Άνω κάτω η Επαγρύπνιση!

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Στη φωτογραφία ο Anef_Oriwn, τα κάνει γυαλιά καρφιά στο ΑΚΕΛ, με τη χαζοχαρούμενη παρέμβαση άλλων ακελορατσιστών της Επαγρύπνισης., αφού πρώτα έχει διαβάσει για τις χρηματοδοτήσεις΄του Ταλάτ από το ΑΚΕΛ. Η υπομονή του Α.Ο. εξαντλήθηκε, αφού για 8 χρόνια το ΑΚΕΛ δεν του παρείχε αύξηση, επικαλούμενο "οικονομικές δυσκολίες".

Πρωτοφανείς εξελίξεις στα κομματικά σώματα ασφαλείας του ΑΚΕΛ, που φέρουν τον τίτλο "Επαγρύπνιση"। Μετά από δεκαετίες λειτουργίας του σώματος αυτού, που χαρακτηρίστηκε από την ηγεσία του ΑΚΕΛ ως "τα μάτια και τα αυτιά του Κόμματος", συνέβηκε το αδιανόητο: καθολική απεργία και στάση εργασίας।

Εδώ και 8 έτη, από το 2002 για την ακρίβεια, δε δόθηκε καμία αύξηση στο σκληρά εργαζόμενο προσωπικό της Επαγρύπνισης. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ, επικαλείτο οικονομικές δυσκολίες του Κόμματος και "ανυπερβλητες δυσχέρειες".

Ο Χ.Χ., Πρώτος Λειτουργός Επαγρύπνισης από το 1999, κατόπιν παρακολούθησης ειδικών δικοινοτικών σεμιναρίων διαδικτυακής παρακολούθησης και hacking, υπήρξε ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη της ακελικής Γκεστάπο. Μετά από περιπλανήσεις σε προγράμματα της εποχής (ICQ, MIRC, MSN κλπ), κατέληξε στα νεοδημιουργούμενα ιστολόγια, στα οποία και άρχισε να βάζει τη σφραγίδα της Επαγρύπνισης με το ψευδώνυμο "Anef_Oriwn" (στη συνέχεια πρόσθεσε και τα ψευδώνυμα "Πρωμιθέας" και "arxiepiskopos").

Επί έτη πολλά, σε καθημερινό επίπεδο, με τεράστια δαπάνη χρόνου και αφοσίωση στο κομματικό καθήκον, ο Anef_Oriwn, υπερασπιζόταν με νύχια και με δόντια τη (συχνά παράφρονη, ηλίθια και αντιφατική) κομματική γραμμή. Σε σημείο που ο ίδιος να υποστεί ανεπανόρθωτη ψυχολογική βλάβη και να διαποτιστεί με παραισθήσεις, σεξουαλικές διαστροφές και ηλικιακό ρατσισμό.

Για πολλά θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει τον Anef_Oriwn. Για έλλειψη πατριωτισμού, για ψυχική ανωμαλία, για θρασύτητα. Όχι όμως για έλλειψη προσήλωσης στο κομματικό καθήκον ή για κομματική ανυπακοή.

Έτσι ο Anef_Oriwn, όπως και οι υπόλοιποι Επαγρυπνίτες, όλων των βαθμίδων, υπέμεναν καρτερικά τη χαμηλή μισθοδοσία, για "το καλό το Κόμματος". 8 ολόκληρα χρόνια είχαν να πάρουν αύξηση.

Στο άκουσμα όμως της είδησης για μισθοδοσία του Ταλάτ και για χορηγίες του ΑΚΕΛ σε αυτόν, η υπομονή εξαντλήθηκε και το μπαλόνι έσκασε. Η οργή του Anef_Oriwn, εκδηλώθηκε με το χειρότερο τρόπο. Τα έκανε "γυαλιά καρφιά" στο Κόμμα.


Συναγωνιστές του ΔΗΣΑΚΕΛ, περάστε να σας κεράσουμεν γλυκόν καρυδάκιν εδώ στα μέρη μας! Πήρα αύξηση και το γιορτάζω!

