ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

To εξώφυλλο του σημερινού φύλλου της εφημερίδας "Κυπριακό Ποντίκι" έχει στο κέντρο, ευχές προς το Christofias-Watch! Ευχαριστούμε!

Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο θα ήθελε να ευχαριστήσει την εφημερίδα "Κυπριακό Ποντίκι", για την προβολή μας σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Μαζί, συναγωνιστές του Ποντικιού και αγαπημένε μας φίλε Κώστα, δίνουμε τη μάχη ενάντια στον Οδοστρωτήρα και στην Ακελική Λαίλαπα που έπληξε τον τόπο.

Εσείς από την επιτυχημένη εφημερίδα σας,
τη Νο 1 εβδομαδιαία εφημερίδα και εμείς από το Blog μας.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή και για τη συμπαράσταση από την αρχή της διαδρομής μας ως blog.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό αγώνα ενάντια στο καθεστώς.

Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο

33 Σχόλια:

Μακης Famagusta είπε...

Βρε φασίστες, η γελοιότητα σας δεν έχει όρια. Μόνοι σας δημοσιεύεται αναδημοσιεύεται και αυτοδιαφιμίζεσται.

Αφού εσείς οι ίδιοι βγάζεται το κυπριακό ποντίκι. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι!

ΕΔΕΚ Η.Β. είπε...

Μάκη, πες του Anef του μάστρου σου, ότι οι εκπρόσωποι του φασισμού στην Κύπρο, είσαστε εσείς.

Σάββας Παπάκης είπε...

Και πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα κ. ΕΔΕΚ Η.Β. εκ Πάφου ορμώμενε;

Μήπως γιατί συμμετείχαμε στην κυβέρνηση Κληρίδη μαζί με πραξικοπηματίες υπουργούς; Μήπως γιατί βγάλαμε πρόεδρο τον Κληρίδη το 1998; Μήπως γιατί κρυβόμασταν στην πρεσβεία της Λιβύης όταν έγινε το πραξικόπημα; Μήπως γιατί ο εθνικιστικός λόγος μας και η νοοτροπία μας δε διέφερε από την ενωτική ρητορία της ΕΟΚΑ Β; Μήπως γιατί στη βία της ΕΟΚΑ Β απαντούσαμε με αντιβία και με ένοπλους γενειοφόρους;

Σαν δε μας παρατάτε λέω γω.

Μαρκος Μεταξοπουλος είπε...

Νο1 εβδομαδιαια εφημεριδα?? Το πραξικοπηματιακο Ποντικι?? Α ρε thinner που χρειαζονται μερικοι!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Χαχαχα, η αντιστασιακή ΕΔΕΚ και το μακαριακό τασσικό Ποντίκι εγινήκαν τωρά "πραξικοπηματικά".

Ρε Μεταξένιε Ταγματασφαλίτη, πρέπει να σου το ξαναπώ πως φασίστες είναι αυτοί που κερνούσαν γλυκό καρυδάκι την Χούντα, αυτοί που δεν πολέμησαν την ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ και αυτοί που εφαρμόζουν σήμερα πολιτική Κληρίδη (εκ περιτροπής κλπ).

Πενταρόγιωρκος είπε...

Επίσης φασίστες είανι κάποιοι Λεξιπένητες-Lexiarxiepiskopoi-Free Willy-Gazimagusa που είναι ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΩΤΙΚΟΙ.

ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ!

ΤΟΥΡΚΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΟΙ!

Πενταρόγιωρκος είπε...

Και για να μείνουμε και εντός θέματος:

ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΡΟΠΉ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ-WATCH ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!

Πλαστήρας είπε...

Αν και δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί πρέπει να πω στο Μάκη, στο φρη Γουίλλυ και στο Μεταξόπουλλο ότι είσαστε αξιοθρήνητοι. Διερωτώμαι αν πιστεύετε κι εσείς αυτά που γράφετε.

Μου αρέσει που όταν το AKEL τα βρει σκούρα θυμάται ΕΟΚΑ Β Χούντα και πραξικόπημα, τη στιγμή που με την πολιτική του στην ουσία ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΕΙ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ το έγκλημα του πραξικοπήματος: Τουτέστιν η τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.

