ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Σάββατο 3 Απριλίου 2010


Οι Εκκλησίες της μισής Κύπρου συλημένες, οι καμπάνες βουβές για 36 χρόνια στην (και Ευρωπαϊκή) Κύπρο του 21ου αιώνα. Η Ευρώπη… αγνοεί την τουρκική κατοχή της Κύπρου, οι ηγεσίες… κατανοούν και … παρανοούν, όμως οι Έλληνες της Κύπρου καρτερικά όταν λεν «Καλή Ανάσταση» εννοούν και «Καλή Λευτεριά»!

57 Σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ;

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Πάντως "Αναστάσιε" (να ζήσεις κιόλας για την γιορτή σου), όχι με την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία που επιδιώκουν οι ηγέτες μας. Επειδή διακρίνω μια δόση ειρωνίας/απογοήτευσης/αμφισβήτισης στην ερώτηση σου (ελπίζω να κάνω λάθος)θα ρωτήσω κι εγώ κάτι και η ερώτηση δεν απευθύνεται μόνο σε σένα: Θα έπαιρνε η ανθρωπότητα έστω και ένα δείγμα ελευθερίας, αν όσοι ήταν σκλαβωμένοι στο παρελθόν (και ιδίως οι Έλληνες) μετρούσαν πρώτα τις δυνάμεις τους και τα ισοζύγια δυνάμεων και μετά αποτολμούσαν να αγωνιστούν για την ελευθερία τους;

Θα μας πουν κάποιοι... μα σήμερα δεν ζούμε στην εποχή των σπαθιών. Ορθόν! Όμως δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούμε στις ορέξεις των ισχυρών, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Εκτός κι αν παραδεχθούμε ότι θα είμαστε "έθνος προτεκτοράτο" μειωμένων κυριαρχικών δικαιωμάτων, με πολίτες μειωμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και ήδη, ανεξάρτητα από το τι λένε τα κομματικά ποσοστά φαίνεται ότι υπάρχει αντίδραση. Ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα και να ξεκινήσει σύντομα μια πορεία ανόρθωσης και ανάκαμψης. Ελλάδα και Κύπρος, δύο κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συν ο Ελληνισμός της διασποράς (που έχει απεριόριστες δυνατότητες αν ενεργοποιηθεί σωστά) μπορούν να πετύχουν πολλά και γιατί όχι,την απελευθέρωση της Κύπρου.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ "ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ"

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Αμην αδερφια επιτροποι. Καλοι Ανασταση σε ΟΛΟΥΣ, Καλο Πασχα, Χρονια Πολλα και Φωτιση σε αυτους που μας πουλανε.

John Charalambous είπε...

Κήρυκα, μα χάθηκε ο Χρίστος Χρίστου. Λες να πήγε στα κατεχόμενα για μπαϊράμι, μιας και "Πάσχα και μπαϊράμι είναι αφέλφια δίδυμα";

Λες να μετακόμισε μόνιμα εκεί, σε καμιά κοινότητα εποίκων που έχουν "τα προσόντα" για να συμβιώσουν μαζί του;

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΒΡΕ Αναστάσιε,

Η Λευτεριά θα επιτευχθεί με τον ίδιο τρόπου που θα επιτευχθεί και η ΔΔΟ.


ΧΕΧΕΧΕΧΕ

Μακης Famagusta είπε...

Καλησπέρα.

Πρώτη φορά μπαίνω στο blog σας. Για την ακρίβεια, σήμερα γνώρισα τον κόσμο των ιστολογίων, αφού ένας φίλος μου μου είπε ότι γίνετε εδώ σοβαρή πολιτική συζήτηση.

Όμως βλέποντας το christofiaswatch, νομίζω ότι χάνουμε κάπου το μέτρο.

