ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010


Χθες ο Μίκης Θεοδωράκης προέβη σε μια βαρυσήμαντη δήλωση - εκτίμηση, για τις τρέχουσες εξελίξεις με την ελληνική οικονομία. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε. Την παραθέτουμε για να προβληματιστούμε όλοι:


"Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε
με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.


Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την
απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.


Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το
στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος.




Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που
αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι.


Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;
Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν
τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.


Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.


Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της
υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.



Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που
αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.


Μακάρι να έχω άδικο.


Αθήνα, 27.4.2010
Μίκης Θεοδωράκης"


ΕΥΑΓΟΡΑΣ - για το christofias - watch

45 Σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Έχει δίκιο ο Μίκης!Οι ξένοι "συνωμότησαν" ώστε οι Έλληνες να υποβάλλουν ψευδή στοιχεία(Greek statistics),να βγαίνουν στη σύνταξη στα 45,να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης στη φοροδιαφυγή και στις καταχρήσεις!Κι όλα αυτά για να τους καθυποτάξουν!Θου,Κύριε,φυλακήν τω στόματί μου!Εν τω μεταξύ οι "συνωμότες" ξένοι ετοιμάζονται τώρα να καθυποτάξουν ένα άλλο περήφανο λαό,τους Πορτογάλλους!!!

arxiepiskopos είπε...

Kokoui μου,σε ευχαριστώ που μόλις παραδέχτηκες ότι τα κοπέλια του Χριστόφιας- Watch είναι διχοτομιστές που έχουν τα αρχίδια και το λένε!Σας κατάλαβε και το Kokoui,ρε ρεζίληδες!

Unknown είπε...

απο σημερα δηλωνω ΕΘΝΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

Ταυτιζομαι πληρως με τον Μικη και ασπαζομαι τον Κομμουνισμο που επιδιωκει την σωτηρια του εθνους.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ!!
Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ, ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΕΛΙΚΤΟ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΕΙΠΕ Ο ΑΝΕΦΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ-- " διέσωσαν τη λογική στο ΑΚΕΛ και η εξέλιξη του Κυπριακού έκτοτε έδειξε ότι είχαν απόλυτο δίκιο,γιατί χάσαμε και τ'αυγά και το καλάθι!"

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ? ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ? ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΕΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ (70% ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ? ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ- ΑΝΕΦΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΕΛΙΚΟΙ.

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ...Ε ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η 50ΡΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΙ.
ΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λίγο μεγάλο αλλά αξίζει τον κόπο.

Το ζήτημα που ανέδειξε την 20-4-2010 με το πρωτοσέλιδό του ο Ελεύθερος Τύπος είναι πολύ σημαντικότερο από ότι φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Αν υπάρχει δόλος και όχι απλή ανοησία (πόση πια;), τότε, τα καταγγελλόμενα είναι, χωρίς υπερβολή και εφόσον βέβαια ευσταθούν, το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως, ίσως, του ελληνικού κράτους, καθώς... αποτέλεσε τον πυρήνα του μηχανισμού, με τον οποίο εκτοξεύθηκαν τα spreads στα ύψη και οδηγήθηκε η χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας.

Για να γίνει κατανοητό το σκάνδαλο στο ευρύ κοινό, πρέπει να καταλάβει πρώτα κανείς πώς λειτουργεί η υποτιμητική κερδοσκοπία, το λεγόμενο «σορτάρισμα» (από το αγγλικό short selling, βραχεία πώληση) των ομολόγων.