Πείτε μου ρε ειλικρινά ρε παιδιά: Σας ενοχλεί πολύ να μιλούμε έστω και για σκοπούς ιστορίας για Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, έτσι; Είμαστε φασίστες κλπ, άσχετο αν στη διενέργεια του Ενωτικού Δημοψηφίσματος το 1950 πρωταγωνίστησε το AKEL με τον μηχανισμό του.

Όταν όμως ο αδελφός σας ο Ταλαττίλας έβαλε αφίσα που μιλά για Ένωση της Κύπρου με την Τουρκία δε βγάλατε άχνα!

Πείτε μου, καταδικάζετε ή όχι την ενέργεια αυτή του εγκάθετου της Άγκυρας, ναι ή όχι;

arxiepiskopos είπε...

"Το Christofias Watch ευχαριστεί το Κυπριακό Ποντίκι",σαν να λέμε η πουτάνα ευχαριστεί την πατρώνα της που της βρίσκει πελάτες!Συναδελφική αλληλεγγύη!

arxiepiskopos είπε...

ΑΙΑΝΤΑ,τι γίνεται με τους 100 φασίστες Ομονοιάτες που έγραψες πως ξυλοκόπησαν το Μάντζιο;

ΠΑΟΛΑ είπε...

Σαν να λέμε αρχιδομούρη

ο Χριστόφιας ευχαριστεί το Μεμέταλί του που υπάρχει και του δίνει κι αυτού νόημα ύπαρξης.

Jobscy.eu είπε...

ΟΔΗΓΙΑ 2003/96/ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (google it)
Η ευρωπαϊκή ένωση εκδίδει οδηγίες προς τα κράτη μέλη και αυτά οφείλουν να τις σεβαστούν. Βέβαια υπάρχουν υποχρεωτικές και μη υποχρεωτικές.
Η συγκεκριμένη καθορίζει τα ποσά φορολογίας στα καύσιμα που πρέπει να υποβληθούν τα οποία προφανώς είναι τα μισά από αυτά που θα μας μπήξουν…
Όσο αφορά τις εξαιρέσεις η Μικρή μας χώρα προφανώς και πάλει δεν διεκδίκησε.. το γιατί ρωτήστε αυτούς που ήταν απόν.
http://paratiritirio-cy.blogspot.com/

Jobscy.eu είπε...

Καλή ψήφο γιατί όταν έρθουν οι εκλογές όλα τα κοματόσκυλλα θα επιστρέψουν στο κλουβί τους. Συμπεριλαμβανομένων βέβαια όλων των κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Έγραψε ο μεταξένιος πρίγκιπας:

Α ρε thinner που χρειαζονται μερικοι!

Καλά, μιλούμε ψάρωσα.

Για κοίτα ρε που χαλάρωσαν τα κουπέπια και τυλίγονται μόνα τους.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Φαμακουστιανέ, το ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ δεν το γυρίζει η γλώσσα σου ή μήπως είναι πολύ ...σωβινιστικό για τα δικά σου μέτρα;

Κατά τα άλλα σου φταίνε οι Λεμεσιανοί και οι Παφίτες.

Ρ.

Ανώνυμος είπε...

Ακελάκια,

Για κοίτα που τελικά γίναμε ΟΛΟΙ Ενωτικοί.

Ε-Ε-Ε !

Ο-Ο-Ο !

Με Ομ-ό-νο-ια πρω-τάθ-λη-μα

Τα-λάτ πρωθυ-πουρ-γό!



GIVE ME A 'T' -- T
GIVE ME AN 'A' -- A
GIVE ME AN 'L' -- L
GIVE ME AN 'A' -- A
GIVE ME A 'T' -- T


Ρ.

arxiepiskopos είπε...

Ψευδάς και Μάντζιος,τα νέα κάστρα της αντίστασης,ΡΗΓΑ!

Πενταρόγιωρκος είπε...

