ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ

Τρίτη 13 Απριλίου 2010


  • Ο Πρόεδρος του κράτους, στο οποίο εισέβαλε ο Αττίλας
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, του οποίου το 36% του κυρίαρχου εδάφους του, κατέχεται παράνομα μέχρι σήμερα από τον Αττίλα
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, του οποίου οι κάτοικοι του είναι πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, το οποίο μετρά περίπου 1500 αγνοούμενους, ως αποτέλεσμα της εισβολής του Αττίλα
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, του οποίου η πολιτιστική κληρονομιά βιάζεται καθημερινά από τον Αττίλα
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, το οποίο εποικίζεται καθημερινά από τον Αττίλα
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, το οποίο μετρά εκατοντάδες εγκλωβισμένους, στο κατεχόμενο από τον Αττίλα τμήμα του
  • Ο Πρόεδρος του κράτους, το οποίο έχει απωλέσει τεράστιους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, συνεπεία της εισβολής του Αττίλα


Ο Πρόεδρος αυτού του κράτους λοιπόν, δεν αρκέστηκε στο να δώσει υπόσταση στις ψευδοεκλογές του παράνομου μορφώματος του Αττίλα, αλλά – όπως ο ίδιος αποκάλυψε – ζήτησε άδεια από τον πολιτικό εκπρόσωπο του Αττίλα, για να προβεί σε δήλωση υποστήριξης του.





Ο Πρόεδρος αυτού του κράτους, που προεκλογικά ακροβατούσε επικοινωνιακά σε μια λεπτή γραμμή, ανάμεσα στην ιδιοφυϊα και τη βλακεία, έγειρε πλέον προς τη μία πλευρά και επιδεικνύει την ανυπέρβλητη του βλακεία.


Ο Πρόεδρος εκφράζει δημόσια την υποστήριξη του στον Ταλαττίλα, για το παρελθόν του οποίου έγραψε κάποτε ο Λάζαρος Μαύρος: "υπήρξε
«μουτζαχίντ» της ΤΜΤ. Εκπαιδεύτηκε στον Άγ. Ιλαρίωνα από αξιωματικούς του Γραφείου Ειδικού Πολέμου και υπηρέτησε στον 77 λόχο της ΤΜΤ. «Με το βιβλίο το πρωί, με τ’ όπλο στο χέρι τα βράδια», όπως ο ίδιος διαφήμιζε το ένοπλο παρελθόν του, στη «Ζαμάν» 24.9.06. Και είπε ότι «είναι πράγματα που δεν λέγονται», όταν η εφημερίδα τον ρώτησε για την ένοπλη δράση του ως «μουτζαχίντ» στις επιχειρήσεις μαζί με τις μονάδες εισβολής το 1974. Κερυνειώτες Ε/κ αιχμάλωτοι θυμούνται και τα νταηλίκια του Ταλάτ όταν, ένστολος και οπλισμένος με «Τόμσον», τους έλουσε μια «βραστή ΚΕΑΝ» στον αστυνομικό σταθμό Κερύνειας, που ψοφισμένοι της δίψας τού ζήτησαν νερό!"


Ο Πρόεδρος που εκφράζει δημόσια και με ζήλο, την άποψη του για τις ψευδοεκλογές στα κατεχόμενα μέρη μας, δεν μπορεί να συνεχίσει να εκπροσωπεί τους πρόσφυγες, τους συγγενείς των αγνοουμένων και τους εγκλωβισμένους μας. Πρέπει να παραιτηθεί άμεσα!


Ο άλλος Πρόεδρος, που επιμένει να δίνει πίστωση χρόνου στην ανυπέρβλητη βλακεία, παρά τα μονοψήφια ποσοστά στα οποία βουλιάζει, πρέπει να αποσύρει την όποια αξιοπρέπεια απέμεινε και να ξανασυναντηθεί με τις αρχές των ιστορικών προκατόχων του.


ΕΥΑΓΟΡΑΣ – για το christofias - watch

57 Σχόλια:

ΣΠΕΡΘΙΑΣ είπε...