Αυτό συμβαίνει με τον εξής τρόπο: Ο απλός επενδυτής όταν πουλάει, πουλάει ομόλογα που έχει. Αντιθέτως, ο κερδοσκόπος, πουλά ομόλογα που δεν έχει και τα οποία πρέπει να τα βρει και να τα παραδώσει στον αγοραστή μέσα σε συγκεκριμένη προθεσμία μερικών ημερών. Αν μέσα σε εκείνες τις ημέρες, που έχει περιθώριο ο πωλητής-κερδοσκόπος, τα ομόλογα χάσουν σε αξία, τότε αυτός μεν θα τα αγοράσει σε χαμηλότερη αξία, όμως θα τα παραδώσει στον τελικό αγοραστή τους στην αξία που αρχικά συμφωνήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Αν δηλαδή συμφωνήσει να πουλήσει με το spread στα 250 (υψηλότερη αξία ομολόγου) και βρει να αγοράσει ομόλογα, μερικές ημέρες μετά, όταν το spread είναι στα 350 (χαμηλότερη αξία ομολόγου), ο κερδοσκόπος θα επωφεληθεί από τη διαφορά των 100 μονάδων βάσης (δηλαδή: 1% επί του κεφαλαίου). Θα έχει κερδίσει δηλαδή 1% επί της αξίας των χρημάτων του μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Όταν παίζονται κάμποσα δις ευρώ καθημερινά, προκύπτουν μεγάλα ποσά από τη διαφορά των τιμών.

Με απλά λόγια δηλαδή, ο κερδοσκόπος συμφωνεί να πουλήσει ακριβά κάτι που δεν έχει, και ψάχνει μετά να αγοράσει αυτό το κάτι πιο φθηνά, για να το δώσει στον αγοραστή του. Αυτό είναι όλη η περίφημη κερδοσκοπία.

Το στοιχείο κλειδί σε αυτό το μηχανισμό κερδοσκοπίας αποτελεί, προφανώς, η δυνατότητα του πωλητή να παραδώσει τα ομόλογα, που συμφώνησε να πωλήσει, μερικές ημέρες μετά τη συμφωνία πώλησης. Αν αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει, δεν υπάρχει τότε η δυνατότητα υποτιμητικής κερδοσκοπίας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ας δούμε τι ακριβώς συνέβη στην περίπτωσή μας.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2009, το χρονικό περιθώριο για να παραδοθούν τα πωλούμενα ομόλογα στους αγοραστές τους ήταν 3 ημέρες (το λεγόμενο Τ+3). Οι κερδοσκόποι δηλαδή μπορούσαν να περιμένουν (ή να προκαλέσουν) να πέσει η τιμή των ομολόγων (να ανεβεί, δηλαδή, το spread) για τρεις ημέρες, χρονικό διάστημα όχι πολύ μεγάλο.

Στις 22 Οκτωβρίου 2009, η Τράπεζα της Ελλάδος έδωσε τη δυνατότητα οι τρεις αυτές ημέρες να γίνουν δέκα (Τ+10). Δηλαδή, έδωσε πολύ μεγαλύτερα περιθώρια και δυνατότητες στην υποτιμητική κερδοσκοπία, δίνοντας στην ουσία το σύνθημα για το κερδοσκοπικό πάρτυ!

Στις 10 Δεκεμβρίου 2009, έγινε κάτι ακόμη χειρότερο: Η Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε να μην επιβάλλονται κυρώσεις σε όποιον κερδοσκόπο δεν έδινε τα ομόλογα στον αγοραστή τους μετά τη λήξη των δέκα ημερών! Όχι μόνον δηλαδή είχαν όλον τον καιρό να κάνουν πάρτυ με τα ομόλογα, αλλά μπορούσαν να το κάνουν χωρίς κανένα ρίσκο! Αν δεν έπεφτε η τιμή των ομολόγων (αν δεν ανέβαιναν τα spreads), τότε αυτοί απλούστατα δεν έδιναν ποτέ στον αγοραστή ομόλογα και δεν είχαν, συνεπώς, απολύτως τίποτα να φοβούνται ή να χάσουν σε περίπτωση που δεν είχε πιάσει η κερδοσκοπική τους τακτική! Μονά ζυγά δικά τους, win-win παιχνίδι για τους κερδοσκόπους, lose-lose για τα ελληνικά ομόλογα!