Με ρόπαλο που κουβαλά στο αυτοκίνητό του για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της αγαπημένης του Ομόνοιας, βγάζοντας προς τα έξω ένα πρωτόγνωρο για ακελικό στέλεχος θυμό, έσπασε όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του κόμματος, αλλά και έκανε σοβαρές ζημιές στην κουζίνα του κτιρίου, καταθρυμματίζοντας δεκάδες φίζες με γλυκό καρυδάκι και δεκάδες μπουκάλες με blue curacao, καθώς και μπουκάλες με ζεστή ΚΕΑΝ (που φυλάγονται στο Κόμμα για να παίζει με εθελοντές της ΕΔΟΝ, ο Μ.Α. Ταλάτ το παιγνίδι "Ο μουτζαχίντ και αιχμάλωτοι").

Οι ιαχές του Anef_Oriwn ακούγονταν σε όλη την επαρχία: "Εγώ για το Κόμμα ήμουν έτοιμος μέχρι και την πατρίδα μου να προδώσω, όχι να με προδώσει εμένα το ίδιο μου το Κόμμα!!!". "Ξεκινώ απεργία ρε λέσια, μέχρι να μου κάμετε αύξηση.".

Στο πόστο του Anef_Oriwn στο διαδίκτυο (σαχλοτραμπουκιστικές παρεμβάσεις στα σχόλια του Blog μας), ανέλαβε προσωρινά ο νεαρός απεργοσπάστης Μάρκος Μεταξόπουλος.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, για τις οποίες προσήλθε εσπευσμένα, εγκαταλείποντας την άδεια στην οποία βρίσκεται για σκοπούς θεραπείας, ο ίδιος Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού και αφού το Κόμμα υποσχέθηκε σημαντική αύξηση μισθού στον Anef_Oriwn, μαζί με αγορά καινούριου υπολογιστή, ταχύτερου internet και ολοκαίνουριου πολύχρωμου ζουρλομανδύα, η απεργία έλαβε τέλος.

Ο Anef_Oriwn επανήλθε πλέον στα καθήκοντά του. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για άλλους λειτουργούς της Επαγρύπνισης. Ένας από αυτούς μάλιστα ακούστηκε να λέει:

"Να είμαι πιόνι του κάθε μαλθακού να το δεχτώ. Να είμαι χαφιές να το δεχτώ. Να είμαι συνάδελφος με τον Ηλικιακό Ρατσιστή να το δεχτώ. Να είμαι όμως στο ίδιο payroll με τον Αττίλα, ε αυτό δεν το δέχομαι!"

Ανταπόκριση: Τερέντιος για το christofias-watch

31 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαριά λόγια από το διαδίκτυο. Τα μετάφρασα στη δημοτική από την καθαρεύουσα και τα παραθέτω χωρίς σχόλια.