Όσο πιο γρήγορα γλυτώσουμε από τον οδοστρωτήρα Καταστρόφια που σαρώνει τα πάντα και καταστρέφει την Κύπρο στο διάβα του, τόσο το καλύτερο.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!! ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ε οχι και βλακεια.
δηλαδη τι εκαμε ο ανθρωπος τις τελυταιες 3-4 μερες μονο.
1.εχασε ενα επισημο εγγραφο της ε.ε που προωθει το απεθυειας εμποριο ε.ε - ψευδοκρατους , για το οποιο δενε ειχε ιδεα ενω εσταλη πριν 4 μηνες.
2. υποστηριζει με παθος τον εκλεκτο του σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκλογικη διαδικασια που γινεται στην κατεχομενη πατριδα του. (σημειωση - οι τουρκοκυπριοι και οι εποικοι την ερχομενη κυριακη δεν "εκλεγουν" συνομιλητη αλλα ψευδοπροεδρο του ψευδοκρατους)
δηλαδη αυτα τα 2 "κατορθωματα" σε 3 μερες συνιστουν ανυπερβλητη βλακεια??
μμμμμμμμμμ!!!!

arxiepiskopos είπε...

Ανάψετε τα φώτα,γρήγορα!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ακουσε ανυπερβλητη βλακεια και ηρθε απο την αχνα ο αποκληρος γιος της μανας του προδοτη. καλως τον ανεφ-αρχιμουφτη-χριστο.
μιζερε, σου δινει ζωη το χριστοφιας γουοτς, η μανα σου σε αποκληροσε και σε αρνηθηκε, τα παιδια σου δεν σε αναγνωριζουν πια και σε φτυνουν, δεν αντεχουν να ειναι τα παιδια του προδοτη , και εσυ εδω, να φυτοζωεις ,συρθου παλι στην τρυπα σου στο χωμα εφιαλτη.
μμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!

Τηλέμαχος είπε...

Αρχιεπισκοπε, εσυ ζητησες την αδεια του κ. Ταλατ πριν κανεις σχολιο;

pao giapanda είπε...

OTAN O "AΡΧΙΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΟΛΟΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Κάμετε,ρε Σπεθία,λαικό αίτημα την παραίτηση Χριστόφια!Τι σας εμποδίζει;Να σου πω εγώ:η έλλειψη λαού!

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,αποφεύγεις να μου απαντήσεις,γιατί;Τελικά,ποια είναι ηγνώμη σου;Η Κοκκινοσκουφίτσα συμπεριφέρθηκε καλά στον κακό λύκο;Σύγκρινε τη στάση της με τα τρία γουρουνάκια και με τη Χιονάτη(κατ'οίκον εργασία με ερώτηση κρίσεως)

ΠΑΟΛΑ είπε...

Εξαιρετικό το κείμενο στο Ερετικο Ιστολόγιο για τους Μισιαούλη - Καβάζογλου και την αλλοπροσαλλοσύνη του ΑΚΕΛ. Συμφωνώ ΣΠΕΡΘΙΑ, μόνη λύση είναι να παραιτηθεί ο Ευέλικτος Καταστρόφιας πριν μας πάρει όλους στον πάτο. (Αν και μετ΄τονπάτο υπάρχει ο απόπατος αλλά αυτό είναι άλλου παπά ιστορία).

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,αληθεύει η πληροφορία μου ότι είσαι γόνος του αρχιεοκαβητατζή Τσιέλεπου από την Πάφο;Σόι πάει το βασίλειο!

arxiepiskopos είπε...

ΠΑΟΛΙΤΣΑ,μπήκα κι εγώ στο Ερετικό Ιστολόγιο.Η άποψή μου είναι πως πρέπει το ρο να αντικατασταθεί με το μι!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόφιας είναι ο Πουργουρίδης της αριστεράς.

Ο άνθρωπος είναι ΑΦΕΛΗΣ σε βαθμό ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που κάνει αυτά που κάνει.

Ο άνθρωπος έχει κάνει ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και έχει δώσει ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ σε μεγάλα ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Στα ίδια αφεντικά που δίνει λόγο και ο Ταλάτ.

Γι'αυτό και έχουν ξεσκιστεί συγκεκριμένα διεθνή πολιτικά λόμπυ να το κλείσουν το θέμα σήμερα τώρα που στον νότο είναι ο δικός τους ευνούχος.