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,σε υπερευχαριστώ.Το γιατί,βέβαια,δεν έχεις το I.Q να το αντιληφθείς.Πλην του ΕΜΕΡΣΟΝ και εν μέρει του ΡΗΓΑ(αλήθεια,πού χάθηκε αυτός;)οι υπόλοιποι κάνετε μαύρα μεσάνυκτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπό αυτές τις συνθήκες, όποιος ήθελε να κρατήσει ελληνικά ομόλογα και να μην τα πουλήσει, θα έπρεπε να είναι ένας πραγματικός ήρωας-«χασοσκόπος» στο πάνθεον των απανταχού Φιλελλήνων. Η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος έλεγε, στην ουσία: «κερδοσκόπησε χωρίς ρίσκο, μπορείς!»

Το εξωφρενικότερο είναι ότι αυτές οι δύο αποφάσεις δεν πάρθηκαν με Πράξη του Διοικητική της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλου, όπως ήταν το νόμιμο, αλλά με απλές εντολές της Διεύθυνσης Οργάνωσης της ΤτΕ. Η δυνατότητα που δόθηκε δηλαδή στους κερδοσκόπους να κάνουν το πάρτυ ήταν παράνομη! Η παράνομη αυτή κατάσταση επιχειρήθηκε να νομιμοποιηθεί με την υπʼ αριθ. 158/10-2-2010 Πράξη του Διοικητή της ΤτΕ, την οποία δεν θα υπέγραφε ο ίδιος ο Προβόπουλος, αλλά ο υποδιοικητής Ι. Παπαδάκης. Ούτε όμως αυτή η πράξη υπογράφηκε ποτέ και η προθεσμία 10 ημερών για να κερδοσκοπήσουν στα ομόλογα χωρίς ρίσκο έμεινε παράνομη. Νόμιμη εξακολουθούσε να είναι η προθεσμία των τριών ημερών.

Η δυνατότητα για το κερδοσκοπικό πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι τις 8 Απριλίου 2010, οπότε μειώθηκε η κερδοσκοπική προθεσμία στη μία ημέρα και αποτράπηκε σχεδόν πλήρως η δυνατότητα κερδοσκοπίας. Ήταν όμως πια πολύ αργά. Ήδη τα ελληνικά ομόλογα είχαν καταρρεύσει.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Οι οπαδοί του AKEL όπου ναναι θα κατηγορήσουν τον Θεοδωράκη από Εθνοκομμουνιστή σε Εθνικοσοσιαλιστή.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟ!!
Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ, ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΕΛΙΚΤΟ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΕΙΠΕ Ο ΑΝΕΦΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ-- " διέσωσαν τη λογική στο ΑΚΕΛ και η εξέλιξη του Κυπριακού έκτοτε έδειξε ότι είχαν απόλυτο δίκιο,γιατί χάσαμε και τ'αυγά και το καλάθι!"

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ? ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ Ο ΕΥΕΛΙΧΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ? ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΕΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ (70% ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ? ΘΑΥΜΑΣΕ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΛΙΚΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ- ΑΝΕΦΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΕΛΙΚΟΙ.

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ...Ε ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η 50ΡΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΙ.
ΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 Απριλίου 2010 8:24 π.μ.

arxiepiskopos είπε...

ΤΣΙΕΛΕΠΕ,κι εγώ και όλοι όσοι υποστηρίζουμε την πολιτική της λογικής,σε υπερευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σου!Ευτυχώς έχουμε να παραβγούμε με ηλίθιους!Βάλε μου ξανά το "θρυλικό"..."πρόδωσες....",αντιγράφοντάς το σωστά αυτή τη φορά!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ο ανεφ επιμενει
-αυτος και ο χατζηγεωργιου ειναι λογικοι και η ηγεσια , η κεντρικη επιτροπη, και η συντριπτικη πλειοψηφια του Ακελ, που διαολοστηλαν το αναν ειναι ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
θαυμαστε τον μεταξενια και ακελικοι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ο άνθρωπος που κατάφερε (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται)να φέρει την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας μέσα σε 7 μήνες ήταν ένας από τους φανατικότερους υποστηρικτές του Σχεδίου Ανάν! Θαυμάζω την πολιτική του κρίση!!!

