα ρατσισμού από τη θρησκεία της "αγάπης";
Ο μόνος ρόλος που αναγνωρίζεται σε μία γυναίκα σε έναν ναό είναι και αυτός ο μόνος που της αναγνωρίζεται μέσα στην κοινωνία, δηλαδή ... η λάντζα.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Νομίζω ότι έιναι καιρός η ΕΔΕΚ ν απάρει νυστέρι και να κόψει τα αποστήματα από το κορμί της. Πεμπτοφαλαγγίτες όπως τον Sophocleous και τον Iordanou πρέπει να φύγουν δια παντός από τις θέσεις που κατέχουν αν όχι και από το κόμμα.

Πασάρετε τους στο AKEL, εκεί έχουν θέση. Ίσως πάρετε και για αντάλλαγμα 69 εκδόσεις της Γνώμης (για ανακύκλωση).

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Συγνώμη, αλλά το θέμα είναι ο Σοφοκλής.

Εγώ θέλω να επισημάνω την αντιφατικότητά του. Πριν λίγο καιρό, έλεγε ότι η ΕΔΕΚ δεν πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση, γιατί θα βγει ο Έρογλου και θα αλλάξουν τα δεδομένα στις συνομιλίες και οι υποχωρήσεις του Χριστόφια θα ακυρώνονταν αυτόματα. Τασσόταν δηλαδή υπέρ του Έρογλου.

Τώρα, τάσσεται υπέρ του Ταλάτ.

Είναι εμφανές ότι κάνει οτιδήποτε για να χτυπήσει εκ των έσω την ηγεσία του κόμματός μας.

Τέτοια ακελοπρακτοράκια είχαμε πάντα στην ΕΔΕΚ. Τωρα μας προέκυψε ο Σοφοκλής!

Γιατί Γιατρέ τον ανέδειξες δήμαρχο αυτό τον βλάκα;

Και γιατί ρε Τάσσο μας, μας τον φόρτωσες στην πολιτική κάνοντας τον βλάκα υπουργό;

Και γιατί διάφοροι συναγωνιστές πρόκριναν το Σοφοκλή για να μη βγει ο Μαυρονικόλας; Χάθηκε ο κόσμος να προέκριναν, αν δεν τους έκανε ο Μαυρονικόλας, τον Παπαδάκη που είναι και καλό παιδί;

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Θέλω δηλαδή να πω, ότι για βλάκες σαν το Σοφοκλή, φταίμε όλοι μας!

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο σ' ευχαριστώ για τα σχόλια. Δίνεις την ευκαιρία και στην άλλη άποψη.
Δεν είναι δικά μου τα σχόλια που βάζω. Τα βρήκα αλλού, μου έκαναν αίσθηση, με προβλημάτισαν και μια και κατάλαβα ότι εδώ γράφουν και καλόγεροι και θεολόγοι (όπως μου μοιάζεις εσύ καλή ώρα) είπα να τα βάλω κι εδώ. Κάτι θα βγεί, ελπίζω να μη σε πειράζει!

Άκου τι λέει μια άλλη κοπέλλα από Ελλάδα:

Γεννάω... Λύσσαξε η πεθερά κι η μάνα συγχορδία, να πάω για "μισή ευχή" στο 20ήμερο αφού ήθελα να βγω για να δουλέψω... Πήγα με βαριά καρδιά μια και μ΄έσυραν ως εκεί. Ανέβαινα τα σκαλιά με το μωρό στο πορτ μπεμπέ. Ο παπάς που καθόταν έξω στο πεζούλι σηκώθηκε. "Ωπ, πού πας εσύ"? ΄"Μέσα να πάρω ευχή πάτερ"...Και λέει ο...εκπροσωπος του Θεού... "'Οχι δα και μέσα, εδώ έξω θα στη διαβάσω. Είσαι βρώμικη-λεχώνα ακόμα, αφού πρόσφατα γέννησες".
Ξάφνου κράνιασα. Βρώμικη? Βρώμικη επειδή έφερα ζωή στον κόσμο? 'Ασε πάτερ, μην κάνεις τον κόπο. Κοίταξα μάνα και πεθερά απειλητικά να μην τολμήσουν να με σταματήσουν, έκανα μεταβολή κι έφυγα επί τόπου.

Δεν πήρα "ευχή", αλλά ευχές πήρα πολλές, από 'κει που μετράνε. Δε μου 'λειψαν καθόλου αυτές που ήθελαν να μου δώσουν υπό όρους, κάνοντάς μου χάρη κι όλας, καθ' ότι... "βρώμικη".

Ωραίο δεν είναι? Πως τα λένε οι . . . καλαμαρίνες ε?

arxiepiskopos είπε...