Έλληνες,
Ο χριστιανισμός επεβλήθη διά της βίας στον Ελληνισμό. Ουδείς εχθρός δεν εξόντωσε ποτέ τόσους πολλούς Έλληνες, όσους οι αιμοσταγείς αυτοκράτορες του Βυζαντίου συνεπικουρούμενοι από τους μισέλληνες ρασοφόρους. Ουδείς επέφερε τόση καταστροφή στον Ελληνικό χώρο και στον Ελληνικό πολιτισμό όσο η ολέθρια ιουδαϊκή αίρεση που ονομάζεται χριστιανισμός.
Έλληνες,
Η Ελλάς πνέει τα λοίσθια. Αν δεν απαλλαγεί από τη σφικτοθηλειά του ιερατείου δεν πρόκειται να γλυτώσει. Το κράτος της σήμερα ούτε εδάφη έχει, ούτε τεχνολογία έχει ούτε παιδεία έχει, ούτε και πληθυσμό έχει. Τα μισά της εδάφη τα καρπούται το ιερατείο που με άνεση χρηματοδοτεί τη συνέχιση της επιβίωσης και της δράσης του.
Αντί εργαστηρίων έρευνας που θα παρήγαγαν τεχνολογία, ο Ελληνικός χώρος είναι γεμάτος εκκλησιές και μοναστήρια γεμάτα άτεκνους τεμπελχανάδες ρασοφόρους που ζούν από τον κόπο των Ελλήνων εργαζομένων.
Αντί ναούς παιδείας για απόκτηση επιστημονικής γνώσης διαθέτει σχολεία που το μόνο που καλλιεργούν είναι η χαλκευμένη ιστορία, η άλογη και παράλογη χριστιανολογία και η έχθρα απέναντι σε άλλα έθνη που παρέλαβαν την Ελληνική επιστήμη των αρχαίων προγόνων μας και την οδήγησαν στα άστρα. Άλλοι θαμβώνονται κάνοντας βόλτες στο διάστημα και μείς θαμβωνόμαστε βλέποντας τον ιεροκήρυκα να μας λέει παραμύθια και λόγια του αέρα. Δακρύζει η εικόνα της Παναγιάς λέει! Μετανοείτε! Να σφίξουμε κι’ άλλο τον χαλκά πού ‘μαστε δεμμένοι εννοεί.
Έλληνες,
Είμαστε οι απόγονοι των σφαγιαθέντων Ελλήνων. Η παιδεία που μας προσφέρουν σήμερα με απαίτηση του ιουδαιοχριστιανικού ιερατείου είναι η παιδεία που ταιριάζει σε νεοαπαχθέντες γεννίτσαρους. Να απαρνηθούμε δηλαδή οτιδήποτε καθαρά Ελληνικό υπήρχε πρίν την επιβολή του χριστιανισμού και να τιμούμε την ιουδαϊκή κοσμολογία στο πρόσωπο ενός αγύρτη θαυματοποιού από τη Γαλιλαία, που απειλούσε θεούς και δαιμόνους μέχρι που συνελήφθηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε από τις κρατικές αρχές του καιρού του. Προς τιμήν της παρθένου τάχατες μητέρας του υπάρχουν πιο πολλές εκκλησιές και μοναστήρια παρά σχολεία και πανεπιστήμια. Το μόνο που παράγουν είναι περισσότερα λεφτά για το ιερατείο και τίποτε άλλο.
Έλληνες,
Χάθηκε και η Κύπρος, μην κοροϊδευόμαστε! Η κατάσταση της δεν είναι ανατρέψιμη και μη ρίχνετε το φταίξιμο στους σημερινούς ηγέτες του Ελληνισμού. Ούτε μπορούν να κάνουν θαύματα, ούτε και γίνονται θαύματα. Τη σημερινή τραγική κατάσταση μόνο το τρίπτυχο ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ-ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ μπορεί να την ανατρέψει με τον καιρό. Όποιος δεν βάλει τις δυνάμεις του τη θέληση του τον πλούτο του σ’ αυτούς τους τρείς στόχους ας είναι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ.

arxiepiskopos είπε...

Είστε πραγματικά πρωτοποριακοί!Μαλακία με το χέρι είδα,μαλακία με τα πόδια είδα,τέτοια μαλακία με...πληκτρολόγιο δεν ξαναείδα!(arxiepiskopos,Anef Oriwn,Χρίστος Χρίστου κ.τ.λ.)

Τηλέμαχος είπε...

Ussu Olan μηπως εισαι οπαδος του Δωδεκαθεου; Δεν ειναι κακο, αλλα εδω δεν ειναι κατηχητικο! (Ανεφ το πετυχα; Γραφω χωρις speller)

Αρχιεπισκοπε πας καλα; Αν ειμουν στην θεση σου θα ψαχνομουν λιγο σε κανενα ψυχογιατρο για multiple personality. Υπαρχει μια Dr Psychia στα nenekia.com που την παω πολυ. Για ρωτα την.

Μεταξοπουλλε ολα καλα; Τι ψηφισες στο Δημοψηφισμα το 2004; Το ΟΧΙ του ΑΚΕΛ η το ΝΑΙ του ΤΑΛΑΤ;

Unknown είπε...