"Το Christofias Watch ευχαριστεί το Κυπριακό Ποντίκι",σαν να λέμε η πουτάνα ευχαριστεί την πατρώνα της που της βρίσκει πελάτες!"


Μπράβο Λεξιπένητα-Arxiepiskope-Makis, μπράβο. Ούτε για cheerleader του Κωστακόμπλεξ δεν κάνεις. Γκάου-άου χιούμορ από μιαν γκάου-άου τσουπρίτσα του Χριστοφέρογλου.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα Χριστο (αρχιμουφτη-ανεφ οριων κτλπ) ακομα και εκεινος ο Ιουδας ειχε περισσοτερη τσιππα απο σενα. Τουλαχιστον εκεινος προσπαθησε να αυτοκτονησει ενω εσυ ουτε καν. τοσο ξφτιλας εισαι ρε. πες μας Χριστο και για αυτους που δεν γνωριζουν τι εγινε στο πατρικο σου εκει στην ελευθερη Αμμοχωστο την Κυριακη του Πασχα που προσπαθησες να πας στο σπιτι της μανας σου. Οι φωνες της καημενης της ντροπιασμενης της μανας σου ακουγονταν μεχρι τον δρμο ,εμαθα, οταν σε διαολοστελε γα την ντροπη που της φορτωσες. Πες μας για τις καταρες που σου εβαλε, δυστυχως για σενα η Κυπρος ειναι μικρη (και προσπαθειτε ο ευελιχτος και καπιοι σαν εσενα να την κανετε νομιμα μικροτερη), και οι καταρες της μανας σου ακουστηκαν μεχρι το δρομο, κατακαημενη μανα σου, τι φταιει και αυτη να ντρπεται να παει ακομα και στην εκκλησια. "Η μανα του Προδοτη"
Επιτροποι, χθες που γιορταζατε τον 1 χρονο εξαιρετικης παρουσιας σας, και σας ευχαριστουμε, ο Χριστος -αρχιμουφτης-ανεφ, τι δωρο σας εκανε που του δωσατε λογο για να υπαρχει. Πριν απο εσας και μετα την απορριψη απο την μανα και τα παιδια του, ο μονος λογος που ειχε να βαραινει την γη με την μιζερη υπαρξη του ηταν να νομιοποιησει την κατοχη και την παραμονη των εποικων (οποτε και του πατερα του και του εραστη του συμφωνα με καποιους) ,τωρα εχει και λογο υπαρξεις να μπαινει εδω και να γραφει τις αρχι-μαλακιες του. το κατακαημενο μιζερο σκουλικι.

pao giapanda είπε...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και το καινούργιο βιβλίο του Σπ. Παπαγεωργίου που αναφέρεται στο ΠΟΙΟΙ ήταν οι ΜΟΝΟΙ που αντιστάθηκαν με σταθερότητα στη χούντα και στο πραξικόπημα.

Ένας συγγραφέας που δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να υποστηρίξει την ΕΔΕΚ.

Το ΑΚΕΛ ως σταλινικό κόμμα, έχει κληρονομήσει την πολιτική των κομμουνισκών καθεστώτων του ανατολικού κυρίως μπλοκ όπου η παποπαγάνδα ενάγεται σε επιστήμη με την λασπολογία και την απομόνωση και τον χλευασμό αντιφρονούντων κλπ.

Επιπλέον, το ΑΚΕΛ χρησιμοποιεί την χούντα και την Εόκα_Β όπως το βολεύει. Κάποτε έκανε την πάπια, κάποτε περιοριζόταν σε συνθηματολογία, κάποτε έκανε και τον αυλικό στην χούντα αλλά και τον οικοδεσπότη.

Σήμερα, μεγαλοστέλέχη του ΑΚΕΛ δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα να χαριεντίζονται με μεγαλοστελέχη της Εόκα-Β.

Εκεί όμως που το ΑΚΕΛ δείχνει σταθερότητα είναι στον τρόπο που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει την ΕΔΕΚ και τον Γιατρό.