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τους χαλούσε τη σούπα.

Το μεγαλύτερο λάθος του Παπαδόπουλου είναι που έδειξε εμπιστοσύνη στο AKEL και ειδικά στον Χριστόφια.

Ρ.

Ζήνων Αποστολίδης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όχι παίδες, αυτό δεν το δέχομαι.

ΔΕΝ μας ενδιαφέρει η γυναίκα κανενός, η μάνα κανενός, η κόρη κανενός.

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε ποιός έχει γενέθλια, ούτε ποιός σβήνει κεράκια.

Μα ενδιαφέρουν τα νενέκια που συναντούμε μπροστά μας. Δεξιά και αριστερά. Άντρες ή γυναίκες. Όχι οι οικογένειες τους.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΤΑΚΟΜΠΛΕΞ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ.

Μην τρελλαθούμε τελείως.

Ρ.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Συμφωνούμε με το Ρήγα. Και ακόμη και αν δε σβήνουμε σχόλια, αυτό το σχόλιο το έχουμε διαγράψει.

Φίλε Αποστολίδη, ο αγώνας μας για απελευθέρωση και για σωτηρία από το Νενεκισμό και τον Αττίλα, γίνεται με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι με προσωπικές επιθέσεις και απαξιωτικά σχόλια τύπου Κωστακόμπλεξ-Anef_Oriwn.

Αγώνα κάνουμε.

arxiepiskopos είπε...

"...ο αγώνας μας γίνεται με πολιτικά επιχειρήματα...",λέει η Επιτροπή!Δείγμα των πολιτικών επιχειρημάτων είναι ο τίτλος της ανάρτησης("Ανυπέρβλητη βλακεία")και το "πολιτικό" επιχείρημα του ΡΗΓΑ("ο άνθρωπος είναι αφελής σε βαθμό βλακείας").Να σας απαντήσω κι εγώ πως είστε κομπλεξικά λέσια(εξίσου πολιτικό επιχείρημα!)

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ε οχι και βλακεια.
δηλαδη τι εκαμε ο ανθρωπος τις τελυταιες 3-4 μερες μονο.
1.εχασε ενα επισημο εγγραφο της ε.ε που προωθει το απεθυειας εμποριο ε.ε - ψευδοκρατους , για το οποιο δενε ειχε ιδεα ενω εσταλη πριν 4 μηνες.
2. υποστηριζει με παθος τον εκλεκτο του σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ εκλογικη διαδικασια που γινεται στην κατεχομενη πατριδα του. (σημειωση - οι τουρκοκυπριοι και οι εποικοι την ερχομενη κυριακη δεν "εκλεγουν" συνομιλητη αλλα ψευδοπροεδρο του ψευδοκρατους)
δηλαδη αυτα τα 2 "κατορθωματα" σε 3 μερες συνιστουν ανυπερβλητη βλακεια??
μμμμμμμμμμ!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

εν τω μεταξυ τα ερωτηματα παραμενουν ρε ηλιθιοι

ΠΡΟΣ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ
ΠΡΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗ-ΑΝΕΦ ΟΡΙΩΝ)AΠΟ ΑΧΝΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΟΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1
ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1/16 ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ?


ΕΡΩΤΗΜΑ 2-
Η "κυβερνηση καταστροφκια" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΓΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕ Ε.Ε. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο καταστροφιας ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΠΕ "εγω εν τζαι" ΕΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΡΙΝ ΤΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΙΠΕ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ", Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ καταστροφια (που πλερωνεται 80,000 ευρω) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ "ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ καταστροφια" .ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΑΝ ΠΛΛΟΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 59. Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. mmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

Τηλέμαχος είπε...

Ο ευέλικτος σωτήρας οδοστρωτήρας, η επίτροπος Ανδρούλλα, και ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών φάντασμα Μαρκουλλακος τα έκαμαν θάλασσα ως συνήθως.