Τι σημαίνει επιτροπή για την αποκατάστασι της δημοκρατίας; Τι είναι όλα αυτά με τα οποία στολίζετε τον εκλελεγμένο πρόεδρο της Κύπρου; Τι είναι αυτή η εμμονή εναντίον της ομοσπονδίας, την οποία θυμήζω τη δέχεται όλη η πολιτική ηγεσία;

Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι δεν έχετε επιχειρήματα, αλλά η καταφυγή στις ύβρεις δεν είναι προς τιμίν σας.

Καλό Πάσχα πάντως.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

perastika sou makis.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Σας εύχομαι ευτυχισμένο Μπαϊράμι. Επειδή είμαι φανατική οπαδός του Ευέλικτου Καταστρόφια απόψε θα πάω να ακούσω τον καλό λόγο στο Τέμενος Ομεριέ!

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΚΗ,μπήκες στη φωλιά του κούκου.Θα γνωρίσεις επίπεδα που ούτε διανοήθηκες ότι υπάρχουν!ΡΗΓΑΣ:Αν του κάνεις λοβοτομή,μετατρέπεται σε ΑΙΑΝΤΑ.Αν κάνεις σ'αυτον λοβοτομή,μετατρέπεται σε ΚΗΡΥΚΑ.Κι αν κάνεις και σ'αυτον λοβοτομή,ανακαλύπτεις πως δεν έχει λοβό!Αυτοί είναι οι επικριτές του Χριστόφια!Παγκύπρια και μετρημένα με εκλογές,περίπου 10%.Τρώνε,όμως πολλά όσπρια!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιμουφτη-χριστο-ανεφ

αφου δεν θα σε κλαψει κανενας, τα παιδια σου σε φτυνουν, η μανα σου σε καταριεται και κανενας δεν θα σε κλαψει, αν αποφασισεις οπως τον αλλο Ιουδα, να αυτοκτονησεις, σου ευχομαι καλυτερη επιτυχια απο εκεινον. βεβαια προφανως ακομα και εκεινος ειχε παραπανω τσιππα απο σενα, αφου εκεινος τουλαχιστον προσπαθησε να αυτοκτονησει.

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΚΗ, μόλις πήρες μια έμπρακτη απόδειξη αυτών που σου είπα προηγουμένως!(χωρίς λοβό)

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

πευκο ψηλο αρχιμουφτη.

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΚΗ,επανάληψη της απόδειξης!

arxiepiskopos είπε...

ΜΑΚΗ,και κάτι άλλο.Αυτοί προσφέρουν όντως,εθνική υπηρεσία.Συσπείρωσαν το ΑΚΕΛ σε πρωτοφανή ποσοστά,άρα δεδομένο ένα 33% υπέρ της λύσης και δείχνουν και πόσο νου έχουν οι επικριτές Χριστόφια.Γι αυτό τους προκαλώ,για να εκδηλώνονται!

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

|
"Αρχιεπίσκοπε", εγώ ξέρω και αρκετούς οπαδούς του Α.Κ.Ε.Λ. που δεν τούβλα που δεν πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ της προδοσίας. Είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και δεν συμφωνούν με αυτές τις βλακείες που μας αραδιάζει ο Χριστόφιας (περί διδύμων αδερφών κ.α.) και δεν πρόκειται ποτέ να γιορτάσουν το Μπαϊράμι. Δε θα τρελαθούμε κιόλας επειδή το θέλει ένας Χριστόφιας. Όσο για το επίπεδο, τι επίπεδο περιμένετε από ανθρώπους που έχουν αηδιάσει από τα όσα απίστευτα συμβαίνουν; Ποιοι είναι αυτοί που "έχουν επίπεδο"; Αυτοί που στο όνομα του λεγόμενου ρεαλισμού δέχονται τουρκική λύση στην Κύπρο;

Unknown είπε...