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,σε θεωρούσα κάπως λογικό.Η τοποθέτηση σου αυτή με διαψεύδει.Δηλαδή θεωρείς πως τα σημερινά χάλια της Ελλάδας τα προκάλεσε ο Παπανδρέου σ'αυτούς τους 7 μήνες;Και σου 'λεγα εγώ,μην κάνεις παρέα με τον Τσιέλεπο και είναι μεταδοτικό,αλλά εσύ δε με άκουγες!Πλήρωνε τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς κομμένες οι εξυπνάδες.

Κάτσε διάβασε τις κινήσεις της Κυβέρνησης Παπανδρεόυ τους τελευταίους 7μήνες και έλα να ξαναμιλήσουμε.

Οικονομικά η Ελλάδα όταν ανέλαβε ο φωστήρας δεν βρισκόταν σε χειρότερη κατάσταση από άλλες χώρες της Ευρώπης. Με την άσκηση "υψηλής πολιτικής" από τον μαθητευόμενο μάγο και τους ανίκανους υπουργούς του φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,για να κόψω εγώ τις εξυπνάδες,πρέπει πρώτα εσύ να κόψεις τις κρυάδες των 11.27π.μ

Ανώνυμος είπε...

Σου το είπα ξανά μην διαφωνείς απλώς επειδή σου αρέσει το άθλημα! κάτσε και μελέτα τις κινήσεις του Χαρυ ποτερ από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία στην Ελλάδα.

Ποιο ήταν το σενάριο:

Φουσκώνουμε το έλλειμμα. Νέα κυβέρνηση είμαστε, η Ε.Ε. θα δείξει κατανόηση.

Διεκτραγωδούμε την κατάσταση της οικονομίας για να απαξιώσουμε την Ν.Δ. και να δικαιολογηθούμε για την αθέτηση των προεκλογικών μας υποσχέσεων.

Με τον κουρνιαχτό που θα σηκωθεί, περνάμε από τη Βουλή κρίσιμα νομοσχέδια που θα μας εδραιώσουν στην εξουσία.

Αυτό ήταν το σενάριο. Το είχαν κάνει στο παρελθόν. Όμως, αύτή τη φορά δεν τους βγήκε και την πάτησαν!

Τηλέμαχος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Τηλέμαχος είπε...

Υπάρχει άλλος ένας μαθητευόμενος μάγος με ανίκανους υπουργούς και ένα αναπληρωτή ΥΠΕΞ σε μιαν ανεξάρτητη (προς το παρόν) χώρα που ονομάζεται Κυπριακή Δημοκρατία που με την υψηλή πολιτική του τα τελευταία δυο χρόνια μας οδηγεί στην πολιτική χρεωκοπία.

Ο πρώην ΓΓ και νυν μαθητευόμενος πρόεδρος στηρίζει την πολιτική του στην καλή θέληση της Τουρκίας και υποστηρίζει μιαν τάχα μου λύση της οποίας η βιωσιμότητα είναι απόλυτα εξαρτώμενη στην υπογραφή και στην καλή θέληση της Τουρκίας.

Και ερωτώ. Έχει καλή θέληση η Τουρκία; Με ποιο δικαίωμα αφήνεται η βιωσιμότητα μιας λύσης στην καλή θέληση της Τουρκίας; Ποιαν συμφωνία σεβάστηκε η Τουρκία και θα σεβαστεί την λύση του κυπριακού; Ακούει κανείς; Μπαα!!!

ΥΓ. Ξέρει κανείς αν άνοιξε ο Λιμνιτης;
Ρεζίληδες!!!

arxiepiskopos είπε...