Δημοσκόπηση: Τα έκαναν μαντάρα με τον κανονισμό γιατί
• έχασαν τα έγραφα;
• δεν κατάλαβαν το νόημα των εγγράφων όταν τα διάβασαν;
• δεν τα διάβασαν καθόλου;
• τα διάβασαν και τα έκαναν γαργάρα;

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αγορινα αρχιμουφτη-anef oriwn-χριστο χριστου, τι καιρο κανει στην αχνα?
εμεις ημασταν απο αυτους που ο τσελεπος και οι εοκαβητατζηδες εψαχναν με λυσσα για να μας καθαρισουν, και η τουρκικη εισβολη μας βρηκε φυλακισμενους της εοκαβ στις κεντρικες φυλακες, δεν ειμαστε σαν αυτους, εσας, που κερνουσαν τους πραξικοπηματιες γλυκο καρυδακι και τους ανοιγαν τις πορτες των σπιτιων τους και τους εδιναν τις κορες τους, οπως κανετε τωρα με τους εποικους δηλαδη.
δεν ερχεσαι μια βολτα στην παφο και να σταθεις να φωναξεις υπερ του τσελεπου και της εοκα β? κοπιασε. πλακα θα εχει. μην ξεχασεις την βαζελινη σου.
and happy birthday to the wife my boy
mmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!

arxiepiskopos είπε...

Τσιελεπούδιν ΚΗΡΥΚΑ,η Πάφοςσας ξέρει καλά!Θυμήσου λίγο και την υπόθεση του Νεοκλή στην Πάφο στις 16 του Ιούλη 1974!Λέσhιν,που έγινες σήμερα άνθρωπος να το παίζεις και αντιστασιακός!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ασε κοριτσαρα αρχιμουφτη-ανεφ δεν πιανει. γυρεφτου αλλου. εγω ειδικα σε σενα που κερνουσες καρυδακι τους εοκαβητατζηδες και τους ποροσφερες τη κορη σου, οπως κανεις σημερα με τους εποικους, δεν εχω να δωσω διαπιστευτηρια αντιστασιακου. ασε αγορακι. οταν εμεις ημασταν στις κεντρικες φυλακισμενοι της εοκα β εσυ γυρευκες τη φιζα και αλλαζες σεντονια.
οπως κανεις τωρα με τους εποικους.
and happy birthday to the wife my boy mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ" ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ 7 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.
Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΞΑΝΑΞΤΥΠΗΣΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΙΤΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, "ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ" ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.
ΕΠΙΚΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
and happy birthday to the wife my boy .mmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

«Η Σημερινή», στο πρωτοσέλιδο της θέμα με τίτλο «Γνώριζαν – σιώπησαν για το ‘απευθείας εμπόριο’», γράφει ότι έγκυρες πληροφορίες της ‘Σ’ κάνουν λόγο για αποστολή σε εφτά λειτουργούς του Υπουργείου Εξωτερικών προειδοποιητικού email στο οποίο ήταν επισυνημμένο το πολυσέλιδο έγγραφο το οποίο επανέφερε μεταξύ άλλων και τον κανονισμό για το ‘απευθείας εμπόριο’.


«Ο Φιλελεύθερος», με τίτλο «ΕΕ: ‘Σας ενημερώσαμε’», γράφει ότι θέλοντας να τερματίσει τις συζητήσεις, η Κομισιόν ξεκαθαρίζει ότι τα κράτη μέλη της ΕΕ, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, ενημερώθηκαν με ‘επίσημο μήνυμα’ από τον περασμένο Δεκέμβριο για την προώθηση της διαδικασίας έγκρισης του απευθείας εμπορίου.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,τώρα που έμαθα πως είσαι Τσιελεπούδιν,λύθηκε και η απορία μου πώς μπορούσε άνθρωπος δημοκρατικός να τα βρίσκει με φασιστοειδή τύπου Συλλούρη και Ρίκκου!Ρε,φασίστα,που εσκότωσες το Νεοκλή που το ξύλο,έχεις και μούτρα να το παίζεις και αντιστασιακός;Μα πες μου,εμεταμφιέστηκες για να ψαρέψεις θύματα;Άκου,ΚΗΡΥΚΑΣ,το Τσιελεπούδιν που την Πάφον!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ασε κοριτσαρα αρχιμουφτη-ανεφ δεν πιανει. γυρεφτου αλλου. εγω ειδικα σε σενα που κερνουσες καρυδακι τους εοκαβητατζηδες και τους ποροσφερες τη κορη σου, οπως κανεις σημερα με τους εποικους, δεν εχω να δωσω διαπιστευτηρια αντιστασιακου. ασε αγορακι. οταν εμεις ημασταν στις κεντρικες φυλακισμενοι της εοκα β εσυ γυρευκες τη φιζα και αλλαζες σεντονια.
οπως κανεις τωρα με τους εποικους.
and happy birthday to the wife my boy mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει όντως δήλωση του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας που λέει ότι

δεν μπορεί να στείλει 30 χιλιάδες «ψήφους» στον Ταλάτ για να «εκλεγεί». ;

Unknown είπε...