Σπερθια ευχαριστω για τις ευχες σου,
ασφαλως και εγω πιστευω οτι με την ΔΔΟ οποιασδηποτε μορφης δεν θα ελευθερωθουν τα εδαφη μας. Κατα την γνωμη μου τα εδαφη μας θα ελευθερωθουν μονο με πολεμο. Αυτο το ξερουν ολοι οι πολιτικοι μας αλλα δεν τολμουν να το πουν δημοσιως διοτι ειναι ΚΟΤΕΣ. Και με το καλυμα της επανενωσης συντηρουν τον ξυλινο λογο τους.

Η επιτροπη νομιζω ανηκει στον κεντρωο χωρο κυριως στην ΕΔΕΚ η οποια συμμετεχει ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ στο Ληδρα Παλλας στις επαναπροσεγγιστικες συνομιλιες υπο την αιγιδα της πρεσβειας της Σλοβακιας.

Συνομιλητες της ΕΔΕΚ ειναι μεταξυ αλλων ο Σερνταρ Ντενκτας(DP),το κομμα του Ερογλου (ubp),το κομμα του Ταλατ (ctp),το κομμα του Αβτζι και το κομμα του Ιτζαν. Με αλλα λογια λογια συνομιλουν με τους φρουρους της κατοχης της πατριδας μας. H ομοσπονδιακη ΕΔΕΚ (με το σωστο περιεχομενο) και με αγωνες αντιστασης στο παρελθον ετσι καταλαβαινει τον τροπο λυσης του Κυπριακου; Η πατριωτικη ΕΔΕΚ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;

Ενοπλη απελευθερωση λοιπον (αν εχουμε τα κοτσια) διοτι δεν μπορω να βρω αλλο τροπο για να φυγουν οι 90,000 στρατιωτες οι 300,000 Εποικοι και αλλοι 20,000 τουρκοι που απο το 1986 εχουν πολιτιγραφηθει Τουρκοκυπριοι.
Οι αυθεντικοι Τ/κ να ζησουν μαζι μας με ολα τα νομιμα δικαιωματα της μειονοτητας οπως αυτα καθοριζονται απο το διεθνες δικαιο.
Οσοι ονειρευονται οτι θα φυγουν οι Τουρκοι ειρηνικα ειναι γελασμενοι πλανεμενοι,εξαπατημενοι και κοιμισμενοι.
Αν ο οποιοδηποτε απο εμας ηταν εποικος και ζουσε εκει τα τελευταια 25 χρονια εχοντας βρει σπιτι και δημιουργωντας μια κατασταση(δουλεια,οικογενεια κτλ)και του ελεγαν να φυγει θα εφευγε ; ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

Μακης Famagusta είπε...

Χαρά στο δικό σου το κουράγιο arxiepiskopos, που το κάνεις να μπαίνεις σε αυτή τη σελίδα και προσπαθείς με λογικά επιχειρήματα να πείσεις τους τυφλά φανατισμένους.

Προφανώς δεν έχουν επιχειρήματα και το μόνο που ξέρουν είναι να βρύζουν συνέχεια. Έχω μπει και σε άλλα σχόλια τους και είδα ότι είναι μια δράκα από σικοφάντες που βαφτίζουν με επίθετα αυτούς με τους οποίους δυαφωνούν. Θα ήθελα ένας από αυτούς να μας πει.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος που υποστηρίζεται δεν ήταν υπέρ της ομοσπονδίας; Υπάρχει άλλη πρόταση εκτός από διάλογο και συνομιλίες; Δεν είναι προς αυτή την κατευθυνση που κεινούνται όλοι μέχρι σίμερα; Από το Μακάριο και το Σπίρο Κυπριανού μέχρι τον Τάσο Παπαδόπουλο; Έχετε κάπια πρόταση εκτός από κενές συνθηματολογίες;

Όσο για τη φράση με το μπαιράμι που είπε ο πρόεδρος, έχει δίκαιο και το γνωρίζετε. Μπαιράμι και Πάσχα είναι οι μεγάλες γιορτές των δύο μεγάλων κοινοτήτων της Κύπρου(αν δεν το καταλάβατε δεν είστε μόνοι σας σε αυτό το νησί).