Σχετικά με την αντίσταση, ο ίδιος ο Σκαλιστής (πρώην μέλος της ΚΕ-ΑΚΕΛ) αναφέρει ότι τα μέλη της ΚΕ είχαν κρυφτεί στις πρεσβείες σοσιαλιστικών χωρών κατά το πραξικόπημα.

Σήμερα τα ορφανά εξώγαμα του Στάλιν ρίχνουν λάσπη στον Γιατρό ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, προσπαθώντας να αναθεωρήσουν την ιστορία, ακόμα μια τακτική την οποία είχαν εναγάγει σε επιστήμη τα δικτατωρικά καθεστώτα των οποίων το ΑΚΕΛ έκανε την φτηνή πουτάνα για δεκαετίες ολόκληρες.

Ρ.

antonis είπε...

Αφήστε ρέ παιδιά τα φασιστόμουτρα της επαγρύπνισης να κάνουν την γκεμπελική - σταλινική προπαγάνδα τους,αφήστε τους να εκθέτουν τους εαυτούς τους και τα οπισθιά τους στους τούρκους κατακτητές!! Εξάλλου δίχως αυτούς τι θα κάνουμε? Αφήστε τους να νομίζουν οτι ειναι αριστεροί -προοδευτικοί!!! Πλάκα εχουν εξάλλου!! Κάνουν αγώνα οι άνθρωποι πιστοί μαχητές αοκνοι αγωνιστές, που δεν νοιάζονται για την ζωη τους κι ειναι ολη μέρα σε φοβερές δοκιμασίες για τα δίκαια του λαού τα δίκαια της εργατιάς, τα δίκαια τησ πατρίδας!! Θέλει ηρωισμό και μαγκιά να σκύβεις τους ωραίους πισινούς σου στα μεγάλα ιμπεριαλιστικά κεφάλια του πλανήτη και να αποδέχεσε τα σοφά σχέδια τους για την κύπρο!! Ουτε ο τσε γκε βάρα δεν φαντάστηκε ποτέ τετοιο ηρωισμό!! Πόσο τόλμη χρειάζεται να υποκλίνεσε στον τούρκο κατακτητή κι στα σχέδια του!! Ειναι δύσκολη υπόθεση πράγματι κι εχει πρότυπο αριστερούς αγώνες!! ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑΜΑ ΜΑΣ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ!!

antonis είπε...