Εδω και 3 μηνες ειχα πει πως υπηρχαν εγκυρες πληροφοριες πως μεθοδευεται με την συνενοχη της κυβερνησης μας η αρση του εμπαργκο των κατεχομενων με μοναδικο ανταλαγμα το ανοιγμα των λιμανιων της Τουρκιας προς τους Ε/Κ ΟΧΙ ομως και για την Κυπριακη δημοκρατια.

Το καθεστος Χριστοφια μεθοδευει ξεκαθαρα την αναβαθμιση του ψευδοκρατους με σκοπο την ψυχολογικη τρομοκρατια και εξασκηση πιεσης στον λαο για να δεχτουν στο τελος την προδοτικη λυση.

Επονται και χειροτερα

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ" ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ 7 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.
Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΞΑΝΑΞΤΥΠΗΣΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΙΤΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, "ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ" ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.
ΕΠΙΚΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
and happy birthday to the wife my boy .mmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τηλέμαχος είπε...

Ρε παιδιά, έχει ξεφύγει η κατάσταση!

Στο θέμα μας.

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,για σεναριογράφος ταινιών επιστημονικής φαντασίας και τρόμου,θα διέπρεπες!Αλλά και στο blog δεν τα πας κι άσχημα!Με τον ομοιδεάτη σου τον Τσιέλεπο,το φασιστοειδές της Πάφου,κάνετε ακτύπητο και διασκεδαστικό δίδυμο!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιεπισκοπε-ανεφ οριων,
εισαι σπιτι???
ξερεις γιατι ρωτω,
μμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!
να μας ζησει.
μμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλαξες τα σεντονια? οπως παλια.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,τώρα κατάλαβαγιατί δηλώνεις θαυμαστής του Τσε.Είναι η αρχή του ονόματος ΤΣΕ-λεπος!!!

Unknown είπε...

Τα γεγονοτα το επιβεβαιωνουν και θα δεις συντομα το αντιδωρο της Τουρκιας που θα ειναι το ανοιγμα το λιμανιων στους ΕλληνοΚυπριους. Εδω θα μαστε να τα πουμε

Unknown είπε...

φυσικα να απαντησεις με πειστικοτητα στην ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (για αλλη μια φορα )που σου εθεσα δηνοντας μαλιστα και επιλογες. Αν μπορεις να καταρηψεις τα γεγονοτα τοτε παραδεχομαιλαθος

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ????????????????????

Unknown είπε...

φυσικα να απαντησεις με πειστικοτητα στην ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (για αλλη μια φορα )που σου εθεσα δηνοντας μαλιστα και επιλογες. Αν μπορεις να καταρηψεις τα γεγονοτα τοτε παραδεχομαιλαθος

ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ????????????????????

arxiepiskopos είπε...

Γίνεται έρευνα.Θα σε ενημερώσει ο Στεφάνου.Δεν είμαι κι εγώ μαντης,για να ξέρω τα αποτελέσματα μιας έρευνας πριν τελιώσει.Ενώ εσύ κι Τσιέλεπος τα ξέρετε!

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν άλλη κυβέρνηση Αρχιεπίσκοπε δεν θα χρειαζόσουν έρευνα θα ήξερες σίγουρα ποιος φταίει!

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

arxiepiskopos είπε...

ΕΜΕΡΣΟΝ,καλωσόρισες στους Δελφούς!!!!

Τηλέμαχος είπε...

Η έρευνα σας εμαρανε!!!

Η Ανδρούλλα γιατί δεν σας ενημέρωσε; Μάλλον δεν θα πολύ κατάλαβε το έγγραφο!