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε κατακαημενε βλακα χριστο-αρχιμουφτη, αφου το Ακελ εχει συσπηρωση 100% λαλεις και 78% του λαου συμφωνα με ολα τα γκαλοπ, απορριπτει τις γενναιες μαλακιες του καταστροφκια, δηλαδη το Ακελ ειναι 22%??
να σκεφτεσαι ρε γαρε πριν ανοιξεις τον βοθρο σου, ρεζιλι ρε σουργελο εγινες παλι.
εχεις ελαφρυντικα βεβαια, τετοιες μερες και να εισαι μονος ,τα παιδια σου να ψαχνουν αλλο πατερα ,η μανα σου αλλο γιο, ο κατστροφιας να κανει την μια μαλακια μετα την αλλη...εισαι αξιολυπητος εποικομουρη.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας στο νησί.

Στο νησί υπάρχει και κατοχικός στρατός και έποικοι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Η ΔΔΟ ΑΥΤΟΥΣ;;;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Και η ΕΔΕΚ ποτέ δεν έκανε την cheerleader όλων αυτών που λες!!

ΜΟΝΟ ο Χριστόφιας έκανε την εξής απίστευτη πολιτική καριέρα:

Από αφισοκολλητής στα Εδονόπουλλα.

Ανέβηκε την ιεραρχία κολλώντας αφίσες.

Έγινε ΓΓ της ΕΔΟΝ.

Μετά ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Μετά κοτζάμ πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Και τώρα ξαναέγινε αφισοκολλητής του Ταλάτ.

Άντε, σε λίγα χρόνια θα γίνει ΓΓ της Νεολαίας του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ (κεμαλικού) ρεπουμπλικανικού κόμματος.

ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ CHEERLEADER ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Α, και τον Αrxiepisko μην τον πιστεύεις

είναι ο Λεξιπένητας, ένας φασίστας ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ που διαγράφει τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο Αουγκούστο

arxiepiskopos είπε...

Πάντως αν το blog ήταν αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και ο ΚΗΡΥΚΑΣ μοντέλο,μέχρι τώρα θα τον είχαν αποσύρει από την κυκλοφορία!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ρε arxiepiskope,

Μα που το βρίσκεις τόσο χιούμορ;

Μπρρρρρρρρρρρρ

Πενταρόγιωρκος είπε...

Sorry, ρε Λεξιπένητα-νεοναζι-lexifuhrer-Pinochet θέλω να πω

Μακης Famagusta είπε...

Πενταρόγιωρκος, με την ομοσπονδία, θα μπορέσουμε να ζήσουμε σε ένα κράτος όλοι οι Κύπριοι, χωρίς τον τουρκικό στρατό και με την πλειοψηφία των εποίκων να έχει φύγει. Για τους εποίκους να σου πω πάντως ότι αν νομίζεις ότι θα φίγουν όλοι πες μας πως θα το πετύχουμε, αφού τόσοι άνθρωποι γεννίθηκαν στην Κύπρο και μεγάλωσαν εδώ. Δεν έχουν δικαιώματα αυτοί; Είναι τίποτε ζώα;. Ο Πρόεδρος έβαλε ένα πλαφών και θα μείνουν 50,000 και η τ/κ κοινότητα θα είναι σχεδόν όσοι ήταν πριν το 1974.

Για τη σταδιοδρομία του Δημήτρη, είναι εμφανές ότι σας ενοχλεί το ότι ένα παιδί απλό, ένα παιδί από το λαό, που ήταν γιος καφετζή και πουλούσε εφημερίδες, έσπασε τα κατεστημένα των δικηγόρων και των γιατρών και των εμπόρων και έφτασε στην κοριφή. Είσαστε ελιτιστές, να τι είσαστε.