Ναι,ΕΜΕΡΣΟΝ,φρόντισε και διόγκωσε το χρέος στα 300 δισεκατομμύρια για να παίξει πολιτικά παιγνίδια!Να 'σαι καλά!Μέχρι τώρα μας διασκέδαζε ο ΤΣΙΕΛΕΠΟΣ.Τώρα οι επιλογές μας διευρύνθηκαν!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ζούσες στην Ελλάδα arhipiskopos και είχες παρακολουθήσει την κατάσταση λεπτό προς λεπτό τους τελευταίους μήνες θα καταλάβαινες το ρόλο του χάρυ ποτερ στη δημιουργία της σημερινής κατάστασης...

όπως λέει και ο Σαμαράς

Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε μια κρίση ελλείμματος. Ίδια με αυτήν που υπήρχε σε όλες σχεδόν τις χώρες της ευρωζώνης, αλλά και του κόσμου ολόκληρου, λόγω της παγκόσμιας κρίσης. Μπορεί η προηγούμενη κυβέρνηση να έκανε σφάλματα και παραλείψεις, αλλά δεν συνέβαινε στην Ελλάδα τίποτε διαφορετικό απ΄ ό,τι συνέβαινε παντού στον κόσμο.

Από τη στιγμή που ανέλαβε η τωρινή κυβέρνηση, με την αναβλητικότητά της, τις γκάφες της, τη διγλωσσία της, τις καθυστερήσεις της, τις αντιφάσεις της και τις εμμονές της, μετέτρεψε μια κρίση ελλείμματος, κοινή για όλους, σε κρίση δημόσιου δανεισμού, μοναδική διεθνώς.

arxiepiskopos είπε...

Α,ο Μεσσίας σου είναι ο Σαμαράς;Άκρως αντικειμενική εκτίμηση!

Ανώνυμος είπε...

όπως είπα και πριν δεν έχεις ζήσει από μέσα τους τελευταίους 9 μήνες ...

arxiepiskopos είπε...

Παρακολουθώντας όμως κάποια γκάλοπ βλέπω ότι ο λαός στην πλειοψηφία του είναι τη Ν.Δ που αιτιάται και,παρά τα σκληρά μέτρα,υποστηρίζει ότι αυτά είναι αναγκαία.Κι όλοι αυτοί ζουν την κατάσταση από μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Από το Κυπριακό διαδίκτυο αυτή τη φορά. Μην νομίζουμε ότι οι μόνοι εχθροί είναι εκτός των τειχών.

- - - - - - - - - - - - - - -

Θυμίζουμε ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το κράτος είναι δεσμευμένο στη θρηκευτική ουδετερότητα μέσα στο πλαίσιο της υποχρεωτικής δημόσιας παιδείας. Η παρουσία στα μαθήματα δεν προϋποθέτει τη θρησκευτική πίστη και η δημόσια παιδεία πρέπει να καλλιεργεί στους μαθητές την κριτική σκέψη», ενώ σε άλλο σημείο τονίζει ότι «το κράτος είναι υποχρεωμένο να απέχει από την επιβολή, έστω και εμμέσως, θρησκευτικών πεποιθήσεων στους τόπους εκείνους όπου υπάρχουν πρόσωπα εξαρτημένα από το ίδιο (σχολεία, δικαστήρια, δημόσια κτήρια, κυβερνητικές υπηρεσίες) ή είναι εκτεθειμένα στην εξουσία του».

Εμάς εδώ τα κρατικά σχολεία μας τα ονομάσανε κρυφά-κρυφά το ένα μετά το άλλο, γυμνάσιο αγίου τάδε και αγίου τάδε, η δε χριστιανική προπαγάνδα μέσα από το μάθημα των θρησκευτικών κατάντησε ανυπόφορη και ισάξια εγκλήματος κατά της νεολαίας μας. Μπαίνεις μέσα σε γυμνάσια και νιώθεις ότι μπαίνεις σε ιουδαιοχριστιανικό μοναστήρι από τις εικονογραφίες που βλέπεις. Οι δε ρασοφόροι καθοδηγητές-προπαγανδιστές άρχισαν να πλειοψηφούν έναντι των κανονικών καθηγητών που υπηρετούν την ανεξάρτητη γνώση και επιστήμη.