αρχιεπισκοπε μου κινησες το ενδιαφερον λεγοντας πως ειδες μαλακια με τα ποδια...Επειδη τετοιο πραγμα εγω δεν ξαναδα απορω πως το ειδες??????????

Μηπως λεω μηπως εκει στο οικημα σας αυτο κανετε ολη μερα????????????????????

Οχι για τιποτε αλλο ομως λιγο παραξενο το βρισκω να εχει σπασει το ποδια του ο Αντρικος σας την χρονικη αυτη συγκυρια......................

Λες να ειναι για τον λογο αυτ που τα εσπασε>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

Τηλέμαχε,
οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!

Ανώνυμος είπε...

Μαλακία με τα πόδια;

Δεν ήξερα ότι κάνετε γιόγκα εκεί στο Κόμμα.

Πρόοδος, όχι ...μαλακίες.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τεθεί κάποια ερώτηση Αρχιεπίσκοπε εξαφανίζεσαι για μερικές ώρες και επανέρχεσαι λαλίστατος αγνοώντας την ερώτηση. Την μεταφέρω λοιπόν.

Πες μας πως θα εφαρμοστεί η λύση που προτείνεις εσύ; Μούγκα;

Anef_Oriwn είπε...

“Κοπέλια”,
ΣΑΣ ευχαριστώ τα μέγιστα για την νέα διαφήμιση!!!
Τέτοια τιμητική φιλοξενία στο blog ΣΑΣ ούτε στον ύπνο μου δεν την ονειρευόμουν!!!
Πάντως οφείλω να πω ότι ο νεοφανής Επίτροπος Τερέντιος [είναι αυτός που όταν έσκασε μύτη στο blog ως ειδικός τσοφτογράφος, έβαλε το nick Ηρόστρατος, δηλ. του πυρπολητή του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο – τζιαι γκαφατζιής ο Επίτροπος] με έκανε να χαμογελάσω με την προσπάθεια του να κάνει χιούμορ [με βάση τα αντι-ΑΚΕΛικά του σύνδρομα και τες εμμονές του για την “Επαγρύπνηση”]!!! Πάντως για ενημέρωση του να αναφέρω ότι έχουμε διώξει όλους τους απεργούντες “επαγρυπνητές” και ψάχνουμε για νέους!!! Πολύ πιθανόν να προσλάβουμε και μετανάστες ίσως και εποίκους – θα μας στοιχίζουν και λιγότερα. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και κρίση οικονομική!!! [Και δεν ΜΑΣ ενισχύει ούτε η Αρχιεπισκοπή όπως κάποιους άλλους] ...

Anef_Oriwn
[και κατά κάποιους άλλους Arxiepiskopos, Χρίστος Χρίστου, Lexi_Penitas, Προμηθέας, και τα λοιπά και τα λιμπά] ...

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,"εξαφανίζομαι",γιατί η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να είμαι όλη μέρα μπροστά από τον Η.Υ.Όσον αφορά την ερώτηση,να σου απαντήσω.Επειδή η λύση θα είναι και συμβιβαστική και επώδυνη,ο μόνος τρόπος είναι οι συνομιλίες,αξιοποιώντας όσα ερείσματα ακόμα διαθέτουμε.Συνομιλίες με εμμονή σε κάποιες αρχές,όπως κάνει σήμερα ο πρόεδρος,π.χ στο περιουσιακό η εμμονή στον πρώτο λόγο του πρώτου,νόμιμου ιδιοκτήτη ή στις εγγυήσεις η κατάργησή τους ή ο εμπλουτισμός τους ώστε να αίρεται το δικίωμα μονομερούς επέμβασης.Βεβαίως η προσπάθεια δεν είναι εύκολη,όμως είναι η μόνη που μπορούμε να κάνουμε.Η απαξίωση των συνομιλιών,απλώς διαιωνίζει τη διχοτόμηση.Εσύ τι κάνεις;Αραδιάζεις νομικές γνωματεύσεις(Λουκαίδης,Κασιμάτης κ.τ.λ.) για να αποδείξεις το αυτονόητο.Ότι δηλ. δε θα είναι δίκαιη.Μα αυτό το δέχόμαστε όλοι.Ακόμη και ο Τάσσος διευκρίνισε πως μιλούμε για λύση λειτουργική και βιώσιμη.Τώρα σειρά σου να μου εξηγήσεις τη μέθοδο με την οποία θα πετύχουμε τη δίκαιη λύση Λουκαίδη,Κασιμάτη Έμερσον κτλ.Ελπίζω να σε κάλυψα.

arxiepiskopos είπε...