Κοπελλουρούθκια της Επιτροπής,σας καίει που ακόμα στην ΕΔΕΚ ακούονται και μερικές νούσιμες φωνές!Να φύγουν,λοιπόν,να μείνουν μόνοι ο Μεγκρίδ(μεγάλος γκρίζος δεινόσαυρος) και το Μιγκρίπρ(μικρό γκρίζο προβατάκι).Βεβαίως κι ο κολαούζος Μιγκρίμ(Μικρός γκρίζος μοτορτζής).

arxiepiskopos είπε...

Τελικά ο καλύτερος τρόπος για να κάνει κάποιoς το ΡΗΓΑ,τον ΑΙΑΝΤΑ,τον ΚΗΡΥΚΑ και τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ να σκυλλοφαγωθούν μεταξύ τους είναι ο εξής:να πετάξει στο blog ένα μήλο με την επιγραφή "να το πάρει ο πιο ηλίθιος".Αν και το δικαιούται ο Κήρυκας,εντούτοις θα γίνει χαμός!

arxiepiskopos είπε...

Κήρυκα,πότε θα μας βάλεις και την Κοκκινοσκουφίτσα;

Πενταρόγιωρκος είπε...

ούχουχου

καθυστερημένε arxiepiskope-lexifuhrer

εφιρες μας πάλε!

Κωστακομπλεξίδιο!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Δεν μας ειπες Λεξιarxiepiskope.

Καλό το ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ του Ταλάτ σου;

arxiepiskopos είπε...

ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,τουλάχιστον ο Ταλάτ τες πελλάρες του λαλεί τες προεκλογικά για προφανείς λόγους.Ενώ εσείς τες πελλάρες λαλειτε τες πιστεύκοντάς τες.Ως τζιαμέ πάει ο νούς σας!Παρεμπιπτόντως,αν άκουσες,επιάσαν τους βομβιστές νενέκους στον Ψευδά και τους φασίστες Ομονοιάτες στη Σκάλα;

Ανώνυμος είπε...

Μαγγανοπήγαδο, Ούσσου Ολάν,

Ο χριστινισμός ως κίνημα στα πρώτα του χρόνια και ως οργανωμένη θρησκεία και ως οργανωμένη εκκλησία (σε όλα του τα δόγματα) φαίνεται να είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το μέγεθος της διαφοράς μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ με ακρίβεια.

Για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε αν υπήρχαν γυναίκες μαθήτριες, διότι στην Νίκαια μαζεύτηκε το θρησκευτικο-πολιτικό λόμπυ της εποχής και αποφάσισε τί --από εκείνη την στιγμή και μπρος-- να θεωρείται "χριστιανισμός" και τί να μην θεωρείται.

Ρ.

Unknown είπε...

Ρε αρχιεπισκοπε οταν πρωτοαρχισα να γραφω , παρολες τις διαφονιες μας , ειχα καποια εκτιμηση στο ατομο σου λογω του οτι ο τροπος που εγραφες και παρουσιαζες καποια απο τα επιχειρηματα σου φανερωναν οτι εχεις διαμαρφωμενη αποψη(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ) την οποια και υπερασπιζεσε(δικαιωμα του καθενος). Τελευταια ομως εχεις γινει χυδαιος και τα επιχειρηματα σου σε καθε σου αποψη ειτε εχουν εξαφανιστει ειτε ειναι τοσοσ ανυποστατα και γελοια που προβληματιζουν για την αγνοτητα των προθεσεων σου παραπεμποντας το προσωπο σου σε αλλες εποχες και αλλες τακτικες.

Τελευταιο κρουσμα της ανυποληψιας σου ειναι ο ισυρισμος σου πως ο ΤΑΛΑΤ δηλωνει οτι δηλωνει για προεκλογικες σκοπιμοτητες. Δηλαδη ρε φιλαρα ο Ταλατ ειτε λεει ψεματα στους ομοεθνης του ειτε στους ετεροεθνης του. Η κοινη λογικη λεει πως με βαση την εεθνοτητα του θα λεει ψεματα στους Ελληνες ξεροντας και το αναξιοπιστο για τουε ετεροεθνης της Τουρκιας παρελθον συναμα ομως και συνεπεστατο για την εξασφαλιση τνω εθνικων τους συμφεροντων.

Ας υποθεσουμε ομως πως ο Ταλατ κοροιδευει τους ομοεθνης του για να εκλεγει , τοτε ανακυπτουν τα εξης ερωτηματα. Η Τουρκια λεει ψεματα και αυτοι η μηπως σε αντιδιαστολη με τον Ταλατ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ να τα κανει πραξη , καθως ξερουμε οτι δεν κυβερνουν οι Τ/Κ αλλα η Τουρκια???
Ποια θα ειναι η αντιδραση των 250 000 εποικων οταν καταλαβουν πως τους εχει κοροιδεψει και στην πραγματικοτητα πρεπει να αποχωρησουν??? Θα πουνε ωραια φαγαμε την πατατα φευγουμε ειρηνικα και ομορφα να ερθουν να εγκατασταθουν τα αδερφια μας οι Ε/Κ ή μηπως παμε για νει γυρω δικοινωτικων ταραχων(και υποψην η Ε.Φ. Θα εχει ηδη διαλυθει)? Ποιος μηχανισμος θα αναλαβει να τους σηκωσει σχερκα ποθκια τζαι να τους μαντρωσει μεστα αεροπλανα να πανε στην Τουρτζια τζαι να διασφαλισει πως δεν θα αντιδρασουν γιατι εχουν πιαστει κοροιδα απο τους προαιωνιους εχθρους τους Ελληνες??????