Και για τις ειρωνείες που κάνεις για την υποστήριξη προς το Μ.Α. Ταλάτ, να σε ρωτήσω εάν εσύ προτιμάς τον Έρογλου. Γιατί είτε τις αναγνωρίζεις είτε όχι, εκλογές θα γίνουν. Και αυτός που θα εκλεγεί θα είναι αυτός με τον οποίο θα γύνεται η διαπραγμάτευση. Ή μήπως δε θέλεις να γίνεται διαπραγμάτευση.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Το λάθος με τον Χριστόφια Μάκη, είναι που απαρνήθηκε τη σταδιοδρομία του καφενέ και ασχοληθηκε με την πολιτική. Σαν καφετζής θα ήταν τέλειος!

Όσον αφορά τους εποίκους. Αφού τους λυπάσαι τυος καημένους, γιατί δέχεσαι μόνον 50.000; Γιατί να μην μείνουν και οι υπόλοιποι 250.000; Γιατί να μην φέρουν και τους συγγενείς τους από την Τουρκία να ευημερήσουν και εκείνοι; Να αδελφοποιηθούμε όλοι μας;

Όσον αφορά τον περιούσιο λαό, την Τ/Κ μειονότητα, αυτοί πια είναι μειονότητα και στα Κατεχόμενα. Ποιος τους υπολογίζει πλέον!

arxiepiskopos είπε...

Ας σοβαρευτούμε για λίγο!Γιατί,παιδάκια της Επιτροπής,δεν κινητοποιείστε πιο δυναμικά;Νοουμένου ότι θα έχετε ως πρόεδρο το Χριστόφια για άλλα τρία χρόνια κι ως τότε μάλλον θα πουζιάσετε,γιατί,αφού όπως λεει κι ο Κήρυκας,το 74% αποδοκιμάζει την πολιτική του,δεν καλείτε τα πλήθη των υποστηρικτών σας,που ανησυχούν για την καταστροφική του πορεία,να κατεβούν σε ογκώδεις διαδηλώσεις;Όπως κάνατε τότε με το άναμμα των φώτων των αυτοκινήτων,που ο Κήρυκας έβλεπε αμέτρητα αυτοκίνητα με αναμμένα φώτα;(και τελικά σας έπνιξε το σκοτάδι).Ιδού η Ρόδος!(το πήδημα θα έρθει μετά το τέλος της εκδήλωσης)

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, τι έχεις να πεις για την λογοκρισία που ασκεί στο διαδίκτυο ο γνωστός υποστηρικτής του καθεστώτος Λεξιπένητας;

Μάκη, πως θα φύγει ο στρατός με την συμφωνία; Πως θα φύγουν οι επιπλέον έποικοι με την ομοσπονδία;

Όταν λέω ΠΩΣ, εννοώ πες μου ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ μηχανισμούς θα αναγκαστεί η Τουρκία να σεβαστεί αυτά που θα υπογράψει...

Ανεμένουμε...

Επίσης... είσαι και εσύ έποικ-lover, αφού τους αγαπάς του έποικους τόσο.

Τους πρόσφυγες γιατί δεν τους αγαπάς; Αυτούς οι περιουσίες και η πατρίδα τους πάνε περίπατο;

Αλλά ντάξει,το καταλάβαμε. Από νεοναζί, ρατσιστές, φασίστες και μεταξωτούς τραμπούκους έχει το ΑΚΕΛ μπόλικους!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

να διαλεξεις κλονο γερο αρχιμουφτη να βαλεις το σχοινι σου, αμπα τζαι κοπει τζαι δεν τα καταφερεις.

arxiepiskopos είπε...

Πενταρόγιωρκε,δεν ξέρω κανένα Λεξιπένητα.Υπάρχει τέτοιο nickname στο blog;

arxiepiskopos είπε...