Το καθεστώς Χριστόφια ειναι το χειρότερο που πέρασε ποτέ απο την κυπριακή ιστορία...Σπέρνει την διχόνοια στον λαό εργολαβικά κι με μέθοδο φανατίζοντας τους ανεγκέφαλους οπαδούς του εφαρμόζοντας πιστά την φασιστική προπαγάνδα Στάλιν-Γκέμπελς και φυσικά το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..Αγαπητό τέχνασμα της Βρετανικής ιμπεριαλιστικής πολιτικής και άξιος μαθητής το Ακελ !! Σε ολα άξιος..Στην διεστράβλωση της ιστορίας? Στην εκστρατεία λάσπης εναντίων της ΕΟΚΑ? Στην γελοιοποίηση κι συκοφάντηση όσων αντιδρούν στην ισοπεδωτική πολιτική του ΑντιΧριστόφια?Στην παρακολούθηση πολιτών κι κινήσεων που ειναι ενάντια στο φασιστικο καθεστώς ? Στην εκστρατεία εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης? (ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ)!!! Αυτό ειπε μεταξύ αλλών ο αρχιναζί Αντρος Κυπριανού δηλώσεις και πρακτικές που μόνο σε φασιστικά καθεστώτα συναντάμε!! Γιαυτό εξάλλου υποκλίνονται και συνεργάζονται άψογα με τα φασισταριά-πιόνια του χιτλερικού καθεστώτος της τουρκίας και δίνουν υπόσταση στο ψευδοκράτος και στα οργανά του..Και ενώ εχουν εξαπολύσει ανθελληνική προπαγάνδα δίνοντας λαβή σε ανεγκέφαλους να σχίζουν ελληνικές σημαίες, να τις κλέβουν ακόμη κι απο τάφους προέδρων, να γράφουν βρισιές σε προσφυγικά σωματεία κ.λ.π,κι έτσι να δυναμιτίζουν το κλίμα, την ίδια στιγμή κλείνουν τα μάτια στην κατοχή και στην καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βοηθούν την Τουρκία να εχει οχι την εικόνα του κατακτητή στο εξωτερικό αλλα του ειρηνοποιού!! Το καθεστώς Χριστόφια εχει χτυπίσει βάναυσα την αξιοπρέπεια αυτου του λαού!! Εχει υποβαθμίσει το κύρος της κυπριακής δημοκρατίας, εχει διαλύσει την εθνική φρουρά, εχει ρίξει το ηθικό του στρατιώτη..Τι να υπερασπίσει εξάλλου?? Ολοι οι θεσμοί εχουν υποστεί χτύπημα και η κοινωνία σε μαρασμό κι αποσύνθεση..Οσο για την οικονομία?? Καλα μην το ρωτάτε..Για ολα φταίνε οι άλλοι!! Το Ακελ ειναι άσπιλο κι αμόλυντο!! ο Χριστόφιας ειναι Ο ΠΑΠΑΣ και δεν πρέπει να θίγεται το αλάθητο!! Ειναι βλασφημία!! Εδω εφαρμόζουμε βάναυσες αντιλαικές πολιτικές στην οικονομία επειδη οταν υπάρχει κρίση αριστερή πολιτική δεν χωράει!! Η αριστερή πολιτική ειναι μονο για τισ καλές μέρες!! Και ποιος θα σώσει τον μεροκαματιάρη, τον εργάτη , τον αγρότη, τον συνταξιούχο?? το αριστερό φιλολαικό ακελ φυσικά!!!! Που οταν το συμφέρει το παίζει αριστερά αλλα εφαρμόζει σκληρή αντιλαική πολιτική..Πιο αλαζονικό και ανάλγητο καθεστώς στην κύπρο δεν υπήρξε ποτέ..!! Πιο φιλοαγγλικο κι φιλοτουρκικο ισως ποτέ άλλοτε!! Πιο ανθελληνικό και βλάσφημο ποτε αλλοτε!! Πιο φαρισαικό κι υποκριτικό ισως ποτε άλλοτε!! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ!!! ο ΧΡΙΣΤΌΦΙΑς ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ!! ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!! ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!! ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ!!!!

*Ιοσίλιος* είπε...

ο Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε μυστικά με τον Ηλικιακό Ρατσιστή Anef_Oriwn για τα περαιτέρω

*Ιοσίλιος*

arxiepiskopos είπε...

Επίτροποι,ΨΕΥΔΑΣ και ΜΑΝΤΖΙΟΣ,τα νέα κάστρα της αντίστασης,όπου έσπασαν τα μούτρα τους οι φασίστες της επαγρύπνησης του ΑΚΕΛ, που προσπάθησαν να καταπνίξουν το αγωνιστικό φρόνημα των ανένδοτων πατριωτών!Προτείνω στο μέρος που γρονθοκοπήθηκε ο Μάντζιος να ανεγείρετε μνημείο Ακελικής τρομοκρατίας και στον Ψευδά,εκεί που έσκασε η τσάκρα,προτομή του Γιαννάκη Ομήρου!Εμπρός,ΡΗΓΑ,η πατρίς σας καλεί!

arxiepiskopos είπε...

Antonis,πάρε αναπνοήν,γιε μου,και κινδυνεύεις να στυλλομμαθκιάσεις που το πάθος σου να αραδιάσεις επίθετα για το Χριστόφια!Που σημειωτέον αυτός ο άχρηστος λαός τον τιμά κομματικά με 33% και πολιτειακά με 54%,τη στιγμή που οι παsh πατριώτες βέπουν το διψήφιο ποσοστό με τα κυάλια!

arxiepiskopos είπε...

antonis,η θέση του πελλού στην "Αίγια Φούξια" είναι κλειστή από το Φουσιέκκα και στο Christofias Watch από τον ΚΗΡΥΚΑ,αν και τελευταία του κάνει χαλάστρες ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ.Εσύ τι γυρεύκεις;

arxiepiskopos είπε...