Τελος σε ρωτω. Σε καθε μια απο τις 2 περιπτωσεις ο Ταλατ λεει ψεματα σοβαρης μορφης και επικινδυνης καταληξης για την πλευρα που θα ειναι ο παθων. ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΙΞΕΘ ΤΟΥς ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥς ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΥς Ε/Κ????????????????


Θελω σοβαρες και πειστικες απαντησεις εστω και αν δεν το συνηθιζεις>>>

Πλαστήρας είπε...

Νομίζω ότι όλοι έχετε επηρεαστεί από τη διδυμοποίηση Λαμπρής - Μπαιραμιού, παιδιά.

:)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope-Lexifuhrer-nazistako

Σε ρώτησα πολλές φορές, αλλά παίζεις πελλόν. Νομίζεις πως είμαστε όλοι ΕΔΟΝοπουλλάκια που κάθονται και ακούν από εσάς τους επαγρυπνίτες πως ο Τσε Γκεβάρα ήταν μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ που πολέμησε την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, και νομιζεις πως θα πιστέψουμε την κάθε βλακεία που θα μας πεις.

Μίλα λοιπόν συγκεκριμένα γιατί εκθέτεις και τους μαστόρους σου και διότι δεν φαίνεται να σε ενοχλεί το ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ.

Ακόμα και να το λέει και να μην το κάνει (δήθεν), γιατί το λέει;

Εσύ ας πούμε θα ανεχόσουν να έλεγε ο Χριστόφιας ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ προεκλογικά;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή η ερώτηση του Πενταρόγιωρκου:

ΤΙ θα λέγατε αν ο Χριστόφιας --για τις ψήφους και μόνον από το κέντρο και την δεξιά-- μίλαγε για ένωση με την Ελλάδα;

Δεν θα ήταν ..."σωβινιστής";

Τώρα που ο δηλωμένος μουτζαχεντίν της ΤΜΤ Ταλάτ μιλάει για ένωση με την Τουρκία, όχι μόνον δεν είναι σωνβινιστής, αλλά ο πρόεδρος της δημοκρατίας (και το κόμμα του) όχι μόνο δεν έχουν πρόβλημα αλλά του κάνουν και τις cheerleaders.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Από τον "Φιλελεύθερο" (ημερ. 10.04):

"Η τ/κ εφημερίδα "Σταρ" προβάλλει τις δηλώσεις Ταλάτ ότι σε περίπτωση λύσης δεν πρόκειται να φύγει ούτε ένας έποικος και δεν έχει διαπραγματευτεί το θέμα και ούτε θα το διαπραγματευτεί στο τραπέζι των συνομιλιών."

Ρ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,εσύ ποιους λες ότι δουλεύει ο Ταλάτ;Αυτούς,βέβαια,των οποίων την ψήφο χρειάζεται.Το ίδιο δεν κάνουν όλοι οι υποψήφιοι σε προεκλογικές περιόδους,από Κυπριανού μέχρι και Χριστόφια;Τάζουν,γιατί,όπως λέει κι ο λαός μας,στη λαφαζανιά δεν πληρώνεις φόρο.Το ίδιο δεν κάνετε κι εσείς οι απορριπτικοί φίλοι της διχοτόμησης,όταν βαυκαλίζετε το λαό ότι με μια,απροσδιόριστη και μόνο σ'εσάς γνωστή μέθοδο αγώνα θα πετύχετε λύση με αποχώρηση ΟΛΩΝ των εποίκων και επιστροφή στην προ του 1974 κατάσταση;

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,στη λαφαζανιά κανένας δεν πλήρωσε ποτέ φόρο.Κι ο Ταλάτ,βεβαίως,περιπαίζει αυτούς των οποίων τις ψήφους χρειάζεται.Αυτό δε συμβαίνει και σ'εμάς από Κυπριανού μέχρι Χριστόφια;Θα,θα,θα...Κι όποιος πιστεύει, αγοράζει.Το ίδιο δεν κάνετε κι εσείς,όταν κοροιδεύετε το λαό ότι υπάρχει μια μαγική,απροσδιόριστη μέθοδος λύσης με αποχώρηση ΟΛΩΝ των εποίκων και επιστροφή σε μια ειδυλλιακή κατάσταση;Βεβαίως λίγοι αγοράζουν από το κατάστημα της αιθεροβασίας κι αυτό είναι,μάλλον,που σας καίει!

arxiepiskopos είπε...

Μαγγανοπήγαδο,με αφόπλισες!