Επαναυποβάλλω την πρόταση των 10.24.Περιμένω απάντηση!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, ο Λεξιπένητας είναι ένα τρολλ του διαδικτύου του οποίο διατηρεί ένα ΟΥΔΕΤΕΡΟ, όπως λέει, συναθροιστή και έχει διαγράψει, χωρίς λόγο, όσα μπλογκ δεν του αρέσουν.

Συμφωνείς με τέτοιες λογοκριτικές, φασιστικές, πρακτικές;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ

ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ

Ρήγας

Τηλέμαχος είπε...

Αρχιεπισκοπε, αλλού είναι η Ρόδος και αλλού το πήδημα. Για κάντε εσείς μια ογκώδη διαδήλωση υπέρ της ανέφικτης ρατσιστικής ΔΔΟ που ονειρεύεστε για να δούμε τον … παλμό σας. Μπορείτε να καλέσετε τούρκους εποίκους (με αυτούς που θα κάνετε την ΔΔΟ), τούρκους κύπριους, τουρκόφωνους κύπριους καθώς και λαθρομετανάστες.

Να ρωτήσω απλά κάτι. Τι σημαία/ες θα επιτρέπεται να κρατάτε κατά την διάρκεια της διαδήλωσης σας;

Ανώνυμος είπε...

Χε χε.. Πάντως του Τσε Κεβάρα δεν θα πρέπει αφού ο Τσε ήταν υπερ της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ των λαών, άσχετα τί λέει το Κόμμα (ένα είναι το κόμμα) στα εδονόΠΟΥΛΛΑ πουλώντας τους παραμύθι.

Ρ.

ΥΓ. Χρόνια Πολλά στους απανταχού της γης Έλληνες και Ορθόδοξους Χριστιανούς.

arxiepiskopos είπε...

Πενταρόγιωρκο,τι είναι τρολ και τι συναθροιστής;Εγώ από Η/Υ δε ξέρω και πολλά.

arxiepiskopos είπε...

Εμείς,ΤΗΛΕΜΑΧΕ,δε χρειάζεται να διαδηλώσουμε,αφού δε διαφωνούμε.Όταν έρθει η ώρα θα ψηφίσουμε.Όπως οι φοιτητές τελευταία!

Anef_Oriwn είπε...

Κηρυξ(όπουλο),
Για να μην ξεχνιόμαστε,το "κλώνος" γράφεται με ωμέγα [κι όχι με όμικρον]!

Μακης Famagusta είπε...

Πενταρόγιωργε μη με κατηγορείς ότι δεν αγαπώ τους πρόσφυγες, γιατί δεν έιμαι εγώ που ψήφισα το 2004 να μην πάνε στο σπίτι τους άμεσα 100,000 πρόσφυγες. Όσον αφορά στους επίκους, να σου πω ότι δε θα τολμίσει η Τουρκία να μην εφαρμόσει τη συμφωνία, λόγω και της Ε.Ε. που πιέζει για λύση. Με τη νοοτροπία ότι η Τουρκία δε θα σεβαστεί τη συμφωνία, οδηγείτε προς αποτροπή τς συμφωνίας.

Και που με λες εποικολάτρη, νομίζω να το πεις σε άλλον, από αυτούς του ΟΧΙ. Με το Σχέδιο Ανάν θα έμπαινε κοτα και δε θα μπορούσε να υπάρξειυπέρβαση του ποσοστού.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

Καλο Πασχα σε Ολους με Υγεια, Χρονια Πολλα.
Ανεφ-Αρχιμουφτη-Χριστο καλη επιτυχια στην αποπειρα αυτοκτονιας που θα κανεις ,σαν Ιουδας που εισαι και εσυ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Θα έμπαινε "κότα" σαν πως και μιλούμε για λαγούς και πέρδικες. Διότι ως γνωστόν, τα Τουρκικά καθεστώτα έχουν τεράστιο ιστορικό παρελθόν τήρησης συμφωνιών και υπογραφών. Τεράστιο. Σινεμασκόπ μιλούμε.