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μαρκουλλης γιατί δεν πήρε είδηση;

Ο Έλληνας επίτροπος και το Ελληνικό ΥΠΕΞ γιατί δεν σας ενημέρωσαν; Που είναι η αγαστή συνεργασία;

John Charalambous είπε...

Ρε αρχιδεπίσκοπε, τούτα που γράφεις διούν σου τα έτοιμα και δακτυλογραφείς τα ή είσαι εσύ ο εμπνευστής της ηλιθιότητας που εκπέμπεις;

Ανώνυμος είπε...

Σημερινός Φιλελεύθερος Απόσπασμα από άρθρο του Του Άριστου Μιχαηλίδη

Για όσους δεν θέλουν να παρασύρονται και θέλουν πραγματικά να μάθουν πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, εισηγούμαστε να διαβάσουν τα (σχετικώς καινούργια) βιβλία:

1.Ιστορία της Κύπρου, τόμος Α (1878 - 1949) του Χάιντς Α. Ρίχτερ.

2.Οι διαιρέσεις της Κύπρου, του Πέρρυ Άντερσον.

3.Κύπρος 1957 - 1963, της Νταϊάνας Μαρκίδη.

Διαλέξαμε ειδικά αυτά τα τρία, διότι οι συγγραφείς είναι και οι τρεις ξένοι, ιστορικοί, ακαδημαϊκοί, που έγραψαν τα βιβλία τους μετά από πολύχρονες μελέτες και δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με τη λεγόμενη αστική τάξη, ούτε με τις ενδημικές ασθένειες των νεοκυπρίων.

Υπάρχουν και πολλά άλλα, έγκυρα και επιστημονικώς αναγνωρισμένα βιβλία και για όσους ενδιαφέρονται θα ξαναμιλήσουμε.

Οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσουν να μαθαίνουν την ιστορία από τις αυτοσχέδιες και επικίνδυνες ατάκες του Προέδρου Χριστόφια και του Ευχάριστου Σαββατόβραδου.

Μάριος είπε...

Πραξικοπηματοκάπηλε άνευ ορίων αρχιεπίσκοπε, μπορείς να μας εξηγήσεις ποιος φταίει για το έγγραφο που δήθεν εχάθηκε και γιατί είναι φασίστες ο Συλλούρης και ο Ρίκκος;

arxiepiskopos είπε...

Την ιστορία,ΕΜΕΡΣΟΝ,την μαθαίνεις και από βιβλία και από τη ζώσα πραγματικότητα.Για παράδειγμα,δε χρειάζομαι ακαδημαικό για να με μάθει ποιος ήταν ο Τσιέλεπος στην Πάφο ,που σήμερα εμφανίζεται ως ομοιδεάτης σου σ'αυτό το blog,ως ΚΗΡΥΚΑΣ!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

αρχιεπισκοπε-ανεφ οριων,
εισαι σπιτι???
μμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ" ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ 7 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.
Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΞΑΝΑΞΤΥΠΗΣΕ.

ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΙΤΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, "ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ" ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.
ΕΠΙΚΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά ο Πέρρυ Άντερσον, ακαδημαϊκός, είναι και δηλωμένος Μαρξιστής. Στο βιβλίο του αναφέρει:

"Από αμιγώς στρατιωτικής άποψης, ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν από όλα τα αντι-αποικιακά κινήματα μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, ίσως ο πλέον επιτυχής."

("As a purely military performance, the EOKA campaign was perhaps the most successful of all anti-colonial resistances in the postwar period.")

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος και οι γύρω του έχουν αποδεικτεί ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Η πολιτική και η νοοτροπία που ακολουθούν μπορεί να δούλεψε τόσα χρόνια μέσα σε ένα Κόμμα ξενόφερτο, ξενόδουλο, σταλινικό, αλλά δεν μπορεί να δουλέψει σε επίπεδο κράτους, όπου οι πολίτες ζητούν απαντήσεις σε όλα αυτά που συμβαίνουν και όπου το Κόμμα δεν μπορεί ούτε να μας "διαγράψει" ούτε να μας απομονώσει και να μας περιθωριοποιήσει, όπως έχει κάνει με ΔΙΚΑ ΤΟΥ μέλη στο παρελθόν.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, οι Τούρκοι του νότου δεν ψηφίζουν στις κατά τον Χριστόφια και κατά το Τούρκικο καθεστώς εκλογές;

Εάν Ναι, τότε ο Ταλάτ βγαίνει σίγουρα νικητής, εκτός και αν ο Τασάκ(ιας) έβγαλε φιρμάνι στην ηγεσία του ΔΗΣΥ να στηρίξει Έρογλου, που δεν το νομίζω.