- - - - - - - - - - - - - - -

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν γνωρίζεις πολλά για την αβάντα που έχει χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ από τα ΜΜΕ πράγμα που εξηγεί και τα γκάλοπ

Αν τον Απρίλη του 2008, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα προσφεύγει στο Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι θα γινόταν στη χώρα:

1. Ο κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»

2. «Αγανακτισμένοι πολίτες» θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!

3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.

4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους

Ανώνυμος είπε...

5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.

6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.

7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.

8. Αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης, κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.

9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που έφερε τη χρεωκοπία.

10. Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.

μετά θα έρχονταν και τα "σωστά" γκάλοπ...

arxiepiskopos είπε...

Ο Παπανδρέου θα το έκανε και θα ήταν πειστικός,γιατί θα κατάγγελλε αυτούς που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και έφεραν την Ελλάδα στον γκρεμό.Η Ν.Δ δεν το κάνει,γιατί απλά δεν έχει ηθικό έρεισμα να το κάνει.Τι να πεί; Πώς ο Παπανδρέου πρόλαβε σ'ένα εξάμηνο να χρεωκοπήσει τη χώρα;Αστεία πράγματα και το καταλαβαίνεις!

Ανώνυμος είπε...

ποιοι κυβερνούσαν ρε arhiepiskope; Εγώ ξέρω ότι κυβέρνησε ο Σημίτης, του οποίου υπουργός ήταν ο Παπανδρέου, από το 1996 έως το 2004 και ο Καραμανλής από το 2004 έως το 2009.

To 1998 η ελληνική κυβέρνηση έθεσε ως κύρια επιδίωξη την ένταξη στην ΟΝΕ. Τα νούμερα δεν έβγαιναν. Ψάξε τι έκανε τότε ο Σημίτης με την Goldman Sachs.

Εγώ δεν είπα ότι πρόλαβε να δημιουργήσει το χρέος είπα ότι πρόλαβε να μετατρέψει μια κρίση ελλείμματος σε κρίση δανεισμού και να οδηγήσει στην χρεοκοπία. Ξέρεις τι χρέος έχει η Ιταλία και η Βρετανία;

arxiepiskopos είπε...

Ξέρεις τι μέγεθος έχει η ιταλική και η αγγλική οικονομία;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

re keratoukli anef oriwn-piskope
afou parakolouthas ta galop, opos les, pes mas ke ti dixnoyn gia toys xorismoys toy evelixtou re sineteraki. (90% aporiptoun thn ek peritropis ke thn paramoni epikwn opos thn dorizi o evelixtos, kai 78% tha apeiptan asizititi to ektroma dixotomisis pou kataskevase o eveliktos). pes mas anef kerata gia ta gallop afou ta parakolouthas re keratoukli.

Ανώνυμος είπε...

Συγκριτικά μιλάμε ρε!!

Η Ιταλία διατηρεί την υψηλότερη αναλογία δημοσίου χρέους προς Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν σε όλη την Ευρώπη. Εφέτος θα φθάσει στο 115,1% του ΑΕΠ, ενώ το 2010 αναμένεται υψηλότερο, στο 117,3%.

Kokoui είπε...

Mυδρους εξαπολύει με κάθε ευκαιρία ο αυλικός του απεχθούς ΑΚΕΛ,σύγχρονος Φαρισαίος «αρχιεπίσκοπος» από την Άχνα(κατά τον σχολιογράφο Κύρηκα),κατά του πρώην πρόεδρου της Κ.Δ Τάσσου Παπαδόπουλου.Από το ATTIVAN του Σπύρου μέχρι και το «σέκοντ μπέστ σολούσιον».Τότε γιατί ρε καραγκιόζη του ΑΚΕΛ,πανυγήρισες έντονα την «απόφαση» του κόμματος του αντιπαθούς Αρμένη,για παραμονή στην κυβέρνηση Tanker-όφια;Αφού κορδώνεσε κιόλας πως είσαι υποστηρικτής της «λογικής λύσης»;

Ανώνυμος είπε...