Βιτσιόζε ΡΗΓΑ,πού πάει ο νους σου; Όταν λέω "μαλακία με τα πόδια" εννοώ ποδοσφαιρική μαλακία.Όταν θα πω και πνευματική θα εννοώ εσένα!

Unknown είπε...

αρχιεπισκοπε και φυσικα δεν μας καλυψες με την απαντηση σου.

η ερωτηση ηταν ξεκαθαρη και απαντησες αλλα των αλλων.

Σε ρωτησε ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΛΥΣΗ (Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ)?????????

Σε κανενα σημειο δεν απαντησες ποιοι ειναι οι σταθεροποιητικοι δεσμοι ασφαλεοας τολων των Κυπριων και κυριως των Ε/Κ???????????

Unknown είπε...

το κρατος που θα φτιαξετε θα υποκειται σε κηδεμονια της Τουρκιας ευαλωτο στις επιθυμιες και ορεξεις του στρατιωτικου καθεστωτος.

Οσο για την υπεκφυγη (και παλι) για τον λογο που χανεσε μαλλον νομιζεις μιλας με βλακες.
Ολοι δουλευουμε και ολοι δεν μπορουμε να ειμαστε μπροστα απο τον Η.Υ. 24 ωρες το 24ωρο ομως οποτε επιστρεφουμε απανταμε σε οποια εκκρεμοτητα και ΔΕΝ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ αλλαζοντας θεμα και κανοντας γαργαρα την οποια ερωτηση. Δεν σε ρωτησε κανενας γιατι δεν εισαι 24 ωρες το 24ωρο μπροστα απο τον Η/Υ αλλα γιατι δεν απαντας οπποτε επιστρεφεις ..........

Ανώνυμος είπε...

η λύση θα είναι και συμβιβαστική και επώδυνη,ο μόνος τρόπος είναι οι συνομιλίες,αξιοποιώντας όσα ερείσματα ακόμα διαθέτουμε.Συνομιλίες με εμμονή σε κάποιες αρχές,όπως κάνει σήμερα ο πρόεδρος

Αυτή τώρα είναι απάντηση ή ευχολόγιο;

Δηλ τόσα χρόνια που γίνονται συνομιλίες με τους "ευκαπτους" προέδρους μας γιατί δεν βρέθηκε λύση;

Είτε σου αρέσει είτε όχι η Τουρκία έχει έναν ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ στόχο. Τον έλεγχο της Κύπρου και τη δημιουργία ενός προτεκτοράτου. ΣΗΜΕΡΑ δεν μπορεί να ελέγξει την Κυπριακή Δημοκρατία παρόλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι υποστηρικτές και εμπνευστές του Σχεδίου Αναν για την δημιουργία της Μπανανίας που ονειρευόσασταν.

Όπως έλεγε και ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΣΚΥΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμα

Δεν χρειάζεται κάθε φορά που απαντάς να λες το δέχτηκε και ο Τάσσος γιατί για εμένα αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Αυτά που δέχτηκε ο Τάσσος, Ο Μακάριος, Ο Κυπριανού, ο Κληρίδης, Ο Βασιλείου κλπ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 76% του Κυπριακού λαού το 2004. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΣ.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,εγώ,έστω και βλακωδώς σου απάντησα.Τέλος πάντων,απαντήστε μου.Αν,υποθετικά,αναλαμβάνατε σήμερα την προεδρία,τι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ θα κάνατε;Επιτέλους,ξεφύγετε από το "πρέπει".Κι αν αυτό που εισηγείστε είναι πρακτικά εφικτό,πρώτος εγώ μαζί σας.Είμαι κι εγώ Κύπριος και πρόσφυγας και δεν είμαι βλάκας να μη θέλω δίκαιη λύση!

arxiepiskopos είπε...