Έχω την εντύπωση ότι ο Τασάκ θα υπακούσει στα Μεγάλα Αφεντικά και θα ψηφίσει τον προοδευτικό αδελφό μουτζαχεντίν της ΤΜΤ.

Και ο Έρογλου στα ίδια αφεντικά δίνει λόγο, αλλά άλλο σκοπό εξυπηρετεί.

Όλοι οι σκύλλοι μια γενιά.

All dogs one generation.

(Σόρρυ Σαββάκη, εσύ είσαι εξαίρεση.)

Ρ.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

ΡΗΓΑ, πιστευεις οτι ο αγωνας της ΕΟΚΑ πετυχε? πιστευεις, κρινοντας εκ του αποτελεσματος, οτι ορθως εγινε ο Αγωνας? Πιστευεις οτι χωρις τον Αγωνα, θα ειμασταν σε χειροτερη η καλυερη θεση?

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, τελικά είσαι μεγάλη λέρα.

Ποτέ δεν απαντάς στα ερωτήματα απ' ότι βλέπω, και βρίζεις και τους άλλους από πάνω.

Αυτό είναι το ήθος σου λεξιπενητολάγνε.

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope-Lexifuhrer-AnefOriwn-Chris_Chris

Συμφωνείς με το γεγονός πως ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ έλουνε σαδιστικά με μια βραστή ΚΕΑΝ τους Ε/κ αιχμαλώτους το 1974 ως μουτζαχιντ;

Ανώνυμος είπε...

Από ερωτήσεις πρώτοι! Εσύ τι πιστεύεις Μεταξόπουλε;

Πενταρόγιωρκος είπε...

Βεβαίως και πέτυχε ο αγώνας της ΕΟΚΑ Ταγματασφαλίτη Χριστοφοτσολιά Μεταξόπουλε, διότι μπορεί να μην πετύχαμε την Ένωση, αλλά τουλάχιστον κερδίσαμε την ανεξαρτησία μας. Ο ΑΓΩΝΑΣ έθεσε πολύ ψηλούς στόχους, μπορεί να μην τους πέτυχε όλους, αλλά πέτυχε μιας μορφής ελευθερία. Γιαυτό και εσείς οι τραμπούκοι του ΑΚΕΛ,όπως ο παππούς σου ας πούμε,κατέδιδαν αγωνιστές.

Διότι η κυπριακή δημοκρατία είναι αποτέλεσμα της αντίστασης των Κυπρίων στους Άγγλους,γιαυτό τόσα χρόνια το ΑΚΕΛ προσπαθεί να την διαλύσει και γι αυτό τόσα χρόνια κερνάτε γλυκό καρυδάκι την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ, την Χούντα, το ΕΛΑΜ,τους μουτζαχίντ της Αγκυρας, τον Ταλάτ και άλλους φασίστες,διότι θέλετ ενα διαλύοσνυ την Κυπριακή Δημοκρατία.

Και τώρα που πιάσατε την εξουσία,το προσπαθείτε ακόμη περισσότεορ,γιατί μισείτε την κυπριακή δημοκρατία,γιαυτό ο χριστόφιας υποστηρίζει τον φασίστα Ταλάτ,διότι αναγνωρίζει την νομιμότητα του ψευδοκράτους συνειδητά.

Και εσύ είσαι ένας ακόμη φρουρός της κατοχής, όπως και οι Τούρκοι στρατιώτες, πιστός οπλοφόρος, φορέας σιδεγροθιών και σιδερολοστών και ακούραστος κεραστής γλυκού καρυδακίου.

arxiepiskopos είπε...

Πενταρόγιωρκο,υπάρχει επιδημία γαστρεντερίτιδας.Την άρπαξες,βλέπω!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Arxiepiskope, δεν αποναζιστοποιείσαι με τίποτε!