Παρεμπιπτόντως για ποια γκάλοπ λες;

Σύμφωνα με την έρευνα της GPO (MEGA), το 60,9% αξιολογεί αρνητικά την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης και το 70,2% αξιολογεί αρνητικά την ανάμιξη του ΔΝΤ.

Σύμφωνα άλλωστε και με την έρευνα της RASS (Παρόν) μόνο το 26,2% αισθάνεται ότι το ΔΝΤ θα μπορέσει να βάλει τάξη, ενώ το 62,9% πιστεύει ότι το ΔΝΤ θα επιβάλει ακραία μέτρα λιτότητας και θα αυξηθεί η ανεργία.

Η δυσμενής αυτή εξέλιξη που δυσαρεστεί τους πολίτες και δεν βρίσκει σύμφωνη την κοινωνία, αποδίδεται ευθέως στους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την έρευνα της RASS οι 2 στους 3 (65,5%) πιστεύουν ότι οι χειρισμοί της κυβέρνησης δημιούργησαν κρίση αξιοπιστίας της Ελλάδας και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Το ίδιο ακριβώς ποσοστό διαφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και στο παρεμφερές ερώτημα που έθεσε και η εταιρεία ALCO (Πρώτο Θέμα). Συγκεκριμένα, το 37,3% θεωρεί ότι η κυβέρνηση άργησε να αντιδράσει, και το 28,2% ότι έκανε λανθασμένους χειρισμούς (αθροιστικά: 65,5%) με μόνο το 23,1% να απαντά ότι η κυβέρνηση έκανε σωστούς χειρισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Παράλληλα, σύμφωνα με την RASS το 88% πιστεύει ότι η κυβέρνηση προχωρεί σε εντελώς διαφορετικές επιλογές από τις προεκλογικές της υποσχέσεις, ποσοστό που επίσης βεβαιώνεται και στην έρευνα της GPO (το 87,4% θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι συνεπές στις προεκλογικές του εξαγγελίες). Ακόμα και στην πολύ «σκληρή» για την κυβέρνηση διατύπωση που υπήρχε στο αντίστοιχο ερώτημα που έθεσε η ALCO, το 65,2% συμφωνεί ότι ο Γ. Παπανδρέου γνώριζε την αλήθεια και παραπλάνησε προεκλογικά τον ελληνικό λαό.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Οι πολίτες διαφωνούν και με την απόπειρα του Γ. Παπανδρέου να φορτώσει τις ευθύνες είτε στους κερδοσκόπους είτε στη ΝΔ.

Σύμφωνα με την έρευνα της ALCO το 64,7% απάντησε ότι φταίνε οι πολιτικοί και το επίσημο ελληνικό δημόσιο που μας οδήγησε στο ΔΝΤ και όχι οι κερδοσκόποι, ενώ στην έρευνα της RASS το 64,4% διαφωνεί ευθέως με τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου ότι ευθύνεται η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Το κυριότερο όμως είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία της GPO, ότι -ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα- η πλειοψηφία του 55,4% θεωρεί ότι υπάρχει εναλλακτική πολιτική λύση που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε, με το 42,2% να δηλώνει τη συμφωνία του με τον Α. Σαμαρά και τη δήλωση του ότι μπορούσαμε να αποφύγουμε την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

για το αρχικο ποστ: ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΟΙ, σας εισηγουμαι να συμπεριλαβετε στην ψευδοσυντακτικη ψευδοομαδα σας και τον μικη θεοδωρακη! οι καλοι χωρανε παντου! γιατι τοση αγαπη ξαφνικα απο τοτε που συνταχθηκε με τη ν.δ.? αυτα περι πλεκτανης αμερικανικης και ελεγχο των παντων, σας αρεσουν ε? συμπιπτουν με τις δικες σας φαντασιωσεις, να μας διοικει ο ομπαμα! τι ειναι αυτες οι βλακειες περι συνομωσιες? προσεξατε τον εμμεσο τροπο που ο μικης υποβαλλει τις φασιστικες του αντιληψεις, οσαν να εκφραζει ολους τους ελληνες? χαλασε ο μικης, του εκαναν πλυση εγκεφαλου τα αδερφια σας της ν.δ. φαινεται. απο πατριωτης αριστερος, εθνιστης δεξιος. βουρατε τον πουπισω, αμπα τζαι καμει αλλη βαρυσημαντη δηλωση!