Τώρα θα εξαφανιστώ για λίγες ώρες.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ, ο τρόπος εφαρμογής θα είναι μέρος του πακέτου λύσης,όταν αυτή εξευρεθεί.Νη νομίζεις πως μόνο εσείς νοιάζεστε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ εσύ είπες θα συνεχίσω τις συνομιλίες και ο τρόπος εφαρμογής θα είναι μέρος του πακέτου λύσης, και απάντησες!

Πολιτική άνευ διδασκάλου!

Εγώ λοιπόν αν γίνω πρόεδρος θα προεδρεύω!

Ανώνυμος είπε...

http://goo.gl/6Q9n

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,επειδή κολώνεις και σε καταλαβαίνω,να σε βοηθήσω πιο πολύ:Αν ο Συλλούρης,που δεν είναι προδότης και βλάκας ,όπως ο Χριστόφιας,εκλεγόταν πρόεδρος,ποια πολιτική θα ήθελες να ακολουθήσει ή θα τον συμβούλευες να ακολουθήσει,ώστε να οδηγηθούμε στη λύση;

Ανώνυμος είπε...

Είπα εγώ τον Χριστόφια Προδότη σε κάποια από τα σχόλια μου; Τον Χριστόφια δεν τον θεωρώ προδότη αλλά ανίκανο και αφελή.

Δεν χρειάζεται αλλαγή πολιτικής αλλά αλλαγή στρατηγικής. Καταρχάς χρειάζεται να καταλάβεις και εσύ και ο Χριστόφιας ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Αν ο χριστόφιας θέλει μια "λύση" για να είναι υποψήφιος για το Νόμπελ ειρήνης και σε 3 χρόνια να καταρρεύσει τότε είναι σε καλό δρόμο.

Επιδίωξη μας θα πρέπει να είναι η υιοθέτηση μιας λύσης του Κυπριακού που να συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που επικρατούν στην ΕΕ
α) Ελευθερία,
β) Δημοκρατία,
γ) Ανθρώπινα Δικαιώματα
δ) Κράτος Δικαίου

Αν η Τουρκία δεν θέλει να διαπραγματευτεί με βάση αυτές τις αρχές τότε πρόβλημα της. Εγώ είμαι Ευρωπαίος πολίτης δεν είμαι πολίτης της Νοτίου Αφρικής το 1970.

Πρόεδρος που να υποχωρεί σε όλες τις αξιώσεις της Τουρκίας και να λέει ότι βρήκε λύση μπορεί να γίνει και η Γιαγιά μου.

Ας φέρει ο πρόεδρος λύση με εκ περιτροπής και σταθμισμένη ψήφο και ας δεχθεί τις συνέπειες στο δημοψήφισμα.

Ανώνυμος είπε...

Παρεμπιπτόντως αν θέλεις να συζητάμε τα "κωλώνεις" "μούγκα" και κάτι παρόμοια "μάγκικα" να τα κόψεις γιατί δεν τα σηκώνω.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,έχεις δίκιο.Είπα αυτά που λεν για το Χριστόφια οι Επίτροποι κι απολογούμαι.Λες πάλι:"Επιδίωξή μας θα πρέπει να είναι...".Συμφωνώ 1000% μαζί σου.Αυτό,όμως,είναι το μάξιμουμ που επιδιώκουμε στις προσπάθειες λύσης.Θα πρέπει,όμως,να καταλαβαίνεις πως σε μια διαπραγμάτευση για συμβιβασμό,μετά από στρατιωτική ήττα,κανείς ποτέ δεν πέτυχε το μάξιμουμ.Επιτυγχάνεις το καλύτερο δυνατό υπό τις περιστάσεις.Για μένα το χειρότερο είναι η σημερινή κατάσταση με την κατοχή του 38%.τις 200000 πρόσφυγες,την παρουσία 40000 Τούρκων στρατιωτών και την ανεξέλεγκτη ροή εποίκων.Μαζί μ'αυτά και τη διατήρηση των επεμβατικών δικαιωμάτων της Τουρκίας, βάσει των ισχυουσών συνθηκών.Θα μου πεις,να αρνηθούμε διαπραγμάτευση,αν δεν γίνουν αποδεκτές οι αρχές για να εκτεθεί η Τουρκία.Είδες κανένα να την πιέζει για χάρη μας;Και η εκκρεμότητα ποιον βοηθά;Την κατέχουσα ή τους κατεχόμενους;Νομίζεις ότι εγώ δεν τα σκέφτομαι και δεν αγωνιώ;Ή ότι το 2004 ψήφισα "ναι" χωρίς προβληματισμό;Εσένα,ειλικρινά,δε σε φοβίζει η εκκρεμότητα;Όσο για τη λύση,άσε πρώτα να τη δούμε και μετά την απορρίπτουμε,αν κρίνουμε πως είναι χειρότερη από το status quo.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope

Εγώ θα προσθέσω κάτι ακόμα σε αυτά που λέει ο ΕΜΕΡΣΟΝ.

ΠΟΙΟΙ θα είναι επιτέλους αυτοί οι μηχανισμοί που θα διώξουν τους έποικους, τον στρατό κλπ αν και όταν λυθεί το Κυπριακό;
Και μην μας απαντήσεις πάλι "ο Τάσσος τι έκανε" και "τι έκανε ο Σπύρος" και άλλα τέτοια.

Λες ψήφισες ΝΑΙ το 2004. Ωραία, καλά έκανες. Εμείς ρωτάμε: Αν περνούσε το ΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ; Το "ΠΩΣ" να μας εξηγήσεις,γιαυτό ΚΑΙ αυτό μας φοβίζει.

Και για να σε προλάβω,μην μας πεις πως θα τους διώξουμε εμείς.Θα βρούμε τρόπο.Πάντως μέχρι να βρούμε τρόπο,θέλουμε αυτό το κράτος που έχουμε για να έχουμε και το δικό μας στρατό και τη δική μας αστυνομία νας μας προστατεύει και να μην είμαστε στο έλεος της Τουρκίας και του μουτζαχίντ Ταλάτ.

Kotsiroshyllos είπε...

(Με αφορμή το ρεπορτάζ από τα γραφεία του ΑΚΕΛ και της Επαγρύπνησης, επαναφέρω καταγγελία μου την οποία δυστυχώς η Επιτροπή έχει αγνοήσει)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Εγώ ήθελα να ΚΑΝΩ μια καταγγελία προς την ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Μπορεί να έχω χαθεί τελευταία, ΑΛΛΑ δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ να διαβάζω τι κάνουν οι διαδικτυακοί δούλοι του ΔΗΣΑΚΕΛ.

Βλέπω πως ο Ηλικιακός Ρατιστής, ο μεγάλος φασίστας ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ επέστρεψε στο Χριστόφιας Watch. Και εδώ θα κάνω την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μου, διότι δεν είναι απλώς ΗΛΙΚΙΑΚΟΣ ρατιστής, ο ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ είναι και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ρατιστής.

Ιδού τι είπε:

«1. Γράφεις: “ΠΕΣ ΑΜΣ ΚΥΡΙΕ …” - Με το «ΑΜΣ» προφανώς εννοείς «ΜΑΣ». Αυτό το λάθος στη γραφή αποτελεί ένδειξη δυσλεξίας και καλό είναι να το ψάξεις [καθώς έχω εντοπίσει κι άλλα παρόμοια λάθη στα γραπτά ΣΟΥ]!»

Αυτό το έγραψε στις 26 Μαρτίου 2010 6:40 μ.μ. στο https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=1000109502515349343

Επίσης έγραψε:

«Arxiepiskopε,
Διαφωνώ! Ο Κήρυξ είναι τελικά δυσλεξικός!
Αντί να γράψει «κοπρόσκυλο», έγραψε «κοπορσκυλο»»

Αυτό το έγραψε στις 26 Μαρτίου 2010 8:06 μ.μ. στο ίδιο URL

Αυτό κατατάσσει τον περιώνυμο ΑΝΕΦΟΡΙΩΝ στην κατηγορία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ, εκτός του ηλικιακού. Είναι δηλαδή DISABLE RACIST.

Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ στα αγγλικά έχει ως εξής:

Ableism is a neologism of United States coinage used to describe effective discrimination against people with disabilities in favor of people who are not disabled. An ableist society is said to be one that treats non-disabled individuals as the standard of ‘normal living’, which results in public and private places and services, education, and social work that are built to serve 'standard' people, thereby inherently excluding those with various disabilities. By contrast with the US, United Kingdom usage favours 'Disablism' to describe the same processes. Other English-speaking nations may use either term or both.

Αυτά είναι λοιπόν ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του ΑΚΕΛ, οι βρωμεροί υπαλληλάκοι της ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ που στίλβωναν τα άρβυλα της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ.

ΗΛΙΚΙΑΚΟΙ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, επαγγελματίες ψεύτες, υβριστές, λασπολόγοι, τυφλοί οπαδοί του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

Ντροπή στο ΑΚΕΛ που για χάρη του φΑΣΙΣΤΙΚΟΥ διζωνισμού μετατράπησε σε πιο ρατσιστικό και ελιτιστικό κόμμα και από το NSDAP.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Ε κοπελια, ουλα τζαι ουλα, αλλα κατω τα χερια σας απο την Επαγρυπνηση. Ουτε για αστειο δεν πεζετε με την Επαγρυπνηση.

εμερσον, πως ξερεις τι θελει η τουρκια?? εδω και μηνες εισαι βεβαιος για τη στρατηγικη της, για το επομενο της βημα, για το τι θελει, τι ηθελε, που ειναι μπλεγμενη... για πες τα μας και σε εμας, που δεν τυγχαινει να γνωριζουμε! σου προτεινω παντως να μαθεις την ιστορια του δικου σου του κρατους, και ασε τους αλλους.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Μεταξόπουλε σου θίξαμε την Τουρκία;

Ανώνυμος είπε...

By the way που λένε και οι φίλοι μας. Εκείνο το "απόρρητο" απόκομμα με τις δηλώσεις του Κληρίδη στον Αγώνα το φωτογράφισες να το δω;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε ταγματασφαλίτη ακελοτσολιά, συμφωνείς με την χρηματοδότηση εκ μέρους του ΑΚΕΛ του Ταλάτ για να κάνει την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Τουρκία;

Είσαι μήπως και εσύ Δρασίτης;

Όχι κανονικός Δρασίτης Ενωτικός (με την Ελλάδα) βρε! Από τους ...άλλους.

Διότι:

ΑΚΕΛ = Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ της Άγκυρας

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

βλακα της πενταρας, η πηγη σας για την δηθεν χρηματοδοτηση του ταλατ απο το ΑΚΕΛ ειναι ο "εντιμος αξιοτιμος συναδερφος μιχαλης ιγνατιου"? θεοποιειτε την καθε μαλακια που λαλει ο καθενας, τζαι υποβαθμιζετε οσους αξιους δημοσιογραφους δεν σας συμφερουν?
το ξαναλεω, οταν αποδειχτει με τεκμηρια και στοιχεια (οπως αποδειχτηκε η προδοτικη, ναζιστικη αντικομμουνιστικη φυση του αρχηγου σου, γριβα), τοτε να το ξανασυζητησουμε. αλλα για φημες που διαδιδει ο ιγνατιου τζαι ο καθε ιγνατιου, γυρευτειτε αλλου...

Πενταρόγιωρκος είπε...

Τραμπουξόπουλε, ακόμα δεν μας είπες, θα ζητήσει συγγνώμη ο πρόεδρος Χριστόφιας που υποστηρίζει τον Ταλάτ, ο οποίο θέλει να μας ενώσει με την Τουρκία, σύμφωνα και με τις αφίσες του;

ή μήπως δεν θα το πράξει διότι:

ΑΚΕΛ = Το DRASIS-KES της Άγκυρας;