Ρ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Το ότι ψήφισες ΝΑΙ σημαίνει πως όχι μόνο δεν αγαπάς, αλλά ΜΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

ΤΙ θα γινόταν με τους πρόσφυγες της Καρπασίας;; Τι θα γινόταν με τους άλλους όλους που θα έπαιρναν χαρτιά π΄σιω αντί για περιουσία;;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με ΠΟΙΟΥΣ ακριβώς μηχανισμούς θα αναγκαζόταν η Τουρκια να τηρήσει το Σχέδιο, αφού δεν προνοείτο ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο στο Σχέδιο;

ΠΟΙΑ συμφωνία έκανε η Τουρκία με τις γύρω χώρες και την τήρησε, και εσείς είσαστε τόσο σίγουροι πως θα τιμήσει την υπγοραφή της;;;

Εμείς θα χάσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία για να πάρουμε αέρα κουπανιστό και ελπίδα!!!

Από την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ ως τον ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, τον Λεξιπένητα, το ΑΚΕΛ και τον ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΤΕ: ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

O Hitler πέθανε ΑΚΕΛοφασιστάκια, να πελλάνετε!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Ο ΓΕΡΟ-ΧΙΤΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ,
Ο ΓΕΡΟ-ΧΙΤΛΕΡ ΠΑΕΙΕΙΕΙ,
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΫΡΕΡ ΟΜΩΣ ΖΕΙ,
ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, να στο πω με απλα λογια να καταλαβεις.

Ο Λεξιπένητας είναι ένας χρήστης του διαδικτύου που έχει τη δύναμη να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ με όσους διαφωνεί πολιτικά, ασχετώς αν αυτοί εκφράζουν τις απόψεις του δημοκρατικά.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΞΙΠΕΝΗΤΑ;

arxiepiskopos είπε...

Όχι,βέβαια,αν αυτό που λογοκρίνει είναι απόψεις.Αν είναι βρισιές,όπως συνηθίζετε,το πράγμα αλλάζει.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε μουφτη μα ακομα ρε? ατε ανεφ μου, ατε σχοινι και πευκο ψηλο, ατε γιε μου. θα χαρει και η μανα σου και τα παιθκια σου, σκεψου το,γινετε. just do it. nike.

ΠΑΟΛΑ είπε...

Ο Χριστόφιας σήμερα θα πάει στα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ και της ΤΟΥΡΔΥΚ;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Αχ βρε Arxiepiskope...

Πάλι αποκαλύφθηκες, έπεσες στην παγίδα μου... Χεχεχε

Βρε Λεξιπενητάκι-Λεξιφασιστάκι, φόρεσες ένα ψεύτικο arxiepiskopiko ράσο και νόμισες θα κοροιδέψεις τον κόσμο;

Δεν ντρέπεσαι να λογοκρίνεις τον κόσμο; Εεεε; Δεν ντρέπεσαι που αφαιρείς το δικαίωμα κάποιο να μιλήσει;

Αχ βρε Αουγκούστο, τι αστείους επιγόνους άφησες...

Ανώνυμος είπε...

Όχι, αγαπητή μου. Μόνο της ΤΟΥΡΔΥΚ, των Μεχμετζίκ και των Βρεττανικών βάσεων. Και να αφήσει και κάτι τσουρέκια στα γραφεία των γκρίζων λύκων ως ένδειξη καλής θέλησης.

Για την ΕΛΔΥΚ... Μα δεν υπάρχει λόγος να επισκέπτεται ξένα στρατεύματα.

Θα έλεγα ότι ίσως πάει να επισκευτεί και την παλιά του μονάδα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν καταφέρει να την βρει. Είναι δυσκολοεύρετη μονάδα αυτή.

Ρήγας

Πενταρόγιωρκος είπε...

Σήμερα το πρωί είδα το Χριστόφια να κρατά ελληνική σημαία, και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, κατέθεσε στέφανο στο μνημείο του Διγενή.