Απορια: ποιο ειναι το μοναδικο κομμα κατα του οποιου δεν καταφερθηκε ποτε η ψευδοεπιτροπη?

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ο γνωστος κερατας του μπλογκ αυτου (αφου το δικο του ειναι μιζερο και μοναχικο) ανεφ οριων-ανεφπισκοπος-χριστος πεταει τη μασκα και φτυνει καταμουτρα τον ευελικτο (αυτον οποιος και να τον φτυσει του αξιζει) την κεντρικη επιτροπη του ακελ και το 80% των ακελικων που διαολοστηλαν το εκτρωμα αναν. σε μια εκηρξη υπετοψιας και πετωντας τη μασκα φτυνει καταμουτρα τους ακελικους. οταν ρωτηθηκε για τη σταση του αντρεα χριστου και του τακη γισουσουφακι χατζηγεωργιου, που ενω η ηγεσια του ακελ και ο ευελικτος χριστοφιας, η κεντρικη επιτροπη του ακελ και το 80% των ακελικων που ταχθηκαν εναντιων του αναν, αυτοι οι 2 πρσβαλλωντας καθε ακελικο, ηταν πρωτεργατες της νενεκικης πλατφορμας.

ο ανεφπισκοπος παρξικοπηματολαγνος κερατας (της γνωστης 50ρας) βριζει, προσβαλλει, φτυνει καταμουτρα το 80% των ακελικων και τους αποκαλει παραλογους κτλπ. αναδερωμενος στους 2 της νενεκικης παλτφορμας δηλωνει ο ανεφπισκοπος κερατας -"διέσωσαν τη λογική στο ΑΚΕΛ ".
αποκαλει παραλογους την ακελικη ηγεσια και το 80% των ακελικων που διαολοστηλαν το αναν και τους φτυνει καταμουτρα.
θαυμαστε τον!!!!!!!!!!!!!!!!
μεταξενια και υπολυποι ακελικοι πως νοιωθετε για τον "συντροφο" σας που φτυνει εσας, τον ευελικτο και την ηγεσια σας?
να το χαιρεστε τον κερατα σας,

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

προδωσες την πατριδα σου, προδωσες την μανα σου (και σε αποκληρωσε), προδωσες τα παιδια σου (και δεν σε αναγνωριζουν ως πατερα) ,τωρα προδιδεις και τα συντροφια σου στο ακελ.
σε προδωσε και σενα η γνωστη 50αρα ανεφουλη και σε κανε κερατα.
μμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Γιες!Έμαθες,ΤΣΙΕΛΕΠΕ,να γράφεις σωστά το "πρόδωσες".Ο αγώνας μου υπέρ των ελληνικών γραμμάτων τώρα δικαιώνεται!

arxiepiskopos είπε...

Κύριοι Επίτροποι,γιατί δε διαγράψατε την ανάρτηση του ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ στις 2.02 που είναι σε greeklish;Υπάρχει καμιά εξαίρεση που αφορά τους αγράμματους ή τους ηλίθιους;

arxiepiskopos είπε...

Επιτροπάκια,περιμένω την επόμενη ανάρτησή σας.Ελπίζω να περιέχει ίχνη λογικής.Ναι ρε,πιστεύω στα θαύματα!

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,βρήκα στο διαδίκτυο τις δημοσκοπήσεις στις οποίες αναφέρεσαι.Παραθέτεις στοιχεία κατ'επιλογην.Θα τα πούμε αύριο.