KOYIZ:Πώς μπορεί κάποιος να κάνει το ΡΗΓΑ,τον ΑΙΑΝΤΑ,τον ΚΗΡΥΚΑ και τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ να σκυλλοφαγωθούν μεταξύ τους; (Η καλύτερη απάντηση θα τύχει εύφημης μνείας).Απαντήσεις δεκτές μέχρι το μεσημέρι της 10ης Απριλίου.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

τελικα Χριστο (αρχιμουφτη-ανεφ οριων κτλπ) ακομα και εκεινος ο Ιουδας ειχε περισσοτερη τσιππα απο σενα. Τουλαχιστον εκεινος προσπαθησε να αυτοκτονησει ενω εσυ ουτε καν. τοσο ξφτιλας εισαι ρε. πες μας Χριστο και για αυτους που δεν γνωριζουν τι εγινε στο πατρικο σου εκει στην ελευθερη Αμμοχωστο την Κυριακη του Πασχα που προσπαθησες να πας στο σπιτι της μανας σου. Οι φωνες της καημενης της ντροπιασμενης της μανας σου ακουγονταν μεχρι τον δρμο ,εμαθα, οταν σε διαολοστελε γα την ντροπη που της φορτωσες. Πες μας για τις καταρες που σου εβαλε, δυστυχως για σενα η Κυπρος ειναι μικρη (και προσπαθειτε ο ευελιχτος και καπιοι σαν εσενα να την κανετε νομιμα μικροτερη), και οι καταρες της μανας σου ακουστηκαν μεχρι το δρομο, κατακαημενη μανα σου, τι φταιει και αυτη να ντρπεται να παει ακομα και στην εκκλησια. "Η μανα του Προδοτη"
Επιτροποι, χθες που γιορταζατε τον 1 χρονο εξαιρετικης παρουσιας σας, και σας ευχαριστουμε, ο Χριστος -αρχιμουφτης-ανεφ, τι δωρο σας εκανε που του δωσατε λογο για να υπαρχει. Πριν απο εσας και μετα την απορριψη απο την μανα και τα παιδια του, ο μονος λογος που ειχε να βαραινει την γη με την μιζερη υπαρξη του ηταν να νομιοποιησει την κατοχη και την παραμονη των εποικων (οποτε και του πατερα του και του εραστη του συμφωνα με καποιους) ,τωρα εχει και λογο υπαρξεις να μπαινει εδω και να γραφει τις αρχι-μαλακιες του. το κατακαημενο μιζερο σκουλικι.

ΚΗΡΥΚΑΣ είπε...

ΚΟΥΙΖ
ΠΟΙΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ" ΤΟ ΟΛΟΣΟΜΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ (ΝΟΝΟΣ) ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ?
1. ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ
2. ΤΟΥ ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΤΟΥ ΚΕΛΛΑΚΙΟΥ
3. ΤΗΣ ΠΡΑΞΟΥΛΛΑΣ
4. ΤΟΥ Χριστου-Ανεφ οριων-αρχιμουφτη
5. ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
6. ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛ
7. ΤΟΥ ΕΥΕΛΙΧΤΟΥ χριστοφια
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΦΙΖΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙ "ΑΚΕΛ" . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β.

arxiepiskopos είπε...

ΚΗΡΥΚΑ,μπράβο!Ανεβάζεις στροφές!Από καθυστερημένος γίνεσαι ηλίθιος.Παρεμπιπτόντως,γιατί δε μας βάζεις και το παραμύθι με την Κοκκινοσκουφίτσα,έτσι για αλλαγή;

*Ιοσίλιος* είπε...

ο Νίκος Αναστασιάδης επέστρεψε στον Χριστόφια την φίζα με το γλυκό καρυδάκι για να του την ξαναγεμίσει

*Ιοσίλιος*

Ε.ΛΑ.Μ. 5 είπε...

Αν κατάλαβα καλά αλλάξατε πλέον την γνωμη σας για το ΕΛΑΜ; Γιατί στο Ποντίκι μπήκε κείμενο υποστήριξής του;