Σε δηλώσεις του είπε ότι δε γουστάρει καθόλου τον Ταλάτ, ότι δεν είναι καθόλου αδέλφια και ότι το μόνο που τους συνδέει δεν είναι το κόμμα του λαού, αλλά το γεγονός ότι η μάνα του Χριστόφια και η μάνα του Ταλάτ είναι γυναίκες.

Είπε επίσης ότι φταίει η Τουρκία για την εισβολή στο νησί και ότι το πραξικόπημα δεν ήταν η αφορμή για την εισβολή, αλλά ήταν η αιτία της λειψυδρίας. Στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ αναγνώρισε το έργο τους και ζήτησε συγγνώμη που το κόμμα του δεν πολέμησε τότε, διότι, όπως είπε οι ΑΚΕΛΙΚΟΙ μαθητές τότε είχαν διάβασμα, είχαν φορέσει μάλιστα καινούργιο πουκάμισο και θα ήταν άδικο να το λερώσουν με το αίμα τους.

Τόνισε επίσης ότι οι νοτιο-Κύπριοι είναι Έλληνες και ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους Τούρκους, ευχόμενος να δουν το φως τους και να αλλαξοπιστήσουν αυτοί, μακι όχι εμείς, όπως έλεγε πριν λίγο καιρό.

(σχόλιο από το ποντίκι για την 1η απριλιυο!!!)

arxiepiskopos είπε...

Πενταρόγιωρκο,στη βλακεία ο Κήρυκας βρήκε ανταγωνιστή!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ρε μουφτη μα ακομα ρε? ατε ανεφ μου, ατε σχοινι και πευκο ψηλο, ατε γιε μου. θα χαρει και η μανα σου και τα παιθκια σου, σκεψου το,γινετε. just do it. nike.

Lexi_penitas είπε...

Αρχιεπίσκοπε παραδέξου ότι είσαι ο Λεξιπένητας, ο Άνευ Ορίων, ο Χρήστος Χρήστου, ο Μεχμέτ Αλι Ταλατ και 50% του Ερντογάν. Πέρκιμον πνάσει η ψυσιή των αποκατα-σκατών.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Παρακαλείται ο επίσημος λογοκριτής του ΔΗΣΑΚΕΛ κ. Lexiführer να τραβάει το καζανάκι, αφού αφοδεύσει σε ξένα μπλογκς.

Υπενθυμίζουμε στο σταγονίδιο της Χούντας πως δεν είμαστε στην Χιλή του λατρεμένου του Pinochet για να βρίζει όποιον θέλει ο κάθε φτηνός και ελεεινός καθεστωτικός.

Πενταρόγιωρκος είπε...

ΧΕΧΕΧΕ...

Δείτε τι είπε ο Arxiepiskopos, ο μασκαρεμένος Λεξιπένητας-Λεξιναζί-Ναζιλεξί...

"Λεξιπένητας, ο Άνευ Ορίων, ο Χρήστος Χρήστου, ο Μεχμέτ Αλι Ταλατ και 50% του Ερντογάν. "

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση ο Arxiepiskopos να είναι Ελληνοκύπριος, έτσι; ;)

4c4c είπε...

είμαι αντιφακελάκι. μακάρι και να ήξερα τι σημαίνει φασισμός. δεν θέλω σύνορα. μόνο στο σπίτι μου για να μην πηδάτε την γυναίκα μου. ναι εκεί θέλω σύνορα. θέλω να κατεβάζω Ελληνικές σημαίες. θέλω να κάνω πίππες στου τουρκους ελεύθερα. γιατι δεν με αφήνετε ;;; τι άλλο να κάνω, πως να σας στο πω για να με βοηθήσετε ;;; όλα για την τουρκία που δεν είναι φασίστες επειδή αγαπούν την χώρα τους. αν τα έκανα αυτά εκεί το πολύ να με πηδούσαν δημόσια. αχ πόσο μ'αρέσει !!!